eitaa logo
سرآشپز
3.9هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
10.6هزار ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
11.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام سلام دوستهای گل و عزیزم ...خیلی خیلی درخواست آموزش رولت داشتین بفرمایید اینم آموزش رولت جذاب و ساده و راحت رولت خامه ای مواد لازم.برای تابه رژیمی و یا سینی بیست در سی(برای قالب سی در چهل تمام مواد رو دو برابر کنید ). .تخم مرغ دوعدد. آبجوش دو ق غ. آرد نصف لیوان. بکینگ پودر نصف ق چ .شکر یک چهارم لیوان .وانیل یک چهارم ق چ .ابتدا کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم اندازه کاغذ روغنی کمی بزرگتر از قالب باشه کاغذ روغنی رو خوب چرب میکنیم.زرده و سفیده رو جدا میکنیم سفیده رو با همزن میزنیم تا پفکی بشه بعد یک ق غ از شکرمون داخلش میریزیم و با همزن میزنیم تا وقتی ظرف رو برمیگردونیم نریزه بعد داخل یخچال قرار بدین تا آب نشه حالا زرده و باقی شکر و وانیل رو میزنیم تا یکدست بشه بعد آبجوش رو آضافه میکنیم و با همزن اینقدر میزنیم تا از حالت آبکی دربیاد و روشن و کشدار بشه. اضافه میکنیم بعد هم مخلوط آرد و بکینگ پودر و نمک رو سه بار الک میکنیم و به مایه فوق اضافه میکنیم و با همزن میزنیم وقتی یکدست شد سفیده رو اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تو این مدل رولت هم... 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @sarashpaz123 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌷سلام بر شعبان و اعیادش ، سلام بر حسین و عباسش ، سلام بر سجاد و سجودش ، سلام بر نیمه شعبان و ظهور مولودش. آغاز ماه رسول خدا ، ماه شادی آل الله مبارک باد ✨حلول مبارک✨ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @sarashpaz123 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 موادلازم زرده تخم مرغ ١٠٠گرم٦عدد پودر قند ١٦٠گرم يك ليوان وانيل يك ق چ پودر هل ١ق چ مغز گردو نگينى٢٠٠گرم ١ليوان و نيم زرده تخم مرغهارو با پودر قند و وانيل پنج دقيقه با همزن بزنيد تا سفيد و كشدار شود ، بعد پودر هل و مغز گردو رو كه قبلا نگينى خرد كردين با ليسك به دستور اضافه كنيد توى سينى كاغذ روغنى انداخته و با فاصله با يك قاشق كوچك از مواد بريزيد ، در صورت تمايل روى شيرينى هاتون رو خلال پسته بريزيد و بعد سينى شيرينى ها رو داخل فر كه زودتر روشن و گرم كردين ١٦٠درجه فر برقى بمدت ده تا دوازده دقيقه اجازه پخت بدين ، اگه فرتون گازيه درجه رو روى ١٥٠ بگذاريد ، خيلى مراقب باشيد شيرينى هاتون نسوزه همينكه از بغل طلايى شد شيرينى ها پخته و آماده است، بعد از اينكه شيرينى هارو از فر خارج كردين بگذاريد خنك بشه بعد از كاغذ جدا كنيد وسط شيرينى وقتى تازه از فر در مياد كمى مرطوب هست ولى بعد از يكساعت خشك و پفكى ميشه ، يك شيرينى پفكى خوب وسطش بايد پوك و توخالى باشه . 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @sarashpaz123 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و فوری یک عدد سیب زمینی یک عدد بادمجان یک عدد گوجه فرنگی سه عدد تخم‌مرغ پنیر موزارلای طبیعی نمک و روغن به مقدار لازم 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @sarashpaz123 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستورراحت جهت مزه دار کردن متفاوت براتون اوردم ‎دستور طبخ مرغ کاراملیزه 🍗 💯 ‎موادلازم جهت مارینه کردن مرغ ‎•عسل ۲قاشق غذاخوری ‎• کنجد 1 قاشق غذاخوری ‎• پاپریکا 1 قاشق چایخوری ‎•ادویه سبزیجات 1 قاشق چایخوری ‎• پودرفلفل شیرین 1 قاشق چایخوری ‎• پودرفلفل تند 1 قاشق چایخوری ‎•نمک 1 قاشق چایخوری. ‎• فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری. ‎•پودر سیر 1 قاشق چایخوری. ‎•روغن زیتون 1 فنجان ‎تیکه مرغ 5-6 عدد 🍗🍗چهل وپنچ دقیقه دردمای۲۰۰درجه تاوقتی روش سرخ بشه وپخته بشه قرارمیدیم 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @sarashpaz123 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
به کانال سر آشپز بپیوندید 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 https://eitaa.com/joinchat/2177433888Cdd140ef649
9.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تبدیل موز سیاه به طعم جذاب😍😋 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @sarashpaz123 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥯 😋😍 ▫️خمیر هزارلا یک بسته ▫️کنافه (کادایف)یک سوم بسته ▫️کره آب شده نصف لیوان ▫️شیر یک لیوان ▫️پنیر خامه‌ای سه ق غ(۵۰گرم) ▫️خامه قنادی ۱۵۰گرم ▫️وانیل 🛑خمیر را به قطعه های مربع برش بزنید و در شیر خیس کنید و کنافه و کره ابشده رو ترکیب کنید خمیر را در ظرف کنافه بغلتونید و روی سینی فر بچینید و‌با دمای ۱۸۰درجه بمدت ۲۰دقیقه میزاریم وقتی طلایی رنگ شد از فر خارج میکنیم و از وسط باز میکنیم و باخامه پنیری پرمیکنیم و در آخر روش شربت میریزیم 🛑برای خامه پنیری خامه و پنیر و وانیل و یک قاشق غذاخوری شکر سه دقیقه هم میزنیم 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @sarashpaz123 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍮🥮ی مدل 😍😋 مواد لازم: آرد ۱۵۰ گرم کره یا مارگارین ۱۲۵گرم پودر قند۵۰گرم زرده تخم مرغ ۱عدد رنده پوست پرتقال ۱ق چ نشاسته ذرت ۳۰گرم(سفید رنگه وقتی فشار میدید صدای قرچ قرچ میده😉) شیرخشک قنادی ۳۰ گرم کنجد ،،، مارمالاد یاااا بریلو به مقدار لازم طرز تهیه: کره رو با پودر قند میزنیم تا کرم رنگ بشه سپس زرده ورنده پوست پرتقال رواضافه کرده بعد نشاسته ذرت ، شیرخشک و آرد رو کم کم اضافه کرده ،، از خمیر به اندازه فندق بزرگ برداشته در کنجد میغلتونیم ودر قالب سیلیکونی قلبی شکل که چرب شده با پشت قاشق مربا خوری فشارمیدیم تا کاملا شکل قالب و بگیره،،، در فر گرم شده با درجه ۱۸۰ و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار داده بعد از پخت اجازه دهید کامل خنک بشه واز قالب خارج کنید،، با مارمالادتوت فرنگی یا بریلو قرمز یا شکلات های طعم دار پررکنید . ‎‌‌‌‌‌‌‌ 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @sarashpaz123 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
به کانال سر آشپز بپیوندید 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 https://eitaa.com/joinchat/2177433888Cdd140ef649
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 🍗😋👆 💖نوش جان💖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @sarashpaz123 ┗━━━🍂💞🍃━━━┛