#خواندنی #مهم
🔻«ویلیام برنز» عضو ارشد تیم مذاکرهکننده دولت سابق آمریکا با ایران:
🔸« #سعید_جلیلی » دریافته بود که ایران فقط باید به خود متکی باشد.
🔹او یک باورمند واقعی به انقلاب اسلامی بود و به واسطه تجاربی تلخ به این باور رسیده بود.
🔸او در سنگرها این راه دشوار را آموخته بود که ایران نباید به هیچکس اعتماد کند.
🔹خروج آمریکا از توافق هستهای اقدامی اشتباه بود.
🔴 #زمانه= آنچه یک #تحلیلگر باید بداند
___________________
🇮🇷 #زمانه: جامع ترین کانال تحلیلی مرجع ویژه نخبگان و اساتید دانشگاه و اصحاب قلم
@zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
▪ میگه قرار دادن سپاه در لیست تروریستی یعنی مقدمات جنگ آمریکا با ایران!
بی عقل! آمریکا۴۰ ساله با ما جنگ رو شروع کرده آمریکا وقتی به صدام گفت به ایران حمله کن جنگ را شروع کرد..
و چهل سال است شکست میخورد! آخرین شکستش هم در سوریه!
اون ترامپ احمق میدونه #ایران_نمیبازه ، تو هم بفهم! :)
💬 رِزُنــــــــــانْسْ
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
▪️خانواده قهرمان!
از دور زیر نظرش داشتم تا هروقت خلوت شد چند کلام هم صحبت شویم.
گوشی به دست داشت صحبت میکرد، گاهی با لحن بچگانه گاهی با همان لحن معمول. گویا داشت با بچه هایش حرف میزد!
نیروهای امدادی در مدرسه شهید شکارچی پل دختر، بیمارستان صحرایی درست کرده بودند.
او هم در همین بیمارستان در بخش اتاق عمل کارشناس بیهوشی بود. البته که به لطف خدا سرش خلوت بود و خیلی احتیاجی به بیهوشی در عمل ها نبود و گاهی به بچه های آزمایشگاه کمک میکرد.
به او گفتم: سر جمع برای بچه ها چقدر مادری کردید؟!
لبخندی زد و گفت: این هم شرایط کاری ماست...
میگفت بچه ها را توجیه کردم که چه میکنم، پسرم ۹ ساله ام توجیه شده اما دختر دو ساله ام هر وقت تماس می گیرم مدام میگوید: «کجایی؟ پس کی میای؟»
در نبود او همسر و مادرش از بچهها نگهداری میکردند.
اهل کرمانشاه بود و در حادثهی زلزلهی سال گذشته، ساعت سه نصفه شب فراخوان داده بودند و همین نکته هم پس زمینه ذهنیاش را برای خدمت رسانی به مردم سیل زده پلدختر آماده کرده بود.
حرف هایی که از خانم های توی شهر میشنیدم را یک بار سریع در ذهنم مرور کردم «چطور میتونیم بیایم؟ چطور میتونیم کمک کنیم؟ از اینکه نمیتونم کاری کنم از خودم بدم میاد...» این واگویه های ذهنی را برایش مطرح کردم، از او خواستم اگر می تواند توصیه ای برایشان بکند و او هم با تجربه زنانگیاش گفت: «بهتر است خانم ها در شهر هایشان نقش کمک رسان را داشته باشند. مشکلات بهداشتی اینجا میتواند برایشان خطر ساز باشد. و اینکه اگر توانایی های پزشکی داشتند خودشان را به نهاد های مربوط معرفی کنند.»
دوباره صحنه اول مواجهه با خانم حاجی علیانی ۳۷ ساله را به یاد آوردم که مادر بودن و دور از فرزند بودن چقدر سخت میتواند با هم جمع شود. خانم علیانی حتی اگر به اینجا هم نمی آمد با مادر بودنش قهرمان بود اما حالا قهرمان بودن را به توان دو رسانده.
معمولا در این حوادث مردی در کارزار خدمت و زنی از بچه ها و خانه حراست میکند، اما حالا با دیدن او دوباره به خاطر آوردم قهرمان بودن یک کار تیمی میطلبد و در این کار تیمی همه اعضای تیم برنده اند. خانم علیانی، مادرش، همسرش و بچه ها؛ خانواده ی قهرمان.
📝 از صفحه «ریحانه»؛ بخش زن و خانواده سایت رهبرانقلاب
@khamenei_reyhaneh
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars-plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خجالتزدگی شهروند سیلزده آققلایی از نفرتی که از سپاه و بسیج داشت!
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انیمیشن طنز #دیرین_دیرین
🔸این قسمت: #تخلیه
#سیل
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
#طنز | اندر معایب ریاکاری! 😉
ریا نشدن مهم ترین مساله در زندگی هر انسانی است مثلا شما نباید بروید مسجد! چون ریا می شود. نماز هم نباید بخوانید حتی در اتاق دربسته چون ممکن است کسی شما را از سوراخ در ببیند و ریا بشود. روزه هم یا نگیرید یا جلوی مردم هی غذا بخورید تا ریا نشود.
اونچنان رونق اقتصادی هم ایجاد نکنید! توانایی هایتان به رخ مردم کشیده شده ریا می شود. همینطور اگر کسی امضای شما را تضمین می داند مفاد قرارداد را نقض کنید تا به شما گمان ریا نبرد. شفاف سازی و اطلاع رسانی هم که کلا جز ریا کاری عایدی دیگری ندارد. سعی کنید کارها را در اتاق دربسته و با رفقا پیش ببرید و از شفافیت پرهیز کنید. اصلا کار نکنید! بنشینید یک گوشه تا ریا نشود!!! 😐
💬 امین شفیعی
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تشکر اهالی سوسنگرد از رهبر انقلاب و حاج قاسم سلیمانی
💬 احسان بخش
-
کانال #فارس_پلاس:
@Fars_plus
🎥 فیلم کامل هشتمین قسمت از فصل دوم برنامه #رو_در_رو در گفتگو با سردار سعید قاسمی، از فرماندهان دفاع مقدس:
(قسمت اول)
♦️جام زهر (قطعنامه ۵۹۸) کار مشترک هاشمی رفسنجانی، حسن روحانی و میرحسین موسوی بود.
♦️تا قبل پذیرش قطعنامه ۵۹۸ ایران ۱۲ هزار اسیر دست عراقی ها داشت اما بعد از پذیرش قطعنامه در عرض چند روز ۱۲ هزار اسیر دیگر دست دشمن افتاد.
♦️حاج همت میگفت بچه ها بجنگید که اگر نجنگید، دشمن در خاک خودمان عنان کارمان را دست می گیرد. این حرف را وقتی فهمیدم که نیروهای سازمان ملل بعد پذیرش قطعنامه به تهران آمدند، به ناموس ما تجاوز کردند و ما مجبور به پاسداری از آنها بودیم!
♦️بعد از قطعنامه ۵۹۸ دشمن بخشهایی از خاک ما را تصرف کرد که تا ۸ سال قبل از آن نتوانسته بود آن شهرها را بگیرد.
♦️محسن رضایی در جریان جام زهر، از سوی هاشمی فریب خورد و از نامهاش به هاشمی به شکل دیگری استفاده شد.
♦️در دهه ۶۰ برای مسافرانی که میخواستند برای تفریح به کشورهای خارجی بروند دولت، دلار عرضه میکرد اما همان دولت (دولت موسوی) میگفت برای ادامه جنگ بودجه نداریم!
♦️ماجرای پایان جنگ، قطعنامه ۵۹۸، جام زهر و عملیات مرصاد را در کتابهای درسی نمیآورند چون میخواهند کسی از آنها عبرت نگیرد و برجام های بعدی را بر کشور تحمیل کنند.
♦️در جنگ جهانی اول و دوم گردنه پاتاق کرمانشاه سقوط نکرد اما چرا در جنگ، زمانی که آقای روحانی مسئول پدافند بود این اتفاق افتاد؟
♦️هاشمی در نماز جمعه دروغ گفت که از قبل برای عملیات مرصاد آماده بودیم.
♦️پاسخ به شبهات جنگ باید در کتب درسی منتشر شود اما درس حسین فهمیده را هم حذف کردند!
♦️بعد از فتح خرمهشر که احمد متوسلیان را از دست دادیم دیگر فتوحات نظامی نداشتیم.
♦️خیلی ها اصرار دارند از کلمه «شهید» برای احمد متوسلیان استفاده کننند تا زودتر پرونده او را مختومه کنند.
♦️چند سال قبل سید حسن نصرالله در دیداری خصوصی به من گفت در مسئولین شما این اشتیاق را نمیبینم که برای برگرداندن احمد متوسلیان پای کار بیایند، سید حسن معتقد بود احمد متوسلیان زنده است.
♦️آشناییام با محمد بروجردی در کردستان، مسیر زندگی ام را عوض کرد، او مصداق آیهی «اَشِدّآءُ عَلَی الکُفّارِ رُحَمآءُ بَینَهُم» بود و یک شخصیت چند بعدی داشت.
♦️ماجرای اختلافم با حاج همت به اختلاف نظر درباره چگونگی برخی عملیاتها بر میگردد.
♦️روحانی در چند سال گذشته حتی به تایلند سفر کرد اما چرا حاضر نشد بعد از شکست داعش در سوریه، به این کشور سفر کند؟
♦️شبی که سید مرتضی آوینی گفت میخواهم از شهدای فکه، یک کربلا بسازم فردایش شهید شد.
♦️قبل انقلاب قرار بود برای ادامه تحصیل به لیون فرانسه بروم اما حوادث انقلاب نظرم را عوض کرد و در ایران ماندم.
♦️علی شریعتی و کتابهایش مرا وارد فضای انقلاب کرد.
🔹 فیلم کامل:
https://www.aparat.com/v/XqgQw
@Rudarru57
قبل از خواندن متن زیر، فیلمهای لینک را ببینید. مال امروز است. پل دختر.
از کجا اومدی؟ شغلت چیست؟
ما خیلی چیزها نداریم. ما هلی کوپتر مجهز امداد نداریم. یعنی بخواهیم هم به ما نمیفروشند. چرا که تحریم هستیم. ما تجهیزات پیشرفته برای تخلیه گل و لای نداریم. ما قدرت مالی اسکان دادن چهارصد هزار نفر در خوزستان را نداریم. (بگذریم که بریتانیا و آمریکا هم چنین امکانی ندارند. یادت بیاید جمعیت فلسطینیهایی که در سال شکل گیری اسراییل آواره شدند و بعد هفتاد سال هنوز بیخانهاند هفتصد هزار بود. حالا میفهمی چهار صدهزار نفر یعنی چه؟ ) اصلا برغم تصورات، ما هرگز ملت پولداری نبودیم. تازه چهل سال است که زیر تحریم و فشار هم رفتهایم. ما چیزهای بسیاری نداریم. اما چیزهای بسیاری هم داریم که هیچکس دیگر ندارد. و داشته اصلی ما آن جوهر روابط اجتماعی و زیستی و ارزشهای جمعی است که چهل سال پیش از دل تاریخ خود کشف کردیم. همان ارزشها که اجازه داد هشت سال بدون داشتن خیلی چیزها بجنگیم. و برای اولین بار در تاریخ دویست سال سرافکندگی خود شکست نخوریم. ما چیزهای بسیاری نداریم اما یکدیگر را داریم. و این شکل بودن ما با یکدیگر داشته اصلی ماست. و وقتی همه، از بیگانه و کرکس داخلی، تلاش میکنند با تاکید بر چیزهایی که نداریم ما را وحشت زده کنند و به ما تلقین کنند بیپناه و رها شده و مفلوک هستیم، این داشتهها، این ارزشها، این جوهر باهم بودگی، ما را ملت میکند، ما را زنده میکند و به تحرک وامیدارد. از قم و تبریز و تهران و کرج و مشهد، از کار معلمی و کارمندی و رانندگی کنده میشویم و به جایی میرویم که سیل و زلزله آن را تبدیل به «خط مقدم ایران» کردهاست. به خط صفر مرزی. تا نگذاریم آنها که زیر حادثه ماندهاند به دست دشمن و پروپاگاندایش اسیر شوند. ما چیزهای بسیاری نداریم. اما برغم چهل سال پروپاگاندا و جنگ روانی و به رغم همه نقدها و خشمهایمان هنوز عجیب ملت واحدهای هستیم. ما خود داشته خود هستیم .همان داشتهای که هزار برابر پول بنسلمان هم که داشته باشی نمیتوانی آن را بخری.
کانال تلگرام علی علیزاده @jedaall
https://www.instagram.com/p/Bv938SWBxSp/
از اکانت توییتر رسمی دولت اسراییل تا وزیر خارجه آمریکا تا توپخانههای جنگ نرم مستقر در لندن، یعنی بیبیسی و منوتو و ایران اینترنشنال سعودی، همه جمع شدهاند تا بگویند وضعیت امدادرسانی در ایران خوب نیست. هدف آنها ادامه همان سیاست «استثنایی سازی» از جمهوری اسلامی است. سیاست تلقین تصویر تنها حکومت «خودسر» در منطقه و حکومتی با ناکارآمدی غیرعادی و استثنایی در داخل. آنها عامدانه از اشل و ابعاد و اندازه سیلی که در بیست و دو استان همزمان رخ داده چیز زیادی نمیگویند. نمیگویند این بدترین بلای طبیعی پنجاه سال اخیر ایران است و تخریب غیرانسانیاش از زلزله رودبار و بم احتمالا بیشتر است. ابزار دفاع ما در برابر این ترفند جنگ روانی چیست؟ آگاهی بیشتر از وضعیت کشورهای دیگر تا نگذاریم با مقایسههای دروغین تحریکمان کنند و احساساتمان را مثل منابع طبیعیمان در گذشته به انحصار خود درآورند. پست زیر را در صفحه اینستاگرام فرهمند علیپور، خبرنگار سابق اعتماد ملی، دیدم. درباره شهر «اکویلا» در ایتالیا. توصیه میکنم در راستای همین آگاهی از جهان بخوانیدش
به کانال تلگرام علی علیزاده بپیوندید: @jedaal
📝فرهمند علیپور: ديروز در اينستاگرام ديدم كه خانم "فيورلا مانويا" از خوانندگان سرشناس #ايتاليا تصويرى از خودش منتشر كرده با هشتگ "اكويلا" و "من نمى خنديدم"، جريان اكويلا را مى دانستم، شهرى زلزله زده در ايتاليا است. شهرى در مركز كشور كه ١٠ سال پيش درست مثل ديروز - شش آپريل - دچار زلزله شد و بيش از سیصد قربانى و هفتاد هزار بیخانمان به جاى گذاشت.
هشتگ "من نمى خنديدم" را اما دنبال كردم، ديدم خيلى هاى ديگر هم استفاده كرده اند (مثل عكس دوم) و ديدم كه در يادبود سالروز حادثه مردم مشعل به دست جمع شده بودند. پستى از خانمى ديدم از خود شهر اكويلا، كه نوشته بود اكويلا زخم خورده رها شده است و تاكيد كرده بود كه به ايتاليايى اميد دارد كه در آن شهروندانش رها نشده باشند و تمسخر نشوند (عكس چهارم)
يك روز قبل از ديدن اين تصوير خانم مانويا و هشتگ "من نمى خنديدم" از مجله معروف "اينترناتزيوناله" خوانده بودم كه به رغم گذشت ده سال هنوز كار بازسازى شهر به پايان نرسيده، هنوز بسيارى به شهر سیصد هزار نفرى خود برنگشته اند و اينكه احتمالا تا سال دو هزار و بیست و سه يا بیست و چهار (یعنی پنج سال دیگر) كار بازسازى به پايان برسد. (تصوير آخر)
اما "من نمي خنديدم" اشاره به ديدار نخست وزير وقت ايتاليا، آقاى برلسكونى از شهر زلزله ديده داشت كه خنده اى بر لب داشت و بسيارى از ايتاليايى ها به رغم گذشت ده سال خنده او را در آن روز غمگين، نبخشيده اند. بسيارى ها اعتقاد داشتند كه برلسكونى شايد حتى خوشحال بود كه كار بازسازى شهر را شركتهاى خودش در دست بگيرند و درآمدى بزرگ براى خود كسب كند.
برلسكونى آن روزها گفته بود كه مردم براى مدتى بروند تعطيلات و بعد برگردند سر خانه و كاشانه خود.. بازسازى شهر اما هنوز احتمالا پنج سال ديگر زمان نياز داشته باشد
کانال تلگرام علی علیزاده
@jedaall
https://www.instagram.com/p/Bv9czkkn6PU/
قاسم سلیمانی نماد اقتدار سخت و نظامی ایران در دنیاست. باید مستند اخیر جین کوربین در بیبیسی دو (شبکه داخلی کشور بریتانیا) را ببینی تا بفهمی غرب چگونه از نام او وحشت دارد. اما برخلاف ژنرالهای آنها، زبان سلیمانی گاه از یک هنرمند نرمتر وعاطفیتر است. در بسیاری از سخنرانیها صدایش چنان شکننده میشود و جنان روی مرز باریک بغض راه میرود که میترسی هرلحظه بشکند و قطع شود و فرو بریزد. و اغلب هم میشکند و قطع میشود و فرو میریزد. حالا دیروز به جوانان ایرانی گفته اگر آرزوی حضور در جنگ علیه داعش یا دفاع هشت ساله را داشتهاند «به نظر من باید بیایند خوزستان.» نه به خاطر امنیت نظام یا خطر دشمن. نه. گغته چون «هیچ چیز بالاتر از کرامت انسان نیست». یعنی هشت سال دفاع علیه صدام و هفت سال جنگ با داعش را گذاشته کنار غرور شکستهی پیرمردهای آواره شدهی حمیره و شرم زنان خانه از دست دادهی هویزه وقتی دنبال ماشین هلال احمر میدوند. نام قاسم سلیمانی در تاریخ ایران و منطقه خواهد ماند: فرماندهی با نبوغ توامان نظامی و عاطفی.
کانال تلگرام علی علیزاده @jedaall
✡ مشاور یهودی ترامپ، رئیس بانک جهانی شد!
1⃣ #دیوید_مالپس (David Malpass) یهودی، اقتصاددان و دیپلمات ارشد وزارت خزانهداری (اقتصاد) و وزارت خارجهی ایالات متحده، و مشاور ارشد دونالد ترامپ، به ریاست پنجسالهی #بانک_جهانی برگزیده شد.
2⃣ وی در دورهی رونالد ریگان، بهعنوان معاون وزارت خزانهداری، و در دورهی جرج دبلیو بوش، بهعنوان دیپلمات برجسته در وزارت خارجه آمریکا خدمت میکرد.
3⃣ دیوید مالپَس، در بهار 2016 بهعنوان مشاور ارشد اقتصادی به کمپین انتخاباتی #دونالد_ترامپ پیوست؛ چهار ماه بعد، در اول سپتامبر (شهریور) 2016، سرمقالهای در نیویورکتایمز با عنوان «چرا اقتصاد ما نیازمند "ترامپ" است» منتشر کرد و به دفاع تمامقد از نامزد مورد نظرش پرداخت. وی پس از پیروزی ترامپ، در سال 2017 معاونت امور بینالملل وزارت خزانهداری ایالات متحده را عهدهدار شد.
4⃣ فشار آمریکاییها موجب شد، جیم یانگ کیم، رئیس فعلی بانک جهانی، سه سال پیش از پایان دورهی مسئولیتش، آن را رها کند و کرسی ریاست را به مالپس واگذارد.
5⃣ ترامپ، دوماه قبل، بهطور ویژه وی را برای تصدی مسئولیت پنجسالهی بانک جهانی پیشنهاد داد، که به اتفاق آرا توسط هیئت اجرایی به تصویب رسید. دورهی ریاست این دیپلمات کهنهکار آمریکایی بر بانک جهانی، از 9 آپریل (دو روز بعد) آغاز خواهد شد.
6⃣ مالپس متولد 1956 در میشیگان آمریکا، و دانشآموختهی رشتهی فیزیک دانشگاه کلرادو (کارشناسی)، امبیای در دانشگاه دنور (کارشناسی ارشد)، و اقتصاد بینالملل در مدرسه وزارت خارجهی دانشگاه جورج تاون (دکتری) است.
7⃣ همسر مالپس - عادله - نیز دختر #هرمان_اوبرمایر (Herman J. Obermayer) ژورنالیست سرشناس #یهودی آمریکایی است.
8⃣ با وجود اینکه وی تلاش میکند تبار #یهودی خود را پنهان نماید، #تایمز_اسرائیل روز گذشته از یهودی بودن او پرده برداشت.
👉 https://www.timesofisrael.com/american-david-malpass-named-world-bank-president/
9⃣ کارشناسان دربارهی گرایشهای صهیونیستی و #نفوذ بیش از پیش «نهادهای خاص» بر بانک جهانی ابراز نگرانی کردند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🎯 سوریه بندر لاذقیه را به ایران واگذار میکند.
1⃣ بر اساس اطلاعات منابع آگاه مدیریت #بندر_لاذقیه در سواحل مدیترانه در آینده نزدیک به صورت لیزینگ به ایران واگذار خواهد شد.
2⃣ موضوع واگذاری بندر مهم لاذقیه به ایران در سال گذشته مطرح شد و با توجه به حساسیت موضوع خبرهای کاملی در این خصوص منتشر نشد.
3⃣ بر اساس اطلاعات موجود هیئتی برای بررسی این موضوع در #سوریه تشکیل شد و توافق نهایی در این زمینه در سفر اخیر #بشار_اسد رئیسجمهور سوریه به ایران و دیدارش با رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور به اطلاع مقامات ایران رسید.
4⃣ لازم به ذکر است ایران و سوریه در سال ۹۷ قراردادهای مختلفی در زمینههای صنعتی، نظامی و انرژی با یکدیگر امضاء کردند. بر اساس یکی از این قراردها ساخت نیروگاه سیکل ترکیبی لاذقیه به ظرفیت ۵۴۰ مگاوات، ظرف مدت ٣٤ ماه از بهمن ۹۷ آغاز شده است و یک خط انتقال لوله گاز به طول ٧٥ کیلومتر از بانیاس به لاذقیه نیز توسط گروه مپنا ساخته خواهد شد.
5⃣ گفته میشود قرارداد کنونی مدیریت بندر لاذقیه در اول اکتبر( ۹ مهرماه) به پایان میرسد و از این تاریخ ایران قادر خواهد بود کنترل مدیریت بندر لاذقیه را بدست بگیرد.
6⃣ در اختیار داشتن بندر لاذقیه پیروزی بسیار مهم و بزرگی برای #ایران در زمینه های اقتصادی، سیاسی و نظامی خواهد بود و برای اولین بار در تاریخ سدههای اخیر ارتباط ایران با #دریای_مدیترانه بهصورت مستقیم برقرار خواهد شد.
🌐 بازتاب تصمیم اجاره بندر لازقیه سوریه در سایتهای خارجی:
👉 https://www.asiatimes.com/2019/04/article/syria-leases-mediterranean-port-to-iran-raising-alarms/
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ پنج چشم ؛ هیولای جاسوسی آنگلوساکسون
🎯 «ان.اس.ای زیرساختی را ساخته است که به آن اجازه میدهد از هر چیزی که میخواهد شنود کند. با این توانایی، تقریباً تمامی ارتباطات بشری بدون هدف ضبط میشوند. اگر من بخواهم به ایمیلهای شما یا تلفن همسرتان دسترسی داشته باشم، فقط کافی است از این شنودها استفاده کنم. پسوورد، ایمیلها، تماسها، حسابهای بانکی و تقریباً تمام ارتباطات شما.»
👈 ادوارد اسنودن
________________________________
1⃣ اواخر دهه 50 میلادی و سال 1960 بود که اینترنت برای اولینبار بهوجود آمد.
2⃣ ارتش آمریکا برای ایجاد یک زمینهی ارتباطی امن در نیروی نظامی خود، دست به ابتکاری زد و اولین شبکههای بههمپیوسته خصوصی را در جهان بهوجود آورد.
3⃣ اما دیری نپایید که این پدیده فوقالعاده ارتباطی از وضعیت بسیار خصوصی خارج شد و بهسطوح دیگر حکومتی و بعد بهسطح جامعه وارد شد.
👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✡ آیا #امیرعباس_هویدا بهایی بود؟
🎬 این پرسشی است که در بخشی از مستند «هویدا» به کارگردانی مصطفی شوقی به آن پاسخ داده شده است.
🎯 امروز سالروز اعدام هویدا بود.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هدایت شده از جدال
یک روز امداد رسانی در روستای حیات الغیب (فیلمی هشت دقیقهای)
فاطمه سادات ضرابی دانشجوی میکروبیولوژی و جوان پر انرژی و پرشوری است که درباره مسایل اجتماعی و گاه سیاسی هم مینویسد. یکسالی است نوشتههایش را در اینستاگرام دنبال میکنم. هفته پیش اعلام کرد با یک تیم ده دوازده نفره از جوانان عازم مناطق سیل زده لرستان است. گمان کردم مثل آن چیزی که در اطراف زلزله کرمانشاه در صفحات مجازی دیده بودم، میروند و کمکها را تحویل میدهند و چرخی میزنند و عکسی میگیرند و برمیگردند. اما آنها در روستای حیات الغیب مستقر شدند. روز به روز دنبالشان کردم. جنس و مدل کارشان متفاوت بود. آنها به آرامی بخشی از روستا شدند. دیگر کمک کردن امری کلی مثل پرت کردن بستهها از بالای هلیکوپتر نبود. برای آنها کمک این بود که زهرا خانم پیرزن ساکن فلان خانه این قلم را نیاز دارد و اکبر اقای بالای ده آن چیز را. با هلال احمر و نهادها هم مرتبط شدند و کانالیزه و توزیع کردن کمکها را به عهده گرفتند. دیروز از او خواستم به صورت زنده در اینستا صحبت کند. قبول کرد و نیم ساعتی صحبت کردیم که اینستاگرام به خاطر مشکلات فنی پاک کرد. از او خواستم به من کمک کند تا از راه دور از فعالیت او و گروهش یک رپرتاژ هفت هشت دقیقهای بسازم. سوالات را به او دادم و خواستم ضبط کند و بفرستد. معتقدم مدل فعالیت انها که تمرکز روی یک محله خاص است و نگاه استراتژیک گروه آنها به مساله کمک رسانی و نیازهای دراز مدت این روستای خاص، نحوه ارتباط گیری شان با جامعه محلی و ادغام شان در جامعه روستا به جای نگاه از بالا به پایین بالاشهری های تهرانی (که به شدت یادآور نگاه استعماری آمریکاییها در آفریقاست) همگی فوقالعاده و به شدت الهام بخش است. آنهم با کمتر از بیست سی میلیون تومان. به ویژه وقتی این را با فعالیت آقای زیباکلام و بقیه سلبریتیها در کرمانشاه مقایسه میکنم. معتقدم مدل فعالیت امثال ضرابی نه فقط میتواند الگویی برای ساختن آسیبهای سیل باشد که میتواند مدلی برای ساختن آینده ایران باشد. دست مریزاد و بیش باد.
کانال علی علیزاده
@jedaall
https://www.instagram.com/p/BwAPeu7h1D3/ لینک اینستاگرام
لینک یوتیوب: https://youtu.be/uFnsUPUKHkY
هدایت شده از زمانه
#تحلیل_زمانه #تبیین
🔴 حماقت جدید ترامپ، تصمیم هوشمند ایران
🔹 وزارت خارجه آمریکا سپاه پاسداران را در لیست سازمانهای تروریستی (FTO) قرار داد. در پاسخ به این اقدام غیرقانونی، شورای عالی امنیت ملی ایران در اقدامی دقیق، فنی، بموقع و فوری، در بیانیهای رژیم ایالات متحده آمریکا را «دولت حامی تروریسم» و «فرماندهی مرکزی آمریکا موسوم به سنتکام» و تمامی نیروهای وابسته به آن را «گروه تروریستی» اعلام کرد.
🔻در این باره چند نکته حائز اهمیت است:
1⃣ ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا موسوم به #سنتکام (CENTCOM) نام یکی از شش ستاد فرماندهی کل ارتش آمریکا است. ابن ستاد در ۱۹۸۳ تأسیس شد. مسئولیت سنتکام، فرماندهی کل نیروهای ارتش آمریکا در منطقه غرب آسیا (خاورمیانه)، شرق آفریقا و آسیای مرکزی میباشد.
2⃣ پیام صریح مصوبه شورای عالی امنیت ملی ایران این است که نیروهای آمریکایی سنتکام و پایگاههای آمریکا در هر نقطه از غرب آسیا (خاورمیانه) و شمال آفریقا ، #تهدیدی علیه امنیت ملی جمهوری ایران به حساب آمده و [در صورت نیاز] به مثابه تروریزم و یا پایگاه تروریستی با آنها برخورد خواهد شد.
3⃣ (مهم) اما هدف آمریکا از این اقدام کاملاً جنبه #عملیات_روانی دارد و مابه ازاء در سطح #عملیات نظامی و یا امنیتی ندارد و نمیتواند داشته باشد. این اقدام با هدف افزایش #فشار_روانی و سرریز آن به حوزه اقتصاد طراحی شده است. بنابراین علیرغم تبلیغات گسترده آمریکاییها که تلاش میکنند این موضوع را اقدامی امنیتی نشان دهند، واقعیت میدانی با آن فاصله بسیاری دارد و حداکثر اقدامی سیاسی و البته ناشیانه و غیرموثر محسوب میشود.
4⃣ توجه نماییم سطح #منازعه_روانی با رژیم تروریستی آمریکا به مرحلهای رسیده است که اختلافات داخلی را از موضوعیت خارج کرده است. نمایش اتحاد و همبستگی ملی برای خنثی سازی هدف دشمن یک ضرورت انقلابی است.
#تبیین
🔴 #زمانه= آنچه یک #تحلیلگر باید بداند
_________________________
🇮🇷 #زمانه: جامع ترین کانال تحلیلی مرجع ویژه نخبگان و اساتید دانشگاه و اصحاب قلم
@zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
🔴💭 #توییت_گردی/ از شرق مدیترانه تا غرب افغانستان، گور سربازان آمریکایی
___
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir