فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️هزینههای ماهیانه #سگ_فرزندی
✍آنوقت اگر از همین سگبازها بپرسید چرا فرزندآوری نمیکنند، بهانههای اقتصادی را پیش میکشند!
اما واقعا چقدر احکام اسلام حکیمانه است که سگ را نجس اعلام کرده؛ نه اینکه حیوانآزاری کنیم، بلکه باید در رابطه با آن، حریمی قائل باشیم؛ لذا درصورت عدم رعایت، میتواند اثرات شناختی مضری برای صاحبش ایجاد کند؛ ازجمله پیوند عاطفی عمیق و نابجا، کمرنگ شدن عواطف انسانی و پدیدهی خانمانسوز و شوم سگفرزندی!
#سواد_رسانه
#فضای_مجازی
#جنگ_شناختی
#صهیونیسمجهانی
چرا ترامپ در انتخابات پیروز شد؟
ابوالفضل ولایتی: سرانجام پس از کش و قوسهای فراوان دونالد ترامپ و کاملا هریس و هزینه 17 میلیارد دلاری کمپینهای طرفین در خلال ماههای اخیر، مطابق پیشبینی وبسایتهای شرطبندی، دونالد ترامپ توانست گوی سبقت را از رقیب دموکراتش ربوده و خود را میهمان 4 ساله اتاق بیضی شکل کاخ سفید کند. با وجود نزدیکی آمار منتشره از سوی موسسات نظرسنجی در طول هفتههای منتهی به انتخابات، شماری از تحلیلگران بر اهمیت نظریه «حامیان مخفی ترامپ» در انتخابات فوقالذکر مکررا تاکید میکردند؛ اشاره به آن گروه از حامیان ترامپ که به دلیل ادله غیرمنطقی خویش نظیر تمایلات زنستیزانه، برتری نژادی، اتکا به خشونت در برابر مهاجران یا باورهای آخرالزمانی از بیان نظر خود در پرسشهای موسسات نظرسنجی طفره رفتند و در پاسخ به سوال حمایتشان از کدام نامزد، به پاسخی مبهم و مردد اکتفا کردند؛ حامیانی که دل در گرو ترامپ داشتند اما استدلالی منسجم و متقن برای بیان این حمایت نداشتند. اکنون با خاتمه انتخابات و رای بیش از تصور ترامپ بویژه در ایالتهای چرخشی، راحتتر میتوان به تجزیه و تحلیل چرایی پیروزی وی پرداخت.
* تحقق وعده «اول آمریکا»
ورود ایالات متحده به جنگ دوم جهانی را میتوان آغازگر دوره خروج این کشور از سیاست انزواجویانه مونروئه قلمداد کرد. جنگی که با پیروزی دولتهای متفق، واشنگتن را به قدرت اول جامعه بینالمللی مبدل کرد. با این اوصاف به موازات پیروزی باراک اوباما و سیاست خروج از غرب آسیا و تمایل روزافزون به تحرک در منطقه هندوپاسفیک، تدریجا دولتمردان ایالات متحده به بازگشت بیش از پیش به سیاست مونروئه و توجه صرف به اولویتهای داخلی و پرهیز از مداخله بیثمر در امور بینالمللی متمایل شدند. دونالد ترامپ و شعار محوری وی مبنی بر «اول آمریکا» را میتوان نقطه عطفی در تحقق این روند قلمداد کرد. بیمیلی شخص ترامپ و رهبران برجسته جمهوریخواه به وعده و وعیدهای حقوق بشری، تحقق دموکراسی، پلورالیسم و بسط و نشر فرهنگ آمریکایی در جامعه بینالمللی و تمرکز روزافزون وی بر تحقق منافع ملی آمریکا فارغ از دغدغههای یادشده، توأمان با افزایش روزافزون تمایلات ملیگرایانه و عبور از اندیشههای چپگرایانه و جهانوطنی در سطح جامعه، بستر مساعدی را برای رشد و نمو ترامپ و حامیانش در ایالات متحده فراهم کرد. به واقع پیروزی وی بر هریس به منزله پیروزی ملیگرایی و راستگرایان آمریکایی بر ایدههای جهانگرایانه و چپگرایانه در محافل بینالمللی ارزیابی میشود.
* ناکامی بایدن در بهبود وضع کسبوکار
برآیند تمام نظرسنجیها در آمریکا در خلال 3 ماه منتهی به انتخابات حکایت از نارضایتی فزاینده شهروندان آمریکایی از سیاستهای بایدن - هریس در حوزه اقتصاد داشت. افزایش قیمت مسکن و اجارهنشینی، عدم تناسب دستمزد با تورم و کاهش روزافزون ایجاد اشتغال در آمریکا به نحوی که در اکتبر 2024 تنها 12 هزار شغل در سراسر کشور ایجاد شد، موجبات نارضایتی شهروندان آمریکایی از سیاستهای بایدن و دور شدن آنان از رویای آمریکایی خویش را فراهم کرد. پایبندی عمیق دموکراتها به سیاستهای سازگار با محیطزیست و زمینهسازی جهت تحقق اهداف پیمان پاریس نیز در این میان بر تشدید سردرگمی و نارضایتی جامعه کارگری آمریکا افزود. عدم اکتشاف نفت و ممانعت از برداشت زغال سنگ در برخی ایالتهای کلیدی به دلیل ناسازگاری آن با مباحث زیستمحیطی و اتخاذ سیاستهای سختگیرانه در این زمینه، موجب روگردانی آمریکاییها از هریس و تمایل آنان به ترامپ شد. بیتعهدی ترامپ به مباحثی چون گرمایش زمین، تحقق اهداف پیمان پاریس، نابودی جنگلها و پافشاری وی بر افزایش درآمدها و کاهش دریافت مالیات از شهروندان آمریکا و حمایت از وضع شدیدترین تعرفهها بر کالاهای چینی به منظور حمایت از کالاهای تولید داخل با گذر زمان بیش از پیش به مذاق آمریکاییها خوش آمد و در نهایت به غلبه رای توده شهروندان بر نامزد مورد علاقه روشنفکران، دانشگاهیان و سلبریتیها منتهی شد و موجبات حضور مجدد ترامپ در کاخ سفید را رقم زد.
* دست برتر ترامپ در مسأله مهاجرت
بر اساس اغلب نظرسنجیهای انجام شده در آمریکا، مساله مهاجران حاضر در این کشور به یک موضوع اصلی در انتخابات آمریکا بویژه برای جمهوریخواهان تبدیل شده است. بر اساس نظرسنجی گالوپ، ۶۳ درصد جمهوریخواهان اعلام کرده بودند مساله مهاجران در تصمیمگیری برای حمایت از یک نامزد در ۵ نوامبر برای آنها «بسیار مهم» است. این امر، مهاجرت را در رتبه دوم پس از اقتصاد به عنوان مهمترین موضوع انتخاباتی در میان رایدهندگان جمهوریخواه قرار داد. در این میان مواضع عوامگرایانه ترامپ درباره تبدیل شدن آمریکا به «سطل زباله جهان» و مسموم شدن خون آمریکاییها به دلیل حضور مهاجران و وعده تحقق طرحهایی مبنی بر اخراج فوری مهاجران غیرقانونی، انسداد مرزها، گماردن بیش از پیش یگانهای نظامی در مناطق مرزی و اعمال مجدد محدودیتهایی برای ورود شهروندان جهان سوم به آمریکا در صورت پیروزی در انتخابات، با استقبال فزاینده توده عمدتا کمبهره آمریکایی همراه شد.
* بیمیلی آمریکاییها به مشارکت در جنگ اوکراین و مداخله نظامی در جامعه بینالمللی
دونالد ترامپ سال 2016 با اتکا به شعار ضرورت خروج نظامی آمریکا از خاورمیانه و پا پس کشیدن از جنگهای بیپایان در جهان، توانست بر رقیب دموکراتش غلبه کند. نگاهی به کارنامه وی در طول 4 سال سکانداریاش در کاخ سفید به وضوح بیانگر آن است که با وجود حضور بازهایی چون پمپئو و بولتون در هیات حاکمه آمریکا، ترامپ حتیالامکان از باز کردن پای آمریکا به نزاعی جدید در جامعه بینالمللی امتناع ورزید.
اکنون با وقوع جنگ پرهزینه در اوکراین و حمایت دهها میلیارد دلاری ایالات متحده از دولت زلنسکی، ایده ترامپ مبنی بر خروج از این جنگ و دستیابی طرفین به مصالحهای مرضیالطرفین و همچنین واداشتن دیگر اعضای ناتو به مشارکت دوچندان در هزینههای نظامی این سازمان بینالمللی بیش از رقیبش مورد تمایل جامعه آمریکایی قرار گرفته است. نگاهی به تاریخ سیاست خارجی آمریکا در خلال ۲ دهه اخیر بویژه پس از جنگهای ناکام و پرهزینه در افغانستان (2001) و عراق (2003)، زمینه بیمیلی روزافزون شهروندان آمریکایی به ورود کشورشان به نزاعی بیرونی با اتکا به مالیاتهای افسارگسیخته گرفته شده از آنان را فراهم آورده؛ فرآیندی که دست کم در ۲ انتخابات 2016 و 2024 به پیروزی نامزد مدعی خروج آمریکا از نزاعهای بینالمللی منتهی شد.
* عقبنشینی مسلمانان و یهودیان در حمایت از هریس
برآیند تاریخ انتخابات آمریکا بویژه در خلال نیم قرن اخیر، به وضوح بیانگر حمایت عمده مسلمانان و یهودیان آمریکایی از نامزد حزب دموکرات در انتخاباتهای ریاستجمهوری است. به طور نمونه 80 درصد مسلمانان و 75 درصد یهودیان در انتخابات 2020 از بایدن در برابر رقیب جمهوریخواهش پشتیبانی کردند. سکونت عمده اقلیت مسلمان و یهودی آمریکا در ایالتهای سرنوشتسازی چون میشیگان، جورجیا، پنسیلوانیا و کارولینای شمالی که بایدن در انتخابات پیشین تنها با فاصله چند هزار رایی توانسته بود ترامپ را شکست دهد، اهمیت تاثیر آنان را در انتخابات سپری شده بیش از پیش کرده بود.
شکست کاملا هریس در انتخابات 2024 در ایالتهای ذکر شده، بیانگر آن است که شخص وی و حزبش از وقوع حمله ۷ اکتبر 2023 و تسری جنگ 13 ماهه از سوی رژیم صهیونیستی بیش از هر شخصی در ایالات متحده متضرر شدند. مسلمانان و اعراب آمریکایی با نارضایتی فزاینده نسبت به بیتحرکی کاخ سفید در قبال کشتار مسلمانان در غزه و لبنان، نه تنها از حمایت از نامزد دموکرات پا پس کشیدند، بلکه شماری از آنان به استناد سیاست احتمالی ترامپ مبنی بر تلاشش برای خاتمه جنگ در غزه به سوی جمهوریخواهان نیز متمایل شدند. بر مبنای نظرسنجیهای انجام شده، اغلب جامعه یهودی آمریکا نیز که سنتا حامی دموکراتها به حساب میآمدند، تداوم حضور هریس در اریکه قدرت را با حیات و بقای مستحکم صهیونیستها در سرزمینهای اشغالی در تعارض دانسته و به سوی نامزد حداکثری (دونالد ترامپ) متمایل شدند.
* تمایل روزافزون آمریکاییها به سنتهای محافظهکارانه
جامعه آمریکا از دیرباز در قیاس با جوامع اروپایی، جامعهای مذهبیتر و پایبندتر به اصول اخلاقی و منویات دینی شناخته میشده است. در این میان پروتستانهای محافظهکار با تمایلات راستگرایانه که به شکلی روزافزون در جامعه آمریکا در حال نضج گرفتن است، ابعاد جدیدی به تحولات سیاسی در این کشور بخشیده و در پی تلفیق دیدگاههای سیاسی با مضامین دینی گام برداشتهاند. پافشاری روزافزون آنها بر مقابله با سقط جنین، مقابله با اعطای حقوق به افرادی که متمایل به تغییر جنسیتند، بدگمانی به همجنسگرایان و تاکید بر اصالت مسیحی آمریکا و تدریس مضامین دینی از جمله مباحثی است که در روزهای منتهی به انتخابات از سوی جامعه مسیحیان انجیلی آمریکا مطرح شد و پا را از کمربند موسوم به انجیلی آمریکا فراتر نهاده و هوادارانی در اقصی نقاط ایالات متحده را به سوی خود جلب کرد. جان به در بردن ترامپ از ۲ ترور سیاسی در خلال ماههای اخیر از سوی مسیحیان انجیلی تحت عنوان معجزه نامیده شد تا آنجا که آنان ترامپ را نماینده خدا(!) برای نجات ایالات متحده آمریکا معرفی کردند. در چنین بستری، دیدگاههای عمدتا محافظهکارانه نامزد جمهوریخواهان، موجب حمایت حداکثری این قشر از جامعه از ترامپ شد و زمینه حضور مجدد وی در قامت ریاستجمهوری را در کاخ سفید فراهم کرد.
ارسال به دوستان
ساماندهی آسیبهای اجتماعی بهرغم تیراندازی هوایی!
فرحزاد از مهمترین پاتوقهای معتادان متجاهر در تهران بود. هزاران آسیبدیدهای که در بدویترین صورتهای ممکن، شب را کنار رودخانه به صبح میرساندند. شغل اکثر آنها، زبالهگردی بود. مجرد تراکم متجاهرین به اعتیاد، فرصتی را برای مافیای مواد مخدر فراهم میکرد. برای آنکه آلونکهای عمدتاً غیرمجاز و ناایمن را در بستر رودخانه، به مراکزی برای خرید و فروش مواد و زباله تبدیل کنند.
فرحزاد از مهمترین پاتوقهای معتادان متجاهر در تهران بود. هزاران آسیبدیدهای که در بدویترین صورتهای ممکن، شب را کنار رودخانه به صبح میرساندند. شغل اکثر آنها، زبالهگردی بود. مجرد تراکم متجاهرین به اعتیاد، فرصتی را برای مافیای مواد مخدر فراهم میکرد. برای آنکه آلونکهای عمدتاً غیرمجاز و ناایمن را در بستر رودخانه، به مراکزی برای خرید و فروش مواد و زباله تبدیل کنند.
با حضور هزاران آسیبدیده در بستر رودخانه، فرحزاد عملاً به قطب خرید و فروش مواد مخدر و جولان مافیای زباله بدل شده بود. زلال رودخانه با انباشت پسماند در خطر تهدید قرار داشت. عملاً احساس امنیتی برای تردد همسایهها چه در منطقه ۲ و چه در منطقه ۵ وجود نداشت. کسی جرئت نمیکرد دیرهنگام تنها در آن حوالی تردد کند زخمی که از سالهای گذشته مانده بود و آنقدر درمان نشد که عفونت کرده بود.
خاطرم هست همان ماههای نخست استقرار تیم جدید مدیریت شهری، همراه با شهردار محترم تهران قرار بود از آن منطقه بازدید میدانی داشته باشیم. همین حضور آقای زاکانی، اسباب هراس مافیا شده بود. تلاش میکردند از ورود ایشان به آن منطقه جلوگیری کنند. حتی تیراندازی هوایی صورت گرفت! آقای شهردار، اما از همان روزهای نخست برای احیای فرحزاد و ساماندهی آسیبهای اجتماعی مصمم بود.
برای احیای روددره، اقتصاد مافیا میباید دچار اختلال میشد. مافیایی که همه این سالها از هزاران آسیبدیده بیپناه برای زبالهگردی استفاده میکرد. مزد و مواجب آنها را نیز با کمی مواد مخدر میپرداخت. تا وقتی پای پولهای کثیف بادآورده در میان بود، زخم همچنان گشاده میماند. بعلاوه همین تردد لشکر متجاهرین به اعتیاد در فرحزاد، امنیت ساکنان منطقه را مختل میکرد. گام اول، ساماندهی آنهاست.
نه فقط پلیس بلکه همه دستگاههای ذیمدخل با تشکیل قرارگاه اجتماعی دور یک میز جمع شدند. شهردار تهران معتقد بود نمیتوان معضلات اجتماعی را «تنها» حل کرد. چارهای جز همافزایی همه دستگاهها و هماهنگی وجود نداشت. دادستانی، وزارت دادگستری، ستاد مبارزه با مواد مخدر، عزیزان فراجا، وزارت بهداشت، بهزیستی، کمیته امداد، دستگاههای امنیتی و دیگران همه برای احیای روددره همقسم شدند.
با تلاش نیروهای انتظامی و با دستور دادستان محترم تهران، بیش از هزار و ۵۰۰ معتاد متجاهر از روددره فرحزاد جمعآوری شد. با افزایش ظرفیت کمپهای ترک اعتیاد (موضوع ماده ۱۶ قانون)، فضای لازم برای غربالگری، درمان و بازپروری این عزیزان فراهم شد. سال ۱۴۰۰ همه ظرفیت مراکز ماده ۱۶ در شهر به ۱۰ هزار تخت نمیرسید. امروز این ظرفیت از ۲۵ هزار عبور کرده است. همه ساکنان آسیبدیده فرحزاد برای درمان به این مراکز منتقل شدند. آلونکهای غیرمجازی که در بستر رودخانه ساخته شده بود هم با دستور قضایی تخریب شد. بستر فرحزاد عملاً رها شده بود. این منطقه، اما تاب ضربات بیشتر زیستمحیطی را نداشت، بعلاوه برای تأمین امنیت پایدار و جلوگیری از بازگشت مافیا، باید به محل امنی برای تردد شهروندان و خانوادهها بدل میشد. از همین رو، همکاران من طراحی مناسبی برای ساخت یک پارک ژینایی را
به انجام رساندند.
برای ساخت یک اکوپارک فاخر برای خانوادههای تهرانی، مراعات استانداردهای یونسکو برای حفاظت از محیطزیست و فضای سبز ضروری است. عملیات عمرانی ساخت بوستان ژینایی فرحزاد با همین سختگیریها آغاز شد. استفاده از مصالح دوستدار محیطزیست، حداقل کردن تردد خودروهای سنگین در بستر رودخانه و مراقبت ویژه از درختان از مهمترین اقدامات بود. مثلاً برای جابهجایی مصالح به محل پروژه، به جای استفاده از کمپرسی، از قاطر و حیوانات بارکش استفاده شد.
فاز نخست اکوپارک فرحزاد به مساحت ۵۴ هکتار حالا آماده است. هم حال و روز هزاران آسیبدیده اجتماعی به سامان رسید؛ هم محیطزیست رودخانه از پساب زباله و جولان مافیای مواد مخدر نجات یافت؛ هم آرامش و امنیت برای تردد شهروندان به آن منطقه بازگشت؛ هم بوستان زیبای دیگری در شمالغرب پایتخت برای تفرج خانوادهها فراهم شد. احیای روددره فرحزاد حاصل یک کار گروهی بود؛ تجربهای که نشان داد به «اتفاق» میشود جهان گرفت! چراغ روددره فرحزاد با صدای بازی کودکان کنار آب روشن خواهد شد. آفتاب وقتی تابید، اثری از کثافت آسیبهای اجتماعی باقی نمانده است.
سخنگوی شهرداری تهران
منبع: روزنامه جوان
⁉️ شبهه:
چرا آخوندها با پیشرفت و تکنولوژی مخالفت میکنند و فقط به فکر تبلیغ دین و اسلام هستند؟
✅ پاسخ:
1️⃣ انسان با انصاف و اهل مطالعه پس از مراجعه به تاریخ دانش تجربی متوجه خواهد شد که ادعای مطرح شده از اساسا باطل است. کمی مطلعه نشان میدهد که دانشمندان مسلمان که همگی آخوند بوده و لباس روحانیت داشتند، بسیاری از رشتهها و مسائل دانش تجربی را تأسیس کرده و پیرامون آن کتابها به نگارش در آوردند و امروز این کتابها در مراکز علمی و دانشگاهی کشورهای غربی مورد استناد و تدریس قرار دارد؛ برای نمونه:
🔺 جابربنحیان در موضوع شیمی، ابنسینا در موضوع طب، ابنرُشد در موضوع هیئت و طب، خواجه نصیر طوسی در موضوع نجوم و ریاضی، ابنبیطار در موضوع گیاهشناسی، ابنعوام در موضوع گیاهشناسی، ابوالقاسم در موضوع جراحی بدن انسان، ثابتبنقرة در موضوع جبر و هندسه، حسنبنهیثم در موضوع ریاضی، خوارزمی در موضوع جبر و مقابله و بسیاری دیگر.
2️⃣ متأسفانه جریان دینستیز در جهان غرب باعث استحاله فرهنگی شد و با سرقت آثار علمی از دنیای اسلام، همه را به نام خود ثبت کرد. این جریان مسموم با سوء استفاده از دانش و علم، در بسیاری از موارد ضربههای مهلک و جبران ناپذیری به جامعه انسانی وارد ساخت، مانند ساخت و استفاده از بمب هستهای، ساخت دارو برای بیماران پروانهای و ممنوعیت صادرات آن به برخی کشورها از جمله ایران.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 با خدا، ناامیدی معنا ندارد
🔹 کسی که خدا را دارد و به او توکل میکند، ناامیدنمیشود.
🎙 حجتالاسلام عالی
💢 زن؛ اقیانوس عظیم
🍃 زینب کبریٰ سلاماللهعلیها، دو نکته را نشان داد: یک نکته اینکه زن میتواند اقیانوس عظیمی باشد از صبر و تحمّل؛ دوّم اینکه زن میتواند قلّه بلندی باشد از خردمندی و تدبیر؛ اینها را عملاً زینب کبریٰ نشان داد؛ نه فقط به آن عدّهای که در کوفه و شام بودند؛ به تاریخ نشان داد، به همه بشر نشان داد.
🎙 امام خامنهای مدظلهالعالی؛ 21/09/1400.
💐 ولادت قهرمان فصاحت و بلاغت، مظهر مهربانی و عطوفت، عقیله بنی هاشم، زینب کبری علیهاالسلام و روز پرستار مبارک باد.💐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چگونگی شکلگیری رژیم صهیونیستی
🎙حجتالاسلام حیدری کاشانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️گور پدر ترامپ و بایدن و نتانیاهو👎
📌عشق است سیدعلیحسینیخامنهای❤️
هدایت شده از بانک استیکر و گیف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😱آقای ظریف؛ بخت بد شما،ترامپ آمد😉
📌ببینیم با مسعود خان،چه میکنید😏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سخنان قابل تامل عالم سنی لبنانی که بازتاب گسترده ای در میان کاربران عرب زبان داشته است: ما معتقدیم که آیت الله خامنهای حفظه الله شایستهترین فرد برای رهبری امت اسلامی است...
✍برای سلامتی رهبری حکیم انقلاب صلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️شعور سیاسی زبر صفر♦️
◾️ببینید چه نفهم هایی ۲۴ سال این کشور را اداره کردند و الان هم در کابینه نفوذ و حضور دارند🤦
👈طرف میگه با یک سلام و علیک بین فریدون و ترامپ همه مشکلات کشور حل میشد😳 بدتر آنکه میگه باید فریدون سند همکاری با آمریکا را امضا میکرد (خیانت به کشور در ذات این طایفه است) حتی اگر به قیمت استیضاح و برکناری( عدم کفایت سیاسی) او منجر میشد، احتمالا به پزشکیان همین توصیه را القا خواهند کرد.
◾️این جماعت آمریکاپرست تا حلقه نوکری و استیلای یهود را بر گردن ملت ایران نیاندازند آرام نمیشوند. ملت ما باید این جماعت نفوذی، بی غیرت و ضد منافع ملی را واقعا طرد کنه وگرنه کشور را دو دستی تحویل آمریکا خواهند داد تا خودشون چند صباحی حکومت کنند و عیش شان تکمیل باشد.
👈با این سطح فهم و شعور، ادعای تصاحب جایگاه رهبری را هم دارند البته بحمدلله شر بت بزرگشون از سر ملت کم شد.
✍دکتر ذاکر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥لعنت خدا بر ناامیدکنندگان
🔹 نقل شده است که پیامبر خدا حضرت محمد صلیالله علیه و آله سه بارفرمودند: خدا لعنت کند مبترین (مبعدین) را ! سوال شد: یا رسولالله!آنهاچه کسانی هستند؟ فرموند: آنها کسانی هستند که مردمرا از رحمت خدا ناامید میکنند .[۱]
🔻پینوشت:
[۱]فتال نیشابوری، محمد بن احمد، روضه الواعظین، انتشارات الشريف الرضي، قم، ۱۳۷۵ش، ج۲، ص۵۰۳.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تجمع بزرگ شیعیان پاراچنار پاکستان در اعتراض به محدودیت های شدید ایجاد شده برای شیعیان آن منطقه
▪پ ن: دولت پاکستان که قصد برخورد با تروریست های وهابی و تکفیری را دارد در اقدامی عجیب به جای فعالیت و محاصره دیگر مناطق بخش شیعه نشین پاراچنار را محاصره کرده به نوعی که سوخت و مواد غذایی وارد نمیشود و مردم در محاصره کامل هستند.