🔹هاآرتص: ادعای حمله به ایران فریبکاری مقامات اسرائیل است
🔴 یک تحلیلگر صهیونیست تصریح کرد: اسرائیل از توان نظامی لازم برای جنگ با ایران برخوردار نیست.
به گزارش روزنامه رایالیوم چاپ لندن به نقل از روزنامه هاآرتص، یوسی میلمان کارشناس امنیتی و افسر سابق موساد فاش کرد اسرائیل از توان نظامی لازم برای انجام حمله نظامی علیه برنامه هستهای ایران برخوردار نیست. وی به نقل از منابع بلندپایه امنیتی در تلآویو تاکید کرد چنین حملهای پیامدهای وخیمی برای اسرائیل به همراه خواهد داشت و بر همین اساس پیشنهاد داد مراکز تصمیمگیری در تلآویو باید راهبرد جدید و شجاعانهای جهت مقابله با برنامه هستهای ایران در پیش بگیرند زیرا به گفته منابع یاد شده، راهبردها و سیاستهای در پیش گرفته شده از سوی این رژیم تاکنون با شکست مواجه شده است.
این تحلیلگر که به داشتن روابط تنگاتنگ با موسسات امنیتی در تلآویو شهرت یافته، تاکید کرد: بهترین راهحل مقابله با برنامه هستهای ایران آن است که تلآویو تمام تلاش خود را جهت دستیابی به تفاهم با آمریکا به منظور ارائه پوشش هستهای به اسرائیل بکار ببرد. با توجه به ازسرگیری مذاکرات هستهای در وین میان ایران و قدرتهای بزرگ بهترین راهبرد در حال حاضر همین است....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/231352
21.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرجوخه، قصه واقعی از جوخهها و گلونیهای ترور
🔹بدون تعارف با جاسوسان واقعی موساد در فیلم سرجوخه که امنیت ملی کشور را نشانه گرفته بودند، غافل از اینکه روی تور سرویسهای اطلاعاتی ایران قدم می زدند
🔻ارزیابی فعالان بینالمللی از مذاکرات وین: آمریکا آماده توافق نیست
🔹با گذشت ساعاتی از پایان دور اول گفتگوهای جدید در وین، نقطه نظرات متنوعی در خصوص وضعیت فعلی و آینده پیش روی مذاکرات ایران و اعضای برجام مطرح شد. تحلیلهای مختلفی که شاید برای اولین بار در یک نقطه به یکدیگر میرسد: «آمریکا آماده توافق نیست».
🔹ترکیب کارشناسی و تخصصی تیم مذاکراتی در کنار ابتکار عمل جمهوری اسلامی در ارائه دو متن پیشنهادی در حوزه تحریم و هستهای، عملا پیام جدیت ایران برای حصول یک توافق مطلوب را به افکار عمومی صادر کرد.
🔹اما از سوی دیگر، یادداشت کینهورزانه انگلیس به همراه اسرائیل و گزارش جهتدار آژانس در حین مذاکرات موحب شد تا در اردوگاه سه کشور اروپایی اختلافاتی پدید آید و اروپا عملا در مسیر اتخاذ سیاست واحد در برابر ایران ناتوان ماند. دست پر جمهوری اسلامی در حوزه افزایش فروش نفت، تسهیل وصول منابع ارزی و دیپلماسی انرژی نیز در تغییر محاسبات طرف مقابل اثرگذار بود.
🔹دروغ تاریخی «بیانیهخوانی در مذاکرات» این بار مجددا تکرار شد و تلاشهای فراوانی برای مانور رسانهای بر روی همین خط خبری فعال شد. تعدادی از فعالان شبکههای اجتماعی و رسانههای حامی دولت روحانی برای تسویه حساب سیاسی با مذاکرهکنندگان و علیرغم ادعاهای قبلی خود مبنی بر تن دادن تیم ایرانی به توافقات شش دور گذشته، مدعی شکست مذاکرات به علت مطالبات حداکثری ایران شدند اما فضای بینالمللی طور دیگری به وقایع نگاه میکند.
🔹نشریه سعودی الشرق الاوسط در مطلبی با اذعان به انسجام و جدیت تیم مذاکرهکننده ایرانی نوشت که طرف آمریکایی عامل آشفتگی مذاکرات است. این نشریه اینطور ادامه میدهد که اصل برداشتن یک گام در برابر گام دیگر در این مذاکرات صدق نمیکند و ایران اعطای هیچ امتیازی در خصوص برنامه هستهای خود در کنار آنچه در توافق قبلی (برجام) ذکر شده را نمیپذیرد.
🔹سفیر سابق فرانسه در آمریکا نیز در تحلیل مذاکرات اخیر مینویسد آمریکا نمیتواند امتیازات زیادی اعطا کند، از طرف دیگر ایران تمایلی به اعطای امتیاز در ازای رفع جزئی یا موقت تحریمها ندارد. او همچنین تصریح میکند که تنها تصمیم فوری آمریکا در ماه ژانویه میتوانست این دیوار بیاعتمادی را از بین ببرد و الان خیلی دیر است.
🔹همچنین تریتا پارسی، عضو نایاک و از تحلیلگران بینالمللی نیز با تاکید بر اینکه آمریکا و اتحادیه اروپا تقاضای ایران مبنی بر لغو فوری تحریمها را نمیپذیرند مینویسد گمان میکنم ایرانیها به این دلیل که می دانند شرکتهای اتحادیه اروپا حتی با لغو تحریمها نیز به بازار ایران باز نخواهند گشت، چنین درخواستی دارند، زیرا (این شرکت ها) منتظر خواهند بود ببینند اوضاع چگونه پیش خواهد رفت، از جمله آنچه در انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا رخ خواهد داد. (بر اساس آنچه که یک دیپلمات اتحادیه اروپا هفته جاری به من گفت).
🔹وی در ادامه میگوید این مثال نمونهای است از اینکه چگونه ناتوانی آمریکا در عمل به وعدههایش ارزش چانه زنی تحریمها را از بین برده است.
🔹این مواضع در کنار تلاشهای آمریکا برای پایان دادن سریعتر به مذاکرات وین معنای بهتری پیدا میکند. عضو خارج شده از توافق در شرایطی که آمادگی بازگشت مطمئن به برجام را نداشته و توان اعطای تضمین بهرهمندی ایران از مزایای لغو تحریم را ندارد، در هفته گذشته تلاش قابل توجهی برای «مقصرنمایی» از ایران صورت داد.
🔹تلاشی که البته با هوشمندی تیم ایرانی به نتیجه نرسید و اکنون نزدیکترین متحدان منطقهای و بینالمللی آمریکا نیز دولت بایدن را عامل آشفتگی فضای مذاکرات میدانند
279-sedayeenghelab_ir.mp3
4.3M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 279
💠 بررسی اهمیت اقتصادی اجلاس اکو و قراردادهای گازی ایران - قسمت اول
🎙 کارشناس برنامه: دکتر حسن هانی زاده کارشناس مسائل بین الملل
#اقتصاد
#مجلس
#دولت_عبرت
#گاز
#اکو
#صدای_انقلاب
🆔 @sedayeenghelab_ir
280-sedayeenghelab_ir.mp3
6.16M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 280
💠 بررسی اهمیت اقتصادی اجلاس اکو و قراردادهای گازی ایران - قسمت دوم
🎙 کارشناس برنامه: دکتر حسن هانی زاده کارشناس مسائل بین الملل
#اقتصاد
#مجلس
#دولت_عبرت
#گاز
#اکو
#صدای_انقلاب
🆔 @sedayeenghelab_ir
281-sedayeenghelab_ir.mp3
4.27M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 281
💠 بررسی اهمیت اقتصادی اجلاس اکو و قراردادهای گازی ایران - قسمت سوم
🎙 کارشناس برنامه: دکتر حسن هانی زاده کارشناس مسائل بین الملل
#اقتصاد
#مجلس
#دولت_عبرت
#گاز
#اکو
#صدای_انقلاب
🆔 @sedayeenghelab_ir
⭕️ آیا دولت رئیسی در 100روز اول توانسته اتفاق راهبردی رقم بزند؟
✍️ صد روز به یک معنا، زمان معناداری برای رقم زدن اتفاقات راهبردی توسط یک دولت نیست. اما می توان به جرات گفت که ابراهیم رئیسی در صد روز اول دولت خود، اتفاقات راهبردی قابل توجهی رقم زده است.
1️⃣ تغییر نگاه راهبردی قوه مجریه به مردم
حسن روحانی در اوج نارضایتی مردم، سکان قوه مجریه را تحویل ابراهیم رئیسی داد. رئیس دولت سیزدهم اولین و شاید بزرگترین کار راهبردی که در این صد روز انجام داد، تغییر نگاه دولت به مردم بود. سفرهای کم خرج و امیدوارکننده آخر هفته به استان ها، بازدید های سرزده، گفتگوهای مستقیم و بیواسطه با اقشار مختلف مردم، مدیریت عوارض زلزله در هرمزگان و اندیکا، مدیریت بحران حمله سایبری به پمب بنزین ها و اصرار به اینکه دولت دیگر مردم را در طرح های اقتصادی و سیاسی غافلگیر نخواهد کرد، از مهمترین مصادیقی است که می توان از تغییر نگاه راهبردی قوه مجریه به مردم یاد کرد. جالب آنکه پس از مدت ها رضایت عمومی از قوه مجریه در ایران روند صعودی پیدا کرده است.
2️⃣ عبور از مین های گذاری های راهبردی دولت روحانی!
روحانی در حالی دولت را به رئیسی تحویل داد که انبوهی از معضلات راهبردی و مین های بزرگ کار گذاشته شده را می توان سر راه دولت سیزدهم دید. برجام، کمبود ذخایر کالاهای اساسی و دارو، بودجه مین گذاری شده و نامتناسب با شرایط روز ایران، هرکدامیک به تنهایی می توانست دولت را در صد روز اول دچار بحران راهبردی بکند. جالب آنکه دولت رئیسی نه تنها از این مین گذاری ها عبور کرده بلکه درآمد دولت از مالیات واردات، صادرات، فروش نفت در همین فاصله کوتاه فراتر از اواخر دولت روحانی بوده و حتی تورم کاهش پیدا کرده است.
3️⃣ دستاوردهای ملموس با تغییر راهبردی در سیاست خارجه
با تغییر جهت راهبردی سیاست خارجه دولت رئیسی، عضویت دائم در سازمان شانگهای، امضای قرارداد سوآپ گازی سهجانبه با ترکمنستان و آذربایجان، تقویت نقش ایران در سازمان اکو، واردات واکسن از طریق دیپلماسی فعال، افزایش فروش نفت، بازگرداندن میلیلاردها دلار از اموال بلوکه شده ایران در خارج از کشور، رقم خورد. مهمترین تفاوت راهبردی دولت رئیسی با دولت روحانی در سیاست خارجه را باید در همین «دستاوردهای ملموس» دانست.
4️⃣ تغییرات راهبردی در حوزه مبارزه با کرونا
روحانی در حالی مدیریت بحران کرونا را با هفتصد کشته در روز تحویل دولت رئیسی داد که درمان کرونا را هم گروگان سیاست خارجه خود و برجام کرده بود. اما جدی ترین اتفاق در حوزه مقابله با کرونا، وارادت غیرقابل مقایسه واکسن و واکسیناسیون گسترده مردم توسط دولت رئیسی در قیاس با دولت روحانی بود. دولت رئیسی طی صد روز 1000 درصد بیشتر از دولت روحانی واکسن وارد کرد و در همین مدت 700 درصد هم مرگ و میر حاصل از کرونا را در ایران را کاهش داد. این سرعت واردات واکسن و افزایش قایل توجه واکسیناسیون جامعه در صد روز، سبب کسب رکوردهای جهانی برای ایران در مبارزه با کرونا شد و به عنوان یک اتفاق راهبردی مورد تحسین کارشناسان قرار گرفت.
✍ جهان تیغی
💢 پیام تبریک «هەڤاڵ ئەبووبەکر» استاندار سلیمانیە بە دکتر «اسماعیل زارعی کوشا» استاندار کردستان
🔺استاندار سلیمانیە ضمن تبریک انتصاب زارعی کوشا بە سمت استاندار کردستان، ابراز امیدواری کردە کە در دورە جدید روابط میان هر دو استان در راستای منافع مردم توسعه و استحکام بیشتری پیدا کند.
استاندار کردستان در جواب استاندار سلیمانیه:
🔺پیام تبریک محبتآمیز حضرتعالی به مناسبت انتصاب اینجانب موجب امتنان و سپاسگزاری فراوان است.استان سلیمانیه اقلیم کردستان عراق و کردستان ایران از دیرباز دارای روابط عمیق فرهنگی و مراودات اقتصادی گسترده بودهاند و با توجه به زمینههای موجود امید است با ارتقا روابط فی مابین شاهد رشد و اعتلای هر دو استان باشیم
┄┅┅┅❀💠❀┅┅┅┄
دوستان خود را به کانال *"ثامن کردستان"* دعوت کنید!
https://eitaa.com/samenkordestan
# ایتا ☝️🏻
sapp.ir/samenkordestan
# سروش ☝️🏻
https://rubika.ir/samenkordestan
# روببکا ☝️🏻
🍀
🇮🇷🌸
💢مرگ تدریجی زریبار
📸تصویر غمانگیز از این روزهای دریاجه زریبار به نسبت سالهای پیش
┄┅┅┅❀💠❀┅┅┅┄
دوستان خود را به کانال *"ثامن کردستان"* دعوت کنید!
https://eitaa.com/samenkordestan
# ایتا ☝️🏻
sapp.ir/samenkordestan
# سروش ☝️🏻
https://rubika.ir/samenkordestan
# روببکا ☝️🏻
🍀
🇮🇷🌸
🔹 برای تصدی استانداری کردستان خود را وام دار کسی نمی دانم
🔹نگاه رئیس جمهور و وزرا بە کردستان ویژە است
🔹 کنسرسیومی اقتصادی متشکل از سە استان مرزی غرب کشور تشکیل می شود
▫️استاندار کردستان بە صراحت گفت که برای تصدی سمت استانداری خود را وام دار هیچ شخص و جریانی نمی داند اما برای توسعه و اعتلای استان نیاز به همفکری و مشورت همه دلسوزان است
┄┅┅┅❀💠❀┅┅┅┄
دوستان خود را به کانال *"ثامن کردستان"* دعوت کنید!
https://eitaa.com/samenkordestan
# ایتا ☝️🏻
sapp.ir/samenkordestan
# سروش ☝️🏻
https://rubika.ir/samenkordestan
# روببکا ☝️🏻
🍀
🇮🇷🌸
💢جلسه بررسی آخرین وضعیت ساماندهی مرز باشماق مریوان با حضور دکتر شیوا قاسمی پور، ذاکری معاون مدیریت و توسعه گمرک ایران، هدایتی مدیرکل ترانزیت مرزهای زمینی کشور، کیامنفرد مدیر عامل شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی کشور و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی
✍مرز باشماق مرزی که بیشترین جلسات برای سازماندهی آن گرفته شد ولی هیچ وقت ساماندهی نشد
┄┅┅┅❀💠❀┅┅┅┄
دوستان خود را به کانال *"ثامن کردستان"* دعوت کنید!
https://eitaa.com/samenkordestan
# ایتا ☝️🏻
sapp.ir/samenkordestan
# سروش ☝️🏻
https://rubika.ir/samenkordestan
# روببکا ☝️🏻
🍀
🇮🇷🌸
هفت شهر کردستان در وضعیت آبی کرونا قرار گرفت
رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: بر اساس آخرین رنگ بندی کرونا در کشور، هفت شهر استان در وضعیت آبی و سه شهرستان هم در وضعیت زرد است.
دکتر فرزین رضاعی اظهار داشت: در حال حاضر سنندج، بانه و بیجار در وضعیت زرد و سقز، دیواندره، مریوان، سروآباد، قروه، دهگلان و کامیاران هم آبی هستند.
وی با اشاره به شناسایی ۲۴ بیمار جدید مبتلا به کرونا ظرف ۲۴ ساعت گذشته افزود: این تعداد نسبت به روز گذشته به کمتر از نصف رسیده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به بستری ۲۳۶ بیمار در مراکز درمانی استان اضافه کرد: از این تعداد ۴۰ نفر با وضعیت وخیم در بخش آی سی یو تحت مراقبت های ویژه قرار دارند