📝مناظرات و واقعیات مسئله
FATF
🔺یکی از نکات مهمی که در فضای کلی مناظرات وجود دارد، این است که همه نامزدهای محترم از حیث راهبردی قائل به وجود راه حل برای مشکلات اقتصادی کشور هستند. هر چند در تاکتیکها و چگونگی مرتفع شدن مشکلات اقتصادی شاهد اختلاف نظرهایی هستیم. یکی از این اختلاف نظرها برداشتهای نادرست از مسئلهای فنی با نام FATF و تأثیر آن بر مناسبات تجاری کشور است. درباره این مسئله چند نکته مختصر وجود دارد:
🔹کنکاش در رابطه ایران و کارگروه اقدام مالی مشخص میکند، رویکرد کارگروه نسبت به ایران کاملاً سیاسی است و نه فنی و تحت تأثیر تحولات توافق هستهای و رویکردهای کاخ سفید قرار دارد؛ چرا که با وجود اجرای ۳۹ توصیه از ۴۱ توصیه، همچنان هیچ تغییری در وضعیت ایران شکل نگرفته است. گفتنی است، خود کارگروه در بیانیههای گوناگون ادعا کرده است، اجرای همه توصیهها از ایران نیز نمیتواند تضمیندهنده خروج ایران از فهرست سیاه کارگروه باشد.
🔹کارکرد اصلی کارگروه FATF در ایران، ایجاد شفافیت در مسیرهای دور زدن تحریمهاست. استدلال اصلی منتقدان نیز این است که چرا باید توصیههایی را اجرا کنیم که با پذیرش تعهدات مضاعف، هم راههای دور زدن تحریمها افشا شود، هم تضمینی برای بهبود روابط بانکی نباشد و هم به لحاظ ماهوی با آرمانها و عدالتخواهی مردم ایران در تناقض باشد.
🔹اگرچه حل و فصل اختلافات با کارگروه اقدام مالی مهم بوده و باید برای بهبود روابط بانکی، راه حلی میانه با آن کارگروه پیدا کرد؛ اما تا زمانی که نگاه این کارگروه نسبت به ایران یک نگاه سیاسی است، نباید این موضوع در اولویت قرار گیرد. آنچه اولویت اصلی است و همه اقتصاددانان نیز بر آن تأکید دارند، «تولید» است و نه اجرای کنوانسیونهای بینالمللی. در واقع، بخش بزرگتری از معضلات تولید، متأثر از چالشهای داخلی اقتصاد است، نه استانداردهای جهانی. مگر همین اکنون، بدون FATF و برجام، فروش نفت ایران در بهترین شرایط قرار ندارد؟!
🔹پذیرش استانداردهای کارگروه، لزوماً به افزایش سرمایهگذاری منجر نمیشود، هر چند تلطیفکننده ریسک سرمایهگذاری در ایران است. اساساً ترس شرکتهای بینالمللی برای سرمایهگذاری در ایران، متأثر از تحریمهای آمریکاست، نه فهرست سیاه کارگروه. گواه این ادعا، ایجاد نشدن تغییرات معنادارِ نرخ سرمایهگذاری خارجی در ایران، در موعدی است (قبل از سال ۱۳۹۸) که کشورمان از لیست فهرست سیاه FATF تعلیق بود.
👈🏻به هر حال، بدون رفع یا خنثیسازی تحریمهای آمریکا، عادی شدن شرایط ایران در FATF تغییر محسوسی در اقتصاد ایران ایجاد نخواهد کرد. هر چند منظور این نیست که به دنبال راه حلی میانه با کارگروه اقدام مالی نباشیم.
✍🏻علی محمدی
#انتخابات
╰❀🌸❀╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌 نقش رای من و شما در پیشرفت کشور عزیزمون ایران
#انتخابات
╰❀🌸❀╯
✅ فرض بر این است که همهی این آقایان ایران را و جمهوری اسلامی را دوست دارند؛ فرض این است دیگر؛ میخواهند رئیس در این نظام و در این کشور باشند، برای این مردم [کار کنند].
👈 جوری صحبت بکنند که دشمن را خوشحال نکند. ۱۴۰۳/۴/۲
#انتخابات
╰❀🌸❀╯
🌱 هر روز یک صفحه قرآن بخوانیم
🍃 صفحه هفتاد و چهار قرآن کریم
سوره مبارکه آل عمران
🟢 توصیه مهم امام خامنهای مدظلهالعالی:
هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
╰❀🌸❀╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 طرفدارهای نامزدها کاسهی داغ تر از آش نشوند.
#انتخابات
╰❀🌸❀╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓ چرا در مقطع کنونی باید راه شهید رئیسی ادامه پیدا کند؟
🎙 دکتر عبداللهی فر
#انتخابات
╰❀🌸❀╯
Sedaye enghelab heydari2.mp3
5.68M
🇮🇷🍃🇮🇷🍃🇮🇷
🎧 چرا باید مشارکت سیاسی داشته باشیم؟
🎙 دکتر علی حیدری
#انتخابات
╰❀🌸❀╯
🌸🍃پيامبر اکرم صلى الله عليه و آله: روز #عید_غدیر خم بهترین اعیاد امت من است.
💚 ۲ روز تا عید غدیر خم
╰❀🌸❀╯
🎥گفتگوی زنده تصویری ویژه چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
⏰ زمان: یکشنبه ۳ تیر ماه، ساعت ۲۰:۳۰
💠 با حضور: دکتر موسی حقانی (مورخ، استاد دانشگاه و رئیس موسسهی مطالعات تاریخ معاصر)
در بستر پیام رسان های ایتا و روبیکا
@basirat_fa
+ صفحه آپارات به آدرس
https://rubika.ir/basirat_fa
#انتخابات
╰❀🌸❀╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖼 سید گره گشا |گذری بر ۱۰ موضوع مهم که در کمتر از سه سال توسط دولت شهید رییسی از آنان گره گشایی شد.
#انتخابات
╰❀🌸❀╯
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محتوای ثامن خواهران کاشان
🎥گفتگوی زنده تصویری ویژه چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
💠 با حضور: دکتر موسی حقانی (مورخ، استاد دانشگاه و رئیس موسسهی مطالعات تاریخ معاصر)
#انتخابات
╰❀🌸❀╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دولت آینده باید چه اولویت هایی در دستور کار خودش قرار بدهد ؟
🎙حسین عبداللهی فر
#انتخابات
╰❀🌸❀╯
📝 تجلی غدیر در جمهوری اسلامی
🔹تمدنهای بشری هیچ گاه بدون حکومت نبودهاند. در طول تاریخ، در هر سرزمینی که تمدن و حکومتی شکل گرفته است، حاکمانی در آن اعمال قدرت و حاکمیت کردهاند. در این میان، یک سؤال همزاد دولتها شکل گرفته است که «چه کسانی باید حکومت کنند؟» این سؤال همواره ذهن بخشی از حکیمان و فیلسوفان را به خود مشغول کرده و پاسخهای متفاوتی به آن ارائه شده است.
🔸در یونان باستان، متفکرانی چون افلاطون معتقد بودند، حکومت را باید به فیلسوفان سپرد تا با علمی که به حقیقت اشیاء و امور دارند، بهترینها را برای جوامع تدبیر کنند! برخی دیگر از حکومت اعیان و اشراف و ثروتمندان سخن گفته و نظامهای آریستوکراسی و الیگارشی را پیشنهاد دادهاند. برخی دیگر معتقد بودند حکومت باید در اختیار جنگآوران و صاحبان قدرت و زور قرار گیرد تا امنیت را برای مردم تضمین کنند.
🔹آخرین تدبیر انسان سکولار غربی مبتنی بر عقلانیت ابزاری، سپردن امور کشورداری به نمایندگان مردم است که از آن با عنوان «دموکراسی» یاد میکنند. به زبان ساده، در این الگو هر فردی که «اکثریت مردم» وی را برگزینند، میتواند در جایگاه حکومت بنشیند. الگویی که عملاً به حاکمیت الیگارشی سرمایهداری تبدیل شده و افکار عمومی از طریق ابزار رسانه فریفته شده و...، اما آنچه در این میان ذبح شده، شایستهسالاری، اخلاق و عدالت بوده است!
🔸نگاه اسلام به حکومت با مکاتب غربی تفاوت دارد و بر انسانیت و اخلاق و عدالت استوار است و به این سؤال که «چه کسی حق حاکمیت دارد؟» پاسخ منحصر بهفردی ارائه میدهد. پاسخ این پرسش را میتوان در ماجرای غدیر دنبال کرد. به فرموده رهبر حکیم انقلاب: «ماجرای تعیین غدیر، ماجرای تعیین ضابطه است، تعیین قاعده است. یک قاعدهای در اسلام درست شد؛ پیغمبر اکرم در ماههای آخر عمر، این قاعده را وضع کرد؛ آن قاعده چیست؟ قاعده امامت؛ قاعده ولایت(۱۳۹۵/۶/۳۰)».
🔹حکومت اسلامی را در یک کلام میتوان حکومت رهبری الهی دانست که به سبب دارا بودن ویژگیها و معیارهایی در این جایگاه قرار گرفته است. این ویژگیها عبارتند از: «فقاهت، عدالت و درایت.» در زمان حضور امام معصوم(ع) مطلق این صفات در امام جمع بوده و رهبری و زمام امور جامعه اسلامی در اختیار اوست؛ اما در زمان غیبت، رهبری در نظام اسلامی در اختیار اسلامشناسان عادلِ مدیر است. همان که از او با عنوان «ولی فقیه» یا «رهبری انقلاب اسلامی» در قانون اساسی یاد شده است.
🔸قرار گرفتن رهبری الهی در رأس نظام مردمسالاری دینی و پیوند ناگسستنی آن با مردم در طول این سالها توانسته است کشتی انقلاب را از طوفانهای گوناگون عبور داده و همه نقشههای دشمن را نقش بر آب کرده و در دهه پنجم عمر انقلاب، جمهوری اسلامی را به نماد تحقق عینی «غدیر» در قرن پانزدهم هجری قمری مبدل کند!
╰❀🌸❀╯
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📣 سخنرانی مهم رهبر انقلاب در روز عید غدیر بصورت زنده پخش میشود
👆برگزاری جشن «ولایت و اخوت» با حضور هزاران نفر از مردم پنج استان کشور در حسینیه امام خمینی
🔹️در سالروز عید سعید غدیر خم و در آستانهی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم، هزاران نفر از مردم پنج استان کشور با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار خواهند کرد.
🔹️این مراسم با عنوان جشن «ولایت و اخوت» و با حضور مردم استانهای گیلان، مرکزی، کهکیلویهوبویراحمد، خراسان شمالی و خانوادههای شهدا و خدام آستان مقدس حضرت شاهچراغ فارس، صبح روز سهشنبه با ذکر و مدح امیرالمومنین علی (علیهالسلام) در حسینیه امام خمینی (ره) آغاز میشود و زمان سخنرانی مهم حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی ساعت ۱۰ صبح خواهد بود.
🔹️مراسم جشن «ولایت و اخوت» به صورت زنده از حدود ساعت ۹ صبح سهشنبه ۵ تیر، در رسانه KHAMENEI.IR و شبکه اول سیما پخش خواهد شد.
💻 Farsi.Khamenei.ir