🔺فساد زدایی | پرونده 1060
🔹نگاهی به مبارزه دولت مردمی و مجلس انقلابی با فساد
🖊گروه پرونده
📝اگر کار عالمانه و قوی و با اتقان کامل باشد، قطعاً میتواند برای مردم مفید باشد و حتی اطمینانبخشی در دل جامعه ایجاد کند. به این دلیل که خود این حرکت نشاندهنده مبارزه جدی سیستم با مفسدان است؛ یعنی خود سیستم افراد و شرکتهای فسادزا را شناسایی و برخورد میکند و حتی در انتشار مفاسد هیچ کمکاریی را انجام نمیدهد. اما اگر گزارش سطحی باشد و سطحی هم بررسی شده باشد؛ به گونهای که بخواهد مشکلات را در سطح جامعه تعمیم بدهد و به نوعی سیستمی معرفی کند، این موارد متأسفانه میتواند به اعتماد عمومی مردم ضربه وارد کند.
📎 در سایت هفته نامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly
قبيله عشق 1060.mp3
4.2M
🔊 قبیلهعشق 1060
🔹صبح صادق
🎵 #نسخه_صوتی هفته نامه صبح صادق شماره 1060
@ssweekly
🔴یک مانع مهم بر سر راه افزایش جمعیت
ما معتقدیم هیچگاه فقر عامل عدم تمایل به فرزندآوری نبوده و تغییر نگرش افراد جامعه است که امروزه موجب کاهش جدید شاخصهای جمعیتی کشورمان شده. اما همین تغییر نگرش، خود تابع عواملیست که یکی از این عوامل به ظاهر اقتصادی اما با ماهیت روانیست. در این یادداشت از «احساس ناامنی اقتصادی» و تاثیرش بر کاهش فرزندآوری و لزوم توجه سیاستگذاران و مدیران به آن نوشتهام.
در ستون دیدگاه روزنامه وطن امروز این یادداشت را بخوانید👇
http://www.vatanemrooz.ir/newspaper/page/3569/1/252630/0
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
💢 اصلاح طلبی کجا
و نقش آفرینی در نقشه دشمن؟!
🔹درگذشت میخائیل گورباچف، آخرین رئیس جمهور شوروی سابق، با تحلیل های متفاوتی رو به روشد. نظام کمونیستی اتحاد جماهیر شوروی در دوره ریاست او فرو پاشید.
♦️فروپاشی ابرقدرت رقیب آمریکا، محصول چند عامل بود: ناکارآمدی نظام لائیک و کمونیستی، ستیزه جویی آشکار با معنویت و دین، اعتماد به دشمن (غرب)، و غفلت از ترفند ها و نقشه های آن.
🔹اولین ضربه مهمی که آمریکا زد، کشاندن پای شوروی به باتلاق افغانستان بود. عجیب تر این که چند دهه بعد، آمریکایی ها، حماقت مشابهی را مرتکب شدند! زبیگنیو برژینسکی (مشاور اسبق امنیت ملی آمریکا) خرداد 96 به نشریه نوول ابزرواتور گفته بود:
♦️«در روایت رسمی گفته میشود سیا کمک به مجاهدین افغانی را بعد از اینکه ارتش شوروی، افغانستان را در ۲۴ دسامبر ۱۹۷۹ اشغال نمود، آغاز کرد. اما واقعیت، شش ماه قبل از اشغال بود که کارتر، اولین کمک مستقیم و مخفیانه را برای مخالفین رژیم هوادار شوروی در کابل فرستاد. من به پرزیدنت نوشتم کمکها، ارتش شوروی را به دخالت تحریک میکند. عملیات سرّی، این تاثیر را داشت که شوروی را با پای خودش به تله بیندازد. روزی که روسها از مرز گذشتند، من به کارتر نوشتم ما این فرصت را داریم که به روسها «جنگ ویتنامشان» را عرضه کنیم. برای ده سال، مسکو مجبور بود در جنگی وارد شود که توانایی پیشبرد آن را نداشت و ناامیدی به بار آورد و در نهایت باعث فروپاشی امپراطوری شوروی شد».
🔹ضربه بعدی و مهم تر، نفوذ فکری و فرهنگی در میان برخی سیاستمداران ارشد شوروی بود. محافل اطلاعاتی و سیاسی غرب، با واسطههایی به میخائیل گورباچف باوراندند که اگر برخی تغییرات سیاسی و اقتصادی مطلوب آنها را انجام دهد، با گشایش در روابط و شراکت از سوی غرب مواجه خواهد شد.
♦️او هم اعتماد کرد و پذیرفت. اما این کافی نبود. آنها قبلا، "بوریس یلتسین" را به خدمت گرفته و از طریق وی، به گورباچف برای خودزنیهای سیستماتیک بیشتر فشار میآوردند.
🔹استراوب تالبوت مدير دفتر مطبوعاتي مجله تايم در مسكو -كه بعدها معاون وزارت خارجه آمريكا شد- در اين باره ميگويد: «نقشها بين كاركنان دفتر رياست جمهوري آمريكا تقسيم شده بود. عدهاي با گورباچف و برخي ديگر با يلتسين در تماس مداوم بودند. به گورباچف اطمينان ميدادند كه در نهايت غرب طرف او را خواهد گرفت و همزمان يلتسين را تشويق ميكردند كه اگر او بر ضعفهاي ساختاري شوروي تاكيد كند، غرب از او حمايت خواهد كرد».
♦️گورباچف، بعدها که فروپاشی شوروی، تحلیل قدرت روسیه، و عهدشکنی و پیشروی های آمریکا را دید، از اشتباهات خود ابراز پشیمانی کرد. او هر چند جایزه صلح نوبل را از غربی ها گرفت، اما به تبلیغاچی دون پایه پیتزا تبدیل شد و جز عبرت هایش، نامی از او در تاریخ نماند.
🔹عبرت گورباچف، بسیار مهم است: یک سیاستمدار، هنگامی به مفهوم واقعی مُصلح است که دست کم، بومی و ملی -مستقل از وسوسه ها و نقشه های دشمنان- بیاندیشد. و گرنه، بیش از آن که اصلاح طلب باشد، پیاده نظام دشمنان ملتش جایابی خواهد شد.
♦️با فروپاشی شوروی، فشار غرب حتی به روسیه کاهش نیافت، بلکه فشار های اقتصادی و سیاسی و امنیتی -حتی در حد تلاش برای براندازی در روسیه- شدت گرفت. زمامداران روسیه، تنها زمانی که فهمیدند دیگر نباید به هیچ وعده و تعهد غرب اعتماد نکنند، توانستند اقتدار ملی را احیا کنند.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از اطراف|م.ص.صاد
#ادبیات_دیپلماسی
کاری به برجام ندارم اما بهترین واکنشی که در مواجهه بین ایران و غرب در دولت آقای رئیسی اتخاذ شده را همین عبارات میدانم.
منطقی که غرب آن را خوب میفهمد و بین الاذهانی است و انسان امروز آن را درک میکند
ما نیازمند لایه و طبقه ای از ادبیاتی دیپلماسی هستیم که جهان آن را درک کند و نسبت بگیرد. این همان است بنظرم👌
@atraf_man
موسوی، دستیار وزیر خارجه:
🔹چرا وقتی هنوز آمریکا جواب ایران را نداده حکم از دست رفتن فرصت صادرات نفت به اروپا صادر میشود؟
🔹چرا وقتی سخنگوی NSA آمریکا (آژانس امنیت ملی آمریکا) میگوید رئیسجمهور فقط در چارچوب امنیت ملی آمریکا پاسخ میدهد. ایران در پاسخش امنیت ملی خود را نادیده بگیرد؟
🔹چرا وقتی اروپا به بهانه تحریم داروی کودکان ما را نمیدهد نگران زمستانش باشیم؟
✅ @Rajanews
هدایت شده از مفاخر گیلان
💠 #جمعه_های_دلتنگی
🔸ای علمدار اربعین
ای امام و ای امیر اربعین یابنالحسن
ای علمدار مسیر اربعین یا بن الحسن
میزبان و سفرهدار اربعین یابنالحسن
بهترین لبیک بر هل من معین یابنالحسن
اربعین یعنی همان تجدید بیعت با شما
عشق با پای پیاده از نجف تا کربلا
اربعین یعنی قدم بگذاشتن در راه نور
انتظار منجی و آمادگی بهر ظهور
گرکنی امضا دوباره سمت جاده میروم
اربعین، کرببلا، پای پیاده میروم
مشکل مالی چه باشد، عاشقت سر میدهد
خرجی این راه را زهرای اطهر میدهد
گرچه عبدی روسیاهم دست من را هم بگیر
پرگناهم، بیپناهم، دست من را هم بگیر
خوب و بد در هم بخر ما را عزیز فاطمه
کربلا با هم ببر ما را عزیز فاطمه
گربیایم جان خود را را نذر رویت میکنم
کو به کو، موکب به موکب، جستجویت میکنم
ای تمام عشق بر هجران رویت مبتلا
در پی روی تو هستم از نجف تا کربلا
میهمانت میشوم بااشک جاری از دو عین
بر لبم جاریست ذکر «یا لثاراتالحسین»
اربعین میآید و جوشد سبوی کربلا
بر مشامم میرسد هر لحظه بوی کربلا
کربلا و مادری که نالهها میزد حسین
از حرم تا قتلگه زینب صدا میزد حسین
✅نورالدین خزایی
#مفاخرگیلان
🔰http://Eitaa.com/mafakheregilan
هوشنگ منتصری در روز ۵ فروردین ۱۳۹۴ در سن ۹۲ سالگی درگذشت و در لاهیجان مدفون شد و مراسم سومش در مسجد جامع لاهیجان با سخنرانی ایرج ندیمی نماینده لاهیجان در مجلس برگزار شد. منتصری اهل لاهیجان و خواهرزاده رضا رادمنش دبیر اول حزب توده ایران و از نوادگان امین دیوان لاهیجانی است. او در جوانی به حزب توده گروید ولی بعدها از آن جدا شد و به خدمت رژیم پهلوی در آمد و از مدیران دوره پهلوی دوم بود و سوابقی چون معاونت «دانشگاه صنعتی شریف»، ریاست دانشگاه تبریز و استانداری کرمان را در کارنامه داشت. در آخرین ماه های عمرش کتاب خاطراتش با عنوان «سال های خاکستری» به کوشش علی امیری و با حمایت مالی حوزه هنری گیلان و با بودجه جمهوری اسلامی منتشر شد! برای آشنایی با عملکرد منتصری در دوران رژیم پهلوی خصوصا مسئولیت ها و فعالیت های سیاسی اش، مقاله ای مستند به پرونده ساواک وی، که واقعیت های بسیار تکان دهنده ای از ارتباطات منتصری را برای اولین بار بیان کرده، در اینجا بازنشر می کنیم. این مقاله با عنوان «جاسوسان کا.گ.ب. در ایران: استاندار جاسوس» نوشته یحیی آریابخشایش و در فصلنامه «مطالعات تاریخی» در زمستان ۱۳۸۵، در زمان حیات منتصری منتشر شده ولی او این مقاله را تکذیب نکرده و به آن پاسخ نداده است.
یادداشت کامل را اینجا بخوانید
https://b2n.ir/e02278
@Revvagh
خاندان منتصری از پیشگامان جریان بهاییت در لاهیجان
فاضل مازندرانی در کتابش، به بهایی شدن منتصرالوزارء - جد خاندان منتصری- اشاره کرده و درباره نحوه بهاییشدن وی چنین نوشته و نیز تعداد افرادی که به دست او بهایی شدند از خانواده و دوستانش را ذکر نموده است:
«سال 1327[ق] میرزا محمدحسین منتصرالوزاره که با اطلاع [از] دیانت اسلام بود، در لاهیجان تبلیغ شد و بیدرنگ به دیلمان برگشته و عائله و منتسبین خود را تبلیغ کرد و با اعالی و ادانی بیپروا صحبت این امر نمود.
و با چند مجلد کتب و آثار که همراه برد، عدهای از مهمی را هدایت کرد و متدرجا جمعی از مومنین فراهم آمدند. امثال محمداسماعیل نصیرالوزارء و برادرانش میرزا ابراهیم و میرزا علی خان و دیگر اکبر خان و میرزا محمد خان و میرزا موسی خان و محمدرضا خان و عباس خان و و آقا ولی و میرزا هدایت و آقا میرزا صفر و آقا میرزا رضا و آقا سیدرضا و آقا درویشعلی و آقا میرزا آقایی و غیرهم؛ و متدرجا مبلغین و بهاییان دیگر به آنجا ذهاب و ایاب کردند، جمعی مومن شدند.» (تاریخ ظهور الحق، ج8، بخش2، ص794ـ795.)
اما مهمترین خاندان بهایی لاهیجان و دیلمان، خاندان «منتصری» است که احسان الله خان دوستدار در زمان حضورش در لاهیجان تحت امر نیروهای دکتر حشمت، با همین خاندان وصلت کرد و داماد این خانواده شد.
راس خاندان منتصری، میرزا «محمدحسین منتصرالوزارء» قرار دارد که در حدود سال ۱۳۲۷ق بهایی شد و کل خانواده و اقوام و منتسبین خودش را تبلیغ کرد و بهایی نمود.
احسان الله خان دوستدار با خانم «عظمت»، دختر منتصرالوزاره ازدواج کرد و فرزندی به نام کاوه داشتند که همراه شوهرش به شوروی رفت.
منتصرالوزارء پسری هم داشت به نام «جعفر خان منتصر کوهساری» که با خواهرِ «رضا رادمنش» و نوه امیندیوان لاهیجانی، ازدواج کرد و فرزندشان هوشنگ منتصری بود که در دوران پهلوی دوم، ریاست چند دانشگاه و چند دوره استانداری را در کارنامه داشت.
احسان الله خان داماد خانواده منتصری هم از طرف مادر و هم پدر، بهایی بود و دو برادر داشت که یکی اسماعیل دوستدار بود که در اداره پست کار میکرد و در امور سیاسی دخالت نداشت و دیگری عطاءالله خان بود که در وزارت مالیه مشغول به کار بود او از رئوس تشکیلات بهاییت در تهران به شمار می رفت و عضو شورای مرکزی بهاییت در تهران در دوران پهلویها بود. فرزندانش هم در همین مسیر بودند و تا پیروزی انقلاب، از فعالان در تشکیلات بهاییت در تهران بودند.
احسان الله خان یک عامل نفوذی در نهضت جنگل بود و جاسوس انگلیس بود که به چپ روی تظاهر میکرد با همین نقش موفق شد که نهضت جنگل را دچار انشقاق و فروپاشی کند.
هوشنگ منتصری و خاندان منتصری در این صد سال، درباره بهایی بودن احسانالله خان و تعلق او به خاندان بهایی «دوستدار» سکوت کرده بودند ولی بعد از تحقیقاتی که برخی محققین خصوصا عبدالله شهبازی انجام دادند و این پیوندها را کشف کردند، دیگر پردهپوشی در این زمینه معنا نداشت و آنها هم برخی مسائل را بیان کردند. هوشنگ منتصری (1302ـ1394)، که احسانالله خان، شوهرعمهی او بود، در یادداشتی که در 4 آبان 1393 نوشت و بعد از مرگش منتشر شد، برای اولین بار به بهایی بودن احسانالله خان و تعلق او به خاندان بهایی دوستدار، اعتراف کرده است: «احسانالله خان دوستدار، مردی انقلابی و دارای مرام کمونیستی، به یک خانواه بهایی بسیار سرشناس که برادرش از ارکان این فرقه در تهران بود.»
پسر ارشد میرزا محمدحسین منتصرالوزارء، جعفر خان منتصر کوهساری (آقا میرزا خان)، از ملاکان و تاجران گیلان به شمار میرفت و در لاهیجان، صاحب کارخانه «منتصر چای» بود. جعفر خان همراه با احسان الله خان، به نهضت جنگل وارد شد و در جبهه بلشوییکها قرار گرفت. او با خانم «فخرالسلطنه»،دخترِ میرزا موسی معززالملک لاهیجانی و خواهرِ رضا رادمنش، از اعضای سرشناس و دبیر اول حزب توده ایران، ازدواج کرد. جعفر خان منتصر کوهساری در سال 1353 درگذشت و در مسجد محله اردوبازار لاهیجان دفن شد.
فرزندان جعفر خان منتصر کوهساری، به این ترتیب بودند:1. هوشنگ منتصری (از کارگزاران سرشناس دوران پهلوی دوم)، 2. جمشید (دکترای پزشکی از انگلستان)، 3. شاپور (مالک و بازرگان مقیم لاهیجان)، 4. نادر (مدیر کارخانه منتصر چای)، 5. اردشیر (دارای دکتری داروسازی و مقیم کابل)، 6. فریدون 7. بهرام (سینمادار در سیاهکل) و 8. کتایون (دکترای دندان پزشکی از دانشگاه زوریخ)
پ.ن: در هر ترتیب به رغم ارتباط منتصری از یکطرف با حزب توده و رضارادمنش ،«جاسوس گا.گ.ب»، با وجود اطلاع ساواک ،با هوشنگ برخوردی نمیشود ،و وی مدتها از کارگزاران خدوم پهلوی ، مدتها مخبر ساواک و سرویس انگلیس هم بوده ، از بهایی های رده اول گیلان محسوب می شد.
📔منابع:
(تاریخ ظهور الحق، ج۸ بخش۲، ص۷۹۴-۷۹۵)
(سالهای خاکستری: خاطرات هوشنگ منتصری، به کوشش علی امیری، ص۱۸-۲۲)
@Revvagh
در سفر زمینی نه سماح چک میشه نه واکسن
واکسن نزدهها خودتون رو محروم از زیارت نکنید. بعضیارو دیدم بیخیال شدن کلا. بالای صد نفر از کسایی که امروز و روزهای قبل رد شدن گفتن واکسن چک نمیشه و خیلیا بدون واکسن رفتن
#حسین_دارابی (اخبار اربعین)
@hosein_darabi
اگر اهواز یا خرمشهر هستید و نیاز به استراحت دارید و بعد برید سمت مرز این لیست مساجد و حسینه های خرمشهره
#حسین_دارابی
@hosein_darabi
کسایی که کلا گذرنامه ندارن
برگه گذر موقت تو 48 ساعت
#حسین_دارابی| اطلاعاتسفراربعین 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
موکب عراق.pdf
283.1K
آدرس و شماره تلفن های موکب های ایرانی داخل عراق.
#حسین_دارابی 👇
@hosein_darabi