🌹امام خامنهای:
🔺️یکی از مهمترین آفتهای همه انقلابها ارتجاع است. ارتجاع یعنی میان حرکتی که انقلاب ایجاد کرده بود و ملت داشتند در این مسیر با سرعت حرکت میکردند، در یک جاهایی سست بشوند، بعدمتوقف بشوندوبعدبرگردند. این ارتجاع است. ارتجاع یعنی برگشت.
۱۳۹۶/۱۱/۲۹
13.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 ببینند : از تبیین سناریوی بازی پوچ تا پشت پرده سیگنال های آمریکا
🔴 بیایید به دالان مذاکره‼️
🔹امریکا در دالان مذاکره برای مذاکره
🔹لغو تحریم ها همچنان در بن بست کاخ سفید
🔹اقدامات سه گانه جدید آمریکا چه بود؟
🔹وعده نسیه امریکا و گرفتن امتیاز نقد
🔹و سرانجام : پاسخ صریح ایران مبتنی بر ماده ۳۶ برجام
🌹امام خامنهای:
🔺در هر کشوری که آحاد مردم وارد صحنه شوند و بایستند و مقاومت کنند، اهداف آنها محقق خواهد شد.
۱۳۹۶/۰۳/۱۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروتکل الحاقی چیست؟
🔹کدام اقدامات ایران ۵ اسفند متوقف میشود؟
⭕️گفتگوها درباره برجام زمانی آغاز میشد که همه طرفها به تعهداتشان عمل کنند
🔸محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران، در گفت وگو با شبکه پرس تیوی:
🔹گفتگوها با واشنگتن زمانی آغاز خواهد شد که همه طرفها به تعهدات خود در توافق هستهای عمل کنند.
🔹ما دموکراسی داریم و قوانین کشور را که مجلس تصویب کرده است، اجرا میکنیم.
🔹در آمریکا رئیس جمهور میتواند با استفاده از حق وتو با هر تصمیمی مخالفت کند؛ اما در ایران چنین کاری انجام نخواهیم داد.
🔹ما در ایران فتوایی درباره حرام بودن ساخت سلاح هستهای و در اختیار داشتن آن داریم.
🔹طرف اروپایی درباره توافق هستهای ابراز نگرانی میکند و این خود به منزله دورویی است.
🔹سازمان انرژی اتمی باید با عدالت رفتار کند و رافائل گروسی نماینده همه کشورهای عضو این سازمان است.
🔹کشورهای اروپایی باید در زمینه روابط اقتصادی، به شکل درست رفتار کنند.
🔰در خصوص شکایت مجلس از دولت در زمینه عدم اجرای قانون راهبردی برای لغو تحریم ها، دو نکته مهم حائز اهمیت است:
🔺اول اینکه اقدامات دولت و مجلس، نمایش عدم اجماع در تهران و بیانگر انشقاق در ارسال پیام واحد به غرب است که نتیجه ای جز جریح تر شدن غرب در تداوم رویکرد گذشته ندارد.
🔺و دوم اینکه، بخشی از تلاش غرب در دوره فعلی مبتنی بر "عقب گرد" یا "توقف" ایران بر سر مواضع اعلامی و اعمالی اش است.
اگر چه به دلیل محرمانه بودن بخش پیوستی توافق ایران و آژانس نمی توان قضاوت دقیق نمود، ولکن کلیت این توافق حداقل خواسته غرب، یعنی "توقف" ایران را بر سر اجرای مواضعش ، مشهود می نماید.
🔶نتیجه این امر، قطعا کاهش اثرگذاری راهبرد مقاومت فعال ج.ا.ایران ، تداوم بلاتکلیفی در بخش اقتصادی، و تعویق رفع تحریم ها در حوزه سیاسی خواهد بود.
✍ محمدی
🔴 هفت سال "همین امروز و فردا"‼️
🔻 سخنگوی دولت امروز ضمن یادداشتی در روزنامه ایران، "با اطمینان" پیش بینی کرده تمامی تحریمها در آینده نزدیک لغو می شود(!) این در حالی است که سخنگوی کاخ سفید دیروز گفت"آمریکا برنامهای برای لغو تحریمها پیش از مذاکره ندارد". سرنوشت مذاکره قبلی هم که در قالب برجام"، تبدیل به آینه عبرت ملت ها شده است.
🔹 پنج سال و نیم قبل، آقای روحانی گفت "همه تحریمها در روز اجرای برجام بالمره (یکجا) نه تعلیق، بلکه لغو میشود". اما هرگز آن روز فرا نرسید و آمریکا به تعبیر آقای صالحی، از روز اول بارها دبّه کرد.
🔹 با این حال، ربیعی وعده لغو تحریمها "در آینده نزدیک" را میدهد؛ همان که پنج سال قبل، وعده اش را دادند! به قول بابا طاهر؛"همی وعده کری (کنی) امروز و فردا- ندونم مو که فردای تو کی بی؟!".
🔹 چرا برخی دولتمردان اصرار دارند مسئولیت خود را با وعده درمانی ِخلاف واقع برگزار کنند؟ چرا حبابی از خیال دروغین میسازند که با کمترین تلنگر میشکند و امید بستگان را سرخورده میکند؟
🔹 چرا به جای وعده هفت ساله برداشتن تحریمها، سراغ بیاثر کردن و خنثیکردن تحریمها نمیروند؟ چرا از آمریکای غدّار، قطع امید نکردند و سراغ احیای ظرفیتهای ملی رونق اقتصادی، و گسترش تعاملات با کشورهای مختلف نرفتند؟
🔹 چرا خانههای جدول دشمن را پر می کنند؟ چرا اصرار دارند کلید گشایشها را دست آمریکا نشان دهند و حال آن که او، تحریمها را حربهای میبیند که تا احساس نکند از نگاه مقامات ایرانی بیاثر شده، کنار نخواهد گذاشت؟
🖌 ایمانی
🔴 نتیجه سفر گروسی به ایران
🔻 سفر مدیرکل آژانس به ایران بر اساس درخواست ایشان بود که مورد پذیرش جمهوری اسلامی ایران نیز واقع شد.
🔹ایران و اژانس تفاهم کردند اجرای پروتکل الحاقی و دسترسی های برجامی به طور کامل متوقف شود و صرفا تعهدات پادمانی ایران اجرا می شود. بر این اساس، طبق قانون مجلس هیچ دسترسی فراپادمانی به آژانس اعطا نخواهد شد و هیچگونه بازرسی فراپادمانی نیز انجام نمی گردد.
🔹مقصود از تداوم راستی آزمایی و نظارت ضروری این است که ایران به مدت ۳ ماه اطلاعات برخی فعالیت ها و تجهیزات نظارتی را که در پیوست مشخص شده ضبط کرده و نزد خود نگه خواهد داشت. در این مدت، آژانس به این اطلاعات هیچ دسترسی نخواهد داشت و اطلاعات منحصرا نزد ایران باقی می ماند. چنانچه ظرف ۳ ماه تحریم ها به طور کامل لغو شد، ایران این اطلاعات را در اختیار آژانس می گذارد، در غیر اینصورت اطلاعات برای همیشه پاک خواهد شد.
🔹گروسی در پایان سفرش و بعد از ترک ایران نوشت: آژانس بینالمللی انرژی اتمی به راستیآزمایی ضروری و نظارت در ایران ادامه میدهد. متأسفانه پروتکل الحاقی لغو خواهد شد اما ما روی یک ترتیبات خاص دوطرفه تفاهم کردیم که بتوانیم از این دوران برای حفظ نظارت خود پلی بزنیم.
تاکید هند بر واردات نفت ایران با وجود تحریمها
🔹دولت هند با تاکید بر قصد خود برای واردات نفت ایران اعلام کرد:محدودیت واردات از ایران تحت فشار دولت ترامپ صورت گرفته است و حالا اگر آمریکا ما را در تعدیل این بحران انرژی کمک نکند، ما هم به نفع کشور خودمان عمل میکنیم.
🔹قیمت داخلی سوخت در هند به خاطر افزایش تقاضا پس از بهبودی اقتصادهای بزرگ دنیا از بحران کرونا افزایش یافته است ولی ائتلاف اوپک پلاس همچنان عرضه را محدود نگه داشته که باعث نگرانی دهلینو شده است.
🔸هند پس از چین دومین وارد کننده بزرگ نفت در جهان است.
🔴 #تحلیل| پیامدهای توافق ایران و آژانس
🔻با وجود مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر توقف کامل نظارتهای فراپادمانی، ایران و آژانس بینالمللی انرژی اتمی پس از سفر رافائلگروسی توافقی منعقد کردند که طبق آن، دادههای برخی از فعالیتهای برنامه هستهای ایران به مدت ۳ ماه ضبط شده و در صورت رفع تحریمها در اختیار آژانس قرار خواهد گرفت. پیامدهای این توافق را میتوان چنین برشمرد:
1️⃣ کاهش اعتبار تهدید
مهمترین بخش یک سیاست، اراده بر اِعمال آن است که حتی از اصل اِعمال آن مهمتر است. در صورتی که سیاستی اعلام شده ولی در عمل، خلاف آن اجرا گردد، بر اراده سیاسی بازیگر خدشه جدی وارد خواهد شد و تهدیدات آتی آن نیز فاقد اعتبار خواهد بود. تداوم بالقوه بازرسیها به صورت ضبطشده، اعتبار توقف کامل پروتکل الحاقی را خدشهدار میکند.
2️⃣ تنش در سطح داخلی
در شرایطی که نمایندگان مجلس بر توقف کامل نظارتهای فراپادمانی تأکید داشته و شورای نگهبان نیز آن را به قانون تبدیل کرده است، تغییراتی هر چند اندک در شیوه اجرا که خلاف روح اصلی قانون باشد، سیاست خارجی را بار دیگر به گروگان رقابتهای داخلی بدل ساخته و اعتبار صدای واحد در عرصه بیرونی را از بین میبرد.
3️⃣ افزایش اطمینان طرف مقابل
یکی از مهمترین پیامدهای توقف نظارتهای فراپادمانی برای آمریکا و اروپا، میتواند عدم قاطعیت آنان در مواجهه با برنامه هستهای باشد که سبب میشود وادار به تسریع در تصمیمگیری در خصوص برجام شوند ولی اکنون با ارائه مهلت ۳ ماهه، عملاً به نوعی اطمینان نسبی مبنی بر فقدان اراده کافی برای پیشبرد قابل توجه برنامه هستهای ایران دست یافتهاند که موجب خواهد شد، همچنان تحریمها را ادامه داده و با فرصت بیشتری به اتخاذ اقدامات مطلوبشان درباره ایران بپردازند.
🖌 به نظر میرسد با توجه به پیامدهای فوق، احتمال تأخیر در احیای برجام و تداوم تحریمها تا فاصله انتخابات ریاستجمهوری ایران و موکول کردن اتخاذ تصمیم به پس از انتخابات و استقرار دولت جدید افزایش خواهد یافت.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | بیانات امروز رهبر انقلاب درباره اختلاف نظر بین مجلس و دولت درباره اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها:
👈 مجلس و دولت اختلافنظر امروزشان را حل کنند که نشاندهنده دوصدایی نباشد
🔺 باید به دقت به این قانون که قانون خوبی است عمل شود.