هدایت شده از برنامه تلویزیونی سمت خدا
#اطلاعیه | ساعت پخش
🛑 به علت پخش مسابقات ورزشی،
یکشنبه ۲۱ مرداد ماه، برنامه سمت خدا حوالی ساعت ۱۵ پخش خواهد شد.
#برنامه
☑️ @SamteKhoda3
💌 #اربعین | ۱۱۱۰ جوان و نوجوان زیارت اولی
مهمان سمت خداییها برای سفر اربعین هستند.
🔺 ویژه متولدین ۱۳۷۰ تا ۱۳۹۰
🔸 جهت ثبت نام به لینک ذیل مراجعه فرمایید 👇
https://khadije.ir/signup/arbaein-1403/
#ثبت_نام #زیارت_اولی
#برنامه
.: ایتا | سروش | روبیکا | بله :.
🌐 SamteKhoda3.ir
💠 #نذر_اربعین | لطفا هدایا و نذورات خود را
🔸 جهت اعزام زائرین اربعین
به شماره کارت
۶۰۳۷ ۹۹۷۹ ۵۰۳۰ ۹۱۱۳* با ضربه به روی شماره کارت، شماره کپی میشود. * (هزینه اعزام یک زائر در ایام اربعین حدود ۳ میلیون تومان است که میتوانید در تمام یا بخشی از ان مشارکت کنید) 🔸️ و جهت پذیرایی و کمک به موکبهای اربعین به شماره کارت
۶۰۳۷ ۹۹۷۹ ۵۰۳۲ ۳۴۸۶* با ضربه به روی شماره کارت، شماره کپی میشود. * 🔸️ يا از طريق وبگاه ( سایت ) https://khadije.ir/d 🔸️ و يا از طريق شماره گیری کد دستوری ستاره ۷۸۰ ستاره ۳۱۳۱ مربع ( بدون نیاز به اینترنت) و یا ستاره ۶۶۵۵ ستاره ۱۰ مربع(بدون سقف واریز) واریز فرمایید. 🔸لطفا بعد از واریز به شماره ۰۹۱۰۱۵۷۱۷۱۱ پیامک بدهید و بنویسید مربوط به نذر اربعین #برنامه #اربعین 💠 @SamteKhoda3
1403-05-21(rafiei).mp3
3.91M
📌 فایل صوتی برنامه سمت خدا
🎙 #حجت_الاسلام_رفیعی
📚 موضوع: شرح دعای بیستم صحیفه سجادیه ( اعطای معالی الاخلاق، افتادگی و تواضع )
🕐 یکشنبه بیست و یکم مرداد ماه ۱۴۰۳
📥 حجم: ۵ مگابایت
⚠️ متن احادیث و دعاهای این برنامه
.: ایتا | سروش | روبیکا | بله :.
☑️ SamteKhoda3.ir
💠 احادیث و دعاهایی که در برنامه حجت الاسلام والمسلمین رفیعی با موضوع " شرح دعای بیستم صحیفه سجادیه (اعطای معالی الاخلاق، افتادگی و تواضع) " خوانده شد.
✨ فرازی از دعای بیستم صحیفه سجادیه (دعای مکارم الاخلاق)
🔸 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ اکفِنِی مَا یشْغَلُنِی الِاهْتِمَامُ بِهِ، وَ اسْتَعْمِلْنِی بِمَا تَسْأَلُنِی غَداً عَنْهُ، وَ اسْتَفْرِغْ أَیامِی فِیمَا خَلَقْتَنِی لَهُ، وَ أَغْنِنِی وَ أَوْسِعْ عَلَیّ فِی رِزْقِک، وَ لَا تَفْتِنِّی بِالنَّظَرِ، وَ أَعِزَّنِی وَ لَا تَبْتَلِینِّی بِالْکبْرِ، وَ عَبِّدْنِی لَک وَ لَا تُفْسِدْ عِبَادَتِی بِالْعُجْبِ، وَ أَجْرِ لِلنَّاسِ عَلَی یدِی الْخَیرَ وَ لَا تَمْحَقْهُ بِالْمَنِّ، وَ هَبْ لِی مَعَالِی الْأَخْلَاقِ، وَ اعْصِمْنِی مِنَ الْفَخْرِ.
🔹 بارخدایا بر محمد و آلش درود فرست، و گره هر کاری که فکرش مرا به خود مشغول داشته بگشای، و مرا در کاری قرار ده که فردا مرا از آن بازپرسی میکنی، و روزگارم را در آنچه از پی آنم آفریدهای مصروف دار، و بینیازم گردان و روزیت را بر من وسعت ده، و به چشمداشت مبتلایم مکن، و ارجمندم ساز و گرفتار کبرم مفرما، و بر بندگیت رامم ساز، و بندگیام را به آلودگی خودپسندی تباه مکن، و خیر و نیکی را برای تمام مردم به دست من جاری ساز، و آن را از کدورت منّتگذاری دور دار، و خوی عالی را به من عنایت فرما، و از فخرفروشی محافظتم کن.
-----------
🔸 الإمامُ زينَ العابدينُ عليه السلام ـ مِن دُعائهِ في مَكارِمِ الأخلاقِ ـ : و أعِزَّني و لا تَبتَلِيَنّي بِالكِبرِ ··· و لا تَرفَعْني في النّاسِ دَرَجَةً إلاّ حَطَطتَني عِندَ نَفسي مِثلَها ، و لا تُحدِثْ لي عِزّا ظاهِرا إلاّ أحدَثتَ لي ذِلّةً باطِنَةً عِندَ نَفسي بِقَدرِها .
🔹 امام زين العابدين عليه السلام ـ در دعاى خود در مكارم اخلاق ـ گفت : مرا عزّت بخش و به كبر و غرور مبتلايم مفرما··· و مرا در نزد مردم درجه اى بالا مبر، جز اين كه به همان اندازه در نظر خودم فرودم آورى و هيچ عزّت آشكارى برايم پديد مياور مگر اين كه به همان اندازه ذلّتى درونى در نظر خودم پديد آورى.
-----------
🔸 و قَالَ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ : إِنَّا لَنُحِبُّ مَنْ كَانَ عَاقِلاً عَالِماً فَهِماً فَقِيهاً حَلِيماً مُدَارِياً صَبُوراً صَدُوقاً وَفِيّاً إِنَّ اَللَّهَ خَصَّ اَلْأَنْبِيَاءَ عَلَيْهِمُ اَلسَّلاَمُ بِمَكَارِمِ اَلْأَخْلاَقِ فَمَنْ كَانَتْ فِيهِ فَلْيَحْمَدِ اَللَّهَ عَلَى ذَلِكَ وَ مَنْ لَمْ تَكُنْ فِيهِ فَلْيَتَضَرَّعْ إِلَى اَللَّهِ وَ لْيَسْأَلْهُ إِيَّاهَا قِيلَ لَهُ وَ مَا هِيَ قَالَ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ اَلْوَرَعُ وَ اَلْقَنَاعَةُ وَ اَلصَّبْرُ وَ اَلشُّكْرُ وَ اَلْحِلْمُ وَ اَلْحَيَاءُ وَ اَلسَّخَاءُ وَ اَلشَّجَاعَةُ وَ اَلْغَيْرَةُ وَ صِدْقُ اَلْحَدِيثِ وَ اَلْبِرُّ وَ أَدَاءُ اَلْأَمَانَةِ وَ اَلْيَقِينُ وَ حُسْنُ اَلْخُلُقِ وَ اَلْمُرُوَّةُ .
🔹 حضرت امام صادق (عليه السلام) فرمودند : به راستى ما شخص خردورز و دانا و فهميده و دينشناس و صبر پيشه و نرم رفتار و شكيبا و راست گفتار و وفادار را دوست داريم.همانا خداوند پيغمبران عليهم السّلام را با مكارم اخلاق ممتاز ساخت.پس هر كه داراى مكارم اخلاق بود خدا را سپاس دارد و هر كه از مكارم اخلاق بىنصيب بود بايد با زارى كردن به پيشگاه خداوند مكارم اخلاق را از او بخواهد.
پرسيده شد كه مكارم اخلاق كدامند؟
امام صادق عليه السّلام فرمود: پرهيزگارى و قناعت و شكيبايى و سپاسدارى و صبر پيشهگى و حيا و سخاوتمندى و دليرى و غيرت و راست گفتارى و نيكوكارى و بازپردازى امانت و يقين و نيك خويى و مردانگى.
-----------
🔸 حضرت امام باقر (عليه السلام) فرمودند :
« اَلتَّواضُعُ الرِّضا بِالمَجلِسِ دُونَ شَرَفِهِ وأن تُسَلِّمَ عَلی مَن لَقیتَ وأن تَترُکَ المِراءَ وإن کُنتَ مُحِقّاً »
🔹 تواضع آن است که به کمتر از جایگاه شایسته خود در مجلس قانع باشی و هرگاه کسی را ملاقات کردی در سلام پیشی بگیری و جر و بحث را رها کنی هر چند حق با تو باشد.
-----------
🔸 پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند :
« من تواضع للَّه رفعه اللَّه و من تکبّر وضعه اللَّه. »
🔹 هر که فروتنی کند خاصّه از بهر خدا حقّ سبحانه و تعالی او را بلند گرداند. و هر که تکبّر کند فرو نهدش خدا.
#آیات
#احادیث
.: ایتا | سروش | روبیکا | بله :.
🌐 SamteKhoda3.ir
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : کدام ویژگی ها مکارم و معالی اخلاق محسوب میشوند؟
#حجت_الاسلام_والمسلمین_رفیعی
💠 @samtekhoda3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : متواضع کسی است که...
#حجت_الاسلام_والمسلمین_رفیعی
💠 @samtekhoda3