5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_پفکی_گردویی😍😋
با این مقدار مواد ۳۵ تا شیرینی داریم
زرده تخم مرغ ۳ عدد
پودر قند یا پودر شکر ۷۵ گرم
پودر هل ۱/۲ ق چ
گردوی نگینی شده ۷۵ گرم
طرز تهیه
زرده تخم مرغ، هل و پودر شکر رو ۵ دقیقه با دور تند هم بزنید.
حتماً بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا شیرینی هاتون بوی زهم تخم مرغ نگیره.
در نهایت گردوی نگینی شده رو اضافه کنید و با لیسک به آرومی مخلوط کنید.
کف سینی کاغذ روغنی بندازید و به کمک ۲ تا ق چ مواد رو با فاصله از هم روی سینی بزارید.
به دلخواه روش پودر پسته بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۵۰ درحه حدود ۱۵ دقیقه بزارید بپزه.
بعد از پخت صبر کنید تا خنک بشه بعد از روی سینی بردارید.
👨🍳
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️اثر روایت و تبیین درست از پیشرفتهای نظام
✅دختری که بعد از بازدید از پایگاه پهپادی و دستاوردهای دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دیدگاه و حجابش تغییر کرد.
#حجاب
#طرح_نور
#طوفان_الاحرار
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری رب، نه سیاه میشه نه کپک میزنه
🍃🌸
.
شربت نعنا🌱🌱
مواد لازم
شکر : ۱ کیلو
برگ تازه نعنا : نیم کیلو
آبلیمو : ۳ قاشق سوپ خوری
آب : ۴ تا ۵ لیوان
رنده پوست لیمو ترش مقداری
رنگ سبز خوراکی ( در صورت تمایل )
طرز تهیه شربت نعنا
در مرحله اول طرز تهیه شربت نعنا ابتدا نعناها را پاک کنید سپس آن ها را به خوبی بشویید و با کمک کارد آشپزخانه نعناها را به صورت دو تا سه تکه برش دهید.
بعد از برش دادن نعناها در درون قابلمه ای مناسب شکر و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس قابلمه را بر روی شعله گاز قرار دهید تا شکر به خوبی در آب حل شود.
بعد از این که آب به دمای جوش رسید و شربت غلیظ شد برگ های نعنا را به مخلوط آب و شکر اضافه کنید و حرارت گاز را کم کنید تا شربت به آرامی بجوشد و نعناع عطر و رنگ خود را به شربت پس دهد.
در مرحله آخر روش تهیه شربت نعنا بعد از این که شربت به خوبی جوشید و قوام آمد آبلیمو و رنگ خوراکی سبز(درصورت تمایل) را به شربت نعنا اضافه کنید و بعد از چند دقیقه حرارت گاز را خاموش کنید و قابلمه را از روی گاز بردارید کمی رنده پوست لیمو ترش اضافه کنید و روی در قابلمه دم کنی قرار دهید و سپس درب قابلمه را بر روی آن قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۲۴ ساعت دم کنی بر روی قابلمه بماند تا شربت به خوبی جا بیفتد.
بعد از جا افتادن شربت نعنا آن را صاف کنید و در درون بطری شیشه ای بریزید و درب بطری را ببندید و شربت را در درون یخچال قرار دهید در زمان نیاز می توانید مقداری از شربت را به همراه یخ و آب در درون لیوان بریزید و سپس شربت را نوش جان کنید. در طرز تهیه شربت نعناع نباید نعنا ها را به صورت ریز خرد کنید و هم چنین اگر می خواهید شربت نعنا سبز و خوش رنگ شود باید از رنگ سبز استفاده نمایید. وقت سرو بهتره شربتو با آب گازدار مخلوط کنید اینجوری لذت بخش تره
این شربت یه طعم سنتی و فوق العاده دلچسب داره درست مثل رنگ زیباش ؛ 💚💚💚
👨🍳
12.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر خوشمزه با طالبی🍈
مواد لازم
نصف طالبی متوسط
ژله طالبی ۱ عدد
بستنی وانیلی ۱ عدد
آبجوش ۱ لیوان دسته دار فرانسوی
پودر ژلاتین ۲.۵ ق غ
آب سرد ۱/۴ پ
عسل ۳ ق غ
رنگ سبز خوراکی کمی
👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بزرگترین خدمت!🌱
به مناسبت #روز_معلم
_کاری که معلم به عهده گرفته مهمترین کار در کشور است.🥇
.
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_زرافه😍😋
3 لیوان آرد سفید
تخم مرغ 4 عدد
1.5 لیوان شیر
2/3 لیوان کره آب شده
1 و 1/4 لیوان شکر
2 ق چ بکینگ پودر
1/2 ق چ وانیل
2 ق غ پودر کاکائو
زعفران به مقدار لازم
من از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده میکنم و بجای 3 پیمانه آرد از 2 پیمانه آرد و یک پیمانه آردسمولینا استفاده میکنم اول آرد و بکینگ پودر و باهم سه بار الک کنید بعد زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنیدسفیده رو با همزن تا جایی که پف کنه و از ظرف نریزه بزنیدزرده تخم مرغ رو همراه شکر و وانیل تا جاییکه سفید رنگ بشه بزنید بعد روغن اضافه کنید و 2 دقیقه هم بزنید و بعد شیراضافه کنید و اونم 2 دقیقه هم بزنیدبعد سفیده رو اضافه کنید آرد و تو سه مرحله اضافه کنیدحالا فر روشن کنید و بزارید تا گرم بشه.موادتونو به سه قیمت تقسیم کنید یک قسمت کمی بیشتر باشه به دوقسمت دیگه به یکی کاکائو و به دیگری زعفران اضافه کنیدمطابق فیلم به ترتیب مواد و با حوصله زیاد بریزیدچون کمی وقتگیره ولی اگه با دقت بریزید اگه از موادتون اضافه اومد میتونید اونو تو کپسول کاغذی بریزیدظرف و به فر منتقل کنید و بزارید با دمای 180 درجه به مدت تقریبا 1 ساعت بپزه
👨🍳
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک یک تخم مرغی😍😋
تخم مرغ درشت بک عدد
شکر یک سوم لیوان
روغن نصف لیوان
آرددولیوان سرصاف
بیکینگ پودریک قاشق مرباخوری پر
وانیل نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ ووانیل وشکر را پنج دقیقه بزنید تا کرمی بشه بعد روغن را اضافه ودرحد مخلوط شدن برنید بعد شیر را اضافه وکمی بزنید ارد وبیکنیگ پودرازقبل الک شده را در دومرحله اضافه و با هم زن دستی مخلوط کنید
قالب سایز 18تا 20سانت را کاغذ بیندازید ودیواره وکف را با ارده یا روغن جامد چرب کنید مایه کیک را توی قالب ریخته چند ضربه بزنبد تا هوای بین مواد خارج ودرفریا تستر از ده دقیقه قبل گرم شده بذاربد 180درجه بمدت تقریبی 45تا 50دقیقه حتما تست کنید ودر اخر چند دقیقه روی کیک را گریل کتید تا طلایی بشه سرد که شد اطرافش را ازاد وار قالب خارج کنید وبرش بزنید
👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز ترد شدن سیب زمینی😍
#ترد_شدن_سیب_زمینی
👨🍳