لینک دانلود فایل های کانال (بحث های ارائه شده توسط #سربخشی) از پیکوفایل:
بدایه الحکمه، بخش اول
بدایه الحکمه، بخش دوم
بدایه الحکمه، بخش سوم
بدایه الحکمه، بخش چهارم
آموزش فلسفه، بخش اول
آموزش فلسفه، بخش دوم
آموزش فلسفه، بخش سوم
معرفت شناسی طرح ولایت
خداشناسی طرح ولایت
انسان شناسی طرح ولایت
فلسفه اخلاق طرح ولایت
علیت
فرگشت
رابطه دین و اخلاق
عدل، حکمت، شر
@sarbakhshi
تقریر نهایه الحکمه.doc
970.2K
نهایه الحکمه، المدخل، مرحله اول و دوم و سوم و چهارم و پنجم (به روز شده)
تقریر: سربخشی
#نهایه_الحکمه
#سربخشی
@sarbakhshi
کتاب فلسفه اخلاق نوشته حقیر بحمدلله منتشر شد. این کتاب محصول چندین سال تدریس، تحقیق و مطالعه فلسفی بنده در حوزه فلسفه اخلاق است که در ۵۳۸ صفحه و به همت انتشارات تراث چاپ شده است. در این کتاب کوشیده ام اغلب دیدگاه های موجود در باب ارزشهای اخلاقی را بررسی کرده و نقاط قوت و ضعف آنها را آشکار سازم و در انتها دیدگاهی معقول و منطقی در این باب اتخاذ کنم. به زعم خودم در این نوشتار نکات نوی متعددی در باب فلسفه اخلاق ارائه شده است و کوشیده ام از مسائل حل شده نیز تقریرهای دقیق و شفاف تری ارائه دهم. امیدوارم تلاش حقیر مرضی خدا و ولی نعمت مان حضرت حجت عج الله تعالی فرجه الشریف بوده و پسند خوانندگان عزیز را در پی داشته باشد و بر اندیشه فلسفی در حوزه فلسفه اخلاق چیزکی بیافزاید.
@sarbakhshi
ضمنا محضر سروران عزیز باید عرض کنم متاسفانه به دلیل قیمت بالای کاغذ و هزینه چاپ، انتشار کتاب به صورت محدود انجام گرفته و امکان پخش عمده آن وجود ندارد. ناگزیر هستیم اول سفارش ها رو دریافت کنیم و سپس تعداد درخواست شده را چاپ کنیم. هزینه روی جلد کتاب ۷۵ هزار تومان تعیین شده و عزیزانی که طالب ارسال کتاب به صورت پستی باشند احتمالا حدود ده هزار تومان هم بر این مبلغ افزوده میشود. به هر حال عزیزانی که طالب دریافت نسخه چاپی کتاب هستند در دایرکت خبر بدند تا نسبت به تهیه نسخه چاپی و ارسال آن اقدام شود. در اسرع وقت نسخه چاپی در کتاب خانه موسسه امام ره هم شماره گذاری خواهد شد تا امکان مطالعه آن فراهم شود.
هدایت شده از روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره
📘 انتشار کتاب " فلسفه اخلاق"؛
👤 اثر حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر محمد سربخشی، عضو هیئت علمی گروه فلسفه موسسه امام خمینی(ره)؛
💠 ناشر: انتشارات تراث
🔸فلسفه دانشی است انتزاعی که برای کاربردی شدن نیازمند واسطه است. فلسفههای مضاف چنین نقشی را ایفا میکنند. برای جاری ساختن اندیشههای فلسفی در اخلاق نیز نیازمند این واسطهها هستیم. فلسفه اخلاق نقش واسطه را میان فلسفه و اخلاق ایفا میکند.
🔸در حوزه اندیشه اسلامی گفتوگو درباره فلسفه اخلاق سابقهای طولانی دارد، اما این گفتوگوها بیشتر حول و حوش تقابل دیدگاه عدلیه (حسن و قبح ذاتی) و اشاعره (نظریه امر الهی) بوده است. اندیشههای جدید، به خصوص رویکردهای غیر واقعگرایانهای که امروزه در غرب جریان دارد، در این سابقه، حضور چندانی ندارند. از این جهت بحثهای فلسفه اخلاق تازگی زیادی دارد.
🔹کتاب حاضر کوشیده است با ارائه تعریفی از فلسفه اخلاق و روشن ساختن مسائل آن، تقابل رویکردهای مختلف فلسفی در این باب را آشکار ساخته و دیدگاههای جدید در حوزه اندیشه اسلامی را با دیدگاههای غربی به مقایسه بنشیند و از دل آنها رویکردی جدید در باب تبیین ارزشهای اخلاقی استخراج کند.
🔹رزومه حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر محمد سربخشی👇
https://asatid.iki.ac.ir/?prof=1820
🌐 کانال و سایت مؤسسه امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
🔰 https://iki.ac.ir
هدایت شده از یادداشت های فلسفی
لینک دانلود فایل های کانال (بحث های ارائه شده توسط #سربخشی) از پیکوفایل:
بدایه الحکمه، بخش اول
بدایه الحکمه، بخش دوم
بدایه الحکمه، بخش سوم
بدایه الحکمه، بخش چهارم
آموزش فلسفه، بخش اول
آموزش فلسفه، بخش دوم
آموزش فلسفه، بخش سوم
معرفت شناسی طرح ولایت
خداشناسی طرح ولایت
انسان شناسی طرح ولایت
فلسفه اخلاق طرح ولایت
علیت
فرگشت
رابطه دین و اخلاق
عدل، حکمت، شر
@sarbakhshi
ولایت تکوینی و تشریعی اهل بیت علیهم السلام.mp3
28.38M
با عرض سلام خدمت سروران گرامی. یکی از دوستان سوالاتی را درباره ولایت تکوینی و تشریعی اهل بیت علیهم السلام مطرح کردند. در حقیقت این سوالات مربوط به عزیزانی بوده که اخیراً شیعه شده یا متمایل به تشیع شدهاند. دوست بنده واسطه شده و این سوالات مطرح شد و حقیر تا جایی که توانستم در فرصت کوتاهی سعی کردم به آنها پاسخ دهم. در ضمن این گفتوگو علاوه بر بحث ولایت تکوینی و تشریعی، مساله توسل به اهل بیت علیهم السلام و چند نکته دیگر بررسی شده است. با توجه به اهمیت این بحث و اینکه ممکن است برای عزیزان دیگری نیز همین سوالات مطرح باشد، فایل گفتوگوی خودم با آن عزیز را پس از ویرایش به اشتراک میگذارم. انشاءالله مطالبی که گفته شده خارج از محدوده عقل و منطق نبوده و مورد رضایت حضرت حق باشد و وسیلهای برای تقرب حقیر و شنوندگان به امام زمانمان باشد. با این مقدمه فایل گفتوگوی مذکور را تقدیم میکنم.
@sarbakhshi