.
فکر نمی کنه، راحته!
🔹آقای کرباسچی دبیر کل پیشین حزب کارگزاران به سایت جماران گفته است: «من اخیراً آماری خواندم که در قطعی برق این چند روز، بیش از ۵۰ میلیارد دلار به اقتصاد و درآمد ملی کشور ضرر وارد شده است. اینها همه بحرانهای عظیمی است؛ مسئله آب، محیط زیست و ... »
🔻آقای کرباسچی! ۵۰ میلیارد دلار، رقمی به مراتب افزون تر از درآمد یک ساله نفت کشور است! کدام آدم رندی شما را با آمار دروغین فریب داده؟ چند روز قطعی برق ادعایی شما, با کدام کنتور توانسته به اندازه بیش از یک سال درآمد نفتی به کشور خسارت بزند؟
🔹آن وقت شما که این قدر دغدغه مند و پیگیر هستید، اطلاع دارید که قطعی های گسترده، طولانی مدت و تکرار نشدنی برق در تابستان و زمستان های چند سال آخر دولت روحانی، چند صد میلیارد دلار ضرر و خسارت در پی داشت و نقش آن دولت در ایجاد ناترازی تولید و مصرف چه بود؟!
♦️به قول معروف، چون فکر نمی کنید و زحمت فکر کردن به خود نمی دهید، راحتید آقای کرباسچی!
✍ محمد ایمانی
اردوغان اسرائیل را تهدید به حمله نظامی کرد
🔹رئیسجمهور ترکیه با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، اسرائیل را تهدید به حمله نظامی کرد.
🔹اردوغان: ما باید بسیار قوی باشیم تا اسرائیل نتواند این کارها را با فلسطین انجام دهد.
🔹همانطور که وارد قره باغ شدیم، همانطور که وارد لیبی شدیم ممکن است همین کار را با آنها کنیم. هیچ چیزی نیست که نتوانیم انجام دهیم.
@Farsna - Link
19.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایتی #محرمانه از آمادهباش رئیسجمهور شهید به اعضای کابینه در عملیات #وعده_صادق
⭕️واکنش مدعیان اصلاحات به معاون اولی عارف
🔸عارف بهترین انتخاب برای معاون اولی پزشکیان است.
قدرت اجرایی بی سروصدا و بالایی دارد.
از بن دندان اصلاح طلب است.
توانایی به کار گیری همه توان کشور، برای حل مشکلات مردم دارد.
وزانت اداره دولت را دارد و به پزشکیان فرصت بیشتری می دهد که بتواند برنامه های کلانش را برنامه ریزی کند.
به تجربه و خطا نیاز ندارد.
واقعا من و همکارانش در طول این سالهای دوستی بر سعه صدر، بی توجهی به حواشی، باور به مردم ، آرامش، داستن سواد علمی و فنی، و تیزهوشی ویژه اش می توانیم گواهی دهیم.
👤 محمدعلی ابطحی
🔸انتخاب درست:
دکتر عارف را سالهاست که می شناسم. سیاستمداری واقعبین، تیزهوش، با افکار اصلاح طلبانه اما میانهرو در عمل و دارای قدرت مدیریت تعارض های موجود در ساختار دولت.
حافظه استثنایی او در یادآوری جزئیات مطروحه در مباحث و اخلاق نیک او در مدیریت تعارض ها در کشور موثر خواهد بود.
👤 عبدالله رمضان زاده
🔸طیب نیا از بن دندان، تابع منفعت و مصلحت فردی است و منافع ملی، ارزش چندانی نزد او ندارد؛ که هم دولت دوم روحانی را به خاطر احتمال خروج ترامپ از برجام تنها گذاشت و حالا هم همان رویه را با پزشکیان تکرار کرد.
بدتر از آن که او تا همین پریشب، جای مدعی نخست معاون اولی را اشغال کرده بود و با عدم انصراف اجازه طرح گزینه جدی دیگری را نمی داد.
آخر کاری هم یک بار هیاد بیماری قدیمی اش افتاد و جا خالی داد تا یک باره، گزینه های دائمی و زاپاس معاون اولی به صدر بیایند.
👤 مصطفی فقیهی
🔸انتخاب عارف برای معاون اولی پزشکیان حقیقتاً مأیوسکننده بود. نماد عینی مسوولان همیشه بیدستاورد و بیمایه که حتی معلوم نیست به پشتوانه چه ویژگیای چهره سیاسی شده (جز دوست و همشهری بودن با خاتمی) سابقهاش هم لبریز است از بیعملی و سکوت و شکست.
👤 صدرا محقق
🌐خبرگزاری کیهان
🔰سیاه نمایی از روشنایی های برقی
🔹انگار جریانی در داخل کشور سوگند یاد کرده که از هر چالشی، خودتحقیری نماید و با نگاه حزبی، تزریق یأس و ناامیدی در جامعه داشته باشد. نادیده گرفتن زحمات بی سابقه دولت سیزدهم در توسعه نیروگاه های برق و رکورد شکنی در تامین برق با وجود افزایش بی سابقه مصرف، و نادیده گرفتن زحمات کارگران نیروگاه ها برای پایداری شبکه برق از جمله مواردی است که این روزها در برخی رسانهها دیده می شود. آن هم در شرایطی که هم اکنون بسیاری از کشورهای دنیا از جمله دول حوزه خلیج فارس، ترکیه و حتی آمریکا و فرانسه دچار اختلال در شبکه برق است. قابل توجه اینکه جایگاه ایران از منظر افزایش ظرفیت تولید برق در سه سال گذشته مستند به ارزیابیهای بینالمللی( نشریه فوربس در سال قبل) هفتم جهان، رتبه اول تولید برق منطقه غرب آسیا، و چهارم در آسیا شد.
🔹البته منظور این نیست که اکنون مشکل ناترازی برق در کشور وجود ندارد، بلکه سخن آن است که با بررسی موانع و امکانات موجود و آنچه به دولت سیزدهم به ارث رسید، نباید زحمات این دولت را نادیده گرفت و سیاه نمایی نمود بلکه انصاف است که آن را تقدیر کرد.
🔹در برنامه ششم توسعه، دولت مکلف بود طی سالهای ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰، ظرفیت شبکه برق کشور ۲۵ هزار مگاوات افزایش یابد ، اما در این مدت فقط ۱۱ هزار مگاوات افزایش یافت. و دقیقا نقطه ناترازی برق کشور از همین جا شروع شد. در واقع در این دوره توسعه و تولید نیرگاهها مطابق برنامه پیش نرفت. توقف احداث نیروگاههای جدید فسیلی( به بهانه قرارداد پاریس) و عدمنوسازی سیستم انتقال و توزیع قدرت برق در همین دوره بود و در نتیجه ارثه ای شدیدا ناتراز به دولت ۱۳رسید.
🔹دولت سیزدهم میبایست هم ناترازیها را برطرف می کرد و هم اضافه تقاضای ۵ تا ۶ درصدی را جبران می نمود. در فاصله سه ساله دولت شهید رئیسی تقریبا ۹هزار مگاوات ( در قالب توسعه و تولید)به ظرفیت نیروگاه کشور افزوده شد و با مدیریت مصرف برای اولین بار در سال قبل، میزان تأمین برق صنایع از برق خانگی بیشتر شد و عمق ناترازی برق از ۲۲.۳ درصد در سال ۱۴۰۰ به ۱۳.۴ درصد در سال ۱۴۰۲ رسید. ضمن اینکه ۲۲هزار مگاوات برق نیز در دستور کار قرار دارد و چنانچه ادامه یابد، در کوتاه مدت بخشی مهمی از ناترازی حل و فصل می شود.
✍🏼#علی_محمدی
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم | ترتیل صفحه ۴۲۷ قرآن کریم آیات ۶۳ تا ۷۳ سوره مبارکه احزاب
🍃🌹🍃
🌺 امام علی (ع) میفرمایند: «اَلبَیتُ الَّذی یُقرَآُ فیهِ القُرآنُ وَ یُذکَرُ اللهُ عَزَّ وَ جَلَّ فیهِ تَکثُرُ بَرَکَتُهُ وَ تَحضُرُهُ المَلائِکةُ وَ تَهجُرُهُ الشَّیاطینُ» خانهای که در آن قرآن خوانده شود و خدا را به یاد آرند، برکتش فزونی یابد و فرشتگان به آن خانه درآیند و شیاطین از آن دوری جویند. (اصول کافی ۲/۶۱۰)
🎙استاد: پرهیزگار
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb