فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹بورک تابه ای🍰🥪🥪
◀️سه عدد تخم مرغ
◀️یک پیمانه ماست
◀️صدگرم پنیر چدار
◀️نصف لیوان آرد
.
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹فینگرفود خیلی راحت وخوشگل🍡🍢
🍟سیب زمینی سرخ کرده➡️
🧀پنیر پیتزا➡️
🌭ژامبون یا سوسیس➡️
🕺فلفل دلمه رنگی➡️
🥫سس کچاپ، چیلی ➡️
.
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بفرمایید یه سیخ پیتزا😂🍕
مواد لازم
سیب زمینی سرخ شده
سس کچاپ
پنیر پیتزا
کالباس خشک
فلفل دلمه
توی موادی پیتزا میتونید ذرت قارچ یا هرچیزی دیگه که دوس دارین استفاده کنید
💥نکته خیلی مهم اینکه حتما سیب زمینی رو خلالی خورد کنید یک ساعت داخل آب یخ بزارید بعد بزارید آبش کامل بره بعد توی روغن داغ سرخ کنید و حتما حتما سرخ کرده باشه دیگه همین
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا حالا كبه درست كرديد؟😋🥠
احتياج داريد به گردوي خورشتي، كشمش، زرشك و البته روغن سبوس برنج ما
همونطور كه ميدونيد روغن سبوس برنج بخاطر نقطه دود بالايي كه داره براي سرخ كردن با دماي بالا گزينه ي فوق العاده خوبيه
🌸براي درست كردن كبه عربي
🍃من يك و نيم پيمانه برنج و يدونه سيب زميني درشت رو خرد كردم و با اب و نمك و زردچوبه گذاشتم بپزه.
🍃اب برنج بايد بيشتر از حد معمول باشه و برنج شفته اي داشته باشيد.
🍃وقتي اب برنج تموم شد با گوشكوب برنج و سيب زميني رو له كردم.
🍃براي داخلش از تركيب پياز، گوشت، كمي رب گوجه، زرشك، كشمش، سير رنده شده، گردوي پودر شده، ادويه و كمي جعفري خرد شده استفاده كردم.
🍃حتما كنار دستتون اب بذاريد. مقداري از تركيب سيب زميني و برنج رو برداريد، مواد رو بذاريد وسطش و با دستتون بهش فرم بديد.
🍃كلا مواد برنجيتون بايد چسبناك باشه، واسه همين گفتم از اب استفاده كنيد.
روغن رو داغ كنيد.
🍃كبه هارو اول تو مخلوط تخم مرغ و كمي ادويه بزنيد
و بعد در ارد سوخاري بغلتونيد و در روغن سرخ كنيد
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عطر و طعم این ته چین مزه بهشت میده ازش غافل نشو😍😋
۲ عدد تخم مرغ کوچیک
۲ تا ۳ ق زعفران دم کرده غلیظ
یکق گلاب اضافه کنید و هم بزنید.
این کار باعث میشه بوی زُحم تخم مرغ ها از بین بره.
نصف ق چ فلفل سیاه
۲ ق چ نمک
۲ ق روغن مایع
یک و یک سوم لیوان ماست چکیده
اضافه و مخلوط کنید.
۲ پیمانه برنج رو با نمک بپزید و آبکش کنید
سعی کنید یک مقدار دون تر از حد معمول بردارید برنج رو.
اضافه کنید و هم بزنید.
کف تابه که از قبل روغن ریختیم
نصف بیشتر برنج رو بریزید و صاف کنید.
با پشت قاشق خوب فشرده کنید
نصف یک سینه مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل بپزید و ریش ریش کنید و بریزید وسط برنج، کناره هارو نریزید.
دوباره یک مقدار مرغ رو فشار بدید
روی مرغ ها کمی زرشک بریزید.
مابقی برنج رو هم بریزید و خوب فشرده کنید.
بذارید روی شعله پخش کن با شعله متوسط تا زمانی که دورش طلایی بشه و دم بکشه
تابه رو برگردونید تا طرف دیگه هم طلایی بشه.
وقتی دو طرفش خوب طلایی شد از ظرف درش بیارید و برش بدید.
میتونید با زرشک و خلال پسته هم تزیین کنید.
ته چین ازون غذاهای راحتیه که هیچ کس بهش نه نمیگه همین الان دست به کار شید🤤😍
.
9.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راز موفقیت دمی گوجه، برنجشه😋
از این به بعد دمی گوجه رو اینجوری بپز
مواد لازم :
برنج ۳ پیمانه
گوجه فرنگی ۶ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ ق غ
سیب زمینی ۲ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
زردچوبه و نمک
ادویه بهارات
پیاز ۲ عدد
.
🥨کیک شکلاتی کره ای مخصوص با پف ده سانت
کره اب شده نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
شکر یک لیوان و سه چهارم لیوان اگه شیرینتر دوست دارین بشه دو لیوان شکر بریزین
ارد دو و نیم لیوان
پودر کاکائو شش قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک و نیم قاشق غذاخوری
تخم مرغ پنج عدد
شیر یک لیوان
وانیل نصف قاشق چای خوری
🥯قالب این کیکتون بهتره با ارتفاع زیاد باشه دوستان چون این کیکم خیلی پف میکنه
ارد و بکینگ پودر باهم دوبار الک میکنیم،
شیر ولرم کرده،کره هم بهتره ولرم باشه،
تخم مرغ و شکر و وانیل بادور تند همزن پنج تا هفت دقیقه میزنیم تا کرم رنگ بشه و حجمش چند برابر بشه،
بعدشیر،کره، روغن،پودر کاکایو اضافه کرده و باهمزن دو دقیقه میزنیم،
بعد مخلوط ارد و بکینگ پودر اضافه میکنیم البته یه قاشق یه قاشق و با الک کردن،بعد با لیسک اروم و دورانی مخلوط میکنیم،
قالب با کره چرب کرده و ارد پاشی میکنیم،
مواد تو قالب ریخته و تو فر 180 درجه به مدت یک ساعت میذاریم،
فر هم حتما حدود دو تا سه دقیقه قبل گرم کنین،
مطمئنم از این کیک خوشتون میاد،
نوش جان
.
#خورش_ناز_خاتون🥘🥘
🍖مواد لازم
گوشت مغز ران یک کیلو
سبزی(نعناع و جعفری)نیم کیلو
بادمجان قلمی ریز ۶ عدد
آبغوره سه قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به میزان کافی
🥙طرز تهیه:
گوشت مغز ران را قطعه قطعه میکنیم و میشوریم و با دو لیوان آب میگذاریم تا کاملا بپزد.
سبزی تمیز شده را میشوریم و بعد از گرفته شدن آب سبزی آن را ریز خرد میکنیم.
سپس سبزی خرد شده را با روغن سرخ کرده داخل گوشت میریزیم تا سبزی هم پخته شود.
آبغوره نمک و فلفل را به خورش اضافه میکنیم و میگذاریم خورش آهسته بجوشد.
بادمجان ها را پوست کنده و در آب نمک میگذاریم تا تلخی آن گرفته شود.
سپس با چاقو بر روی آن خراش میدهیم تا در زمان سرخ شدن روغن کمتری جذب کند و در روغن سرخ میکنیم.
بادمجان ها رو بعد از اینکه گوشت و سبزی خوب پخت روی آن چیده در قابلمه را میگذاریم تا جا بیافتد.
بعد از نیم ساعت آن را سرو میکنیم.
.
#قرآبیه_پرتقالی_شکلاتی 🥟 😋
▫️۲۵۰گرم مارگارین یا کره گیاهی
▫️۱عدد تخم مرغ
▫️۱لیوان پودر قند
▫️۱فنجان روغن مایع
▫️۳ق غذاخوری نشاسته ذرت
▫️۱عدد پوست پرتقال رنده شده
▫️۱پاکت وانیل ۵گرم
▫️۵ونیم لیوان ارد (حدودأ)
⭐️برای روی قرآبیه
▫️۱۲۰گرم شکلات تلخ
▫️۴۰گرم شکلات تخته ای پرتقالی یا شکلات سفید
🔸در کاسه ای گود تمام مواد را مخلوط کنید و خمیری که به دست نمیچسبد درست کنید و ورز دهید .
از خمیر اندازه ی گردوجدا کنید و با دست گرد کنید و کمی از وسط فشار دهید و داخل سینی بچینید ،تمام خمیر را به این صورت شکل دهید.
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰درجه بمدت ۲۰دقیقه بپزید، زیاد نپزید این قرآبیه باید سفید رنگ بماند.
🔸وقتی از فر خارج کردید و سرد شد داخل شکلات تلخ بن ماری شده بزنید و ۱۰دقیقه در یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود و در اخر شکلات پرتقالی را داخل کیسه بریزید و کیسه را سوراخ کنید و روی قرابیه ها را تزیین کنید
.