هدایت شده از مطالبات رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 ویژه
📽ببینید | قدردانی سیدحسن نصرالله از رهبر انقلاب بخاطر ارسال سوخت به لبنان
🚩 دبیرکل حزبالله لبنان در روز عاشورا: دست بریدهشدهی حاج قاسم در فرودگاه بغداد گواه این است که ایران دوستانش را تنها نگذاشته است
🏴 #ما_ملت_امام_حسینیم
🆔https://eitaa.com/motalebatrahbari
🌐 واکنش دستیار وزیر امور خارجه ایران به تصاویر یک «تیشرت» آمریکایی
*موسوی، دستیار وزیر امور خارجه با اشاره به اقدام اخیر شرکتهای آمریکایی در تهیه تیشرتهایی با طرح صحنه افتادن مردم در حال فرار از هواپیمای باری آمریکا در فرودگاه کابل:
🔻 آیا برای انسانیت شوربختی نیست؟
دردناکترین و دلخراشترین صحنهای را که آمریکاییها در فرار خود از افغانستان خلق کردند توسط شرکتهای آمریکایی تبدیل به تیشرت شود و برای فروش تبلیغ شود تا زشتی اعمالشان را عادی کنند؟
چقدر انسانیت در انحطاط غرق است.
🌐 مردم لبنان شادمان از شنیدن خبر خرید سوخت از ایران و شکستن محاصره اقتصادی آمریکا، از ایران و سید حسن تشکر کردند.
🔻حتی یکی از نمایندگان حزب قوات که مخالف حزب الله هستند از این اقدام استقبال کرد.
🔻البته برخی پیادهنظام های تویتری که معلوم هم نیست اصلا در لبنان باشند، ابراز مخالفت کردند که با واکنش تند مردم که از نبود سوخت درمانده شدهاند روبرو شد.
🔻دو شرکت توتال و کورال هم به سرعت اعلام کردند در انتظار محموله سوخت خود از خارج هستند و بزودی به مردم بنزین خواهند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نحوه پاکسازی مسیر فرودگاه کابل از مردم با هلیکوپتر جهت پرواز هواپیمای آمریکایی توسط نیروهای مزدور آمریکا!
هدایت شده از مطالبات رهبری
#غیررسمی
⭕️ تعداد موافقین و مخالفین وزرای پیشنهادی کابینه ابراهیم رئیسی در مجلس
📍 توجه: این آمار مربوط به ساعت ۲۴ روز ۲۹ مرداد (جمعه) بوده و موافقان و مخالفان تا ساعت ۷:۳۰ روز ۳۰ مرداد (شنبه) می توانند ثبت نام کنند و طبیعتا میتواند آمار تغییر کند.
باغگلی/ وزارت آموزش و پرورش
۳۱ موافق، ۷۷ مخالف
*
زارعپور/ وزارت ارتباطات
۱۵۷ موافق، ۸ مخالف
*
خطیب/ وزارت اطلاعات
۱۳۹ موافق، ۵ مخالف (نبویان، جلالی و ...)
*
خاندوزی/ وزارت اقتصاد
۱۷۶ موافق، ۶ مخالف
*
امیر عبداللهیان/ وزارت امور خارجه
۱۵۶ موافق، ۶ مخالف
*****
عیناللهی/ وزارت بهداشت
۱۴۵ موافق، ۲۱ مخالف (الیاس نادران، روحالله ایزدخواه، میرسلیم، تقیپور، توانگر، رضاخواه، قادری، پاکفطرت و ...)
*
عبدالملکی/ وزارت رفاه
۱۴۴ موافق، ۱۴ مخالف
*
ساداتینژاد/ وزارت جهاد کشاورزی
۱۷۶ موافق، مخالف ۳
*
رحیمی/ وزارت دادگستری
۱۵۱ موافق، ۰ مخالف
*
آشتیانی/ وزارت دفاع
۱۵۸ موافق، ۰ مخالف
*
رستم قاسمی/ وزارت راه
۲۰۱ موافق، ۰ مخالف
*
فاطمیامین/ وزارت صمت
۱۷۰ موافق، ۶ مخالف
*
زلفیگل/ وزارت علوم
۱۰۳ موافق، ۲۵ مخالف (پژمانفر، تقیپور، ایزدخواه، کریمی قدوسی و ...)
*
اسماعیلی/وزارت ارشاد
۱۱۴ موافق، ۲۰ مخالف
*
وحیدی/ وزارت کشور
۱۹۱ موافق، ۰ مخالف
*****
ضرغامی/ وزارت میراث
۱۶۷ موافق، ۱ مخالف
*
اوجی/ وزارت نفت
۱۳۶ موافق، ۱۹ مخالف (نادران، ایزدخواه، آصفری، احمد نادری و ...)
*
محرابیان/ وزارت نیرو
۱۴۲ موافق، ۲۱ مخالف
*
سجادی/ وزارت ورزش
۸۵ موافق، ۳۴ مخالف (فروردین، زهره الهیان، موسوی لارگانی، اسماعیل کوثری، نیک بین، پژمانفر، نادران، دنیامالی و ...)
🆔 https://eitaa.com/motalebatrahbari
♨️ «عطوان» به «سعد الحریری»: چرا آمریکا در گذشته برای لبنان نفت نیاورد؟
🔻پس از مخالفت شدید رهبر جریان المستقبل لبنان با خرید سوخت از ایران، سردبیر روزنامه «رأی الیوم» خطاب به رهبر جریان المستقبل گفت که چرا که آمریکا در ماههای گذشته برای لبنان نفت نیاورد.
«عبدالباری عطوان» سردبیر روزنامه الکترونیکی «رأی الیوم»، امروز (جمعه)، در پیامی در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر به مخالفت «سعد الحریری» رهبر جریان المستقبل لبنان با اعلام «سید حسن نصرالله» دبیرکل جنبش حزبالله واکنش نشان داد.
رهبر جریان المستقبل لبنان، روز گذشته، پس از سخنرانی سید حسن نصرالله دبیرکل جنبش حزبالله مخالفت خود را با اظهارات او در خصوص خرید سوخت از ایران اعلام کرد.
عطوان با اشاره به نقض مکرر حریم هوایی لبنان توسط جنگندههای تلآویو و سکوت برخی احزاب این کشور در این خصوص، نوشت: «آقای سعد الحریری شما که کشتی حامل نفت ایران برای لبنان را نقض حاکمیت لبنان تلقی میکنی. باشد! این حاکمیت کجاست هنگامی که جنگندههای اسرائیلی دمشق را از حریم لبنان هدف قرار میدهند؟!»...
🔗 ادامه مطلب در لینک زیر👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/332981
13.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | سیلیِ اعتماد به آمریکا
🔻حضرت آیتالله خامنهای: «هر ملّتی به آمریکا اعتماد کرد، ضربه خورد؛ حتّی آن کسانی که دوست آمریکا بودند. حالا در کشور ما دکتر مصدّق به آمریکاییها اعتماد کرد؛ برای اینکه بتواند خود را از زیر فشار انگلیسها نجات بدهد، به آمریکاییها متوسّل شد؛ آمریکاییها به جای اینکه به دکتر مصدّق که به آنها حسن ظن پیدا کرده بود کمک کنند، با انگلیسها همدست شدند، مأمور خودشان را فرستادند اینجا و کودتای ۲۸ مرداد را راه انداختند. مصدّق اعتماد کرد، کتکش را [هم] خورد؛ حتّی کسانی که با آمریکا میانهشان هم خوب بود و به آمریکا اعتماد کردند، ضربهاش را خوردند.» ۱۳۹۲/۸/۱۲
♨ الزامات جلسات بررسی کابینه
*از امروز مجلس شورای اسلامی کار بررسی وزرای پیشنهادی آقای رئیسی را آغاز میکند. طبیعتاً فضای سیاسی کشور در روزهای آتی تحت تأثیر این موضوع و مجموعه وقایع و رخدادهایی که در مجلس رخ میدهد، قرار خواهد گرفت. دراینباره توجه به چند نکته حائز اهمیت است:
👈 گزاره تحلیلی
1⃣ مجموعه مذاکرات و اقدامات صورت گرفته در مجلس و بهطورکلی موضوع بررسی کابینه پیشنهادی بهعنوان یک بخش از تاریخ سیاسی کشور ثبت و ماندگار خواهد شد و این مقطع میتواند تصویری از عقلانیت، اشرافیت و رویکرد کارشناسانه را در ذهن ناظران و تحلیلگران سیاسی ایجاد نماید و درنهایت قضاوتی از رفتارهای جبهه انقلابی را در فضای سیاسی و اجتماعی ترسیم خواهد کرد. خوب یا بد این موضوع به رفتار مجلس و دولت بستگی دارد.
2⃣ طبیعتاً فضای درون مجلس در موافقت و مخالفت با وزرای پیشنهادی خواهد گذشت و این طبیعت جلسات بررسی کابینه است؛ اما نکته مهم در این زمینه آن است که موافقتها و مخالفتها بایستی با ملاحظات کارشناسی باشد و نه رفتارهای هیجانی که گاهی اوقات ابعاد مغایر با اخلاق را نیز در برمیگیرد. در این خصوص نکته اساسی آن است که وقایع صورت گرفته در مجلس نباید التهاب و ناامیدی به جامعه وارد سازد.
3⃣ یکی از ضعفهای نظام پارلمانی کشور غلبه نگاهها و ملاحظات منطقهای بر منافع کلان و ملی است؛ آنچه میتواند آسیب جلسات روزهای بررسی کابینه باشد آن است که برخی نمایندگان با برخی وعدههای منطقهای و ناظر بر حوزههای انتخابیه که از سوی وزرا و یا همراهان آنها مطرح گردد، چشمان خود را بر روی شاخصها و معیارهای مهم و تعیینکننده دیگر ببندند.
4⃣ برای اینکه فضای حاکم بر جلسات مجلس، آرام و متین بهپیش برود، نقش وزرای پیشنهادی در ارائه برنامههای کارشناسی و معطوف به حل مسائل کشور، تعیینکننده است.
👈 نکته پایانی
بهطورکلی رویکرد حاکم بر مجلس شورای اسلامی و نیز رئیسجمهور محترم ضرورتاً بایستی بر تشکیل کابینهای قوی، کارآمد و منسجم تمرکز یابد. در این زمینه لازم است رئیسجمهور نقطه نظرات نمایندگان را با سعهصدر و با نگاه کمک به دولت درک کند و بدون تعصب، نقدها و دیدگاههای نمایندگان را به شکل مناسب و عملی موردتوجه قرار دهد. البته توجه به این موضوع نیز بسیار اهمیت دارد که اهالی بهارستان نیز محدودیتها و اقتضائات رئیسجمهور را درک کنند و در نظر داشته باشند که درنهایت تیمی میبایست در دولت باشد و امور کشور را بهپیش ببرد که بیشترین انسجام و هماهنگی را با رئیسجمهور داشته باشد.
✍عزیز غضنفری