🔴 رئيس جمهور آینده هم اصلاح طلب است؟
الف) اصلاحطلبان میتوانند دولت آینده را به چنگ بیاورند! همان گونه که در هشت سال اخیر، قدرت را در دست داشتند! آنها هنوز از حمایت شبکههای ماهوارهای بیگانه برخوردارند و فضای مجازی را برای دزدیدن عقل مردم در ایام انتخابات در دست دارند و لشکر سلبریتیها با یک اشاره آنها وارد میدان خواهند شد!
ب) اصلاحطلبان ترجیح میدهند زیر پوشش (به قول حجاریان رحم اجارهای) فردی مانند روحانی به قدرت برسند، چون هم از مزایای قدرت بهره میبرند و هم ادای اپوزیسیون را درمیآورند و هم از زیر بار مسئولیت و پاسخگویی فرار میکنند! و اهلش میدانند که لذت قدرت در بیمسئولیتی و عدم پاسخگویی است.
ج) هدف اصلاحطلبان از کسب قدرت اداره کشور، حل مشکلات مردم و یا محرومیت زدایی نیست. آنها قدرت را برای اجرای برنامههایی مانند سند ٢٠٣٠ و ترویج نگرش سکولار و پاسخگویی به مطالباتی مانند حذف حجاب اسلامی از جامعه و حضور زنان در استادیومهای فوتبال میخواهند. اما اگر به شکل مستقیم و مانند دوران خاتمی به قدرت برسند ناگزیر خواهند بود پاسخگوی مطالبات واقعی مردم باشند (همان چیزی که عباس عبدی مواجهه با لشکر قابلمه بدستان! توصیف میکرد) و دقیقا به همین دلیل است که ترجیح میدهند، با واسطه به قدرت برسند تا هم امکان اجرای برنامههایشان را داشته باشند و هم ملزم به خدمت به مردم و پاسخگویی به خواستههای آنها نباشند.
د) چرایی انصراف «عارف» در سال ۹۲ و کنار کشیدن «جهانگیری» در سال ۹۶ به همین موضوع باز میگردد. این رویه مظلومنمایی و طلبکاری دائمی و بهره برداری از قدرت بیمسئولیت آنچنان به اصلاحطلبان مزه داده که در سال ۱۴۰۰ هم به دنبال پیاده کردن همین الگو هستند و «علی لاریجانی» میتواند طعمه بعدی قدرتطلبان اصلاحات باشد. لاریجانی برای کسب قدرت به رأی بدنه اصلاحات نیازمند است و اصلاحات هم دنبال «رحم اجارهای» جدید میگردد و همین میتواند مبنای توافق دو طرف برای انتخابات ۱۴۰۰ باشد. اصلاحات در قبال استخدام سلبریتیها و سر خط کردن فضای مجازی، سهم خود را از دولت لاریجانی خواهند گرفت.
و) علم کردن ظریف به عنوان نامزد اصلاحات در انتخابات ١۴٠٠ را جدی نگیرید. آنها خوب میدانند ظریف مرد این میدان نیست! اصلاحات دنبال یکی مانند روحانی است که برای دستیابی به قدرت حاضر و قادر به «بردن هر باری» باشد و بدون تردید لاریجانی روی دیگر سکه روحانی است!
ز) در این میان وضعیت جناح اصولگرا دیدنی است! این عزیزان از الان خود را برنده انتخابات سال آینده میدانند و مشغول تقسیم وزراتخانهها و مناصب دولتیاند و فرصتی برای دیدن واقعیتها ندارند و اصلا بعید نیست که با همان شکل سال ٩٢ وارد انتخابات شوند!
به بهانه هفته #بسیج| سابقه ی تشکیل بسیج مستضعفین
🔻 #زمانـــه| امام راحل بسیج را برگرفته از باورهای اسلامی میدانستند و در این خصوص فرمودند: «قضیه بسیج، همان مسئلهای است که در صدر اسلام بوده و این مسئله جدید نیست، در اسلام سابقه داشته است»
🔹با پیروزی انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن ماه ۱۳۵۷، نیروهای مردمی در قالب کمیتههای انقلاب اسلامی به نوعی جریان عملی بسیج را به ظهور رساندند. اما پس از تسخیر لانه جاسوسی و اعلام اخباری مبنی بر آرایش جنگی ناوگان آمریکا در خلیج فارس و آشکارتر شدن تهدیدات امریکا ، در پنجم آذر ماه ۱۳۵۸ یعنی کمتر از یک ماه بعد از تسخیر لانه جاسوسی، حضرت امام طی سخنانی در جمع اعضای سپاه، خطر حمله امریکا را جدی دانسته و دستور تشکیل بسیج مستضعفین را صادر کردند.
🔹آن روزها ارتش از وضعیت مناسبی برخوردار نبود و سازمان رزم سپاه هم نهایتاً از حد گردان فراتر نمیرفت. به همین خاطر فرمان تشکیل ارتش ۲۰ میلیونی میتوانست پاسخ قاطعی بر تهدیدات قدرتهای منطقهای و فرامنطقهای باشد.
🔹 ۹ ماه بعد از تشکیل بسیج، دفاعمقدس آغاز شد و دوراندیشی حضرت امام برای ایجاد یک نیروی مردمی بیش از پیش خودش را نشان داد. نهایتاً در ۲۸ دی ماه ۵۹، مجلس شورای اسلامی قانون ادغام بسیج مستضعفین در سپاه پاسداران را تصویب کرد.
🔹 با حضور بسیج در واحدهای سپاه، تحول شگرفی در جبهههای جنگ ایجاد شد؛ چنانچه از اواسط سال ۱۳۶۰ دور عملیات پیروزمند کشورمان در قالب طرح کربلا با شکست حصر آبادان شروع شد و نهایتاً در عملیات الیبیتالمقدس، بسیاری از سرزمینهای اشغالی کشورمان از لوث وجود بیگانه آزاد شد. بعد از پایان جنگ تا امروز نیز بسیج در عرصه های مختلف پرچمدار تبدیل تهدید به فرصت بوده است.
هدایت شده از نصف جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۴ کابوس ایرانی برای نیروی دریایی آمریکا
@Farsna
هدایت شده از سید جلال حسینی
10.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از رحیمی
لطفا این کلیپ که حاوی ترسیم دقیق شرایط فعلی تا هنگام انتخابات و پیش بینی صحیح از آینده و تبیین نقشه راه نیروهای انقلابیست در تمام کانال های پایگاهی و همچنین کانال ها و گروه های دیگر به اشتراک بگذارید.