🔰 شهید حاج قاسم سلیمانی: خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجاتبخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که به عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما که به عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمهی رسولالله است.
#مکتب_سلیمانی
@aeenejan
eitaa.com/aeenejan
وقتی کودک نقاشی میکشد، دائما از او نپرسید: چی کشیدی !👩🏻🎨
▫️نقاشی و رنگ بازی، فعالیتی برای تمرین مهارت های دست ورزی کودک و هماهنگی چشم و دست اوست. این بازی خلاقیت کودک را پرورش داده و به او اجازه خیال پردازی می دهد.
▫️کودک از نقاشی کردن لذت می برد نه از نتیجه نقاشی اش. این لذت را با پرسیدن بیش از اندازه سوال "چی کشیدی" از او نگیریم
#نور_دیده
@aeenejan
eitaa.com/aeenejan
✨﷽✨
🌼ده پند امام علی بن موسی الرضا علیه السلام:
🌻اول:
در خوشحال کردن مردم بسیار بکوشید تا در قیامت خدا خوشحال تان کند.
🌻دوم:
تا می توانید سکوت اختیار کنید که سکوت موجب محبت می شود و راهنمای هر خیری است.
🌻سوم:
در خواندن سوره حمد استمرار بورزید که جمیع خیردرامور دنیا و آخرت درآن گرد آمده است.
🌻چهارم:
به روزی اندک خدا راضی باشید تا خدا نیز از عمل کم شما راضی باشد.
🌻پنجم:
در برقرار کردن صله رحم ثابت قدم باشید که بهترین نوع آن خودداری از آزار خویشاوندان است.
🌻ششم:
به کسی که از خدا نمی ترسد امید نداشته باشید که نه تعهد دارد، نه نجابت و نه کرم.
🌻هفتم:
بسیار احسان کنید که خداوند در قیامت یک نصفه خرما را مانند کوه احد بزرگ می کند.
🌻هشتم:
حق الناس را رعایت کنید که دوستی محمدوآل محمد بدون آن پذیرفته نیست.
🌻نهم:
ازبخششی که زیانش برای تو بیش از سودی است که به دیگران میرسد، حذر کن.
🌻دهم:
بسیارمراقب کردار خودباشید تا مورد تهمت واتهام قرار نگیرید،که در آن صورت حق ملامت ندارید.
🌷السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا«ع»
#پندانه
@aeenejan
eitaa.com/aeenejan
.
💢 وامدار
🔹عباس عبدی عوام نیست، پس عوام فریبی می کند:
♦️واردات واکسن، اقدام موردی است؛ اما قیمت مسکن و اجاره، ناشی از فرآیندی زمانبر و روند مدیریتی غلط است.
🔹روحانی و برخی دولتمردان او می گفتند "واکسن، سوهان قم نیست و بدون برجام و FATF نمی شود وارد کرد"؛ دولت رئیسی با اهتمام و پیگیری، آن ادعای خلاف واقع را ابطال کرد و نشان داد که "می شود".
♦️اما علت گرانی مسکن و اجاره، 8 سال اصرار بر "نساختن" و عدم حمایت از تولید، در کنار سرپیچی از شناسایی میلیون ها خانه خالی و اخذ مالیات از آنهاست که موجب انباشت تقاضا شده است.
🔹تخلیه تدریجی این تقاضای انباشته، قطعا زمانبر است.
♦️آیا سوال برانگیز نیست که امثال آقای عبدی، به جای گرفتن گریبان متهمان سوء مدیریت یا ترک فعل، به دولت جدید حمله می کنند و در واقع، با این شکل فرار به جلوی گل درشت، از متهمان دانه درشت حمایت می کنند؟
🔹پیشه کردن این خط تحریف را نمی توان به حساب نادانی و ندانم کاری گذاشت. بلکه پای وامداری مدیریت اشرافی که قیمت مسکن را هشت برابر کرد، در میان است.
@IMANI_mohammad
💢 جنگ ترکیبی؛
دو برداشت و دو برداشت - ۱
1- برداشت ما از رویدادها به اندازه خود آنها مهم است. جنگ ترکیبی دشمن، با همه زحمت و آزارهایش، بشارتی را در خود نهفته دارد و آن، قدرتمندتر شدن جبهه مقاومت اسلامی در مواجهه با توطئههای قبلی است. البته شرط قابلیت برای این بشارت، مسئولیت شناسی است. در ماجرای جنگ احزاب، دو گروه، دو برداشت متناقض از ماجرا کردند و گذشت زمان نشان داد فهم کدام گروه صادق بود:
« وَإِذْ يَقُولُ الْمُنَافِقُونَ وَالَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ مَا وَعَدَنَا اللهُ وَرَسُولُهُ إِلَّا غُرُورًا...
وَ لَمّا رَأَى المُؤمِنونَ الأَحزابَ قالوا هذا ما وَعَدَنَا اللهُ وَرَسولُهُ وَ صَدَقَ اللهُ وَرَسولُهُ وَما زادَهُم إِلّا إيمانًا وَتَسليمًا».
ظاهر ماجرا، اردوکشی ده هزار نفری مشرکان در برابر سپاه سههزار نفری مسلمین و محاصره مدینه بود. از حذیفه یمانى نقل شده؛ «ما در روز جنگ خندق، گرسنگى و خستگى و وحشت زیادی را دیدیم». اردو کشی مشرکان، در خیانت یهودیان مدینه ریشه داشت که از ترس گسترش اسلام، نمایندگانی را به مکه فرستاده و سران قریش را به تدارک جنگ تحریک کرده بودند.
2- یک تفاوت مومن و منافق، در حسن ظن یا سوءظن به وعدههای الهی است. حسن ظن، به معنای ندیدن واقعیتها و سادهلوحی و بیعملی نیست. در جنگ احزاب که مادر همه جنگهای آن دوره علیه مسلمین بود، منافقان ترسیدند و ترساندند. اما مومنان، اولا صفآرایی سنگین دشمن را طلیعه وعده پیروزی دانستند، و ثانیا برای مقاومت، تدبیر و تدارک کردند؛ تا اینکه با ضربت بهنگام امیر مومنان(ع) و شکستن جوّ رعب، جنگی که تصور میرفت پرتلفاتترین جنگها باشد، بدون درگیری دیگر به نفع سپاه اسلام پایان یافت.
«وَ رَدَّ الله الَّذِينَ كَفَرُوا بِغَيْظِهِمْ لَمْ يَنَالُوا خَيْرًا وَكَفَى الله الْمُؤْمِنِينَ الْقِتَالَ وَكَانَ اللَه قَوِيًّا عَزِيزًا. و خداوند آنان را که کفر ورزیدند، با غیظ و خشم و بیآنکه به خیری برسند، برگرداند و مؤمنان را از جنگ بینیاز کرد و خداوند، همواره نیرومند شکستناپذیر است».
هزیمت دشمن در این جنگ، همچنان که پیامبر(ص) به هنگام حفر خندق، بشارت داده بود، سرآغاز پیروزیهای بزرگ بعدی شد.
3- شرایط جمهوری اسلامی در مواجهه با مستکبران، بیشباهت به جنگ احزاب نیست. دشمنان پس از شکست در چند مواجهه بزرگ، از هیچ امکانی برای انبوهسازی تهدید و هراسافکنی دریغ نکردهاند. صف مرد و نامرد در تندباد تهدیدهای دشمن آشکار میشود. هراسافکنی و زبان طعنهآمیز منافقین هم در این روند، یک سنت تاریخی است. آنچه مومنان در جنگ احزاب مأمور شدند، مأموریت امروز ما هم هست: حسنظن به وعدههای الهی، نترسیدن و نترساندن، تحمل دشواریهای محاصره و تهدیدهای دشمن، تدبیر، خطرپذیری، شکستن جوّ و زدن به قلب دشمن.
دو دهه قبل آمریکا و صهیونیسم مسیحی، اشغال افغانستان و عراق و حمله به لبنان و غزه را آغاز کردند، و سپس، آتش جنگ نیابتی تروریستها در حدفاصل مرزهای ایران تا لبنان را شعلهور ساختند. محاسبات آنها میگفت کار مقاومت تمام است. اما با درایت مقتدای حکیم انقلاب و میدانداری فرماندهان مقاومت، ورق جنگ آنگونه برگشت که آمریکاییها گفتند 7 هزار میلیارد دلار را در جنگهای منطقه بر باد دادهاند؛ و مقامات صهیونیستی (از ایهود باراک تا نفتالی بنت) احتمال میدهند نفرین و نابود شدگی حکومتهای یهودی، شامل اسرائیل هم بشود و این رژیم 80 سالگی تاسیسش را نبیند.
4- جنگ هیبریدی، ترکیب جنگ سخت و نرم است. ابعاد آن را باید شناخت، حلقههای «همرسانی»کننده ضربات دشمن، یا ایستگاههای «ضریبدهنده» و «تقویتکننده» آن را باید هدف گرفت، و ضمنا از ضربات متقارن و نامتقارن دریغ نکرد. هر جنگی اقتضائات خود را دارد؛ شناسایی دقیق میدان و اطلاعات- عملیات قوی، و قرارگاه هماهنگکننده و پیشبرنده نیروها در محورهای مختلف، و اینکه چگونه و کجا به هم ملحق شوند.
جنگ ترکیبی دشمن، وقتی مغلوبه میشود که دستگاههای مسئول، به جای رفتار جزیرهای منفرد یا منفعل، اقدام هماهنگ و فعال داشته باشند. نباید اجازه داد عناصر تورشده توسط دشمن، با شبکهسازی و استتار در میان صنوف مختلف، به عملیات دشمن ضریب بدهند. رد این ضریبدهی و تقویت فشار را میتوان در فضای سیاسی، رسانهای، فرهنگی، هنر و ورزش و اقتصاد و بازار دید. چاره مهم کار در فضای داخلی، حاکمیت مقتدرانه قانون است تا منطبق با آن، آحاد مردم با خاطر جمعی، از حقوق عمومی بهرهمند شوند، اما عرصه بر یگانهای عملکننده دشمن و نفوذیها تنگ شود. در اینجا، زدن سرشبکهها و شبکهسازی دشمن، مهمتر از برخورد با معلولهاست.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
💢 جنگ ترکیبی؛
دو برداشت و دو نقش - ۳
7- شناسایی پلها، ترمینالها و سرشبکههای ارتباطی پیادهنظام دشمن و کور کردن این معابر، یک ضرورت است. به عنوان نمونه، از متغیرهای اقتصادی موثر در قیمتگذاری که بگذریم، میتوان شبکههای فاسدی را ردگیری کرد که با انواع ترفندها، در موقعیت «ضد تنظیم بازار» ایفای نقش میکنند. قیمتگذاری مصنوعی معطوف به شایعهسازی و گران کردن و ایجاد تورم انتظاری، قطعا ضدتنظیم و آرامش و ثبات بازار است و هیچ کشور غربی یا شرقی، این مجال را به سودجویان یا دشمنان خود نمیدهد که بازی با قیمتها یا قاچاق و احتکارِ کمهزینه را ابزار خود کنند. مثلا باید بررسی کرد که قیمت بیضابطه ارز کجا و با چه مکانیسمی دستکاری میشود؛ در فرآیند اقتصادی شفاف بازار، یا توسط مافیای دلالی و رسانهای؟ فقط بهعنوان یک نمونه، به خاطر بیاوریم که نیروهای امنیتی و دادستانی ترکیه مهرماه 1397، طی یک عملیات مشترک در 40 شهر، شبکه 417 نفره قاچاق و انتقال دلار از ایران به ترکیه و سپس آمریکا را به دام انداختند. برخی ایرانیان یهودیتبار مقیم آمریکا، با این شبکه در ارتباط بودند.
8- سوءمدیریت رسوبکرده توسط مدیریت اشرافی غربگرا، صرفا با تغییر در رأس دولت و برخی مدیران متوقف نمیشود. هم باید مدیران ناکارآمد و سازوکارهای معیوب تغییر کنند، و هم سه قوه و دیگر دستگاههای مسئول باید تعریف جدیدی از مأموریتهای مشترک داشته باشند. سه قوه باید خود را به شکل عملیاتی و روزانه، در میدان مواجهه با جنگ ترکیبی دشمن ببینند. از سوی دیگر، در شرایط جنگ اقتصادی دشمن، اخلال به هر نحو در معیشت مردم، مصداق جنایت است و مجازاتهایی که برای سرشبکهها و مجرمان دانهدرشت در نظر گرفته میشود، باید سنگین و عبرتآموز باشد.
9- یک مأموریت مهم در جنگ احزاب، تعیین تکلیف قاطع با خیانتکاران داخلی در پشت جبهه است که با دشمن بستهاند. جنگ احزاب، به تعیین تکلیف پیامبر با این خیانتکاران انجامید، چنان که خداوند با لحنی قاطع و تهدیدآمیز فرموده بود:
«لَئِن لَم يَنتَهِ المُنافِقونَ وَالَّذينَ في قُلوبِهِم مَرَضٌ وَالمُرجِفونَ فِي المَدينَهًْ لَنُغرِيَنَّكَ بِهِم ثُمَّ لا يُجاوِرونَكَ فيها إِلّا قَليلًا. مَلْعُونِينَ أَيْنَمَا ثُقِفُوا أُخِذُوا وَقُتِّلُوا تَقْتِيلًا. اگر منافقان و بیماردلان و آنها که با تبلیغات سوء و شایعهپراکنی در مدینه دلها را خالی میکنند، دست از کار خود برندارند، تو را بر ضدّ آنها برمیانگیزیم، پس جز مدّت کوتاهی نمیتوانند در جوار تو در این شهر بمانند. آنها لعنت شدگانند. باید هرجا یافت شدند، گرفته و به سختی کشته شوند».
@IMANI_mohammad
💢 جنگ ترکیبی؛
دو برداشت و دو نقش - ۲
5- نمونههایی از این در هم تنیدگی شبکهای را میتوان در پرونده فساد 14 هزار میلیارد تومانی «صندوق ذخیره فرهنگیان» و «بانک سرمایه» دید، جایی که سرمایهگذار سریالها و فیلمهایی مانند شهرزاد، ابد و یک روز، خوب، بد، جلف، کاناپه، مغزهای کوچک زنگزده، خوک و..) با «معاون وزیر آموزش و پرورش در دولت اصلاحات، موسس بانک سرمایه، و رئیس صندوق ذخیره فرهنگیان»، به هم رسیده و ضمن بالا کشیدن اموال فرهنگیان، مشغول جریانسازی مسموم بودند.
آن تهیهکننده به جرم «اخلال کلان در نظام اقتصادی» به 20 سال حبس، رد مال و انفصال از خدمات دولتی محکوم شد. مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان و همسرش هم، به ۱۲ سال و ۵ سال حبس محکوم شدند. و این در حالی است که یک دولتمرد ارشد، آبانماه ۹۵، ضمن کوچکنمایی غارت 14 هزار میلیاردی گفته بود: «بعضیها مثل اینکه بالا و پایین کردن فساد برایشان لذتبخش است! اگر دستگاهی وامی داده و آن پول شده بدهی معوق، نمیدانم چرا بعضیها خوششان میآید بدهی معوق را بگویند اختلاس»!
نمونه دیگر، زد و بند یک ابربدهکار بانکی(با بیش از چهار هزار میلیارد تومان بدهی) با عناصر دانهدرشت در دستگاه قضایی و دولت سابق است و جالب اینکه او، یک ستاد انتخاباتی خاص را هم تامین مالی میکرد. کارکرد این چرخههای فاسد و مفسدی، تحصیل اموال نامشروع از یک طرف و تزریق آن در چرخه فرهنگ و سیاست و انتخابات از طرف دیگر، به شکل پینگپونگی بوده است.
6- باید سراغ متهمان ایراد خسارت به معیشت مردم رفت و مرتکبان جرم را مواخذه کرد. چه آنها که در جایگاه مدیریتی خسارت زده و حالا آدرس غلط میدهند، چه آنان که با اخلال در اقتصاد کشور، موجبات آسیب به معیشت مردم را فراهم میکنند، و چه کسانی که در فضای سیاسی و رسانهای، به دو گروه اول - و اتاق جنگ اقتصادی دشمن- سرویس میدهند. آدرس و مشخصات این متهمان، پیچیده و گنگ نیست. شبکه عنکبوتی که هفت، هشت ماه قبل از انتخابات خرداد 1388 در شایعه تقلب دمیدند و آن آشوب دشمن شادکن را به راه انداختند، و سپس، آدرس تحریمهای فلجکننده را به مقامات آمریکایی دادند تا ملت را به مدت بیش از یک دهه، گرفتار تحریم کنند؛ و در متن این گروگانگیری، بتوانند مطامع خود را پیش ببرند.
بعد از آن هم که کامجوییشان از قدرت و ثروت، به قیمت تحمیل گرفتاریهای کمسابقه به مردم تمام شد و از مجلس و دولت بیرون شدند، فاز تازهای از نقشآفرینی در جنگ ترکیبی دشمن را در همین یک ساله پس از انتخابات آغاز کردند. فاز طلبکاری بابت مصائب و خساراتی که خود پدید آوردند، اما حالا میگویند دولت جدید باید، با شتاب از این میدان -مین گذاری شده- عبور کند و فوراً به اقتصاد رونق بدهد!
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
💢 از سوریه تا ونزوئلا
ایران توانست؛ آمریکا نتوانست -۱
دیپلماسی، تجارت و همکاریهای ایران و ونزوئلا، به سطح راهبردی ارتقا یافته است. این سخن به چه معناست و چه اهمیت و آوردههایی برای کشور ما دارد؟
1- ونزوئلا در آمریکای لاتین، بزرگترین دارنده ذخایر نفت قاره آمریکا و هشتمین کشور دارنده منابع طبیعی در دنیاست. دولتهای آمریکا با این ادعای استکباری که آمریکای لاتین حیاط خلوت آنهاست، در طول سالها اصرار داشتهاند این کشور نفتخیز را مستعمره خود کنند، اما به سد دولت هوگو چاوز و سپس دولت نیکلاس مادورو خوردند.
در سالهای اخیر هم سازمان سیا با هزینههای هنگفت و حمایت از شورشیان به سرکردگی خوان گوایدو، تلاش کرد تا در ونزوئلا کودتا ترتیب دهد. آنها رسما گفتند دولت مادورو را به رسمیت نمیشناسند و گوایدو را رئیس دولت میدانند. اما آبان 1399، معاون وزیر خارجه ونزوئلا، به هنگام دور انداختن تصویر خوان گوایدو (سرکرده مزدوران آشوبطلب) گفت «ما قصد داریم این عکس را در جایی که به او متعلق است قرار دهیم».
سازمان سیا، گوایدو را به راه انداخته و ۸۰۰ میلیون دلار به او داده بود تا کودتای مدنظر آمریکا را عملی کند. در مقابل، جمهوری اسلامی ایران، از دولت قانونی و منتخب ونزوئلا حمایت کرد و این، اراده ایران بود که بر اراده آمریکا چیره شد. آمریکاییها اصرار فراوانی داشتند تا «ونزوئلایی شدن» را به عنوان ضربالمثلی برای نابودی اقتصادها در اثر فشارهای خود جا بیندازند. اما روند تحولات که قطعا ایران در آن نقش راهبردی داشت، موجب شده تا ونزوئلا رشد اقتصادی چشمگیری را تجربه کند و آمریکاییها در شرایط قیمت 120 دلاری نفت، رسما برای التماس صادرات نفت ونزوئلا (و زیر پا گذاشتن تحریمهای خود) هیئتی را به کاراکاس بفرستند!
2- ایران در دو سه سال گذشته، بیاعتنایی به تحریمهای آمریکا را به واسطه گسترش تجارتهای نفتی و غیرنفتی به رخ کشید. سال گذشته بنزین ایران - در ازای دریافت ۹ تن طلای مورد نیاز کشور- به ونزوئلا رسید. ساخت پالایشگاه ستاره خلیجفارس به همت قرارگاه خاتمالانبیای سپاه، نه تنها کشور را خودکفا کرد، بلکه به سطح صادرات بنزین رساند. این سیلی، به اندازه سیلیهای آبدار هوافضای سپاه و سپاه قدس بر گوش دشمنان، ضرب داشت.
حالا بازتاب درخشش ستاره خلیجفارس، در دریای کارائیب هم قابل رؤیت بود. ما یک دهه قبل در کشورهای آمریکای لاتین، خط تولید تراکتور و برخی خودروها را راه انداخته و ارزآوری داشتیم. همچنین به همت مهندسان ایرانی، مسکنسازی انبوه کردیم و درآمد ارزی قابل توجهی کسب کردیم. در سالهای اخیر هم، به هنگام تحریم غرب و نیاز ما به بنزین، این ونزوئلا بود که به عنوان متحد استراتژیک، بخشی از نیاز ما را تامین کرد. همچنین توافقاتی در زمینه ساخت نخستین کارخانه پهپادسازی در ونزوئلا به دست مهندسان ایرانی انجام شده است.
3- فراتر از معاملات نفتی و بیاعتنا به تحریمهای آمریکا، ونزوئلا سفارش ساخت ۴ کشتی به ارزش جمعا ۹۶۰ میلیون دلار را به شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) داده بود که اکنون دومین آن (آفراماکس-۲ در جریان سفر آقای مادورو به تهران، تحویل طرف ونزوئلایی شده است. نفتکش افراماکس-۲ توانایی حمل ۱۱۳ هزار تن نفت خام معادل ۷۵۰ هزار بشکه را داراست.
بدین ترتیب کشورمان در میان انگشتشمار کشورهای تولیدکننده نفتکشهای غولپیکر عرضاندام میکند. آورده ارزی ساخت و فروش چهار فروند نفتکش به ونزوئلا، تقریبا معادل کل صادرات ما به اروپا در طول یک سال است.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
💢 از سوریه تا ونزوئلا
ایران توانست؛ آمریکا نتوانست -۲
4- حجم صادرات سالانه ایران به کل اروپا در سالهای اخیر 800 تا 900 میلیون یورو بوده است. کل عرض و طول اروپا با برجام چقدر به درد ما خورد و چقدر کلاهبرداری و عهدشکنی کردند؟ و ونزوئلا به تنهایی و بدون برجام، چقدر به کمک ما آمد؟ با برجام، هواپیمای آقای ظریف در آلمان بدون بنزین ماند و به قول خود او، ایران نتوانست حتی یک حساب بانکی در لندن باز کند؛ اما بدون برجام، بنزین به ونزوئلا فروختیم و 9 تن طلا گرفتیم. باید عنایت داشت که «ونزوئلا»ها در آمریکای لاتین، آفریقا، شرق و غرب آسیا - و حتی اروپا - کم نیستند؛ مشروط بر اینکه از توهم قرن نوزدهمی و قرن بیستمی رها شویم. توهمی که خیال میکند انگلیس و فرانسه یا آلمان و آمریکا بر همه جهان کدخدایی میکنند. به عنوان یک مثال و مقایسه مشابه، در برخی سالها تجارت ما فقط با کشور عراق، چندین برابر تجارت 3-4 میلیاردی با کل اروپا بوده است. بر این مبنا میتوان ادعا کرد «فراغرب، کلید عبور از تحریمهای غرب است».
5- از اهمیت ابعاد اقتصادی و ضدتحریمی روابط با ونزوئلا که بگذریم، ابعاد سیاسی ماجرا نیز واجد اهمیت راهبردی است. اراده حکیمانه ایران بر اراده مستکبرانه آمریکا، نه فقط در منطقه غرب آسیا (سوریه و عراق و لبنان و یمن و فلسطین) غلبه کرد و توانست متحدان خود را از جمله در سوریه - یا وجود جنگ نیابتی غرب - حفظ کند، بلکه در آمریکای لاتین و ونزوئلا هم توانست بر اراده آمریکا چیره شود. اگر روزی ادعا میشد آمریکا اقتصاد ونزوئلا را با خاک یکسان کرده و دولت مادورو کارش تمام است، اکنون بسیاری از رسانهها همانند سایت «عصر ایران» (وابسته به طیف مدعی اعتدال و اصلاحات) اتفاقنظر دارند:
«تحریمهای اقتصادی آمریکا علیه ونزوئلا شکست خورده و اقتصاد ونزوئلا، در مسیر رشد قرار گرفته است. ونزوئلا در ماههای اخیر شاهد رشد و بازگشت رونق اقتصادی است. بهرغم استمرار تحریمهای دولت آمریکا علیه فروش نفت ونزوئلا، تدابیر اقتصادی دولتمردان ونزوئلا، این کشور را در مسیر توسعه قرار داده است. رئیسجمهوری ونزوئلا هفته گذشته گفت که اقتصاد ونزوئلا در سه ماهه اول سال 2022 رشدی دو رقمی داشته است. رصدخانه مالی ونزوئلا در گزارش خود تخمین میزند که اگر این روند رشد ادامه یابد و با تولید تقریبی 600 هزار بشکه نفت در روز، تولید ناخالص داخلی ونزوئلا در سال جاری حدود 8 درصد رشد خواهد کرد. اما برآوردهای دولت ونزوئلا برای سال جاری میلادی رشد اقتصادی دورقمی است و حتی بانک کرِدیت سوئیس رشد اقتصادی 20 درصدی برای اقتصاد ونزوئلا در سال جاری میلادی پیشبینی کرده است. ونزوئلا در دوران سختیهای ناشی از تحریم نفتی آمریکا، با کمک روسیه و ایران توانست نفت خود را به صورت محدود به کشورهای شرق آسیا بفروشد و از فروپاشی اقتصاد خود جلوگیری کند. همچنین خدمات فنی و مهندسی ایرانی در زمینه احیای پالایشگاههای ونزوئلا برای این کشور اهمیت ویژهای داشته است و توانست در دوران سختیهای ناشی از تحریم نفتی، چراغ تولید و پالایش محصولات نفتی این کشور را روشن نگه داشته و از فروپاشی صنعت نفت ونزوئلا جلوگیری کند».
6- اجازه بدهید بعد دیگری از ماجرا را با هم مرور کنیم. دولت آمریکا اخیرا «برای کسب اطلاعات درباره سپاه جایزه تعیین و اعلام کرد «به افرادی که از شبکه مالی سپاه ایران اطلاعاتی داشته باشند، ۱۵ میلیون دلار جایزه پرداخت خواهیم کرد. نیروی قدس سپاه پاسداران ایران از ابزارهای مختلف مالی، برای دور زدن تحریمهای آمریکا استفاده میکند». این اعتراف بزرگی است مبنی بر اینکه یک دلیل دشمنی با سپاه و نیروی قدس آن، موفقیت در دور زدن و بیاثر کردن تحریمها در ابعاد مختلف است.
خوب دقت کنیم! آمریکاییها ادعا میکردند «ایران پس از ترور ژنرال سلیمانی، منفعل شده و از سوریه عقب مینشیند». اما رویای آنها کابوس شد، وقتی پارسال و پیرارسال دیدند ایران وارد کاراکاس (پایتخت ونزوئلا) شده و ونزوئلاییها، تصاویر سردار سلیمانی را کنار قهرمانان آمریکای لاتین (چگوارا و..) سر دست میگیرند». این هم ترجمان دیگری از سخنان کریس مورفی سناتور آمریکایی است که 14 دیماه 98 (پس از ترور سردار سلیمانی) گفته بود «ژنرال سلیمانی به عنوان یک شهید، میتواند برای آمریکا به مراتب خطرناکتر باشد. سؤالی که باید از خود بپرسیم این است که او زمانی که زنده بود، خطرناکتر بود یا الان که کشته شده است؟».
♦️ روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
.
لعنت ابدی
♦️این روزها، سیزدهمین سالگرد انتخابات 1388 است. هر وقت یادتان رفت که بانیان و کاسبان واقعی تحریم ها چه کسانی بودند، حتما گزارش 28 مهر ماه 1388 روزنامه آمریکایی را بازخوانی کنید.
🔹لس آنجلس تایمز، به نقل از "جان هانا" مقام آمریکایی خبر داده بود: "مطمئناً پیامی که از گردهمایی فعالان اپوزیسیون ایران-که درمیان آنها افراد نزدیک به رهبری جنبش سبز حضور داشتند- شنیدم، این بود که تحریم باید اعمال شود و باید هرچه شدیدتر باشد؛ تحریم باید بصورت شوک واردشود که فلج کند و نه به صورت واکسن"!
♦️آقای روحانی مهر ماه 1399 گفته بود "آمریکاییها اعلام کردند دهها میلیارد دلار به ایران لطمه زدیم. آنها در کاخ سفید با تحریم ضد انسانی، جلوی دارو و مواد غذایی را گرفتند و بزرگترین توحش را انجام دادند. مردم اگر میخواهند برای کمبود و مشکلات لعن و نفرین کنند، آدرس جنایات، کاخ سفید در واشنگتن است ".
🔹ملت ما بر همین اساس، دولتمردان آمریکایی را لعنت می کنند، اما ضمنا لعنت منافقینی را که گرای تحریم ها را به دشمن دادند، فراموش نمی کنند.
@IMANI_mohammad
.
♦️پانزده کشور اول دنیا در زمینه بیشترین مرگ و میر های کرونایی:
-آمریکا 117نفر، اول
-تایوان 109 نفر، دوم
-فرانسه 92 نفر، سوم
-روسیه، برزیل، آلمان، آفریقای جنوبی، انگلیس، کره جنوبی و...
🔹 #ایران بدون برجام و FATF، و بدون فایزر و مدرنا و جانسون اند جانسون، فقط دو قربانی.
@IMANI_mohammad
🔹آقای عبدالملکی، امروز از "وزارت تعاون، کار و رفاه" استعفا داد. منتقدان او، روی برخی تدبیر هایش (از جمله افزایش 57 درصدی حقو ق کارگران) انگشت می گذارند. و موافقانش، به برکناری برخی مدیران ناسالم از شرکت های بزرگ زیر مجموعه "شستا" (شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی) و هلدینگ های تابعه استناد می کنند.
♦️موضوع این نوشته اما، نقد عملکرد عبدالملکی نیست. او به هر دلیل، از ادامه وزارت کناره گیری کرد. آن هم در روزی که مجلس، وزیر صمت را برای سوال به مجلس فراخواند و به او کارت زرد داد.
🔹یاد ماجرای عجیب تعیین وزیر رفاه در دولت سابق افتادم. آقای علی ربیعی پس از انجام استیضاح، از این وزارت برکنار شده بود. آن زمان، دو سال از وزارت آقای محمد شریعتمداری در "صمت" (صنعت، معدن و تجارت) می گذشت و عملکرد او در دو حوزه صنعت و تجارت، مورد اعتراض گسترده عمومی بود.
♦️تابستان سال۱۳۹۷، فشار افکار عمومی موجب طرح چندباره و جدی استیضاح محمد شریعتمداری در مجلس دهم بشده بود. او پس از انتقادات فراوان، دیگر حاضر به حضور در کمیسیون مربوطه هم نبود و همین، استیضاح را جدی تر کرد.
🔹طرح استیضاح در ۱۵ محور ارائه شده بود، از جمله عدم مدیریت بازار و افزایش بیرویه قیمتها، عدم مدیریت صحیح بر تأمین مواد اولیه واحدهای تولیدی، وجود فساد و رانت در واردات خودرو و ثبت سفارش برای دریافت ارز و ... اما شریعتمداری ناگهان ۲۸ مهر ۱۳۹۷ استعفا داد و از استیضاح گریخت.
♦️تا اینجای کار، خیلی عجیب نبود. اتفاق شگفت انگیز آن بود که آقای روحانی، فردای استعفای شریعتمداری از "وزارت صمت، او را برای نامزد تصدی وزارت رفاه، به مجلس معرفی کرد! شریعتمداری هم، مانند نعمت زاده که در دولت اول روحانی وزیر صمت شد، رئیس ستاد انتخاباتی روحانی بود.
🔹در اثر سیاسی کاری روحانی و مجلس دهم، وزیری که تحت فشار شدید افکار عمومی بود و برکناری وی قطعی می نمود، توانست رای اعتماد دوباره بگیرد و این بار، وزیر تعاون، کار و رفاه شود!
@IMANI_mohammad
«چادر به سر»بداران
🔻خانه طلاب جوان قم بنا دارد کتابی را به قلم رفیق محققم، طلبه جوان، جبار امرایی، چاپ کند. کتاب در موضوع وضعیت ما در زمان پهلوی ها است. مستند و کوتاه. امروز در جلسه ای به مناسبتی بخشهایی از کتاب را میخواندیم و گفتگو میکردیم. نمیخواهم تحلیل کنم فقط حسم را میگویم.
🔻یکی جنایتهای آنها با مردم لرستان خیلی اذیتم کرد. با خودم فکر کردم چرا؟ دیدم چون لرها در نظرم مردمی صاف و ساده اما غیرتمندند. شکستن غرور و غیرتشان، احساس تحقیر مضاعفی در نظرم ایجاد میکرد. عنوان ( «سر» بازی ) برای این متن به نظرم رسید. ببینید در چه وضعی بوده ایم زیر ستم و تحقیر صدام و داعش بودیم آن زمان که صدام و داعشی نبود.
⚡️در ۲۴ تا ۲۶ آذرماه ۱۳۰۶ رضاشاه با هواپیما شهرهایی از لرستان را بمباران کرد(عملیات لرستان، سرتیپ محمدشاه بختی(فرمانده لشکر رضا شاه در لرستان و آذربایجان)، ص۲۴۹_۲۵۰) ویلیام داگلاس آمریکایی در کتابش مینویسد افسران رضاشاه سر جوانان لر را قطع میکردند، سینی آهنی گداخته ای را بر روی گردن بریده آنها میگذاشتند تا جنازه چند قدم بدود سپس بر سر قدمهای آنها شرط بندی میکردند(سرزمین های شگفت، ویلیام داگلاس، قاضی دیوان عالی آمریکا، ص۱۷۵) داگلاس میگوید در حمله به عشایر لر سربازها به هر بچه ای میرسیدند لوله هفت تیر خود را در شقیقه او میگذاشتند و مغزش را متلاشی میکردند(همان، ص۱۷۳) استفانی کرونین آمریکایی در کتابش مینویسد، سرهنگ دولو در دشت ترکمن در هر دهکده تعدادی مردم را به دار آویخت، اموالشان را غارت کرد به زنانشان هتک حرمت کرد و جواهراتشان را سرقت نمود(ارتش و حکومت پهلوی، استفانی کرونین(استاد دانشگاه اکسفورد)ص۳۴۵)
خوانین بویر احمد را با دادن وعده تامین جان و سوگند به تهران آوردند و کشتند، از طایفه بهمنی در کهکیلویه ۹۷ نفر را در یک روز کشتند که یک نفرشان ۱۳ ساله بود. چهارصد نفر را در اهواز حبس کردند که سیصد نفرشان در زندان مردند(تاریخ بیست ساله ایران، حسین مکی، ج۵، ص۴۷۱) عبدالله مستوفی به ارتش تحت امر رضا خان نوشت برادارانه توصیه میکنم زنهای ایل را به شیر دادن سگهای خود وادار نکنید(شرح زندگانی من، ج۳، ص۵۱۴)
🔻نکته دوم هم ماجرای کشتن حدود سیصد نفر در مسجد گوهرشاد است. میگویند رضا شاه به امام رضا خیلی علاقه داشته، اسم بچه هاش را رضا میگذاشته. در یک روز به جرم «غیرت دینی» داشتن مردم، آنهم در «مسجد» آنهم در «حرم امام هشتم»، برای «تقلید از غرب» و « تحقیر هویت »، انصافا هر چه به ابعاد این جنایت فکر میکنم، دلم بیشتر میسوزد. جنبش زنان مسلمان در آن دوران شنیدنی است. من خودم از مادربزرگهایم خاطرات عجیبی شنیده ام. درباره جنبشی که دوست دارم نامش را (چادر به سر بداران) بگذارم.
@ali_mahdiyan
✓ 💥 #کانال_سرباز_انقلاب🇮🇷
در «سروش+» و «ایتا» :
👇👇👇
@sarbaz_enghlaab
✓ 💥 #گروه_سربازان_انقلاب🇮🇷
در «سروش+» :
👇👇👇
https://sapp.ir/joingroup/MPrOBqUXas7fuKm98pgtnijd
✓ 💥 #گروه_سربازان_انقلاب🇮🇷
در «ایتا» :
👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/575471644C93798be525
✓ 💥 #گروه_سربازان_انقلاب🇮🇷
در «بله» :
ble.ir/join/N2IyYjJkMm
✓ 💥 #صفحه_سرباز_انقلاب🇮🇷
در «هورسا» (اینستاگرام ایرانی) :
👇👇👇
@sarbaz_enghlab
لاف لیرالیسم
و نسخه "مرده شور ببره"!
♦️دیاکو حسینی (از مدیران مرکز مطالعات استراتژیک ریاست جمهوری در دولت سابق) توییت زده: "اگر روزی مجبور باشید با یک گوریل ۲۲۰ کیلویی در یک اتاق دربسته زندگی کنید، برای زنده ماندن، به ذکاوت و ظرافت رفتار بیش از قدرت بدنی و شجاعت نیاز خواهید داشت. همینطور برای زندگی با قدرتهای بزرگ در یک سیستم بینالمللی بسته".
🔹اولین قانونِ زیستن در جنگل جهانی، قوی شدن است، نه خلع قدرت خویش، که استارتش را با برجام زدند و آمریکا را حریص تر کردند. طبیعتا رجال تراز فهم آقای دیاکو حسینی، شاهان قاجاری و پهلوی هستند که برای بقای خود، وطن فروشی و قدرت فروشی کردند و از کشور، مستعمره ساختند.
♦️جالب و تلخ این که ناصرالدین شاه با همه امتیازات واگذار کرده می گفت "ای مردوه شور این سلطنت را ببرد که شاه به خاطر اعتراض و نگرانی، سفیر انگلیس یا روس، نمی تواند به شمال یا جنوب مملکت خود سفر کند"! مشابه همین احساس تحقیر شدگی به دفعات، در زندگی رضاخان و محمد رضا پهلوی و خاطرات نزدیکان آنها دیده می شود.
🔹نسخه "قبول زندگی در قفس با گوریل"، نسخه حقارت و زبونی است. و سرانجام آن، پایمال شدن. چنین زیستنی در اثر القائات مستکبران، اسارت است، نه آزادی و آزادگی.
♦️اما لیبرال مآب ها در کنار همه تناقضات خود، این را هم به ثبت رسانده اند که مدعی آزادی خواهی باشند و آزادی را برترین ارزش بخوانند، و ضمنا نسخه واگذاری آن به قدرت ها را تجویز کنند!
🔹بله می شود خود را در قفس آمریکا پنداشت و حتی رام و پروار آنها هم شد، چنان که محمد رضا پهلوی و درباریانش و غربگرایان همسو با فروش مملکت کردند. اما ملت ایران، اراده کرده آزاد زندگی کند. برای همین هم هست که بیش از چهار دهه، ایستادگی نشان داده است. بدون این ایستادگی، محال بود انقلاب پایدار بماند.
@IMANI_mohammad
.
💢 سازمان سیا و موساد
دُم دو گروه را به هم گره زدند
🔹سرویس های جاسوسی آمریکا و اسرائیل و انگلیس، سراغ استخدام مزدور از میان اراذل و اشرار رفته اند.
♦️اتفاق عجیبی نیست. ۶۹ سال قبل هم برای پیشبرد کودتای ۲۸ مرداد و براندازی نهضت ملی شدن نفت، اوباش خیابانی در تراز "شعبان بیمخ، پری بلنده، مژگان کچل، پری آژدان قزی، اشرف چار چشم و ملکه اعتضادی" را به خدمت گرفته بودند.
🔹دکتر مصدق، کراوات بسته بود. نسبتی هم با شعارهای اسلامی نداشت، و به آمریکا خوش بین بود. اما آمریکا و انگلیس، باز هم وطن فروشان بی حد و مرز مثل محمد رضا پهلوی را ترجیح دادند.
♦️البته ایران قدرتمند امروز، ایران هفتاد سال قبل نیست. اما رفتار سیا، موساد و MI6 در امید بستن به اوباش و اراذل، نشان می دهد کفگیر دشمن به ته دیگ خورده است.
🔹معنای دیگر ماجرا این است که در نگاه اشرار جهانی، اوباش خیابانی هیچ تفاوتی با غربزدگان مزدورندارند و می توان این دو گروه را جایگزین یکدیگر کرد، یا در کنار هم به خدمت گرفت.
♦️البته باید این نکته بسیار مهم را یادآور شد که بسیاری از بزهکاران، ممکن است مرتکب جرائم اجتماعی بشوند، اما حاضر به مزدوری دشمن و خیانت به مردم خود نیستند و زیر بار ننگ وطن فروشی نمی روند.
🔹معروف است که به هنگام نهضت ضد انگلیسی "تحریم تنباکو" و حکم معروف میرزای شیرازی، قلندران و اوباش میگفتند: ما شراب میخوریم، با این امید که امام زمان، شفاعت ما را می کند. اما اگر حکم نایب او درباره تحریم استفاده از تنباکو را بکشنیم، چه کسی می خواهد شفاعت ما را بکند؟
♦️اکنون باید از مدعیان روشنفکری و همه چیز دانی پرسید که آیا از هم پایه و همکار شدن با اوباش مزدور دشمن، احساس تحقیر نمی کنید؛ یا به خاطر بی غیرتی، قید غرور و شخصیت را زده اید؟!
🔹می گویند پیر مردی، از شتر خود معذرت خواهی می کرد و می گفت من را ببخش که دائما بار سنگین بر پشتت گذاشته ام، یا گرسنه و تشنه نگاه داشته و بیگاری کشیده ام.
♦️شتر جواب داد: همه را می بخشم، جز آن دفعه را که مرا برای بار بردن، از طویله بیرون آوردی. سوار الاغ شده بودی و برای اینکه من دنبالت بیایم، افسار مرا به دم الاغ بستی. هرگز مثل آن روز تحقیر نشده بودم.
@IMANI_mohammad
.
💢 سازمان سیا و موساد
دُم دو گروه را به هم گره زدند
https://eitaa.com/IMANI_mohammad/3538
@IMANI_mohammad
.
اگر دولت روحانی ادامه داشت
دیگر از تورم حرف نمی زدیم (!)
🔹اگر دولت روحانی ادامه پیدا می کرد، احتمالا خیلی از مردم، امروز درباره گرانی و مشکلات مشابه حرف نمی زدند.
♦️نه این که مشکلات حل می شد؛ احتمالا خیلی ها در قید حیات نبودند که درباره مشکلی حرف بزنند!
🔹رکورد بیش از ۱۰۲ هزار قربانی در کمتر از دو سال، با مدیریت روحانی به ثبت رسید و تا چندین ماه بعد از او هم مرگ های چند صدنفری ادامه داشت
♦️روحانی و ربیعی مدعی بودند واکسن، سوهان قم نیست و بدون حل مشکل FATF نمی توان واکسن وارد کرد. با این بهانه، آمار قربانیان روزانه به بالای ۲۰۰ نفر رسید و سپس، تا ۷۰۹ در اوایل شهریور افزایش یافت.
🔹با این دست فرمان، به احتمال زیاد آمار قربانیان کرونا چهار رقمی می شد و آنها که زنده می ماندند، در این باره حرف می زدند که فردا کدام عضو خانوده هست یا نیست.
♦️این روزها سالگرد انتخابات است و حدود ده ماه از تشکیل دولت رئیسی می گذرد. می شود کارکرد اجزای دولت را ارزیابی کرد که در کاهش میراث مصائب روحانی (مثلا تورم ۶۰ درصد، موفق بوده اندیا نه؛ اما نمی توان از یاد برد که یک سال قبل، مسئله اول مردم، مرگ و زندگی بود.
@IMANI_mohammad
#اموات_چشم_انتظار
✍بودند عزیزانی که با ما زیستند و دیگر نیستند و چشم انتظارند.
🔹پیامبراکرم (صلی الله علیه و آله):
مردگانتان را که درقبرها آرمیده اند از یاد نبرید. مردگان شما امید احسان شما را دارند. آنها زندانی هستند و به کارهای نیک شما رغبت دارند. شما صدقه و دعایی به آنها هدیه کنید.
🍃🌸با هدیه بسته های صلوات و سوره قدر و فاتحه ای ، چشم انتظارشان نگذاریم.
👏اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
#کانال_رسمی_مفاخرگیلان
🔰http://Eitaa.com/mafakheregilan
💠هیچ می دانید پنیر مفت کجا پیدا می شود؟
✍️در کل جهان تنها 300 ماهواره تلویزیونی فعال است که از این تعداد ، رقم بالا و تعجب برانگیز 116 ماهواره ، فضای ایران را پوشش می دهند.‼️
⬅️شگفت آور اینکه شبکه های ماهواره ای فارسی زبان که فقط برای ایرانی ها برنامه پخش می کنند به رقم حیرت آور 260 کانال می رسد و عجیب تر اینکه تماما توسط دولت های آمریکا و انگلیس و اسرائیل و آلمان و جدیدا سعودی و ترکیه با هزینه های گزاف تولید و سپس بطور رایگان برای ملت ایران پخش می شود.‼️
⬅️نکته جالب توجه اینکه این دولت های یاد شده برای تماشای تلویزیون و فیلم های خود، از هموطنان خودشان پول می گیرند و در صورت عدم پرداخت ، حق اشتراک آنان را باطل می کنند ولی با سخاوتمندی تولیدات خود را مجانی در اختیار ما می گذارند.‼️
✅یادمان نرود که :
پنیر مفت فقط در تله موش پیدا می شود.
#مفاخرگیلان
🔰http://Eitaa.com/mafakheregilan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠لطفا این کلیپ را ببینید.👆
⬅️دانشگاه معارف اسلامی تلاویو: حقایقی تکان دهنده درباره دانشگاه مرموز موساد!
✍️دانشگاه معارف اسلامی اسرائیل واقع در تلاویو یکی از مکان هایی است که موساد در آنجا به پرورش جاسوسان قهار تحت عنوان علمای علوم اسلامی می پردازد و آنها را برای انجام عملیات به کشورهای مختلف اسلامی گسیل می دارد.
#کانال_رسمی_مفاخرگیلان
🔰http://Eitaa.com/mafakheregilan
💢 نظر مراجع تقلید درباره شهادت به ولایت در اذان و اقامه چیست؟
🔸 شهادت به ولایت و امامت حضرت امیرالمؤمنین علیبنابیطالب (علیهالسلام) در اذان و اقامه نماز، در زبان فقهای گرانقدر به شهادت ثالثه مشهور است و پس از اقرار به یگانگی خداوند متعال و رسالت نبی مکرم اسلام با عبارات مختلفی همچون «أشهَدُ أَنّ عَلیاً ولی الله»، «أشهَدُ أَنّ عَلیاً اَمیرالمؤمنین حقاً» و «أشهَدُ أَنّ عَلیاً حُجَّةُ الله» صورت میگیرد.
🔸 جدای از اینکه پیشینه اقرار به شهادت ثالثه در اذان و اقامه نماز خود موضوعی تاریخی بوده که در برخی از کتب تاریخی منعکس شده است، نزد فقهای عظام بحثی فقهی به شمار میآمده، از این رو احکام آن در کتب فقهی این بزرگان آمده است. بزرگان تشیع براین باورند که شهادت ثالثه در اصلِ تشریع اذان نبوده است، اما به لحاظ حکم فقهی آن اختلاف نظر وجود دارد.
🔸 برخی گفتنِ آن را جایز ندانستهاند، همانند شیخ صدوق و شیخ طوسی در برخی از کتب خود؛ برخی گفتن آن را بدون قصد جزئیت جایز میدانند، همانند بسیاری از فقهای معاصر؛ در برخی از موارد نیز امری مطلوب خواندهاند و گفتن آن را به قصد استحباب مطلق جایز میدانند، بلکه آن را در مواردی و با وجود شرایطی از آن جهت که از شعائر ایمان و نماد تشیع است، واجب میدانند. تعدادی نیز مدعی آن هستند که شهادت ثالثه از اجزاء مستحب اذان و اقامه است، همانند مرحوم مجلسی در کتاب بحار الانوار.
🔻 نظر مراجع تقلید معاصر:
▫️- حضرت امام خمینی (ره): «اَشْهَدُ انَّ عَلِیاً وَلِی اللّٰهِ» جزء اذان و اقامه نیست ولى خوب است بعد از «اَشْهَدُ انَّ مُحَمَّداً رَسُولُ اللّٰهِ» به قصد قربت گفته شود.
▫️- حضرت آیتالله خامنهای: گفتن «اَشْهَدُ اَنَّ عَلِیّاً وَلیُّ اللهِ» به عنوان شعار تشیّع خوب و مهم است ولی جزء اذان و اقامه نیست و باید به قصد قربت مطلقه گفته شود.
▫️- حضرت آیتالله سیستانی: «أَشْهَدُ أنَّ عَلِیاً وَلى الله» جزء اذان و اقامه نیست، ولى خوب است بعد از «أَشْهَدُ أنَّ مُحَمَّداً رَسُولُ الله» به قصد قربت گفته شود.
▫️- حضرت آیتالله مکارم شیرازی: «اَشْهَدُ أَنَّ عَلِیاً وَلِىُّ اللّٰهِ» (یعنى گواهى مىدهم که على ولىّ خدا بر همهی خلق است) جزء اذان و اقامه نیست، ولى خوب است بعد از «اَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّداً رَسُولُ اللّٰهِ» به قصد تبرّک گفته شود، لکن به صورتى که معلوم شود جزء آن نیست.
▫️- حضرت آیتالله شبیری زنجانی: سزاوار است پس از «أشهد أنّ محمداً رسول الله» به قصد تبرّک و تیمّن، شهادت به ولایت و امامت بلافصل حضرت امیرالمؤمنین و سایر معصومین (علیهم السلام) به نحوى که جزو اذان و اقامه محسوب نگردد، ذکر شود. و بىتردید اگر در شرایطى ترک این شهادت موجب تضعیف ولایت و تشیع گردد، ذکر آن لازم است.
▫️- حضرت آیتالله وحید خراسانی: «اشهد انّ علیا ولیّ اللّه» جزء اذان و اقامه نیست، ولى چون ولایت آن حضرت مکمّل دین است، شهادت به آن در هر حال و از جمله بعد از «اشهد انّ محمّدا رسول اللّه» از أفضل قربات است.
▫️- حضرت آیتالله سبحانی: «اَشْهَدُ انَّ عَلِیاً وَلِی اللّٰهِ» جزو اذان و اقامه نیست ولى خوب است بعد از أَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّداً رَسُولُ اللّهِ ، به قصد قربت مطلقه و زینت اذان و اقامه گفته شود.
▫️- مرحوم حضرت آیتالله خوئی: «اَشْهَدُ انَّ عَلِیاً وَلِی اللّٰهِ» جزء اذان و اقامه نیست، ولى خوب است بعد از "أشهد أن محمداً رسول الله" به قصد قربت گفته شود.
▫️- مرحوم حضرت آیتالله بهجت: بعید نیست مستحب بودن اقرار به ولایت امیر المؤمنین على بن ابى طالب - علیه السّلام - در اذان، در صورتى که به نیت مطلوب بودن گفته شود.
▫️- مرحوم حضرت آیتالله فاضل لنکرانی: جزو اذان و اقامه نیست ولى خوب است بعد از اشْهَدُ انَّ مُحَمَّداً رسُولُ اللّٰهِ به قصد قربت گفته شود.
▫️- مرحوم حضرت آیتالله میرزا جواد تبریزی: شهادت بر ولایت على علیه السلام و اولاد طاهرینش جزء اذان و اقامه نیست، لکن شعار شیعه شده است، در اذانى که در مجامع عمومى گفته مىشود نباید شهادت بر ولایت ترک شود، اما در حال فرادى و مثل آن، ترک کردن مانعى ندارد، و الله العالم.
▫️ - مرحوم حضرت آیتالله صافی گلپایگانی: «أَشْهَدُ أَنَّ عَلِیاً وَلِى الله» جزو اذان و اقامه نیست، ولى خوب است بعد از «أَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّداً رَسوُلُ الله»، به قصد قربت گفته شود.
🆔 @rasanewsagency
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ
🔻ترس ایالات متحده از قیام فقرا؛ اپیدمی شدن خرید پناهگاههای زیرزمینی توسط ثروتمندان آمریکایی!
🔹ثروتمندان آمریکایی از ترس خشونت و ناآرامی و خیزش فقرا در این کشور به خرید پناهگاههای زیر زمینی گرانقیمت روی آوردهاند؛ پناهگاههایی که قیمت آنها به 40 هزار تا یک میلیون دلار نیز میرسد
🆑اینجا پیچ آخره🔻
http://eitaa.com/joinchat/2884567040C4edcdaf490