#فوری #مهم
🔴 صبرمان به سر آمده است
✅خط و نشان فرمانده کل سپاه برای عربستان و امارات
🔻سردار جعفری در اصفهان:
🔸صبر جمهوری اسلامی به سر آمده است و انتقام شهدای مان را از عربستان و امارات خواهیم گرفت.
🔸از رئیس جمهور و شورای عالی امنیت می خواهیم تا دست ما را برای پاسخ به این اقدامات بیش از پیش باز بگذارد.
#رصد_زمانه
🌐 #مهم= اگر اهل تحلیل هستید و شخصیتی #خوشه_چین دارید با #زمانه همراه شوید...
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
🔻کانال تحلیلی زمانه را دنبال کنید:
#تلگرام / #ایتا / #سروش👇
@zamanehh
🔴 #جامع_ترین_کانال_تحلیلی_نخبگان
▪️قصه هايی که فکر بچه رو درگیر می کنه خوب نیست ، قصه ای که معمای حل نشده اس خوب نیست ، مثلا : هیچکس نمی دونه چی به سر هاپویی که در جنگل گم شده بود میاد ...
از این قصه هایی که مادرها می سازن به بچه ها میگن که بچه ها در کوچه و خیابان دست مادرشونو رها نکنه
یادمون باشه کتابخوانی باید بچه رو به کتاب علاقه مند کنه نه با شنیدن ماجراهای بد کتابخوانی رو در نظر بچه اضطراب انگیز کنه ....
▪️یادمون باشه هیچی رو برای بچه با اضطراب همراه نکنیم ...
#فرزند_دلبندم
🆔 @Shamimeashena
💠 حق نظر
علامه سید محمدحسین طهرانی(ره) میفرمودند: چون غذا و میوه بازار در دید مردم است و نفوس غنی و فقیر به آن نظر کرده و یا بویش را استشمام کرده و در دل متمایل بودهاند که از آن بخورند و نخوردهاند، برکت و نور آن میرود و لذا از غذای بازار حتّیالإمکان باید اجتناب کرد.
و چهبسا بعضی از بیماریهای صعبالعلاج بهخاطر چشمی است که به آنها افتاده است و انسان میخورد و مبتلا میشود.
ایشان میفرمودند: برای خرید به بازار که میروید از میوههای داخل مغازه که مقابل دید مردم نیست، بخرید و خرید خود را در کیسهای از چشم مردم پنهان کنید و حتی اگر نانی بخرید و در راه کسی ببیند «حقّ نظر» پیدا میکند و سزاوار است که به وی تعارف کنید.
#مجله_آشنا
#حکیمانه
🆔 @Shamimeashena
💠 دو سؤال
1. آیا خدا از ما ارث میبرد؟!
2. آیا ما از خداوند ارث میبریم؟
سؤال اول را رسول خدا(ص) پاسخ فرمودهاند «ارثی که خداوند از بندگان مؤمن خود بعد از دنیا رفتن ایشان میبرد، فرزندانی از آنهاست که خداوند را بندگی میکنند.»1
سؤال دوم را خود خداوند پاسخ فرمودهاند «این همان بهشتی است که به هر کدام از بندگانمان که پرهیزگار باشند به میراث میدهیم.»2
آری! هم میشود به خدا ارث داد و هم از او ارث برد! اگر میخواهید برای خدا ارثی از خود در این دنیا باقی بگذارید، فرزندانی با «مدرک بندگی» تربیت کنید و اگر میخواهید از خداوند ارثی ببرید، خود «مدرک بندگی» بگیرید.
بالاترین دستاورد گرفتن مدرک بندگی، «جانشین خدا»3 شدن است؛ جانشینان خدا فقط به فکر ایمان خود نیستند، بلکه به فکر مؤمن کردن جامعه خود نیز هستند. کسی که فقط به فکر خود نباشد و به فکر ایمان دیگران هم باشد «انقلابی» است. بالاترین انقلابیهای دنیا نیز رسول خدا(ص) و اهلبیت(علیهمالسلام) هستند. بیجهت نیست که مقام معظم رهبری(حفظهالله) فرمودند «من یک انقلابیام» انقلابی باشیم و انقلابی را که از مدینه رسول خدا(ص) و کربلای حسین(ع) به ارث بردهایم، برای فرزندان و نسلهای بعد خود بهیادگار بگذاریم.
1. تفسیر نورالثقلین، ج 3، ص 324
2. مریم، 63.
3. بقره، 30.
#مجله_آشنا
#لذت_بندگی
🆔 @Shamimeashena
ارسال شده از سروش:
آقای مطهری! از قرائن استفاده کنید
یاداشت عبدالله گنجی
شاید نسلهای متأخر انقلاب اسلامی ندانند
که چرا حضرت امام فتح لانه جاسوسی را «انقلاب دوم» خواندند. تصرف یک ساختمان با دیواری به ارتفاع یک و نیم متر، از نظر فیزیکی هنری نبود که اگر بود سال ۱۳۹۰ نیز برای سفارت انگلیس تکرار شد، اما تاریخساز نشد. آنچه باعث گردید امام با صراحت از اقدام دانشجویان حمایت کند، اسنادی بود که در فردای تصرف سفارت بهدست آمد و ماهیت عدهای از کسانی که آن روز کنارش بودند، اما در تابستان و پاییز ۱۳۵۷ بهعنوان آلترناتیو در آستین امریکا جاسازی شده بودند را روشن ساخت. تلخی ذائقه امام از آن اسناد به صورتی بود که تا پایان عمر حملات خود به نهضت آزادی را قطع نکردند. تندی ادبیات امام نسبت به این جریان نه یک بار و در یک نامه که به صورت مکرر در تاریخ ثبت و ماندگار است که در ادامه بدان خواهیم پرداخت.
علی مطهری به نامه امام به محتشمیپور (وزیر کشور وقت) – و پس از او مطرودین امام - و همچنین نامه ۶/۱/۱۳۶۸ امام به آیتالله منتظری تردید کردند و برای این ابهامسازی ادله متقنی نیز ارائه نکردند. قطعاً عصاره ذهنی وی به سابقه تردید در این نامه از سوی مرحوم دکتر یزدی و مهندس بازرگان برمیگردد. حرف آنان این بود که بعید میدانیم امام درباره ما چنین ادبیاتی را استخدام کرده باشد. محتوای نامه خصوصاً عباراتی مانند «نهضت به اصطلاح آزادی طرفدار جدی وابستگی ایران به امریکاست»، «منافقین فرزندان عزیز مهندس بازرگان» یا «نهضت به اصطلاح آزادی صلاحیت هیچ امری اعم از اجرایی، قانونگذاری و قضایی را ندارد و باید با قاطعیت با آنان برخورد شود و نباید رسمیت داشته باشند»، این جماعت را به تعجب واداشته بود. اما به جای اینکه از خود بپرسند چرا باید امام به این نتایج رسیده باشد، درصدد پاککردن صورت مسئله و اصل نامه برآمدند که کارشناسان خط دادگستری در تطبیق آن نامه با دستخط امام صحت آن را تأیید کردند.
اخیراً نیز رسانههای اصلاحات از قول موسوی تبریزی نوشتند که نامه را مرحوم سید احمد نوشته و به امضای امام رسیده بود. فرضاً اگر این ادعا را حمل بر صحت کنیم، باز حضرت امام شخصاً پاسخگو است. در عرف حقوقی ایران آنکه نامه را امضا میکند، پاسخگو و مسئول آن است و نامه وی شناخته میشود و به نام وی در تاریخ میماند و اگر دهها مشاور هم در کنارش باشند، تاریخ یادی از آنان نکرده و نمیکند. در این میان نکتهای نباید فراموش شود؛ از زمانی که چپهای انقلابی اصلاحطلب شدند، درصدد بازخوانی و درک مجدد از مهندس بازرگان برآمدند و او را اصلاحطلب یافتند و احساس قرابتشان گل کرد. تراژدی عجیبی شد که خط امام- خط بازرگان چطور با هم جمع یا جابهجا شدند؟
در همین دهه فجر چهلم انقلاب سری به سخنان اشخاص و رسانههای اصلاحطلب بزنید، یکصدم آنچه درباره بازرگان گفتند و نوشتند و تیتر و عکس کردند، برای امام نکردند و کمکم با فریاد بلند میگویند که بازرگان اصلاحطلب بود و امام انقلابی و راه بازرگان درست بود. او مشروطهخواه بود که میگفت: شاه سلطنت کند نه حکومت و ما هم دیروز و امروز همین را میخواستیم؛ لذا افسوس تقابل دیروز خود با بازرگان را میخورند و با گردن کج او را جایگزین امام میپسندند تا عمق اصلاحطلبی را در تاریخ بیابند.
اما آنچه مدنظر نگارنده در این وجیزه است، اثبات حقانیت آن نامه از جهت انتساب به امام است که شاید امثال مطهری از این منظر به آن نیندیشیده باشند. گیریم کارشناسان خط امام به مسئله انطباق وارد نشده بودند و گیریم امثال موسوی تبریزی هم صرفاً امضای امام را معتبر بداند و گیریم اعضای نهضت آزادی محتوای نامه را منطبق با نگاه امام به خود ندانند و خالق آن را سید احمد خمینی یا دیگری بدانند و گیریم مرجع رسمی این امر که مؤسسه نشر آثار امام است نیز با صراحت ابهامآفرینی مطهری را رد نکرده باشد، آیا حجت و سندی وجود دارد که قطعیت انتساب آن محتوا به امام را ثابت کند؟
برای درک این موضوع باید به «قرائن» محتوایی امام رجوع شود. آیا حضرت امام ادبیاتی مشابه نامه مذکور در خصوص این تشکل و نسل آن روزش را دارد؟ اگر دارد کسی در انتساب آن به امام تردید کرده است؟ قطعاً وجود دارد و هیچکس هم تردید نکرده است پس باید دید آیا امام صرفاً در این نامه با شدت و حدت با آنان برخورد کرده است یا درجای دیگری نیز چنان گفته است؟ در برخورد عتابآلود امام به صورت شفاهی و کتبی با این جماعت استناد متعددی وجود دارد. از صحبت و عتاب حضوری امام به مهندس بازرگان که «پاشو برو دنبال کارت، شما چکارهاید که خبرگان منحل کنید» تا مکتوباتی که بسیار دردمندانه است.
ارسال شده از سروش:
امام سه ماه قبل از رحلت تندترین حملات را به این جماعت دارد و چرا اصلاحطلبان امروز و خط امامیهای دیروز حاضر نیستند در اینباره سخن بگویند؟ اما حاضرند به این جماعت تریبون بدهند و آنان بگویند: «انقلاب از مسیر خود خارج شد». حضرت امام در طول ۱۰ سال حیات پس از انقلاب ۱۱ بار از واژه «لیبرالها» استفاده میکنند که در هر ۱۱ بار آن منظور اعضای نهضت آزادی و همسویان است و جالب این اینکه چهار بار واژه لیبرالها را با منافقین با هم بهکار میبرد. برای مثال، در پیام ۲/۱/۶۸ خود به مهاجرین جنگ تحمیلی با اشاره غیر مستقیم به نفوذ نهضت آزادی در بیت قائممقام رهبری مینویسد: «ما باید دشمن سرسخت کسانی باشیم که پروندههای همکاری آنان با امریکا از لانه جاسوسی بیرون آمد. کسانی که از منافقین و لیبرالها دفاع میکنند پیش ملت عزیز و شهید داده ما راهی ندارند.» در ۳/۱۲/۶۷ با خطاب غیرمستقیم به آیتالله منتظری آنها (کسانی که نامه امام به محتشمیپور درباره آنان است) را «لیبرال خودفروخته» خطاب میکند، در حالی که این کلمه با این عتاب در نامه به محتشمیپور وجود ندارد: «نباید برای رضایت چند لیبرال خود فروخته در اظهارنظرها و ابراز عقیدهها به گونهای غلط عمل کنیم که حزبالله عزیز احساس کند جمهوری اسلامی از مواضع اصولیاش عدول میکند.» اگرچه این مطالبه امام امروز بخشی از نخبگان تجدیدنظرطلب را هم شامل میشود، اما مجال پرداخت به آن در اینجا نیست.
امام در پیام ۳/۱۲/۶۷ با ادبیاتی تندتر از نامه به محتشمیپور درباره اعضای نهضت آزادی مینویسد: «من امروز بعد از ۱۰ سال از پیروزی انقلاب اسلامی همچون گذشته اعتراف میکنم که بعض تصمیمات اول انقلاب در سپردن پستها و امور مهم کشور به گروهی که عقیده خالص و واقعی به اسلام ناب محمدی نداشتهاند، اشتباهی بوده است که تلخی آن بهراحتی از میان نمیرود. گرچه در آن موقع هم من شخصاً مایل به روی کارآمدن آنان نبودم، ولی با صلاحدید و تأیید دوستان قبول نمودم و الان هم سخت معتقدم که آنان به چیزی کمتر از انحراف انقلاب از تمامی اصولش و حرکت بهسوی امریکای جهانخوار قناعت نمیکنند. درحالی که در کارهای دیگر نیز جز حرف و ادعا هنری ندارند. امروز هیچ تأسفی نمیخوریم که آنان در کنار ما نیستند چراکه از اول هم نبودند. انقلاب به هیچ گروهی بدهکاری ندارد و ما هنوز هم چوب اعتمادهای فراوان خود را به گروهها و لیبرالها میخوریم.»
بعید است جناب مطهری که لابد امام با صلاحدید مرحوم پدرش ترکیب دولت موقت را قبول کردهاند بگوید عبارت «سخت معتقدم که آنان به چیزی کمتر از انحراف انقلاب از تمامی اصولش و حرکت بهسوی امریکای جهانخوار قناعت نمیکنند» از امام نیست. حال سؤال این است که چرا این عبارات را از امام میدانیم، ولی آن نامه را نمیدانیم؟ وقتی تفاوتی وجود ندارند ابهامسازی ناشیانه برای چیست؟ وقتی امام در پیام به مهاجرین و پیام به روحانیت چندین بار واژه لیبرالها را به کار میبرند چرا اگر در نامه ۶ /۱/ ۶۸ همین عبارت را دیدیم، تعجب میکنیم؟ آیا این قرائن درستی و صحت آن دو نامه نیست؟
نظر اصلاحطلبانی که امروز مرحوم بازرگان اصلاحطلب را به امام انقلابی ترجیح میدهند و در تبیین امام خجالت میکشند و بازرگان را در صدر اقدامات تبیینی و رسانه خود دارند، در این باره چیست؟ نمیپرسند چرا امام لیبرالها و منافقین را یکجا و یکجور میدید؟ و نمیخواهند تصریح کنند منظور امام از لیبرالها کیست؟
البته این بدان معنا نیست که نگارنده مزایای شخصیتی و اخلاقی و مسلمانی مهندس بازرگان را نداند، اما بحث سر این است که مدعیان امام نمیتوانند در عرصه سیاست و حکومت هر دو را جمع کنند. بازرگان خود صادقانه تفاوت ۱۸۰ درجهای خود با امام را توصیف میکند: «امام ایران را برای اسلام میخواهد و من اسلام را برای ایران.» تفاوت این است که اسلام برای بازرگان در این عبارت ابزار است، اما امام ایران را کرسی و زایشگاه سیاست دینی میداند و جامعیت اسلام را باور دارد و از التقاطگریزان است و نگاه ابزاری به دین ندارد.
🔗 @A_Ganji
ارسال شده از سروش:
🔻روحانی فردای عملیات تروریستی زاهدان علنی و صریح از گرفتن تقاص خون شهدا از گروهک جیش العدل گفت؛ اما گویا در جلسات خصوصی مواضع طور دیگریست. معنای سخن امروز فرمانده سپاه که "از رئیس جمهور، رئیس شورای عالی امنیت ملی میخواهیم بهدنبال وعدهای که دادند دستان ما را برای اجرای عملیاتهای انتقامجویانه بیش از گذشته باز بگذارند." چنین چیزی است. بله؛ انتقام شعار نیست، یک عمل است.
#توییت
@asoopar
هدایت شده از رو به راه | رها عبداللهی
#یک_بام_و_دو_هوا
🔴ظریف در مونیخ به اروپایی ها توصیه کرد: «اگر در برابر یک زورگو نایستید، زورگوتر میشود»
🔺این حرف آقای ظریف را هر عقل سلیمی می پذیرد. اما قضیه آنجا جالب می شود که استدلال جناب ظریف برای لزوم تصویب لوایح چهارگانه fatf را یادآوری کنیم. تنها استدلال ظریف این بود که با پیوستن به این کنوانسیون بهانه را از دست آمریکا می گیریم.
❌جناب ظریف! «اگر در برابر یک زورگو نایستید، زورگوتر میشود»
#نه_به_fatf
🔵 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
✅ گاوبندی سیاسی اینستکسی اروپا و آمریکا
🔻 در توافقات سیاسی که بین ایران اسلامی و جهان غرب منعقد شده همواره شاهد یک تقسیم کار دقیق بین آمریکا و غرب بوده ایم.
این قاعده پس از خروج آمریکا از برجام جاری بوده و این روزها شاهد جنگ زرگری بین اروپائیها و امریکایی ها هستیم که مثلا ما اروپایی ها موافق ادامه برجامیم به طوریکه معاون رئیس جمهور امریکا در اجلاس ورشو گفت:« اروپا با راه اندازی اینستکس سعی کرده تحریمهای ما را بشکند.» و بدین صورت وانمود می نماید که از دست اروپا شاکی است و این در حالی است که سازوکار پیشنهادی اروپا حتی نفت در برابر غذا و دارو هم نبوده و ضعیف تر از آن است..
مقام معظم رهبری در این خصوص تصریح دارند که :« پیشنهادهای سران نظام سلطه عموما شامل فریب و خدعه و دروغ است و امروز ملت ایران علاوه بر امریکای جنایتکار تعدادی از دولتهای اروپایی را نیز خدعه گر و غیرقابل اعتماد می داند.»
🔹قاعدتاً تصمیمات ملی تابع منافع ملی است ولی در آستانه تصمیم گیری نهایی پیرامون پالرمو دوباره از مسئولین محترم و برخی از تصمیم گیران خواهانیم که قبل از هر تصمیمی فرمایشات رهبر انقلاب پیرامون تجربیات شش گانه برجام مرور کنند و یادشان باشود که از ترس آمریکا به دامن اروپا رفتن مصداق بارز از باران به ناودان گریختن است.
با آبنباتِ اینستکسی در دام گاوبندی دشمنان افتادن خطاست!!
🔻 #پینوشت: رهبر معظم انقلاب(۹۷/۳/۲):
تجربهی پنجم، تجربهی همراهی اروپا با آمریکا در مسائل مهم است. ما بنای دعوا با اروپا نداریم اما این سه کشور(انگلیس، فرانسه، آلمان) نشان دادهاند در حساسترین موارد با آمریکا همراهند.
✍ #وحید_محبی (کارشناس زمانه)
🌐 #مهم= اگر اهل تحلیل هستید و شخصیتی #خوشه_چین دارید با #زمانه همراه شوید...
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
🔻کانال تحلیلی زمانه را دنبال کنید:
#تلگرام / #ایتا / #سروش👇
@zamanehh
🔴 #جامع_ترین_کانال_تحلیلی_نخبگان
🔻 وزیر خارجه جدید رژیم صهیونیستی کیست؟
🔹«اسرائیل کاتص» که پیش از این مسئولیت دو وزارت خارجه حمل و نقل و اطلاعات رژیم صهیونیستی را بر عهده داشت، امروز به عنوان وزیر خارجه جدید این رژیم معرفی شد.
🔹کاتص ۶۳ ساله است، پدری لتونیایی و مادری رومانیایی دارد.
🔹طرح افزایش قابل توجه شهرکهای صهیونیستنشین در کرانه باختری که در سال ۲۰۰۴ در کنست ارائه شد، از جمله مهمترین اقدامات دوران سیاسی وی به شمار میآید.
🔹او از حامیان الحاق کامل کرانه باختری، قطع ارتباط با تشکیلات خودگردان است و به صراحت با راهکار دو دولتی اعلام مخالفت کرده است.
🔹کاتص پیشنهاد کرده یک منطقه خوگردان فلسطینی تحت نظر اردن تشکیل شود و نوار غزه نیز به مصر متصل شود. وی با هرگونه عقبنشینی از بلندیهای اشغالی جولان هم مخالف است.
🔹تبعید خانوادههای عاملان استشهادی فلسطینی از جمله دیگر پیشنهادات مطرحشده توسط کاتص در سالهای اخیر بوده است.
🔹کاتص پیشنهاد کرده بود رژیم صهیونیستی برای مقابله با موج موسوم به «بایکوت، محرومسازی و تحریم» اسرائیل، از «ترورهای هدفمند» استفاده کرده و رهبران این جنبش را از بین ببرد
🔵 #زمانه: تغذیه خبری تحلیلگران👇
@zamanehh
#فریدون_محاکمه_میشود
🔻ﺳﺨﻨﮕﻮی قوه ﻗﻀﺎییه:
🔹اولین جلسه محاکمه حسین فریدون بزودی برگزار می شود.
🔹این پرونده قبل از اینکه نمایندگان مجلس نامه را بنویسند در تاریخ ۲ بهمن کیفرخواست صادر شده و به دادگاه ارسال و تعیین وقت صورت گرفته است.
🔵 #زمانه= آنچه یک تحلیلگر باید بداند
_____________________________
🇮🇷 #زمانه: جامع ترین کانال تحلیلی مرجع ویژه نخبگان و اساتید دانشگاه و اصحاب قلم
@zamanehh
#جامع_ترین_کانال_تحلیلی_نخبگان
#ایتا #تلگرام #سروش
💢 #اعتیاد از نوع #چرب
غذای چرب یکی از دشمنان سلامتی است. محققان فرانسوی در آخرین پژوهشهای خود به این نتیجه رسیدهاند که غذاهای پر چرب و پر کالری دقیقاً مانند مواد مخدر در مغز عمل میکنند و آنها نیز بهنوعی فرد را دچار اعتیاد میکنند. با بررسی عملکرد موشها با مصرف غذای چرب اثبات شده که غذاهای پر چرب و همینطور شیرین تأثیرات مخربی بر روی مغز از خود بهجای میگذارند؛ در اثر مصرف غذاهای چرب مادهای شیمیایی در معده تولید میشود که سبب اعتیاد فرد به این نوع غذاها میشود. جالب اینکه حتی مغز کودکانی که از غذاهای چرب استفاده میکنند ضعیفتر عمل میکند، پس تا جایی که میتوانید از غذاهای کمچرب و پخته شده استفاده کنید.
#مجله_آشنا
#تغذیه
🆔 @Shamimeashena
💢 ایمان و تمنای مرگ
راز اینکه اهل تقوی همواره تمنا و آرزوی مرگ دارند این است که احساس میکنند سرمایهای دارند و آن سرمایه ایمان است.
کسی که پول زیادی از بانک گرفته تا به منزل ببرد و یا از منزل برداشته تا به بانک ببرد، در این راه تلاش میکند تا سریعتر و زودتر به هدف برسد. دوست دارد از راه میانبر برود و دو خیابان، یک خیابان بشود تا به هدف نزدیکتر گردد، اما آنکه سرمایه و هدفی ندارد، سرعت و تلاشی هم ندارد.
کسی هم که سرمایه ایمان ندارد، نه هدفی دارد و نه تمنای مرگی، بلکه از مرگ هم گریزان است.
#مجله_آشنا
#حکیمانه
🆔 @Shamimeashena
💢 زنگ اخلاق
مادر آینه اخلاق است.
#کودکان نمیتوانند عفو و بخشش را بیاموزند اگر کسی نباشد که آنها را ببخشد.
نمیتوانند به حریم دیگران احترام بگذارند اگر مادرانشان به حریم آنها احترام نگذارند. شیوههای همکاری را یاد نمیگیرند اگر که کسی به آنها کارهای مشارکتی را یاد نداده باشد. احترام به قانون را نمیآموزند اگر کسی احترام به قانون گذاشتن را به آنها نیاموخته باشد؛ و مادر بهترین فرد و برترین معلم این آموزشهای اخلاقی است.
مادرانی که فرزندان خود را به دلیل اشتباهاتشان با سرزنشهای مکرر تحقیر نمیکنند، مادرانی که در هنگام ورود به اتاق فرزند حتی در همان سنین کودکی، در میزنند و در خلوت و حضور دیگران به آنها احترام میگذارند و گاه در نظر میگیرند که فرزندشان یک غریبه است تا حدومرز احترام را بیشتر حفظ کنند، مادرانی که حتی از فرصت جمعکردن اسباببازیها بهصورت مشترک برای یاد دادن همکاری به فرزندشان استفاده میکنند، مادرانی که دقت دارند حقوق همسایهها را حفظ کنند و همین روال را به فرزندان خود آموزش میدهند، مادرانی هستند که اخلاق عملی را به فرزندانشان میآموزند.
گفتنی است که #مادران، در #تربیت عقلانی #فرزندان خود نیز نقشی بسزا دارند. پرسش و پاسخ، طرح مسابقات همراه با تشویق، تفریح و گردش و بازدید از باغ و بوستان و گلها و شکوفههای رنگارنگ و توجه دادن فرزندان به آفریدگار جهان از روشهای مؤثر در پرورش عقل و اندیشه کودکان است.
#مجله_آشنا
#فرزند_دلبندم
🆔 @Shamimeashena
💠 ما چهکار میکنیم؟
امیرالمؤمنین #حضرت_علی (ع) فرمودند:
چهار چیز برای چهار مقصد دیگر آفریده شدهاند:
1. مال برای خرج کردن در احتیاجهای زندگی نه برای نگهداری
2. علم برای عمل کردن به آن نه جدال و کشمکش و بحث
3. انسان برای بندگی و اطاعت از خدا نه خوشگذرانی و معصیت
4. دنیا برای جمعآوری توشه آخرت نه غفلت از آخرت و آباد ساختن دنیا.
(نصایح، ص 179)
#مجله_آشنا
#حکیمانه
🆔 @Shamimeashena
✅حضرت آیت الله بهجت قدس سره:
📝 خدا کند در ما عشقی پیدا شود به مجموع قرآن و عترت، تا اولاً، بتوانیم یگانگی قرآن و عترت و معجون مرکب از آن دو را بیابیم و ثانیاً، در مقام پیروی و عمل، با توجه به آن دو و بر محور آن دو طواف عاشقانه بنماییم و بدانیم که آنها از هر معشوقی بیشتر شایستهی عشقورزی هستند.
📚 در محضر بهجت، ج1، ص33
☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیت الله بهجت قدس سره
✅ @bahjat_ir
کانال «سرباز انقلاب» :
@sarbaz_enghlaab
✅حضرت آیت الله بهجت قدس سره:
📝 خدا کند در ما عشقی پیدا شود به مجموع قرآن و عترت، تا اولاً، بتوانیم یگانگی قرآن و عترت و معجون مرکب از آن دو را بیابیم و ثانیاً، در مقام پیروی و عمل، با توجه به آن دو و بر محور آن دو طواف عاشقانه بنماییم و بدانیم که آنها از هر معشوقی بیشتر شایستهی عشقورزی هستند.
📚 در محضر بهجت، ج1، ص33
☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیت الله بهجت قدس سره
✅ @bahjat_ir
کانال «سرباز انقلاب» :
@sarbaz_enghlaab
هدایت شده از زمانه
#تحلیل_زمانه
🔴 ضرورت اتحاد مثلث مقاومت در مقابل ادعای ناتوی عربی
🔻 با پیروزی انقلاب ایران، سیاست های منطقه ای نظام سلطه با محوریت اسرائیل با تهدید جدی مواجه شد و تلاش بسیاری صورت دادند که پرتوهای انقلاب به خارج از کشور ساطع نگردد.
🔹تحمیل جنگ توسط حزب بعث عراق به ایران، دقیق ترین کاری بود که در این راستا صورت گرفت. اما جنگ تمام شد و انقلاب ایران قوی تر از گذشته اهداف خود را پی گرفت و هنوز به ۳۰ سالگی نرسیده بود که رژیم صدام از بین رفت و دولتی همسو با ایران در عراق شکل گرفت.
🔸حدوداً یک دهه بعد سوریه گرفتار جنگ هولناک تروریستی تکفیری از طرف غرب و ارتجاع منطقه شد و سرانجام آن جنگ نیز به شکست تروریست ها و حامیان آنها و استحکام بیشتر روابط ایران با سوریه منجر شد. اما دشمنان انقلاب ایران و جبهه مقاومت دست از تلاش برای مهندسی تحولات منطقه با محوریت اسرائیل بر نداشتند.
🔹اکنون سه کشور " ایران، عراق و سوریه" #دشمنان_مشترکی دارند؛ آمریکا، اسرائیل، مرتجعین عرب و تفکر تکفیری تروریستی منبعث از آنها . در حوزه فرهنگی، اقتصادی و مباحث قومیتی هم با #تهدیدات_مشابهی مواجهند.
از آن طرف در حوزه توانمندی ها هم اشتراکاتی دارند، هر سه تجربه جنگ علیه تروریسم و متجاوزان را دارند، هر سه به ارتجاع منطقه بی اعتمادند، هر سه طعم تجاوز آمریکا را چشیده اند و هر سه در مواقع نیاز به هم کمک کرده اند.
🔸 این سه کشور در مجموع ۱۴۰ میلیون جمعیت دارند که از مجموع جمعیت کشورهای منطقه خیلی بیشتر است. این در حالی است که جمعیت ۶ کشور شورای همکاری خلیج فارس به همراه اردن حدود ۶۶ میلیون نفر می باشد. مجموع وسعت سرزمینی این سه کشور و قوای مسلح آنها به علاوه تجربه ارزشمندی که در حوزه دفاعی دارند، قدرت بی نظیری را در اختیار آنها قرار داده است. منابع انرژی آنها خصوصاً ایران و عراق و بازار تولید و مصرف قابل توجه، همه حاکی از توان بالفعل و بالقوه عظیمی است که در اختیار این سه کشور قرار دارد.
🔹 بی تردید با توجه به شرایط منطقه و این سه کشور و زمزمه های توطئه آمریکا و صهیونیسم مبنی بر ایجاد ناتوی عربی، بهترین زمان برای اتحاد راهبردی آنها در حوزه های دفاعی، امنیتی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی هم اکنون است و در صورتی که این اتحاد راهبردی به صورت کاربردی تدوین گردد و منافع حاصل از آن ملموس باشد، کشورهای دیگری نیز خواهان تعامل با آن خواهند شد مانند لبنان و کشورهایی که از تهدیدات گفته شده احساس خطر میکنند.
🔺اگر دستگاه دیپلماسی کشور با توجه به رویهی آن، اهتمامی به این موضوع ندارد، شورای عالی امنیت ملی می تواند این موضوع را در دستور کار بررسی و امکان سنجی قرار دهد. طبیعتاً قدرت این سه کشور در صورتی که هم افزا گردند، مهندسی تحولات منطقه را به نفع جهان اسلام و منافع ملل آن رقم خواهد زد. انشاء الله
✍ #قاسم_حبیب_زاده (کارشناس زمانه)
🔴 #زمانه= آنچه یک تحلیلگر باید بداند
_____________________________
🇮🇷 #زمانه: جامع ترین کانال تحلیلی مرجع ویژه نخبگان و اساتید دانشگاه و اصحاب قلم
@zamanehh
#جامع_ترین_کانال_تحلیلی_نخبگان
#ایتا #تلگرام #سروش
💢"«من و تو» یا «ما»؟!!!"
🍃 زوجهایی که در زمان صحبت کردن از کلمهی «ما» استفاده میکنند، نسبت به آنهایی که از کلمهی «من» استفاده میکنند، شادتر، آرامتر و به طور کلی از رابطهشان راضیترند.
👈 کلمهی «ما» بازی را عوض میکند. حس صمیمیت را در مغز بیشتر کرده و به جای داشتن ذهنیت «من و تو» شما را وارد ذهنیت مبتنی بر همکاری میکند.
✅ این ذهنیت همکاری باعث میشود در نظر همسرمان دوستداشتنیتر و سخاوتمندتر به نظر برسیم.
#همسرانه
🆔 @Shamimeashena
ارسال شده از سروش:
▪️دو جریان عدالتخواهی؛ از #وحید_جلیلی تا #صدرالساداتی
وحید جلیلی میگوید به این جمع بندی رسیده ام که بیشتر به بیان نقاط قوت و دارایی های کشور بپردازم. او #راهبرد_شکر را با تولید آثار مکتوب و مستند و غیره و غیره از انقلابیون ناشناخته و انقلابی گری مغفول هدف گرفته است. در برنامه #جهان_آرا به #یامین_پور عزیز اشکال میکند که تو چرا اسم چند قاضی پاک دست در فلان پرونده و فلان ماجرا را در ذهن نداری؟ و یامین پور این اشکال را میپذیرد. جلیلی این را نشانه ضعف نیروهای حزب اللهی میداند.
در مقابل، جریانی که صدرالساداتی نماد بارزی از آن میباشد معتقدند باید فسادهای ریز و درشت در کشور را به چشم آورد. این جریان با استفاده از شبکه های مختلف پیام رسان رفتارهای تبخترآمیز مسوولین و اطرافیان و منسوبین آنها را درشت میکند. خانه های کاخ وار و پست هایی که بین فک و فامیل تقسیم میشود و....
روش صدر الساداتی جذابتر است. جگر خیلی ها خنک میشود و نفرتشان را از مسوولین ظالم و فاسد بیشتر میکند. روش جلیلی اما حال خوش و امید بیشتری ایجاد میکند و نیروهای جوان و عرصه های خدمت بیشتری را معرفی میکند.
#بیانیه_گام_دوم رهبری تاکیدش بر روی کار آمدن جوانان در منصبهای دولتی و حاکمیتی است. و راه اصلاح فساد را این نکته معرفی میکند. خوب است بند4 از توصیه های رهبری در بیانیه رجوع کنیم.
اما این راهبرد لوازمی دارد:
اولا مردم امید اصلاح با نظام و ساختارهای قانونی آن را داشته باشند.
ثانیا مردم جوانان پاک دستی که بنا است جایگزین شوند را بشناسند.
ثالثا بنای تغییر مدیران فاسد را داشته باشند.
با توجه به راهبرد رهبری به نظر میرسد روش جلیلی در دوران امروز موثر تر از صدرالساداتی است. چون قابلیت دارد با تغییر نگرش مردم و #گفتمان_سازی امید و معرفی جوانان زمینه را برای تغییر فراهم تر کند.
خیلی ها این اشکال را به روش صدرالساداتی میکنند که احتمال بالای خطا در آن به دلیل عدم روشن بودن همه جوانب باعث بی حرمتی و ریختن آبروی این و آن میشود. آبرو ریزی و بی احترامی به بزرگانی مثل #آیت_الله_جزائری یکی از آن موارد بود. این اشکال البته قابل رفع است.
خیلی ها این اشکال را به روش صدرالساداتی دارند که این روش در این دوران تکمیل کننده پازل دشمن است. راهبرد دشمن فاصله انداختن بین مردم انقلابی و #نظام_انقلابی است. چون گرفتن انقلاب و شعارهای آن از مردم ایران تقریبا نشدنی است اما با بی اعتمادی مردم به نظام انقلابی که اصلی ترین عامل حفظ انقلاب در مردم است میتوان گام به گام جلو آمد.
فضای عمومی رسانه ای که در دست طاغوت است و مسلط است بنایش بر بی اعتمادی به نظام است. این را اضافه کنید به این نکته که بسیاری از عوام تحلیلشان نه بر اساس نگاه کلان و عمیق به نظام بلکه بر اساس تجمیع شواهد موردی است، با این حساب روش صدرالساداتی ها کمک به رسانه های طاغوت است. ولو البته دلسوزی خودشان ستودنی باشد. اما خروجی این رفتار تکمیل خواست دشمن است. به نظر میرسد این روش فاقد هماهنگی های لازم با رویکرد راهبردی انقلابی است.
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
ارسال شده از سروش:
💻 دوشنبه ها سواد فضاى مجازى
♦ اگر ویژگی های ذیل در شما وجود دارد؛ شما موبایلتان را بیش از همسر و خانواده تان دوست دارید:
✴ ️اگر زمان زیادی را با گوشی خود می گذرانید....
✴ ️اگر صبح قبل از اینکه به کسی سلام کنید، اول گوشی خود را چک میکنید...
✴ ️اگر برای گوشی خود هدیه بیشتری تهیه می کنید (قاب، محافظ، هدفون و لوازم جانبی دیگر) ولی برای همسر و خانواده، هدیه ای تهیه نمی کنید....
✴ ️اگر همیشه یادتان هست که گوشی خود را شارژ کنید اما؛ سالگرد ازدواج و تولد عزیزان خود را فراموش می کنید و به شارژ روحی، روانی اطرافیان، اهمیت نمی دهید...
✴ ️اگر همسرتان و یا فرزندتان، رو به روی شما نشسته باشد و سعی کند با شما گفت و گو کند اما شما مشغول کار با گوشی باشید و متوجه نیاز او به توجه و محبت خود، نباشید....
#خانواده
#درست_مصرف_كنيم
╔═.🍃.═════╗
🆔 @moghavemattazohor
╚═════.🍃.═╝
🌼 كانال مقاومت تا ظهور 🌼
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 چگونه #جریان_سازی کنیم؟ - 1
کار فرهنگی اگر به جریان سازی منجر نمیشود، چه بسا انجام ندادنش بهتر باشد
بچه های مساجد، هیئات، تشکل های فرهنگی و جهادی و سیاسی، مجموعه های فرهنگی و غیره باید توجه کنند که اگر فعالیت اونها در سطح یه شهر، یه استان و یا کشور جریان ساز نباشه و در بزنگاه ها نتونن مردم را پای کار بکشونن بدونن که کارشون ابتره.
بزنگاه یعنی انتخابات ها، یعنی حوادث سیاسی، پدیده ها و فتنه ها و ... .
کار باید جریان ساز باشه یا نهایتاً به جریان سازی برسه. بله شاید سالها طول بکشه تا کار شما به ثمر بنشینه یا جریان ساز بشه؛ بله گاه کار مدت داره. چندسال طول میکشه
اما عزیزان فعالان فرهنگی باید مطمئن باشند که کارشون بعد از مدتی(چندماه یا چندسال) جریان ساز خواهد شد و میتونن در سطح یه شهر، یه استان یا کشور مؤثر واقع بشن. حتماً همه ما باید بعد از مدتی ترمز کنیم و کمی به عقب برگردیم و کمی فکر کنیم که داریم چه می کنیم؟ گل لگد می کنیم یا بادمجون واکس میزنیم؟!! با یه بزرگتری مشورت کنیم. با یه استاد و کارشناس مشورت کنیم بعد دوباره ادامه بدیم...
✅ #داود_مدرسی_یان:
#تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAD5UcXy_w6v5HKemJA
#ایتا:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 چگونه #جریان_سازی کنیم؟ - 2
در تعریف جریان سازی، تعاریف زیادی اومده: یک تفکر را در برهه ای از زمان در یک منطقه، غالب کنیم؛ یا یک مسئله را به یک گفتمان تبدیل کنیم که طیف وسیعی از جامعه رو در بگیره.
یه خط سیاسی، یه موضوع فرهنگی، یه مسئله اجتماعی تبدیل به گفتمان غالب جامعه، یا غالب بر بخشی از جامعه بشه.
حتماً کسی رو اطراف تون یا در شهرتون میشناسید؛ یا یه مجموعه یا یه مسجدی در منطقه یا شهرتون میشناسید؛ خیلی کار میکنن، دوره برگزار میکنن، اردو میبرن، نشریه میزنن، کار خبری میکنن، کانال داری میکنن و سایر کارای فرهنگی ... .
اما این کارا می بینید هیچ تأثیری در فضای شهر یا منطقه نداره؛ هیچوقت اون شخص یا اون مجموعه یا اون مسجد صاحب گفتمان و مؤثر در شهر یا منطقه نیستن. این یعنی #جریان_ساز نبودن؛ بله کارآمد بودن اما مؤثر نبودن. بین کارآمدی و مؤثر بودن تفاوته.
به قول یکی از دوستان، کارآمد بودن یعنی اینکه آموزش و پرورش ما، دانشگاه های ما، سالانه میلیون ها خروجی دارن. دیپلم، لیسانس، فوق لیسانس، دکتری و غیره. اما این خروجی ها هیچ تأثیری در تغییر جامعه در پیشرفت جامعه ندارن. یا تأثیر کمی دارن.
بله؛ مجموعه های فرهنگی و سیاسی زیادی داریم در سطح کشور که واقعاً دارن کار میکنن؛ اشخاص زیادی رو خودم میشناسم که از وقت خود و زن وبچه شون میزنن؛ شب و روز درگیرن، دارن خدمت میکنن، دارن جهاد میکنن، اما عجیبه این کارشون جریان سازی نیست. نمیتونه فضای یه شهر یا یه استان رو بهم بزنه. من اسم این کار رو خدمترسانی می نامم، سرویس دادن، کار خدماتی، نه کار هدایت گری و رهبری. بله هدایت گری و رهبری اولویت داره بر کار خدماتی. البته میشه همون کارای خدماتی جوری باشه که هدایت گری هم صورت بگیره.
شاید این دعای «ربنا هب لنا من ازواجنا و ذریاتنا قرَّهَ اعینٍ و اجعلنا للمتقین اماماً» برا همین جاهاست.
شما آمدنیوز رو ببینید. کل مخاطباش؛ چه واقعی چه فیک به دو میلیون نمیرسه؛ اما جریان سازه. تونسته یه نظام سیاسی رو به زحمت بندازه.
گاه یه کانال 200-300 ممبر، یه شهر رو به حرکت در میاره. مسئولین یه شهر رو به صحنه میاره. اما گاه یه کانال 20 هزار ممبر تو همون شهر نمیتونه این کار رو انجام بده.
حالا شما صداوسیما رو دارید با این همه شبکه، این همه بودجه، این همه آدم؛ اما خیلی از اوقات جریان ساز نیست. بله گاه صداوسیما هم جریان سازه. بطور مثال همینکه مردم رو میاره پای صندوق رأی یعنی جریان سازه. اینکه مردم رو میاره تو راهپیمایی یعنی جریان سازه. اما اکثر اوقات اینجور نیست.
لذا دوستان عزیز؛ باید فکر کنید و فکر کنیم که چه کنیم که کار ما جریان ساز باشه.
منم تا جایی که بتونم تو همین کانال، کمک میکنم؛ ولی حتماً فکر کنید خودتون که چطوری جریان ساز باشید...
✅ #داود_مدرسی_یان:
#تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAD5UcXy_w6v5HKemJA
#ایتا:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴سرنوشت شوروی در انتظار اتحادیه اروپا‼️
🔻 «جرج سوروس» پدر انقلاب های مخملی و میلیاردر آمریکایی-مجارستانی:
🔹اروپا ناخواسته به سمت نیستی گام برمیدارد و مردم اروپا باید، قبل از اینکه بسیار دیر شود، بیدار شوند.
🔸اتحادیه اروپا اگر بیدار نشود، به سرنوشت شوروی در سال ۱۹۹۱ مبتلا خواهد شد.
🔵 #زمانه= آنچه یک تحلیلگر باید بداند
_____________________________
🇮🇷 #زمانه: جامع ترین کانال تحلیلی مرجع ویژه نخبگان و اساتید دانشگاه و اصحاب قلم
@zamanehh
#جامع_ترین_کانال_تحلیلی_نخبگان
#ایتا #تلگرام #سروش
#جریان_شناسی_زمانه
🔺« محمد عطریانفر» عضو شورای مرکزی کارگزاران سازندگی:
⭕️ بعید است اصلاح طلبان بتوانند نتیجه ۳۰ بر هیچ را در تهران تکرار کنند
🔵 #زمانه= آنچه یک تحلیلگر باید بداند
______________________________
🇮🇷 #زمانه: جامع ترین کانال تحلیلی مرجع ویژه نخبگان و اساتید دانشگاه و اصحاب قلم
@zamanehh
#جامع_ترین_کانال_تحلیلی_نخبگان
#ایتا #تلگرام #سروش