فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتخاب خوب و درست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥این چهار سرباز حرام زاده اسرائیلی که پیش تر در یک ویدیو تیک تاکی به مضحکه و رقص پرداخته بودند، توسط حماس دستگیر شدند و به اسارت نیروهای مقاومت در آمدند.
🔹پس از سه ماه، حماس هنوز از سربازان اسرائیلی اسیر می گیرد، آنها را در نبردهای خیابانی به درک می فرستد و از نوار غزه کماکان موشک و خمپاره به سمت اسرائیل پرتاب می کند و هر روز هم سران ارتش جنایتکار اسرائیلی میگن شرایط براشون سخت تر میشه و تعداد تلفات بالاتر میره.
🔸شکست مفتضحانه برای خوک های بی صفت و بی عرضه ارتش اسرائیل.
وقتی به جای آموزش نظامی دلقک بازی درمیارین نتیجه اش میشه همین.
مظلوم_مقتدر پاسخ_سخت
#قائمون
🆔@Ghaemon
نخست وزیر عراق: حضور نیروهای ائتلاف در عراق با توجه به پیامدهای جنگ غزه بی ثبات کننده است
🔹رویترز به نقل از محمد شياع السودانی، نخست وزیر عراق نوشت: آمریکا دشمن ما نیست و ما با آن در جنگ نیستیم، اما اگر این تنشها ادامه پیدا کند، قطعا این روابط را تحت تاثیر قرار میدهد و شکاف ایجاد میکند.
🔹ما آماده برقراری روابط دوجانبه و مشارکت در همکاری امنیتی با کشورهای ائتلاف از جمله ایالات متحده هستیم و این ممکن است شامل آموزش و مشاوره به نیروهای امنیتی عراق و همچنین خرید تسلیحات باشد.
🔹پایان دادن به حضور ائتلاف بین المللی از تنش های بیشتر و درهم تنیدگی مسائل امنیتی داخلی و منطقهای جلوگیری میکند.
🔹عراق میتواند در برابر تروریسم از خود دفاع کند و باید بر زمین و آسمان خود حاکمیت کامل داشته باشد و بنابراین ما از دادن بهانهای برای کشاندن کشورمان به یک درگیری منطقهای اجتناب میکنیم.
🔹اقدامات ارتش آمریکا در عراق منجر به بیثباتی میشود و حملات گروههای عراقی به نیروهای آمریکایی واکنش تلافیجویانه آمریکا را برمیانگیزد.
🔹ما به دنبال خروج سریع نیروهای آمریکایی از خاک عراق هستیم و نیاز واقعی داريم به سازماندهی مجدد روابط با ائتلاف بین المللی .
🍃🇵🇸🇮🇷🍃
#قائمون
🆔@Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصویب قطعنامۀ شورای امنیت علیه ارتش یمن
🔹شورای امنیت سازمان ملل بامداد امروز پیشنویس قطعنامۀ پیشنهادی آمریکا برای محکومکردنِ عملیاتهای ارتش یمن علیه کشتیهای صهیونیستی را تصویب کرد.
🔹سخنگوی انصارالله یمن این قطعنامه را «بازی سیاسی» توصیف کرده و گفته: این خود آمریکاست که قوانین بینالمللی را در سراسر جهان نقض میکند.
🔹ارتش یمن نیز اعلام کرد: «ما از شورای امنیت میخواهیم که فوری ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار فلسطینی را از محاصرۀ آمریکایی-اسرائیلی که غزه را به زندانی بزرگ تبدیل کرده، آزاد کند».
#قائمون
🆔@Ghaemon
محاکمه رژیم صهیونیستی امروز در دادگاه لاهه
🔹️این دادگاه بنا به شکایت آفریقای جنوبی علیه جنایتها و نسلکشی رژیم صهیونیستی در فلسطین تشکیل میشود و گفته میشود دلایل قوی درباره نسلکشی رژیم صهیونیستی در غزه به دادگاه لاهه ارائه شده است.
🔹️سازمان عفو بینالملل از محاکمه رژیم صهیونیستی به اتهام نسلکشی مردم غزه در دیوان بینالمللی دادگستری استقبال کرد.
🔹جنبش مقاومت اسلامی حماس از دیوان دادگستری بینالمللی خواست تسلیم فشارها و دیکتههای آمریکا نشود.
🔹رسانههای صهیونیستی در آستانه برگزاری این نشست، نسبت به «پرونده نسلکشی» این رژيم در غزه ابراز نگرانی کردند.
#قائمون
🆔@Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📳 آیا دریاچه ارومیه به عمد خشک شده است تا چین لیتیوم استخراج کند؟
✅ واقعیت ادعاهای فوق👇
❌ ادعا اول: دریاچه ارومیه بزرگترین منبع لیتیوم جهان!
✅ واقعیت: بزرگترین منبع کشف شده لیتیمِ کشور در همدان است نه دریاچه ارومیه
البته لیتیوم اکتشافی در همدان هم در مقایسه با کشورهای دارای لیتیوم بسیار ناچیز است. دهها هزار برابر کوچکتر از ذخایر شیلی.
❌ ادعای دوم: پل میانگذر توسط چین احداث شده!
✅ واقعیت: این پل در مناقصهای که در سال 1381 انجام شد به شرکت ایرانی صدرا واگذار شد و این شرکت این پروژه را با همکاری شرکت یاکوبسن نروژ انجام داد.
طرح این میانگذر در سال 1328 مطرح و سال 1358 مرحله خاکریزی شروع شد ( 13 کیلومتر). ساخت پل هم در دهه 80 شروع و در سال 1393 افتتاح شد.
👈اما خودروهای الکتریکی از تنها دو دهه است که به مرحله تولید رسیدهاند و تنها چند سال است که لیتیوم جهش قیمتی پیدا کرده
❌ ادعای سوم: پل میانگذر عامل خشک شدن عمدی دریاچه ارومیه بوده!
✅ واقعیت: همانطور که در ویدیو ادعا شده این پل در حدود سال 90 به افتتاح کامل رسید اما نمودار تغییرات مساحت دریاچه ارومیه، سطح آب را از سال 1355 تا سال 1377 در یک بازه ثابت نشان میدهد و روند کاهشی و خشک شدن دریاچه از 1377 آغاز شده.
❌ این ویدیو پر از اطلاعات غلط دیگری هم هست مثل سنگین بودن فلز لیتیم و رادیو اکتیو بودن، آن که هر کس تنها جدول تناوبی دبیرستان را یادش باشد میداند سبکترین فلز این جدول لیتیم است
#قائمون
🆔@Ghaemon
♦️روابط چین و روسیه در سال 2024
👈قسمت اول:
🔹 روابط روسیه و چین و چشم انداز آن در سال ۲۰۲۴ ، موضوع گزارشی است که اندیشکده شورای امور بین الملل روسیه اخیرا به آن پرداخته و امیدوار است این روابط در سال جدید میلادی از سطح بهتری نسبت به سال گذشته برخوردار شود.
🔹نویسنده معتقد است نظام بینالمللی بی ثبات در سال ۲۰۲۳، انگیزه بیشتری به مسکو و پکن در جهت تقویت روابط خود در زمینههای مختلف از جمله همکاری اقتصادی، همبستگی در رایگیری شورای امنیت سازمان ملل و هماهنگی در مورد بحرانهای منطقهای داد و بدیهی است که این روند در سال جاری نیز ادامه پیدا کند.
🔹وی اضافه می کند که سال جاری میلادی کمتر از ۱۲ ماه گذشته چالشبرانگیز نخواهد بود. بیشتر درگیریهای جاری در اروپا، غرب آسیا، آفریقا و سایر نقاط جهان احتمالاً ادامه خواهند داشت. وضعیت اقتصاد جهانی در آینده نزدیک تا حدود زیادی نامشخص است. در کنار این موارد افزایش تغییرات آب و هوایی، بلایای طبیعی، انتخابات آتی در ایالات متحده، بریتانیا، پارلمان اروپا، هند، اندونزی، جزیره تایوان و بسیاری از نقاط دیگر موضوعاتی هستند که بر روابط روسیه و چین در سال ۲۰۲۴ تاثیر گذار خواهند بود.
🔹با این حال، سؤال مهم این است که آیا در سال ۲۰۲۴، تعاملات و همکاری های دوجانبه اغلب در قالبهای موجود و اولویتهای اساسی سالهای اخیر پیش خواهد رفت و یا تبدیل به دروازهای برای برخی الگوهای جدید، نو آورانه و کارآمدتر خواهد شد؟
🔹به همین ترتیب، تعامل چین و روسیه در نهادها و گردهمایی های بین المللی چندجانبه، مانند شورای امنیت سازمان ملل،گروه G20، بریکس، سازمان همکاری شانگهای، APEC و غیره، باید فراتر از پاسخ های هماهنگ به حرکات دشمنان ژئوپلیتیکی مسکو و پکن یا واکنش های موازی به بحران های در حال ظهور باشد. این تعامل نباید محدود به این اصل باشد که «تو پشت من را بخراش و من پشتت را میخراشم»، بلکه باید متضمن دیدگاه مشترکی از نظم جهانی مطلوب باشد.
#قائمون
🆔@Ghaemon
♦️روابط چین و روسیه در سال 2024
👈قسمت دوم:
🔹 در این گزارش آمده است که سال ۲۰۲۳ سال بسیار موفقی برای تجارت بین دو کشور بوده است و یکی از دستاوردهای مهم این همکاری اقتصادی این است که در حال حاضر حدود ۷۰ درصد از این تجارت با ارزهای ملی صورت می گیرد و این در حالی است که تا ۲ سال پیش این میزان حدود ۲۵ درصد بوده است.
🔹 با این حال نویسنده معتقد است که این اعداد ممکن است گمراه کننده باشند. به این علت که عملکرد مالی کلی تجارت دوجانبه تا حد زیادی به نوسانات قیمت های جهانی نفت، گاز، زغال سنگ، چوب و سایر کالاها بستگی دارد که اکنون ۷۰ درصد از صادرات روسیه به چین را تشکیل می دهد. اگرچه، بیشتر صادرات چین به روسیه به جای دلار به یوآن است اما تغییرات احتمالی در نرخ مبادله دلار-روبل ممکن است تأثیر قابل توجهی بر ظرفیت جذب بازارهای روسیه داشته باشد.
🔹شایان توجه است که همکاری در زمینه اقتصادی نه تنها به معنای تنوع بخشیدن به تجارت دوجانبه بلکه به معنای تمجید از این تجارت با راه اندازی زنجیره های تولید مشترک متعدد و متنوع است. این بدان معناست که سرمایه گذاری های مستقیم خارجی که اکنون بخش بسیار کمی از همکاری های دوجانبه را تشکیل می دهد، باید از اولویت بالاتری نسبت به تجارت سنتی برخوردار باشد.
🔹نویسنده اذعان دارد که هر دو کشور طرفدار ایجاد تغییر در نظام بینالملل هستند، با این تفاوت که روسیه رویکردی «انقلابی» برای این تغییر اتخاذ کرده است اما چین تمایل به حرکت به سمت یک گذار تکاملیتر دارد و اکنون زمان آن فرار رسیده است که دو کشور از موقعیت های پیش رو به سمت همکاری های خاص و کاربردی تر حرکت کنند.
#قائمون
🆔@Ghaemon
47.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ ژنرال بازنشسته ارتش اسرائیل:
📍هیچکس در اسرائیل برای این مساله پاسخی ندارد که چگونه میخواهیم با قدرت موشکی که در منطقه فعال و آماده است مقابله کنیم؟
تمام این چالش بدون محاسبه و در نظر گرفتن قدرت موشکی ایران است
هر چند دشمن صدای ما را اینجا میشنود ولی بدانید آن ها کاملا از مشکلات ما آگاه هستند.
#قائمون
🆔@Ghaemon