دستور دیگر سرکه سیب
یکی از موادغذایی که باعث کاهش وزن می شود، سرکه سیب است؛ این ماده غذایی، مهار کننده طبیعی اشتهاست.سرکه سیب، سموم بدن را از بین می برد، به هضم غذا کمک می کند، میزان قند را تنظیم می کند، گلو درد را تسکین می دهد، ضد عفونی کننده است و با باکتری ها مقابله می کند؛ ضمن اینکه خواص ضد پیری دارد و در پیشگیری از پوکی استخوان موثر است.
👌دستور تهیه :
در یک بطری 200 میلی لیتر آب گرم بریزید و 2 پیمانه سرکه سیب به آن اضافه کنید، برای کاهش طعم و مزه سرکه، 2 پیمانه عسل ( برای بیماران دیابتی توصیه نمی شود ) به آن اضافه کنید؛ برای بهتر شدن طعم این نوشیدنی آب پرتقال بدون شکر ( اختیاری ) اضافه کنید و در آن را ببندید.این نوشیدنی را 3 بار در روز و 30 دقیقه قبل از صرف هر وعده غذایی به مقدار یک لیوان بزرگ بنوشید.
👇توصیه های لاغری :
👈ظرف خود را هیچ وقت از غذا پر نکنید.
👈آرام غذا بخورید.
👈ورزش روزانه به طور منظم فراموش نشود.
👈مصرف روزانه میوه و سبزی فراموش نشود.
👈برای میان وعده ها حتماً میوه و آجیل بخورید.
👈در طول روز آب و چای گیاهی مانند چای رازیانه و چای سبز بنوشید.
👈افرادی که مبتلا به ورم معده هستند نباید سرکه سیب بخورند.
👈بعد از هر بار مصرف سرکه سیب فراموش نکنید دندان ها را بشویید.
👈قبل از شروع این برنامه لاغری با دکتر خود مشورت کنید.
@saraashpaz
#_جوجه_کباب_مارینید_باربیکیو
موادلازم:
3 ق غ روغن کنجد
3 ق غ سس سويا
1 ق چ زنجبيل تازه رنده شده
1 ق چ پودر کاري
2/3 ق غ آبليمو
1 ق چ شکر قهوه اي
1 ق چ سس خردل
1 عدد فلفل قرمز تند (چيلي) ريز خورد شده
1 کيلوگرم مرغ تکه شده
1 ق غ جعفري خوردشده ( براي روي جوجه کباب)
✍طرزتهیه:
تکه هاي جوجه رو حداقل يکساعت در مخلوط مواد بالا مي خوابونيم و بعد به سيخ ميکشيم و کباب مي کنيم.
جعفري رو خوردميکنيم و روي جوجه ها ميريزيم.
@saraashpaz
آموزش_کالباس_خانگی
✅مواد لازم
🍗مرغ یا بوقلمون 1کیلو
🍚 آرد 3 قاشق غذا خوری
سیر 3 حبه
🌶فلفل دلمه ای نصف فلفل دلمه
🌱پودر آویشن 1 قاشق چای خوری
🍛نمک و فلفل و ادویه به مقدار دلخواه
می تونید قارچ هم به سلیقه خودتون اضافه کنید
🍥سلفون برای رول کردن
✅ طرز تهیه کالباس
ابتدا استخوانهای گوشت را جدا کرده و دو بار چرخ میکنیم، سپس سیر و فلفل دلمه ای را رنده کرده اضافه میکنیم ، و پودر آویشن و آرد و نمک و فلفل و هر ادویه ای که مایل هستید را به مواد اضافه کرده و کاملا ورز دهید تا مواد خوب مخلوط شوند .
سلفون را پهن کرده و مقداری از مواد را روی آن ریخته و سه لایه رول میکنیم سپس یک سر سلفون را با نخ یا سیم محکم میبندیم و از سمت دیگر مواد را فشرده میکنیم تا حدی که فضای خالی و هوا داخل مواد نماند و سمت دیگر را نیز با نخ یا سیم میبندیم .
مقداری آب در قابلمه را ریخته میگذاریم تا جوش آید سپس کالباس ها دا خل قابلمه میگذاریم ( حتما آب بالای کالباسها قرار گیرد ) درش را گذاشته و حدود یک ساعت و نیم میگذاریم تا داخل آب بجوشد .سپس خارج کرده و پس از سرد شدن در یخچال میگذاریم . حال کالباسها آماده استفاده میباشد
حتما درست کنید و لذت ببرید 😊
@saraashpaz
دنت شکلاتی
شكر ١٠قاشق غ
آرد يك و نيم قاشق غ
نشاسته دو قاشق غ
شير دو سوم ليوان
پودر كاكائو يك قاشق غ
گلاب نصف استكان
آب دو سوم ليوان
همه مواد رو قاطی میکنیم تا بلکه نشاسته گلوله نشود و سپس روي شعله ميزاريم و هم ميزنيم تا غليظ شود، سپس سرو کنید و نوش جان☺️ .
@saraashpaz
#پای_سیب_خانگی_راحت
شیرینی های پای همیشه جزو خوشمزه ترین شیرینی ها هستند. من که عاشق انواع پای هستم. اگر مشکل چاق شدن و قند خون در میان نبود هر روز یک جعبه بزرگ پای میخریدم و همه اش را میخوردم. اما یک مسئله مهم دیگر هزینه اش است. خوب هزینه خریدن هر روز یک جعبه پای کلی زیاد می شود. پس بهتر است دست به کار شوم و خودم آین خوشمزه را درست کنم.
مواد اولیه:
سیب دو عدد
شکر یک لیوان سرخالی
تخم مرغ سه عدد
آرد شیرینی پزی یک و نیم پیمانه
شیر (من ماست زدم) شیر یک سوم پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سرپر
کره صد گرم
وانیل نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1- سیب هارو پوست گرفته و قاچ میکنیم و با یه قاشق شکر و مقداری دارچین و ته استکان آب میذاریم رو شعله گاز تا بپزه
2- زرده و سفیده تخم مرغ و جدا کرده و سفیده رو همزده تا پف کنه , زرده و وانیل و مخلوط و بعد شکر را اضافه و هم میزنیم تا کرم رنگ بشه ,کره و شیر و اضافه و دوباره هم میزنیم , آرد و بکینگ پودر و که دوبار الک کردیم و اضافه و با بقیه مواد مخلوط میکنیم و در آخر سفیده تخم مرغ و اضافه و با لیسک هم میزنیم.
3- کف قالب و کاغذ روغنی پهن میکنیم مقداری از مواد و ریخته و سیب هارو که پخته و سرد شده رو میچینیم و باقیمانده مواد و روی سیب ها میریزیم ,دمای فر بین صد و هفتاد و پنج تا صد و هشتاد درجه البته بستگی به فرتون داره ،و زمان پخت هم چهل و پنج دقیقه تا یکساعته , نیم ساعت اول در فر و باز نکنید تا پف کیک نخوابه.
@saraashpaz