🔻باقی مانده از دوشنبه
🔺"مدارا" یا " تساهل" با بدحجاب؟!
از ماجرای دوشنبه سیاه در دانشگاه تهران یک نکته باقی مانده است و آن اینکه رابطه حکمرانی با کم حجاب و شل حجاب دارای چه منطقی است؟
نکته اول اینست که وقتی گفته می شود بدحجاب، باید روشن شود از چه کسی حرف می زنیم. متصلین به کمپین چهارشنبه سفید مخاطب این یادداشت نیستند. پست آخر عفریته فحشا را پیشنهاد می کنم ببینید. صریح می گوید هدف ما حجاب نیست و براندازی است.
غرض متن مردم است. کسانی که به هر دلیل حجاب کامل ندارند. بدحجابی در جامعه ما دلائل مختلف دارد و مجال بیانش اینجا نیست. به هر دلیل؛ برخی به جهت سیطره زندگی غربی و برخی بجهت فشار اجتماعی و برخی بی توجهی و جهل از دین و غیره.
🔻اما یک نکته اینجا حائز اهمیت است. باید توجه کنیم که بدحجاب یک خطا دارد مثل خیلی از من و ما و دیگران. این ایراد باید اصلاح شود اما دل او به تعبیر رهبری متعلق به جبهه حق است. چه بسیار که حجاب کامل ندارند اما از بسیاری در تقوا جلوترند.
🔻اینجاست که توصیه دین به مدارا است. موضوع مدارا در حکمرانی اسلامی بسیار کلیدی است. شهید مطهری بحث مدارا در حکومت داری را از عدالت نیز بااهمیت تر می داند. حضرت امام مدارا را ویژگی دولت موفق می داند و توضیح می دهند که اسلام دنبال سلطه بر انسان نیست بلکه در فکر فتح قلب مردم است. در جنود عقل و جهل موضوع مدارا را در متن دین می دانند نه یک ضرورت خارج از دین. در آداب الصلاه سخت گیری را منجر به انحراف از سلوک معرفی می کنند. جای دیگری می فرماید مدارا حتا بر فرعون که مدعی اولوهیت است نیز موثر است.
مساله بدحجاب یک موضوع امنیتی نیست که با توقف در روش های خشن بخواهد اصلاح شود. حجاب موضوعی به غایت فرهنگی است و مفتاح آن در مدارا و مراعات است.
البته این حرف نفی قهریه نیست. چه آنکه برخورد با ساختارشکنی به جهت مراقبت از روح و روان جامعه اهمیت دارد اما هربدحجابی ساختارشکن نیست.
🔻اما یک نکته کلیدی که بسیاری نسبت بدان بی توجه اند تفاوت مدارا با تسامح و تساهل است. مدارا یک اصل تربیتی است. یعنی مراعات برای رشد فرد. حال آنکه تسامح و تساهل، بی اعتنایی است. حق در مدارا گم نمی شود ولی در تسامح و تساهل مورد بی توجهی قرار می گیرد. ظاهر مدارا به تساهل و تسامح نزدیک است اما مقصد ایندو کاملا متفاوت است. اولی به ارتقای دینداری می رسد و دومی به اباحه گری.
🔻بسیاری از متن هایی که این روزها در مراعات با بدحجابی نوشته شده است دارای این اشکال کلیدی است که اصل ضرورت حجاب را آگاهانه یا ناآگاهانه کتمان می کند.
اگر متنی نوشتیم و از ضرورت مدارا گفتیم اما مخاطب حق بودن حجاب را گم کرد، یعنی دچار این خطای راهبردی و مفهومی شدیم.
@mahdian
نقش معاون دانشگاه تهران در تجمع ضد حجاب روزنامه جوان با انتشار خبری به بررسی نقش معاون فرهنگی دانشگاه تهران در غائلهآفرینی اخیر در این دانشگاه پرداخت. این روزنامه مینویسد: یک روز پس از غائله تجمع عناصر موسوم به چپ در دانشگاه تهران علیه قانون حجاب دو حاشیه از آن در رسانهها و شبکههای اجتماعی بازتاب یافت. حاشیه اول دو عکس و فیلم بود. یکی تصویر لگد زدن یکی از معترضان به دختری چادری در حیاط دانشگاه و در میانه تجمعی که میگفتند آرام بوده و فقط شعار دادهایم، و دیگری فیلم یکی از لیدرهای چپ در تجمع با روسری مشکی که هم موهای فرد و هم مقابل صورتش را پوشانده و در برابر پایین کشیدن آن از مقابل دهانش مقاومت میکند.وقتی سرانجام یکی روسری را از مقابل دهانش کنار میزند، معلوم میشود او یک مرد است با روسری! این فیلم برای مخاطب یادآور فرار مجید توکلی از لیدرهای دانشجویی فتنه سال ۸۸ است که با پوشش مقنعه و چادر قصد فرار داشت که توسط مأموران امنیتی دستگیر شد. همین دو قاب، تصویری روشن از غائلهای میدهد که به نام یک اعتراض مسالمتآمیز دانشجویی انجام شد.
چپها حتی از غیر دانشجو یارکشی کردند تا تجمع علیه حجاب و علیه روزه پرتعداد جلوه کند، اما در برابر حضور پرتعداد دانشجویان مذهبی دانشگاه تهران به در بسته خوردند. این میان، اما دانشجوهای دانشگاه تهران از یک نفر دیگر هم نام میبرند که نمیتوان از نقش او در چگونگی پیشبرد این غائله چشم پوشید و او کسی نیست جز معاون فرهنگی دانشگاه تهران؛ مجید سرسنگی. کسی که دانشجویان مخالف حجاب را به سالن آمفی تئاتر دانشگاه راهنمایی کرده، اما فضای چندانی به دانشجویان موافق حجاب نداده و بعد هم پشت میکروفن گفته که «۲۰ سال است شما حرف زدید، بگذارید بقیه هم حرف بزنند!» کسی که پیش از این نسبت به نامه چند هزار نفری دانشجویان و اساتید دانشگاه تهران نسبت به پوشش نامناسب تعدادی از دانشجویان بی اعتنایی کرده و روز تجمع هم به مخالفان حجاب فرصت قرائت بیانیه داده ولی این سو به دانشجویان حامی حجاب فرصت صحبت نداده است.
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه تهران میگوید: «یکی از گلایههای ما از حراست دانشگاه این است که چرا روز گذشته و زمانی که از التهاب جو دانشگاه با خبر شدند، در بازدید کارتهای دانشجویی در ورودیهای دانشگاه تساهل به خرج دادند. همچنین مسئولان فرهنگی دانشگاه در این قضیه بسیار واداده عمل کردند و به رغم مخالفت دانشجویان انقلابی در رابطه با رسمیت دادن به اقدامات ضد دینی عدهای هنجارشکن، اما متأسفانه با دخالت آقای سرسنگی، معاون فرهنگی دانشگاه تهران، عملاً آن اقدامات هنجارشکنانه در فضای دانشگاه به رسمیت شناخته شد.»
«مجید سرسنگی در زمان ریاست محمدرضا عارف بر دانشگاه تهران رئیس دفتر او بود. در انتخابات سال ۸۴ هم رسماً از معین حمایت کرد. بعد از تغییر دولت او که جایگاهش را از دست رفته میدید، با تغییر رویکرد توانست کرسیای در خانه هنرمندان زیرمجموعه بسیج هنرمندان کسب کند. با موفقیت در این کار او وارد تیم قالیباف شد و همزمان توانست وارد سازمان زیباسازی شهرداری تهران شود. او در انتخابات ۹۲، اما دوباره به سراغ عارف رفت و رابط ستاد دانشگاهیان او شد. بعداز رأی آوردن روحانی دوباره پای سرسنگی در هیئت رئیسه دانشگاه تهران بازشد. معاون دانشگاه تهران سرخط بسیاری از خبرها شد. بعدها مشخص شد برای پوشش خبری اخبارش به خبرنگاران هدیه میدهد. اما مسئله خیلی مهمتر آن بود که شورای عفاف و حجاب را که در دانشگاه تهران شکل گرفته بود و تقریباً به مرحله تنظیم آییننامه هم رسیده بود، او شخصاً ملغا کرد و باشگاه دانشجویان را در اختیار جریانی قرارداد که از نظر فرهنگی هیچ علقهای به جریان فرهنگی ایرانی و اسلامی نداشتند. حالا یک سؤال! دانشجویی پرسیده؛ جناب دکتر سرسنگی این ما هم هستیم که ۲۰ سال است تریبون داریم یا شمایید که با خوابیدن وسط لحاف و جفتکردن کفش اصحاب قدرت در قدرت هستید؟!» به نظر میرسد بررسی نقش مدیران دانشگاه تهران در این غائله قابل تأمل باشد.
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
1. علیرغم دسترسی آسان به رییس مرکز اسناد انقلاب اسلامی، راضی کردن وی برای انجام یک گفتگو بسیار دشوار بود. ماه ها از درخواست مان می گذشت اما در انجام این کار موفق نمیشدیم تا اینکه بالاخره ایشان برای انجام گفتگو راضی شد.
2. با اینکه گفتگوی مان ناقص ماند اما حرفهای تاریخی مهمی در آن مطرح شد که واکنش های اخیر بی بی سی و رادیو فردا و فرزند منتظری و سایر جریان های ضد انقلاب نشان می دهد تیر دقیقا به وسط هدف اصابت کرده است. با این حال امیدوارم در فرصت جداگانه ای از نیمه دهه 70 تا دهه 90 را نیز طی گفتگویی جداگانه با جناب حسینیان ضبط کنیم چرا که حتی مخالفان وی نیز می دانند او در بسیاری از اتفاقات تاریخی همچنان ناگفته هایی دارد که مانند یک جعبه سیاه می تواند به رمزگشایی بسیاری از حوادث کمک کند.
3. در هر حال بخش اول این گفتگو یک مصاحبه تاریخی- تخصصی درباره منتظری، باند مهدی هاشمی و منافقین است که بخشهایی از آنها نیز برای اولین بار مطرح شده است، اما جالب ترین واکنش به این مصاحبه، گفتگوی احمد منتظری فرزند منتظری با بی بی سی فارسی بود که اعلام کرد اینکه حسینیان به نقل از امام خمینی گفته: «منتظری هم خودش فاسد است و هم شاگردی که تربیت میکند فاسد تربیت میکند» دروغ است و موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی باید نسبت به آن واکنش نشان دهد!
این درخواست فرزند منتظری از این جهت جالب است که تا دیروز که موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی بارها و بارها سندیت نامه عزل منتظر توسط امام را تایید میکرد، احمد منتظری میگفت اینطور نیست و این نامه سندیت ندارد! ولی حالا همین جناب منتظری دست به دامان همان موسسه شده تا با رد کردن ادعای حسینیان، آبروی و اعتبار از دست رفته پدرش برگردد! این حجم از استاندارد دوگانه در رفتار و عمل نیز در نوع خود جالب است.
4. این گفتگو حسن ختام فصل دوم #رو_در_رو بود و ان شالله مدتی بعد از پایان ماه رمضان و تکمیل ادامه ضبط ها، پخش گفتگوی فصل سوم را هم آغاز خواهیم کرد.
@Sabeti ✅
⭕️یک تجربه بامزه در عصبی کردن ضدانقلاب
اخیرا یک تجربه جالب در حوزه رسانه برایم شکل گرفت که کمک کرد برداشتم از وضع موجود و شرایط کشور دقیق تر شود. این تجربه مربوط به عصبیت ضدانقلاب است؛ اینکه ضدانقلاب کجا از کوره در می رود و نمی تواند ژست آزاداندیشی بگیرد.
پیشتر چند جا این عصبیت را امتحان کردیم. مثلا وقتی شبهه ای که مدتها روی آن تمرکز کردند را پاسخ بگیرند یا دروغ و شایعه شان برملا شود. یا ارتباط شان با نهادهای متحجر و دیکتاتوری منطقه یا غرب افشا شود. یا وقتی دچار تناقض می شوند و بی سوادی شان برای مخاطب رو می شود و دهها حالت دیگر.
اما اخیرا یک تجربه دیگر از عصبیت ضدانقلاب داشتم که طرحش به جهت تحلیل آرایش جنگی دشمن اهمیت دارد. مدتها پیش توئیتی داشتم درباره یک اقدام قابل توجه وزارت رفاه در حل مشکل تحصیلی نیازمندان. برخی واکنش ها در توئیتر جالب بود. تعداد قابل اعتنایی در پاسخ شروع کردند به هتاکی و توهین. معلوم نبود از چه چیز عصبی اند. فقط ناسزا می گفتند که "جمهوری اسلامی دروغگو است" و "شماها مزدورید" و "روزهای آخرتان هست" وغیره. جالب بود. اساسا مساله سیاسی نبود. پاسخ به شبهه یا سوال یا حتا مرتبط به هشتگ روز هم نبود. تقابل با مواضع ضدانقلاب هم نبود. یک خبر ساده بود؛ اما تاب نیاوردند.
این واکنش ها باعث شد ایندست اخبار را با دقت بیشتری رصد کنم. نتیجه اینکه تقریبا بدون استثنا هر جا خبر مثبتی از جمهوری اسلامی منتشر می شد رسانه های ضدانقلاب یا کتمان می کنند و یا تحریف. فراتر اینکه این نقطه جاییست که کنترل اعصاب شان را از دست می دهند و آشکارا توهین می کنند. از من وتو تا آمدنیوز تا بی بی سی و باقی در هجمه و هتاکی به اقدامات مثبت به خط می شوند.
شبکه اینستاگرام خبرگزاری فارس هر روز یک بخش خبر خوب دارد. بد نیست کامنت های این بخش را که بدون سانسور منتشر می شود را مرور کنید. صدای دندون قروچه ها و رنگ قرمز چشم ها و لب های بهم فشرده شان از پشت کامنت ها پیداست.
و اما...
جنگ امروز همین جاست؛ آرایش دشمن دقیقا در همین نقطه است. تغییر تصویر مردم از پیرامون شان. اینکه خودشان را ذلیل ببیندد و دشمن را پرهیبت. هدف، نشان کردن امید مردم است. با همه انتقادهایی که به مسوولین و عملکردها وجود دارد، این سنگر را باید محکم حفظ کرد. اینکه کشور با همه سختی ها و بی تدبیری ها و فشارهای داخلی و خارجی، مستحکم در حال حرکت است. هدف تنها و تنها "ناامیدی" است و خلاص.
@mahdian
🔴 اختیار کافی داشتید، اما...‼️
✍ #حسین_شریعتمداری :
🔻شنبه شب هفته جاری-۲۱ اردیبهشت ماه ۹۸- جناب آقای روحانی، در ضیافت افطاری که با حضور جمعی از فعالان سیاسی برگزار شده بود بیآنکه به مسئولیتهای بر زمین مانده دولت برای مقابله با مشکلات موجود اشاره کنند، علت اصلی مشکلات را در فقدان اختیارات رئیسجمهور دانسته و گفتهاند:«وقتی از دولت سؤال و مطالبهای میشود باید از طرف دیگر بررسی شود که دولت چه مقدار در حوزههای مورد سؤال دارای اختیار بوده است به طور مثال اگر در خصوص سیاست خارجی، فرهنگ و یا فضای مجازی از دولت سؤال و مطالبهای میشود، باید ببینیم که دولت چقدر در این حوزهها اختیار دارد. باید در حد توان و در حوزه اختیارات رئیسجمهور از دولت مطالبه داشت». در این باره اشاره به چند نکته ضروری به نظر میرسد؛
1️⃣ انتظار این بود- و هنوز هم هست- که آقای رئیس جمهور به جای کلیگویی، دقیقا میفرمودند که کدام اقدام را برای حل کدام مشکل انجام داده و یا در دست اقدام داشتهاند که نبود اختیارات لازم مانع از انجام آن شده است؟! مثلا کدام لایحه را برای حل و فصل فلان مشکل موجود به مجلس ارائه داده و یا کدام تصمیم را اتخاذ کرده بودند که فقدان اختیارات کافی باعث توقف آن شده است؟! یافتن این موارد در کارنامه دولت کار دشواری نیست، بسمالله! حداقل چند نمونه از آن را برای افکار عمومی توضیح بدهید! مثلا برای مقابله با گرانی لجام گسیخته، تورم، بیکاری و ...کدام گام را برداشته بودید؟!
2️⃣ جناب روحانی در تمامی طول چهل سال گذشته یکی از مسئولان بلندپایه نظام بودهاند، بنابراین نمیتوانند ادعا کنند که از ساز و کارهای قانونی جمهوری اسلامی ایران بیخبر بودهاند و سؤال این است که وقتی میدانستید رئیسجمهور- به قول خودتان- برای انجام وظایفی که قانون اساسی بر عهده او گذارده است، اختیارات لازم و کافی ندارد! چرا برای تصدی پست ریاست جمهوری نامزد شدید؟!
3️⃣ باید از آقای رئیسجمهور پرسید که آیا این جملات را به خاطر دارید؟! مگر جنابعالی نبودید که در تبلیغات انتخاباتی خود میفرمودید: «واللهالعلی العظیم (قسم جلاله) اگر مشکلات این کشور که بسیار و بسیار و بسیار پیچیده است، راهحل نداشت کاندیدا نمیشدم. بدانید برادران و خواهران عزیز، همه آنهایی که کلید را تکان دادید، واقعاً برای این قفلها کلید وجود دارد»!آن قسم جلاله با اظهارات شنبه شب شما که ریشه مشکلات را در نبود اختیارات کافی میدانید چگونه قابل جمع است؟!
4️⃣ فرض محال که محال نیست؟ هست؟! حالا فرض میکنیم که جنابعالی با وجود چند دهه مسئولیت مطرح در جمهوری اسلامی و علیرغم قسم جلالهای که یاد کرده بودید، بعد از حضور در جایگاه ریاست جمهوری، تازه متوجه شدید که رئیسجمهور برای حل مشکلات، اختیارات کافی ندارد! خب، چرا برای بار دوم هم نامزد شدید و باز هم برای حل مشکلات موجود همان وعدههای غلیظ و پر رنگ را تکرار کردید؟!
🔸جناب روحانی، رئیسجمهور محترم! همه آنچه به آن اشاره شد و فقط مشتی از خروارها و اندکی از بسیارهاست و به وضوح نشان میدهد که اظهارات حضرتعالی درباره نبود اختیارات کافی قابل قبول نیست و علت بر زمین ماندن وعدههایی که دادهاید هرچه باشد فقدان اختیارات نیست! فقط نیم نگاهی به راهی که طی ۶ سال گذشته پیمودهاید بیندازید. تقریباً تمامی پیشبینیهای منتقدان دلسوز درباره سرانجام خسارتبار راهی که در پیش گرفته بودید به حقیقت پیوسته است ولی جنابعالی بسیاری از آن پیشنهادات را نه فقط نادیده گرفتید، بلکه پیشنهاددهندگان را با انواع تهمتها و اهانتها نواختید! آیا غیراز این است؟!
🔸جناب آقای روحانی سخن جنابعالی که آن را با قسم جلاله همراه کرده و میفرمودید؛ همه مشکلات راهحل دارد، سخن قابل قبولی است و حضرتعالی برای پیمودن این راه «اختیار لازم» را داشتید ولی با عرض پوزش این سؤال در میان است که آیا «توان لازم» را هم داشتید!
✳️ #زمانه= آنچه یک تحلیلگر باید بداند
______________________
🔴 جامع ترین کانال #خبری_تحلیلی به محضرتان پیشنهاد میکنیم:👇
@zamanehh
🔴 در خصوص موضع گیری اخیر پوتین
🔻 آیا پوتین علیه ایران موضع گیری کرده است؟
در پی تصمیم جدید ایران در تعلیق عمل به بعضی از بندهای برجام، بعضی از سایت ها و شبکه های اجتماعی فارسی اینگونه گزارش داده اند که پوتین هم علیه ایران موضع گیری کرده است. اما اگر به زیرنویس گفته های پوتین به زبان انگلیسی مراجعه شود، مشخص می گردد که در ترجمه و بازتاب فارسی آن شیطنت شده است.
پوتین به صراحت، خروج آمریکا از برجام را عامل اصلی بحران اخیر معرفی کرده و خطاب به طرف اروپایی می گوید که " ممکن است ناراحت شوید اما از زبان دیپلماتیک خارج شده و به صراحت می گویم: آمریکا از برجام خارج شده و این معاهده در حال فروپاشی است و دولت های اروپایی نمی توانند هیچ کاری برای حفظ آن بکنند و به مجرد اینکه ایران در پاسخ، اولین گام ها را برمی دارد؛ همه آمریکا را فراموش کرده وایران را مسئول معرفی می کنند".
پوتین در نهایت خطاب به اروپایی ها می گوید که "روسیه، آتش نشان نیست و ما نمی توانیم هر مشکلی را حل کنیم".
این گفته پوتین پشت کردن به ایران نیست بلکه پاسخی منفی به اروپایی ها است که خواستار فشار روسیه بر ایران برای پذیرش خواسته های ترامپ شده بودند.
دکتر #مسعود_اسداللهی تحلیلگر مسائل خاورمیانه
✳️ #زمانه= آنچه یک تحلیلگر باید بداند
_________________________
🔻اگر تحلیلگر و نخبه سیاسی هستید
🔸اگر تحلیل های راهبردی می خوانید
🔸 اگر شخصیتی خوشه چین دارید
🔴 قوی ترین و جامع ترین کانال #خبری_تحلیلی به محضرتان پیشنهاد میکنیم:👇
@zamanehh
🔴 #شبهه : خاطره از ابراهیم یزدی در خصوص شروع جنگ
#حتما_بخوانید 👇👇
جنگ ۸ ساله چگونه استارت خورد و فاجعه بزرگ را رقم زد....
نتیجه این جنگ، کشته شدن هزاران نفر و میلیاردها خسارت و ویرانی زیر ساختهای ایران....
برگرفته از کتاب خاطرات : دکتر ابراهیم یزدی..
در سال ١٣٧١ که به ایران آمده بودم به دیدن مرحوم مهندس_بازرگان رفتم و صحبت از جنگ ایران و عراق شد، از ایشان پرسیدم که: "آیا واقعا نمیشد از این جنگ پیش گیری کرد؟"
مهندس خاطره ای را در این زمینه نقل کردند که دانستن آن برای آیندگان خالی از لطف نیست:
"" پنج ماه قبل از حمله صدام_حسین به ایران در ٣٠ فروردین ١٣۵٩، تیتر بزرگ روزنامه کیهان این بود:
"امام ارتش عراق را به قیام بر علیه صدام دعوت کرد".
در اوایل اردیبهشت ١٣۵٩ شورای انقلاب از من خواستند برای رسیدگی به مسئله مهمی جلسه شورا را تشکیل دهیم، وقتی به جلسه رفتم دیدم آقای دعائی سفیر ایران در عراق نیز در جلسه حضور دارد گفتند آقای دعایی گزارشی دارند. آقای دعایی گفت:
"در چند ماه اخیر هرچند روز یکبار مرا به وزارت امور خارجه احضار ......( شبهه ادامه دارد)
☎️ #پاسخگوی_زمانه
1⃣ این ماجرا در منابع معتبر یافت نشد و روایت جعلی فوق بخشی از مقالهای است که مارک گازیوروسکی تاریخنگار آمریکایی در مجله «میدلایست جورنال» انتشار داده و توسط عبدالعلی بازرگان (ضدانقلاب مقیم لندن) مطرح کرد.
2⃣ سید محمود دعایی شخصا این خاطره و روایت را تکذیب کرده و آن را #کذب_محض دانسته است! و ابراهیم یزدی نیز جزئیات این روایت را رد کرد.
www.jamaran.ir/NewsContent-id_25154.aspx
3⃣ فیلمی که از امام خطاب به ملت عراق جهت قیام علیه صدام در این شبهه لینک شده و در فضای مجازی بازنشر میشود مربوط به اولین واکنش امام به تجاوز صدام در ۳۱ شهریور است. و ادعای سخنان دخالت جویانه ۵ ماه قبل از جنگ #کذب میباشد. (زودباور نباشیم)
4⃣ صدام با خیال سو استفاده از نوپا بودن انقلاب ایران و با بهانه هایی واهی که همگی جهت جلب حمایت اعراب منطقه از خودش بود ، با خیال انضمام بخشهایی از خاک ایران به عراق ، به کشورمان تجاوز کرد .
farsnews.com/13940209001304
5⃣ امام خمینی (ره) با شناخت صدام و ماهیت جاه طلبش ، دستوراتی برای آمادگی در برابر تهدید او دادند . ایشان همزمان دستور مذاکره به دولت موقت دادند و از سوی دیگر آمادگی ارتش را برای دفاع خواستار شدند .
www.jamaran.ir/fa/n70272
6⃣ اولین کشوری که انقلاب ایران را به رسمیت شناخت پاکستان بود و پس از آن نیز ۵ کشور دیگر که عراق در آنها نیست !
farsnews.com/13930220001339
7⃣ صدام در ۲۶ تیرماه ۵۸، چند ماه پس از انقلاب ایران در عراق به قدرت رسید و اعلام حمایت عراق از انقلاب ایران در دوران حسن البکر رئیس جمهور قبل از صدام بود !
http://yon.ir/saddam
http://yon.ir/albakr
8⃣ دوستان عزیز؛ دشمن همزمان با اعلام خبر ورود ناو لینکلن به خلیج فارس، در راستای تکمیل پازل جنگ روانی و ترساندن مرعوبین و ساده لوحان، جاهلان به حقیقت و #زودباوران شبهات و روایت های جعلی را به میدان فضای مجازی آورده است.
#زود_باور_نکنیم
#زود_بازنشر_نکنیم
✍ #محمد_صادق_سلطانزاده_بشرویه ( کارشناس زمانه)
___________
🔴 #مهم: دوستان اگر در دام #شایعات_سیاسی فضای مجازی اسیر هستید شما را به #زمانه دعوت میکنم👇
@zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
🔴 پاسخ رنجبران به آشنا
🔹حسام الدین آشنا، نماینده دولت در شورای نظارت بر صدا و سیما طی مکاتبه ای با غلامحسن محسنی اژه ای، رئیس این شورا نسبت به تبلیغات پرتکرار تجاری صدا و سیما اعتراض کرده بود.
🔻 واکنش محمدحسین رنجبران، مدیر کل روابط عمومی صدا و سیما:
🔹در بودجه به سازمان صدا وسیما اجبار می کنند که باید بیش از دوهزارمیلیاردتومان در سال را از محل آگهی ها درآمد کسب کند بعد نامه می زنند که چرا تبلیغات این قدر زیاد است!
🔹در این شش سال ابتدا به بهانه برجام و بعدش در فراق ازدست دادن آن آنچنان تولید و تولیدکننده را به فراموشی می سپارند که هرچه می گردیم ازتولید کنندگان بزرگ کشور تبلیغ کنیم یا توانایی تبلیغ ندارند یا عطای تولید را به لقایش بخشیده اند..!
✳️ #زمانه= آنچه یک تحلیلگر باید بداند
___________________
@zamanehh
🔴 فصل قربانی کردن گاو شیرده رسیده؟!!!
🔺سخنگوی انصارالله یمن:
وارد مرحله هدف قرار دادن اقتصاد "گاو شیرده" شدهایم!
✳️ #زمانه= آنچه یک تحلیلگر باید بداند
______________
🔻اگر تحلیلگر و نخبه سیاسی هستید
🔸اگر تحلیل های راهبردی می خوانید
🔹اگر دنبال اخباربرجسته روزانه هستید
🔸 اگر شخصیتی خوشه چین دارید
🔴 قوی ترین و جامع ترین کانال #خبری_تحلیلی به محضرتان پیشنهاد میکنیم:👇
@zamanehh
🔴 از دولت گلگیر تا جناب گل پخش کن‼️
🔺 توئیت صادق زیبا کلام و پاسخ جالب یک کارشناس
✳️ #زمانه= آنچه یک تحلیلگر باید بداند
__________________
🔻اگر تحلیلگر و نخبه سیاسی هستید
🔸اگر تحلیل های راهبردی می خوانید
🔸 اگر شخصیتی خوشه چین دارید
🔴 قوی ترین و جامع ترین کانال #خبری_تحلیلی به محضرتان پیشنهاد میکنیم:👇
@zamanehh
#بسیار_خواندنی #تکرار
🔴 راز یک عظمت.....
🔻عطاالله مهاجرانی وزیر ارشاد دولت اصلاحات که چند سالی است از ایران کوچ کرده و لندن نشین شده، در توئیتی به تمجید از شخصیت رهبر معظم انقلاب پرداخت.
مهاجرانی نوشت، براى سمينارى كويت رفته بودم. با دكتر عبدالله نفيسى در خانه اش ديدار كردم. او موضعى ضد ايران، ضد شيعه، ضد انقلاب اسلامى و حزب الله دارد! ؛ پرسيد رمز نفس بلند آيت الله خامنه اى در موضع گيرى هاى استراتژيك منطقه اى و جهانى چيست، از كجاست!؟ گفتم:
🔹 #افق_ديد_روشن
🔸 #تحليل_دقيق
🔹 #ايمان_ناب
✳️ #زمانه= آنچه یک تحلیلگر باید بداند
__________________
🔻اگر تحلیلگر و نخبه سیاسی هستید
🔸اگر تحلیل های راهبردی می خوانید
🔸 اگر شخصیتی خوشه چین دارید
🔴 قوی ترین و جامع ترین کانال #خبری_تحلیلی به محضرتان پیشنهاد میکنیم:👇
@zamanehh
☎️ #پاسخگوی_زمانه
🔴 #شایعه
بازداشت سردار ربیعی به جرم جاسوسی!!!
🔻 #حقیقت
1⃣ یک مقام عالیرتبه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ضمن تکذیب این شایعه گفت: این موضوعی که در رسانههای معاند و فضای مجازی منتشر شده کاملا کذب میباشد و سردار ربیعی همچنان محکم و استوار به عنوان یکی از نیروهای باارزش و خدوم مشغول انجام وظیفه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.
2⃣ این چندمین خبر دروغ و شایعه (پناهنده شدن سردار نصیری/عبداللهی و..) است که طی چند ماه اخیر و پس از تصمیم آمریکا مبنی بر تروریست خواندن سپاه پاسداران منتشر میشود. دشمنان آرزوهای خود را در قالب شایعات و دروغها به زبان میآورند.
3⃣ براستی علت بغض معاندان و توسل به نشر اکاذیب و این حجم تخریب علیه سپاه چیست؟
🔹ترامپ سپاه را تروریست میخواند
🔸مریم رجوی منافق علیه سپاه هشتک میزند
🔹عده ای در داخل بر روی دیوار جهل معرفتی برخی دوستان علیه سپاه شبهه و شایعه مینویسند!
#زود_باور_نکنیم
#زود_بازنشر_نکنیم
✍ #محمد_صادق_سلطانزاده (کارشناس زمانه)
_______
🔴 #مهم: دوستان اگر در دام #شایعات_سیاسی فضای مجازی اسیر هستید شما را به #زمانه دعوت میکنیم👇
@zamanehh
#حماقت یا #خباثت
🔴 بیماری خطای محاسباتی آمریکایی ها مُسری است‼️
▪ سطح درک اندیشکده اماراتی از ایران:
« محبوبیت ترامپ داخل ایران به بالاترین میزان خود رسیده است »
#اختلال_ادراکی_اماراتی
✳️ #زمانه= آنچه یک تحلیلگر باید بداند
________________________
🔻اگر تحلیلگر و نخبه سیاسی هستید
🔸اگر تحلیل های راهبردی می خوانید
🔸 اگر شخصیتی خوشه چین دارید
🔴 قوی ترین و جامع ترین کانال #خبری_تحلیلی به محضرتان پیشنهاد میکنیم:👇
@zamanehh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #ویدئو_زمانه #دیدنی
👌 #موضوع : یک کلام: مقاومت!
🔹رهبر انقلاب: از هیبت دشمن نترسید. از کشورهای قارون منطقه نترسید. جنگ نخواهد شد. این جنگ ارادههاست و اراده ما قویتر است.
🔻 جهت #نمایش در:
🔹 محافل #دانشگاهی
🔸 مجامع عمومی
🔹 پخش در بین الصلاتین در ادارات دولتی
🔸 جلسات تحلیلی و همایش های سیاسی
🔹جلسات نخبگان
🔸 #مساجد
🔹 مدارس و.....
🔸 بازنشر در فضای مجازی
🔹جلسات قرانی رمضان
🔴 ویدئوهای متفاوت #زمانه را در کانال زمانه دنبال و جستجو کنید...
_________________________
🔴 #زمانه = کانال #مرجع مزیّن به حضور نخبگان و اساتید محترم و مدیران کانال های سیاسی
@zamanehh
#جامع_ترین_کانال_تحلیلی_نخبگان
#تلگرام #ایتا #سروش
.
♻️ آقای علی لاریجانی، ولی فقیه شما کیست؟
🔰 حمید رسایی: مدت هاست دو شورای مهم فرهنگی کشور (شورای عالی فضای مجازی و شورای عالی انقلاب فرهنگی) نیمه تعطیل اند! داستان از این قرار است که جناب حسن روحانی از اینکه دو عضو این شوراها (آقایان ضرغامی و رحیم پور) مواضع ضد فرهنگی او را در جلسه نقد کرده اند، برآشفته، ضمن بی احترامی به آنها و قهر، دیگر جلسات این شوراها را تشکیل نمیداد!
مطابق شنیده های موثق، یک مقام عالی به رییس این دو شورا (رییس جمهور) به خاطر عدم تشکیل جلسات تذکر میدهند. بعد از تذکر، دبیرخانه شوراهای مذکور اعلام جلسه میکند اما بدون دعوت از این دو عضو حقیقی! مجددا رییس جمهور تذکر میگیرد که برای تشکیل جلسات، باید از همه اعضای این شوراها دعوت شود. اما روحانی حاضر به این کار نمیشود و از آن روز، جلسه را تشکیل نمیدهد!
مطابق آیین نامه داخلی این شوراها و طبق روال حاکم بر این جلسات، در چنین مواقعی، نایب رییس شورا (علی لاریجانی) موظف به تشکیل جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی است، اما علی لاریجانی هم حاضر به انجام این کار نمیشود!
اخیرا مقام معظم رهبری به آقای لاریجانی، به عنوان نایب رییس، دستور تشکیل این جلسه با دعوت از همه اعضا را میدهند اما هر بار به بهانه ای از انجام آن سر باز زده شده، از جمله اینکه شاید رییس جمهور ناراحت شوند! عجب ایشان نباید ناراحت شوند!
معلوم نیست دلیل این تعلل آقای علی لاریجانی چیست؟ چرا وی پیش از این و در دولت قبل، به عنوان نایب رییس، بلافاصله با عدم حضور رییس جمهور وقت این جلسات را تشکیل میداد اما اکنون از تشکیل آن استنکاف میکند؟! سئوال این است که ولی فقیه علی لاریجانی کیست؟ چرا نظر حسن روحانی برای او بر اجرای قانون و مطالبه رهبر انقلاب ارجحیت دارد؟ چرا لاریجانی تا این اندازه مطیع و فرمان بردار روحانی است؟
#تحصیل_در_انگلیس
#ملاقات_با_سفیر_انگلیس
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
در 9دی 358 ام می خوانید:
💠 اردوگاه بی شعورها
🔹هيچ ايراني باشعوري بر سر نقاط قوت خود معامله نميكند/ منظور آمريكاييها از مذاكره، معامله بر سر نقاط قوت است (رهبر معظم انقلاب)
✍️گزارش ۹ دی از کسانی که معتقد هستند باید با آمریکا مذاکره کنیم؛ تاج زاده، عبدي، كرباسچي، موسويان و بسياري از اصلاحطلبان و اعتدالی ها
🔸رهبر معظم انقلاب هفته گذشته در دیدار مسئولان نظام درباره دلایل عدم مذاکره با آمریکا نکات مهمی فرمودند. ایشان در بخشی از سخنان خود فرمودند: خب، حالا «آدم میبیند و میشنود که اوکه میگوید مذاکره، در داخل هم بعضیها میگویند «حالا مثلاً مذاکره چه عیبی دارد»؛ مذاکره سَم است. تا وقتی آمریکا همینی است که الان هست مذاکرهی ما و آمریکا سَم است، و با این دولت کنونی [آمریکا]، یک سَمّ مضاعف است. مذاکره یعنی معامله؛ یعنی یک چیزی بدهی، یک چیزی بگیری. آنچه در این معامله مورد نظر او است، درست نقاط قوّت جمهوری اسلامی است؛ مذاکره را روی این میبرند. نمیگویند بیایید راجع به آب و هوا، راجع به منابع طبیعی، راجع به محیط زیست مذاکره کنیم، میگویند بیایید دربارهی سلاح دفاعی شما مذاکره کنیم؛....
🔸خب این مورد معامله است؛ شما قبول میکنید این را، یا قبول نمیکنید؟ معلوم است که قبول نمیکنید، وقتی قبول نکردید همین آش است و همین کاسه، همین دعوا، همین سر و صدا؛ بحث دین و انقلاب و مانند اینها نیست، هیچ ایرانی غیرتمند و باشعوری نمیرود راجع به نقاط قوّت خودش با طرف مقابل معامله کند؛ با طرفی که میخواهد این نقاط قوّت را از دست او بیرون بیاورد، معامله نمیکند اینها را؛ اینها را ما لازم داریم. عمق راهبردی ما در منطقه خیلی مهم است؛ خب برای هر کشوری مهم است؛ عمق راهبردی سیاسی و امنیّتی، مؤلّفهی اساسیای است برای حیات همهی دولتها و ملّتها و ما بحمدالله عمق راهبردیمان در منطقه خیلی خوب است؛ اینها از این ناراحتند، میگویند بیایید روی مسائل منطقه صحبت کنیم یعنی شما عمق راهبردیتان را از دست بدهید؛ روی اینها میگویند مذاکره کنیم. خب بنابراین اصل مذاکره غلط است.»
🔸اگر بخواهیم این سخن رهبر انقلاب را ساده سازی کنیم باید بگوییم عده ای در داخل می خواهند مذاکره کنند، آمریکا هم منظورش از مذاکره را گفته و آن مذاکره روی نقاط قوت ماست و هیچ انسان با شعوری روی نقاط قوتش مذاکره نمی کند.
بنابراین هر جریانی که در این شرایط به دنیال مذاکره است، فاقد شعور سیاسی و دیپلماتیک است.
اما اینها که رهبری می گویند به دنبال مذاکره هستند چه کسانی هستند؟
🔸تاج زاده
امکان ندارد که شیوهای جز تعامل برد-برد یا باخت-باخت وجود داشته باشد و ما محکوم به گفتگو هستیم. حالا این گفتگو میخواهد قبل از جنگ باشد یا بعد از جنگ باشد و عقل حکم میکند که قبل از اینکه همه چیز به هم بریزد گفتگو کنیم.
🔸کرباسچی و دوستان
خرداد ۹۷ جمعی از اصلاح طلبان از جمله کرباسچی به همراه چند تن از اعضای گروهک نهضت آزادی و برخی گروهکهای برانداز مقیم خارج (نظیر فدائیان خلق و…) که وجه مشترکشان همکاری در فتنه ۸۸ است، نامه تسلیمطلبانهای امضا کرده و خواستار مذاکره با دولت ترامپ شدند. کرباسچی در همان مقطع در دفاع از این نامه حقارت آمیز گفته بود: «در صورتی که آمریکا ضمانت دهد دیگر بدعهدی نکند ایران میتواند با ترامپ پای میز مذاکره بنشیند»!
🔸عباس عبدی
برای خلع سلاح ترامپ، ایران پیشنهاد کند که نیازی به گفتوگوی رو در رو در اتاقهای بسته نیست، توئیتر بهترین وسیله است. پایه گفتوگو را همین آخرین جمله ترامپ قرار دهند. طرف ایرانی میتواند رئیسجمهور باشد.
🔸دیگران
هفته نامه صدا ارگان حزب کارگزاران با آن تیتر جنجالی دو راهی جنگ و صلح، حسین موسویان معاون سابق روحانی و متهم جاسوسی و پیشنهادش برای مذاکره جهت جلوگیری از جنگ و بسیاری از اصلاح طلبانی که طی روزهای اخیر از وقوع جنگ سخن گفتند و از ترسشان نسبت به آینده کشور در میان همین اردوگاه بی شعوران سیاسی قرار می گیرند.
البته نباید فراموش کرد طی یک ماه گذشته در میان مقامات دولتی هم برخی از پیشنهاد مذاکره سخن گفتند و برخی هم از اینکه اختیار نداشتند با رئیس جمهور قبلی آمریکا گفتگو کنند اظهار تاسف کردند.
هفته نامه ۹ دی 👇
@www_9day_ir
مدیر مسئول 👇
@www_rasaee_ir
.
♻️ شماره 358 ام ۹دی شنبه روي دكه هاي مطبوعات
🔸اردوگاه بي شعورها
🔹هيچ ايراني باشعوري بر سر نقاط قوت خود معامله نميكند/ منظور آمريكاييها از مذاكره، معامله بر سر نقاط قوت است (رهبر معظم انقلاب)
گزارش ۹ دی از کسانی که معتقد هستند باید با آمریکا مذاکره کنیم؛ تاج زاده، عبدي، كرباسچي، موسويان و بسياري از اصلاحطلبان و اعتدالی ها
🔸 سبقت "دامادها" از "آقازاده ها" در فساد و رانت خواري
♨️ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨️
همچنین با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/source/543
jar.app.link/9_day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee