23.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک گردویی کافی شاپی🍰
مواد لازم :
آرد ۱۶۰ گرم
کره ۷۵ گرم
روغن ۶۰ گرم
نسکافه ۱ ق چ
آبجوش ۲۰ گرم
پودر قند ۱۴۰ گرم
نشاسته ذرت ۲۰ گرم
اسانس پرتقال ۴ قطره
گردو خرد شده ۱۲۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل ¼ ق چ
نمک ⅛ ق چ
تخم ۴ عدد
مواد کرم :
شکر ۳۰ گرم
کارامل ۲۳۰ گرم
نشاسته ذرت ۳۰ گرم
وانیل ½ ق چ
شیر ۳۵۰ گرم
آرد ۳۰ گرم
『 JOiN
13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آشپزیکنیموقتی:
یه سالاد مجلسی خوشمزه که جون میده واسه مهمونی و دورهمی
مواد لازم:
🥗
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
0 بهت قول میدم خوشمزه ترین دستور آش دوغ ، همینه🤩🤩
به ۱ پیمانه برنج شسته شده
۱ عدد تخم مرغ
۴-۵ حبه سیر رنده شده
اضافه و مخلوط کنید
داخل قابلمه بریزید و ۱/۵ لیتر دوغ محلی اضافه کنید
تخم مرغ باعث میشه دوغ نبره ، مدام هم بزنید تا به جوش بیاد
درش رو نیمه باز بذارید تا برنج بپزه
۱ دسته جعفری
۱ دسته تره
کمی شوید
خرد کنید و به همراه یک پیمانه نخود پخته شده و نمک به قابلمه اضافه کنید و درش رو ببینید تا جا بیوفته
بریم برای سرو آش خوشمزهمون
در آخر میتونید با نعنا داغ و یا حتی گوشت قلقلی تزیینش کن
👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ طعمدار تنوری🍗🍗😍😋
مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها :
ران مرغ ۳ عدد
ماست ۳ قاشق غذاخوری
رب ۱ قاشق چایخوری
کاری ۱ قاشق چایخوری
آویشن نصف قاشق چایخوری
پاپریکا یک قاشق چایخوری
فلفل یک سوم قاشق چایخوری
زیره سبز یک سوم قاشق چایخوری (به دلخواه)
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه یا یک قاشق چایخوری پودر سیر
نمک به میزان لازم
سیب زمینی ۳ عدد
گوجه دو عدد
در ابتدا برای تهیه ی سس مورد نیاز برای مزه دار کردن ؛ ماست،رب، سیر ، روغن زیتون و ادویه ها با هم مخلوط کرده و مرغ ها را به سس آغشته کنید و اجازه بدید به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت کنه ،سپس سینی فر رو چرب کنید و به همراه سبزیجات دلخواهتون( سیب زمینی و گوجه ) در ظرف فر چیده یا در کاغذ روغنی و سپس فویل پیچید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ _۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرینت جوجه رستورانی🍢
مواد لازم :
روغن ۵ ق غ
فیله مرغ ۳ عدد
فلفل سیاه ۲ ق چ
پودر پاپریکا ۲ ق غ
پودر سیر ۲ ق چ
کمی جعفری
مواد سس :
مایونز ۲ ق غ
فلفل دلمه ۱ ق غ
سرکه ۱ ق چ
👩🍳 #اشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
❤️🔥🔥 اینجا جامعه #امام_زمان است شرکت در #انتخابات پاسخ سخت به دشمن و خانم های محترم #حجاب رو فراموش نکنید واجب دینه
13.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•تاکو گوشت و قارچ🫔•
این تاکوی تابه ای از اون مزه های جدید که عاشقش میشی🤤👌🏻
12.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•سس سالاد🥙•
~🩵مقدار مواد سس:
۳ قاشق غذاخوری مایونز (ورژن رژیمی ۲ ق.غ ماست یونانی، ۱ ق.غ مایونز کمچرب)
۱ ق.غ سس کچاپ ( ورژن رژیمی ۱/۲ ق.غ رب گوجه)
۱ قاشق چایخوری پودر خردل
۱ق.چ پودر سیر
۱/۲ ق.چ پولبیبر
۱ ق.چ ارگانو
۱ق.چ پودر لبو
۲ ق.غ سرکه سیب
۲ ق.چ شکر ( ورژن رژیمی شکر استویا، یا ۱ ق. غ عسل)
نمک و فلفل به مقدار لازم
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_بیسکویتی
با مغز هویج بدون فر خوشمزه😍😋
۵۰۰ گرم هویج
۱ لیوان چایخوری شکر
۱ لیوان آب
۳ بسته بیسکویت پتی بور
۱۰۰ گرم کره
۲ ق غ پودر کاکاعو
شیر ۲ لیوان
برای سس شکلاتی:
۱ بسته خامه صبحانه
۱ لیوان چایخوری شکلات
ابتدا هویج هارو رنده کرده و آب و شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بپزه و آب تبخیر شه و نرم بشه و خنک بشه
بیسکویت هارو با غذاساز خورد کرده و کره ذوب شده و پودر کاکاعو و شیر رو روی حرارت هم زده تا مخلوط بشن سپس به بیسکویت اضافه و ورزبدین و روی سلفون ریخته و با وردنه پهن کنید و هویج پخته شده رو بریزید و رول کنید و در یخچال دو ساعت گذاشته سپس خامه رو گرم کنید و شکلات رو اضافه و روی رولت بریزین
👨🍳