غدیر عید معنویت یا عید سیاست؟.pdf
320.7K
🌺 مناسبت: #غدیر 🌺
🌀عنوان: «غدیر عید ولایت یا عید سیاست؟»
🔰 پیام: مقام معظم رهبری: ««مسئله نصب امیرمؤمنان بدست پیامبر عظیم الشأن اسلام به معنای نصب جنبه های معنوی نیست چراکه جنبه های معنوی قابل نصب نیست و معنای حقیقی این واقعه مبارک، توجه به امر حکومت و مدیریت جامعه است و این درس بزرگ غدیر برای مسلمانان است.»( ۱۳۷۵/۰۲/۱۸، بیانات در دیدار کارگزاران نظام)»
🔻طراحی رسانه شدن غدیر توسط رسول خدا ص
🔻آیا ما در معرفی غدیر و اصلی ترین پیام آن، رسانه بودهایم؟
🔻چرا غدیر را باید به جهان معرفی کنیم؟
🔻دشمنان غدیر؛ دشواری های غدیر
🔻ما خبرنگار خوبی برای غدیر بودیم؟
🔻چرا باید غدیر را شلوغ کنیم؟
🔻مهم ترین پیام غدیر چیست؟
🔻آیا ولایت با معجزه برکات آسمان و زمین را برای مردم به ارمغان می آورد یا با مدیریت صحیح؟
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم (من غدیریم 3 )
🔰انواع ولایت در سوره مائده ؛ سوره مائده به نام ولایت هم خوانده می شود
[سوره المائدة (5): آيه 56]
وَ مَنْ يَتَوَلَّ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ الَّذِينَ آمَنُوا فَإِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْغالِبُونَ (56)
و هر كس كه خدا و پيامبرش و چنان مؤمنانى را (كه در آيه قبل بيان شد) ولىّ خود بگيرد (از حزب خداست) همانا حزب خدا پيروز است.
از آیه ۵۱ تا۵۷ درباره ولایت های منفی و اثباتی می باشد.
خدای متعال در آیه ۵۱ از پذیرش ولایت یهود و نصاری و در آیه ۵۷ از ولایت کفار منع می کند. دلیل گرایش برخی به پذیرش ولایت یهود و نصاری در آیه ۵۲ امراض قلبی واحساس ترس دانسته شده است.
"فَتَرَى الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِم مَّرَضٌ يُسَارِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشَىٰ أَن تُصِيبَنَا دَائِرَةٌ فَعَسَى اللَّهُ أَن يَأْتِيَ بِالْفَتْحِ أَوْ أَمْرٍ مِّنْ عِندِهِ فَيُصْبِحُوا عَلَىٰ مَا أَسَرُّوا فِي أَنفُسِهِمْ نَادِمِينَ"
خدای متعال در آیه ۵۵به ولایت اثباتی خدای متعال، پیامبر و مومنان خاص(حضرت علی) دستور می دهد.
شاخصه های ولایت مداری در آیه ۵۴ آمده است
:...ﺧﺪﺍ ﺑﻪ ﺯﻭﺩﻱ ﮔﺮﻭﻫﻲ ﺭﺍ ﻣﻰ ﺁﻭﺭﺩ ﻛﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﺩ ، ﻭ ﺁﻧﺎﻥ ﻫﻢ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻧﺪ ; ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﻣﺆﻣﻨﺎﻥْ ﻓﺮﻭﺗﻦ ﺍﻧﺪ ، ﻭ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥْ ﺳﺮﺳﺨﺖ ﻭ ﻗﺪﺭﺗﻤﻨﺪﻧﺪ ، ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺧﺪﺍ ﺟﻬﺎﺩ ﻣﻰ ﻛﻨﻨﺪ ، ﻭ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻧﺶ ﻫﻴﭻ ﺳﺮﺯﻧﺶ ﻛﻨﻨﺪﻩ ﺍﻱ ﻧﻤﻰ ﺗﺮﺳﻨد..."
در آیه ۵۶ نتیجه پذیرش ولایت خدا، پیامبر و حضرت علی که قرار گرفتن در حزب خدا و پیروزی باشد. ذکر شده است."وَمَن يَتَوَلَّ اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَالَّذِينَ آمَنُوا فَإِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْغَالِبُون."
💦 چرتکه 💦
🧮 برجام چرتکه نیست که بگوئیم چه گرفتهایم و چه دادهایم‼
✍ نه نه ، اشتباه نکنید ، این یک مطلب طنز و فکاهه نیست !
بلکه قسمتی از مصاحبه یک کارشناس مسائل سیاسی است، پیرامون فواید و برکات برجام است‼
.
🎤 «نصرتالله تاجیک»، کارشناس مسائل بینالملل، در خصوص جوانب مختلف برجام و تاثیر آن در سیاست خارجی ایران به خبرنگار خبرگزاری برنا گفت:
🧮 برجام چرتکه نیست که بگوئیم چه گرفتهایم و چه دادهایم، برجام رویکرد بینالمللیگرایی ایران بود. برجام استراتژی جدیدی بود که جمهوری اسلامی در کار با مجامع بینالمللی اتخاذ کرد.
🎤 تاجیک درباره فواید این توافق اظهار کرد: از فواید برجام این بود که توانست یک فضای تنفسی برای سیاست خارجی ایران به وجود بیاورد❗
قبل از برجام سیاست خارجی ایران دچار گازگرفتگی و خفگی شده بود.😪
برجام باعث افزایش قدرت یارگیری ما شد.😅
این توافق توانست ما را به وضعیتی برساند که بتوانیم در صحنه بینالملل، اجماع ایجاد کنیم😂
آن هم نه برابر یک کشور درجه دهم بلکه علیه ابرقدرت جهانی توانستیم، اجماع ایجاد کنیم.🤣
🎤 وی در ادامه گفت:
علیرغم اینکه برخی میگویند برجام در ICU است یا مرده است، بواسطه همین برجام هست که با استراتژی ما ترامپ نتوانسته از انزوای حاصل از خروج از برجام بیرون بیاید. 😂
ترامپ نتوانست هیچیک از همپیمانان ما در برجام را پشت سر خودش ببرد. 🤣
🎤 او در پایان افزود:
یکی از دو استراتژی نگه داشتن ترامپ در انزوا بود،😆
دیگری اینکه برجام تا زمانی برای ما قابل احترام است که برای ما نافع باشد، 😅
برجام تا این لحظه برای ما نافع بوده است.🤔😮😯
اگر زمانی ضررهای برجام بیش از منافعش باشد، طبیعی است که ما در ماندنمان در برجام میتوانیم تجدیدنظر کنیم.🙄😯😓
✍ این آقایان که مطالب جدی شان طنز و فکاهه است ، طنز و فکاهه آنها چه خواد بود. 😯😲
✍ ارادتمند دوستان:
شریف شِروِدانی
♦️ضرورت استخراج و نشر حقیقت دفاع مقدس برای نسلهای آینده
🔹سردار سرلشکر محمد باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی از نیمه دوم سال ۹۸ با تغییرات و ساختار جدید، کار خود را آغاز کرد.
🔹باید در همه سطوح، حقیقت دفاع مقدس استخراج و در اختیار نسلهای بعدی قرار گیرد. در این پژوهشگاه باید سطوح راهبردی دفاع مقدس در ارتش، سپاه و نیروی انتظامی سطوح تاکتیکی و عملیاتی مورد بررسی قرار گیرد.
🔹بررسی چگونگی حمایت قدرتهای جهانی از رژیم بعث صدام، دلایل تداوم جنگ پس از آزادسازی خرمشهر و پایان جنگ، بررسی عملیاتهای راهبردی دفاع مقدس، بررسی سطوح راهبردی مباحث مرتبط با محور مقاومت و امنیت کشور در سطح راهبردی از ماموریتهای پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی است.
🔹اساسنامه پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی بهمدت یک سال بهطور موقت تصویب شده است و اردیبهشت سال ۱۴۰۰ نهایی خواهد شد.
🔻توییت رهبر انقلاب به مناسبت سالگرد حمله اتمی آمریکا به هیروشیما
🔹آمریکا در ماه اوت ۱۹۴۵ با یک بمب اتمی در شهر هیروشیما، به طور فوری و آنی، صد هزار نفر را کشت!
🔹طبیعت ارتش استکباری، بیدین، بیخدا و فاقد اخلاق آمریکا این است.اگر کسی بخواهد راجع به جنایات ارتشهای قدرتهای استکباری حرف بزند، چندین کتاب میشود نوشت و باید نوشت.
▫️ ﷽
✍ حجتالاسلام دکتر محمد قربانی مقدم
چند روزی برای تبلیغ به مناطق مرزی کشور (منطقه سیستان) رفته بودم. یکی از روحانیون شهرستان هیرمند قضیه جالبی نقل کرد که حیفم اومد شما هم ندونید.
ایشان میگفت، در جلسات اهل سنت یک رسمی وجود داره که در پایان جلسه، روحانیون آنها مطالبی را زیر لب زمزمه میکنند و مردم فقط دستشون را به صورت دعا بالا میارن در حالیکه از مطالبی که زمزمه میشه خبری ندارند.
از جمله هنگام دفن میت، به آهستگی چیزی زیر لب به میت میگن شبیه به تلقین که بین ما هم رسمه.
در یکی از موارد، هنگام دفن بزرگی از یک طایفه فرزند میت نزدیک روحانی تلقین دهنده بوده که میشنوه داره به میت چیزهایی میگه که ترجمه فارسی آن میشه:
«خوب گوش کن چی بهت میگم، خوب گوش کن چی بهت میگم؛ اگر فرشته ای از تو سوال کرد، حق با کیست؟ بگو #حق_با_علی_است !!»
فرزند مرحوم وقتی این را میشنوه تعجب میکنه و روحانی تلقین دهنده را مجبور میکنه حرفی را که الان زد برای همه بلند بگه. و بعد او را سرزنش میکنه که الان دیگه چه فایده داره، این را باید تا زنده بود بهش میگفتی و با صراحت اعلام میکنه شیعه شده است.
🔹 پینوشت
دو سال پیش که این مطلب را منتشر کردم، برخی کاربران قضایای مشابهی در اینباره نقل کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلیپ تصویری: «جنیان یا کافرند یا شیعه!»
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
... این را هم از پیرمردهای زمان خودمان از اساتید در نجف شنیده بودیم که جنها گفته بودند: «در بین ما کافر و شیعه هست ولی سنی نیست». گفتیم: «این برای چیست؟» گفت: «پیرمردهایی که الان هم بین ما هستند گفتند: ما بودیم [که] حضرت رسول در غدیر دست حضرت امیر را بلند کرد و جانشین خودش قرارداد. [آن پیرمردها] الآن هم هستند».
از آنوقت تا به حال هم که ما از آن پیرمردها شنیدیم از این قضیه هزارسال بیشتر گذشته بود. بالأخره!
📚 درس خارج اصول، ٨ اردیبهشت ١٣٨٨
(۲۰ روز قبل ارتحال)
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️ #شاخصههای_جامعهی_نابسامان و آشفته از نگاه امام علی(ع)
🔶 #امام_علی(ع) به مناسبتهای مختلف، اوضاع و شرایط نابسامان و مفاسد جامعهی زمان خود را تحلیل و بررسی نموده و #معیارهایی_کلی ارائه فرموده است که در حقیقت #این_معیارها و شاخصهها، اختصاص به آن زمان و آن جامعه نداشت، بلکه #در_هر_زمان و #هر_جامعه میتواند مصداق داشته باشد. به عنوان نمونه در مورد زوال و انحطاط جوامع و حکومتها میفرمایند: «عامل سقوط دولتها و جوامع چهار چیز است: بیتوجهی به مسائل بنیادی؛ و اهتمام به مسائل حاشیهای؛ پیش انداختن اراذل و فرومایگان؛ و کنار گذاشتن افراد دانشمند و بافضیلت».[عیون الحکم و المواعظ، ص ۵۵۰] و در جایی دیگر فرمود: سرپرستی جوامع از سوی فرومایگان و تازه به دوران رسیدهها، نشانهای از انحطاط و سقوط حکومتها است.[عیون الحکم و المواعظ، ص ۲۰۲]
🔺 #امام_علی(ع) اما در خطبهی ۲۳۳ نهج البلاغه در قالب یک خطبهی کوتاه، #مهمترین_معیارها و شاخصههای #جامعهی_فاسد و نابسامان را چنین بیان میکند: خدا شما را رحمت کند، بدانید که در روزگارى به سر میبرید که گویندگان حق اندک، زبانها از راستگویى ناتوان و حقمداران بیارزشاند؛ مردمش گرفتار گناه، و با بیتفاوتی و سازشکارى همراهاند؛ جوانانشان بد اخلاق، و پیرانشان گنهکار؛ دانشمندانش دو رو و منافق و سخنرانشان (قاریانشان) چاپلوساند؛ خردسالانشان بزرگان را احترام نمیکنند؛ و توانگرانشان مستمندان را دستگیری نمیکنند.
💠در این خطبهی کوتاه اما جامع و پر معنا، #امام_علی(ع) #چند_معیار_جامعهی #به_انحطاط_رفته را بیان میکند که عبارتاند از:
🔷 #تعداد_اندک_حقگویان و بیارزش بودن بیان حقایق: در جامعهی آشفته، حقگویان و حقمداران در اقلیتاند؛ و علت آن هم شرور و #مفاسدی است که #جامعه را فرا گرفته است. چنانکه امام(ع) در جایی دیگر فرمود: «اى مردم، ما در روزگارى کینهتوز، و پر از ناسپاسى و کفران نعمتها به سر میبریم که نیکوکار در آن بدکردار به شمار میآید، و ستمگر بر تجاوز و سرکشى خود میافزاید.
👇👇👇👇👇
از آنچه میدانیم بهره نمیگیریم و آنچه را نمیدانیم، نمیپرسیم، و از بلایی تا بر سرمان نیامده نمیترسیم».[نهج البلاغه (صبحی صالح)، ص۷۴]
به هر حال در جامعهی نابسامان حقگرایان خوارند؛ زیرا هم در اقلیتاند، و هم نسبت به دیگران ضعیفاند.
🔷 #رواج_دروغگویی و چاپلوسی: در این روزگار زبان انسان از بیان حقیقت ناتوان است و علت آن هم دو چیز است: یکی جهل و نادانی و دیگر ظلم و ستمی است که جامعه را فرا گرفته است.[۱] بر اساس سخن امام علی(ع) نشانهی دیگر جامعهی فاسد و بیمار آن است که انسانهای سالم و صادق توان گفتن حقایق را ندارند، و بر عکس بازار افترا، دروغ، تملّق و چاپلوسی پررونق است و تریبونها و بلندگوها در اختیار متملقان و چاپلوسان است.
🔷 #اشتغال_اکثریت_به_گناه: اکثریت مردم جامعهی فاسد، هر کدام در گناهی فرو رفته و آثار تقوا در جامعه کمتر مشاهده میشود.
🔷 #بیتفاوتی و سازشکاری: مردم در ظاهر و در زبان با هم سازش دارند، ولی قلبا با هم توافق ندارند؛ و به عبارتی در کارهای خود اهل غل و غش هستند و با سازشکاری روزگار را سپری میکنند.
🔷 #بداخلاقی_جوانان و #گناهکاری_پیران: جوانان جامعه تندخو و بد اخلاقاند؛ چرا که بر اساس تربیت دینی پرورش نیافتند و یا خود را ملزم به رعایت اصول دینی نمیدانند و پیران جامعه که دینداری آنان - با فرض دیندار بودن - تصنعی و ظاهری است، خود را غرق در گناه نموده و مرگ و قیامت را فراموش کردهاند. یعنی اگر شرایط جامعه به سمتی برود که #نسل_جوان_آیندهساز به جای اهتمام به باور خویش و برنامهریزی برای آینده خود و جامعهای که در آن زندگی میکند، به تندخویی و #بیبندوباری اخلاقی تمایل و رغبت بیشتری نشان دهد، این امر #زنگ_خطر و نشانهی انحطاط و تباهی آن جامعه است. جامعهای که #پیران و پا به سن گذاشتهها، به جای اینکه به #تربیت_جوانان خود بپردازند و آنان را از آلودگی به گناه برحذر دارند، خود #آلوده_به_گناه شوند، آن جامعه فاسد است.
🔷وجود نفاق و چاپلوسی در میان آنانی که با دین سر و کار دارند: دانایان جامعه از آن جهت منافق و ریاکار میشوند که دانش و هوشمندی خود را در جهت خیر و صلاح به کار نمیبرند و از فرمانهای الهی و آخرت چشم پوشیدهاند؛ گویندگان و سخنوران با مردم صادق نیستند، با زبان اظهار محبت میکنند، ولی در دل با دیگران دوست نیستند.[۲]
👇👇👇👇👇
در محیطی که اندیشمندان و صاحبان قلم، به جای اینکه مردم را به سوی خدا و سعادت دنیا و آخرت دعوت نمایند، با ایفای #نقش دوگانه و #مزورانه به فکر #منافع_خویش باشند، چنین جامعهای روی سعادت به خویش نخواهد دید.
🔷 #حرمت_نگذاشتن_به_بزرگترها: از دیگر نشانههای نابسامانی جامعه این است که کوچکترها احترام بزرگترها را نگه نمیدارند؛ زیرا در محیطی رشد یافتهاند که از نظر تربیت دینی و اخلاقی دچار نقص بوده است. پیامبر اکرم (ص) میفرمایند: «... وَقِّرُوا کِبَارَکُم...»؛[۳] (و بزرگان خود را احترام کنید). و فرمودند: «مِنْ إِجْلَالِ اللَّهِ إِجْلَالُ ذِی الشَّیْبَةِ الْمُسْلِم»؛[۴] از جملهی تجلیل خدا، احترام گذاشتن به پیران مسلمان است. اگر به این توصیهها عمل نشود، جامعه رو به انحطاط خواهد بود.
🔷بیتوجهی به رشد #فاصلهی_طبقاتی: جامعهی منحط و فاسد جامعهای است که در آن شکاف و فاصلهی طبقاتی روز به روز بیشتر میشود که در چنین جامعهای ثروتمندان نه تنها به فکر فقرا و مستضعفان نیستند، بلکه با انباشت ثروت و پایمال کردن حق تنگدستان هر روز بر این شکاف و فاصله میافزایند، در حالیکه بر اساس صریح قرآن خداوند در مال ثروتمندان حقی برای بیچارگان قرار داده شده است: «وَ فی أَمْوالِهِمْ حَقٌّ لِلسَّائِلِ وَ الْمَحْرُوم».[ذاریات، ۱۹] اما در جامعه منحط صاحبان ثروت به جای اینکه بخشی از سرمایهی خود را در جهت فقرزدایی به کار گیرند، با حرص و طمع و نقشههای گوناگون همواره به دنبال تصاحب اندک ثروتی هستند که در دست مستمندان است، و با این کار روز به روز بر فاصلهی طبقاتی میافزایند.
پی نوشت:
[۱]. بحرانی، ابن میثم، شرح نهج البلاغه، مترجمان، محمدی مقدم، قربانعلی و دیگران، ج 6، ص 138
[۲]. همان، ص 139.
[۳]. امالی صدوق، ص ۹۴
[۴]. کافی ج ۲، ص ۱۶۵
در تفکر توحیدی دست یابی به مراتب مختلف (لا إلهَ إلاَّ اللَّه) هدایت نام دارد. که مستلزم ولایت با کسره واو به معنای (حاکمیت) همراه با استاد است.
که این ولایت بطور مطلق متعلق به خداوند است. که بنا به حکمت بالغ به انبیاء و اولیای الهی تنفیذ شده
چه کسی میتواند پیام هدایت پیامبر را دریابد و در حوزه ولایت او قرار بگیرد؟
کسی که دارای بالاترین محبت،نزدیکی،عشق و دوستی را دارا باشد. که چنین کسی ولی الله می شود. (امیرالمومنین علیه السلام)
و این شخص از جانب خداوند منصوب می شود.
بعد از پیامبر این امر در دین به علت انحراف به واسطه اشخاصی تفکیک شد و مسلمین به دو دسته تفکیک شدند.
یک دسته: شیعیان که قاعل بر این امر بودند. و اعتقاد به غدیر و جانشینی حضرت داشتند.
شیعیان تفکیک آن را انحراف از راه رسول خدا و جدایی دین از (حکومت و سیاست) میدانستند.
این جدایی باعث 25 سال خانه نشینی حضرت امیرالمومنین (علیه السلام) شد. و لقب امام معصوم به والی سیاسی داده شد.
و دین تابع سیاست شد. تا این که امام را شهید می کنند و این جریان تا جایی میرود که کسی همچون یزید می آید و اعلام امیرالمومنین می کند.
و امام حسین (علیه السلام) می بینند که فاتحه دین رو به خواندن است و می آیند تا نثار خون خویش در راه الهی مرز اسلام را از مرز باطل تمیز دهند.
در قرن اول هجری حاکمیتی که نام اسلام را یدک می کشید وسعت زیادی پیدا می کند. اما این حکومت به اصطلاح اسلامی با عمق دین اسلام هم خوانی ندارد.
مقام و قدرت ولایت بسیار اهمیت دارد. چرا که:
بدون داشتن ولایت هیچ چیز از اعمال ما مقبول الهی واقع نمی شود.
حج بدون ولایت یعنی: (تفریح / جامعه شناسی / بهداشت روانی و...)
نماز بدون ولایت تنها نوعی نظم است. (مانند نماز جماعت مناففین به امامت رجبی )
روزه بدون ولایت تنها بهداشت سلامتی است
جهاد بدون ولایت تنها روحیه مبارزه گری است.
و باقی اعمال هم همینطور......
#محرمانه_فوری
📍چند نکته در خصوص سخنرانی سید حسن نصر الله، از نقش بر آب کردن عملیات روانی سعودی و اسراییل تا انفجار بندر بیروت
@secret_file
🔹بر خلاف آنچه تصور میشد سید حسن نصر الله از هر حرکتی حتی آمدن ماکرون استقبال کرد، از باب رسانه ای این موضوع مهمی بود که توانست جنگ روانی علیه حزب الله را خنثی کند اما با این حال در خصوص تحقیق بین المللی به صورت صریح پاسخ داد و پیشنهاد داد ارتش لبنان پیگیر حقیقت یابی حادثه انفجار بیروت باشد
🔹سید حسن نصر الله در قسمتی از سخنرانی با حمله به آمریکا گفت: اگر با حزب الله مشکل دارید چرا کل مردم لبنان را تحریم میکنید
🔹موضوع دیگری که قابل توجه است سید حسن با زبانی طنز ارتباط این انفجار و مواد منفجره با حزب الله را صریحا تکذیب کرد و حتی پروپاگاندای غرب در این موضوع را تبیین کرد: «میخواهند انقدر به دروغ تکرار کنند که این انبارها به حزب الله ربط دارد تا مردم این دروغ را باور کنند»
🔹سید حسن نصرالله در بخشی دیگر از سخنانش پاسخ العربیه را به صراحت میدهد، العربیه که گفته بود حزب الله نه اطلاعی از بندر بیروتداشت نه نقشی دراداره آن داشت
🔹سید حسن نصر الله با استفاده از اعتراضات مردم لبنان به فساد سیاسیون با تاکید بر این امر توانست درخواستش از حاکمیت لبنان را صریحا بیان کرد: اگر ادعا دارید در لبنان فساد سیستماتیک نیست با مقصران این حادثه بدون هیچ گونه مصلحت سنجی برخورد کنید
🔹در انتها اما سید حسن نصر الله مهمترین نکته صحبتهایش را خطاب به ما و به تمام دوستداران مقاومت در سراسر دنیا را گفت : نگران نباشید مقاومت در بهترین موقعیت نظامی، سیاسی و اجتماعی وجود دارد
🔹با اینکه رژیم صهیونیستی منتظر بود سید حسن درخصوص انتقام سخن بگوید تا بدانند این انتقام تحت تاثیر این انفجار قرار گرفته است یا خیر، او در این باره سکوت کرد تا همچنان جو روانی بر روی رژیم صهیونیستی را حفظ کند