یک دنیا غیرت و مردانگی
میدرخشد در پشتِ نگاههایی که
ثبت شـد برای روزهای دلتنگی ما ...
#شهید #حسین_پورجعفری
#شهید #هادی_طارمی
#ماه_دلم♥️
@sangareshohadababol
📷شهیدی که بعد از شهادت به زیارت امام رضا(ع) رفت
🔹شهید #علی_عباس_حسین_پور در عمليات والفجر ۸ در حالیكه به گفته دوستانش ۴۰ روز در استقبال از شهادت روزه بود بهعنوان غواص خطشكن شركت كرد و در حالیكه در سياهی شب از موجهای عظيم رودخانه وحشی اروند كه در اثر جزر و مد در شب به وجود میآید گذشت، توانست همراه با ديگر همرزمان خود خط مستحكم دشمن ساحل فاو را بشكند و راه را برای عبور نيروهای پياده هموار سازد.
🔹ارادت خاص شهید علی عباس حسین پور به امام رضا (ع) و آرزوی دیدار دوباره سبب شد پیکرش بهجای انتقال به زادگاهش خرمآباد، به مشهدالرضا منتقل شود و برای وداع، به طواف امامش برود.
#معرفی_شهید
#شهید_دفاع_مقدس
🇮🇷 @sangareshohadababol
🌱
هزار شب....
به سحر آمد و سحر شد شام
ولی شبی که تو رفتی
سحر نگشته هنوز
#سوم_بهمن_سالروز_شهادت
#شهید_امیرحسین_اکبری🌷
#نمازاول_وقت
#دفاع_مقدس
@sangareshohadababol
سنگر شهدا
🌱 هزار شب.... به سحر آمد و سحر شد شام ولی شبی که تو رفتی سحر نگشته هنوز #سوم_بهمن_سالروز_شهادت #شه
#زندگینامه🌱
🌷امیرحسین، در سال ۱۳۳۹ در خانواده ای متوسط و مذهبی متولد شد و تحصیلات خود را تا کلاس چهارم متوسطه ادامه داد، در ضمن تحصیل، تابستان ها کار کرده و مخارج خود را تأمین می نمود، تا این که در سال ۱۳۵۶ به علت گرفتاری خانوادگی ترک تحصیل کرد و در همین سال به استخدام نیروی هوایی در آمد و تا زمان اوج گيري انقلاب، در خدمت نیروی هوایی بود و بر ضد رژیم تبلیغات می کرد.
📃زمانی که امام خمینی فتوا صادر كردند که ارتشیان پادگان ها را خالی و به مردم بپیوندند، شهید اکبری از نیروی هوایی فرار کرد. هر کجا که تظاهرات بود حضور داشت به طوری که چندین بار شب ها با لباس آغشته به خون به خانه برمی گشت و همیشه به مجروحین تظاهرات کمک می کرد تا این که در شب ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ انقلاب به پیروزی رسید و در همان شب شهید و پدر گرامی شان به علت پایین آوردن مجسمه شاه، در كلانتري ۲۱ تهران بازداشت، اما فرداي آن روز آزاد شدند.
🔹هنگام تشکیل کمیته انقلاب اسلامی در کمیته مسجد مسلم بن العقیل، واقع در خیابان نبرد مشغول انجام وظیفه شد. در آن زمان مطلع شد افرادی که در زمان شاه از ارتش فرار کرده بودند، می توانند مجدداً وارد ارتش شوند، بنابراین سال ۱۳۵۹ به نیروی هوایی برگشت و به درجه گروهبان دومی مفتخر گردید. مدت دو ماه از ازدواجش نگذشته بود که جنگ با رژیم عراق شروع شد، داوطلبانه به جبهه رفت و چون پدر شهید عازم سفر حج شده بود، برای سرپرستی خانواده مدت کمی در تهران ماند.
✔️سپس تصميم گرفت كه داوطلبانه به جبهه برود که به او گفتند چون دو سال شما در جبهه بودید، قسمت مربوطه با تقاضای شما موافقت ننمود و او هم از طريق لشکر ۲۱ حمزه، داوطلبانه به جبهه عازم شد و در تاریخ ۱۳۶۱.۱۱.۰۳ به علت اصابت ترکش خمپاره در زبیدات عراق و در منطقه عملیات محرم، روح پاکش به لقاء الله و جمع شهدا پیوست و در قلب تاریخ جای گرفت.
#سوم_بهمن_سالروز_شهادت
#شهید_امیرحسین_اکبری🌷
@sangareshohadababol
سردار سلیمانی از شهید شفیع زاده روایت میکند
🔹شهید حسن شفیع زاده به دنبال تشکیل سپاه، به همراه دیگر برادران، اولین هسته های مسلح سپاه را پی ریزی کرد و در سمت مسئول عملیات سپاه تبریز در سرکوبی خوانین و اشرار آذربایجان و حزب منحرف خلق مسلمان نقش فعال داشت. وی بهعنوان بنیانگذار یگان توپخانهٔ سپاه شناخته میشود.
🔹حاج قاسم سلیمانی سردار دلها درباره شهید حسن شفیع زاده، فرمانده توپخانه سپاه گفته است: " در مورد برخورد شهید شفیعزاده با من در جلسات عرض کنم، من با شهید شفیعزاده خیلی رفیق بودم و رفاقتی که با شهید داشتم از بچههای دیگر بیشتر بود، ما معمولاً در جلسات کنار هم مینشستیم و با هم دیگر بیشتر شوخی میکردیم."
#معرفی_شهید
#شهید_دفاع_مقدس
🇮🇷 @sangareshohadababol
#روزنامهگردی | ۳ بهمن ۱۳۵۷
📌برای جلوگیری از سرایت نهضت اسلامی ایران، شوروی دهکدههای مرزی خود را تخلیه کرد!
📝روزنامه اطلاعات در تاریخ ۳ بهمن ۱۳۵۷ به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس خبر داد که شوروی دهکدههای مرزی خود با ایران را از ساکنینش تخلیه میکند. در این گزارش، در تفسیری پیرامون اوضاع ایران آمده است: «بنا به منابع اطلاعاتی، دولت شوروی دهکدههای مرزی خود با ایران را تخلیه میکند تا مانع سرایت بحران این کشور به میان مردم خود گردد.»
▪️آسوشیتدپرس افزود: «مقامی که نام خود را فاش نساخت، گفته است شوروی آشکارا به رویدادهایی که قبایل مسلمان دو سوی مرز را در بر میگیرد، متوجه است و بر آن است که رویدادها برای شوروی ممکن است بازتابهای داخلی و بینالمللی داشته باشند.
▫️ظاهرا روسها از آن بیم دارند که احیای قوانین اسلامی در ایران در جمهوریهای آذربایجان شوروی، ترکمنستان، ازبکستان و تاجیکستان نیز گسترش یابد. مردم تاجیکستان زبان فارسی میدانند. گفته میشود روسها درحالیکه اقدامات امنیتی را در طول مرزهای ۱۵۵۰ مایلی خود با ایران تقویت کردهاند؛ اما نشانهای از اعزام نیرو به چشم نمیخورد.»
@irdc_ir
@sangareshohadababol
🔴حاشیه های مهم تر از متن...
🔹عریان پناه یکی از افسران شاه بود که در سال 57 دستگیر شد.بسیار ضعیف النفس بود و دائم گریه می کرد و میلرزید. پس از صدور حکم دادگاه انقلاب به رئیس دادگاه گفت: "یک تقاضا دارم.من هیچ وقت در راهپیمائی ها و فعالیت های مردمی نبوده ام. الان میخواهم در آخرین لحظات عمرم وظیفه ام را انجام دهم" بلند شد و درحالی که دور سالن دادگاه راه می رفت.شروع به شعار دادن کرد.
"الله اکبر" ."خمینی رهبر". نمی دانم واقعا توبه کرده بود یا میخواست حاضرین و رئیس دادگاه را تحت تاثیر قرار دهد.
📚خاطرات جواد منصوری.ص159
@sangareshohadababol
🔖اعتراض نمایندهٔ بنیاد مستضعفان در سال ۱۳۵۸:
📌نویسندهٔ مقالهٔ اهانتآمیز به امام هنوز عضو شورای سردبیری روزنامهٔ اطلاعات است!
📝یکی از حوادث مهمی که به باور ناظران سیاسی، نقش مهمی در شعلهورتر شدن خشم مردم و تسریع در وقوع انقلاب اسلامی دارد، انتشار مقاله توهینآمیز روزنامه اطلاعات در ۱۷ دی ۱۳۵۶ علیه آیت الله خمینی به عنوان یک رهبر سیاسی است.
▪️این مطلب در آن زمان با تیتر «ایران و استعمار سرخ و سیاه» در بخش نظرها و اندیشههای روزنامه اطلاعات چاپ شد و امضای نویسندهاش فردی به اسم احمد رشیدی مطلق بود که با عباراتی موهن آیتالله خمینی فقیه، مجتهد و عالم سیاسی شیعه را بازیچه دست استعمار روس و انگلیس معرفی کرد.
▫️بنکدار در حالی رشیدی مطلق نویسنده مقاله موهن را محمد حیدری میداند که حیدری در تاریخ ۸ شهریور ۱۳۵۷ در مطلبی با عنوان «چه کسی علیه آیتالله العظمی خمینی نامه جعلی منتشر کرد؟» به طور مفصل به خوانندگان روزنامه توضیح میدهد که فرایند چاپ آن مقاله به چه صورت بوده است.
🔗 ادامهٔ مطلب
@irdc_ir
@sangareshohadababol