🔴30 محاسبه غلط
♦️رهبر معظم انقلاب فرمودند دشمن در اغتشاشات اخیر نقشه کامل و قابل تحسینی داشت، اما محاسبه شان غلط بود. در ادامه نیز فهرستی از محاسبات غلط دشمن را برشمردند.
در این متن تعدادی دیگر از این محاسبات غلط فهرست شده است. شما هم این فهرست را کامل کنید.
🔹1. خیال کردند مردم معترض از گرانی ها، تجزیه طلب و خاک فروش می شوند.
🔸2. خیال کردند با اجیر کردن جمعی هنرمند و بازیگر، همه جامعه هنری و ورزشی کشور به تقابل می رسند.
🔹3. خیال کردند اعتراض مردم به سیاست های نادرست اقتصادی به ادبار آنها از نظام و رهبری منتهی می شود.
🔸4. خیال کردند با آدم کشی و تهدید جماعت مذهبی و بسیجی، متدین های این کشور مرعوب می شوند.
🔹5. خیال کردند با توهین به لباس پیامبر، روحانیت منزوی می شود و مردم با آنها همراهی می کنند.
🔸6. خیال کردند ضعف حجاب برخی از بانوان، به جهت اعتراض سیاسی به حاکمیت است.
🔹7. خیال کردند اگر گشت ارشاد موقتا تعطیل شود، همه مردم بی حجاب می شوند.
🔸8. خیال کردند تجمعات خیابانی جماعت فراری و خانواده های معدومین و پناهنده ها و غیره در خارج از کشور، ایرانی ها را در داخل به خیابان می کشد.
🔹9. خیال کردند با اقدامات نمادین مثل قرمز کردن حوضچه پارک ها و آتش زدن بیلبوردها، خرابکاری همه گیر می شود.
🔸10. خیال کردند تحریم چند شرکت اقتصادی و تولید کننده، اقتصاد داخلی فلج وروند تولید متوقف می شود.
🔹11. خیال کردند بازار شهرهای ایران با تهدید و ایجاد رعب تعطیل می شود.
🔸12. خیال کردند کشته سازی و دروغ گوئی بی امان و شگفت آور، مردم را دچار خطای تشخیص می کند.
🔹13. خیال کردند تمرکز روی دنیای مجازی نوجوانان، آنها را مقابل نسل های قبلی قرار داده و از هویت شان دور میکند.
🔸14. خیال کردند از سر زنان حجاب بکشند و آنها را تحقیر کنند فرهنگ حجاب از بین می رود. عجب بلاهتی.
🔹15. خیال کردند بزرگان نظام را طعنه بزنند وهتاکی و توهین کنند، اعتبار آنها شکسته و نفوذشان بین مردم کم می شود.
🔸16. خیال کردند مسوولین کشور را مشغول آشوب و اغتشاش کنند مسیر حرکت و توسعه کشورمتوقف می شود.
🔹17. خیال کردند انقلاب 57 ثمره دیوار نویسی و شعار در پشت بام ها بود. چقدر کودکانه.
🔸18. خیال کردند تصویر تجمعات چند ده نفره و پراکنده در سطح شهرها، ایجاد باور همگانی می کند که کار تمام است.
🔹19. خیال کردند به خط کردن مسوولین غربی و آمریکایی برای تهدید و طعنه به ایران، مسوولین کشور را منفعل می کند.
🔸20. خیال کردند عدلیه با فشار برای اعدام ها و قصاص و مجازات قانونی، کوتاه می آید.
🔹21. خیال کردند توهین به ارزش ها و مقدسات و بالا بردن پرچم همجنس بازی و هتک قرآن و اهل بیت و غیره باعث تضعیف فرهنگ غنی و چندهزارساله این مردم می شود. اوج حماقت.
🔸22. خیال کردند مطرب و رقاص و شومن و غیره در خارج و داخل کشور، مرجعیت جدید برای مردم هستند و می توانند با بخط کردن آنها ملت مطیع کنند.
🔹23. خیال کردند ایستادن برهیجانات تعدادی دانشجو باعث میشود دانشگاه ها تعطیل و مسیر حرکت علمی کشور متوقف شود.
🔸24. خیال کردند با اجیر کردن اوباش و اشرار برای آتش زدن سطل آشغال تا آدم کشی ها، مردم دچار خطای تشخیص شده و با اراذل همراهی می کنند.
🔹25. خیال کردند چون مردم معترضند، اگرهم با اغتشاشات همراهی نکنند اما مقابل آشوب ها نیز نخواهند ایستاد. چقدر ساده لوح.
🔸26. خیال کردند پرجم کشور را بسوزانند، هویت ایران می سوزد. شگفت ازین همه سفاهت.
🔹27. خیال کردند رفتارهای جاهلانه در میان معدودی از علمای اهل سنت، مردم اهل تسنن را مقابل ایران و نظام قرار داده و جنگ های اعتقادی به راه می افتد.
🔸28. خیال کردند با کنار هم نشستن یک بازیگر مبتذل و یک خبرنگار فراری و مزدور و یک عدد واپس مانده متعفن طاغوت-پهلوی شورای آشوب شکل می گیرد و زین پس همه باور می کند اغتشاشات راس پیدا کرده است.
🔹29. خیال کردند مواضع مغرضانه و یا جاهلانه جمعی فعال سیاسی و رسانه ای داخلی باعث میشود، اغتشاشات واگیردار و بومی شود.
🔸30. خیال کردند...
👈در نهایت اینکه خیال کردند خورشید پشت ابر می ماند. خیال کردند با ایجاد یک جنگ رسانه ای و تبلیغاتی تمام عیار برای توسعه جعلیات، مردم گمراه شده و در این خطا متوقف می شوند. نفهمیدند و نمی دانستند آنکه مقابل حقیقت صف آرائی کند با سیلی واقعیت بیدار میشود. جنگ های شناختی هزینه ساز و ویران کننده است اما پیروز نهایی در جنگ های ذهنی، قطعا و قطعا باطلِ جاعل نخواهد بود.
✅خلاصه اینکه محاسبه شان غلط بود چون مردم ایران را نشناختند. همین.
#جهاد تبیین
✨
🔹 ابعاد واژگونی یک نقشه جامع
✍ سعدالله زارعی
🔸 «نقشه دشمن، نقشه جامعی بود؛ یعنی همه عوامل مسلطی را که یک قدرت میتواند برای اخلال و تخریب در یک کشوری به کار ببرد، به کار انداخت، همه این عوامل را ردیف کرد؛ عامل اقتصادی... عامل امنیتی... غوغای ایرانهراسی... بهکارگیری دستگاههای تبلیغاتی... همراه کردن بعضی عناصر داخلی... بهکارگیری انگیزههای مختلف قومی، مذهبی، سیاسی و شخصی».
این فرازی از فرمایشات مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار بیستم جمادیالثانی مداحان اهلبیت علیهمالسلام اجمعین است و ابعاد توطئه عظیمی که برای تسلیم کشور به راه افتاد را برملا میکند. درخصوص این موضوع نکاتی وجود دارد:
1ـ از حدود اواخر سال 1397 مشخص شد که ایران از شرایط بسیار سخت تحریمی عبور کرده و اقتصاد آن در حال حرکت از نقطه صفر به سمت بالاست. کمی بعد این حرکت شتاب گرفت تا جایی که نهادهای مرجع مالی دنیا اعلام کردند آهنگ حرکت اقتصادی ایران از متوسط جهانی بالاتر است و یک نهاد شاخص مالی بینالمللی که نرخ رشد سال 2021 ایران را 1/7 درصد اعلام کرده بود در اردیبهشتماه گذشته آمار خود را تصحیح کرده و رسماً اعلام کرد نرخ رشد سال 2021 ایران 3/7 درصد یعنی بیش از دو برابر پیشبینی بوده است....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/258015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #ببینید | تنها جنگی که دشمن در آن شکست نخورده است!
💢 تلاش گسترده دشمن، ناامید کردن مردم است!
💢 دیده بانی دشمن برای پیروزی!
♨️ قدرت تبلیغاتی دشمن شوخی نیست!
💢 تلاش جریان تبلیغاتی دشمن برای القای ناامیدی!
♨️ دشمن با جنگ تبلیغاتی به جان مردم افتاده!
💢 راهکاری برای خنثی کردن جنگ تبلیغاتی!
♨️ جنگ تبلیغاتی و تحریف حقایق!
________________________________
🔹برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
@samenfalavarjan
🇮🇷
📝نه به دیکتاتور گفتنت و نه به شاهپرست شدنت!
❄️🌹❄️
🔻«حمید فرخنژاد» بازیگر فراری، روز گذشته با انتشار تصویری از رضا پهلوی در اینستاگرامش از سلطنت پهلویها اعلام حمایت کرد و از مخاطبانش خواست تا او را دنبال کنند.
🔹این اقدام فرخنژاد اگرچه مورد استقبال سلطنتطلبها قرار گرفت، اما بسیاری از کاربران به آن واکنش نشان دادند.
🔸کاربران با یادآوری حرفهایی که فرخنژاد در مورد دیکتاتوری بیان کرده بود، این سوال را مطرح کردند که پدر و پدربزرگ رضا پهلوی در کدام انتخابات شرکت کردند و رای آوردند که او بخواهد در ایران دموکراسی برقرار کند؟!
🔺جالب این است که شهرام همایون از حامیان سلطنت پهلوی چندی پیش و پس از گفتگوی فرخنژاد با شبکه تلویزیونی اینترنشنال وابسته به عربستان سعودی، حمله تندی به وی کرد و گفت فرخنژاد پول گرفته است!
💢پالایشگاه فراسرزمینی اقدام دولت در بازاریابی نفت
🗣به دنبال راهاندازی پالایشگاه فراسرزمینی ایران در ونزوئلا، جواد اوجی وزیر نفت دراین باره گفت:
🔸در این پایشگاه روزانه ۱۰۰ هزار بشکه نفت خامِ میدانهای ونزوئلا پالایش خواهد شد. ایران در این برنامه با پیشبینی ساخت منابع و تأسیسات فراسرزمینی میتواند سطح تولید و فروش انرژی را افزایش دهد به ویژه آنکه پالایشگاههای فراسرزمینی باعث تضمین فروش نفت ایران به کشورهای بیشتر و بازارسازی خواهد شد.
🔹این مهم تنها برای فروش انرژی در نظر گرفته نشده، بلکه ساخت پالایشگاههای فراسرزمینی موجب خواهد شد تا ایران بتواند صدور خدمات فنی و مهندسی مربوط به ساخت پالایشگاه را در برنامههای توسعهای خود قرار داده و در حقیقت دانش متخصصان ایرانی به این کشورها صادر شود.
🔸در عین حال در این روش ایران به دلیل سهامداری و سرمایهگذاری انجام شده از طریق صادرات خدمات فنی مهندسی، در فرآوردههای تولیدی در خروجی پالایشگاههای فراسرزمینی نیز شریک خواهد بود و از این طریق علاوه بر تأمین نیاز بنزینی کشور از محل سود سرمایهگذاری انجام شده، امکان صادرات بخش مازاد بنزین و کسب درآمد ارزی از محل صادرات فرآورده نیز فراهم خواهد شد.
🔹از سوی دیگر؛ چراغ کارگاهها و بنگاههای تولیدکننده قطعات داخلی را نیز روشن نگاه داشته و بر اشتغالزایی و افزایش تولید ناخالص ملی میافزاید.
✔️اقتدار اطلاعاتی ایران و نگرانی اروپا از مختل سازی شبکه نفوذ
یکی از خطرها و آسیب پذیریهای جدی و بسیار مهم کشور، خطر نفوذ دشمن در دستگاههای حاکمیتی (اعم از لشگری و کشوری) و شناسایی، نشان و جذب عناصر خودی، و آموزش و بکارگیری افراد جذب شده در نشانگاههای مورد نظر است. دشمن از طریق افراد جذب شده و ایجاد شبکه نفوذ جریانی اقدام به تصمیم سازی برای مسئولان و تصمیم گیران نظام میکند که حضور چند جاسوس در تیم مذاکره کننده هسته ای سابق و تصمیم سازی برای تحمیل برجام خسارت محض تنها یک نمونه از خطرات بیشمار نفوذ دشمن در لایههای تصمیم سازی در نظام است. جدی گرفتن خطر نفوذ و مسدودسازی همه راههای احتمالی نفوذ دشمن، همواره از دغدغهها و مطالبات جدی مقام معظم رهبری از مسئولان نظام بوده است: «در باب امنیّت داخلی هم دستگاههای امنیّتی ما باید مواظب نفوذ باشند؛ عمده نفوذ است؛ نفوذ دشمن در دستگاههای مختلف و اعمال وسوسههایشان؛ مشکل عمده این است. باید مراقب باشند که این [مشکل] را درست کنند. ۱۳۹۹/۰۸/۱۳»
شناسایی جاسوس و انجام کلیه اقدامات ضدجاسوسی از سوی دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی از نشانه های مهم اقتدار نظام محسوب میشود. جمهوری اسلامی ایران به همت تلاشهای مستمر و مؤثر سربازان گمنام در این حوزه کارنامه ای موفق از خود ارائه کرده است که از میان اسرار و ناگفته های فراوان دستگاه اطلاعاتی، آشکار سازی نمونه هایی از فعالیتهای ضدجاسوسی کشور در خصوص برخی از جاسوسان نظیر «جیسون رضائیان»، «کاووس سیدامامی»، «نزار زکا»، «محمود موسوی مجد»، «علی اشتری فرد»، «سیدسیاوش حاجی زوار»، «عبدالرسول دری اصفهانی»، «خانواده نمازی»، «هما هودفر» و «نازنین زاغری» تصویرگر هنر اطلاعاتی و اقتدار جمهوری اسلامی ایران است.
اعلام حکم اعدام علیرضا اکبری ابرجاسوس روباه پیر انگلستان و اجرای آن در روز شنبه ۲۴ دیماه ۱۴۰۱ علاوه بر واکنش مداخلهجویانه مقامات انگلیسی و تهدید علنی ایران، نه تنها واکنش برخی دیگر از دولتهای اروپایی از جمله فرانسه را در پی داشت، بلکه آمریکا را هم به واکنش و مداخله در امور ایران واداشت. جیمز کلورلی وزیر خارجه انگلیس در صفحه توئیتر خود نوشته: «اقدام ایران باید به قویترین شکل ممکن محکوم شود. این اقدام بدون پاسخ نخواهد ماند.» مواضع عجولانه و در عین حال مداخله جویانه انگلیس و غرب بیانگر عصبانیت دشمن از شکست برنامه دقیق آنان برای به زانو درآوردن ایران و براندازی نظام جمهوری اسلامی است و بیشک این شکست مفتضحانه حداقل حاصل کارد ۳ عامل بسیار مهم شامل: «بصیرت مردم در عدم همراهی با طرح و نقشه دشمن»، «رهبری بی نظیر امام خامنهای» و «اقتدار اطلاعاتی و امنیتی کشور» است.
اقدام دستگاه اطلاعاتی ایران نشانهی «اشراف اطلاعاتی کشور در شناسایی، کشف و خنثی سازی راهبرد نفوذ دشمن» و اقدام دستگاه قضایی در برخورد قاطعانه و مجازات علیرضا اکبری نیز نشانهی «اقتدار و نقطه قوت نظام جمهوری اسلامی» در حراست از استقلال و امنیت کشور در برابر دشمن بوده و در عین حال پرده از عصبانیت و استیصال غرب بر میدارد. اما آنچه که مایه شگفتی و حیرت ملت ایران شده و نشانگر تلاش شبکه نفوذ جریانی غرب در داخل کشور است، همراهی و همصدایی برخی از غرب زدگان و جریانات سیاسی با دشمن و تکمیل پازل غرب و منعکس سازی نیات و اهداف دشمن در داخل است که بر خلاف امنیت ملی تا مرز سفیدسازی و تطهیر علیرضا اکبری پیش رفته اند. جاسوسی برای سرویسهای بیگانه و خیانت به کشور و ملت در تمام کشورها و در همه جای دنیا امری مذموم و ننگین محسوب شده و شدیدترین و قاطعانه ترین مجازات را درپی دارد.
پرونده جاسوسی علیرضا اکبری نیز بیانگر درک و آگاهی کامل و میل و اراده او از ارتباط با سرویس جاسوسی انگلیس است؛ اقاریر صریح این جاسوس و اقدامات گسترده وی در همکاری با سرویس جاسوسی انگلیس نیز، تشخیص اثار خیانتبار او را برای هر منصف حقبینی آسان میسازد و بر همین اساس است که مواضع برخی افراد و جریانات سیاسی غربگرا در خصوص اعدام این ابرجاسوس موجب تعجب همگان شده است. اصلاحطلبان و برخی جریانات غربگرا باید توضیح بدهند که بر اساس کدام معیار و منطق، نتیجه اعدام یک جاسوس را تحت عناوینی نظیر «انزوای بیشتر ایران در عرصه بینالملل» در روزنامه های خود بازتاب داده اند. اگر جریانات مرعوب غرب، حتی یک بار از خود میپرسیدند که «کدام رابطه؟» بدون شک روزنامه خود را با عنوان و تیتر اصلی «روابط تهران - لندن تحتالشعاع یک اعدام»، روانه کیوسکهای مطبوعات نمیکردند. مواضع غربگرایان اگر ناشی از نفوذ و تصمیم سازی دشمن برای آنان نباشد، بیتردید نتیجه بی بصیرتی و عدم تشخیص آنان نسبت به آثار حمایت تلویحی و یا علنی از عملکرد اکبری است.
سید عبداله متولیان
🌺آدرس اینترنتی مقاله:👇
http://www.Javann.ir/004kAG
بسم الله الرحمن الرحیم
✅آشنایی مختصر با مکتب امام خمینی ره و شاخص های مدل خط امام ره( به مناسبت ولادت حضرت امام خمینی ره)
👈 قسمت چهارم ؛ مهمترین شاخص های مدل خط امام ره
۵)مردم سالاری دینی
از منظر رهبری انقلاب « امام خمینی ره ،جمهوری اسلامی را مظهر حاکمیت اسلام می دانست. برای همین ،امام جمهوری اسلامی را دنبال کرد،در راهش آن همه تلاش کرد و با آن شدت و حدت و اقتدار پای جمهوری اسلامی ایستاد... جمهوری اسلامی ،هم جمهوری است یعنی متکی به اراء مردم است،هم اسلامی است ،یعنی متکی به به شریعت الهی است.این یک مدل نو است ،این یکی از شاخص های عمده ی در خط امام است.هر کسی درباره حاکمیت نظام جمهوری اسلامی بر خلاف این فکر کنند،بر خلاف فکر امام است ؛ مدعی نشود که او دنباله رو امام ره است ،در عین حال ،این فکر را دارد ،نه فکر امام این است...»
مردم سالاری دینی ،نظامی سیاسی است که در آن حاکمیت ،متعلق به خداوند می باشد که با عقیده و ایمان و عواطف و آرای مردم پیوند خورده است.
مردم سالاری دینی ،مفهوم مرکبی از دو جزء «مردم سالاری »و « دینی»نیست بلکه حقیقت واحد درون دینی است که فقط در چارچوب مسائل دینی قابل تعریف است....اگر چه این مفهوم حقیقت واحدی است ولی در تعیین خارجی آن دارای اجزایی است که برخی دارای اولویت و اهمیت بیشتری است ،یک جزء دین و احکام دینی است ،جزء دیگر مردم و خواست عمومی انهاست ،جزء سوم حکومت و نظام سیاسی است و جزء چهارم حاکمیت و قدرت برتر است.
مردم سالاری در مکتب امام خمینی _ که از متن اسلام گرفته شده است_مردم سالاری حقیقی است...مردم با اراده خود،با خواست خود و با ایمان خود راه را انتخاب می کنند.مسئولان خود را هم انتخاب می کنند...در مکتب امام ره ،رای مردم به معنای واقعی کلمه تاثیر می گذارد و تعیین کننده است.این کرامت و ارزشمندی رای مردم است.از طرف دیگر امام ره ،با اتکاء به قدرت رای مردم معتقد بود که با اراده پولادین مردم میشود در مقابل همه قدرت های متجاوز جهانی ایستاد و ایستاد.
در مکتب سیاسی امام ره ،مردم سالاری از متن دین برخاسته است.از _امرهم شوری بینهم _برخاسته است از هو الذی ایدک بنصره و بالمومنین برخاسته است.ما این را از کسی وام نگرفته ایم.عده ای می خواهند وانمود کنند که نقش مردم در اداره حکومت ها را باید غربی ها بیابند و به ما یاد بدهند ،غربی ها خودشان هنوز در خم یک کوچه گرفتارند.
با بررسی مکتب امام خمینی ره ،اصول زیر به عنوان اصول مردم سالاری دینی تبیین می گردد:
۱_فضیلت محوری ۲_هدایت محوری ۳_حاکمیت الهی ۴_ایمان دینی ۵_انتخاب مردمی ۶_ارمان گرایی ۷_تکلیف محوری ۸_شایسته سالاری ۹_قانون محوری ۱۰_رضایت مندی .
۶)ظلم ستیزی
در اندیشه و رفتار حضرت امام ره ،اصل ظلم ستیزی به هیچ مرز جغرافیایی و قراردادی محدود نبود.بارزترین جنبه ظلم ستیزی امام ره را در مبارزه با استبداد رژیم پهلوی و استکبار و صهیونیسم ستیزی و با ادبیاتی سازش ناپذیر و توفنده باید جستجو کرد.
امام ره طی حداقل پنج دهه مبارزه سیاسی و فکری خود علیه مظاهر مختلف ظلم در ایران و جهان ،نگاه این استراتژیک خود را به وحدت مسلمین ،جایگاه رفیع بین المللی جهان اسلام ،بیداری و حمایت از مستضعفان و پابرهنگان جهان ،حمایت از جنبش های اسلامی ،صدور انقلاب و...عنوان راه کار های اساسی در ظلم ستیزی معطوف کردند.
۷)ولایت فقیه
از محکمات اندیشه و مکتب و خط امام خمینی ره ،اصل ولایت فقیه است.برجسته شدن آموزه ولایت فقیه در دوره معاصر ،ریشه در مجاهدات و تلاش های حضرت امام ره دارد.ایشان ولایت فقیه را به عنوان نظام سیاسی مطلوب و الگوی مدیریت جامعه اسلامی بر اساس نظام ولایت فقیه را بیان کردند: کتاب کشف الاسرار ۲_ مباحث فقه استدلالی و فتوایی ایشان در کتاب های الرسائل و تحریر آلوسیله و بحث ولایت فقیه کتاب البیع ۳_ در سال ۵۸ در سخنرانی های مختلف در دفاع از تصویب اصل ولایت فقیه در قانون اساسی ۴_مجموعه نظرات حضرت امام خمینی ره درباره حدود اختیارات و شرائط ولی فقیه از زمستان تا اواخر عمر پر برکت ایشان.
باید گفت قلب نظریه سیاسی امام ره ،ولایت فقیه است که همواره توصیه کردند :« پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی وارد نشود»براین اساس نقش محوری ولایت فقیه تشکیل حکومت اسلامی ،تربیت جامعه اسلامی ،پیاده کردن ارزش های بنیادینی چون عدالت ،توجه به مصالح امت و انقلاب و اداره کشور ،و نیز وضع و اجرای قوانین و مقررات اسلامی در جامعه می باشد.
🌸شادی روح آسمانی و ملکوتی حضرت امام خمینی ره و سلامتی و طول عمر با عزت امام خامنه ای عزیز ذکر صلوات و قرائت آیه الکرسی فراموش نشود
✍سهراب خلیلی
۲۷ دی ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرار بی بازگشت سلطنت از ایران!
💢 روزی که محمّدرضا از ایران فرار کرد، در واقع رژیم از بین رفته بود ...
#فرار_شاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دلیل شاه برای فرار از ایران چه بود؟
«اگر فرار نمیکردم مردم من را میکشتند!»
♦️روز ۲۶ دیماه ۱۳۵۷ ساعت ۱۳:۰۸، محمدرضا پهلوی بههمراه همسرش فرح، خاک ایران را به مقصد مصر ترک کرد.
♦️با خروج شاه از ایران، در کمتر از یک ماه انقلاب اسلامی به پیروزی رسید و در این فاصله بسیاری از وابستگان سلطنت با اموال خود از ایران خارج شدند.
♦️احمدعلی مسعود انصاری از اعضای دربار پهلوی و رئیس دانشگاه ملی(شهید بهشتی) در دوران شاه، زمانی که شاه در مراکش بود، علت خروج وی از ایران را میپرسد و شاه پاسخ میدهد «اگر ایران میماندم مرا میکشتند!»
♦️این پاسخ تعجب انصاری را به دنبال داشت و به وی نحوه دیکتاتوری «پارک چونگ-هی» رئیس جمهور وقت کره جنوبی را یادآوری میکند.
♦️این عضور دربار پهلوی میگوید شاه از کشته شدن میترسید و بهرغم دیکتاتور بودن، وقتی اوضاع ناآرام شد به بهانه خون نریختن از کشور خارج شد و ادای دموکراتها را درآورد!
🔶 پاسخ رهبر انقلاب به عده ای که با دیدن یک مشکل در کشور سریع به اصل نظام و انقلاب، اعتراض می کنند.
🔻 رهبر معظم انقلاب:
🔹 این درست است که تا در یک گوشه، مختصر نابسامانیای به عقیده و سلیقه کسی پیدا شود، ریش بجنباند و بنا کند اعتراض و اشکال کردن!؟ تا یک مشکل در ادارهای برایش پیدا شد، یا یک مأمور دولتی، چپ نگاهش کرد، یاوه بسراید که: حالا هم مثل زمان فلان است!؟
🔹 این ناشی از نفهمیدن آنچه که واقع شده است نیست!؟ این، ناشی از عدم معرفتِ نعمتِ خدا نیست!؟ یا خدای ناکرده، ناشی از انکار نعمت خداست؟ «یعرفون نعمتالله ثم ینکرونها.» این جفا نیست به این حرکتِ به این عظمت!؟
🔹 مگر وقتی حکومت درست شد، صحیح شد، موازین حکومت موازین کاملی شد؛ در سراسر این حکومت همهی کارها درست خواهد بود!؟ از کجا چنین چیزی ثابت شده است!؟ در زمان امیرالمؤمنین علیهالصّلاةوالسّلام که مثال عدل و تقواست دیگر شما از امیرالمؤمنین که کسی را عادلتر و با تقواتر سراغ ندارید مگر حُکّامی که بر ولایات مسلّط بودند و خودِ امیرالمؤمنین علیهالصّلاةوالسّلام فرستاده بود، همه «ابوذر» و «سلمان» بودند!؟ خیر! چهار نفر مثل ابوذر و سلمان و عمار و فلان داشت. مابقی، آدمهای #عوضی بودند. تاریخ را بردارید نگاه کنید!
🔹 این، تاریخ است. یکی از استانداران امیرالمؤمنین «زیادابن ابیه» بر منطقهی وسیعی حاکم بود. بسیاری از این قبیل، در اطراف و اکناف بلاد اسلامی بودند.
🔹 امام حسن مجتبی علیهالصّلاةوالسّلام، سردار بزرگ جنگش «عبیدالله بن عباس» بود که میدانید چه کار کرد. شبانه رفت با «معاویه» که آن طرف بود، مذاکره کرد. پول گرفت، لشکرگاه خودش را ترک کرد و به دشمن پناهنده شد! امروز اگر یک سرباز شما به دشمن پناهنده میشود، چگونه دربارهاش قضاوت میکنید؟ شب خوابیدند، صبح بلند شدند دیدند فرماندهی کلّ نیروهای امام حسن علیهالصّلاةوالسّلام، از خیمه بیرون نمیآید. یک ساعت، دو ساعت... بعد رفتند داخل خیمه، دیدند نیست! دقّت کردند، دیدند آن طرف خیمه، شکافته است. بعد، قضیه روشن شد. در رأس کار چه کسی بود؟ امام حسن مجتبی علیهالصّلاةوالسّلام.
🔹 این چه توقّع بیجایی است که اگر یک رئیس، یک مرؤوس، یک قاضی، یا مسؤول بخش خاصی از کشور، از تشکیلات حکومت اسلامی، پایش را کج بگذارد، آن آقایی که با او مواجه میشود، فوراً شروع میکند به اصل نظام اسلامی، اصل جمهوری اسلامی، اصل حکومت اسلامی اهانت کردن!
🔹 البته به فضل الهی، مثل همیشه، از اوّل انقلاب تا به حال، اکثر مردم خوبند. اغلب علما و روحانیون، خوبند. اکثر با انصافند. اکثر متوجّه حقایقند. اما در گوشه و کنار، کسانی هم پیدا میشوند که این گونهاند. این ناشی از چیست؟ ناشی از نشناختن قدر جمهوری اسلامی است.
🔹 امروز هر کس با جمهوری اسلامی سرسنگین باشد، کافر به نعمت الله است. البته کافر به نعمت الله، به معنای کافر بالله نیست. کافر نعمت است و کفر نعمت در مقابل ذات مقدّس باریتعالی، یکی از گناهان بزرگ است. خدا کند که ما دچار چنین گناهی نشویم.
🔹 دشمن، البته تبلیغات میکند. دشمن سعی میکند همهی کمبودها و کسریها را به گردن روحانیون بشکند و بگوید «اینها موجب هستند.» بالاخره وقتی کسی کاری به این عظمت را میخواهد انجام دهد، این چیزها هم در آن هست. ما که نباید تعجّب کنیم.
🔹 یادمان بیاید که شخصیتی مثل امیرالمؤمنین، در زمان خودش متّهم شد به اینکه نماز نمیخواند! ما چه توقّعی داریم!؟ البته زمان ما، از زمان امیرالمؤمنین خیلی بهتر است. ایمان مردمِ ما، از ایمانِ سربازان امیرالمؤمنین به مراتب بالاتر است. مردم ما، امیرالمؤمنین را ندیدند و صدای او را نشنیدند؛ اما به ندای او پاسخ دادند. آنها علی را از نزدیک میدیدند، درعینحال آنطور او را آزار میکردند.┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄