🔴 پیامرسان های ایرانی ایتا، بله، گپ و آیگپ به هم متصل شدند
🔹 پیامرسان خود را به آخرین نسخه موجود به روز رسانی کنید و بعد در قسمت تنظیمات بخش حریم خصوصی امکان ارتباط با دیگر پیام رسان ها را فعال کنید.
#محتوای_خوب
برای دریافت آخرین محتوا ومطالب مفیدبر روی لینک زیر کلیک نمایید👇
🆔@mohtavakhob
برگ تحویل میکند رمضان/ بار تودیع بر دل اخوان
یار نادیده سیر، زود برفت / دیر ننشست نازنین مهمان
غادر الحب صحبةالاحباب/ فارقالخل عشرة الخلان
ماه فرخنده، روی برپیچید/ و علیک السلام یا رمضان
الوداع ای زمان طاعت و خیر/ مجلس ذکر و محفل قرآن
مهر فرمان ایزدی بر لب/ نفس در بند و دیو در زندان
تا دگر روزه با جهان آید/ بس بگردد به گونه گونه جهان
بلبلی زار زار مینالید/ بر فراق بهار وقت خزان
گفتم انده مبر که بازآید/ روز نوروز و لاله و ریحان
گفت ترسم بقا وفا نکند/ ورنه هر سال گل دمد بستان
روز بسیار و عید خواهد بود/ تیر ماه و بهار و تابستان
تا که در منزل حیات بود/ سال دیگر که در غریبستان
خاک چندان از آدمی بخورد/ که شود خاک و آدمی یکسان
هردم از روزگار ما جزویست/ که گذر میکند چو برق یمان
کوه اگر جزو جزو برگیرند/ متلاشی شود به دور زمان
تاقیامت که دیگر آب حیات/ بازگردد به جوی رفته روان
یارب آن دم که دم فرو بندد/ ملک الموت واقف شیطان
کار جان پیش اهل دل سهلست/ تو نگه دار جوهر ایمان(سعدی شیرازی)
#ثامن
#ثامن_یزد
در جمهوری اسلامی چه رفراندوم هایی برگزار شده است؟
انواع رفراندم را به ۳ دسته تقسیم کرد:
نوع اول؛ رفراندوم برای تعیین نوع حکومت.
🔹 این نوع رفراندوم در سال ۵۷ در جمهوری اسلامی ایران برگزار شد و در هیچ جای دیگر از دنیا تاکنون برگزار نشده است. لازم به ذکر است که رفراندوم سال ۵۷، در حالت گذار قدرت برگزار شد. یعنی جمهوری اسلامی قبل از رسیدن به قدرت، این رفراندوم را برگزار کرد نه بعد از آن. زیرا هیچ حکومتی نیست که وقتی در قدرت است، خود را به رفراندم بگذارد و این کار به طور منطقی و عملی، محال است.
نوع دوم؛ رفراندوم برای قانون اساسی.
🔹در این رفراندوم قانون اساسی و اصلاحات آن به آراء عمومی گذاشته میشود که در جمهوری اسلامی ایران، یک بار سال ۵۸ خود قانون اساسی و یک بار سال ۶۸، اصلاحات آن به رفراندوم گذاشته شد.
نوع سوم؛ رفراندوم بر اساس قانون اساسی:
🔹این نوع رفراندوم درون کشورها منطبق بر اصول قانون اساسی خاص هر کشور، برگزار میشود. طبق اصل ۵۹ قانون اساسی، «در مسائل بسیار مهم اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، ممکن است اعمال قوه مقننه از راه همه پرسی و مراجعه مستقیم به آراء مردم صورت گیرد. درخواست مراجعه به آراء عمومی باید به تصویب دو سوم مجموع نمایندگان مجلس برسد.» بر اساس ماده ۳۶ این اصل، روند و شرایط برگزاری رفراندوم مشخص شده است. طبق این ماده، «رفراندوم با پیشنهاد رئیس جمهور یا صد نفر از نمایندگان مجلس و با تصویب دو سوم نمایندگان، قابل برگزاری است.» حسن روحانی هم در دوران ریاست جمهوری و هم در روزهای اخیر، مسئله رفراندوم را مطرح کرده است. سوال این است که چرا در طول ۸ سالی که رئیس جمهور بود، حتی یک بارهم درخواست رفراندوم را به طور رسمی ارائه نداده است؟ چرا فقط آن را در تریبون اعلام کرده و صرفا مانور سیاسی داده است؟
🔹نکته دیگر این است که رفراندوم در مواردی قابل برگزاری است که خلاف قانون اساسی نباشد. مثلا اگر بخواهیم در موضوع حجاب رفراندوم برگزار کنیم، جدای از آنکه رای بیاورد یا نه، این کار خلاف قانون اساسی است. زیرا طبق اصل چهارم قانون اساسی «کلیه قوانین و مقررات مدنی، جزائی، مالی، اقتصادی، اداری، فرهنگی، نظامی، سیاسی و غیر اینها، باید براساس موازین اسلامی باشد. این اصل بر اطلاق یا عموم همه اصول قانون اساسی و قوانین و مقررات دیگر حاکم است». اگر قرار باشد قانون اساسی رعایت نشود، دیگر سنگ روی سنگ بند نیست و جامعه مدنی تبدیل به قانون جنگل میشود!
🔹نکته دیگر این است که اگر قرار باشد برای تمام مسائل، رفراندوم برگزار شود؛ پس تکلیف قوانین چه میشود؟ نقش پارلمان در تصمیم گیری کجای کار است؟ رئیس جمهور چه نقشی دارد؟ مگر میشود برای هر موضوعی به آراء عمومی مراجعه کرد؟ در این صورت یک کشوری خواهیم بود که هر روز فقط انتخابات برگزار میکنیم و اصلا فرصت به اجرا نمیرسد. چه کسی پاسخگوی دو قطبیهای شدید بر اثر هر رفراندوم است؟ نکته مهمتر اینکه حد رفراندومها کجاست؟ چه کسی قرار است تعیین کند که تا کجا رفراندوم برگزار کنیم؟ چه تضمینی است که امروز یک رفراندوم برگزار شود و فردا دوباره خلاف آن از سوی عدهای دیگر درخواست نشود؟ در کجای دنیا کدام کشور اینگونه اداره میشود؟
#پاسخ_به_شبهه
#رفراندوم
#محتوای_خوب
برای دریافت آخرین محتوا ومطالب مفیدبر روی لینک زیر کلیک نمایید👇
🆔@mohtavakhob
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️پخش تله فیلم "دوقلوهای عزت" از شبکه یک سیما ، جمعه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۶
این فیلم تلوزیونی به سفارش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد، مرکز بهداشت استان یزد و همکاری معاونت سیمای سازمان صداوسیمای یزد، به کارگردانی محمد باقری نیکو و تهیه کنندگی محمد صالحیان، با موضوع جوانی جمعیت ، تولید شده است.
داستان این تله فیلم درباره دو برادر به اسم عزت و کمال است که به فرزندان خودشان اصرار میکنند که بچه دار شوند و در این بین ماجراهای جالبی رخ میدهد که…..
محمدرضا شجریان، محمدرضا جباری، طاهره هنزایی به همراه تعدادی از هنرمندان یزدی در فیلم تلویزیونی «دوقلوهای عزت» بازی کرده اند.
#ثامن
#ثامن_یزد
10.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا