eitaa logo
صمیمانه با تو
336 دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
273 ویدیو
11 فایل
حاتمی هستم کارشناسی IT و ارشد علوم تربیتی شش فرزند دارم که عاشقشونم.🥰 عارفه الهه هدی مصطفی محمدحسین و ساجده جان که مسیر زندگیم و رویاهایم را تغییر دادند @hatamiha
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میوه ها نعمت های خدا 😃 ••✾❀🕊🍃🌺🍃🕊❀✾•• @samimane1396 ••✾❀🕊🍃🌺🍃🕊❀✾••
خوراکی و تزئینات ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌𖣔🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼𖣔 @samimane1396 ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌𖣔🌼🌺🌼🌺🌼🌺🌼𖣔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یکی از شیوه های تربیتی، تشویق است. تشویق متناسب با فعالیت انجام شده، به ایجاد انگیزه در فرد منجر شده، و به تقویت رفتار می‌انجامد. چه بسا فرزندان از صفات مثبت خود آگاهی نداشته، و خود را در مقایسه با دیگران ناچیز به شمار آورند. از این رو والدین باید ویژگی‌های مثبت فرزندان را برجسته سازند و مورد تشویق قرار دهند. ╔═🌿🌷🌿═════╗ 🆔 @samimane1396 ╚══════🌿🌷🌿╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍉 کنار ما باشید با درست کردن یه خوراکی جذاب برای بچه‌های گل 😋 🏡خانه بازی معارفی صمیمانه https://eitaa.com/joinchat/1828585472Ccc22a66812
مواد لازم برای دسر جعبه‌ای انار: خامه ۳ قاشق غذاخوری ژله انار نصف بسته نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری شکر ۳ قاشق غذاخوری وانیل نوک قاشق چایخوری بیسکوئیت پتی بور ساده و شکلاتی و نان روغنی بستگی به تعداد دسر‌ها دارد آب جوش ۱ لیوان طرز تهیه دسر جعبه‌ای انار: برای تهیه‌ی دسر جعبه‌ای ابتدا باید کرم را درست کنید. به این صورت که نشاسته ذرت را با با آب سرد مخلوط کنید تا کاملا حل شود. ژله‌ی انار را با یک لیوان آبجوش مخلوط کنید. زمانی که حل شد کنار بگذارید و مخلوط نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا زمانی که نشاسته غلظتی مانند فرنی پیدا کند شعله را خاموش کنید. سپس ژله را کم کم به نشاسته اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. اگر همه‌ی ژله را یکدفعه اضافه کنید نشاسته گلوله گلوله می‌شود. بعد از اضافه کردن ژله موادمان شل می‌شود. آن را روی شعله بگذارید و مرتب هم بزنید تا جایی که مایه غلظت فرنی پیدا کند. مراقب باشید نه سفت‌تر و نه شل‌تر از فرنی نباشد. زمانی که غلظت پیدا کرد گاز را خاموش کنید. خامه را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید سپس روی بخار کتری بگذارید و هم بزنید تا روان شود. (به هیچ عنوان خامه‌ی سرد را به دسر اضافه نکنید، زیرا باعث بریده شدن آن می‌شود) زمانی که خامه گرم و روان شد به مایه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. وانیل را هم اضافه کنید الان می‌توانید دسر را بچشید و شیرینی آن را تست کنید. اگر شیرینی آن کم بود مقداری شکر (من ۳ قاشق غذاخوری اضافه کردم) اضافه کنید. شکر را کم کم اضافه کنید تا باب میلتان شود. زمانی که کرمتان درست شد آن را کنار بگذارید تا خنک شوند. اگر زیاد بماند سفت می‌شود. 🍉 @samimane1396
مانند تصویر یک لایه بیسکوئیت و کرم بریزید و دوباره بیسکوئیت بگذارید و دوباره کرم می توانید بیسکوئیت ها را یکی در میان شکلاتی و ساده بگذارید. مراقب باشید کرم میان بیسکوئیت ها زیاد نباشد زیرا محکم نمی شه و بیسکوئیت ها سر می خورند. تا چهار لایه بیسکوئیت بگذارید سپس بیسکوئیت های روغنی را بردارید و پشت آن کمی کرم بزنید و به دیواره های بیسکوئیت ها بچسبانید راحت می چسبند. دور تا دور بیسکوئیت ها را به همین صورت بیسکوئیت بچسبانید. سپس دو لایه دیگر بیسکوئیت و کرم داخل آن ها قرار بدهید و روی آن کرم بریزید و با روبان و دانه های انار تزیین کنید. این دسر را حدود ۳ ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار بدهید تا کاملا سفت شود. در این دسر بیسکوئیت ها حالت کیک به خود می گیرند و به راحتی برش می خورد. ╔═🍉🍉🍉═════╗ 🆔 @samimane1396 ╚══════🍉🍉🍉╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزئینات ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌┏━━━🍉🍉━━━┓ 🆔 @samimane1396 ┗━━━🍉🍉━━━┛