هدایت شده از مؤسسه فرهنگی تربیتی منتظران مصلح(عج گیلان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌻قبل دیدن، از ته دل بگید ؛
⚘ماشاءلله
لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
فاعتبروا یا اولی الابصار🇮🇷
🌴 گروه طلبه شهیده زهرا دقیقی
https://eitaa.com/joinchat/2422669360C15ec35428a
درس های ۳ دولت برای رئیسی -۱
دولت چگونه میتواند پیشران پیشرفت شود؟
1- دوره خدمتگزاری رئیسجمهور منتخب، جناب آقای رئیسی، از اواسط مردادماه آغاز میشود و پس از آن، نوبت معرفی اعضای کابینه است. بر این اساس، یک ماه پیش رو، دورهای طلایی در انتخاب همکاران و ریلگذاری دولت است.
رئیسجمهور اگرچه جایگاه ممتازی در نظام سیاسی و مدیریتی دارد، اما این ترکیب «تیم دولت» است که جهتگیری و میزان پیشبرد برنامههای او را مشخص میکند.
2- مهندسی ارکان دولت، منطقا متوقف به نقشه و برنامهای است که رئیسجمهور در پی آن است. به عبارت دیگر، تدوین نقشه کلان دولت، مقدم بر انتخاب وزرا و معاونین است. این برنامه و اولویتهای آن است که تعیین میکند راس هر وزارت و معاونتی، چه کسی قرار بگیرد؟
لزوم برنامه، ضمنا به ما میگوید که اعضای کابینه نه به شکل منفرد و جزیرهای، بلکه باید در قالب یک تیم چیده شوند. شرط حضور در دولت، کاربلدی و امانتداری و پاکدستی است. اما یک ویژگی لازم دیگر، روحیه فعالیت تیمی است. نداشتن اخلاق کار تیمی در کنار خلأ برنامه یا ضعف فرماندهی رئیسجمهور، موجب واگرایی و گسست در دولتهای مختلف طی سه دهه اخیر شد.
3- تیم دولت، برای حل چالشهای بزرگ اقتصادی باید همدل و هماهنگ باشد. در غیر این صورت، دستگاهها، رفتار جزیرهای خواهند داشت و احیانا دچار تعارض و تناقض میشوند. بازخوانی برخی عبرتهای تاریخی، به درک موضوع کمک میکند.
دولت مدعی اصلاحات چنان دچار کج کارکردی شد که مردم در انتخابات سال 84 به همه نامزدهای این طیف (هاشمی، معین، کروبی و مهرعلیزاده) «نه» قاطع گفتند. علت نارضایتی مردم، اولا انحراف گفتمانی دولت، و ثانیا آشفتگی ستاد اقتصادی آن بود. فقط چهار سال زمان برد تا طرح ساماندهی اقتصادی روی کاغذ بیاید! پس از آن هم درگیری در داخل دولت ادامه داشت.
4- عملکرد ناهماهنگ دولت خاتمی چنان بحرانساز شد که بارها مورد نکوهش اعضا یا متحدانش قرار گرفت. رسول منتجبنیا عضو مجمع روحانیون، تیرماه 1380 گفت: «مجموعه کابینه آقای خاتمی با طرح ساماندهی اقتصادی هماهنگ نبود. این مدیران به سیاست تعدیل اقتصادی معتقد بودند. دستگاههای زیرمجموعه، موجب نابسامانی اقتصادی شدند که امروز بر جامعه حاکم است».
محمد عطریانفر عضو مرکزیت کارگزاران، 13 بهمن 1379 تاکید کرد: «تابل قبول نیست که بعد از سه سال و نیم، تازه شاهد بروز اختلاف میان دو نظریه اقتصادی یک کابینه مشترک باشیم. تیم اقتصادی خاتمی آلیاژی و شکننده است و آزمون و خطای زیادی داشته. به خاطر این ناهمگونی، نمیتوان کاری کرد».
5- محمد سلامتی دبیرکل سازمان مجاهدین انقلاب هم 30 بهمن 1379 اظهار داشت: «تیم اقتصادی دولت، تیم متجانسی نبود که بتواند مسائل را به طور هماهنگ پیگیری کند. کسانی که در دولت سابق (سازندگی) تفکر سیاست تعدیل اقتصادی را تعقیب میکردند، با بنبست مواجه شدند و در دولت خاتمی هم قطعا ناموفق عمل کردند و برای اقتصاد کشور مشکل ایجاد کردند».
عیسی کلانتری وزیر کشاورزی هم که پس از ادغام این وزارت در «جهاد کشاورزی» کنار رفت، شهریور 1380 گفت: «مشکل اصلی در سازمان مدیریت و برنامهریزی است. تا اینها سر کار هستند وضع بهتر از این نمیشود. سرمایهگذاری کشاورزی با سالانه 2 درصد کاهش مواجه است. تفکر دولت این نبوده که با رونق کشاورزی به کشور کمک کند. تا آمدیم از کشاورز حمایت کنیم، انبوه محصولات به داخل سرازیر شد».
عبدالعلیزاده وزیر مسکن نیز 25 تیر 1380 گفت: «مدیران دولتی، هیچ ریسکی را قبول نمیکنند و اگر کار را خراب کنند، مجازات نمیشوند. مدیران بخش خصوصی، با ندانمکاری مدیران دولتی، با ورشکستگی رو به رو میشوند. این سخنان، اعتراف من است» و حسین نمازی وزیر اقتصاد، شهریور 1380 تاکید میکرد: «سیاست تعدیل اقتصادی باعث گرانی شد».
6- ناهماهنگی و تعارض و ناکارآمدی، تا پایان دولت خاتمی ادامه یافت؛ چنانکه او پس از هفت سال سردرگمی، در تاریخ 2 اردیبهشت 83، طهماسب مظاهری و محمد ستاریفر (وزیر اقتصاد، و رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی) را یکجا برکنار کرد و گفت:
«هر دو كمكهاي شاياني را به خصوص در تدوين طرح ساماندهي اقتصادي انجام دادند. اما در تعامل با يكديگر جرقههايي ميزدند كه باعث ناهماهنگي ميشد. ما با بررسيهايي كه انجام داديم، به منشوري مكتوب رسيديم كه بازهم اين دو دستگاه به هر دليل به يكديگر چفت نشدند و من توفيق ايجاد تفاهم و هماهنگي را ميان آنها نداشتم. يكسال و نيم از دولت باقی مانده. در اين مدت، كار تازهاي را نميتوانيم انجام دهيم، تنها در چارچوب برنامه سوم حركت ميكنيم و در اين مدت هماهنگي در ميان اعضاي دولت بسيار مهم است».
♦️ادامه دارد♦️
@IMANI_mohammad
درس های ۳ دولت برای رئیسی -۲
دولت چگونه میتواند پیشران پیشرفت شود؟
7- دولت نهم که به جای دولت اصلاحات سر کار آمد، انصافا خدمات کمنظیری را در حوزه حمایت از محرومان، کاهش شکاف طبقاتی، گسترش شرکای اقتصادی کشور، حمایت از تولید داخلی، حمایت از پیشرانهایی مثل بخش مسکن انجام داد.
این دولت و دولت بعدی، در عین حال در حوزه برنامهریزی کلان، «طرح تحول اقتصادی» را در هفت بند شامل «هدفمندی یارانهها، گمرک، مالیات، نظام بانکی، نظام توزیع، بهرهوری، و تقویت پول ملی» مد نظر داشت. اما در عمل، اغلب این هفت محور اجرایی نشد و هدفمند کردن یارانهها نیز به شکل ناقص به اجرا در آمد. تحریمها حتما، یک دلیل مضیقه برای این دولت و دولت پس از آن (روحانی) بود، اما میتوان ادعا کرد در کنار روحیات خاص رئیس دولت، ناهماهنگی و تعارض میان اعضای تیم اقتصادی هم مشکلساز شد.
از یکطرف، همگرایی مجلس و دولت، به واگرایی و تعارض انجامید؛ و از طرف دیگر، اختلاف در درون دولت شکل گرفت. به نحوی که با جدایی و استعفا، برکناری و یا استیضاح وزیران اقتصاد (دانش جعفری)، صنایع (طهماسبی)، راه و ترابری (بهبهانی)، رفاه و کار (کاظمی- شیخ الاسلامی)، تعاون (ناظمی اردکانی) و... مواجه شدیم؛ و اینها غیر از اختلافات در حوزههای سیاسی و فرهنگی بود.
8- اما در دولت روحانی، شاهد تعارضهای شدید میان «سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی، و وزارت اقتصاد»، «وزارت صمت و وزارت نفت»، «نفت و نیرو»، «صمت و جهاد کشاورزی»، «وزارت اقتصاد با راه و شهر سازی»، «راه وشهرسازی و بانک مرکزی» و... در زمینه سیاستهای مالی، پولی، بانکی، بورس، ارز، گمرک، تنظیم بازار، حمایت از تولید، مبارزه با قاچاق، شناسایی خانههای خالی، اخذ مالیالت و... بودهایم.
تیم اقتصادی، درباره انواعی از مسائل مثل انبساطی یا انقباضی بودن سیاست پولی، کاهش یا افزایش نرخ سود بانکی، و نحوه مدیریت بازار ارز اتفاق نظر نداشت و تصمیمهای متناقض و ناپایدار را تجربه کرد. این آشفتگی ستادی و فرماندهی موجب شد دولت، با وجود اختیارات فراوان، کارنامه نامطلوبی را بر جا بگذارد.
در همین چند ماه اخیر شاهد دستورهای پیاپی رئیسجمهور مبنی بر توقف گرانی، و از آن طرف، دستور دستگاههای دولتی برای گرانی رسمی بودیم. این وضعیت، تورم حداقل 43 درصدی را به یادگار گذاشت؛ هر چند که برخی محافل همسو با دولت، رقم تورم را تا 50 درصد ارزیابی میکنند.
در همین دولت بود که عزل وزیران اقتصاد و صمت، و رئیسبانک مرکزی اتفاق افتاد و این غیر از وزرایی بود که با استیضاح مجلس همسو (دهم) کنار گذاشته شدند. ناهماهنگیها آن قدر بیسابقه بود که چهار وزیر، در میانه سال 94، نامه ای هشدار آمیز به روحانی نوشتند و درباره رکود و تعطیلی اقتصاد هشدار دادند.
ظرف چند ماه اخیر هم شاهد مجادلات میان رئیسسازمان برنامه و بودجه، وزیر اقتصاد و رئیسکل بانک مرکزی درباره مقصر بدهیهای چند صد هزار میلیارد تومانی دولت بودیم.
9- تیم اقتصادی دولت، به بنبست خورد؛ چون فاقد برنامه درونزا و دچار روز مرگی و تعلیق و انتظار بود. نتیجه به قدری تاسف بار است که آقای علی صوفی وزیر دولت اصلاحات و مشاور خاتمی، به خبرگزاری ایلنا میگوید:
«دولت آقای روحانی ارز را رها کرده بود و ارز برای خودش جولان میداد، به خاطر داشته باشید از سال ۹۶ به این طرف این ارز بود که در کشور همه چیز را تعیین میکرد... مشاوران آقای روحانی و تیم اقتصادی وی، نئولیبرال بود و رهاسازی ارز را به اجرا گذاشتند و تعادل در اقتصاد کشور به هم خورد، به طوری که با قضایایی مانند انتخابات آمریکا و صحبتهای یک سناتور، نرخ ارز تحت تاثیر قرار میگرفت و عملاً در جاهایی حتی اقدامات دولت کارساز نبود.
وزارتخانههای اقتصادی مانند صمت و کار و رفاه، و سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی، بسیار مهم و تأثیرگذار هستند که باید با هم هماهنگ و یکدست باشند و از یک مکتب اقتصادی متعادل بومی استفاده کنند. بهتر است اقتصاد از دست نئولیبرالها خارج شود و یک هماهنگی در دستگاههای ذی صلاح به وجود بیاید».
@IMANI_mohammad
🟢 هشدار شدید پیامبر اسلام (ص) درباره عواقب پارتیبازی در مجازات مجرمین
🔸در سال فتح مكه زنى مرتكب جرمى شده بود كه بايد مجازات مىشد. اتفاقا اين زن كه دزدى كرده بود وابسته به يكى از خانوادههاى بزرگ و جزء اشراف طراز اول قريش بود. وقتى بنا شد حد دربارهاش اجرا شود و دستش را قطع كنند، غريو از خاندان زن برخاست كه: اى واى، اين ننگ را چگونه تحمل كنيم؟ دستهجمعى به سراغ پيامبر رفتند و از او درخواست كردند كه از مجازات زن صرفنظر كند.
🔹فرمود: هرگز صرفنظر نمىكنم. هرچه كه واسطه و شفيع تراشيدند، پيامبر ترتيب اثر نداد. در عوض مردم را جمع كرد و به آنها گفت: مىدانيد چرا امتهاى گذشته هلاک شدند؟ دليلش اين بود كه در اين گونه مسائل تبعيض روا داشتند. اگر مجرمى كه دستگير شده بود وابسته به يک خانواده بزرگ نبود و شفيع و واسطه نداشت او را زود مجازات مىكردند، ولى اگر مجرم شفيع و واسطه داشت در مورد او قانون كار نمىكرد. خدا به همين سبب چنين اقوامى را هلاک مىكند. من هرگز حاضر نيستم در حق هيچ كس تبعيضى قائل شوم.
📝 استاد مطهری، آیندۀ انقلاب اسلامی ایران، ص۱۵۶-۱۵۵
⭕️ کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری» در ایتا، تلگرام و سروش👇
eitaa.com/motahari_ir
t.me/motahari_ir
sapp.ir/motahari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 وقتی منتقدان مسلمانتر از پیامبر(ع)، به امام رضا(ع) برای پذیرش ولایتعهدی تحمیلی ایراد میگیرند!
🌹میلاد مبارک حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا علیه السلام خجسته باد!
⭕️ کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری» در ایتا، تلگرام و سروش👇
eitaa.com/motahari_ir
t.me/motahari_ir
sapp.ir/motahari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 چرا گناهگاران در گرو اعمال خویشاند ولی نیکوکاران در گرو اعمال خود نیستند؟ چرا قرآن از عمل به «کسب» تعبیر میکند؟
⭕️ کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری» در ایتا، تلگرام و سروش👇
eitaa.com/motahari_ir
t.me/motahari_ir
sapp.ir/motahari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 سحرگاهان؛ ساعت بسیار ارزشمند خلوت با خداوند و ارزش فوقالعاده دو رکعت نافله صبح
⭕️ کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری» در ایتا، تلگرام و سروش👇
eitaa.com/motahari_ir
t.me/motahari_ir
sapp.ir/motahari_ir
✴️ امریکاییها دوباره دست به دامان وین شدند
🔸دو هفته پس از آنکه وزیر امور خارجه امریکا در سخنانی از بنبست در مذاکرات وین خبر داد و اعلام کرد که به زعم او ایران برای توافق جدی نیست، حالا از واشنگتن خبر میرسد که آنها دنبال راهی برای بازگردان ایران به میز مذاکره هستند.
🔸سخنگوی وزارت امور خارجه امریکا شامگاه سهشنبه به وقت امریکا در کنفرانس خبری در پاسخ به این سوال که چه نظری درباره گزارشهای حاکی از قصد ایران برای به کارگیری اورانیوم با غنای ۲۰ درصد دارد، گفت: تا جایی که میدانم، این گزارش تا زمان انتشار آن توسط شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی محرمانه باقی میماند، اما در گزارشهای رسانهها توصیفاتی از این سند آمده است. نگرانکننده است که ایران انتخاب میکند عدم اجرای تعهدات برجامیاش را گسترش دهد، به ویژه با آزمایشهایی که در تحقیقات تسلیحات هستهای حائز اهمیت هستند. این یک گام رو به عقب تاسف بار برای ایران است، مخصوصا این که ما به سهم خود قصد جدی و آمادگیمان را برای بازگشت به برجام [توافق هستهای] و رسیدن به راهکارهایی مفیدتر و ماندگارتر برای کنار آمدن با مسائل هستهای نشان دادهایم.
🔸 ند پرایس که تا همین هفته گذشته حرفهای دیگری میزد که توضیحش میشود: «امریکا نیازی به مذاکره ندارد و اصلا هم عجلهای ندارد» اما حالا گفته است: ما به وضوح گفتهایم که این اقدامات تحریکآمیز هیچ اهرم فشاری برای ایران در مذاکرات [احیای توافق هستهای در وین] فراهم نخواهد کرد. در عوض، آنها فقط نگرانی ما را راجع به فعالیتهای ایران افزایش خواهند داد و ما همچنان از ایران میخواهیم که این سیاست قبول مخاطره را متوقف کرده و آماده برای مذاکرت به وین بازگردد، در وضعی که آماده پایان دادن به کاری باشد که در آوریل آغاز کردیم و تا کنون شش دور ادامه داشته است.
🔸اما اصل ماجرا جایی بود که این سخنگوی امریکایی نتوانست ارتباط پدیدههای میدانی و دیپلماتیک را از هم جدا کند. او که پیش از حمله سنگین به پایگاه غیرقانونی اشغالگران امریکایی در الحریر و حمله روز چهارشنبه به عین الاسد سخن گفته بود و فقط چند حمله پیش از آن را دیده بود، در پاسخ به این که آیا با توجه به تحولات اخیر در امور ایران و منطقه، آمریکا تصمیم دارد رویکردش را تغییر دهد یا نه، با مطرح کردن ادعاهایی علیه ایران توضیح داد:
🔸 مذاکرات در وین شش دور را کامل کردهاند و فقط و فقط راجع به یک موضوع هستند و آن بازگشت به پایبندی دوجانبه به برجام است. برای ما، پیامد مهمش برقراری دوباره سختترین راستیآزمایی و بازرسیای است که تاکنون دربارهاش مذاکره شده. شما درست میگویید، نگرانیهای دیگری هم وجود دارند، نگرانیهایی عمیق، نگرانی ما درباره رفتار ایران در منطقه اما ما میدانیم مادامی که ایران از تعهدات برجامیاش فاصله گرفته باشد، تا زمانی که ایران در موقعیتی باشد که باعث این تحریکها شود، از جمله این تحریکهای هستهای، تمام چالشهای دیگری که به خاطر ایران با آن ها مواجهیم، از جمله حمایتش از گروههای تروریستی، کنترل کردن تمامشان سختتر خواهد شد.
🔸پرایس بدون اشاره به اینکه این امریکا است که حاضر نیست برجام مورد توافق را به صورت کامل اجرا کند و میخواهد بخشی از تحریمها را همچنان حفظ کند اما از ایران انتظار دارد تا به هر شکل ممکن همه محدودیتها را بپذیرد، بازرسیهای بیسابقه را قبول کند و به قول او در بوته راستیآزمایی قرار بگیرد گفت: در حال حاضر در وین بر این متمرکزیم که ببینیم آیا میتوانیم بر پایبندی دوجانبه اثری بگذاریم یا نه. دریچه دیپلماسی باز است. خود وزیر امور خارجه[آمریکا] گفته است که این روند همیشه ادامه نخواهد داشت اما در حال حاضر برای اطمینان یافتن از این که ایران هیچگاه نمیتواند به یک سلاح هستهای دست بیابد، مسیر دیپلماتیک را بهترین و موثرترین راه میدانیم. این کاری است که برجام انجام داد. کاری است که اگر ما بتوانیم به پایبندی دوجانبه بازگردیم، برجام باز هم می تواند انجام دهد.
🔸پرایس در ادامه در پاسخ به درخواستی برای ارائه توضیحات بیشتر درباره این که روند مذاکرات وین به طور نامحدود ادامه نخواهد داشت و این که چه عواملی از نظر آمریکا این مذاکرات را متوقف خواهد کرد، با تکرار ادعاهایی راجع به برنامه هستهای ایران تکرار کرد: وقتی برجام کاملا اجرا میشد، زمان گشایش را طولانیتر کرده بود، که مدت زمان لازم برای ایران است تا مواد شکافتپذیر کافی برای تولید یک سلاح هستهای را به دست بیاورد، البته اگر بخواهد این کار را کند و اگر روند کاربری تسلیحاتی را با موفقیت طی کند. در حال حاضر، با فاصله گرفتن ایران از برجام، از طریق اقداماتی مانند نصب سانتریفیوژهای پیشرفتهتر و انجام دادن کارهای تحریکآمیز دیگر از جمله غنیسازی در سطحی بالاتر، میدانیم که این مدت زمان گشایش کاهش یافته است.
⭕️ از نظر یه عده ای هم، داشتن #نیروگاه_اتمی و #آب_شیرین_کن #هستهای کشورهای دیگه از پیشرفته بودنشونه که دچار بحران #برق و #آب نمیشن و خاک تو سر ما که امکانات نداریم، از طرفی هم معتقدن ما انرژی هسته ای میخواهیم چکار تو این اوضاع...
خدایگان تناقض
👤 🇮🇷 خانم اوریمی(limited)
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 روحانی گفته: از ١٢مرداد سه قوه باهم هماهنگ میشوند و بعضی که انتقادهای غیرمنصفانه میکردند، بیکار خواهند شد.
❇️ پ.ن: یعنی سه قوه در این ۸ سال یکدست نبود؟! مجلس که نشان داد عرضه استیضاح ضعیفترین دولت انقلاب را نداشت، امیدواریم از ۱۲ مرداد دستگاه قضایی، شجاعت محاکمه شما را داشته باشد!
✅ #داود_مدرسی_یان
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ بله، روحانی که منتقدها رو حواله به جهنم میداد، یه سری فدایی هم داشت که باهاش حاضر بودن تا جهنم هم برن! برای همین صرفا وعدهشو عملی کرده!
البته معلوم شد این بنده خدا تو جهنمِ روحانی ماهی 80 میلیون هم حقوق میگرفته!
#قعطی_برق
👤 سیّدایمان بِیدُختی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 جناب پرزیدنت برق خوردنی نیست، اما فروختنی هست.
دروغ هم که مالیات نداره
با برجام، در انرژی هسته ای رو تخته کردید و با معاهده پاریس، در نیروگاههای فسیلی رو...
جدیدا هم که مدعی هستید ساخت نیروگاه صرفه ی اقتصادی نداره
📌به ما بپیوندید:
https://eitaa.com/abou_heirane_darouni
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دولت روحانی فاتحه صنعت برق رو خوند!
افشاگری نماینده مجلس از دلایل قطعی برق و فاجعه ایجاد شده توسط دولت روحانی
📌به ما بپیوندید:
https://eitaa.com/abou_heirane_darouni
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 روحانی سخنان سال گذشتهاش را نقض کرد
حسن روحانی که یک سال قبل گفته بود «مردم باید همه چیز را به بورس بسپارند» امروز سخنانش را نقض کرد و گفت مردم نباید همه سرمایهشان را به بورس بیاورند. باید در حدی بیاورند که فراز و نشیب بورس آسیبی به زندگی آنها نزند؛ درآمد بورس در زمان ده ساله از سود سکه و دلار کمتر نیست.
✍ این که میگه در درازمدت سودش خوبه یعنی ما میچاپیم ، انشالله دولت بعدی جبران میکنه😐
📌به ما بپیوندید:
https://eitaa.com/abou_heirane_darouni
📷 نتیجه ۸ سال حاکمیت عصاره و برآیند کابینههای موسوی و خاتمی و رفسنجانی و البته حمایت از این کابینه، همین وضعیت بیبرقی، همان تدبیر بنزینی آبان ۹۸ و همین بیارزش شدن بیسابقه پول ملی است؛ کلا همین هستند، شقالقمری در کار نیست ...
✍ حالا قنوت بگیر که خوب میگیری😏
📌به ما بپیوندید:
https://eitaa.com/abou_heirane_darouni
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش جالب مجری تلویزیون به پاسخ وزیر صمت درباره نحوه قیمت گذاری خودرو
🔹رزم حسینی: چون ماه آخر دولت است اجازه بدهید وارد این بحث نشویم!
🔹مجری: شما ۶ هزار معدن را در ماه آخر دولت میفروشید در صورتیکه قیمت خودرو که برای مردم مهمتر است.
📌به ما بپیوندید:
https://eitaa.com/abou_heirane_darouni
🔴این سه توئیت رو گذاشتم تا چند نکته مهم رو بگم:
اینگونه تحلیلها فارغ از اینکه چه کسی گفته است، روزبه روز داره در بین ما بچه حزباللهی ها زیاد میشه و خیلی هم طرفدار داره که بسیار خطرناک و آسیبزاست، چرا که مخاطب رو از عقلگرایی به سمت توهم و ذهنگرایی داره سوق میده
مکتب قرآن و اهل بیت و به تبع اون مکتب امام و رهبری اومدن که مارو به سمت تعقل سوق بدن نه اینکه از تعقل دورمون کنن.
🔻 کجا امام و رهبری برمبنای احتمالات و حدسیات صحبت کردن و میکنن؟ تمام صحبتهای این بزرگواران مبنا و اصولش مشخصه. اگر حتی بصورت معدود و انگشتشمار پیشبینی در صحبتهای امام یا مقام معظم رهبری میبنیم، کاملا براساس چارچوب و مبناست.
دقت کنیم حضرت آقا، صدها برابر این افراد بهشون اخبار و اطلاعات و تحلیل میرسه اما هیچ وقت سراغ این پیشبینیها نمیرن. اونوقت برخی دوستان با دو تا خبر، هزار جور پیشبینی و تحلیل میکنن
🔻اگر امام خمینی به گورباچف گفت نظام کمونیستی شوروی ازهم میپاشه، از روی احتمال و حدسیات نبود، کاملا بر اساس مبانی سیاسی_الهی بوده، اگر رهبرانقلاب الان نابودی اسرائیل رو پیش بینی میکنن براش دلیل دارن، شاید خودماها هم به این دلایل رسیده باشیم. اصلا مگه چندین مورد از امام و رهبری داریم که اینگونه پیش بینی کرده باشن، حتی با مبنا؟ خیلی خیلی کم.
🔻ولی بعضی از دوستان این روزها تحلیلاشون برمبنای احتمالات، توهم و نکات فراماسونری شده که اصلا قابل اثبات نیست. کم کم داریم عقل رو از تحلیل هامون خارج میکنیم که بسیار خطرناکه
دوستانی هم که توی کانالها و گروههاشون این افکار رو نشر میدن، دقت ندارن که دارن مرجع فکری جریان انقلاب رو عوض میکنن. مرجع فکری - تحلیلی رو داریم از آقا و امام به افراد دست چندم تقلیل میدیم که سالی چند تا حرف خوب هم وسط صحبتهاشون هست
اگر در تحلیلهای دوستان حزباللهی دیدید که موارد زیر داره اتفاق میفته، بدونید که این تحلیلها خارج از منظومه فکری مقام معظم رهبری هستش:
۱_اگر داریم مردم رو ناامید میکنیم
۲_اگر مردم رو داریم تشویق به اعتراض میکنیم
۳_اگر داریم درباره کل نظام و اصل نظام سیاهنمایی میکنیم
۴_اگر داریم نظام رو ناتوان جلوه میدیم (مثلا قحطی آب قراره بیاد و وضع خراب خواهد شد، در این مورد علاوه بر ترسوندن و ناامید کردن مردم، داریم میگیم نظام ناتوانه درحل مشکل. درحالیکه نظام ذخایر راهبردی آب داره و میتونه در صورت بحران مشکل رو میدیریت کنه)
۵_ اگر برمبنای حدسیات و ذهنیات و بدون مبنای عقلی نظر دادیم و پیش بینی کردیم
۶_ اگر حرفهایی زده میشه که افراد شاخص و اصیل جریان انقلاب، اون حرف رو نمیزنن یا صد در صد خلافش رو میگن، باید تردید کنیم و بیشتر فکر کنیم
دقت کنیم، تحلیل باید ما رو به سمت تعقل سوق بده، نه که اون رو تعطیل کنه و ماها رو پیشبینیمحور بار بیاره.
#حسیندارابی
@hosein_darabi
🔴 به این توئیت توجه کنید و به این سوالات پاسخ دهید:
_در این تحلیل عقل و منطق میبینید یا توهم؟
_این تحلیل در جهت امنیت ملی است یا ناامنی؟ اصلا مبنای این تحلیل و اثبات آن کجاست؟
_در شبکههای ضدانقلاب بیشتر این مسایل را میشنوید یا مثلا شبکههای داخلی؟
_در نظام اسلامی این تحلیل انجام شده است یا حکومت یزید؟
#روانپریشی_در_تحلیل
#حسیندارابی
@hosein_darabi
تحلیل دیگری از ایشون رو ببینید:
این تحلیل شاید برای طنز مناسب باشه ولی برای یک تحلیل جدی استراتژیک واقعا تاسفباره
جایگاه عقل و استدلال در این تحلیلها کجاست؟ اگه مبنا احتمال باشه هر کسی میدونه درباره هر موضوعی طبق احتمالات نظر بده و بگه مبنا احتمالاته
راستی تیم فوتبال یمن کجاست؟ چرا این تیم جبهه مقامت رو حذف کردن؟ نامردا
#حسیندارابی
@hosein_darabi
عاقبت اینگونه تحلیلها میشه این:
این توئیت رو سال ۹۸زدن و پیشگوییهایی را برای سال ۹۹ انجام دادن
تحلیلهای این مدلی از ایشون زیاده، برخیش مثل این توئیت مشخص میشه اشتباه بوده و برخیش نه.
و ذهن مخاطب که زبالهدان اینگونه تحلیلها میشه. و کانالهای انقلابی هم درحال منتشر کردن این توییتها بعنوان محتوای خوب. برخی کانالهاهم هرچی دستشون میرسه میزنن، بدون بررسی و نظارت
#حسیندارابی
@hosein_darabi
به این توئیت امید دانا توجه کنید. با توجه به ۶ نکتهای که در پیام قبلی گفته شد این توییت رو بررسی کنیم
🔻در نگاه اول شاید بگیم دمش گرم از آقا داره طرفداری میکنه و حرف دل مارو میزنه. ولی دراصل در این توئیت داره مردم رو به اعتراض و به تبعش شورش دعوت میکنه.
🔻مگه تضمینی هست که اگر اعتراض سراسری علیه روحانی یا اصلا بیبیسی صورت بگیره، اولاََ درهمین حد باقی بمونه و به آشوب های گسترده تبدیل نشه و دشمنان ازش سوءاستفاده نکنن؟
🔻و ثانیاً مگه اعتراض به رئیس جمهور اگر به آشوب کشیده بشه، روحانی و وزراش میان اعتراضات رو جمع کنن؟ هزینه اصلی اعتراضات رو نظام باید بده و درنهایت کل مردم آسیب میبینن.
در نگاه بین المللی، روحانی جزئی از نظام جمهوری اسلامی هستش و درکنار بیبیسی قرار نمیگیره، باتمام نقدهایی که داریم به ایشون
#حسیندارابی 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
🔰 اطلاع نگاشت | در کوی دانشگاه چه گذشت؟
🔹 در این اطلاع نگاشت به مناسبت ۱۸ تیر، سالروز فتنه کوی دانشگاه تهران، به مرور اتفاقات این فتنه و ماهیت فتنه انگیزان میپردازیم.
#اطلاع_نگاشت
#فتنه
#کوی_دانشگاه
🆔 @rasanewsagency
بسم الله الرحمن الرحیم
آیت الله مرعشی می گوید:
شب اول قبر آيتالله شيخ مرتضی حائری برايش نماز ليلة الدّفن خواندم، همان نمازی که در بين مردم به نماز وحشت معروف است.
بعدش هم يک سوره ياسين قرائت کردم و ثوابش را به روح آن عالم هديه کردم .
چند شب بعد او را در عالم خواب ديدم. حواسم بود که از دنيا رفته است. کنجکاو شدم که بدانم در آن طرف مرز زندگی دنيايي چه خبر است؟!
پرسيدم: آقای حائری، اوضاعتان چطور است؟
آقای حائری که راضی و خوشحال به نظر می آمد، رفت توی فکر و پس از چند لحظه، انگار که از گذشتهای دور صحبت کند شروع کرد به تعريف کردن...
وقتي از خيلي مراحل گذشتيم، همين که بدن مرا در درون قبر گذاشتند، روحم به آهستگي و سبکي از بدنم خارج شد و از آن فاصله گرفت. درست مثل اينکه لباسي را از تنت درآوري. کم کم ديگر بدن خودم را از بيرون و به طور کامل ميديدم. خودم هم مات و مبهوت شده بودم، اين بود که رفتم و يک گوشهاي نشستم و زانوي غم و تنهايي در بغل گرفتم.
ناگهان متوجه شدم که از پايين پاهايم، صداهايي ميآيد. صداهايي رعبآور و وحشتافزا! صداهايی نامأنوس که موهايم را بر بدنم راست ميکرد. به زير پاهايم نگاهي انداختم. از مردمي که مرا تشيع و تدفين کرده بودند خبري نبود. بياباني بود برهوت با افقي بيانتها و فضايي سرد و سنگين و دو نفر داشتند از دور دست به من نزديک ميشدند. تمام وجودشان از آتش بود. آتشي که زبانه ميکشيد و مانع از آن ميشد که بتوانم چشمانشان را تشخيص دهم. انگار داشتند با هم حرف ميزدند و مرا به يکديگر نشان ميدادند. ترس تمام وجودم را فرا گرفت و بدنم شروع کرد به لرزيدن. خواستم جيغ بزنم ولي صدايم در نميآمد. تنها دهانم باز و بسته ميشد و داشت نفسم بند ميآمد. بدجوري احساس بی کسی و غربت کردم
گفتم خدايا به فريادم برس! خدايا نجاتم بده، در اينجا جز تو کسی را ندارم....
همين که اين افکار را از ذهنم گذرانيدم متوجه صدايی از پشت سرم شدم.
صدايی دلنواز، آرامش بخش و روح افزا و زيباتر از هر موسيقی دلنشين!
سرم را که بالا کردم و به پشت سرم نگريستم، نوری را ديدم که از آن بالا بالاهای دور دست به سوی من ميآمد.
هر چقدر آن نور به من نزديکتر ميشد آن دو نفر آتشين عقبتر و عقبتر ميرفتند تا اينکه بالاخره ناپديد گشتند.
نفس راحتي کشيدم و نگاه ديگري به بالاي سرم انداختم. آقايي را ديدم از جنس نور !
نوری چشم نواز و آرامش بخش.
اُبهت و عظمت آقا مرا گرفته بود و نميتوانستم حرفي بزنم و تشکري کنم، اما خود آقا که گل لبخند بر لبان زيبايش شکوفا بود سر حرف را باز کرد و پرسيد: آقای حائری! ترسيدی ؟
من هم به حرف آمدم که: بله آقا ترسيدم، آن هم چه ترسي! هرگز در تمام عمرم تا به اين حد نترسيده بودم. اگر يک لحظه ديرتر تشريف آورده بوديد حتماً زهره ترک ميشدم و خدا ميداند چه بلايي بر سر من ميآوردند.
بعد به خودم جرأت بيشتر دادم و پرسيدم: راستي، نفرموديد که شما چه کسي هستيد.
و آقا که لبخند بر لب داشت و با نگاهی سرشار از عطوفت، مهربانی و قدرشناسی به من می نگريستند فرمودند:
من علی بن موسی الرّضا هستم. آقای حائری! شما ۷۰ مرتبه به زيارت من آمديد من هم ۷۰ مرتبه به بازديدت خواهم آمد، اين اولين مرتبهاش بود ۶۹ بار ديگر هم خواهم آمد.
📚 برگرفته از کتاب #جمال_السالکین مجلد اول؛ ص ۵۳ و ۵۴
☑️ آدرس صفحه رسمی اینستاگرام جمال السالکین
📱instagram.com/jamal.alsalekin
☑️ سفارش از طریق:
🔲 www.bineshemotahar.ir
📌 مالیخولیای حجاریان پس از تحریم خاموش انتخابات!
🔸سعید حجاریان، از تئوریسینهای جریان سیاسی خاص و بدعتگذار طرح موسوم به "تحریم خاموش انتخابات" اخیراً در یادداشتی با عنوان "جمهوریِ لاجمهور" که در وبسایت مشق نو منتشر شد در اشاره به انتخابات ریاستجمهوری دولت سیزدهم نوشته است: با انتخابات ریاستجمهوری دوره سیزدهم وارد دورهای جدید از جمهوریت شدیم که «جمهوریت بهشرط لا» یا به بیان دقیقتر «جمهوری لاجمهور» توصیفکننده آن است. در انتخابات ۱۴۰۰ پروژه بیگانهزدایی از سیستم تحت لوای نظارت استصوابی و سایر ابزارهای حذفی به نقطه اوج خود رسید؛ بهنحوی که همه رؤسایجمهور بالقوه آمدند و هیچکس نماند! هیچ فراکسیونی در درون نظام سیاسی نماینده واقعی خود را نداشت و صرفاً ساخت قدرت طیفی از نامزدهای خود را تأیید کرد و در ویترین انتخابات چید. در جمهوریِ لاجمهور رقابت و مشارکت تؤامان کاهش یافت و شد آنچه شد!
🔸او میافزاید: جمهوریِ لاجمهور اما پایان راه نیست و چنانچه این وضعیت ادامه یابد، ممکن است نظام سیاسی ایران بهصورتی دیگر تغییر شکل دهد؛ چنانکه تلویحاً گفته شد شاید در آینده انتخابات بهمعنای امروزین وجود نداشته باشد. به بیان دیگر، ممکن است در روندی که اهمیت صندوق رأی به حداقل رسیده است، ضرورت وجودی آن نیز از بین برود تا نهایتاً فردی فیالمثل از طریق بیعت به ریاست قوه مجریه گمارده شود یا آنکه ساختار یکپارچه قدرت فردی را برای اداره امور کشور تربیت و معرفی کند و اساساً پست ریاستجمهوری حذف شود.
🔸در بخش پایانی یادداشت حجاریان میخوانیم: در این رویه، سیاست بهطور کلی از سلسله مسائل عمومی کشور خارج خواهد شد و همهچیز بر مدار اقتصاد خواهد چرخید. یعنی از یک سو، عدهای «کارگزار» -ولو با لعاب سیاست- اداره امور عمومی کشور را بهعهده خواهند گرفت و اقتصاد را به پیش میرانند و از سوی دیگر، وزارتخانههای حساس و پُستهای سیاسی-امنیتی از دایره «هماهنگی» خارج میشوند و مستقیماً زیر نظر رهبری قرار خواهند گرفت.
🔖 نکته و نظر:
🔹 این اظهارات جنونآمیز مبنی بر بیعتی شدن ساختار انتخاباتی کشور در آینده و حذف نیروهای سیاسی کشور! البته در ادامه سایر اظهارات عجیب حجاریان ارزیابی میشود و ارزش دیگری ندارد.
🔹چه اینکه هماوست که سالهاست به حضور خیابانی مردم برای یکسره شدن کار نظام و "آتش گرفتن جنوب تا شمال تهران"! اشاره دارد، قبل از انتخابات در کنایه به قالیباف نوشته بود: "شهرداری تهران با رمز شمسالشموس فتح شد؛ با ورود به پاستور این پروژه را در مقیاس ملی پیش خواهند برد این اهالی میدان!" و پس از انتخابات 1400 نیز در حالی که قالیباف هرگز پا به عرصه میدان نگذاشت؛ به جای عذرخواهی از بابت پیشبینیهای غلط اما در یک توییت از "مرگ اصلاحات صندوقمحور" خبر داد.
🔹اظهارات حجاریان در بحث ناامیدی از انتخابات را البته بایستی ناظر به تئوری تحریم خاموش انتخابات از سوی او و دوستانش خوانش کرد.
در بحث انتخابات اخیر؛ آنها نه تنها از اول حاضر به معرفی اصلاحطلبان نجیب و حائز صلاحیت نشدند بلکه با معرفی رجالی مثل "مصطفی تاجزاده" (که دچار سوء سابقه بودند) برای نامزدی در انتخابات 1400، نشان دادند که آمدهاند برای تحریم انتخابات نه برای حضور در انتخابات.
🔹آنها همچنین قاعده دموکراسی برای حمایت از نامزدهای موجود را هم زیر پا گذاشتند و حاضر به حمایت اصلاحطلبان تأیید شدهای مثل همتی یا مهرعلیزاده که هر دو از رجال نامی اصلاحات بودند، نشدند تا هیچ خدشهای بر نقشه آنها برای تحریم انتخابات وارد نیاید.
و اکنون نیز شاهدیم که آقایان در تصور اینکه نمایش آنها به پرده آخر یا همان "فاز اصلاحات مسلحانه" رسیده است؛ از پایان انتخابات و جمهوری در ایران سخن میگویند.
🔵 اما این همه ماجرا نیست!
میزان مشارکت مردم در انتخابات اخیر نسبت به مشارکت آنها در انتخابات مجلس یازدهم (که آنهم توسط آقای حجاریان تحریم شده بود!) افزایش یافته است. ضمن اینکه ائتلاف جمهور در اردوگاه اصلاحات که متشکل از گروههای نامی و بزرگی مثل حزب کارگزاران است نیز در انتخابات حضور یافتند و صراحتا اعلام کردند که راه دموکراسی برای آنها همچنان از مسیر صندوق رأی میگذرد.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا