17.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #کلیپ_تصویری | دیدار با حاج آقای قرائتی
💌 بخشهایی از دیدار با حاج آقای قرائتی که در تیتراژهای پایانی این روزهای سمت خدا میتوانید مشاهده فرمایید ...
#بخش_اول #فیلم
#حجت_الاسلام_والمسلمین_قرائتی
.: ایتا | سروش | روبیکا | بله :.
🌐 SamteKhoda3.ir
8.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : بالاترین عبادت رفع گرفتاری از مردم است
#حجت_الاسلام_والمسلمین_حسینی_قمی
💠 @samtekhoda3
9.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : برتری امام معصوم بر دیگران
#حجت_الاسلام_والمسلمین_حسینی_قمی
💠 @samtekhoda3
10.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : ذکری برای همنشینی با اولیاء الهی
#حجت_الاسلام_والمسلمین_حسینی_قمی
💠 @samtekhoda3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : سند حقانیت امامت در کودکی
#حجت_الاسلام_والمسلمین_حسینی_قمی
💠 @samtekhoda3
17.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : مسئله امامت در فقه شیعه و اهل سنت
#حجت_الاسلام_والمسلمین_حسینی_قمی
💠 @samtekhoda3
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : مقام علمی امام جواد (علیه السلام)
#حجت_الاسلام_والمسلمین_حسینی_قمی
💠 @samtekhoda3
💠 آیات و احادیثی که در برنامه حجت الاسلام والمسلمین حسینی قمی با موضوع " سیره حضرت امام جواد علیهالسلام و شناخت نسبت به مقام امامت " قرائت شد.
🔸 و قالَ الرَّسُولُ يا رَبِّ إِنَّ قَوْمِي اتَّخَذُوا هذَا الْقُرْآنَ مَهْجُوراً
🔹 و پیامبر [درقیامت] میگوید: پروردگارا! همانا قوم من این قرآن را متروک گذاشتند!
⬅️ سوره فرقان، آیه ۳۰
-----------
🔸 و إِذِ ابْتَلي إِبْراهيمَ رَبُّهُ بِکَلِماتٍ فَأَتَمَّهُنَّ قالَ إِنِّي جاعِلُکَ لِلنَّاسِ إِماماً قالَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتي قالَ لا يَنالُ عَهْدِي الظَّالِمينَ
🔹 (به خاطر آورید) هنگامی که خداوند، ابراهیم را با وسایل گوناگونی آزمود. و او به خوبی از عهده این آزمایشها برآمد. خداوند به او فرمود: «من تو را امام و پیشوای مردم قرار دادم!» ابراهیم عرض کرد: «از دودمان من (نیز امامانی قرار بده!)» خداوند فرمود: «پیمان من، به ستمکاران نمیرسد! (و تنها آن دسته از فرزندان تو که پاک و معصوم باشند، شایسته این مقامند)».
⬅️ سوره بقره، آیه ۱۲۴
-----------
🔸 الْيَوْمَ يَئِسَ الَّذِينَ كَفَرُوا مِنْ دِينِكُمْ فَلاٰ تَخْشَوْهُمْ وَ اخْشَوْنِ الْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ وَ أَتْمَمْتُ عَلَيْكُمْ نِعْمَتِي وَ رَضِيتُ لَكُمُ الْإِسْلاٰمَ دِيناً.
🔹 امروز نااميد شدهاند آنانكه كافر شدهاند از دين شما! پس بنابراين از آنها مترسيد و از من بترسيد! در امروز من دين شما را براى شما كامل كردم؛ و نعمت خود را بر شما تمام نمودم؛ و پسنديدم و راضى شدم كه إسلام دين شما باشد
⬅️ سوره مائده، آیه ۳
-----------
🔸 أ فَمَنْ يَهْدي إِلَى الْحَقِّ أَحَقُّ أَنْ يُتَّبَعَ أَمَّنْ لا يَهِدِّي إِلاَّ أَنْ يُهْدى
🔹 آیا کسی که هدایت به سوی حق میکند برای پیروی شایستهتر است، یا آن کس که خود هدایت نمیشود مگر هدایتش کنند؟
⬅️ بخشی از آیه ۳۵ سوره یونس
-----------
🔸 عنْ اِسْماعيلِ بنِ سَهْلٍ قال: كَتَبْتُ اِلى اَبىجَعفرِالثّانى عليه السلام: عَلِّمِنى شَيْئا إذا أنَا قُلْتُهُ كُنْتُ مَعَكُمْ فِى الدُّنيا وَالآخِرةِ، قالَ: فَـكَتَبَ بِخَـطِّهِ أَعْـرِفْهُ: اَكْثِرْ مِنْ تِلاوَةِ «إنّا أنزَلْناهُ» وَرَطِّبْ شَفَتَيْكَ بِالأسْتِغْفارِ.
🔹 اسماعيل بن سهل گويد: خدمت امام جواد عليه السلام نوشتم، چيزى به من تعليم فرما كه اگر آن را بگويم (بخوانم) در دنيا و آخرت با شما باشم. حضرت به خط خود نوشت: سـوره «انا انزلناه» را زيـاد بخـوان و لبهايت به گفتن استغـفار « تـر » باشـد، (يعنى آنقدر استغفار كُنى كه هيچگاه لبت خشك نشود).
-----------
🔹 مردى از بنى حنیفه گوید: در اولین سال خلافت معتصم عباسى که امام جواد (علیه السلام) به حج رفته بود، با وى رفیق راه بودم روزى در سر سفره طعام که عدهاى از رجال خلیفه نیز بودند، گفتم: فدایت شوم، والى ما مردى است که شما اهل بیت را دوست دارد و من به دفتر او مالیات بدهکارم، اگر صلاح بدانید نامهاى بنویسید که به من ارفاق کند.
امام فرمود: من او را نمی شناسم،گفتم: فدایت شوم، او همانطور است که گفتم: از دوستان شماست، نامه شما به حال من مفید است، امام (ع) کاغذ به دست گرفت و نوشت:
🔸 بسم الله الرحمن الرحیم آورنده نامه من از تو مذهب خوبى نقل کرد، از حکومت فقط کار نیک براى تو می ماند، به برادرانت نیکى کن، بدان خداى تعالى ازاندازه ذره و خردل از تو سؤال خواهد کرد.
آن مرد گوید: چون وارد سجستان شدم، به حسین بن خالد که والى آن جا بود خبر داده بودند که از جانب امام (صلوات الله علیه) نامهاى براى او مىآورم، والى در دو فرسخى شهر خودش را به من رسانید نامه را به او دادم، گرفت و بوسید و آن را بر دو چشم خویش گذاشت.
گفت: حاجتت چیست؟ گفتم: در دفتر تو مالیات بدهکارم، آن را از دیوان محو کرد و گفت: تا بر سر کار هستم دیگر مالیات مده، بعد گفت: خانوادهات چند نفر است؟ گفتم: فلان قدر، فرمود به من و آنها احسان کردند، تا او زنده بود دیگر مالیات ندادم، و تا زنده بود مرتب به من احسان مىکرد.
-----------