فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 ماه رمضان امسال متفاوت باش...
🎞 به عنوان کسی که سال ها تجربه مشاوره داره میگم: که راه حل بزرگ ترین مشکلات زندگی رو، ساده و راحت، میشه تو قصه ما و خدا پیدا کرد...
💚 تربیتکده آیین فطرت توحیدی برگزار می کند:
🤲 دورۀ آموزشی #قصه_من_و_خدا (سطح یک)؛ چلّۀ عاشقانه با خدا
🎙مدرس دوره:
حجةالاسلام #محسن_عباسی_ولدی
✅ "تفاوت" رو میتونی تو نظرات 🔅۲۲۰۰۰🔅 شرکت کننده قبلی پیدا کنی. (کلیک کنید)
⏳ تا آخر اسفند وقت داری که ثبت نام کنی.(تا۳فروردین تمدیدشد)
🔸 اطلاعات بیشتر و ثبت نام:
🌐 https://tarbiatkadeh.ir
🔸 قبل از ثبت نام حتماً در کانال تربیتکده عضو شو:🔻
https://eitaa.com/joinchat/223281339C5b30207d21
🌹 ماه رمضان امسال متفاوت باش...
تربیتکده آیین فطرت توحیدی برگزار می کند:
🤲 دورۀ آموزشی #قصه_من_و_خدا (سطح یک)؛ چلّۀ عاشقانه با خدا
🎙مدرس دوره:
حجةالاسلام #محسن_عباسی_ولدی
✅ کاملا رایگان
✅ مناسب برای نوجوانان، جوانان و سنین بالاتر
🎥 برای دیدن کلیپ معرفی دوره کلیک کنید.
📋 اینجا بخشی از نظرات 🔅۲۲۰۰۰🔅 شرکت کننده قبلی رو بخونید.
⏳ تا آخر اسفند وقت داری که ثبت نام کنی.(تا ۳ فروردین تمدید شد!)
🗓 شروع چلّۀ عاشقانمون: پنجشنبه ۳ فروردین، ساعت ۱۶
🎁 شاید با عیدی دادن این دوره به دوستات، زندگی شون رو متحول کنی...
🔸 اطلاعات بیشتر و ثبت نام:
🌐 https://tarbiatkadeh.ir
🔸 قبل از ثبت نام حتماً در کانال تربیتکده عضو شو:🔻
https://eitaa.com/joinchat/223281339C5b30207d21
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ کار فرهنگی تمیز و قابل تکثیر
در کنار سازمانها و نهادهایی که در خصوص عفاف و حجاب تکالیفی بر دوششان است، مردم هم وظایفی دارند. یکی از راههای انجام وظیفه در خصوص کشف حجابهای برنامهریزی شده، عدم استقبال از این سبک زندگی اجتماعی است. کاری که امثال حاج عباس صدر از شهروندان اصفهانی انجام دادند.
حاج عباس که از کسبه با سابقه و خوش انصاف محله خودشان است، با نصب اطلاعیه به شیشه مغازه بدون بیاحترامی به کسی، عدم استقبال خودش از کشف حجاب را نشان داده است. مسجد محله هم از ایشان تقدیر کرده است. دو کار تمیز فرهنگی قابل تکثیر...
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
rubika.ir/rasaee
eitaa.com/rasaee
virasty.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
♻️ بی تفاوت نبود؛ رویِ شیطان را سیاه کرد!
🔰 "آیت الله محمدتقی بافقی" از عاشقان امام زمان(عج) بود و "یا صاحب الزمان" ذکر همیشگیِ لب هایش...
نوروز ۱۳۰۶ رضاخان به قصد حرمت شکنی، خانواده اش را بدون حجاب فرستاد به حرم حضرت معصومه(س) در قم! در برابر این هتک حرمت، کسی جرأت نمیکرد حرفی بزند؛ مردم فقط بر سرشان می زدند و می گفتند یا امام زمان چکار کنیم!
آیت الله بافقی تا فهمید خودش را به حرم رساند و فریاد زد؛ اگر مسلمان نیستید پس در حرم دختر پیغمبر چکار می کنید؟ اگر هم مسلمان هستید چرا با این وضعیت اینجا آمدید؟
شیخ فریاد زد: از حرم بیرون بروید، حرمت حرم را نشکنید! خبر که به رضاخان رسید؛ با چند کامیون ارتشی رفت قم و حرم را محاصره کرد و گفت؛ شیخ بافقی را بیاورید!
پیرمرد را آوردند پیش رضاخان، شاهدان تعریف می کنند که رضاخان ملعون با باتومی که در دستش بود، به جان شیخ افتاد و تا میتوانست به سر و بدن او کوبید!
شیخ اصلا ناله نمی کرد، فقط می گفت: یا صاحب الزمان! یا صاحب الزمان...
رضا قلدر آیت الله بافقی را به شهرری تبعید کرد که دیگر در قم نباشند.
🔹امام خمینی(ره) گفته بودند: هر کس می خواهد کسی که رویِ شیطان را سیاه کرده، ببیند، به شهرری برود و آیت الله بافقی را ببیند...
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
rubika.ir/rasaee
eitaa.com/rasaee
virasty.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
🍃برگی از سیمای امام خامنه ای در قلم استاد قلم
💧دلنوشته ادبی از استاد محدثی
📝می خواهم با قلممویی از کلمات، بر بوم این صفحات، چهرهنگاری کنم و تصویر چهره محبوب را به صورت تابلویی چند بعدی، به رسم یاد بود تقدیم دوستان کنم. در قاب این نوشته، تصویر مردی است از تبار عترت، سیدی از قبیله اهل بیت، زاده زهرا و علی (علیهما السلام ) مسافری از قافله تشیع، پیام آوری از حرای کربلا، سرداری به تنهایی مجتبای سبز پوش، تنهایی در غریبآباد بیدردان، زخم خوردهای از تیغ جهل نامردان، محسود حسودان تنگ نظر، محبوب عاشقان جان بر کف، صبوری از طوبای حسنی، غیوری از شجره حسینی، شاهدی از مشهد شهادت، شهید زندهای از نسل حماسه، ذوالفقاری در غلاف حفظ مصالح. این قطعههای ریز و درشت را اگر کنار هم بگذاری، سیمای آفتابی مردی به چشم میآید که در اوج اقتدار، مظلوم است و در بلندای رفعت، متواضع و در اوج تواضع، رفیع. دخیل ضریح انتظار، تشنه چشمه فرج، سیراب زمزم جمکران، علمداری عباسگون که قاطعیتی ذوالفقارانه دارد و دستی که یادگار علقمه وفا و فرات و کربلاست. پناه چلچلهها، مأمن دلشکستهها، سردار خط علوی، سرباز جبهه مهدوی.
📝نشان جانبازی در دست بلندش، چفیه بسیج بر دوش تعهد بارش، عصای توکل در پنجه استوارش، عینک بصیرت بر چشمان بیدارش. فقیهی وارسته از تعلقات، رهبری رهرو جاده تکلیف که مرجعیت در پی او دوان است و او از مرجعیت گریزان. چلهنشین سجاده و سحر، معتکف محراب فکه و شلمچه، امین وادی شعر و هنر، مرزبان اقلیم فرهنگ و ادب، خبیر خطه فقه و حدیث، بصیر میدان سیره و تاریخ، نکتهسنج قلمرو اخلاق و تربیت، شوریده آوای ترتیل و قرائت، خطشکن عرصه سیاست، خورشید سپهر بیان و بلاغت، آبرو بخش رهبری و درسآموز شیوه سروری.
📝جوانان، دلداده پند پیرانهاش، پیران شورآموز روح جوانانهاش، واعظان خوشهچین خرمن بیانش، ذاکران بهرهمند از نکتههای بدیعش، قاریان، در کمند مَدّ نگاهش، متهجدان اسیر سلسله اشک و آهش. اهل ذوق، شیفته روح لطیفش، اهل ادب، مفتون فکر بدیعش، اهل دل، مخمور شراب شیداییاش، اهل رزم، مرید روح عاشوراییاش. اهل قلم از قدرت قلمش متحیر، اهل سخن از طبع سیال و ذهن جوالش مدهوش، اهل سیاست از هوش سیاسیاش حیران، اهل فرهنگ از ژرفای فهمش سر به گریبان، اهل مطالعه بر گستره کتابخوانیاش ثناخوان.
📝فقیهان به عمق فقاهتش معترف، هنرمندان از بینش هنریاش مبهوت، شاعران از ظرافت مشعوف، خطیبان از سلاست گفتارش در شگفت، رهروان به رهبریاش مفتخر، رهبران به صلابتش محتاج. رهبری فرهنگساز و اندیشهپرور، غیرتگستر و آیندهنگر. فرزانهای که افشای شبیخون فرهنگی، برگی از دفتر بیداری اوست، و عبرتهای عاشورا نقطهای از الفبای شعورش، رسالت خواص، سطری از کتاب تعهدش، رفتار علوی، واژهای از قاموس افکارش، سادهزیستی، موجی از پارساییاش. عزت حسینی مرامش، خدمترسانی پیامش، کارآمدی حوزه امیدش، بیداری دانشگاه انتظارش، ایمان جوانان تکیهگاهش، وحدت مردم آرمانش.
📝خامنه، ذاکره دیرینش، قم خاطره شیرینش، مشهد شاهد هدایتهایش، ایران خانه امتش، امت حامی امامتش، سنگر جمعه تجلی راه خداییاش، محراب جبهه تبلور روح حسینیاش، ولایتفقیه تداوم خط خمینیاش، کرسی درس حجت فقاهتش. اینهاست که دلها را اسیر سلسله محبتش ساخته و جانها را به کمند عشقش انداخته است. اینک در نگارستان ولایت این تصویر زیبا، بیقاب و بینقاب، در تاقچه دلمان نشسته و راه را بر نامحرمان بسته است. باشد که این نقش و این نگار، بی غبار و پایدار بماند.
#مفاخرگیلان
https://eitaa.com/joinchat/691798023C0216686926
هدایت شده از اطراف|م.ص.صاد
نامه خواندنی نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی یک ماه قبل از استعفا
نامه نخست وزیر #بنت به اکثریت #صهیونیستهای خاموش
در سالگرد ۷۵ سالگی #رژیم_صهیونیستی
***
در طول تاریخ، یهودیان دو بار در این سرزمین صاحب یک کشور مستقل و یکپارچه بودند . اولین بار به مدت ۸۰ سال یک حکومت یهودی وجود داشت و سپس به دلیل درگیری های داخلی تجزیه شد.
بار دوم، حکومت یهودیان حدود ۷۷ سال وجود داشت و سپس به دلیل درگیری های داخلی، حاکمیت آن توسط رومیان از بین رفت.
اسرائیل سومین دوره حکومت یهودیان است. اکنون این کشور در ۷۵ سالگی خود قرار دارد.
همه ما در برابر این آزمون قرار داریم که آیا به عنوان یک کشور مستقل و متحد موفق خواهیم شد از دهه هشتاد عبور کنیم، یا به دلیل درگیری های داخلی دوباره شکست خواهیم خورد؟
از آنجایی که مردم تمایل دارند مسائل را سریع فراموش کنند، من وضعیت یک سال پیش اسرائیل را به شما یادآوری می کنم.
اسرائیل چهار انتخابات متوالی را پشت سر گذاشته بود. شهروندان اسرائیل از کمپین های مبارزاتی وحشیانه بی پایان ناراحت، عصبانی و خسته شده بودند.
بودجه دولتی وجود نداشت. ادارات دولتی فلج و سردرگم بودند.
صدها هزار بیمار کرونا به دلیل سیاست تعطیلی و مرخصی موقت دولت سابق خانه نشین شده بودند. و در این هنگام موج کرونای دلتا در شرف ورود به دنیای ما بود.
اقتصاد اسرائیل به دلیل انتخابات بی پایان و به دلیل ترس از تعطیلی های مخرب تر، در رشد منفی و در یک وضعیت عدم اطمینان هولناکی قرار داشت.
اسرائیل کنترل مخارج خود را از دست داد و به رکورد کسری ۱۰.۱ درصدی رسیده بود.
حماس نتانیاهو را تهدید کرد که مراسم رژه پرچم ها را در مسیر معمول برگزار نکند، نتانیاهو نیز در مقابل تهدید تعظیم کرد و مسیر مراسم را تغییر داد.
در مقابل، حماس و جهاد اسلامی گستاخانه و جسورانه به سمت اورشلیم، پایتخت اسرائیل، موشک شلیک کردند. آنها بوی ضعف و دو قطبی شدن داخلی را حس کردند. ساکنان اورشلیم صدای آژیر خطر را می شنیدند و در پیادهروها پناه میگرفتند.
جلسه عمومی کنست به حالت تعلیق درآمد و اعضای کنست به سرعت به اتاق های امنیتی منتقل شدند. ساکنان جنوب به پناهگاه هایی بازگشتند که در دهه گذشته به آن عادت کرده بودند.
در لود و عکا، شورشیان عرب شهروندان اسرائیلی را مورد ضرب و شتم قرار دادند، مشاغل و کنیسه ها را سوزاندند و کنترل دولت از بین رفت.
شهرهای درگیر برای روزها در واقعیتی مشابه وضعیت پیش از بوجود آمدن کشور و قانون زندگی می کردند.
صحنه های۱۹ سپتامبر ۲۰۲۰ تا سپتامبر ۲۰۲۱، شبیه وقایع ۱۹۲۹ (قیام فلسطینی ها بر علیه صهیونیست ها) بود. هیچ قانون و عدالتی وجود نداشت. روزهای وحشتناکی بود. دولت اسرائیل از صبح تا غروب مشغول دعواهای داخلی بود که به فلج کامل کشور انجامید. درگیری های داخلی در اسرائیل به اوج خود رسید و دولت اسرائیل کنترل خود را از دست داده بود.
پ.ن: نامه مفصل و ادامه دار است.
#مقاومت
#کابوس_دهه_هشتاد
@atraf_man
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ تخلف رییس بانک انصار (که وابسته به نهاد مقدس سپاه پاسداران است) از عدم تذکر به کسی که در شعبه امام زاده حسن بانک انصار (سپه) کشفحجاب کرده و پاسخ درشتی که به آمر به معروف میدهد، از قبح کشف حجاب آن زن بدتر است. ریشه این بانک متعلق به سپاه است و چنین فردی صلاحیت قبول مسئولیت در چنین جایگاهی را ندارد. وجود چنین افرادی در نهادهای مقدس همواره موجب بدنامی این مجموعهها خواهد بود. منتظریم تا پس از بازگشایی ادارات خبر عزل و جابجایی این فرد اعلام شود.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
rubika.ir/rasaee
eitaa.com/rasaee
virasty.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از رواق
🔖واکنش امام خمینی به شهادت سید یونس رودباری
▫️روز سوم فروردین امام خمینی در اولین واکنش نسبت به فاجعه فیضیه از مردم خواستند «از مدرسه فیضیه دیدن نمایند و جنایات غیر انسانی دستگاه حاکمه را از نزدیک ببینند و نیز به بیمارستانها سرکشی کنند و از روحانیان مجروح و مصدوم عیادت به عمل آورند تا دریابند که دستگاه حاکمه با روحانیت چه کرده است.»
▪️احتمالاً اولین بار خبر شهادت سید یونس رودباری، در دهه اول اردیبهشت به امام خمینی میرسد. با توجه به این که روند مجروحیت تا شهادت و خاکسپاری سید یونس حدود دو هفته طول میکشد، طبیعی بود که این خبر دیرتر به قم برسد.
▫️روز 11 اردیبهشت 42، چهل روز بعد از ماجرای فیضیه، خانواده سید یونس رودباری به دیدار امام خمینی رفتند. امام در این ملاقات پس از عرض تسلیت و تفقد و اظهار همدردی، چون پدر شهید سید یونس را در حال گریه مشاهده میکند به ایشان میفرماید: «این گریه مال شما نیست! این گریه برای من است که بهترین عزیزم را از دست دادم! من سید یونس رودباری را از فرزندانم بیشتر دوست داشتم.»
@Revvagh
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | توصیههای رهبر انقلاب برای استفاده هر چه بهتر از ماه مبارک رمضان
✨ #بهار_معنویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از پشت پرده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مکالمه جالب پوتین و شی جینگ پینگ در دیدار اخیر
شی جین پینگ: تغییراتی در حال حاضر اتفاق می افتد که در 100 سال گذشته رخ نداده است و ما با هم این کار را انجام می دهیم.
پوتین: موافقم
شی جین پینگ: مواظب خودت باش، دوست عزیز
پوتین: سفر بخیر
-
برخی کارشناسان بر این باورند که این گفتگوی روسای جمهور چین و روسیه نشان دهنده عزم آنها برای تغییر موازنه قوا در جهان است.
✅ پوتین رسما اعلام کرد که نه تنها با چین، بلکه با کشورهای آسیایی، آفریقایی و آمریکای لاتین، علاوه بر ارز محلی و طلا از این به بعد با ارز یوان نیز تجارت می کنند.
🔹 بدین ترتیب،بصورت رسمی اولین سیگنال های ورود پترویوان در برابر دلار نفتی در جهان اعلام شده است
@orve313
هدایت شده از قیام نو
مردی در اوکلاهاما زنی را کشت
قلب او را بیرون کشید و کباب کرد!
یک بچه ۴ساله را نیز کشت.
@Farang_nevesht
هدایت شده از گوهرشاد | اخبار حجاب و بصیرتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 هشدار دقیق ۱۵ سال قبل رهبری به حوزه علمیه درباره فضای مجازی در آینده
🔹شاید روزی بیاید که دشمنان و افراد مغرض، بتوانند خیلی آسان کلاس های درس دانشگاه ها و مدرسه های شما را و فرزندان شما در خانه های شما را در دست بگیرند و شما هم هیچ کار نتوانید بکنید.
🔹فکر آن روز را حوزه علمیه باید بکند.
🔹مسئول دینداری مردم حوزه علمیه است.
🔺🔹🔺کاشکی حوزه علمیه و متدینان به این پیشبینی رهبر حکیم، بیشتر توجه می کردند.
🔺کاش لااقل همین الان به توصیه ها و فرامین او توجه کنند.
🔸کانال اخبار عفاف و حجاب کشور
https://eitaa.com/joinchat/363069518C05d7b9f4e8
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خسرو معتضد: من هم طرفدار سلطنت بودم تا اینکه...
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
4_5988001712835661175.mp3
7.9M
علاقه مندان به هنر، سرود و موسیقی این صوت را حتما گوش کنند.
جریان شناسی سرود های نوستالوژیک انقلاب اسلامی در گفتوگو با امیرحسین سمیعی، خواننده و آهنگساز
برنامه جهان آرا؛ ١٨ بهمن ١٤٠١
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
اگرچه هیچ چیز جای مطالعه را نمیگیرد اما دیدن مستندهای تاریخی هم میتواند در آگاهی به تاریخ کمک زیادی کند.
لذا پیشنهاد میکنم سر فرصت ۴۱ قسمت از مجموعه مستند "در برابر طوفان" و "پس از طوفان" را ببینید یا در مدارس و مساجد و کانونهای فرهنگی و... برای مخاطب اکران کنید.
مجموعه در برابر طوفان درباره دوره پهلوی و مجموعه پس از طوفان نیز درباره عملکرد ۹ ماهه دولت موقت در روزهای ابتدای پس از انقلاب است.
در برابر طوفان ۱:
https://www.doctv.ir/program/153562
در برابر طوفان ۲:
https://www.doctv.ir/program/158592
در برابر طوفان ۳:
https://www.doctv.ir/program/160656
پس از طوفان:
https://www.doctv.ir/program/229768
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
4_5994416968046743353.mp3
50.26M
صوت کامل گفتگو با دکتر فریدون عباسی دانشمند هسته ای در برنامه جهان آرا با موضوع پیشرفتهای هسته ای دانشمندان ایرانی بعد از انقلاب
۲۰ بهمن ۱۴۰۱
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رفتار شناسی مردم ایران در حمایت از اصل نظام جمهوری اسلامی با وجود همه مشکلات و سختی ها، فقط با تکیه بر مولفه «دین» ممکن است.
زیرا اصل انقلاب اسلامی یک واکنش به مشکلات اقتصادی یا سیاسی یا اجتماعی نبود که با وجود استمرار یا حتی تشدید بعضی از این مشکلات در 40 سال گذشته، مردم نسبت به اصل انقلاب دلسرد شوند. انقلاب اسلامی قیام برای احیای اسلام سیاسی بود و با وجود گذشت 44 سال از انقلاب، توده های میلیونی مردم همچنان نسبت به این آرمان خود محکم ایستاده اند. این بخش از سخنان آیت الله جوادی آملی در دهه هفتاد، به خوبی این مساله را توضیح می دهد که دقیقا علت بقا و حفظ ایران هم اسلام بوده است.
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از مایکل اسپرینگمن دیپلمات اسبق امریکا پرسیدم با توجه به دشمنی امریکا با مردم ایران در قبل انقلاب (کودتای ۲۸ مرداد) و انواع دشمنی های بعد انقلاب، ایرانی ها باید دقیقا چه کار کنند تا امریکا دست از سرشان بردارد؟
پاسخ صادقانه ای داد: ایرانی ها باید از صفحه روزگار محو شوند!
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
حضور پرویز ثابتی مسئول ادارهٔ سوم (مهمترین رکن) ساواک در بین براندازان جمهوری اسلامی در امریکا نه تنها جای تعجب ندارد بلکه کاملا هم طبیعی است!
جنبشی که نقاب آن «زن، زندگی، آزادی» است اما وقتی هنوز قدرت ندارد، در وسط خیابان آرمان علی وردی را سلاخی و روح الله عجمیان را با بدترین شکنجه ها شهید میکند، ادامه نسل جانیانی مثل پرویز ثابتی است. در واقع صورت مساله بسیار روشن است؛ وحشی ترین نیروهای سیاسی قبل و بعد از انقلاب با هم به ائتلاف رسیده اند تا جمهوری اسلامی را ساقط کنند، نکته کار اینجاست که قبل از انقلاب قدرت داشتند و در تشکیلات ساواک مخالفانشان را شکنجه میکردند و امروز که در قدرت نیستند در کف خیابان همان وحشی گری ها را انجام دادند.
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
مطرح شدن دوباره نام پرویز ثابتی فرصت خوبی است برای بازدید عمومی دانش آموزان، دانشجویان و سایر تشکلهای فرهنگی و مردمی از #موزه_عبرت
مکانی که بعد از 44 سال همچنان بهترین ویترین از جنایتهای بی سابقه ساواک در دوره پهلوی است. تاریخ را برای نسل جدید نباید فقط تعریف کرد، باید نشان داد.
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
+۱۸
آنقدر مرا با شلاق زدند که ناخنهای پایم از جا پریدند و افتادند و ناخنهای دستم نیز کنده شدند. در همان حال که خونین و مالین روی زمین افتاده بودم، به زور آب به دهانم ریختند؛ من هم تف کردم توی صورتشان. دست بردار که نبودند. جریتر شدند و به زور کمی دانه برنج به دهانم ریختند تا به خیال خودشان روزه مرا باطل کنند. برای اینکه خوشحال نشوند گفتم؛ باز من روزهام، هرکاری کنید، حتی اگر در دهانم ادرار کنید، بازهم روزهام باطل نمیشود، چون به زور است.
...مرا بردند و بعد از کتک مفصلی از مچ، پاهایم را بستند و وارونه آویزان کردند. بعد از دقایقی آمدند و مرا به روی زمین انداختند. بعد مجبورم کردند که روی چهارپایهای بایستم و دستهایم را از طرفین به میخ طویلهای بر دیوار بستند و بعد چهارپایه را از زیر پاهایم کشیدند و مصلوبم کردند. تمام وزنم را کتف و مچ دستهایم تحمل میکرد. دستبند لحظه به لحظه بیشتر در مچ دستم فرو میرفت. خون به دستم نمیرسید. پنجههایم بیحس شده بودند. به همین اکتفا نکردند و شروع کردند به شلاق زدن به کف پا و روی پایم...
آن شب من لخت و عور بودم. شمعی روشن کردند. پارافین ذوب شده چکه چکه روی بدنم میریخت و میسوزاند و پوست را سوراخ میکرد. گاهی هم شعله آن را بین بیضهها میگرفتند و موها را آتش میزدند. با فندک روشن هم موهای بدنم و ریشم را میسوزاندند. از سوزش درد به خود میپیچیدم. با ناخن گیر یکی یکی موها را میکندند و هی تکرار میکردند: امشب، شب آخر است. یک کمدی تراژیک تمام به اجرا گذاشته بودند. پنبه آغشته به الکل را به دور انگشت شست پا میبستند و بعد آن را آتش میزدند. این پنبه شاید دو دقیقه دور انگشتم میسوخت. یا پنبه فتیله شده را درون نافم میگذاشتند و آتش میزدند. گاهی خاکستر سیگار را روی بدنم میریختند.
کاری از دستم برنمیآمد جز داد زدن. از اعماق وجود فریاد میزدم... مرا لخت آویزان میکردند و گاهی بر آلت تناسلیام شلاق میزدند که بر اثر همین ضربات باد کرده بود...
تا ساعت دو نیمه شب مرا به هرشکلی که میتوانستند اذیت و شکنجه کردند. وقتی دیدند جواب نمیگیرند به زیر آپولو بردند. همه بازجویان از اتاق خارج شدند. آپولو صندلی دسته داری بود که کف آن بیش از حد پهن بود. وقتی روی آن نشستم، پاهایم از ساق بیرون از صندلی میماند. دستها را از مچ با مچبند قالبی به روی دسته صندلی پیچ و مهره و سفت کردند. وقتی که پیچها را سفت میکردند قالبها بر مچ و ساق پاهایم فرو میرفت و به اعصاب فشار میآورد. فشار بر دست چنان بود که هر لحظه فکر میکردم خون از محل ناخنهای دستم بیرون خواهد جهید. درد این لحظات به واقع خیلی بدتر و شدیدتر از درد شلاق بود. دست بیشتر و بیشتر پرس میشد و تمام اعصابم از توک پا تا فرق سرم تیر میکشید. به دست راست کمتر فشار میآوردند، زیرا بعد از پرس دست باد میکرد و دیگر نمیشد با آن اعتراف نوشت.
بعد از مهار شدن دستها و پاها، کلاه کاسکت مخروطی شکل را که از بالا آویزان بود بر سرم گذاشتند که تا زیر گلو میآمد. آن گاه به کف پاهایم شلاق زدند. وقتی از شدت درد فریاد میکشیدم، صدا در کلاه کاسکت میپیچید و گوشم را کر میکرد، نه میشد فریاد کشید و نعره زد و نه میشد درد ناشی از شلاق را تحمل کرد. هیچ منفذ و راه در رویی برای خروج صدا از کلاه کاسکت نبود و صدا در همان کلاه دفن میشد. گاهی شلاق را به کلاه میزدند، دنگ و دنگ صدا میکرد و سرم دوران مییافت و دچار گیجی و سردرد میشدم. عذاب آپولو واقعی و خرد کننده بود. پیچها را دائم شل و سفت میکردند...
کار آن شب بازجویان خیلی طولانی شد. بعد از شلاق و آپولو مرا از اتاق حسینی بیرون بردند و دور دایره گرداندند تا پاهایم تاول نزند و باد نکند. بعد آویزانم کردند… مرا به اتاق شماره ۲۲ بردند. این اتاق شیب کمی داشت و کف آن خیس بود. مرا که لخت مادرزاد بودم کف اتاق نشاندند و گفتند بنویس. من دو زانو نشستم و با یک دستم ستر عورت میکردم و با دست دیگرم خودکار را گرفته بودم. از زور سرما دندانهایم به هم میسایید. از دماغ و دهانم بخار بلند میشد. دست و بدنم میلرزید. نمیتوانستم چیزی بنویسم. سرما در بدنم رسوخ کرده و به مغز استخوانم رسیده بود...
بخشی از کتاب خاطرات عزت شاهی (فصل شبهای کمیته مشترک یا همان موزه عبرت)
#پرویز_ثابتی
#زن_زندگی_آزادی
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
هدایت شده از حافظه تاریخی ایرانی
25.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برخلاف قسمتهای قبلی، دیدن این قسمت را به همه پیشنهاد نمیکنیم.
آشنایی با شخصیت درنده و ستمگری مثل پرویز ثابتی و جنایاتی که در زیر مجموعه او در ساواک انجام شده، اعصاب و روان میخواهد. پس اگر زیر ۱۴ سال هستید یا شرایط روحی مناسبی ندارید قسمت ۵۲ برنامه حافظه تاریخی ایرانی را نبینید!
+معرفی دو کتاب
🔻عضو کانال شوید و تمام قسمت های قبلی را هم ببینید👇
https://eitaa.com/joinchat/2551251115C119f214b32
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
اوکراین بعد از فروپاشی شوروی چند هزار سلاح و کلاهک هسته ای داشت و بعد از امریکا و روسیه سومین قدرت اتمی دنیا بود اما به خاطر حماقت تاریخی رییس جمهور وقت اوکراین و امضای معاهده بوداپست، رسما خلع سلاح شد.
چند سال بعد، اوکراینی ها حماقت دوم را مرتکب شدند و عرصه سیاست و حکمرانی شان را به یک سلبریتی و کمدین یعنی زلنسکی واگذار کردند. نتیجه این تصمیم اعتماد عجیب و غریب زلنسکی به امریکا، غرب و ناتو بود تا جایی که با تحریک روسیه، بالاخره روس ها به اوکراین حمله کردند و امروز بعد از یک سال از این جنگ، بخش قابل توجهی از زیرساختهای اوکراین نابوده شده.
این عکس نیز تصویر نمادین خوبی از وضع امروز اوکراین است. اوکراین در نتیجه حماقت های متعدد چند دهه گذشته از سومین قدرت اتمی دنیا به یکی از درس های عبرت دنیا تبدیل شده. کشوری که حالا همردیف بسیاری از کشورهای جنگ زده و بدبخت دنیاست و در بسیاری از عرصه ها مصداق یک کشور عقب افتاده است. تا جایی که رییس جمهورش طی یک پروتکل تشریفاتی باید بایستد تا رییس جمهور امریکا برایش بنشیند و به یادگار امضا کند؛ امضایی در تایید بدبختی و سرسپردگی اوکراین!
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b
هدایت شده از حافظه تاریخی ایرانی
44.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقای عراقچی! شما اشک شهید فخری زاده را درآوردید نه اشک وندی شرمن را!
قسمت ۵۳ برنامه حافظه تاریخی ایرانی
🔻عضو کانال شوید و تمام قسمت های قبلی را هم ببینید👇
https://eitaa.com/joinchat/2551251115C119f214b32
هدایت شده از حافظه تاریخی ایرانی
36.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
"جمهوری اسلامی در بن بست است"
این کلیدواژه بسیاری از کسانی است که سالها در قدرت بودند اما وقتی دوره شان تمام شد و خودشان در "بن بست بازگشت به قدرت" قرار گرفتند این جمله را بیان کردند؛ از نهضت آزادی تا خاتمی و احمدی نژاد!
اما این چه بن بستی است که ۴۵ سال است جمهوری اسلامی از آن عبور کرده؟
در قسمت ۵۴ برنامه حافظه تاریخی ایرانی به چند مورد تاریخی از این توهم بزرگ اشاره کرده ایم.
🔻عضو کانال شوید و تمام قسمت های قبلی را هم ببینید👇
https://eitaa.com/joinchat/2551251115C119f214b32
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
روزنامه شرق به عنوان یکی از اصلی ترین بلندگوهای غرب در ایران، نماد «خیالپردازی و دوری از واقع گرایی» است. گاف بزرگ این روزنامه اخیرا در فضای مجازی بازخورد زیادی داشته چون دقیقا قبل اعلام توافق ایران با عربستان سراغ یکی از دیپلماتهای اصلاح طلب رفته و او هم بدون اطلاع از واقعیت و طبق آنچه در ذهن خودش بوده، گفته «ریاض از احیای روابط با ایران در سال1401 سرباز زد!» تازه این پیشفرض غلط را مفصل به بحث هم گذاشته وآسیب شناسی کرده!
اما این بار اول نیست که غربگرایان در این روزنامه به جای توجه به واقعیت «خیال پردازی» می کنند. گاف دیگر این روزنامه برای سال95 بود. زمانی که انتخابات ریاست جمهوری در امریکا برگزار شد و قبل آنکه نتیجه رسمی اعلام شود، شرق آنچه دوست داشت به واقعیت تبدیل شود را به عنوان تیتر یک برگزید و با ذوق زدگی کلینتون را به عنوان رییس جمهور جدید بعد از اوباما معرفی کرد! تازه سعی کرد رنگ لباس روحانی و کلینتون را هم به اصطلاح ست کند تا صفحه یک زیباتری داشته باشد اما همان روز اعلام شد که ترامپ رییس جمهور جدید امریکاست!
خیالپردازی شرق البته پیشتر هم سابقه داشت. سال94 و در اوج هشدارهای دلواپسان به دولت روحانی درباره خدعه های امریکا، شرق یکی از ابلهانه ترین تیتر های تاریخ مطبوعات ایران را منتشر کرد؛ «امضای کری تضمین است!» تیتری که بعدا به یک ژانر برای یادآوری سفاهت جریان غربگرا در اعتماد به دشمن تبدیل شد.
خیالباف ترین افراد و جریانهای سیاسی وکسانی که در عالم رمانتیک خودشان حبس شده اند، علم واقع گرایی به دست گرفته اند و جریان انقلابی را با برچسب «خیال پردازی» توصیف میکنند!
@Sabeti
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
اعلام برائت مورخان و نظریه پردازان مطرح دنیا از شورش هرزه ها برای حفظ آبروی علمی خود/ دیروز گلدستون، امروز آبراهامیان، فردا؟
چند روز بعد از مصاحبه تاریخی جک گلدستون علیه شورش زن، زندگی، آزادی که پرسشهای جدی را نسبت به وقوع انقلاب در ایران مطرح کرد و گفت: "اگر کسی فکر کند همینکه اعتراض کند و خشمش را نشان بدهد اوضاع دگرگون میشود خوشباوری است" این بار پرفسور آبراهامیان استاد تاریخ دانشگاه های آکسفورد، پرینستون و باروک که کتابهایش جزو کتب مورد علاقه جریان روشنفکری در ایران است آب پاکی را روی دست اپوزیسیون ریخته و ضمن تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی پابرجا خواهد ماند، حتی حاضر نشده نام انقلاب را برای ناآرامی های اخیر به کار ببرد و آن را "شورش" توصیف کرده است.
وی این تحولات را صرفا چندپارگی های اجتماعی دانسته و حتی وارد میدان شدن فردی مثل رضاپهلوی را هم به ضرر جریان اپوزیسیون توصیف کرده است.
به نظر میرسد با گذشت ۶ ماه از نا آرامی های اخیر که بیشتر از آنکه ریشه در داخل داشته باشد حاصل یک جریان مهندسی شده تحمیلی از خارج از کشور بود، حالا یکی یکی جامعه شناسان، مورخان و اندیشمندان علوم سیاسی مختلف در دنیا که اتفاقا هیچکدام شان هم سمپات جمهوری اسلامی نیستند با اعلام برائت از این شورش، درصدد حفظ آبروی تئوریک و علمی خود هستند. زیرا به خوبی میدانند که مواضع آنها درباره این اتفاقات در تاریخ ثبت خواهد شد و هر نوع سخن هیجانی و غیرواقع بینانه، اعتبار علمی و تئوریک آنها را به شدت مخدوش خواهد کرد.
شاید حتی اگر امروز سید جواد طباطبایی نیز در قید حیات بود از اظهار نظر عجولانه قبلی اش که این شورش های کور را انقلاب ملی! توصیف کرده بود برائت می جست چون هر فرد آگاه و واقع بینی از همان ابتدا میفهمید نام انقلاب برای این شورش کور که ریشه اش نیز توطئه خارجی بود، چقدر مضحک و خیال پردازانه است.
در ادامه اهم سخنان آبراهامیان با یورونیوز را میخوانید:
🔻در مورد اعتراضات در ایران یا آنطور که من آنها را شورش مینامم، انتظارات اغراقآمیز یا خوشبینانهای ایجاد شد که این شورشها به انقلاب منجر میشود.
🔻انقلاب به فرآیندی گفته میشود که یک قیام عمومی از پایین صورت گرفته و رژیم را سرنگون میکند. با این توصیفها آنچه در سال ۱۹۷۹ در ایران رخ داد یک انقلاب واقعی بود.
🔻مردمی که در خیابانهای ایران حضور داشتند امیدوار بودند که همان اتفاقات سال ۱۹۷۹ بار دیگر رخ دهد اما مسئله این است که حکومت شاه هیچ مشروعیتی نداشت و این مشکل اصلی رژیم او بود... هنوز جمهوری اسلامی مشروعیت دارد.
🔻ما هیچ نشانهای مبنی بر اینکه رژیم به سمت فروپاشی برود، نداریم.
🔻من فکر میکنم حضور شاهزاده جوان یا هر چیز دیگری که میتوان اسمش را گذاشت به عنوان رهبر، باعث تضعیف اعتراضات و تقویت رژیم خواهد شد. چراکه مردم خواهند پرسید اعتبار دموکراتیک و سکولار او از کجا آمده؟
♦️در ادامه خبرنگار که ظاهرا از پاسخهای آبراهامیان تعحب کرده از او می پرسد: "گروهی از مخالفان جمهوری اسلامی معتقدند که آرام شدن نسبی اعتراضات در یک روند انقلابی عادی است. ممکن است مردم خشمگین دوباره پس از مدتی به خیابانها بازگردند و روند سقوط جمهوری اسلامی را تسریع بخشند. آیا میتوان شرایط امروز را با مقطعی پیش از انقلاب ۵۷ مقایسه کرد؟" اما پاسخ آبراهامیان جالب است:
"خیر. چون همچنان مسئله مشروعیت است. شاه در ۲۸ مرداد مجبور شد از نیروهای خارجی برای ادامه حکومت خود استفاده کند در نتیجه دیگر نمیتوانست از مشروعیت سخن بگوید. اما در مورد جمهوری اسلامی هنوز بخشی از مردم مشروعیت رژیم را قبول دارند ضمن اینکه هیچ نشانهای مبنی بر ریزش در سپاه پاسداران وجود ندارد."
♦️این بار خبرنگار با سماجت بیشتری از آبراهامیان می پرسد: "شما به مشروعیت مذهبی در ایران اشاره کردید اما در جنبش اخیر ما شاهد این بودیم که اتفاقا حملاتی به روحانیون صورت گرفت. از جنبش عمامه پراکنی گرفته تا حملات لفظی و فیزیکی که علیه روحانیت شیعه در ایران صورت گرفت. آیا این به معنای پایان تقدس روحانیت شیعه در ایران مدرن نیست؟"
اما بازهم پاسخ آبراهامیان جالب است:
"خیر من این طور فکر نمیکنم. این قبلا هم بوده است. من به یاد دارم که مثلا ۲۰ سال قبل هم مثلا تاکسیها، در خیابانها روحانیون را سوار نمیکردند. همواره شاخصهایی در تاریخ ایران بوده که این نگاه نسبت به روحانیون وجود داشته است. از صادق هدایت گرفته که شما نمیتوانید هیچ کسی را ضد روحانیتتر از او پیدا کنید یا مثلا احمد کسروی. با این حال همچنان رابطهای میان بخشی از جوامع محلی و روحانیت وجود دارد که جایگاه روحانیت را محترم میشمارند و برای آن ارزش قائل هستند و من فکر نمیکنم این از بین برود"
عضو کانال شوید 🔻
https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b