🍛#خورش_شلغم 🍛
🫕مواد لازم
گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
شلغم ۴ عدد
پیاز ۲ عدد
آلو بخارا ۵ عدد
زعفران به مقدار لازم
چوب دارچین ۱ تکه
رب گوجهفرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و پودر دارچین به مقدار لازم
🧆🧆🧆🧆
ابتدا پیازها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. سپس داخل یک قابلمه یا زودپز ریخته و به همراه کمی روغن و زردچوبه پیازها را تفت دهید تا سبک و طلایی شود و بوی خامی زردچوبه گرفته شود. بعد گوشت را اضافه کنید.
مرحله دوم
در ادامه گوشت را به همراه فلفل سیاه و پیاز خوب سرخ کنید تا گوشتها کاملا سرخ شوند. این کار باعث میشود گوشت خوشمزه شود و بوی زهم آن کاملا گرفته شود. حالا چوب دارچین را اضافه کنید و چند پیمانه آب جوش ریخته و بگذارید تا به جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید تا گوشت بپزد.
مرحله سوم
در ادامه وقتی گوشت پخت، چوب دارچین را خارج کنید و داخل یک تابه با کمی روغن رب را تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود. سپس به قابلمه گوشت اضافه کنید. شلغمها را پوست بگیرید و به ابعاد دلخواه خرد کنید و داخل همان تابه کمی سرخ کنید و به گوشت اضافه کنید.
مرحله چهارم
بعد از افزودن گوشت باید آلو را اضافه کنید
#سرآشپز
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@sarashpaz123
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥮 تهیه چیز #کیک_مربایی🥮
🍫مواد لازم:🍫
یک و نیم بسته کراکر گراهام، خرد شده
یک سوم فنجان شکر
یک فنجان گردو ، خرد شده
نصف فنجان کره ذوب شده
900 گرم پنیر خامهای نرم شده
یک فنجان شکر
یک فنجان خامه ترش
سه عدد تخم مرغ
یک چهارم فنجان آرد همه منظوره
دو قاشق غذا خوری وانیل
🍿🧁🍿
🧁🍿🧁
🍰ابتدا فر را روی 400 درجه فارنهایت ( 200 درجه سانتیگراد ) قرار میدهیم.
یک و نیم بسته کراکر گراهام ، یک سوم فنجان شکر ، یک فنجان گردو ، نصف فنجان کره ذوب شده را درون یک میکسر ریخته و هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند.
سپس در ته ظرف پخت پخش کرده و به مدت 10 دقیقه درون فر قرار میدهیم تا تست شود و از اجاق خارج میکنیم.
حال دما را به 175 درجه سانتی گراد کاهش میدهیم.
آرد ، پنیر و شکر را به وسیله هم زن هم میزنیم و سپس خامه ترش و تخم مرغ را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا کاملا مخلوط شود.
سپس مواد را درون ظرف پخت ریخته و به مدت 50 دقیقه درون فر قرار میدهیم .
#سرآشپز
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@sarashpaz123
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥞 #پنکیک بدون گلوتن🥞
🧂مواد لازم:
🍥125 گرم آرد بدون گلوتن
🍥یک عدد تخم مرغ
🍥250 میلی لیتر شیر
🍥کره برای سرخ کردن
🍴🍴🍴
آرد را داخل کاسه برزید و یک سوراخ در مرکز آن ایجاد کنید. تخم مرغ را درون آن بشکنید و با یک چهارم شیر ترکیب کنید. سپس مقدار باقی مانده شیر را اضافه نمایید و خوب ترکیب نمایید.اجازه دهید 20 دقیقه استراحت کند.
یک ماهیتابه نچسب را گرم کنید و کمی کره داخل آن بریزید. حالا پن کیکها را داخل آن سرخ نمایید.
با شربت آگاد یا آب پرتقال این پن کیکها را سرو کنید.
#سرآشپز
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@sarashpaz123
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍩#دونات_خامه ای🍩
🍪 مواد لازم:
۲۰۰ گرم پنیر کاتیج
۷ قاشق سوپ خوری آرد
۱ عدد تخم مرغ
۳ قاشق سوپ خوری شکر
مقداری جوش شیرین
سرکه
روغن گیاهی
پودر شکر
🍩🧁🍩
🧁🍩🧁
🍴طرز تهیه🍴
شکر، پنیر و تخم مرغ را داخل ظرفی ترکیب کنید.
مقدار بسیار کمی جوش شیرین داخل قاشق بریزید و روی آن چند قطره سرکه بریزید. سپس آن را داخل مواد بریزید.
آرد را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
روغن را در تاوه ریخته و روی گاز قرار دهید.
خمیر را دایره دایره کنید. هنگام دایره کردن خمیرها از آرد استفاده کنید تا به دست ها نچسبد.
دونات ها را در روغن کاملا سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود. برای اینکه مغز پخت شود باید روغن روی دونات ها را در تاوه بپوشاند.
سپس دونات ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا چربی و روغن اضافی آن را بگیرد.
در انتها روی دونات ها شکر وانیلی، دارچین و پودر قند بریزید.
#سرآشپز
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@sarashpaz123
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️بهت رسانههای عربی از موشک ایرانی هایپرسونیک #فتاح : غیر قابل انهدام و تهدیدی مستقیم برای آمریکا و اسرائیل!!
پ.ن : البته رسانههای معاند معتقدند موشک فتاح بیشتر جنبهی تبلیغاتی داشته و از تخیلات مسئولین نشأت گرفته است!😏
#ایران_قوی
🥘فاجیتا
🔸 مواد لازم
سینه مرغ: ۳ عدد
فلفل دلمه ای: ۲ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
فلفل سبز شیرین: ۴ عدد
سرکه: ۱ قاشق غذاخوری
سس سویا: ۵ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و فلفل پاپریکا: به مقدار لازم
🥘مراحل : ابتدا سینه های مرغ را در اندازه های متوسط خرد کنید.سپس مواد سرکه، سس سویا، روغن زیتون و ادویه ها را به مرغ ها اضافه و خوب مخلوط کنید.درب ظرف مرغ را گذاشته و ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شود.پیاز را نگینی خرد کنید و در ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید.سپس فلفل دلمه ای را نیز خرد کرده و به پیاز اضافه و کمی تفت دهید و سپس حرارت را خاموش کنید.مرغ ها را در یک ماهی تابه جداگانه ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید.نیم ساعت بعد، مخلوط پیاز و فلفل دلمه ای را به مرغ ها اضافه و هم بزنید.سپس ۱ قاشق غذاخوری سس سویا نیز اضافه و مخلوط کنید.بعد از پخته شدن مواد، حرارت را خاموش کنید
#سرآشپز
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@sarashpaz123
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍗#ته_چین_ماهیچه
🍚مواد لازم
پیاز :1 عدد
مغز ران گوسفند : 400 گرم
برنج : 3 پیمانه
تخم مرغ : 3 عدد
ماست چکیده و ترش : 300 گرم
زعفران دم کرده : 1 قاشق سوپخوری
کره : 50 گرم
زرشک : مقداری برای تزئین
خلال پسته : مقداری برای تزئین
نمک : به میزان لازم
فلفل سیاه : به میزان لازم
زردچوبه : به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن : به میزان لازم
🍚🍗مراحل : ابتدا پیاز داغ را آماده کنید.سپس ماهیچه را که تکه تکه کرده اید به آن اضافه کنید.سپس زردچوبه و فلفل را به گوشت اضافه کنید و با هم تفت دهید.۵۰۰ میلی لیتر آب اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد.در ظرفی دیگر تخم مرغ را به همراه ماست بزنید.زعفران دم کرده را به تخم مرغ ها اضافه کنید.سپس مایه تخم مرغ و ماست را با برنج آبکش شده مخلوط کنید.ته قابلمه را چرب کنید.سپس ابتدا یک لایه از مایه برنج و پس از آن یک لایه مخلوط گوشت بریزید.این مرحله را تا جایی ادامه دهید تا مواد تمام شود.یک ساعت اجازه می دهیم تا مواد کاملا پخته شود.بعد از پخت می توانید با زرشک و خلال پسته تزئین کنید
#سرآشپز
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@sarashpaz123
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
『 کلام ناب 』
🔹 نمازی که برای
شهوات دنیا یا آخرت باشد،
نمازی نیست که معراج مؤمن و
مقرب متقین باشد.
#امام_خمینی 🌷
#امام_امت
#اگر_امام_خمینی_نبود
🥐#نان_خامه ای_موزی🥐
🍴مواد لازم:🍴
نصف فنجان مارگارین ، نرم
240 گرم پنیر خامهای ، نرم
یک و یک چهارم فنجان شکر سفید
دو عدد تخم مرغ
یک فنجان موز له شده
یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
دو و یک چهارم فنجان آرد همه منظوره
یک و نیم قاشق چای خوری بکینگ پودر
نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
سه چهارم فنجان خرد شده گردو
دو قاشق غذا خوری شکر قهوهای
دو قاشق چای خوری دارچین
🥐🧈🥐
🧈🧈🧈
ابتدا فر را بر روی دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار میدهیم و ظرف را کاملا چرب میکنیم.
مارگارین و پنیر خامهای را با هم مخلوط میکنیم سپس شکر را اضافه میکنیم و به هم میزنیم تا مخلوط شوند پس از آن تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و موز له شده و وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم و سپس آرد ، بکینگ پودر و جوش شیرین را اضافه کرده و مخلوط میکنیم
در یک کاسه کوچک گردو را خرد کرده و با شکر قهوهای و دارچین مخلوط میکنیم و بر روی خمیر میپاشیم.
و درون فر قرار میدهیم و حدود 45 دقیقه اجازه میدهیم تا پخته شود.
#شیرینی
#سرآشپز
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@sarashpaz123
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧆دل سوخاری 🥪
🍴مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر
دل مرغ: ۵۰۰ گرم
تخممرغ: ۳ تا ۴ عدد
پودر تخم گشنیز: دو ونیم قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری
فلفل قرمز تند: یک دوم قاشق چایخوری
پودر زیره سیاه: یک پنجم قاشق چایخوری
سیر: ۳عدد رندهشده
لیمو ترش: چند حلقه
نمک: به مقدار کافی
پودر نان سوخاری: یک دوم پیمانه
آرد: یک پیمانه
روغن: به مقدار کافی
🥐🧈🥐
دل مرغ را پاک کنید و از وسط برش دهید به طوری که از هم جدا نشود.
آنها را شسته و کنار بگذارید تا آب آن برود.
در ظرفی یک عدد تخممرغ زدهشده، پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه و قرمز، پودر زیره، سیر، حلقههای لیموترش و نمک را با هم مخلوط کنید.
تکههای دل را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲ ساعت در یخچال بماند.
در ظرفی دیگر پودر نان، آرد و کمی نمک را با هم خوب مخلوط کنید.
۲ عدد تخممرغ و کمی نمک را در ظرف دیگر خوب بزنید.
تکههای دل را از مایه ادویهدار بیرون آورده ابتدا در ظرف تخممرغ زدهشده و سپس در آرد بغلتانید.
دوباره این عمل را انجام دهید و سپس در روغن داغ با حرارت متوسط دو طرف آن را سرخ کنید.
اگر دل را به مدت زیادی در روغن سرخ کنید سفت میشود.
#سرآشپز
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@sarashpaz123
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#معجون_خاکشیر😍😋
#سرآشپز
💖نوش جان💖
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@sarashpaz123
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان برای پیشرفت کانال به تبلیغ شبانه هم توجه کنید 💐