👇رهبر حزب دموکرات کردستان کشته شد
فارس : پایگاه خبری صابرنی نیوز خبر داد که گروهی ناشناس، موسی باباخانی رهبر تروریستی حزب دموکرات کردستان ایران را که تحت حمایت سازمان تروریستی موساد بوده در هتلی در اربیل عراق ترور کردهاند.
بر اساس گزارشها، این تروریست تجزیهطلب ابتدا از اعضای گروهک تروریستی «حدکا» ( حزب دموکرات کردستان ایران ) بود که چند سال پیش بر اثر اختلافاتی به گروهک تروریستی دیگری تحت عنوان «حدک» ( حزب دموکرات کردستان ) پیوست و از افراد فعال عملیاتی و تبلیغی این گروه علیه ایران بود
▼حرف روز
وفاق ملی؛ کلیدواژه مهم روز تحلیف
اگر فرض را بر این بگذاریم که سخنرانی روز مراسم تحلیف دکتر رئیسی دربرگیرنده دیدگاههای حاکم بر دولت او برای اداره کشور در عرصه سیاست داخلی و خارجی است، در این صورت تأکید وی بر موضوع وفاق ملی، مهمترین رویکرد دولت آینده ارزیابی میشود. دراینباره چند نکته گفتنی است:
1- تجربه تاریخی گویای آن است که مقطع شکلگیری دولتها در جمهوری به دلایل مشخص نتوانسته است شاخصهای انسجام و وفاق ملی را افزایش دهد؛ چه آنکه در مواردی نیز باعث ظهور برخی واگراییها نیز شده است. شاید بتوان گفت که پایهگذار چنین وضعیتی به دوم خرداد سال 76 برگردد؛ چراکه تا پیش از آن چنین قطببندی شدیدی در فضای سیاسی ایران وجود نداشت -و بهغیراز برخی استثنائات- در دورههای ماقبل آن بسیاری از نیروهای راست و چپ در یک دولت، در کنار همدیگر قرار میگرفتند؛ اما در سال 76 این واگراییها منشأ سیاسی پیدا کرد و صراحتاً از کنار گذاشتن نیروهای غیرهمفکر از نظر سیاسی سخن به میان آورده شد. دراینباره محمدرضا خاتمی برادر رئیسجمهور وقت در مشهد و در جریان تبلیغات دوره هشتم انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد که «هرکس پیام دوم خرداد را درک نکرده است، باید کنار برود؛ هرکس که با اصلاحات نیست، باید کنار گذاشته شود». 2- انتخابات 1400 نشان داد که کشور در زمینه سرمایه اجتماعی ناشی از بدکارکردیها و افزایش مشکلات معیشتی و جنگ اقتصادی دشمن دچار آسیبهای جدی شده است و تا دیر نشده لازم است برای حل این مسئله طرحی درانداخت. دراینباره شرط اساسی آن است که شاخصهای وفاق و یکپارچگی ملی تقویت شده و تعمیق یابد. 3- «وفاق ملی» با شعار و تبلیغات پدید نمیآید. برپایی دولت کارآمد و مردمی، به رسمیت شناختن اختلافنظرها و تکثر سیاسی و استفاده حداکثری از ظرفیتهای کارشناسی و اجرایی، از الزامات تحقق دولت وفاق ملی است.
نکته پایانی: بر اساس آنچه بیان شد، وفاق ملی یک امر شعاری و تزیینی نیست، بلکه ضرورتی است که کشور در مقطع کنونی بیش از هر زمان دیگری به آن محتاج است. راهکار در پیش گرفتن وفاق ملی نیز یکسانسازی افکار و نیروهای سیاسی نیست؛ که نه ممکن است و نه فایدهای بر آن مترتب است. دراینباره باید با ساختن دولتی کارآمد و معطوف به حل مسائل مردم، سرمایه اجتماعی را بازسازی کرد. کوشش برای استفاده از همه ظرفیتهای کشور، ضمن اینکه مؤلفه انسجام بین مردم و گروههای سیاسی را تقویت میکند، به پیمودن مسیر دشوار آینده نیز کمک شایانی میکند. (نویسنده: عزیز غضنفری)
💠 #یادداشت
🖌| #سیدامیر_حسینی
🔥 موضوع: چرا مقام معظم رهبری
در اولین روز دولت هشدار دادند؟!
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔻همزمان با سر کار آمدن دولت و رئیس
جمهور جدید در ایران، رسانه های ضد ایرانی
مانند BBC، رادیو فردا، من وتو، ایران اینترنشنال
با مطرح کردن و داغ کردن بحث حمله به کشتی
اسرائیلی به وسیله دعوتهای مکرر از کارشناسان
خودساخته مختلف و محکوم کردن ایران با دلایل
واهی از یک سو و به میان کشیدن موضوع نخ
نمای عفو بین الملل و مجرم شناختن آقای رئیسی
و زمزمههای تحریم ایشان از سوی دیگر سعی در
القاء احساس ترس در اذهان عمومی و ایجاد نا
امیدی نسبت به عملکرد دولت جدید در بین مردم
ایران را داشته و جنگ روانی جدیدی علیه ملت
ایران آغاز کرده اند.
⭕️البته این جنگ روانی ها به جایی نمی رسد
چون از اینگونه وضعیت های جنگی رسانه ای
بسیار دیده این و البته لازم است به هشدار
رهبری در مورد جنگ تبلیغاتی دشمن که در این
دولت هم تشدید می شود توجه کنیم.
🔰 رهبر انقلاب در شروع دولت سیزدهم:
مطلب آخر هم مسئلهی #جنگ_تبلیغاتی دشمن
است. امروز بیشترین تحرّک دشمنان ما علیه ما
بیش از تحرّکات امنیّتی و اقتصادی، تحرّکات
تبلیغاتی و #جنگ_نرم و تبلیغات رسانهای است؛
برای اینکه بر افکار عمومی مردم مسلّط بشوند
مبالغ هنگفت هزینه میکنند.
1️⃣ امام خامنهای بهعنوان دیده بان انقلاب، از
شرایط رسانهای موجود به وضعیت جنگ تعبیر
کردند. جنگی که در آن افکار تسخیر میشوند.
سخنان رهبر انقلاب برای افراد هوشیار به منزله
یک هشدار بود.
2️⃣وضعیت جنگ نیاز به آرایش جنگی دارد.
وقتی دشمن با هزینههای سنگین مشغول جنگ
تبلیغاتی علیه ملت ماست، وظیفه ما هم دفاع و
مبارزه برعلیه این جنگ تمامعیار است. اما اینیک
سؤال پیش میآید و آن اینکه ما تا به امروز در
جنگ رسانهای چه نقشی ایفا کردهایم؟
3️⃣ رهبر انقلاب فرمودند: «هدف این جنگ
تسلط بر افکار عمومی برای تعیین خطمشی
ملتهاست.» مسلمانان، شیعیان و بهخصوص
جریان انقلابی، اگر بخواهند خط و مشی اسلام
را پیاده کنند باید با همه توان در این زمینه
واردشده و ورق این جنگ تبلیغاتی را به نفع
مسلمانان برگردانند.
♨️ فراموش نکنیم،
جنگ نیاز به بسیج عمومی دارد!
◀️ نشر حداڪثری #ثامن
🌠🍃
🍃
•[ #نهضت_روشنگری_ثامن 🎤 ]•
🏞 #عکس_نوشت
🔴 تحرکات تبلیغاتی و جنگ نرم
🔸💠🔹
🔰 امام خامنه ای(حفظهالله):
♦️دشمنان ما امروز بیشترین تحرکشان
علیه ما بیش از تحرکات امنیتی و اقتصادی،
تحرکات تبلیغاتی و جنگ نرم است، تبلیغات
رسانهای است برای اینکه بر افکار عمومی
مردم مسلط بشوند. ما در این زمینه ضعف
داریم. در زمینه کار تبلیغاتی و حرکت تبلیغاتی
درست و تمهیدات رسانهای باید قوی تر و
هوشمندانه تر عمل بکنیم. 📆۱۴۰۰/۰۵/۱۲
🖇 #ایران_قوی #ثامن #جنگ_نرم
🖇 #تنفیذ_سیزدهم #فضای_مجازی
◀️ نشر حداکثری #ڪانالهای_ثامن
✅ یک خبر، یک تحلیل(۱۶)
💢 موضوع: تداوم اعتماد به غرب در وین، تکرار تجربه تلخ پر هزینه ‼️
🍃🌻🍃
🌐 خبر:
🔻آیا رسیدن به یک توافق جدید با ایران در دولت سیزدهم غیرممکن است؟ میخائیل اولیانوف، رئيس هیات روسیه در مذاکرات برجام عنوان کرد: گرچه زمان دقیق دور هفتم مذاکرات «وین» برای احیای برجام نامشخص است اما این مذاکرات بعد از مراسم تحلیف ریاستجمهوری برگزار خواهد شد.
🌀 گزاره های تحلیلی:
🔻 احتمالاً دولت جدید ایران مواضع خود را در خصوص برخی موضوعاتی که در مذاکرات وین درباره احیای برجام مورد بحث قرار گرفته تطابق میدهد و به صورت کلی با احیای برجام مخالفت نمیکند.
🔹 رسیدن به یک توافق جدید با ایران غیرممکن است و دولت جدید با نگاه و تکنیک های متفاوت و نگرش سیاست خارجی انقلابی با رویکرد رهبر معظم انقلاب و نهادهای تصمیم گیر سیاست خارجی اقدام نماید.
🔸 به نظر میرسد هیچ جایگزینی برای احیای برجام به شکل اولیه آن وجود ندارد. تمامی گمانهزنیها درباره شروع از اول و نوشتن یک توافق جدید توهم است. این نوع نگاه هم در تیم ایرانی مشاهده میشود و هم در تیم سیاست خارجی چین و روسیه.
🔹در خصوص گامهای برجامی ایران همان تعهدات موجود در متن برجام مورد توجه تیم دولت سیزدهم نیز می باشد و تعهد مکتوب دیگر همچون تعهد کتبی مطرح کردن موضوعات موشکی و منطقه ای در مذاکرات احتمالی آینده که از طرف آمریکایی در مذاکرات اخیر وین مطرح شده بود مورد نظر نمیباشد.
🔸 در پی بدعهدی طرفهای اروپایی برجام هیچگونه تعهدی در مذاکرات وین مطرح و ارائه نشده است و این یکی از دلایل عدم موفق بودن مذاکرات هفت دورهای وین در دولت روحانی بوده است.
💠 نکته پایانی:
🔺 در شرایط کنونی، سرنوشت مذاکرات هسته ای ایران و غرب که در مدت اخیر در وین پایتخت اتریش در جریان بوده، به دستان رئیس جمهور جدید ایران که دیدگاههای نزدیکی با رهبر معظم انقلاب در نوع تعامل با غرب دارد و در کمتر از یک هفته دیگر، در قدرت مستقر خواهد شد، سپرده می شود. برخی ناظران و تحلیلگران بر این باورند که مواضع اخیر رهبر جمهوری اسلامی ایران، جدای از اینکه به نوعی، تبعات منفی اعتماد به غرب را گوشزد می کرد، در عین حال، این سیگنال را نیز به طرف های غربی رساند که در ادامه راه و در مسیر تعامل هسته ای با ایران، بایستی با چالش های زیادی رو به رو شوند و اساسا ایران بنا ندارد در رابطه با مذاکرات هسته ای با غرب، موضعی انفعالی را اتخاذ کند و از تکرار یک تجربه تلخ پر هزينه جلوگیری خواهد کرد.
✍️ یوسف روزبهانی
#روشنگری
#ثامن
✅ یک خبر، یک تحلیل(۲۰)
💢 موضوع: ایران و خاک طلای آفریقا
🍃🌻🍃
🌀 خبر:
🔻 طی دو سه روز گذشته دهها دیدار مابین رئیس جمهور ایران و رهبران سیاسی کشورهای مختلف برگزار گردید. یکی از راهبردی ترین دیدارها دیدار آقای رئیسی با رئیس مجلس ملی گینه بیسائو بود که طی آن بر اولویت توسعه روابط با قاره آفریقا در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، و نیز بر جدیت دولت جدید در فعال سازی تمام ظرفیت های همکاری با کشورهای آفریقایی تاکید شد.
✅ گزارههای تحلیلی:
1️⃣ در دیدار فوق بر خلاف بسیاری از دیدارها، به جای تاکید بر توسعه روابط بر کشور میهمان، بر توسعه روابط با بستر کلی تری یعنی یک قاره راهبردی، (آفریقا) شد و این به معنای نگاه سیستمی و همه جانبه دولت جدید به جغرافیای قاره آفریقاست.
2️⃣ قاره آفریقا محل حضور قدرت های غربی و آسیایی از جمله فرانسه و چین و در واقع دومین منطقه راهبردی پس از منطقه خلیج فارس از حیث حضور واعمال نفوذ سیاسی و نظامی قدرت هاست.
3️⃣ آفریقا دارای مناطق حساسی چون شمال آفریقا، کرانه دریای سرخ (خاصه تنگه باب المندب) و شاخ آفریقا می باشد که سالهاست در چنبره قدرت های آسیایی و غربی قرار دارد و حضور مستمر و تعیین کننده ایران در آن، نه تنها لازم بلکه مظهر تاثیرگزاری نظامی و سیاسی ایران در مناطق راهبردی فوق الذکر و تغییر موازنه قدرت در برابر ابرقدرت هاست.
4️⃣ حضور ایران در آفریقا ناشی از فعال شدن ظرفیتهای همکاری ایران با کشورهای این قاره، بازوی سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی را در این منطقه که پس از عضویت آن در اتحادیه آفریقا تقویت شده است، محدود خواهد ساخت.
5️⃣ توسعه همکاریها با آفریقا، بستر همکاری ها با متحدین راهبردی حاضر در این قاره از جمله چین را عمیقا گسترش خواهد داد که نتیجه آن بلاشک ارتقاء سطح همکاری های امنیتی و تجاری با کشورهای یادشده در میان مدت، در این قاره و در بلند مدت، در سطح بین المللی خواهد بود.
6️⃣ فعال سازی ظرفیت های همکاری با تمامی کشورهای آفریقایی به معنای حقیقی کلمه، توسعه روابط ویژه با متحدین آفریقایی خاصه کنیا و تانزانیا را تقویت خواهد کرد که همین مساله در توسعه قلمرو نفوذ گفتمان انقلاب اسلامی و نیز توسعه جغرافیایی جبهه مقاومت در سطح منطقه ای و فرامنطقه ای در بلند مدت موثر خواهد بود.
✍️حسین رحیمی
#یک_خبر_یک_تحلیل
#روشنگری
#ثامن
🇮🇷💐
💐
✅ #بسته_خبری
1️⃣ سخنگوی ارشد نیروهای مسلح: اگر قرار باشد با دشمنان مقابله کنیم مانند اقدامی که در عینالاسد انجام دادیم، به صورت آشکار آن را اعلام میکنیم؛ بنابراین داستانسرایی اخیر دشمنان، عملیات روانی است.
2️⃣ هشدار سردار حاجیزاده به تهدیدهای اخیر رژیمصهیونیستی: ما هم قدرت داریم و هم اراده بکارگیری قدرت. پاسخ ایران به هر تحرک دشمن، سخت و کوبنده خواهد بود.
#روشنگری
#ثامن
🌀 #یادداشت_کوتاه
💠 موضوع: رسالت دولت انقلابی در تراز بیانیه گام دوم انقلاب
❌ قسمت اول
🍃🌻🍃
🔻 استقرار انقلاب اسلامی در ایران، آغاز عصری جدید در روابط بین الملل است. زیرا ایران قبل از انقلاب در حوزه علمی و فن آوری، سیاسی و... هیچ رهآوردی نداشته است.
🔹 با برآمدن انقلاب اسلامی در ایران تحولاتی در حوزه:
۱- ایمان اسلامی
۲- معرفت اسلامی
۳- طرح دین و دنیا در کنار هم
۴- شکستن چارچوبهای کلیشهای تقسیم قدرت در جهان و اعلام آغاز عصری نوین.
۵- همچنین طرح شعارهای جهانی و فراگیر چون آزادی، اخلاق، معنویت، عدالت، عزت، استقلال، برادری، مطرح شد.
🔸 طرح این نوآوریها و شعارها "انقلاب اسلامي در ایران" را به انقلابی مردمی و منحصر به فرد تبدیل کرده است. با بیش از چهل سال از عمر این انقلاب، دستاوردهای این انقلاب همچنان منحصر به فرد است و باید این دستاوردها را حفظ و صیانت کرد. بی شک در شرایط کنونی با کارآمدی این انقلاب می توان اهداف و شعارهای انقلاب را عمق بخشید.
🔺 بار اصلی این کارآمدی بر دوش "دولت اسلامی"به معنای قوه مجریه است. نگارنده بر آن است با توجه به پیروزی آیتالله رئیسی در انتخابات سیزدهم ریاست جمهوری، دولت ایشان باید به رسالت دولت انقلابی در تراز بیانیه گام دوم بپردازد.
✍️ دکتر نصرت الله حیدری
#روشنگری
#ثامن
#بیانیه_گام_دوم_انقلاب
با سلام و تقدیر و تشکر از حضور شما بزگوار در کانال تحلیلی ثامن :
1- لطفا با حضور و بازدید مدارم و دعوت سایرین به کانال، جبهه انقلاب را تقویت کنید ، امروز بیشتر از هر روز دیگری نیازمند حضور و یاری شما هستیم .
2- توانمندی ها و شرایط خود را جهت همکاری با ما برای ادمین ارسال فرمایید .
الحمد لله رب العامین
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌲👇جابجایی دولتها جز برای آزمایش وامتحان نیست
[سوره آلعمران (3): آيه 140]
وَ تِلْكَ الْأَيَّامُ نُداوِلُها بَيْنَ النَّاسِ وَ لِيَعْلَمَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا وَ يَتَّخِذَ مِنْكُمْ شُهَداءَ (140)
و ما روزها (ى شكست و پيروزى) را در ميان مردم مىگردانيم تا خداوند (با امتحان) كسانى را كه ايمان آوردهاند، معلوم دارد و از شما گواهانى (بر ديگران) بگيرد
امام خامنه ای در دیدار نمایندگان مجلس ۱۳۷۶/۰۳/۰۷
مسؤولیتهایی که من و شما داریم، امانتهایی در دست ماست. «وتلک الایام نداولها بین الناس». خدای متعال، این امانتها را دست به دست میکند و چند روزی به ما فرصت میدهد که این امانتها را نگهداریم. این امانتها را خوب نگهداریم و با وظیفهی الهی خوب رفتار کنیم و بیش از همه چیز، خدا را در نظر داشته باشیم. این مهمّ است
🌷 بصائر علوی
🌹 سه راهکار #امیرمومنان برای موفقیت وپیروزی
وَ قَالَ (علی علیه السلام): الظَّفَرُ بِالْحَزْمِ، وَ الْحَزْمُ بِإِجَالَةِ الرَّأْيِ، وَ الرَّأْيُ بِتَحْصِينِ الْأَسْرَارِ.
۱_ پیروزی در گرو تدبیر است
۲_ و حزم ودوراندیشی در گرو به کار گرفتن فکر است
۳_ و تفکر صحیح در گرو نگه داری اسرار است
📒 #نهج_البلاغه، حکمت ۴۸
#دولت_مردمی
#ایران_قوی
#ما_ملت_امام_حسینیم
زاکانی: آقای رییسی گفتند اگر به شهرداری رفتید حتما کمک میکنم و در جلسات دولت هم می آیید
علیرضا زاکانی در رشته توییتی نوشت:
🔹شرمنده مردم قم هستم اما نگاهم حضور در میدانی دیگر در جبهه دفاع مقدس است.
🔹 در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ به علت نیاز و برای دفاع از انقلاب به صحنه آمدم
🔹 با وجود علاقه قلبی و ارتباط نزدیک با آیت الله رئیسی و اعضای شورای شهر،هیچگاه سخن از مسئولیت جدید بر زبان نیاوردم و اقدامی نکردم.
🔹 برخی از اعضای محترم شورای شهر تهران پذیرش مسوولیت شهرداری تهران را ابتدا در جمع خود و سپس با بنده مطرح کردند که پس از بررسی موضوع و به دلیل ضرورت تحول ساختاری، فرهنگی - اجتماعی و زنده کردن روح شهر و نزدیکی به متن مردم، پذیرفتم برنامه ارائه دهم.
🔹چون ایجاد تحول در تهران بدون کمک سران قوا میسر نیست، به دیدارشان رفتم تا پیشنهاد دوستان را مطرح کرده و از آنها مشورت و یاری بگیرم.
🔹در دیدار آقای قالیباف، ایشان گفت وزارت رفاه، وزارت بهداشت و دفتر رییسجمهور برای شما مطرح است، بنده گفتم برای آنها افراد بهتری وجود دارد و تحول شهرداری ارجح است.
🔹 به دیدار آقای رییسی رفتم. ایشان گفت تاسه روز قبل تصمیم داشتم از شما در چند جای دولت استفاده کنم و با رهبری هم صحبت کردم و تعاریفی نقل کردند[که لایقش نیستم] بعد ایشان گفتند از وقتی شنیدم در شورای شهر برای شهرداری مطرح هستید به نظرم مهم آمد و کار بزرگی است.
🔹 آقای رییسی گفتند اگر رفتید حتما کمک میکنم و در جلسات دولت هم می آیید.
🌀 #یادداشت_کوتاه
💠 موضوع: رسالت دولت انقلابی در تراز بیانیه گام دوم انقلاب
❌ قسمت دوم
🍃🌻🍃
🔻 برای آنکه بتوان رسالت" دولت انقلابی "را در چهارچوب بیانیه "گام دوم انقلاب" تبیین کرد باید به دو سئوال اساسی حتما پاسخ داد: ۱-جایگاه دولت در روند تکاملی انقلاب که حرکت به سمت تمدن نوین اسلامی است کجا است؟ وسئوال دوم ۲- شاخص یا شاخصه های دولت انقلابی چیست؟
🔹 بی شک برای پاسخگویی به این دو سئوال که تببین آنها در ترسیم جایگاه دولت انقلابی در چله دوم انقلاب فوق العاده مهم است باید از مبانی فکری رهبری معظم انقلاب استفاده کرد. اندیشه رهبری را باید به شکل یک منظومه نگاه کرد تا بتوان تحلیل دقیقی از مبانی فکری ایشان را در حوزه اندیشه سیاسی ارائه کرد.
🔸 جایگاه دولت اسلامی در منظومه فکری مقام معظم رهبری: دولت یا همان قوه مجریه جایگاه رفیعی در روند تکاملی هر انقلاب دارد. از منظر ایشان هدف غایی انقلاب اسلامی رسیدن به "تمدن اسلامی" است. تمدنی که بر چهار رکن؛ دین، علم، عقلانیت و اخلاق استوار است. برای رسیدن به این تمدن بایستی ۵ مرحله را طی کرد؛ انقلاب اسلامی، نظام اسلامی، دولت اسلامی، جامعه اسلامی و در نهایت تمدن اسلامی.
🔹 حال که با اهمیت جایگاه "دولت" و "ضرورت" دولت سازی در راستای روند تکاملی انقلاب اسلامی آشنا شدیم، لازم است به سئوال دوم هم پاسخ داده شود و آن ترسیم شاخصه های دولت اسلامی بر اساس منظومه فکری مقام معظم رهبری است. مهمترین این شاخصه ها عبارتند از:
1️⃣ ایمان و اعتقاد: اولین شاخص دولت اسلامی شاخص اعتقادی، سلامت اعتقادی، اخلاقی و سلامت عملکرد می توان اشاره کرد.(۱۳۹۲/۶/۹).
2️⃣ خدمت به خلق: مقام معظم رهبری اشاره می کند که ما آمده ایم خدمت کنیم به مردم و هیچ چیز نباید ما را از این وظیفه غافل کند(۱۳۹۲/۶/۶).
3️⃣ "عدالت": مقام معظم رهبری می فرماید: به پیشرفت بدون عدالت معتقد نیستم (۱۳۹۲/۶/۶).
4️⃣ "قانون گرایی": قانون ریل گذاری است و اگر چنانچه جا بیفتد خیلی از آسیب ها از بین خواهد رفت.
5️⃣ حکمت و خرد ورزی: حکمت و خرد ورزی در کارها یعنی کار، کارشناسی، مطالعه درست، ملاحظه جوانب و آثار و تبعات یک اقدام و گاهی ملاحظه یک اظهار نظر(۱۳۹۲/۶/۶).
6️⃣ تکیه دولتمردان به ظرفیت های درونی کشور: نگاهمان به بیرون نباشد. تجربه نشان داده است آنجاهایی که نگاهمان به ظرفیت و تواناییهای داخلی بوده است موفق بوده ایم. دولت اسلامی باید این نگاه را در همه سطوح مدیریتی حاکم سازد.
✍️ دکتر نصرت الله حیدری
#روشنگری
#ثامن