12.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
املت لاکچری😀
یه صبحونه جذاب و متفاوت
مواد لازم :
تخم مرغ
نان تست
پنیر پیتزا
فلفل دلمه رنگی
نمک، فلفل
کالباس
پیاز
#املت
👨🍳
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از خوردن استیک سفت ونپخته خسته شدی؟؟
من از گوشت گوسفندی استفاده میکنم که بهترین گوشته بنظرم🥩
🔻برای مرینیت از کیوی ،سیر،رزماری ،روغن زیتون ،برگ بو وآب لیمو ترش تازه،نمک وفلفل استفاده میکنم مواد که میکس شد روی گوشت میریزم (داخل پلاستیک فریزر)وبمدت پانزده دقیقه میزارم فریزر وبعدبیرون میارم واضافات مواد روازروش برمیدارم وگریل میکنم
حواستون باشه بیشتر از ده الی پانزده دقیقه گوشت داخل فریزر نمونه وگرنه گوشت پودر میشه
🔻موقع پخت ظرف گریل خیلی داغ بشه وبعد گوشت رو روش قرار بدین
#استیک
👨🍳
#شيريني_پنجره_اي
مواد لازم :
من با یک سوم مواد درست کردم
پیمانه من لیوان دسته دار فرانسوی
تخم مرغ کامل ۳عدد
پودر نشاسته یک دوم پیمانه
گلاب دو ق غ
آرد۱ پیمانه
شیر یک پیمانه
وانیل یا هل نصف ق چ
پودر قند برای تزیین
دستور تهیه :
ابتدا نشاسته و شیر و گلاب را با هم مخلوط میکنیم بعد از اینکه نشاسته با شیر خوب مخلوط شد دانه دانه تخم مرغها را اضافه و کمی هم میزنیم در این موقع مقداری از وانیل یا هل را در مخلوطمان ریخته (برای گرفتن بوی تخم مرغ) آرد را کم کم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس مخلوط آماده شده را از صافی رد میکنیم تا اگر گلوله هایی در خمیر است از بین برود درشو می بندیم نیم ساعت استراحت میدیم و باز هم میزنیم تا نشاسته ها بالا بیاد. بعد قالب را در روغن گذاشته تا داغ شود البته خیلی داغ نشود چون اگر قالب را زیاد داغ کنیم وقتی که در مایه میزنیم خمیر را به خود نمی گیرد وخمیر پخته می شود وخیلی زود از قالب جدا می شود.بعد قالب را در مایه آماده شده فرو میکنیم تا لبه قالب وچند لحظه ای را در خمیر نگه داشته تا خمیر به قالب بچسبد وبعد قالب را در روغن فرو کرده وقالب را به طرفین وبالا حرکت میدهیم تا خمیر از قالب جدا شود.بعد از اینکه رنگش کمی طلایی شد از روغن در آورده روی دستمال آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی اش گرفته شود.سپس در مقداری پودر قند میغلتانیم ودر ظرف مورد نظر می چینیم.
نکته :
۱-در حین کار مایه را هم میزنیم چون در این شیرینی نشاسته هست ونشاسته در ته ظرف ته نشین میشود.
۲-بهتر است در این شیرینی از شیر استفاده کنیم چون این شیرینی را تردتر میکند ولی در ماست این حالت را ندارد وشیرینی ما نرم میشود.
۳- اگه مایه شیرینی بهش نچسبید و قبد اینکه تو مواد بزنید دزش جدا میشد خیلی داغه قالبتون و باید یکم از حرارت بیافته
۴- وقتی قالبو دز روغن در میارید بذارید یکم روغنش بره بعد تو مایه شیرینی بزنید
۵-اگه ب قالب چسبید یا روغنتون داغ نیست یا قالب
۶- یکی دو تا اول ممکنه ب قالب نچسبه و اذیت کنه نگران نباشید چون هنوز روغن و قالب ب دمای مطلوب نرسیده ...
۷- قالب رو که داخل روغن گذاشتین و یه دونه شیرینی درست کردین نباید از روغن بیرون باشه چون باعث میشه از حرارتش بیافته و مایه شیرینی بهش بچسبه
👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیکن_کاری 😍😍
فیله مرغ ۱۰ عدد
فلفل دلمه سبز ۱ عدد
فلفل دلمه قرمز ۱ عدد
زیتون سبز نصف پیمانه
قارچ ۱۰ عدد
ماست ۱ پیمانه
ادویه کاری ۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
لیمو نصف
نمک و فلفل سیاه
مواد سس
ماست نصف پیمانه
خیار شور ۱ عدد
سرکه ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه
پنیر موزارلا ۱۵۰ گرم
نون تافتون ۴ عدد
فیله رو مزه دار کنید ونیم ساعت استراحت بدین تو یخچال ،قارچ و تفت بدین با فیله مزه دار شده و مواد دیگه بریزید تو نون همین
👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️🍊بستنی پرتقالی با سه قلم🍊❤️
مواد لازم:برای ۴ عدد بستنی
پرتقال ۳ عدد
شکر نصف لیوان
خامه ۱ ق چ(قابل حذف)
پرتقال رو کاملا پوست بگیزید سفیدیای پرتقالم کامل بگیرید.همه مواد رو داخل مخلوط کن بریزید و مبکس کنید داخل لیوان کاغدی بریزید نیم ساعت داخل فریزر بذارید بعدش چوب داخلش بذارید ب مدت ۷ ساعت بذارید داخل فریزر
بعدش از لیوان جدا کنید و نوش جاااان❤️🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتما درستش کنید که برای عصرانه با چایی حسابی میچسبه
.
چطور بوده؟
شما تا امتحان کردید؟
1فنجان شکر را بزارید درون تابه و بزارید روی حرارت اجازه بدید تا ذوب بشه بعد 1پاکت خامه و 1قاشق کره را اضافه کنید و مخلوط کنید بریزید درون ظرفی که کاغذ روغنی پهن کردید بزارید تا مواد سرد بشه بعد برش بزنید
1پاکت خامه را درون ظرف بریزید به مدت 10الی 15 دقیقه با همزن برقی بزنید بعد آب یخ را روی آن بریزید تا کره جمع بشه🎂✦••
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️🍊بستنی پرتقالی با سه قلم🍊❤️
مواد لازم:برای ۴ عدد بستنی
پرتقال ۳ عدد
شکر نصف لیوان
خامه ۱ ق چ(قابل حذف)
پرتقال رو کاملا پوست بگیزید سفیدیای پرتقالم کامل بگیرید.همه مواد رو داخل مخلوط کن بریزید و مبکس کنید داخل لیوان کاغدی بریزید نیم ساعت داخل فریزر بذارید بعدش چوب داخلش بذارید ب مدت ۷ ساعت بذارید داخل فریزر
بعدش از لیوان جدا کنید و نوش جاااان❤️🎂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتما درستش کنید که برای عصرانه با چایی حسابی میچسبه
.
چطور بوده؟
شما تا امتحان کردید؟
1فنجان شکر را بزارید درون تابه و بزارید روی حرارت اجازه بدید تا ذوب بشه بعد 1پاکت خامه و 1قاشق کره را اضافه کنید و مخلوط کنید بریزید درون ظرفی که کاغذ روغنی پهن کردید بزارید تا مواد سرد بشه بعد برش بزنید
1پاکت خامه را درون ظرف بریزید به مدت 10الی 15 دقیقه با همزن برقی بزنید بعد آب یخ را روی آن بریزید تا کره جمع بشه🎂✦••
11.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیک موز انبه یکی از جذابترین نوشیدنیای فصل تابستونه😉🥰
اگه عاشق طعم انبه هستی
بیا که یه نوشیدنی دلچسبو خوشمزه شو میخوام یادت بدم
شیک موز انبه
انبه یخ زده:١عدد
موز یخ زده:١عدد
بستنی وانیلی :١لیوان
شیر پر چرب: نصف لیوان
یخ:نصف لیوان
همه رو داخل میکسر بریزید و یک دقیقه میکس کنید
طعمش واقعا عالیه
یه میکس جذاب و خوشمزه
پیشنهاد میدم حتماً امتحانش کنید🎂✦••┈
🌺اگه دنبال کیک بدون شکر وروغن هستی این کیک گزینه جذابیه وفوقاالعاده خوشمزس😋نیازی به فر وهمزنم نداره😎بهتر از این داریم مگه 😁نه والا
🌺موادلازم:
🪴آرد ۱لیوان
🪴شیره انگور ۳/۴لیوان
🪴وانیل نوک ق چ
🪴بکینگ پودر ۱ق چ
🪴تخم مرغ ۳عدد
🌺طرزتهیه:
در دو برگ ویدئو گفتم لطفا ورق بزنید سوالی بود کامنت بزارید پاسخ میدم .
ابتدا تخم مرغ ووانیل رو با همزن دستی یا برقی میزنیم تا کرمی وکشدار بشه .
حالا شیره رو اضافه دوباره با همزن زده تا کاملا مخلوط بشن .
در نهایت آرد وبکینگ پودر راالک واضافه میکنیم وهم میزنیم.
کف قابلمه کاغذ روغنی گذاشته ،چرب وارد پاشی دیواره ها یادتون نره .
حالا مایه کیک رو داخل ریخته دم کنی گذاشت ومیزاریم رو شعله پخش کن به مدت نیم ساعت .
بعد این زمان با خلال چوبی چک اگه نچسبید امادست اگه نه دوباره زمان میدیم
.