👌ماهواره بوئینگ مرتبط با پدافند تاد منفجر شد!!
ماهواره مخابرات نظامی بوئینگ، در فاصله ۳۶۰۰۰ کیلومتری زمین ، منهدم و به ۱۰۰۰ تکه تبدیل شد مقامات آمریکایی شرکت بوئینگ اعلام کردند که احتمالا این ماهواره توسط یک موشک ناشناس هدف و منهدم شده است.
🔺️۱- ماهواره پشتیبانِ رادار سامانه پدافندی تاد اهدایی آمریکا به اسرائیل سقوط کرده و از دسترس خارج شده است!
🔺️۲- اما هنوز بطور دقیق علت این رخداد مشخص نشده است
🔺️۳- به این ترتیب سامانه تاد کاملا قابلیت عملیاتی خود را از دست خواهد داد
🔺️۴- ماهواره ساخت بوئینگ آمریکا پس از تجربه یک ناهنجاری در فضا منفجر شد.
🔺️۵- ماهواره نظامی و مخابراتی بویینگ امریکا در فاصله ۳۶٠٠٠ کیلومتری زمین منفجر و ساقط شد.
🔺️۶- ماهواره is-33e پشتیبان اصلی حلقه پدافندی آمریکا و متحدانش بود
🔺️۷- این ماهواره پشتیبان پیشرفتهترین پدافند آمریکا، یعنی تاد میباشد!
🔺️۸- تا امروز هیچ کشوری مسئولیت این اقدام را نپذیرفته اما میتوان حدس زد که این حمله نوعی پیش اخطار به ایالات متحده، برای عدم ورود به کارزار جنگ در جنوب غرب آسیا باشد!
🔺️۹- جوری این ماهواره منهدم شده که مسئولین آمریکایی میگن احتمال داره کار موجودات فضایی باشه!
🔺️۱۰- یعنی یه جوری سیلی خوردند که اصلا باورشون نمیشه این سیلی از طرف فلانی ها باشه و خیال میکنند موجودات فضایی بهشون حمله کرده!
🔺️۱۱- این مشنگها هر وقت متوجه شدند از کدوم نقطه به آرامکوی عربستان حمله شد، اینم متوجه میشن که کی این ماهواره رو منهدم کرده!
🔺️۱۲- از طرح هزار ضربه ی چاقو رسیدند به ۱۰۰۰ تکه شدن ماهواره ی آمریکایی
#تاد
💢 شهید سرلشکر منصور ستاری: قدرت هر کشور در ارتش و قدرت ارتش در نیروی هوایی آن است .
🔹۱۵ دی سالروز شهادت شهید منصور ستاری فرمانده لایق نیروی هوایی ارتش
#منصور_ستاری
💠 اذعان به توانایی مقاومت غزه در یک نشست محرمانه در کنست
🔹️کانال ۱۲ رژیم اسرائیل فاش کرد که نمایندگان پارلمان این رژیم در جلسه محرمانه کمیته روابط خارجی و امنیت پارلمان، به استماع گزارشی نشستند که حکایت از سازماندهی و توانایی دو گروه مقاومت اصلی در غزه یعنی حماس و جهاد اسلامی دارد.
🔹️در این نشست مطرح شده است که حدود ۹۰۰۰ نظامی سازمان یافته حماس در سراسر نوار غزه باقی ماندهاند که به طور میانگین ۴۵۰۰ نیرو در شمال و جنوب ابن باریکه همچنان فعال هستند. همچنین حدود ۷۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ نفر دیگر از اعضای حماس، به شکل غیرسازمانیافته و پراکنده در سراسر نوار غزه وجود دارند.
🔹️در این نشست محرمانه همچنان عنوان شده است که جنبش جهاد اسلامی نیز هنوز حدود ۴۰۰۰ عضو خود را در نوار غزه دارد. اعضای کمیته روابط خارجی و امنیت پارلمان اسرائیل همچنین مطلع شدند که حماس توانسته بیش از تعدادی که شهید یا اسیر شدهاند، جذب نیرو کند.
🔹️طبق گزارش محرمانهِ فاش شده در این نشست، در حال حاضر بین ۲۰ تا ۲۳ هزار نیروی مسلح از همه سازمانهای مقاومت در نوار غزه وجود دارند. شبکه ۱۲ اسرائیل گزارش داد که این اطلاعات باعث تعجب اعضای کمیته روابط خارجی و امنیت در کنست شده است.
🔹️در این راستا مسئولان فرماندهی جنوبی در ارتش رژیم اسرائیل در تاریخ ۱۸ دسامبر ۲۰۲۳ (۲۸ آذر) اذعان کردند که حماس طی ماههای اخیر، چهار هزار نیروی جدید برای شاخه نظامی خود (کتائب القسام) در غزه جذب کرده است.
🔹️وبگاه عبری واللا با انتشار این خبر نوشت که مقامات نظامی اسرائیلی میگویند که حماس در حال ادامه فعالیت خود به شیوهای ناآشنا و نامأنوس برای ارتش اشغالگر اسرائیل است و «جنگجویان جدید» تحت آموزش فرماندهان جدید حماس با سبکهای جنگی ارتش انطباق مییابند و در کنار فرماندهان نظامی که ارتش موفق به ترور آنها نشده، مبارزه میکنند.
#مقاومت
🔴 چرا خط نفوذ و نفاق از گرایش عمومی به مکتب سلیمانی و حماسه ۹دی عصبانی است؟
🔻تثبیت معادله بصیرت و مقاومت! شکست نفوذ و نفاق در تحمیل خط تسلیم و ذلت به ملت
1⃣ سالروز نهم دیماه و سالروز شهادت حاج قاسم از یک جنس و یک حقیقت و هر دو ایام الله هستند.
هر دو معلول بصیرت هستند یکی بصیرت امت و دیگری بصیرت سردار دلها و سرباز دلاور ملت؛
2⃣ هر دو محصول ولایتمداری هستند و حامل یک پیام مهم، که:
اگر محور قیام و قعود، حرکت و سکون، و کلام و سکوتت تعقل و تبعیت از از ولایت باشد حماسه ساز میشوی و نماد حماسه
3⃣ هر دو، دشمن سوز و بیگانه ستیزند،
فتنه ۸۸ را دشمن طراحی و نفوذیها آن را عملیاتی و دنیا پرستان هم هیزم تنور آن شدند!
اما نهایتا مغلوب ولایتمداران گردیدند،
فتنه داعش صفتان در سال ۸۸ را، ملت امام حسین علیه السلام به شکست کشانید و شکست داعش را، صاحب جمله تاریخی "ما ملت امام حسینیم" رقم زد؛
5⃣ فتنه ۸۸ با شبهه افکنی و جنگ نرم طلحه و زبیرهای زمان رقم خورد و فنته داعش با تهاجم و جنگ سخت شمر و یزیدهای زمان، البته در هر دو کارفرما واحد بود (سیا، موساد و ام آی سیکس!)
در هر دو فتنه، بمانند نسخه اصل صدر اسلام براندازی نظام علوی و خط ولایت علی را دستور کار قرار داده بودند.
6⃣ در فتنه ۸۸، روباه صفتان فتنه گر اشک تمساح بر ادعای کذب تضیع حقوق و آراء مردم ریختند و هماهنگ با صهیونیستها نظام را هدف قرار دادند و در کف خیابان فریاد میزدن :
"انتخابات بهانه است اصل نظام نشانه است"! و مردم بصیر بر دهان آنها کوبیدند، و در فتنه داعش لشکر امویان زمان همسو با صیونیستها، سرنگونی دولت شیعه در عراق و ایران و تصرف و تخریب عتبات را هدف غایی خود اعلام کردند و سرباز رشید ولایت آنها را تار و مار کرده و به عقب راند؛
7⃣ مجددا زوزه فتنه گران و صدای پای دشمن بگوش میرسد؛
دشمن دوباره در پی فعال نمودن پیاده نظام خود در داخل کشور میباشد،
این روزها مرجفون و ایادی دشمن و نئولیبرالهای وطنی یا از سر عناد و یا از سر حماقت یا خود تحقیری و غفلت، سخنان شیطان را تکرار میکنند که:
نمیتوانیم، ناتوانیم، و در بحرانیم و ملت خسته اند!!
و با مخالفت تلویحی با وعده صادق ۳ مجددا سخن از لزوم مذاکره با دشمن به هر قیمتی به میان آورده و با حمله به ارزشها و هنجارهای دینی و مذهبی، طعنه و تهمت به امام جامعه و جمهوری اسلامی هم از بی اعتنایی ملت به خود عقده گشایی میکنند و هم، برای دشمن سفاک پیام ضعف ارسال میکنند.
8⃣ باز باید هوشیاری پیشه کرد، از هجوم ویروسها اندیشه کرد!
برای یک لحظه از تمسک به ریسمان ولایت و تبعیت از امام خامنه ای نباید غافل گردیم؛
تاریخ بشری وارد دوره سرنوشت ساز خود گردیده و پرچم تحولات آخرالزمانی در دستان ملتی خواهد بود که بصیرت و صبر و استقامت پیشه نمایند؛
و لاَ يَحْمِلُ هَذَا اَلْعَلَمَ إِلاَّ أَهْلُ اَلْبَصَرِ وَ اَلصَّبْرِ وَ اَلْعِلْمِ بِمَوَاضِعِ اَلْحَقِّ
(خطبه 173 / نهج البلاغه)
🖌میراحمدرضاحاجتی
#حماسه_نهم_دی
🔹مکتب حاج قاسم سلیمانی به عنوان یکی از نمادهای مقاومت و مبارزه با ظلم و استکبار در منطقه خاورمیانه شناخته میشود،برخی از شاخص های این مکتب عبارتند از:
🔹 مقاومت و ایستادگی: مکتب حاج قاسم براهمیت مقاومت دربرابر ظلم و استکبار تأکید دارد. او به عنوان یک فرمانده نظامی،به دفاع از ملتها و کشورهای تحت فشار و اشغالپرداخته است.
🔹وحدت اسلامی: حاج قاسم سلیمانی بر وحدت مسلمانان و همکاری بین شیعه و سنی تأکید داشت. او باور داشت که تنها با اتحاد میتوان در برابر دشمنان ایستادگی کرد.
🔹 مبارزه با تروریسم: یکی از ویژگیهای بارز مکتب حاج قاسم، مبارزه با گروههای تروریستی مانند داعش بود. او نقش کلیدی در شکست این گروه در عراق و سوریه داشت.
🔹 دفاع از مظلومان: مکتب حاج قاسم بر حمایت از ملتهای مظلوم تأکید دارد و او خود را مدافع حقوق این ملتها
میدانست.
🔹استراتژیهای نوین جنگی: حاج قاسم به کارگیری استراتژیهای نوین در جنگ و نبرد را مورد توجه قرار میداد و بر اهمیت اطلاعات و عملیات نامتقارن تأکید داشت.
🔹تربیت نسل جوان: یکی از اهداف مهم مکتب حاج قاسم،آموزش وپرورش جوانان برای ادامه مسیر مقاومت و مبارزه با ظلم بود
🔹 ایمان و معنویت: مکتب حاج قاسم بر اهمیت ایمان و معنویت در زندگی فردی و اجتماعی تأکید دارد.او باورداشت که پیروزیها نتیجهی ایمان و اخلاص است.
🔹 دیپلماسی مقاومت:او به دیپلماسی به عنوان ابزاری برای تقویت جبهه مقاومت اعتقاد داشت و تلاش میکرد تا از طریق مذاکرات و همکاریهای بینالمللی، اهداف خود را پیش ببرد.
#سرباز
21.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشنمکی در اپوزیسیون جمهوری اسلامی
دعوا و درگیری نمک عرصه سیاست است و گروه های مخالف حکومت ایران هم از این قاعده مستثنی نیستند.
اخیرا آقای مهدی خلجی روزنامه نگار و تحلیگر مسائل سیاسی، هواداران شاهزاده رضا پهلوی را به سرکوب و توهین به مخالفان متهم کرده است.
در گفتگو با بیوک خانزاده موسس بنیاد رفرش گرد و عضو انجمن پادشاهی خواهان از مالمو در سوئد و مهدی خلجی روزنامه نگار و تحلیل گر مسائل سیاسی از واشنگتن به بررسی دقیق این موضوع پرداختیم.
🔺@dbcpersian
#دعوای_اپوزیسیون
6.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دبیرکل حزبالله: آثار اقدامات شهید سلیمانی در رویارویی با صهیونیستها نمایان میشود و به خواست خدا رژیم صهیونیستی از بین خواهد رفت.
#نابودی_رژیم_صهیونیستی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دبیرکل حزبالله: در آینده ملت سوریه در برابر رژیم صهیونیستی خواهند ایستاد.
#سوریه
📝 #گزارش_هفته | سه اصل اساسی «تبیین» چیست؟
👈 مطالبهی رهبر انقلاب برای «تبیین»، محدود به قشر مدّاحان نیست
🔹رهبر معظّم انقلاب اسلامی، در دیدار مدّاحان اهلبیت علیهمالسلام، «تبیین» را مهمترین کار حضرت فاطمهی زهرا سلاماللهعلیها و از نیازمندیهای اساسی و مهمّ امروز دانستند: «ما امروز به تبیین نیاز داریم. امروز، شبههافکنی یکی از کارهای اساسی دشمن است. برنامهریزی میکنند، حالا یک مقداری در خبرهای آشکار هست که شما هم میبینید، یک مقداریاش هم در خبرهای آشکار نیست که ما اطّلاع داریم. برنامهریزی میکنند و پول خرج میکنند برای اینکه ذهنیّتها را منحرف کنند از حقیقت. چه کسی باید جواب بدهد؟ چه کسی بایستی این خطّ کج را مستقیم کند؟ چه کسی بایستی تبیین کند؟ شما جزو کسانی هستید که میتوانید این کار بزرگ را انجام بدهید.»
ایشان، در ادامهی بیانات خود، مدّاحی را یک رسانه دانستند و رهنمودهایی را دربارهی خطوط و اهداف اصلی استفاده از این رسانه بیان کردند. پیش از ورود به بحث و بررسی این رهنمودهای مهم و اساسی، ذکر یک نکته ضروری است: آنچه رهبر معظّم انقلاب دربارهی ضرورت و اهمّیّت «تبیین» و ابعاد آن بیان کردند اگرچه خطاب به مدّاحان بود، امّا بدون شک نباید دایرهی مخاطبین را در قشر مدّاحان محدود کرد؛ مخاطب این بیانات و رهنمودها تمام کسانی هستند که به نوعی صدا و مخاطبی دارند؛ از واعظان و مدّاحان گرفته تا مسئولان و اساتید دانشگاه و معلّمان و رسانهها.
🔹حتّی شما!
در زمانهای که ابزارهای دیجیتال و هوشمند بهشدّت فراگیر شده و شبکههای اجتماعی نقشی جدّی در شکلدهی به افکار عمومی ایفا میکنند و بسیاری از افراد عادی جامعه در شبکههای اجتماعی فعّال هستند، آنان را هم باید مخاطب این بخش از بیانات رهبر انقلاب دانست. شاید دایرهی مخاطبین این افراد کم باشد ــ که در برخی موارد نهتنها کم نبوده، بلکه زیاد هم هست ــ امّا آنان نیز از قاعدهی «ضرورت تبیین» مستثنا نیستند: «البتّه امروز فضای مجازی یک فرصتی است برای این کار. حالا دشمنان از فضای مجازی جور دیگر استفاده میکنند امّا شما جوانهای عزیز اینجوری از آن استفاده کنید: از فضای مجازی استفاده کنید برای امیدآفرینی، برای توصیهی به صبر، برای توصیهی به حق، برای بصیرتآفرینی، برای توصیهی به خسته نشدن، تنبلی نکردن، بیکاره نماندن و مانند اینها.» ۱۳۹۹/۱۲/۲۱
🔹ابعاد و اهداف «تبیین»
رهبر معظّم انقلاب اسلامی، در ادامه، چند هدف و عملیّات محوری را در این عرصه تجویز میکنند: «اگر این حرکت مدّاحی شما آگاهیبخش باشد ــ اوّل آگاهی ــ بعد امیدآفرین باشد، [یعنی] مأیوسکننده نباشد، و هم حرکتدهنده باشد، آن وقت یک کار اساسی و بزرگ را شما انجام دادهاید که با بسیاری از ابزارهای سخن گفتن و تبلیغ کردن، آن مقصود حاصل نمیشود. میتوانید مبارزه کنید با هراسافکنی دشمن ــ یکی از کارهای مهمّ دشمن، ترساندن است، هراسافکنی است ــ میتوانید مقابله کنید با اختلافافکنی دشمن، میتوانید مقابله کنید با یأسآفرینی دشمن. ببینید! اینهایی که عرض میکنم، هر کدام یک عنصر اساسی است.»
🔹چرا آگاهیبخشی؟
رهبر انقلاب اوّلین ویژگی و مأموریّت مهمّ «تبیین» را آگاهیبخشی عنوان میکنند. دشمن، مخاطب و مردم را اهل فکر و آگاهی نمیخواهد. وقتی کسی اهل فکر و آگاهی باشد، بسته به میزان و عمق این آگاهی، به احتمال بسیار زیاد مرعوب یا فریفتهی دشمن نمیشود. برخلاف آنچه استکبار و استبداد دنبال میکند، نظام اسلامی به دنبال رشد فکری و آگاهیبخشی به جامعه است و مردم را رشید و اهل فکر و تأمّل میخواهد؛ امّا نظام استکبار، برخلاف آنچه شعار میدهد و دم از آزادی میزند، برای رسیدن به اهداف پلید خود از آگاهی مردم هراس دارد و برای قلب واقعیّتها دست به هر ترفندی میزند. «آگاهی» اشتراک معنایی و محتوایی بسیار زیادی با «بصیرت» دارد. نگاهی به میزان تأکید و توصیهی رهبر انقلاب به موضوع «لزوم بصیرت داشتن و گسترش آن در جامعه»، بهروشنی گویای اهمّیّت این هدف از «تبیین» است.
#تبیین
📝 ادامه👇
📝 ادامه
🔹امیدآفرین باشید
شاید بتوان گفت اصلیترین عملیّات روانی و رسانهای دشمن، بهخصوص در یکی دو دههی اخیر، مأیوس کردن مردم بوده و هست. آنان سعی دارند مردم را از همه چیز مأیوس کنند؛ لذا مشکلات و چالشهای پیشِرو را بسیار بزرگتر از آنچه هست جلوه میدهند، این چالشها را غیر قابل حل معرّفی میکنند، دستاوردها را انکار و حتّی تحقیر میکنند یا در بهترین حالت کوچکسازی میکنند، القاء بنبست میکنند و در نهایت به دنبال آن هستند که مخاطب هیچ امیدی به آینده نداشته باشد.دراینباره، رهبر معظّم انقلاب میفرمایند: «امروز سعی دنیا این است که ملّت ایران را از ادامهی راه امیرالمؤمنین و راه اسلام مأیوس کند. من به شما و به همهی ملّت ایران عرض میکنم امروز بزرگترین جهاد در میدان تبلیغات، این است که کسی بتواند ملّت ایران را به عاقبت و فرجام این راه امیدوار کند. هر کس مردم را ناامید کند، به این ملّت خیانت کرده است. بهترین راه برای دلسردی کوهنوردی که با شوق از قلّهها بالا میرود در حالی که کولهپشتیاش را بسته و کمر را محکم کرده و عصا به دست گرفته، این است که دروغی جعل کنند و به او بگویند که نمیشود رفت و به قلّه رسید؛ وسط راه، فلان اشکال و فلان مانع وجود دارد. میرود که قلّه را فتح کند ــ یعنی هدف دارد ــ امّا تا بفهمد به آن هدف نمیشود رسید، دستوپایش سست میشود و از همان جا برمیگردد.» ۱۳۷۲/۱۰/۶
🔹حرکتدهنده باشید
گاهی افراد یک جامعه آگاهی و امید هم دارند، امّا باز هم آنچه باید رخ بدهد نمیشود؛ چرا؟ چون ممکن است علیرغم داشتن آگاهی و امید ــ که عناصری ذهنی و فکری هستند ــ در عمل، به دلایلی، اقدام لازم و بهموقع را انجام ندهند. دربارهی چراییِ چنین مسئلهای بسیار میتوان سخن گفت امّا همانطور که رهبر انقلاب در دیدار با مدّاحان بیان کردند، هراس از دشمن و یا اختلاف در جبههی خودی میتواند از جملهی موانع حرکت باشد. اینجا نیز نیاز به «تبیین» است؛ تبیینی که محرّک باشد، ترسها را بزداید و از اختلافات بکاهد و بر انسجام و اتّحاد بیفزاید.
یکی از عناصر اصلی حرکت، بهموقع بودن آن است. حرکتی که به هر دلیلی ــ از جمله هراس ــ بهموقع و در لحظهی نیاز انجام نگیرد و به تأخیر بیفتد، یا اثر ندارد یا اثر آن کاهش خواهد یافت: «نباید غفلت کنیم از وظیفهای که عقل و شرع به عهدهی ما گذاشته؛ باید بدون تأخیر وارد میدان بشویم. تأخیر نباید داشته باشیم. آن وقت به تناسب اهمّیّتی که آن کار دارد، خطرات را به جان بخریم. بالاخره در هر حادثهای، هر خطری را نباید انسان به جان بخرد؛ بعضی از حوادث هست که اینقدر اهمّیّت ندارد که انسان جانش را به خطر بیندازد. به تناسب اهمّیّت حادثه، خطرِ مترتّب بر ورود در میدان را به جان بخریم. مشکل آن وقتی به وجود میآید که ما در این وظایف اختلال ایجاد میکنیم: بسرعت احساس تکلیف نمیکنیم، بهنگام وارد نمیشویم، خطر را به جان نمیخریم، ملاحظه میکنیم؛ این[طوری] است.» ۱۴۰۱/۱۰/۱۹
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
#تبیین
پوستر سه زبانه
🔰بخشی از وصیتنامه فرمانده شهید أبومهدی المهندس (رضوان الله تعالی علیه)
🍃🌹🍃
🔹 از همه برادران و خواهران عزیز حلالیت میطلبم و از شما میخواهم مطیع ولایت فقیه باشید و به مستضعفان جهان کمک کنید و فارغ از مذهب حامی همه مظلومان در جهان باشید
#ولایت_فقیه
#ابوالمهدی_المهندس