فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر آموزشوپرورش: سال ۱۴۰۱ کام معلمان تلخ شد
🔸اسفند ۱۴۰۱ پرداخت نشدن حقوق معلمان و اجرانشدن درست رتبهبندی در خاطرۀ آنان یک نقطۀ تلخ بود که در فروردین ۱۴۰۲ منجر به استعفای وزیر شد.
🔹بنده در حالی وزارت را تحویل گرفتم که با سه نقطۀ بحرانی «وضعیت دانشآموزی، کمبود نیروی انسانی و نیروهای خدماتی» مواجه بودم.
╰❀🌸❀╯
📝مردم پیروز نهایی انتخابات
🔹چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری با حضور طیفهای گوناگون مردمی در روز جمعه، هشتم تیر ماه برگزار شد. بر اساس آمارهای غیررسمی، خراسان جنوبی با 60/3 درصد، بیشترین و تهران بزرگ با 23 درصد، کمترین میزان مشارکت را در بین استانها داشتهاند. میزان مشارکت کلی انتخابات هم بیش از 40 درصد برآورد میشود. بر اساس نتایج منتشر شده از سوی ستاد انتخابات کشور، هیچ یک از نامزدها نتوانستند آرای نصف به علاوه یک رأی را کسب کنند و بنابراین باید منتظر ماند تا در دور دوم انتخابات بار دیگر مردم حضور پیدا کرده و نهمین رئیسجمهور منتخب کشور را در روز جمعه پانزدهم تیرماه تعیین کنند. در این میان توجه به چند نکته حائز اهمیت است:
1️⃣ خود نفس برگزاری انتخابات در این زمان بسیار محدود پنجاه روزه از نکات بسیار ارزشمند این دور از انتخابات به شمار میرود. در حالی که تصور میشد سانحه اسفناک پرواز اردیبهشت فضای سیاسی کشور را دچار نوعی شوک و التهاب کند، اما برگزاری انتخابات ریاستجمهوری در روز جمعه هشتم تیر ماه که همراه با سلامت، امنیت، رقابت و مشارکت عمومی مردم بود، نشان داد قوام و دوام نظام جمهوری اسلامی بسیار بالاست.
2️⃣ انتخابات محل رقابت آرا و اندیشهها و نظرات متکثر جامعه است. در انتخابات هشتم تیر ماه نیز تقریباً برای همه سلایق سیاسی کشور نامزدهایی نامنویسی کرده بودند و بنابراین عنصر رقابت انتخاباتی در این انتخابات بیش از پیش مشهود بود. همچنین، رأیدهندگان با وجود آنکه فرصت زیادی برای فکر کردن و انتخاب نداشتند، اما با دید باز و آگاهی در پای صندوقهای رأی حاضر شدند و رأی دادند.
3️⃣ تحریمکنندگان انتخابات و کسانی که با صندوقهای انتخابات قهر کرده بودند، در این انتخابات حضور پیدا کردند و به معنایی میتوان این انتخابات را مظهر آشتی نخبگان و بخشی از بدنه با حاکمیت قلمداد کرد. جالب توجه آنکه پس از برگزاری چندین انتخابات و به ویژه انتخابات مجلس شورای اسلامی سال گذشته بالاخره نخبگان سیاسی و برخی جناحهای سیاسی متوجه شدند که قهر با صندوقهای انتخاباتی موجب نمیشود که حاکمیت باجی به آنها بدهد یا موجب هیچ گونه نفعی نیست.
4️⃣ نکته آخر هم اینکه جدای از نتیجه نهایی انتخابات، مردم بار دیگر پیروز نهایی انتخابات هستند. زمانی که در داخل و در خارج از کشور به دور از ملامت و فحاشی و هتک حرمت برخی از معاندان و منافقین به طور گسترده در انتخابات حضور پیدا میکنند و زمانی که با رعایت اخلاق و انصاف به نامزد اصلح رأی میدهند، این مردم هستند که برنده قطعی انتخابات به شمار میآیند.
╰❀🌸❀╯
🎥 نشست سراسری مدیران و جهادگران تبیین
✅ موضوع: جهادتبیین در خصوص انتخابات
🎙سخنران: دکتر قاسم حبیب زاده
📆 دوشنبه ۱۱ تیرماه ۱۴۰۳- ساعت ۱۰ صبح
لینک ورود به نشست👇🏻
🆔 rubika.ir/jahadgarane_tabeen
╰❀🌸❀╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تایید سلامت انتخابات توسط شورای نگهبان
🔸سخنگوی شورای نگهبان: با بررسیهای انجام شده صحت مرحلۀ اول انتخابات به تایید شورای نگهبان رسید و رسما به وزارت کشور اعلام کردیم.
🔹فرصت شکایت در نظر گرفته بودیم اما هیچ شکایتی به شورا واصل نشد. مردم هم شکایتی نداشتند بههمین دلیل صحت سلامت انتخابات به تایید ما رسید.
╰❀🌸❀╯
28.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #تحلیل_تبیین | لزوم توجه به مشارکت حداکثری و رفع شبهات مردم
🎙حجتالاسلام عالی
#انتخابات | #مشارکت_حداکثری
╰❀🌸❀╯
24.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #تحلیل_و_تبیین | دوستان اگر در این چند روز باقیمانده؛ قصد دارید یک حرکت جهادی اصولی انجام بدید؛ حتما این کلیپ را مشاهده بفرمایید.
✅ تو این کلیپ یک برنامه ریزی عالی با استفاده از تکنیکهای مارکتینگ شرح داده شده است
#انتخابات | #مشارکت_حداکثری
╰❀🌸❀╯
📝ضرورت تداوم راه شهید رئیسی
🔹بررسی عملکرد سه ساله دولت سیزدهم و شخص شهید رئیسی نشان میدهد، اقتصاد و سیاست جمهوری اسلامی ایران به مرحله مدیریت تورم و از سیاست خارجی التماسی به سیاست خارجی متوازن رسیده است.
🔺بر اساس برخی گزارهها، دولت سیزدهم توانست کشور را از بسیاری بنبستها نجات دهد؛ اما با توجه به ضعف دولت سیزدهم در رسانه و ناتوانی آن در ارائه کامل عملکرد خود، برخیها، در عین آگاهی از عملکرد دولت شهید رئیسی، خواستار جلوگیری از تداوم مسیر گشایش در اقتصاد کشور شدند.
🔻 ارائه چند آمار اقتصادی که جمعآوری شده از چندین گزارش اقتصادی است، نشاندهنده میزان دشمنی این افراد با ایران قوی است.
1️⃣ تحولات رشد پول نمادی از انتظارات تورمی در علم اقتصاد شناخته میشود. رشد پول بین کلهای پولی دارای بالاترین همبستگی با تورم در کوتاهمدت است و آمارها نشان میدهد این شاخص از ۴۲/۸ درصد در سال ۱۴۰۰ به ۶۵/۲ درصد در سال ۱۴۰۲ رسید و با اقدامات انجامشده این شاخص در سال ۱۴۰۲ به ۱۷/۵ درصد کاهش یافت که این رقم حتی کمتر از نرخ ۱۹/۴ درصدی پیش از اعمال تحریمهاست و بیانکننده کاهش انتظارات تورمی و آرامش حاکم بر بازارهاست.
2️⃣ براساس آمار مرکز آمار تورم سالانه در ابتدای دولت سیزدهم ۴۶/۳ بود و نرخ تورم نقطه به نقطه نیز ۴۳/۹ بود که نرخ تورم سالانه در خرداد ماه امسال به ۳۶ درصد و نرخ تورم نقطه به نقطه نیز به ۳۱/۹ درصد رسیده است و بیانکننده کاهش شدید در تورم است؛ این در حالی است که دولت سیزدهم در سال ۱۴۰۲ طرح مردمیسازی یارانهها را نیز اجرا کرد. براساس آمار بانک مرکزی نیز طی مدت فعالیت دولت سیزدهم میزان تورم سالانه ۱۶ درصد و تورم نقطه به نقطه ۱۹/۹ درصد کاهش یافته است و در ماه گذشته تورم نقطه به نقطه به ۳۴ رسید که برنامه بانک مرکزی کاهش این نرخ به کانال ۲۰ درصد است.
3️⃣ نرخ رشد نقدینگی به میزان ۱۸/۵ درصد نسبت به زمان شروع دولت سیزدهم کمتر است. آمارها نشان میدهد متوسط رشد بلندمدت نقدینگی در بازه زمانی ۲۰ ساله (۱۴۰۲ـ ۱۳۸۲) ۲۸/۵ درصد است؛ لذا رشد محققشده ۴/۲ درصد کمتر از متوسط بلندمدت ۲۰ ساله است. همچنین نرخ رشد نقدینگی محققشده در سال ۱۴۰۲ معادل ۳/۹ درصد کمتر از متوسط بلندمدت ۲۴ ساله (۱۴۰۲ـ ۱۳۷۸) و معادل ۱/۴ درصد کمتر از متوسط بلندمدت ۶۲ ساله (۱۴۰۲ـ ۱۳۴۰) است.
👈🏻در پایان ذکر این نکته حائز اهمیت است که تداوم مسیر طی شده شهید آیتالله رئیسی می تواند با انتخاب کاندیدای اصلح هموار باشد. انشاءالله
✍🏻اکبر معصومی
╰❀🌸❀╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم کوتاه | سربالا
🏔برا رسیدن به قله
🧗برای صعود
🇮🇷 برای ایرانی قوی
╰❀🌸❀╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #حتما_ببینید | سعید لیلاز، اقتصاددان اصلاحطلب از عملکرد اقتصادی دولت رییسی میگوید!!
🔺عملکردی که توسط بسیاری سانسور شد و حتی رهبر انقلاب اسلامی از این سانسور همهجانبه گلایه کردند و گفتند دلم برای رییسی سوخت.
#انتخابات
╰❀🌸❀╯
✅ اولین مناظره نامزدهای دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ساعت ۲۱:۳۰ امشب برگزار میشود.
#انتخابات۱۴۰۳
#انقلابیون
╰❀🌸❀╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | مباهله؛ مظهر اقتدارِ ایمانی
#روز_مباهله
╰❀🌸❀╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠امام رضا علیه السلام: همانا بزرگ ترین فضیلت امیرالمؤمنین (علیه السلام) که قرآن بر آن دلالت می کند آیه مباهله است.
🎉🎉 فرا رسیدن ۲۴ ذی الحجه، روز عید بزرگ مباهله را تبریک می گوییم.
╰❀🌸❀╯
🗳 رهبر انقلاب، خطاب به نامزدهای انتخابات: رقیبهراسی نکنید؛ کشور ضرر میکند
🔹 ما در گذشته هم هر وقتی که نامزدها در مناظرات تلویزیونی و غیره روش اهانت و توهین و تهمت و تخریب طرف مقابل و ترساندن مردم از رقیب را دنبال کردند، کشور به نحوی از انحاء ضرر کرد؛ در گذشته هم این جور بوده. این جوری نباشد که مردم را از رقیب بترسانیم که اگر او بیاید چنین خواهد شد، چنین خواهد شد. ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
╰❀🌸❀╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 "ساده از کنارش رد نشو"
✅ انتخاب با شماست!
#انتخابات
╰❀🌸❀╯
🎥 نشست مجازی
✅ موضوع: کار را که کرد، آنکه تمام کرد
🔹سخنران: دکتر عبدالله حاجیصادقی- نماینده ولیفقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🗓 زمان: دوشنبه، ۱۱ تیر ۱۴۰۳- ساعت ۱۸
لینک ورود به نشست در ایتا و روبیکا👇👇
🆔 @peickesaba
#انتخابات
╰❀🌸❀╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت مخبر از اولین جلسه با رهبر انقلاب اسلامی امامخامنهای مدظلهالعالی پس از خبر سقوط بالگرد #شهید_رئیسی
#انتخابات
╰❀🌸❀╯
✅ دولت رئیسی و احیای اقتصاد ایران
🔹نرخ رشد دوازدهماهه نقدینگی طی روندی نزولی از ۴۰.۶درصد در پایان سال ۱۳۹۹ و ۴۲.۸درصد در پایان مهرماه سال ۱۴۰۰ به ۳۱.۱درصد در پایان سال ۱۴۰۱ کاهش یافت و با تداوم این روند نزولی رشد نقدینگی به ۲۴.۳درصد در پایان اسفندماه سال ۱۴۰۲ رسید.
👈🏻ادامه مطلب را در اینجا بخوانید
#انتخابات
╰❀🌸❀╯
📝رأی با حجت شرعی
🔹انتخابات به مرحله دوم رفته و جمعه 15 تیرماه رئیسجمهور دولت چهاردهم مشخص خواهد شد. بدون شک، میداندار این معرکه «مردم» هستند تا با تشخیص آنها یا پزشکیان بر صندلی قدرت بنشیند یا جلیلی. در این میان، آنچه اهمیت دارد، آن است که برای شناخت و تشخیص گزینه اصلح و رأی دادن به وی باید «حجت شرعی» داشت. مبتنی بر معیارهای ناصواب یا عدم شناخت و تحقیق و تنها مبتنی بر ظواهر و احساسات و فارغ از معیارهای غیرعقلی نمیتوان پای صندوق رفت و فردی را برگزید که معلوم نیست بهترین باشد.
✅در این زمینه، رهبر حکیم انقلاب با صراحت تأکید دارند: «باید بگردید، بین خودتان و خدا حجت پیدا کنید؛ یعنی بتوانید از راهی بروید که اگر خدای متعال پرسید شما به چه دلیل به این فرد رأی دادید، بتوانید بگویید به این دلیل. بین خودتان و خدا، دلیل و حجتی فراهم کنید و بعد با خیال راحت بروید رأی بدهید.»(1376/2/31)
🔻 درباره منطق رأی دادن با حجت شرعی به چند نکته میتوان توجه کرد:
1️⃣ طبیعی است که حجت در شرع در این زمینه یا از طریق تشخیص و یقین فردی حاصل میشود یا آنکه افراد امین و صاحب صلاحیت فردی را معرفی کنند. رهبری تأکید دارند: «اگر میتوانید، تشخیص بدهید؛ اگر نمیشناسید، از دیگری که میتواند امین باشد، سؤال کنید(1380/2/28).»
2️⃣ از سوی دیگر، تلاش برای انتخاب اصلح نباید به وسواس در گزینش بینجامد. از همین رو رهبر معظم انقلاب انذار میدهند «بعضیها در شناخت اصلح دچار وسواس و دغدغه زیاد میشوند. شما تلاش خود را بکنید؛ مشورت خود را بکنید؛ از کسانی که فکر میکنید میتوانند شما را راهنمایی کنند، راهنمایی بخواهید؛ به هر نتیجهای که رسیدید، عمل کنید و رأی بدهید؛ اجر شما را خدای متعال خواهد داد(1384/3/3).»
3️⃣ به واقع وسواس در انتخاب اصلح نباید به شرکت نکردن در انتخابات به بهانه «ناتوانی در تشخیص اصلح» بینجامد! لذا مرجع عالیقدر شیعه در این زمینه چنین حکم میدهند: «هر کس که برود رأی بدهد، چه رأی او صائب باشد و به اصلح رأی داده باشد و چه اشتباه کرده باشد و به غیر اصلح رأی بدهد، همین اندازه که از روی احساس تکلیف نسبت به آینده پای صندوق برود و رأی بدهد، این رأی پیش خدای متعال مأجور و موجب ثواب است و این شخص، علاقهمند به نظام و رهبری است. آنچه که مهم است، این احساس تکلیف است. همه آحاد ملت، این احساس تکلیف را باید بکنند(1376/2/13).»
🤲🏻 انشاءالله ملت ایران با حجت شرعی که برای رأی خود خواهند داشت، حماسه دیگری خلق خواهند کرد و در 15 تیرماه بهترینها را بر صندلی قدرت خواهند نشاند.
✍🏻مهدی سعیدی
#انتخابات
╰❀🌸❀╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۲۵ ذی الحجه ، روز نزول سوره انسان و روز #خانواده و تکریم بازنشستگان گرامی باد.
╰❀🌸❀╯