eitaa logo
سرآشپز
3.9هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
10.6هزار ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
😋شیرینی زنجبیلی بدون فر 🍪🍪🍪🍪🍪🍪 🍥مواد لازم : 🥠آردسه پيمانه 🥠روغن جامد1/4 پيمانه 🥠كره1/4 پيمانه 🥠زنجبيل سه قاشق سوپخوري 🥠پودر قند2/3 پیمانه 🧁طرز تهيه : روغن، پودر قند و زنجبيل را كاملا با هم مخلوط مي‌كنيم. آرد الك شده را داخل تابه ريخته و با حرارت ملايم تفت مي‌دهيم تا خامي آن گرفته شود، اما رنگ آن عوض نشود. بعد از روي حرارت برداشته و پس از سرد شدن به مواد بالا اضافه كرده كاملا مخلوط مي‌كنيم. كره را هم به تدريج مي‌افزاييم. در صورتي كه بخواهيم شيريني دو رنگ داشته باشيم مقداري از ماده آماده را با پودر كاكائو مخلوط كرده، سپس مواد را با وردنه باز كرده و به شكل‌هاي دلخواه قالب مي‌زنيم. .
🧁شیرینی بدون فر😋😍 ✅مواد اولیه: 🧊خرما و گردو از هر کدام 250 گرم 🧊پودر نارگیل، پسته، دارچین و کنجد به میزان لازم✅✅ 🍪طرز تهیه برای چهار نفر: * ابتدا هسته خرما را جدا کرده و به همراه گردو چرخ می‌کنیم. * مواد به دست آمده را در ظرف مناسبی به قطر یک سانتی‌متر پهن کرده و به وسیله قالب‌های کوچک شیرینی به شکل‌های مختلف قالب می‌زنیم. * شیرینی‌ها را به دلخواه می‌توانیم با پودر نارگیل، پسته، دارچین، کنجد و... آغشته کرده و در ظرفی مناسب تزئین کرده و سرو کنیم. .
🍘توپک های بادام هندی و خرما 🥜 بادام هندی 125 گرم 🥜 پودر کاکائو 2 قاشق چایخوری 🥜نمک 1/4 قاشق چایخوری 🥜خرما 175 گرم 🥜آب 3 قاشق چایخوری 🍪طرز تهیه توپک های بادام هندی و خرما : ابتدا بادام هندی ها را با غذا ساز آسیاب کنید و سپس نمک و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و دوباره میکس کنید پوست خرماها را از آن ها جدا کنید و به مواد اضافه کنید و دوباره میکس کنید در آخر آب را اضافه کنید و مخلوط کنید تا چسبنده و یکدست شود بعد از مواد به اندازه ی گردو بردارید و با دست گلوله کنید و در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید به جای بادام هندی از سایر مغز آجیل ها هم می توانید استفاده کنید.😋 .
📌 اعمال شب ۲۷ رجب ▪️ غسل ▪️ خواندن زیارت حضرت على علیه السلام ▪️ خواندن دعاى مخصوص ▪️ خواندن دوازده رکعت نماز که در هر رکعت سوره‌های حمد، فلق و ناس را یکبار و اخلاص چهار بار خوانده می‌شود و بعد از اتمام نماز، گفته می‌شود: "لا اله الا الله و الله اکبر الحمدلله و سبحان الله ولا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم" 👈 در مصباح از حضرت ابوجعفر امام جواد (ع) روایت شده که فرمود در رجب شبی است که از آنچه که بر آن آفتاب می تابد بهتر است و آن شب بیست و هفتم رجب است که در صبح آن پیغمبر صلی‌الله‌علیه‌وآله از طرف خداوند متعال به رسالت مبعوث شد و برای آن شب اعمالی است که اگر شیعه‌ای از ما آن اعمال را در آن شب انجام دهد اجر عمل شصت سال را می‌برد. ▪️در مورد این عمل آمده است: پس از نماز عشاء هر ساعتی از شب را تا پیش از نیمه آن دوازده رکعت نماز اقامه کن و در هر رکعت حمد و سوره‌ای از سوره‌های کوچک قرآن را بخوان. ➖ نمازها دو رکعتی هستند. پس از هر دو رکعت بعد از سلام؛ سوره های حمد، مُعَوَّذَتَیْن، توحید و کافِرُون، قدر و آیة الکرسی را هر کدام هفت مرتبه بخوان. اعمال بیست و هفتم .
🥠توپک های بادام زمینی🥜 🍭 كره بادام زميني يک پيمانه 🍭پودر قند يک پيمانه 🍭بيسكويیت پودرشده1/5 پيمانه 🍭كره يا مارگارين نرم شده50 گرم 🍭ترافل رنگی برای تزئين 🧉طرز تهیه توپک های بادام زمینی : كره‌ را با پودر قند خوب زده تا كرم شود بعد بيسكويت‌ پودرشده را كم‌كم به آن اضافه كرده تا حدي كه به دست نچسبد و شكل بگيرد. سپس خمير را قالب بزنید يا گرد گرد درست كنید و در بادام پرك يا ترافل رنگي غلتانده می توانید داخل شکلات ذوب شده قرار بدهید تزیین آن کاملا سلیقه ای است و سپس میل نمایید. .
🥙سالاد لوبیا سبز🥙 🔶لوبیا سبز قیطونی نگینی بخار پز دو پیمانه 🔷سیب زمینی پخته و نگینی یک پیمانه 🔶ذرت کنسرو یک دوم پیمانه 🔷خیارشور نگینی یک دوم پیمانه 🔶هویج خام یک عدد متوسط رنده درشت 🔷شوید تازه خرد شده دو تا سه قاشق غذاخوری 🔶گردوی درشت خرد شده در صورت تمایل یک چهارم پیمانه 🎈 مواد لازم برای سس : 🔺ماست 🔺مایونز 🔺سس فلفل ، خردل ، کچاپ 🔺نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا 🔺اب لیمو تازه 🍋لوبیا سبز را بخار پز کرده کمی دندون گیر باشد زیاد نپزد سه دقیقه آخر هویج رنده شده و ذرت کنسرو را اضافه میکنیم سیب زمینی را هم پخته سپس اجازه میدیم مواد خنک بشود . سیب زمینی را نگینی میکنیم خیار شور نگینی ، گردو ، شوید اب لیمو و نمک و فلفل و سس ها را اضافه میکنیم خوب مخلوط کرده داخل ظرف سرو میریزیم سه چهار ساعت بعد سرو میکنیم .😋🍃 .
🍲🍇آش غوره🍇🍲 🍥برنج: یک لیوان 🍥لپه: نصف لیوان 🍥سبزی آش: نیم کیلوگرم 🍥گوشت چرخ کرده: 200 گرم 🍥پیاز: یک عدد 🍥آبغوره: نصف لیوان 🍥نمک، فلفل، زردچوبه، نعناع داغ و پیاز سرخ شده :به میزان لازم ➕جهت تهیه آش غوره، ابتدای کار پیاز ها را روی گوشت چرخ کرده رنده کنید و سپس زردچوبه و نمک و فلفل به آن افزوده و به حالت کوفته ریزه در بیاورید و بعد کمی تفت بدهید. در مرحله بعدی برنج و لپه را بگذارید تا کاملا پخته شود و بعد سبزی را به خوبی تمیز و خرد کنید و با مقداری آب و نمک و فلفل داخل ظرف حاوی برنج و لپه بریزید. زمانی که مشاهده کردید تمام مواد پخته شدند کوفته ریزه ها را داخل آن ریخته و آبغوره را به آن بیافزایید نا گفته نماند پختن کامل مواد حدودا 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم نیاز دارد. پس از این تایم آش شما به خوبی جا افتاده شده است و می توانید در سوپ خوری مورد نظرتان سرو کرده و با نعنا داغ پیاز داغ آن را تزیین کنید. .
17.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قیمه شاه عباسی😋😋 مواد لازم : پیاز ۲ عدد پودر لیمو عمانی لپه حدود ۱ پیمانه گوشت قیمه‌ای ۳۰۰ گرم رب گوجه ۲ ق غ چوب دارچین گل محمدی خلال بادام خلال پسته فلفل سیاه زردچوبه زعفران زرشک هل .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نفس باد صبا روح فزا می آید پیک وحی است که در غار حرا می آید به محمد ز خداوند ندا می آید ای خلایق همه این طرفه ندا را شنوید گوش های شنوا حکم خدا را شنوید 🔹عید مبعث مبارک باد🎉
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه دسر خوشمزه و شیک😍 با مواد قابل دسترس و ساده مواد لازم : شیر ۱ لیوان شکر نصف لیوان پودر نسکافه ۱ ق غ نشاسته ذرت ۲ ق غ آرد سفید ۲ ق غ .
8.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوای عمانی یکی ازانواع حلواهای عربیِ که بدون آرد تهیه می‌شه و به دلیل داشتن شیر عسلی و خامه بسیار خوشمزه و مقویِ💪🏼 تقریبا طعمی شبیه به سوهان و یا کارامل داره که بسیار دلچسب و مزه‌ای متفاوت و لذیذ داره🤌🏻 که شیرعسلی ماده اصلیشه این حلوا بسیار کشدارِ و با یک فنجان چای داغ در این هوای سرد حسابی می‌چسبه موادلازم:شیر عسلی ۳۷۰ گرم (یه قوطی)،خامه صبحانه ۲۰۰ گرم ،کره ۶۰ گرم،پودر هل ۱/۴ ق چ،پودر گل محمدی ۱/۴ق چ،زعفران دم‌کرده ۲-۳ ق چ،نمک ۱. پینچ،شکر ۲ ق غ نکته؛۱-بعد از ریخت شکر کف تابه به هیچ عنوان هم نزنید بعد از اینکه کاملا ذوب شد از حرارت بردارید تا از دما بیوفته و‌کاراملی بشه ۲-حرارت رو به متوسط باشه و دائم هم می زنیم ۳- همه ی مواد هم دمای محیط باشه .
14.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش گوجه یا آش آبغوره یه آش خوشمزه وبی دردسر که نوع حبوبات در هر شهر ممکنه متفاوت باشه داخل قابلمه مقداری روغن بریزید، یک عدد پیاز رنده شده اضافه و تفت بدین . زردچوبه ، فلفل سیاه و پاپریکا بریزین و به تفت دادن ادامه بدین . یک پیمانه بلغور گندم ،دو سوم پیمانه برنج که از یکساعت قبل خیس کردین ، و به مقدار کافی آب بریزین، من از آب گوشت هم استفاده کردم درشو ببندید و بذارید دو ساعت پخته بشه.بعد از دو ساعت، نیم کیلو پوره گوجه فرنگی ،و چهارصد گرم سبزی آش شامل تره، جعفری و گشنیز اضافه کنین. لوبیا چشم بلبلی پخته هم اضافه کنید یک قاشق رب بریزین و نصف لیوان آبغوره، نمک هم اندازه کنید بذارید جا بیفته.این آش تند باشه خوشمزه تره .