10.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷عرفه آخرین فرصت است؛
برای شورهزار باران نخوردهی خشکی، که از تشنگی، ترک برداشته است ...
عرفه؛ آخرین فرصت است!
برای جبرانِ همهی شکستگیها!
چرا آخرین فرصت؟
چطور، یک روز و جبران همهی شکستگیها؟
🖇 #روز_عرفه
🖇 #تولید_پشتیبانیها_مانعزداییها
🖇 #بصیرت_افزایی #روشنگری
◀️ نشر حداکثری #ڪانالهای_غدیر
•••••👇👇👇•••••
✅https://rubika.ir/ghadir_16 🆔https://eitaa.com/ghadir_14
🍃
📌🍃
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت_کوتاه
🌀 موضوع: الزامات فرهنگیِ مصرف در آموزههای اسلامی
✍️علی اکبرصیدی
🍃🌻🍃
🌀 الف) الزامات تشویقی:
1️⃣ قناعت (صرفه جویی) که امام علی(ع)، آن را سرمایه پایان ناپذیر معرفی می نمایند: الْقَنَاعَةُ مَالٌ لَا يَنْفَدُ. (نهج البلاغه- حکمت ۵۷).
2️⃣ انفاق، یعنی بخشش مال به نیازمندان و...(بقره/۲۶۷).
💢 ب) الزامات تنبیهی:
1️⃣ پرهیز از اسراف و تبذیر (هدر دادن منابع) که قرآن کریم مبذرین را برادران شیطان معرفی می کند(اسراء/۲۷).
2️⃣ ملامت اسراف (نافرمانی خدا و غرق شدن در لذایز دنیوی بر اثر کثرت ثروت) که خداوند در طول تاریخ چنین گروهایی را هلاک کرده است.(اسراء/۱۶).
#صرفه_جویی
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🏴 قافلـه سالار داره میـاد؛ خدا کنه برگرده
🏴 میگن علمــدار داره میــاد؛ خدا کنه برگرده
🏴 عمه ی سادات داره میاد؛ خدا کنه برگرده
🏴 قبله ی حاجات داره میاد؛ خدا کنه برگرده
@roshana_esfahan
۷۱۰.docx
9.5K
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت
💢 موضوع: نمایشگاه درسها و عبرتها!
✍️ فرهاد مهدوی
🍃🌻🍃
#روشنگری
#ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
✅ #عکس_نوشت
💢 موضوع: اهمیت غدیر در کلام #مقام_معظم_رهبری
🍃🌻🍃
#غدیر
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
Part02.mp3
10.89M
1⃣قسمت اول
گذر ایام🌀
روایت واقعی از تجربه مرگ📛
🍃🌹روایتی اثر گذار که زندگیتان را متحول میکند.
🍃🌹🍃ـــــــــــــــــــــــــــــــ
صــراط
@roshangari_samen
گذر ایام
حجم فایل : 10.4 مگابایت
مدت زمان: 22 دقیقه و 48 ثانیه
قسمت اول👇👇
🍃🌹🍃ـــــــــــــــــــــــــــــــ
صــراط
@roshangari_samen
🇮🇷🌸
🍀
🌀 #پوستر |
✅ موضوع: ماهی گیری رسانههای معاند از آب گل آلود
🍃🌻🍃
❌ اوضاع و احوال خوزستان انقدر بد است که نیازی نیست به دنبال سوژه بگردی، اما عده ای با انتشار تصویر قدیمی و اخبار جعلی مطالبات به حق این مردم را به حاشیه میرانند. در این پوستر به بررسی پشت پرده عکس جنجالی این روزها میپردازیم.
✅ این شیطنت های رسانه ای هیچ چیز از اصل ماجرا کم نمیکنه و ما از مردم مظلوم و زجر کشیده ی خوزستان و مطالبهی بحقشون قطعا حمایت میکنیم و در این شکی نیست.
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
15.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸
🍀
🎬 #قطبنما
✅موضوع: آدرس غلط برجامی
🍃🌻🍃
📌 ما در قضیّهی برجام عجله کردیم؛ ما نباید عجله میکردیم؛ همهی کارهای آنها روی کاغذ بود، کارهای ما روی زمین بود؛ ما عجله کردیم کارهای خودمان را انجام دادیم، آنها هم کارشان را انجام ندادند، تعهّداتشان را انجام ندادند.
#روشنگری
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
✅ یک خبر، یک تحلیل (۴)
💠 موضوع: تغییر نگاه، راه درمان است!
🍃🌻🍃
🌐 خبر: روزنامه شرق در گزارشی با عنوان «چالشهای پساانتخاباتی اصلاحطلبان» نوشته است: «هنوز یک ماه از انتخابات ریاستجمهوری نمیگذرد که زمزمههای برچیده شدن نهاد اجماع ساز یا همان جبهه اصلاحات ایران شنیده
میشود؛ شاهد مثالش سخنان اخیر علی تاجرنیاست که میگوید: نهاد اجماعساز برای مأموریتی در مدت انتخابات ریاستجمهوری و شوراها تشکیل شده بود و عملاً با پایانیافتن انتخابات، کارایی و نقش آن تمام شده است؛
بنابراین این نوع نهاد ادامه فعالیت نخواهد داشت». این تمام شدنهای بعد از هر انتخابات منحصر به اصلاحطلبان نیست، بلکه اصولگرایان نیز دچار این عدم تحرک بعد از هر انتخاباتی گردیدهاند. در واکاوی چرایی نهادینه نشدن تحزب
در کشور باید به نوع هدف (کسب قدرت) جناحها و احزاب سیاسی پرداخت.
🔰گزاره تحلیلی: وقوع انقلاب اسلامی ایران، تحول عظیمی در بینش سیاسی مردم و نخبگان ایجاد کرد و به مشارکتهای سیاسی گسترده عموم انجامید؛ لکن جمهوری اسلامی هنوز نتوانسته با آفات موجود در حوزه عملکردی این پدیده سیاسی، مقابله کامل نماید و کشور همچنان با بیماریهای از گذشته بهجامانده احزاب مواجه است. از جمله آفتها و چالشهای پیش روی احزاب ایران عبارتاند از: جدایی و بیگانگی و عدم شناخت درست از مردم و جامعه اسلامی، وابستگی نخبگان به قدرت و دولت، قانونگریزی و ضعف پایبندی به قانون، ترجیح منافع فردی و جناحی بر منافع ملی، جزماندیشی، نقدناپذیری، مطلقانگاری، احساس بیاعتمادی، تشتت و دوقطبی سازی، شعارزدگی، تکسویه نگری، ضعف نگرشهای واقعگرایانه و کاربردی، ضعف در آموزش و تربیت سیاسی، بیبرنامگی، ضعف در حوزههای تئوریپردازی و بومینگری، ضعف شایستهسالاری و تخصص گرایی و غلبه فرهنگ فرد محوری، کمبهرگی از اخلاق سیاسی اسلام، افراطیگری و کمتوجهی به مصالح و منافع ملی و از همه مهمتر فلسفه تشکیل و هدف احزاب را در مسابقه قدرت و قدرتیابی تعریف کردن. با این توصیف، راهکار نهادینه شدن تحزب برای نظام مردمسالاری دینی چیست؟ راه درمان، حذف نیست بلکه تغییر نگاه از تعریف غربگرایانه به تعریف هدایتگرانه است؛ به عبارتی حزب در انقلاب اسلامی عبارت است از تشکیلاتی که راهنمایی و هدایتگری آحاد مردم به سمت آرمانها و ارزشهای انقلاب را بر عهده دارد. این تشکیلات برای هدایتهای فکری اعم از سیاسی، عقیدتی و معرفتی برنامه دارد و میخواهد جامعه را به سطح قابل قبولی از معرفت، دانایی سیاسی و عقیدتی برساند. بدیهی است افرادی که برخوردار از این ظرفیت و استعداد باشند بهطور طبیعی در انتخابات نیز میتوانند صاحب رأی شوند، لیکن این هدف و مقصد آنها نیست. قطعاً بعد از هر انتخابات، احزاب با چنین رویکردی دچار رکود و کمتحرکی نگردیده و ادامه کار را همچون گذشته دنبال خواهند کرد. البته میتوان این نوع نگرش به احزاب را بهعنوان الگویی برای فعالیت در عرصههای مختلف دیگر که نیازمند ارتباط قوی میان نخبگان و مردم است، تعمیم داد. چنین الگویی به بهترین شکل میتواند خلأ ارتباطی میان مردم و حاکمان را کاهش داده و در بسترها و عرصههای همسو و همافزا برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی نقشآفرینی نماید.
✍ حسین عباسیان
#یک_خبر_یک_تحلیل
#روشنگری
#ثامن
🆔 Eitaa.com/Samen_Razavi
🆔 Rubika.ir/Samen_Razavi
🆔 Sapp.ir/Samen_Razavi
🆔 T.me/Samen_Razavi
🍀
🇮🇷🌸