📌جنگ ترکیبی ۱۴۰۱؛ چرا شکست خورد؟
در خصوص شکست این پروژه، باید به هر دو بدنه این پروژه یعنی بخش مردمی و بخش تروریستی و جاسوسی آن اشاره کرد زیرا هر جا که مردم به نفع آنها حضور نیافته و یا به ضدآنها حضور یافتند، اقدامات رادیکال با هدف خودنمایی اجرا میشد.
🔻دلایل کنار رفتن بدنه مردمی:
1⃣به حاشیه رفتن بحث مهسا امینی: در حالی که در روزها و ساعات ابتدایی پس از فوت مهسا امینی، حملات شدیدی در اعتراض به وجود گشت ارشاد میشد (حتی از سوی برخی کاربران انقلابی)، تماس تلفنی رئیس جمهور با خانواده مرحومه و ورود سران سه قوه در جریان رسیدگی ویژه به پرونده، مشخص شدن برخی زوایای پنهان این پرونده با انتشار اسناد و از همه مهمتر اعلام علنی اسم رمز بودن و بهانه بودن این ماجرا یا هدف سرنگونی، باعث به حاشیه رفتن بخش عمدهای از جمعیت معترض به فوت مهسا امینی شد.
2⃣رادیکال شدن فضا: هر چه زمان میگذشت، فضا به سمت خشونت بیشتر حرکت میکرد. وقایع زاهدان، کردستان، شاه چراغ و ... بیش از پیش موجب کنار کشیدن جمعیت مردمی میشد. در این بین نباید از
نقش بیانیههای تبیینی وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه و افشای طرحهای خطرناکی مانند سقوط هواپیما و ...گذشت.
3⃣عیان شدن اهداف تجزیه طلبانه: پس از مدتی و در اواخر آبان/ اوایل آذر، شاهد بودیم که در ماجرای تیم ملی، بعد از اهانت به سرود و پرچم ایران، برخی افراد رسما و علنا از خودمختاری، تجزیه و ... صحبت کردند. مشخصا، افشای فایلهای صوتی مجری بیبیسی مصداقی از آن است. بلند کردن پرچمهای کردستان و ... در سیرک برلین مصداق دیگری است که باید به آن توجه کرد. این مسئله موجب شد تا حتی برخی افراد که از نظام ناراضی بودند نیز پاپس بکشند.
4⃣شکاف رسانه- خیابان: این شاید مهمترین دلیل باشد. این مثال شاید برای هر یک از شما پیش آمده باشد که برای مثال گفته میشد در فلان خیابان یا میدان تجمع شده و رسانههای خارجی آن را قیام و انقلاب! مینامیدند. این بار سنگین واژگان و عبارات مانند درگیری سنگین با نیروهای حکومتی، عقب نشینی نظام، فرار مقامات و مسئولین از کشور، دار زدن حامیان نظام پس از انقلاب! و بیان برخی رویاهای پس از انقلاب ادعایی همزمان با موضعگیری همه جانبه سلبریتیها، موجب شد تا بسیاری تصور کنند کار تمام است. حال هر فرد نوعی میدید که در عرصه رسانه کار اینگونه است و سقوط نظام قطعی است محرک بیشتر آن نیز سروصدای شعارها و بوق زنی در خیابان بود که عامل ذهنی را تشدید میکرد. اما وقتی همان فرد به خیابان میرفت، میدید که هیچ خبری نیست و کارهای روزانه کشور ادامه دارد. لذا فرسایش شکل گرفته و هیچ اتفاقی نیفتادن و اتفاقا موجهای عظیمی مانند ۱۳ آبان و ...، بیش از پیش تصور کاذب شکل گرفته را منهدم کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عجب کلیپ باحالی این 😂😂😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایشون سوخو ۳۵
🔹اخبار ضد و نقیض از رسیدن سوخو ۳۵ به ایران میگویند
✅ فرزین با رئیس جمهور به پکن میرود؛ احتمال گشایشهای ارزی میان ایران و چین
🔹«محمدرضا فرزین» رئیس کل بانک مرکزی، رئیس جمهور را در سفر به چین همراهی خواهد کرد تا بتواند ضمن گسترش همکاریهای بانکی زمینه برای گشایشهای ارزی را فراهم کند.
🔹رئیس کل بانک مرکزی البته در راستای افزایش تبادلات و همکاریهای پولی و بانکی ایران با کشورهای حاشیه خلیج فارس، به امارات و قطر سفر کرده بود. با روسیه نیز در تهران تفاهمنامه همکاری پولی و بانکی را به امضاء رساند که نتیجه آن راهاندازی کانال مالی بین بانکهای ایران و روسیه و ۱۳ کشور که در روسیه شعب بانکی فعال دارند.
در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال چند نفر شرکت کردند؟
بررسیهای میدانی از افزایش قابل توجه جمعیت حاضر در راهپیمایی در اکثر استانها حکایت دارد.
مشاهدات میدانی از حضور بیش از یک و نیم میلیون نفر در راهپیمایی ۲۲بهمن تهران حکایت دارد. حجم حضور ۳۰ درصد بیش از آخرین راهپیمایی در سال ۹۸ (قبل از همه گیری کرونا) بود.
حجم حضور در راهپیمایی ۲۲بهمن نسبت به قبل از شروع کرونا در سال ۹۸ به شرح زیر در استانها افزایشی و چشمگیر بود:
*البرز، زنجان، لرستان، آ.شرقی، آ.غربی، ایلام، قزوین، اصفهان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد ۲۰٪
* گیلان ۲۵٪
*تهران، خ.رضوی، فارس،اردبیل، چهارمحال و بختیاری ۳۰٪
*بوشهر ۴۰٪
*سمنان ۵۲٪
*حضور حدود یک میلیون نفر در مشهد
*قم ۲۰٪ کاهشی بوده است
*خ.جنوبی ۲۰٪
*هرمزگان، کرمان، مازندران ۳۰٪
*خ.رضوی ۸۰٪
*خوزستان ۱۰٪
*همدان، یزد ۳۰٪
*سیستان و بلوچستان ۴۵٪
*مرکزی۵۰٪
*کردستان ۱۰۰٪
* گلستان ۲۰٪
* خ.شمالی ۵۳٪
در جمعبندی میزان مشارکت در راهپیمایی امسال میتوان گفت که از نظر تعداد جمعیت حدود ۹میلیون نفر در شهرهای بزرگ و مراکز استانها برآورد میشود که این رقم نسبت به سال ۱۳۹۸ و آخرین راهپیمایی پیش از شیوع کرونا رشد ۳۱ درصدی را نشان میدهد.
جمع بندی مراسم ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ با احتساب آمار شهرهای کوچک و روستاها به شرح زیر است:
میزان حضور: حدود ۲۱ میلیون نفر
درصد حضور نسبت به سال ۹۸ : افزایش ۴۰٪
رئیس سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران: در حال ساخت ماهوارهای به نام «آیات» هستیم که برای پیشبینی زلزله است
فارس
اگر قبل ازصحنه ی شکار آهو توسط پلنگ، به جای بچه آهوهای منتظر مادر، توله های گرسنه ی پلنگ را دیده باشی دیگر پلنگ را وحشی نمیدانی و شاید برعکس
کنترل حس و ذهن توسط رسانه به همین سهولت شدنیست و شاید
سواد رسانه
🇮🇷
🎥 هر جا نوشتند حامد اسماعیلیون، شما بخوانید مریم رجوی!