✅ مهمترین رویدادهای ایران و جهان در روزی که گذشت
🔹 رهبر انقلاب در حرم امام (ره): حماسه انتخابات مکمل حماسه بدرقه شهیدان است
🔸بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانههای عربی: منطقه به عملیات طوفان الاقصی نیاز داشت
🔹قالیباف، جهانگیری، پورمحمدی، نیکزاد و بذرپاش در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کردند
🔸در نشست خبری مشترک با وزیر خارجه لبنان؛ باقری: مقاومت اسلامی در لبنان لنگرگاه ثبات و آرامش در منطقه است
🔹 نتانیاهو: ایران میخواهد تسلیم شویم/ جنگ را متوقف نمیکنیم
🔸حمله پهپادی مقاومت عراق به شهر حیفا در فلسطین اشغالی
🔹قاهره: حماس آتشبس پیشنهادی را مثبت دانست/ منتظر پاسخ تلآویو هستیم
🔸بلینکن: حماس باید فوراً پیشنهاد آتشبس را بپذیرد
🔹 مقام صهیونیست: جبران خسارات حملات موشکی حزبالله سالها زمان میبرد
🔸کارشناسان سازمان ملل خواستار به رسمیت شناختن فلسطین از سوی همه کشورها شدند
🔹جنگنده های روسیه پایگاه تروریستها در حمص سوریه را منهدم کردند
🔸کره جنوبی پیمان کاهش تنش با کره شمالی را تعلیق کرد
🔹 ترامپ در پرونده حق السکوت به دیوان عالی آمریکا متوسل شد
🔸 آغاز محاکمه پسر بایدن با فراخوان ۲۵۰ نفر از سوی هیات منصفه؛ ۲۵ سال زندان در صورت مجرمیت
#انتخابات
هدایت شده از کانال امام خمینی (ره)
13.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️ خاک بر سر من اگر بخواهم...
🔺به یاد شهدای ۱۵خرداد خونین ۱۳۴۲
✅ @EMAM_COM
هدایت شده از کانال امام خمینی (ره)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ امام دیروز یا فردا
✅ @EMAM_COM
8.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صالحٌ بعد صالح..
✅ امام خمینی (ره): یک نفر مثل
آقای خامنهای پیدا نمیکنید..
🗓️ سالروز آغاز رهبری آیتالله
سید علی خامنهای
✅ خیلیها فکر میکنند چون رحلت امام در ۱۴ خرداد است، امام با شعر مذکور، از رفتن خود خبر داده است. نه! منظور امام این نیست!
👈🏻 پانزده خرداد؛ وثیقۀ ظهور!/ آیت الله حائری شیرازی
سالها میگذرد حادثهها میآید
انتظار فرج از نیمه خرداد کشم
🔸خیلیها فکر میکنند چون رحلت امام در ۱۴ خرداد است، امام با شعر مذکور، از رفتن خود خبر داده است. نه! منظور امام این نیست. منظور امام، استثناء بودن جریان نیمه خرداد است. نیمه خرداد، ثمرۀ هزار و صدسال غیبت کبری است. غیبت چطور شروع شد؟ نامهای از سران شیعه برای امام یازدهم آمد که بیلان و هزینه کرد پولهایی که خدمت شما فرستادهایم را به ما بدهید! حضرت یک کلمه جواب داد: «اگر امامت امر مستمری است، چرا چنین چیزی از اجداد و پدران من درخواست نشده است؟» و ازآنپس پرده سیاهی در اتاق ایشان نصب شد و مردم حق دیدن حضرت را نداشتند و فقط صدای ایشان را میشنیدند. امام بعدی که آمد، مردم حتی صدای ایشان را نشنیدند. فقط از طریق چهار نایب در مدت هفتادسال با امام ارتباط داشتند.
🔸امام غایب شد تا چه بشود؟ غیبت ایشان برای آشکار شدن قدر و قیمت اوست. خداوند نعمتی را میگیرد که مردم قیمت این نعمت را بدانند. انسان در خوف، قیمت امنیت را میداند. در مرض، قیمت سلامت را میداند. در غیبت هم قیمت امام خود را میداند. هزار سال غیبت این اثر را داشت که مردم به قیمت امامت و قدر امامت آشنا شوند و برای نایب امام «جان بدهند».
🔸اولین هدایای خود را دادند و حکم اعدام امام، تبدیل به زندان ششماهه شد. از آن زمان، مردم مرتباً شهید دادند. شهدای پانزده خرداد شهدای راه امام زمان هستند. شهدای «وثیقهٔ ظهور» هستند. حضرت یعقوب (ع) نپذیرفت که بنیامین را در اختیار برادران قرار دهد مگر اینکه وثیقه بدهند؛ چون به آنها گفته بود «هَل آَمَنُکم عَلَیه إِلاَّ کمَا أَمِنْتُکم عَلَی أَخِیه مِنْ قَبْل» خداوند هم به ما میگوید: یازده امام دادم اما این دوازدهمی را بدون وثیقه نمیدهم. حضرت امام، پانزده خرداد را وثیقه اول میداند و تاکنون این وثیقه گذاری در صبر و بصیرت ادامه پیداکرده است و میبینید که انقلاب اسلامی در عالم، روزبهروز درخشانتر میشود؛ همانطوری که قبل از طلوع خورشید وقتی سپیده آمد، فضا مرتباً نورانیتر میشود. ما این سپیده را در نیمه خرداد میبینیم.
هدایت شده از صدای انقلاب
14010314_42723_128k(1).mp3
44.07M
📢#صدای_انقلاب
💠صوت کامل سخنرانی رهبر معظم انقلاب در سالروز رحلت امام خمینی خرداد ۱۴۰۳
💠مرقد مطهر امام خمینی
#سالروزرحلت_امام
#چهارده_خرداد
#امام_خمینی
#امام_خامنهای
#صدای_انقلاب
🆔 @sedayeenghelab_ir
➖➖🍃🌺🍃➖➖🍃🌺🍃➖➖
✅ بهترین توئیتی که علت این همه ثبت نام رو اشاره میکنه؟
پاسخ:
خزانه و انبارهای استراتژیک کاملا پُر، بیکاری پائینترین نرخ تاریخ معاصر، فروش نفت در حد عالی، روابط با منطقه و جهان در اوج، تراز مثبت تجاری، نقدینگی کنترل، تورم رو به کاهش، تولید بالا، زیرساختهای اقتصادی آماده و ...
در یک کلام؛ خوش به حال دولت بعدی!
#انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ شاید هیچ زمانی به اندازه زمان انتخاباتها، مرور تاریخ مهم نباشد.
✅ قصه دامنه دار "دلم سوخت"
🔻فرمود: دلم سوخت. این ماجرا را صرفا یک "آه پدرانه" و یک "حس عاطفی" نبینیم. ضایعه بزرگ و غم انگیز شهید جمهور را من در همین نغمه غم انگیز "دلم سوخت" می بینم. مختصری تا انتها همراه باشید؛ متن ذوقی و احساسی نیست.
1⃣یکم. روایت امام از ماجرای شهید بهشتی را ببینید؛ دیداری دارند صبح 17 شهریور سال 60. در جمع حزب جمهوری. ابتدای سخن شان اینطور است: "من فکر می کنم هرگاه ما چیزی از دست دادیم در ازایش چیزی دریافت کردیم." بعد مثال می زنند که اگر 15 خرداد نبود به اینجا نمی رسیدیم. تا میرسند به ماجرای شهادت شهید مظلوم بهشتی. آنجا می فرمایند: "وقتی بهشتی و یارانش شهید شدند ...مردم فرق کردند... ماجرا برگشت.... یک دفعه شعارها برگشت به نفع ایشان."
حرف شان این است: با شهادت ایشان، او شناخته شد. می فرمایند" "بهشتی را من بزرگ کردم.. من او را می شناختم. اما این ماجرا باعث شد مردم هم او را بشناسند."
🔻میفرمایند مظلومیت بهشتی دردناک تر از شهادتش است. این تعبیر را بگذارید کنار "دلم سوخت" . حالا با این بند برگردیم این روزها.
2⃣دوم. حکمت شهدای پرواز اردیبهشت چیست؟ نمی دانیم. اما از نوع ادبیات و رفتار رهبری انقلاب سطحی از این حکمت قابل تحلیل است. نوع مواجهه رهبری گوئی می خواهند پیامی را منتقل کنند. در همان پیام تسلیت به شکل کم سابقه ای به مظلومیت شهید اشاره می کنند: " آزردگیهایش از ناسپاسی و طعن برخی بدخواهان، مانع تلاش شبانه روزیش برای پیشرفت و اصلاح امور نمیشد." تا سخنرانی بهشت زهرای تهران که دیگر صراحت بیشتری دارد؛ هم از گلایه های رئیس جمهور فقید از بدخواهان می گویند و هم کسری رسانه ها در توجه به خدمات رئیسی. اینجاست که می فرمایند "دلم سوخت."
🔻گوئی این تصویر از مظلومیت رسانه ای شهید برای رهبرانقلاب مساله جدی است که نمی توانند و نمی خواهند از کنارش بگذرند.
3⃣ سوم. رهبر انقلاب از مردم و تشییع کننده ها گفتند. اینکه این مردم با تشییع میلیونی، نشان دادند قدرشناسند. نشان دادند دل شان با ارزشهای انقلاب اسلامی است. نشان دادند برخلاف القاهای دشمن رابطه شان با مسوولین مستحکم است.
فرمودند شهید خدمت از دل مردم جوشید. حال سوال اینست که آیا این مردم قبل از شهادت هم همین شناخت را داشتند؟ همین تصویر از خادم مظلوم وجود داشت؟ نداشتند. چرا باید چنین تصویری را داشته باشند وقتی رسانه ها نمی گویند. اصلا نمی بینند که بگویند. می بینند و کتمان می کنند. می بینند و عکس آنرا می گویند. حال چرا مردم باید بدانند؟
🔻سخن نهائی اینجاست. خون شهید رسانه شد. آنچه دانستند پس از خون شهید است.
4⃣چهارم. خون شهید مظلوم روشنگر بود. خون شهید رسانه شد تا چشم ها باز شود. یک وقتی خدا نعمتی را می گیرد تا چشم ها بازشود. رئیسی رفت تا بودنش حس شود. نیست شد تا هستش درک شود. تصویر شفاف شهید خدمت، ثمره خون شهید است واگرنه تلاش شبانه روزی او در حیاتش دیده نشد؛ نگذاشتند دیده شود. دشمن که به ذاتش رفتار می کرد. اما دوست نیز کم گذاشت.
5⃣پنجم. سیاست ورزی را صرفا عرصه حذف رقیب دیدیم. از سیاست فقط دادزدن را شنیدم. عرصه کار رسانه را جز تهمت و افترا و هتک حیثیت ندیدیم. مسابقه فحاشی گذاشتیم .رفتارمان در مقابل رقبا، مدل مشمئز کننده دوقطبی های توهمی و اهریمن و فرشته است. مدل های استقلال-پرسپولیسی که هیچ آورده ای جز عصبیت ندارد.
🔻طبیعی است که با این ذائقه خدمات را نمی بینیم. پیشرفت را به حساب نمی آوریم . ببینیم هم به بیان آن عادت نداریم. اصلا بلد نیستیم. زبان مان در گفتن داشته ها و دارایی ها الکن است. بدتر اینکه در جنگ های حیدری و نعمتی قلب واقع می کنیم. و اینهمه در حالی است که دشمن شب و روز بر سر این مردم القاهای هرز و دروغین می ریزد.
✅لب کلام و حرف تمام است: جهاد تبیین نکنیم، بازهم هزینه می دهیم؛ حرکت انقلاب به جلو متوقف نمی شود. حرکت نیز در آگاهی مردم است. پس کم بگذاریم بازهم خون خوبان و بهترین ها این کسری را پر می کند. این سنت خداست که کفر نعمت از کفت بیرون کند.
🔻خون سدشکن است. غبارها را کنار می زند. قلب و ذهن مخاطب را توامان و پرقدرت نشان می گیرد. اما خون است. غم انگیز است؛ هنوز هم که هنوز است باورمان نیست از این فقدان.
✅حال مرثیه "دلم سوخت" را مجدد بخوانیم؛ باهم بخوانیم.
✍ محسن مهدیان