فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 توصیف حاج قاسم از شکست آمریکا در افغانستان
🔺واشنگتن در افغانستان به دوستان خود از پشت خنجر زد
🔹دبیر کل حزبالله: اگر توافق با طالبان صحت داشته باشد، به این معنی است که واشنگتن به دوستان خود خیانت کرده و به آنان خنجر زده است.
🔹هر کس در لبنان بر روی تضمینهای آمریکا حساب باز کرده است باید تصویر افغانستان را پیش روی چشم خود ببیند. آمریکا میلیونها افغان را گرسنه، تشنه و آواره به حال خود رها کرده است.
🌍یک خبر_ یک تحلیل
🕪 خبر:
پرچم آمریکا در سفارت این کشور در کابل پایین کشیده شد..
🔴 بادکنک آمریکایی ترکید!!
🌍تحلیل:
آمریکا در سال ۲۰۰۱ به بهانه واهی مبارزه با تروریسم وارد #افغانستان شد ، حکومت #طالبان را سرنگون کرد و قرار بود در افغانستان حکومتی بسازد که یک الگوی مناسب از دموکراسی آمریکایی در منطقه باشد.
قانون اساسی جدید نوشته شد ، دولت و مجلس جدید روی کار آمد ، ارتش ۳۰۰ هزارنفری آموزش دیده توسط آمریکایی ها با میلیاردها دلار هزینه ایجاد شد ، دانشگاه آمریکایی کابل جهت تربیت آمریکایی نسل جوان تاسیس گردید و در میان بسیاری از مسئولین افغان ، مسابقه ذلیلانه نوکری آمریکا به راه افتاد و روسای جمهور یکی آمریکایی تر از دیگری وارد ارگ(کاخ ریاست جمهوری افغانستان) شدند.
باور کنید گاهی اوقات حتی برخی از آمریکا پرستان کشورمان ، غبطه حکومت افغانستان را می خوردند و آرزوی داشتن یک چنین حکومتی را داشتند!!!
اما همه این حکومت ویترینی و بزک شده مثل یک بادکنک رنگی در مدتی کوتاه و در مضحک ترین حالت ممکن ترکید و اشرف غنی آمریکایی و ژنرال های پرمدعا به سادگی هرچه تمام تر گریختند و پس از ۲۰ سال حضور آمریکایی ها در افغانستان و عدم تحقق همه وعده و وعیدها و اهداف آمریکایی ، طالبان امروز دوباره به کابل و حکومت بازگشت ...
دیدبان هنرمند و سیآست مدار برجسته جهان اسلام امام خامنه ای بارها فرموده اند آمریکائیها زیر دست کش مخملی دستهای چدنی قایم کرده اندوایضا در مذاکرات فرمودند: آمریکائیها خرشون از پل بگذرد برمیگردند به ریشتون میخندند .حال اصلاح طلبان عزیز و تیم مذاکره کننده دولت روحانی بفرمایند از حال و روز افغانستان عبرت بگیرند.((فاعتبروا یا اولوالابصار ...))
سیدجعفرموسوی همپا
#
📝🍃
🍃
•[ #نهضت_روشنگری_ثامن 🎤 ]•
💠 #یادداشت
🖌| #محمد_حسینزاده
🔥 موضوع: تب اعتماد به آمریکا
و اشرف غنیهای ایرانی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
💢اشرف غنی برای جلب آمریکاییها
چه کاری بود که نکرد؟
✅ترامپ بیخبر، بیاجازه به کشورش آمد.
سراسیمه خودش را رساند که بگوید هوای
من را داشته باشد.
✅۲۰ سال اشغال، ۲۰ سال اعتماد، ۲۰ سال
خوشبینی به سوپرمن آمریکایی و ندیدن قدرت
جوان افغانستانی، به لحظهای از بین رفت!
🔹اشرف غنی ظهر فرار کرد و اشرف غنیهای
افغانستانی شب به فرودگاه هجوم آوردند شاید
مانند اشرف غنی پروازی پیدا کنند برای فرار!
شاید در دلشان بگویند پس چه شد آن همه
وعدهی آمریکایی!!!
💢ما ایرانیها هم کم اشرف غنی نداریم!
👈هنوز مثل علی مطهری توییت میزنند
که برویم مستقیم مذاکره کنیم با آمریکا؟
⁉️از اشرف غنی هم می شد نزدیکتر و
مستقیمتر رفت؟
👈هنوز اشرف غنیهای اقتصاد، دلشان
خوش است که اگر مذاکره کنیم، دیوار
تحریمها ترک بر میدارد!
👈هنوز اشرف غنیهای سلبریتی به
رییس جمهور آمریکا نامه مینویسند که
به ما واکسن بده!
👈هنوز اشرف غنیهای فرهنگی به سوپرمن
و مرد عنکبوتی بیشتر از رستم و سیاووش
اعتماد دارند!
✅اما چرخ روزگار سرنوشت رضاخانها و
اشرف غنیها را فرار نوشته است؛
فراری با ذلت و خواری!
🖇 #محرم #افغانستان #طالبان
◀️ نشر حداڪثری #ثامن
🌠🍃
🍃
•[ #نهضت_روشنگری_ثامن 🎤 ]•
🏞 #اینفوگرافیک
🔴 ۱۰ کار قابل انجام مساجد و
پایگاههای بسیج در بحران کرونا
🔸نظارت بر مراسمات عزاداری
🔹تشریح وضعیت کرونا
🔸تمرکز نذورات بر اقلام بهداشتی
🔹دعوت به فعالیت جهادی
🔸جمع آوری کمک مردمی برای کرونا
🔹اطلاع رسانی از طریق شبکه های
اجتماعی و پیامک
🔸نصب بنرهای هشداردهنده در محله
🔹دعوت مردم به واکسیناسیون
🔸تقدیر از کادر درمان محله
🔹تولیدمحتوا از خدمات جهادی
و انتشار
🖇 #همه_علیه_کرونا
🖇 #محرم #کربلا #امام_حسین
◀️ نشر حداکثری
♨نگاهی بر آخرین تحولات افغانستان
*همانگونه که پیشبینی میشد، طالبان تصرف مراکز استانی خود را به ۳۲ مرکز رساند و اکنون تصرف کامل کابل را در دستور کار قرار داده است. از سوی دیگر اشرف غنی نیز از افغانستان خارج شده و اکنون وضعیتی از بیدولتی در این کشور حاکم شده است. در کنار این مسائل، تحرکات بازیگران فرامنطقهای و برخی تلاشها برای ایجاد یک دولت موقت نیز از مهمترین تحولات کنونی افغانستان است. به همین منظور و برای اطلاع بیشتر از مسائل کنونی افغانستان، ذکر چند نکته قابلذکر است.
👈 گزاره تحلیلی
1⃣ تحولات کنونی افغانستان و هرجومرج به وجود آمده در آن، نشئتگرفته از ۲۰ سال حضور آمریکا در این کشور است؛ حضوری که بیشتر ناامنی و از بین رفتن زیرساختهای مهم این کشور را در پی داشته است.
2⃣ رویکرد طالبان در افغانستان، مبتنی بر جنگ و صلح است؛ طالبان معتقد به این گزاره است که تصرف سرزمینی موجبات افزایش قدرت چانهزنی در مسائل سیاسی میشود. به همین منظور ابتدا به تصرف شهرستانها و فرمانداریها اقدام کرد و اکنون مراکز استانی را تصرف کرده است. در نتیجه چنین اقدامی، اکنون مشاهده میشود که طالبان در مذاکرات سیاسی دست برتر را دارد و پیشنهادهایی که داده میشود با مخالفت این گروه روبرو میشود.
3⃣ راهبرد طالبان مبتنی بر مشارکت حداکثری در قدرت است. بعید است که طالبان به سمت تشکیل یک حکومت تک جریانی برود؛ زیرا تشکیل چنین حکومتی پذیرش بینالمللی نخواهد داشت و در داخل افغانستان نیز موجب دشمنتراشی از سوی احزاب فرقهای رقیب خواهد شد. درنتیجه طالبان به دنبال شرکت در یک حکومت ائتلافی با حداکثر قدرت خواهد رفت؛ دولتی که طالبان اکثریت آن را داشته باشد.
4⃣ پیشبینی میشود که در آینده یک شورای هماهنگی متشکل از کلیه جریانهای سیاسی در داخل افغانستان تشکیل شود. این شورا احتمالاً دولت موقتی تشکیل دهد و سپس از درون آن، دولت اصلی تشکیل شود. البته برخی این سناریو را مطرح کردهاند که دو دولت در داخل افغانستان تشکیل شود؛ یعنی یک دولت متشکل از جریانهای سیاسی و یک دولت متشکل از طالبان. این امر بسیار بعید است؛ زیرا گروههای موجود سیاسی توان تشکیل دولت را به دلیل اختلافات موجود ندارند و طالبان نیز برای مشروعیت بخشیدن به حضور خود در قدرت، نیاز به مشارکت سایر گروهها دارد.
5⃣ تحولات افغانستان به مقطع فعلی ختم نخواهد شد و در آینده این تحولات، گستردگی بیشتری پیدا خواهد کرد؛ زیرا بسیاری از بازیگران داخلی خواهان تأثیرگذاری بر تحولات کنونی هستند و شرایط فعلی را بهترین زمان ممکن میدانند. همچنین در آینده افغانستان، بازیگران فرامنطقهای نیز خواهان نقشآفرینی بیشتری خواهند بود.
✍محمدرضا فرهادی
✅ بصیرت
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🌐 آمریکا از سفارت خود هرج و مرج را مدیریت میکند/ در روشنایی روز از ایران سوخت وارد میکنیم
اظهارات مهم شب گذشته «سید حسن نصرالله» دبیر کل جنبش حزبالله لبنان:
🔻«سید حسن نصرالله» دبیر کل جنبش حزب الله تأکید کرد که آنچه در شهر "عکار" واقع در "التلیل" در شمال لبنان رخ داد، اندوهبار و دردناک است.
🔻نصرالله با بیان اینکه ممکن است هرجومرج گسترده در لبنان شکل بگیرد، تأکید کرد که باید به هر قیمتی، دولت تشکیل شود و بازی زمان به پایان رسیده است.
🔻دبیر کل حزب الله درباره بحران سوخت در لبنان و نقش واشنگتن در این مسئله گفت: در ایران به اندازهای سوخت وجود دارد که کشتیها پر بوده و منتظر خریدار هستند...آمریکاییها مسئول حوادث کشور هستند. آنان از سفارت خود، هرجومرج را مدیریت میکنند.
🔻نصرالله با تأکید مجدد بر اینکه قطعا بنزین و گازوئیل از ایران وارد خواهد شد، خاطرنشان کرد، این واردات نه در تاریکی شب بلکه در روشنای روز و بهصورت علنی صورت خواهد گرفت.
🔻وی همچنین گفت که یک اتاق عملیات مخصوص وجود دارد که مراکز برق را در عراق و لبنان هدف قرار میدهد و این مسئله اتفاقی نیست.
🔻دبیر کل حزب الله در بخش دیگر اظهارات خود به تحولات افغانستان پرداخت و گفت: اگر توافق با طالبان صحت داشته باشد، به این معنی است که واشنگتن به دوستان خود خیانت کرده و به آنان خنجر زده است.
🔻هرکس در لبنان بر روی تضمینهای آمریکا حساب باز کرده است باید تصویر افغانستان را ببیند... آمریکا میلیونها افغان را گرسنه، تشنه و آواره به حال خود رها کرده است.
♨ زمین بازی را بشناسیم!
*سرعت تحولات و ظهور پدیدههای سیاسی و انتقال آن به افکار عمومی، امروز به مدد فضای مجازی به حدی بالا رفته است که گاهی تطبیق این تحولات با شاخصهای ارزیابی و محک آنها با بصیرت، برای برخی سخت شده و موجب افتادن آنها در دام حواشی غیرلازم و دستاندازها میشود. اظهارنظر در خصوص کابینه پیشنهادی دولت، شهرداری تهران، قضاوت در خصوص رفتار برخی سیاستمداران و... این روزها بازار تحلیلها و اظهارنظرها را داغ کرده است. برخی گروههای خاص که منافع حزبی را بر منافع ملی ترجیح میدهد که هیچ! اما انتظار از کسانی که خود را انقلابی میدانند و دل در گرو منافع ملت دارند، انتظار این است که در اظهارنظرهای خود برخی نکات را مدنظر قرار دهند.
👈 نکات تحلیلی
1⃣ اولویتبندی مسائل کشور و ارجحیت مسائل اصلی بر فرعی. یکی از مواردی که در سخنان مقام معظم رهبری در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری بدان اشاره شد، نوع انتقال قدرت در جمهوری اسلامی ایران در مقایسه با انتقال قدرت در آمریکاست که میبایست در ایام برگزاری مراسم تنفیذ و تحلیف در فضای مجازی «ترند» میشد؛ اما در بخشی از اظهارنظرها در فضای مجازی، پرداخت به این امر تحتالشعاع مسائل دیگر قرار گرفت.
2⃣ عدم اظهارنظر در خصوص افرادی که کوچکترین اطلاعاتی در خصوص عملکردشان نداریم. یکی از مصادیق این مورد در خصوص کابینه پیشنهادی دولت است که متأسفانه در فضای مجازی اظهارنظرهایی غیرموثق و ناصحیح باعث ایجاد موج در افکار عمومی میشود که مبنای پذیرش آن نیز صرفاً شنیدههای فضای مجازی است.
3⃣ عامل ناامیدی مردم نباشیم! به عقیده کارشناسان آنچه که واقعیات میدانی میگوید، حاکی از غلبه فرصتها در دولت آقای رئیسی بر تهدیدات و آسیبهاست و این مسئله از دید افکار عمومی هم مخفی نمانده است؛ اما در برخی از اظهارنظرها بر سر یک مسئله کوچک و کماهمیت، پیام ناامیدی برای افکار عمومی مخابره میشود و درواقع این دوستان ناخواسته تکرار کننده حرف دشمن میشوند!
👈 نکته پایانی
در مقطع حساسی کنونی باید مراقب باشیم که در کدام زمین بازی میکنیم. به نظر شما اگر دشمن بخواهد نقاط قوت فضای کنونی کشور را در فضای مجازی تضعیف نماید، چه نکاتی را برجسته میکند؟! نامیدسازی مردم از بهبود شرایط، ایجاد دعواهای کاذب سیاسی و فراموش کردن اولویتها فقط بخشی از این توطئه است.
✍مصطفی برزکار
✅ بصیرت
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
هدایت شده از روشنا استان زنجان
فیلم|«یِل یاتار طوفان یاتار یاتماز حُسینین پَرچَمی،نوای دلنشین «یِل یاتار طوفان یاتار یاتماز حُسینین پَرچَمی» به زبان ترکی یکی از ماندگارترین عزاداریهای مردم زنجان با مداحی حاج«ولیالله کلامی» از ماندگارترین نواهای حسینی در روز هشتم محرم در اجتماع باشکوه «یومالعباس» این دیدار است.👇👇
http://fna.ir/34c11
🏴https://eitaa.com/roshana_zanjan
🏴https://rubika.ir/roshana_zanjan
هدایت شده از روشنا استان زنجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 استوری | اکبرم در راه دین جان میدهد…
🏴https://eitaa.com/roshana_zanjan
🏴https://rubika.ir/roshana_zanjan
🎓 ڪــ🎒ــــلاس درس حسینی🩸
دوست دارند چنین بگویند که حضرت خواست حکومت فاسد یزید را کنار بزند و خود، یک حکومت تشکیل دهد. میگویند این هدف قیام اباعبدالله(علیه السلام) بود. این حرف،نیمه درست است.
نمیگویم غلط است.
❌اگر مقصود از این حرف،این است که آن بزرگوار برای تشکیل حکومت قیام کرد،به این نحو که اگر ببیند نمیشود انسان به نتیجه برسد، بگید نشد دیگر،برگردیم؛ این غلط است.
بله؛کسی که به قصد حکومت حرکت میکند، تا آنجا پیش میرود که ببیند اینکار،شدنی است.
تا دید احتمالِ شدنِ اینکار، یا احتمال عقلایی وجود ندارد،وظیفه اش این است که برگردد.
اگر هدفِ حضرت از این قیام،تشکیل حکومت حقّه علوی است،مرادش این است،این درست نیست.برای اینکه مجموع حرکت امام،این را نشان نمیدهد.
در نقطه مقابل گفته میشود: نه آقا،حکومت چیست؟ حضرت میدانست که نمیتواند حکومت تشکیل دهد، بلکه اصلاً آمد تا کشته و شهید شود!
اینحرف هم مدتی بر سر زبان ها خیلی شایع بود.
بعضی با تعبیرات زیبای شاعرانه ای هم این را بیان می کردند.
حتی من دیدم بعضی از علمای بزرگ ما هم این را فرموده اند.
این حرف که اصلاً حضرت قیام کرد برای اینکه شهید شود،حرف جدیدی نبوده است.
‼️گفت: چون با ماندن نمیشود کاری کرد پس برویم با شهید شدن کاری کنیم!
🚫این حرف را هم ما در اسناد
و مدارک اسلامی نداریم که برو خودت را با کام کشتن بینداز؛
ما چنین چیزی نداریم.
شهادتی را که ما در شرع مقدس می شناسیم و در روایات و آیات و قرآن از آن نشان میبینیم، معنایش این است که انسان به دنبال هدف مقدسی که واجب یا راجِح(غالب،فائق،بهتر)
است،باور و در آن راه، تن به کشتن هم بگذار.
✅این آن شهادتِ صحیح اسلامی است.
اما اینکه آدم، اصلاً راه بیفتد برای اینکه من بروم کشته شوم، یا یک تعبیر شاعرانهِ چنینی که، خون من پای ظالم را بلغزاند و او را به زمین بزند؛ اینها آن چیزی نیست که مربوط به آن حادثه با عظمت است.
در این هم بخشی از حقیقت است؛ اما هدف حضرت این نیست.
پس به طور خلاصه نه میتوانیم بگوییم حضرت قیام کرد برای تشکیل حکومت و نه میتوانیم بگوییم حضرت برای شهید شدن قیام کرد.
📚انسان ۲۵۰ ساله( بیانات مقام معظم رهبری درباره زندگی سیاسی_مبارزاتی ائمه معصومین علیهم السلام)
🔍#معرفتی
#امام_خامنه_ای
#عاشورا
#محرم
#امام_حسین
•┈┈•✾•🌿🌺🌿•✾•┈┈•
✅ با ما همراه باشید..
کانال فعالان تربیتی، فرهنگی استان زنجان
🆔 @salehinzn
🔴 یک خبر _ یک تحلیل
🔊خبر:
✔آمریکا، #افغانستان را ترک کرد. ومزدوران داخلیش را تنها و بی دفاع رها کرد. طالبان تقریبا تمام افعانستان را تصرف کرد و #اشرف_غنی گریخت.
🕩چند نکته:
۱. امریکا نتوانسته هزینههای سرسامآور حضورش طی بیش از دو دهه در افغانستان را جبران کند، لذا بایدن بالاخره وعده قدیمی خروج از باتلاق افغانستان را عملی میکند. محتملترین فرضیه این است که امریکا میخواهد با تبدیل کردن این کشور به کانون جنگ و بحران، همان هزینهها را بر رقبا و دشمنانش تحمیل کند؛ ضمن آنکه احتمالا طی قراردادهایی با طالبان در قبال تحویل دادن افغانستان به آنها، خیالش از بهرهبرداریهای طولانی مدت از منابع و معادن این کشور راحت شده است.
۲. شرکای ایرانیِ آمریکا در همین راستا بدنبال تبدیل کردن ایران به هیزمی برای این آتشاند.
یک مساله روشن است و آن اینکه رقبا و دشمنان جمهوری اسلامی خیلی علاقمندند که ایران وارد یک درگیری فرسایشی و پرهزینه در افغانستان بشود. پرهزینه، چون افغانستان ضمن اینکه از دولت بیعرضه اشرف غنی به ستوه آمده، دست کم امید دارد برای مدتی با حاکمیت بلامنازع طالبان طعم امنیت را بچشد و لذا ایران را تنها یک مداخلهگرِ فرصت طلب خواهد شناخت.
از طرفی طبعا این درگیری دو اتفاق خوب را برای اسرائیل رقم خواهد زد: اول شعلهور شدن آتش درگیری فرقهای شیعه-سنی در ایران و شرق ایران و دوم: ضعف توان جمهوری اسلامی در غرب ایران(سوریه عراق و...)
۳. طالبان با چهرهای جدید از خود رونمایی کرده است. به جای اعدامهای خیابانی و وضع قوانین عصر حجری، مدام در حال صدور بیانیه های عفو و امنیت بخش است. حتی از برگزاری جلسات عزاداری شیعیان هم ممانعت نکرده. اینکه این چهره فقط یک سیاست مقطعی باشد یا یک تغییر واقعی را نمیدانم ولی هرچه هست این چهره جدید مخالفان را خلع سلاح و پایگاه مردمی طالبان را تقویت میکند.
۴. رقبای داخلی طالبان تقریبا همه در محاق هستند. آمریکایی ها که اشغالگرانی آدم کش اند، دولت که مزدور، خائن و بیعرضه است و مجاهدانی که سالهاست توان مبارزه و مشروعیت جلب حمایت مردمی را ندارند و بعضا خودشان به فساد و خیانت متهماند. شاید یکی از مهمترین دلایل تسلیم شدن سریع(و نه تصرف) شهرهای مهم همین باشد. حالا طالبان حتی در قدرت نرم هم دست برتر را دارد و اگر بتواند کشتار و خرابی را کنترل کند راه را برای هرگونه مداخله خارجی خواهد بست.
🔸️از آنچه گفته شد روشن است که بحران افغانستان با بحران #سوریه متفاوت است. هرچند که قدرت گرفتن طالبان میتواند یک تهدید و بمب ساعتی برای ما باشد.امید است در دولت سیزدهم با گسترش دیپلماسی عمومی و فعال بتواند از فرصتهای ایجاد شده درسایه مقاومت بهترین استفاده را در جهت تامین منافع ملی دوکشور همزبان ایران و افغانستان به عمل آورد.
🕪سیدجعفرموسوی همپا
🌐 بایدن: به اهدافمان در افغانستان رسیدیم!/هدف ما در افغانستان، مستقر کردن دموکراسی نبود
🔻رییسجمهور آمریکا: سال پیش برای اهداف مشخصی به افغانستان رفتیم. ما موفق شدیم به اهدافمان دست پیدا کنیم.
🔻هدف ما در افغانستان هرگز ملتسازی نبوده است. هدف ما در افغانستان، مستقر کردن دموکراسی نبود. هدف ما از آمدن به افغانستان جلوگیری از حمله تروریستی به آمریکا بود.
♨ سبک زندگي حسيني
*«عاشورا» را ميتوان قلب تپنده تاريخ تشيع و خاستگاه تولد فرهنگ جهاد و شهادت؛ و مکتب حسين(ع) و يارانش را مهمترین منبع الهامبخش تمامي جنبشهاي آزاديخواهانهاي دانست که در طول ۱۴۰۰ سال براي مبارزه با ظلم و جور به پا خاستند. متأثر از همين الگو بود که ياران خميني(ره)، بيش از چهار دهه در برابر همه دشمنيها در عرصههاي مختلف دوام آوردند.
👈 گزاره تحلیلی
1⃣ هشت سال دفاع مقدس بزرگترین فرصت تاريخ انقلاب اسلامي بود که با تمسک به مکتب حسين(ع)، سبک نويني از زندگي را خلق کند که از آن با عنوان فرهنگ و سبک زندگي بسيجي ياد ميکنيم. آنچه در ماجراي دفاع مقدس خلق شد، تنها الگويي براي چگونه جنگيدن و دفاع نظامي در برابر دشمن نبود، بلکه در دل چادرها و سنگرها و در پس خاکریزها، سبکي از زندگي تولد يافت که در عصر جاهليت مدرن و غرق شدن آدمي در منجلاب شهوت و منفعتگرايي، ميتواند به معبري نوراني براي خوب زيستن و پاک ماندن تبديل گردد و بهمثابه چراغ هدايتي براي نجات جامعه بشري عمل نمايد؛ سبک زندگي متفاوتي که از جوان بسيجي يک عارف بالله و مجاهد في سبيل الله ميساخت.
2⃣ سبک زندگي حسيني داراي مؤلفهها و شاخصههايي است که براي کساني که بدان پايبند بودند، اهليتي را به همراه ميآورد. در اين نگاه، بسيجي عاشورايي کسي است که اهل خودسازي انقلابي و ارتباط با خدا، اخلاص در عمل و کار براي رضاي خدا، حضور در صحنه، پاک زيستن، عمل مجاهدانه، اميد و توکل، تلاش عاشقانه و مؤمنانه، بلندهمتی و صاحب اراده، پيشرو بودن و خطشکنی، دغدغهمندي و مسئوليتپذيري، آرمانخواهی توأم با عملگرایی، تدبير و رفتار عاقلانه، بصيرت و شناخت دشمن، رعايت نظم و انضباط و قانون، اعتدال و میانهروی، فعاليت و نشاط، خدمت به مردم، عمل به تکليف، عزت و ايستادگي و استقامت، شجاعت و رشادت، ايثار و ازخودگذشتگي، زندگي مرگآگاهانه و شهادتطلبانه و ... باشد و اين خصوصيات و کليدواژهها، مهمترین دالهاي گفتمان و تفکر بسيجي را تشکيل ميدهد.
3⃣ امروز نيز ساختن کشور و حرکت در مسير تحقق تمدن اسلامي نيازمند پايبندي به سبک زندگي حسيني است و کساني ميتوانند در مسير تمدن سازي در دهه پنجم انقلاب اسلامي و تحقق دولت اسلامي و انقلابي پيشگام باشند که در مکتب حسين(ع) تربيت يافته باشند! بازخواني کربلا، بازخواني يک قصه تکراري در وراي چهارده قرن گذشته نيست! تمسک به حيات طيبهاي است که ميتواند آنچنان آرمان و اميد و هويتي به قلب جوانان اين سرزمين تزريق کند که زيادهخواهي هيچ سلطهطلبي در عالم نتواند در برابر اراده آن بايستد و با تحريم و تهديد و تطميع، آن را به تسليم و شکست بکشاند!
✍مهدي سعيدي
✅ بصیرت
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
🔊🔊با سلام و احترام زمان پخش برنامه سخنرانی حجت الاسلام و المسملین دکتر نظری مدرس محترم شبکه روشنگری استان از شبکه اشراق 🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
⏰(((ساعت پخش⬅️ بیست و پنج دقیقه قبل اذان ظهر))
🔻زمان پخش برنامه اول: شنبه 23 مرداد 5 محرم
🔻برنامه دوم: شنبه 30 مرداد 12 محرم
🔻برنامه سوم: شنبه 6 شهریور 19 محرم
🔻برنامه چهارم: شنبه 13 شهریور 26 محرم
🔰https://eitaa.com/roshana_zanjan
🔰https://rubika.ir/roshana_zanjan