فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبوم صوتی و تصویری ثامن آذربایجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبوم صوتی و تصویری ثامن آذربایجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبوم صوتی و تصویری ثامن آذربایجان
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌳☘️👈پذیرش ولایت خداوند شرط تحقق دولت مردمی و قوی(۱۵)
👈سوره محمد آيه 11
«ذَلِكَ بِأَنَّ اللَّهَ مَوْلَى الَّذِينَ آمَنُواْ وَأَنَّ الْكَافِرِينَ لَا مَوْلَى لَهُمْ »
این (كیفرِ كافران) به خاطر آن است كه خداوند، یاور كسانى است كه ایمان آوردهاند و همانا كافران یاورى ندارند.
🌹🌹🌙بیانات امام خامنه ای در دانشگاه افسرى و تربیت پاسداری امام حسین علیهالسلام ۱۳۹۵/۰۳/۰۳
«امام این را به ما فهماند؛ فهماند که وقتی مجاهدت میکنید، وقتی تنبلی نمیکنید، وقتی وارد میدان میشوید، وقتی نیروهای خودتان را به صحنه وارد میکنید، اینجا قدرت خدا است که پشت سر شما است، [لذا] خرّمشهر را خدا آزاد میکند. با این منطق، همهی دنیای مسخّرِ استکبار را هم خدا میتواند آزاد کند. با این منطق، فلسطین هم میتواند آزاد بشود. با این منطق، هر ملّتی میتواند مستضعف نماند؛ به شرطی که این منطق تحقّق پیدا کند. وقتی ما این منطق را داشتیم، شکستناپذیر میشویم. وقتی با این منطق وارد میدان شدیم، ترس و مرعوب شدن [نخواهد بود]؛ قدرت نظامی یا تبلیغاتی یا پولی و مالی و اقتصادیِ قدرتها در مقابل ما، دیگر ترسناک و هولناک نخواهند بود؛ متّکی هستیم به قدرت خدا. البتّه قدرت خدا پشت سر آدمهای تنبل نمیآید؛ پشت سر ملّتهایی که حاضر نیستند فداکاری کنند نمیآید. قدرت خدا پشت سر آن کسانی میآید که وارد میدان میشوند، حرکت میکنند، تلاش میکنند، خودشان را برای همه کار آماده میکنند؛ اینها متّکیاند به قدرت الهی. ذلِکَ بِاَنَّ اللهَ مَولَی الَّذینَ ءامَنوا وَ اَنَّ الکفِرینَ لا مَولی لَهُم؛ این آیهی قرآن است؛ خدا، مولای شما است؛ شما مولایی دارید که همهی عالمِ وجود تحت قدرت او است؛ این مولای شما است و کافرین ندارند.
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۴۹)
🌏 خبر: نخستوزیر عراق گفت: همیشه گفتهایم که بین ما و ایران ۱۴۰۰ کیلومتر مرز مشترک وجود دارد اما روابطمان خیلی عمیقتر از این مرزها است.
🍃🌹🍃
🌏 تحلیل:
🔻 مصطفی الکاظمی نخستوزیر عراق یکشنبه ۲۱شهریور ۱۴۰۰ در نشست خبری مشترک با آیتالله سید ابراهیم #رئیسی رئیسجمهور با بیان اینکه "از آقای دکتر رئیسی تشکر میکنم بهخاطر میزبانی گرمشان و من به ایران آمدم تا این مقام (ریاستجمهوری) را به ایشان تبریک بگویم" اظهار داشت: امروز مجموعهای از پروندههای دوجانبه را بررسی کردیم و این سفر دوم من است و نشاندهنده اهمیت روابط دو کشور است.
🔸 الکاظمی در حالی به وجود ۱۴۰۰ کیلومتر مرز مشترک میان جمهوری اسلامی ایران و عراق اشاره میکند که این موضوع نشان دهنده عمق استراتژیک روابط دوکشور میباشد، عنصر جغرافیایی مشترک ریشه های قوی و غنی دینی و فرهنگی، ارتباطات تاریخی موضوع بسیار مهمی است که میتواند در گفتگوها مورد توجه طرفین قرار گیرد. امروز روابط بسیار اطمینان بخش و پروژههای اقتصادی بزرگی از جمله خطآهن بصره شلمچه که میتواند در گسترش مبادلات تجاری نقش مهمی را ایفاکند. همچنین تبادلات تجاری و گسترش آنها بهنحوی که بهمصلحت هر دو کشور باشد میتواند مورد توجه آقای رئیسی و الکاظمی قرار گیرد.
🔹تشکر ویژه الکاظمی از همه طرفهایی که در جنگ با داعش کنار مردم عراق ایستادند بالاخص جمهوری اسلامی ایران که از لحظه نخست با همه توان کنار ملت عراق ایستاد نشان از درجه اهمیت عراقی ها نسبت به گسترش روابط با ایران دارد اعلان رسمی موضع ثابت و پایدار عراق نسبت به روابط با ایران، مهر تایید مجددی بود بر این مطلب که حکومت و ملت عراق در همه چالشها و مشکلات کنار ملت و حکومت ایران خواهد ایستاد.
🔺 سفر الکاظمی به ایران بار دیگر ثابت کرد، دولتمردان جمهوری اسلامی ایران برخلاف دولت گذشته که در شرایط سخت تحریم و فشار که تمام تخم مرغ هایشان را در سبد برجام و مذاکره با ۵+۱به ویژه آمریکا قرار دادند که هیچ نتیجه ای هم حاصل نشد توجه ویژه ای به همسایگان خود به ویژه عراق و افغانستان دارند تا ضمن کمک به رشد و توسعه زیر ساختهای این کشورها از قبل آن بتوانند تحریمها را شکسته تا گشایشهایی هم برای ملت و کشور به وجود آورندواین میتواند یک تدبیر هوشمندانه تلقی شود. درصورت جدی گرفتن این موضوع شکستن تحریمها دور از دسترس نیست.
✍️ سیدجعفرموسوی همپا
#روشنگری
#ثامن
✅ #یادداشت_کوتاه| هداف سفر الکاظمی به تهران
🍃🌹🍃
🔻دیروز «الکاظمی» در فاصله یکساله نخستوزیریاش، برای بار دوم به تهران آمد. این امر نشان میدهد که ایران در سیاست خارجی عراق جایگاه ویژهای دارد. در این سفر هیئتهای سیاسی و اقتصادی وی را همراهی میکردند و دستورالعملهای این سفر متمرکز بر ابعاد سیاسی و اقتصادی بود.
💠گزارههای تحلیلی: ۱- آنچه در این سفر بیش از همه موردتوجه است، تأکید بر گزارههایی همچون مسائل انرژی، میانجیگری بین ایران و عربستان و یک سری روندهای فیمابین همچون حضور برخی گروههای تروریست در شمال عراق است. در بحث انرژی، عراق همچنان به واردات گاز از ایران احتیاج دارد و تأکید دولت عراق نیز بر همین مسئله استوار است. حجم گاز دریافتی عراق از ایران چیزی در حدود ۴۵ تا ۵۰ میلیون مترمکعب در روز است؛ اما مشکل اصلی در این زمینه بحث تحریمهای آمریکاست که علناً بحث انتقال پول را با مشکل مواجه میکند. در بحث برق نیز نزدیک به یکسوم برق عراق توسط ایران تأمین میشود. این مسائل نشان میدهد که عراق همچنان در بحث انرژی خواهان واردات از ایران است. ۲- عراق بر اساس رویکرد انفتاح عربی مصطفی الکاظمی، تعامل با همسایگان را در دستور کار قرار داده است. این نقش تعاملی برگرفته از کاهش تنش در داخل عراق و همچنین کاهش تنشهای منطقهای است؛ زیرا اختلاف بین بازیگران منطقهای منجر به افزایش تنشها در داخل عراق خواهد شد. اکنون عراق با نقش میانجیگرانه خود بین ایران و عربستان به دنبال اتخاذ چنین راهکاری است. برگزاری سه نشست بین ایران و عربستان و همچنین برگزاری برخی کنفرانسها همچون کنفرانس بغداد، نشان از چنین رویکردی دارد.
💢 نکته پایانی: با توجه به نزدیک شدن به انتخابات پارلمانی عراق در ۱۸ مهرماه، الکاظمی به دنبال حفظ جایگاه خود در دولت آینده عراق است. در کنار این مسئله، الکاظمی برای فائق شدن بر بسیاری از مشکلات اقتصادی عراق به همراهی ایران نیاز دارد و در این زمینه نیز ایران همواره حسن نیت خود را نشان داده است.
✍️ محمدرضا فرهادی
#روشنگری
#ثامن
#اربعین
✅ #بسته_خبری
1️⃣ دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: رئیس جمهور لغو اجرا سند ۲۰۳۰ را ابلاغ کرد/ هفت مصوبه مهم این شورای که مدتها بر زمین مانده بود، از سوی رئیسجمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی برای اجرا به دستگاههای مربوط ابلاغ شد.
2️⃣ خطیبزاده: سفر گروسی در چارچوب حل برخی مسائل فیمابین بود. توافق شد کارتهای حافظه که به دلیل پر شدن نیاز به جایگزینی دارد، بدون اینکه آژانس به محتویات آن دسترسی داشته باشد، تعویض شوند. همچنین دوربینها به تعمیراتی احتیاج دارند که باید انجام شود.
3️⃣ کاظمی، سرپرست آموزش و پرورش: سیاستهای ریاست جمهور و ستاد کرونا ضرورت بازگشایی مدارس را در دستور کار آموزش و پرورش قرار داد. زنگ سال تحصیلی را با حضور ریاست جمهوری سوم مهر به صدا در میآوریم.
#ثامن
#روشنگری
#واکسن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جشنواره کشوری فرهنگی هنری ادبی طراوت
موضوعات جشنواره
🌸🍀حجاب از نگاه ادیان و اقوام
🌺🍀حجاب شکوه بندگی کرامت انسانی
🌸🍀نقش مردان در جامعه ی عفیف
🌺🍀 زیبایی های حجاب
🌸🍀حجاب ، قانون مداری حق شهروندی
🌺🍀حجاب هویت اسلامی اصالت ایرانی
🌺🥀🌺🥀🌺🥀🌺🥀🌺
بخش های جشنواره :
فیلم کوتاه ، مستند ، نماهنگ ، موشن گرافیک ،عکس ، پوستر ، کاریکاتور ، پادکست ، نمایش و مستند رادیویی ، وب سایت ، نرم افزار موبایلی ، بازی موبایلی ، شبکه ها و پیام رسان های اجتماعی ، مقاله ، شعر ، داستان
🌺🥀🌺🥀🌺🥀🌺🥀🌺
بخش ویژه :
تجربه های موفق و خلاقانه در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب
همراه با هدایایی متنوع و ارزنده
🌺🥀🌺🥀🌺🥀🌺🥀🌺
🍃🌸 مهلت ارسال آثار ۳۰ مهرماه ۱۴۰۰🌸🍃
✅علاقمندان جهت اطلاع از جوایز و بخش های جشنواره می توانند به آدرس زیر مراجعه کنند:
www.festivaltaravat.ir
══════°✦ ❃ ✦°══════
❌ وحشت صهیونسیت ها از قدرت پهپادی ایران و صادرات به کشورهای منطقه از جمله یمن، سوریه، عراق و لبنان
گانتز، وزیر جنگ رژیم صهیونسیتی:
🔻یکی از ابزارهای مهم توسعه یافته توسط ایران، مجموعه هواپیماهای بدون سرنشین است؛ مجموعه ای از سلاح های مرگبار و دقیق که مانند یک موشک بالستیک یا هواپیما می تواند هزاران کیلومتر را طی کند و هدف را نابود کند.
🔻در یمن، حوثی ها ده ها پهپاد پیشرفته دارند که در هفته های اخیر برای حملات به عربستان سعودی مورد استفاده قرار گرفته اند، در عراق شبه نظامیان ده ها پهپاد دارند که قبلاً به سمت آمریکا و دیگر نیروها در سوریه پرتاب شده اند. در لبنان تلاش مداوم برای قاچاق پهپادهای پیشرفته در نزدیکی پهپادها وجود دارد.
🔻اخیراً، ایرانیان انتقال دانش تولید پهپاد به حماس و جهاد اسلامی را آغاز کردند؛ درمورد برنامه هستهای هم گفتند که وقت اقدام فرارسیده از اعضای توافق میخواهم که تحریم ها و اسنپ بک را فعال کنند.
♨️ اهداف سفر الکاظمی به تهران
* دیروز «الکاظمی» در فاصله یکساله نخستوزیریاش، برای بار دوم به تهران آمد. این امر نشان میدهد که ایران در سیاست خارجی عراق جایگاه ویژهای دارد. در این سفر هیئتهای سیاسی و اقتصادی وی را همراهی میکردند و دستورالعملهای این سفر متمرکز بر ابعاد سیاسی و اقتصادی بود.
👈 گزاره تحلیلی
1️⃣ آنچه در این سفر بیش از همه موردتوجه است، تأکید بر گزارههایی همچون مسائل انرژی، میانجیگری بین ایران و عربستان و یک سری روندهای فیمابین همچون حضور برخی گروههای تروریست در شمال عراق است. در بحث انرژی، عراق همچنان به واردات گاز از ایران احتیاج دارد و تأکید دولت عراق نیز بر همین مسئله استوار است. حجم گاز دریافتی عراق از ایران چیزی در حدود ۴۵ تا ۵۰ میلیون مترمکعب در روز است؛ اما مشکل اصلی در این زمینه بحث تحریمهای آمریکاست که علناً بحث انتقال پول را با مشکل مواجه میکند. در بحث برق نیز نزدیک به یکسوم برق عراق توسط ایران تأمین میشود. این مسائل نشان میدهد که عراق همچنان در بحث انرژی خواهان واردات از ایران است.
2️⃣ عراق بر اساس رویکرد انفتاح عربی مصطفی الکاظمی، تعامل با همسایگان را در دستور کار قرار داده است. این نقش تعاملی برگرفته از کاهش تنش در داخل عراق و همچنین کاهش تنشهای منطقهای است؛ زیرا اختلاف بین بازیگران منطقهای منجر به افزایش تنشها در داخل عراق خواهد شد. اکنون عراق با نقش میانجیگرانه خود بین ایران و عربستان به دنبال اتخاذ چنین راهکاری است. برگزاری سه نشست بین ایران و عربستان و همچنین برگزاری برخی کنفرانسها همچون کنفرانس بغداد، نشان از چنین رویکردی دارد.
👈 نکته پایانی
با توجه به نزدیک شدن به انتخابات پارلمانی عراق در ۱۸ مهرماه، الکاظمی به دنبال حفظ جایگاه خود در دولت آینده عراق است. در کنار این مسئله، الکاظمی برای فائق شدن بر بسیاری از مشکلات اقتصادی عراق به همراهی ایران نیاز دارد و در این زمینه نیز ایران همواره حسن نیت خود را نشان داده است.
✍️ محمدرضا فرهادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبوم صوتی و تصویری ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبوم صوتی و تصویری ثامن
ردیابی شبکه اخلال گر نظام سلامت کشور #گاندوهای آمریکایی مانع ورود واکسن شدند‼️.docx
12K
آلبوم صوتی و تصویری ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبوم صوتی و تصویری ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبوم صوتی و تصویری ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبوم صوتی و تصویری ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبوم صوتی و تصویری ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبوم صوتی و تصویری ثامن
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌳☘️👈پذیرش ولایت خداوند شرط تحقق دولت مردمی و قوی(۱۵)
👈سوره محمد آيه 11
«ذَلِكَ بِأَنَّ اللَّهَ مَوْلَى الَّذِينَ آمَنُواْ وَأَنَّ الْكَافِرِينَ لَا مَوْلَى لَهُمْ »
این (كیفرِ كافران) به خاطر آن است كه خداوند، یاور كسانى است كه ایمان آوردهاند و همانا كافران یاورى ندارند.
🌹🌹🌙بیانات امام خامنه ای در دانشگاه افسرى و تربیت پاسداری امام حسین علیهالسلام ۱۳۹۵/۰۳/۰۳
«امام این را به ما فهماند؛ فهماند که وقتی مجاهدت میکنید، وقتی تنبلی نمیکنید، وقتی وارد میدان میشوید، وقتی نیروهای خودتان را به صحنه وارد میکنید، اینجا قدرت خدا است که پشت سر شما است، [لذا] خرّمشهر را خدا آزاد میکند. با این منطق، همهی دنیای مسخّرِ استکبار را هم خدا میتواند آزاد کند. با این منطق، فلسطین هم میتواند آزاد بشود. با این منطق، هر ملّتی میتواند مستضعف نماند؛ به شرطی که این منطق تحقّق پیدا کند. وقتی ما این منطق را داشتیم، شکستناپذیر میشویم. وقتی با این منطق وارد میدان شدیم، ترس و مرعوب شدن [نخواهد بود]؛ قدرت نظامی یا تبلیغاتی یا پولی و مالی و اقتصادیِ قدرتها در مقابل ما، دیگر ترسناک و هولناک نخواهند بود؛ متّکی هستیم به قدرت خدا. البتّه قدرت خدا پشت سر آدمهای تنبل نمیآید؛ پشت سر ملّتهایی که حاضر نیستند فداکاری کنند نمیآید. قدرت خدا پشت سر آن کسانی میآید که وارد میدان میشوند، حرکت میکنند، تلاش میکنند، خودشان را برای همه کار آماده میکنند؛ اینها متّکیاند به قدرت الهی. ذلِکَ بِاَنَّ اللهَ مَولَی الَّذینَ ءامَنوا وَ اَنَّ الکفِرینَ لا مَولی لَهُم؛ این آیهی قرآن است؛ خدا، مولای شما است؛ شما مولایی دارید که همهی عالمِ وجود تحت قدرت او است؛ این مولای شما است و کافرین ندارند.
معجزه فضای مجازی
عزت الله ضرغامي، وزير ميراث فرهنگي با ذکر يک مثال تاريخي، از آزادي در فضاي مجازي دفاع کرد و در توئيتي نوشت: رضاخان، طبيعت دلانگيز ۱۱۰ هکتاري سعدآباد را اقامتگاه تابستاني قرار داد و بيش از ۲۰ کاخ را براي خود و خانوادهاش بنا نهاد. اگر در آن زمان فضاي مجازي داشتيم، آيا جرأت اين رفتار را داشت؟
👈سمت برادر زن رئیس جمهور در دولت چیست؟
ایران : رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه پیام نور از امتناع آیتالله رئیسی نسبت به حضور نزدیکانش در مسئولیتهای اجرایی کشور خبر داد.
سیدعلی علمالهدی با تکذیب شایعه انتصابش به عنوان رئیس دانشگاه پیام نور گفت: بر اساس عهدی که بسته شده هیچ یک از نزدیکان آیتالله رئیسی در سمتهای اجرایی مسئولیتی نخواهند گرفت. از حدود یک ماه پیش شایعاتی مبنی بر انتخابم به عنوان رئیس دانشگاه از سوی دانشجویان مطرح شد و این شایعات هم به دلیل این که بنده برادر همسر آقای رئیسی رئیس جمهور هستم، قوت گرفت. در حالی که این نوع اخبار کذب است و بنده مسئولیت اجرایی ندارم و نخواهم داشت
✳️🔰مقاومت و ایستادگی در مسیر ولایت شرط تحقق دولت مردمی و قوی(۱۶)
[سوره التوبة (9): آيات 120 تا 121]
ما كانَ لِأَهْلِ الْمَدِينَةِ وَ مَنْ حَوْلَهُمْ مِنَ الْأَعْرابِ أَنْ يَتَخَلَّفُوا عَنْ رَسُولِ اللَّهِ وَ لا يَرْغَبُوا بِأَنْفُسِهِمْ عَنْ نَفْسِهِ ذلِكَ بِأَنَّهُمْ لا يُصِيبُهُمْ ظَمَأٌ وَ لا نَصَبٌ وَ لا مَخْمَصَةٌ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَ لا يَطَؤُنَ مَوْطِئاً يَغِيظُ الْكُفَّارَ وَ لا يَنالُونَ مِنْ عَدُوٍّ نَيْلاً إِلاَّ كُتِبَ لَهُمْ بِهِ عَمَلٌ صالِحٌ إِنَّ اللَّهَ لا يُضِيعُ أَجْرَ الْمُحْسِنِينَ (120)
120- سزاوار نيست كه اهل مدينه و باديهنشينانى كه اطراف آنها هستند از رسول خدا تخلف جويند، و براى حفظ جان خويش از جان او چشم بپوشند، اين به خاطر آن است كه هيچ تشنگى به آنها نمىرسد، و نه خستگى، و نه گرسنگى در راه خدا، و هيچ گامى كه موجب خشم كافران شود برنمىدارند، و ضربهاى از دشمن نمىخورند، مگر اينكه به واسطه آن عمل صالحى براى آنها نوشته مىشود، زيرا خداوند پاداش نيكوكاران را ضايع نمىكند.
🌻🌻امام خامنه ای در دیدار مسئولان نظام و میهمانان کنفرانس وحدت اسلامى ۱۳۹۸/۰۸/۲۴
👈نکتهی بعدی این است که علاج این دشمنی هم یک چیز بیشتر نیست و آن «فَاستَقِم کـَما اُمِرتَ»؛ ایستادگی [است]. خداوند متعال به پیغمبرش در مقابل این مشکلات فرمود: فَاستَقِم کـَما اُمِرتَ وَ مَن تابَ مَعَک؛ استقامت، ایستادن. البتّه ایستادگی سختیهایی هم دارد، نه اینکه کار آسانی است؛ لکن تسلیم شدن، سختیهای بیشتری دارد؛ فرقش هم این است که شما در راه استقامت و مقاومت هر سختیای که متحمّل بشوید، خدای متعال به شما اجر خواهد داد: ذلِکَ بِاَنَّهُم لا یُصیبُهُم ظَمَاٌ وَ لا نَصَبٌ وَلا مَخمَصَةٌ فی سَبیلِ اللهِ وَلایَطَئونَ مَوطِئًا یَغیظُ الکُفّارَ وَ لا یَنالونَ مِن عَدُوٍّ نَیلًا اِلّا کُتِبَ لَهُم بِه! عَمَلٌ صلِح. هر سختیای که شما تحمّل بکنید، یک عمل صالح است؛ در حالی که اگر تسلیم دشمن بشوید، سختیهایتان هیچ اجری هم پیش خدای متعال ندارد، بلکه تن به ظلم دادن مجازات هم دارد. قرآن این جوری دستور میدهد: نه ظلم کنید، نه زیر بار ظلم بروید.
👈مطلب آخر راجع به عمل صالح: کُتِبَ لَهُم بِه! عَمَلٌ صالِح. من عرض میکنم که امروز در دنیای کنونی، هر حرکتی، هر اقدامی، هر حرفی که در جهت استقلال سیاسی کشورها و ملّتها [باشد]، در جهت استقلال فرهنگی کشورها و ملّتها باشد، در جهت استقلال و رشد اقتصادی کشورها و ملّتها باشد، در جهت وحدت باشد، در جهت اقتدار امّت اسلامی باشد، در جهت ترویج علم در دنیای اسلام باشد، در جهت رشد دادن جوانهای دنیای اسلام باشد، هر حرکتی در این جهت عمل صالح است، حسنه است.
👈صادق کوشکی :
اروپایی ها و آمریکایی ها همانند دوران برجام می خواهند از فعالیت های هسته ای ایران، رصد دائمی داشته باشند و این رصد صورت می گیرد. ظاهرا این داده ها در ایران باقی می ماند و داده ها منتقل نمی شود. او با اشاره به مصوبه مجلس و توافق با آژانس گفت: مصوبه مجلس می گوید که این رصد باید جمع شود و ما به پادمان NPT بازگردیم که چنین رصدی در آن نیست. کوشکی تاکید کرد: نکته اش این است که مصوبه مجلس به یک شیوه تدبیروامیدی رعایت می شود که به نوعی هم مصوبه مجلس، رعایت می شود و هم به تعبیری دل آژانس به دست می آید. این استاد دانشگاه در پاسخ به این که آیا بر این باورید، یک توافق بینابینی بین ایران و آژانس صورت گرفته است، اظهار کرد: بله، همینطور است، یعنی از دوران روحانی بوده و الان هم ادامه پیدا کرده است. این نحوه اجرای مصوبه مجلس، ابتکار دولت روحانی بود که همچنان ادامه پیدا می کند
👈قول وزير خارجه انگليس به امير عبداللهيان درباره بازپرداخت مطالبات ايران
وزير امور خارجه انگليس در گفتوگوي تلفني با اميرعبداللهيان بر تعهد عملي انگليس براي بازپرداخت مطالبات ايران تأکيد کرد.«دومينيک راب» بعد از ظهر امروز (دوشنبه) در تماس تلفني با حسين اميرعبداللهيان وزير امور خارجه کشورمان، ضمن تبريک انتصاب وي، ابراز اميدواري کرد در پي استقرار دولت جديد در جمهوري اسلامي ايران، روابط و تعاملات دو کشور در عرصههاي مختلف بر اساس تفاهم و درک متقابل گسترش يابد.
|روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
👈سستی و تنبلی نشان ندادن در راه حق، شرط تحقق دولت مردمی و قوی(۱۷)
" وَ كَأَيِّنْ مِنْ نَبِيٍّ قاتَلَ مَعَهُ رِبِّيُّونَ كَثيرٌ فَما
وَهَنُوا لِما أَصابَهُمْ في سَبيلِ اللَّهِ وَ ما ضَعُفُوا
وَ مَا اسْتَكانُوا وَ اللَّهُ يُحِبُّ الصَّابِرينَ
(146/ آل عمران)
چه بسيار رخ داده كه جمعيت زيادى از
پيروان پيغمبرى در جنگ كشته شده و
با اين حال اهل ايمان با سختيهايى كه در
راه خدا به آنها رسيده مقاومت كردند و
هرگز سستی به خرج ندادند و ضعف نشان
ندادند و تسلیم نشدند و راه صبر و ثبات
پيش گرفتند كه خداوند صابران را دوست
میدارد(146).
🌹🌳🌙سیروز، سیگفتار از امام خامنهای
بیست و پنجم: بینش و بایدها ۱۳۹۰/۰۶/۰۴
🔹کسی که مشغول مجاهدت است، حق
ندارد ناامید شود؛ چون یقیناً پیروزی در
انتظار اوست. آن مواردی که پیروزی به
دست نیامده و ناکامی حاصل شده است،
به این خاطر بوده که مجاهدت فی سبیل
اللَّه نبوده است؛ یا اگر مجاهدت بوده،
فی سبیلاللَّه نبوده؛ یا اصلاً مجاهدت نبوده
است. شرط مجاهدت فی سبیلاللَّه چیست؟
این است که انسان به سبیلاللَّه ایمان و باور
و معرفت داشته باشد و آن را بشناسد؛
بنابراین میتواند در راه آن مجاهدت کند.