امام صادق عليه السلام:
كسى كه خانهاى داشته باشد و مؤمنى محتاج سكونت در آن باشد و او نگذارد، خداوند عزّوجلّ مىفرمايد: فرشتگانم! بندهام به بنده ديگرم در مورد سكونت در دنيا بخل ورزيد. به عزتم سوگند هيچ گاه در بهشتم ساكن نخواهد شد
ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، صفحه 519
آقای محمدرضا رضایی کوچی رئیس کمیسیون عمران مجلس:
در تهران ۵۰۰ هزار و در کشور بیش از ۳ میلیون واحد مسکونی خالی وجود دارد
🆔 @Shamimeashena
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 گفتگو با #دکتر_دهقان، نماینده طرقبه و چناران:
#قسمت اول:
🔹برخی اخبار #سیل_خوزستان اغوا کننده است، مسئولین حقایق را کامل بگویند/مردم در بخشی از شهرها به خوبی حرف دولت را گوش نکرده و با مقاومت شهرها را حفظ کردند/دولت باید بصورت فوری بخشی از خسارات سیل را جبران کند.
✅ پ.ن: این ویدئو را با هندزفری گوش کنید
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 افشاگری #دکتر_دهقان نماینده طرقبه و چناران
🔻وجود یک روز زنگنه هم برای کشور ضرر دارد
🔻 #قسمت دوم گفتگو با دکتر محمد دهقان، نماینده طرقبه و چناران:
🔹اگر اختیار داشتم اولین کار زنگنه را استیضاح میکردم، وجود او یک روز هم برای کشور ضرر دارد/راههای مقابله با تحریمها را مسدود کرده!
🔹دههزار میلیاردتومان را به اسم خصوصی سازی غارت کردند، چرا روحانی و جهانگیری، #پوری_حسینی را عزل نمیکنند؟
🔹قریب 200 هزار میلیارد تومان رانت دلار 4200 تومنی به جیب یک عده واریز کرده؛ ما اگر اکثریت مجلس را در دست داشتیم با اینها برخورد می کردیم
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 #قدرت_ابزاری نه #قدرت_طلبی
🔻سلسله مطالب #اخلاق_سیاست - 3
⭕️ عرض کردیم که اخلاق سیاست مولفههایی دارد؛ بعد از #حق_طلبی و #عدالت_طلبی حالا به قدرت ابزاری میرسیم نه قدرت طلبی!
🔹در علم سیاست نوین، قدرت محوریت دارد و اساساً موضوع علم سیاست، قدرت است. از قدیم این بحث بوده که قدرت محور و هدف فعالیت های سیاست است یا ابزار سیاست؟ خیلی از مکاتب و اندیشمندان قدرت را هدف و محور می دانند. قدرت محوری یعنی دین، اخلاق، پول و ... باید تابع قدرت باشند. قدرت محوری همان جدایی قدرت از اخلاق است همان جدایی سیاست از دین است.
🔸وبر در تعریف قدرت می گوید: «مجموعه منابع و ابزارهایی است برای به انجام رساندن کارویژه های حکومت.» در بین اندیشمندان، ماکیاولی به عنوان پایه گذار علم سیاست مطرح است. #ماکیاولی، هدف عمل سیاسی را رسیدن به قدرت می داند و به صراحت می گوید که «هدف وسیله را توجیه می کند» یعنی برای رسیدن به به هدف، میشود هرکاری کرد.
🔹ازدیدگاه ماکیاولی، انسان حیوانی شرور و بد فطرت است و همیشه اشتیاقِ سودجویی و منفعت خواهی دارد که اختلاف و دشمنی را در بین انسانها ایجاد میکند. در واقع، حس خودخواهی و شهوت سیری ناپذیر انسان به قدرت و منفعت طلبی، بیانگر طبیعت انسان است. ماکیاولی معتقد است برای مقابله با این غریزه انسان، حاکمی مقتدر و مستبد لازم است که با مردم مانند گله رفتار کند و حکومت و قدرت خود را بر پایه ی استبداد پایه ریزی کند.
🔸در اندیشه ی ماکیاولی در باب قدرت، مذهب و اخلاق باید پیرو سیاست و قدرت حاکم باشد؛ از اینرو، برای تأمین ثبات قدرت دولت، زمامدار میتواند از مذهب و اخلاق، به نفع خودش بهره گیرد؛ اما نباید تابع هیچ اصل اخلاقی ثابتی باشد. در حالیکه در اسلام، قدرت باید تابع دین و اخلاق باشد. یکی از اهداف کسانی که می گویند قدرت(سیاست) باید از اخلاق جدا باشد همین است که در قدرت بدون اخلاق، می توان هر کاری انجام داد. میتوان فریبکاری کرد، میتوان ظلم کرد، میتوان مستبد بود و ... . اینکه اسلام تأکید دارد قدرت باید تابع اخلاق باشد یعنی یک قدرتمند نمی تواند زورگویی و فریبکاری و فساد و ظلم کند.
🔹ماکیاولی معتقد است که دین از هر وسیله دیگری در ایجاد وحدت و تامین اطاعت برای حاکم بهتر است، بنابراین، حاکم یا شهریار باید برای استمرار قدرت خود، خود را متدین جلوه دهد. اما دین باید تابع قدرت شهریار باشد و در مواقع ضروری حاکم یا شهریار را مجاز میداند که برای #حفظ_قدرت، هرعمل خلاف دین را انجام دهد.
🔸اساسا در تزِ قدرت محوری(جدایی قدرت از اخلاق یا جدایی سیاست از دین)، حاکم، برای رسیدن به قدرت و حفظ آن، مجازاست از تمام شیوه ها و ابزارهای ممکن (دروغ و فریب، تقلب و تزویر، زورو سرکوب، جنایت و تبهکاری، پیمان شکنی و نقض عهد و…) استفاده کند، مشروط به اینکه تمام این رفتار ناشایست را پنهانی و سری انجام دهد.(صلح جاویدان)
🔹برخلاف ماکیاولیِ واقع گرا، افلاطون و ارسطو چندصد سال قبل از میلاد مسیح، به عنوان آرمان گرایان محض، قدرت را ابزاری می دانند برای رسیدن به اهداف انسانی و والا. برخی از آرمان گرایان، قدرت را مساوی فساد می دانند و معتقدند که وجود قدرت باعث فساد است. حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام اما بر آرمان گرایی محض و واقع گرایی محض خط بطلانی می کشد؛ سوءاستفاده از قدرت را خیانت می داند اما اصل قدرت را وسیله ای می داند برای اجرای حق و عدالت در جامعه. حضرت شرط تقبل حکومت و قدرت را در نهج البلاغه احقاق حق مردم و اصلاح امور آنها می داند.(نهج البلاغه، نامه 53)
🔸در اخلاق سیاست، قدرت فی نفسه امری مذموم و زشت و کریه نیست بلکه سوءاستفاده از آن مذموم است. برخی از متدینین و مسلمانان در طول قرن ها با نگاه منفعلانه نسبت به قدرت و حکومت، همیشه در اقلیت بوده و تحت ظلم قرار داشتند. از اینکه مسئولیتی به آنها برسد و یا قدرتی در دست داشته باشند فراری اند که نکند این قدرت باعث فساد آنها شود!
🔹در حال حاضر هم کماکان با این مشکل در جامعه دست و پنجه نرم می کنیم؛ عده ای قدرت را هدف می دانند و برای رسیدن به آن از هر وسیله ای استفاده می کنند عده ای هم در مقابل، از قدرت فراری اند تا به زعم خود سالم بمانند! وجود همچنین تفکری، اتفاقاً بستری است برای پرورش عناصری که براحتی مردم را فریب دهند. در عرصه بین المللی هم همین جریانات فکری مدعی اند چنانچه قدرت بیشتری داشته باشیم مورد هجوم ابرقدرت ها قرار می گیریم لذا بهتر است همواره ضعیف بمانیم و تحت سلطه دیگران باشیم!
⭕️ ما اگر بدنبال اخلاقی کردن سیاست هستیم باید این نکته را برای عموم و نخبگان جا بیاندازیم که هم فرار از قدرت بد است و هم سوءاستفاده از آن. #قدرت_ابزاری باید جایگزین #قدرت_محوری در جامعه شود.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
از رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله نقل است:
هرگاه متواضعان امت مرا ببینید، در مقابل شان تواضع کنید و زمانی که با متکبران برخورد کردید، بر آنان تکبر ورزید که این رفتار موجب ذلت و خواری متکبران می شود.
ترامپ برا انتخابات داخلی آمریکا نیازه داره ایران رو پای میز مذاکره بکشونه،
حضرات اصلاحطلب و اعتدالیون،
اگه میخوایید ترامپ در انتخابات بعدی موفق نشه، بهتره کمک کنید که نتونه با ایران مذاکره کنه.
😃😃
نه اینکه با هزار دوز و کلک دوباره دنبال مذاکره باشید
اگه راست میگید از ترامپ حالتون بهم میخوره، بسم الله یکی دوسال دیگه مقاومت کنید 😂
ولی بعید میدونم بتونید
چون شما خوب میدونید ترامپ و اوباما هر دوشون یکیاند، هر کسی دیگه بیاد هم همین آش و همین کاسهاست
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
خاتمی اخیراً گفته: حکومت فدرالی مطلوبترین حکومت برای ایران است
دوستان میبینید وقتی از اینا مطالبه نمیکنیم طلبکارتر میشن؟ این مطلب #عاملان_وضعیت_موجود رو چرا کار نمیکنید؟ چرا مطالبه نمیکنید از این جماعت که چرا این وضعیت رو بوجود آوردن؟
وقتی از اینا مطالبه نشه، طلبکار میشن و تازه ادعاهای جدید و افاضات جدیدی میکنن و حاشیه هم درست میکنن برا کشور.
🔴 پیشنهاد چند #مستند
دوستان این روزا میپرسن که چه مستندهایی رو خوبه ببینیم، یا تو مسجد و مدرسه و دانشگاه اکران کنیم،
خاصه روزای طاقتفرسای ماه رمضان رو میخواییم پُرکنیم؛
به نظرم این مستندا رو خیلی خوبه ببینید و اکران کنید:
#ارثیه_پدری
#آقای_نخست_وزیر
#قائم_مقام
#کارخانه_جهان
#اتاق_جنگ
#تهران_دمشق
اینا خیلی خوبن.
⭕️ مستند #انقلاب_جنسی (یک و دو و سه) به نظرم برای مخاطب نخبگانی و متاهل اکران کنید بهتره.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
🔴 لگدپرانی مدعیان آزادی!
🔹اینم لگدپرانی نامردهایی که امروز در دانشگاه تهران، بدنبال احقاق حقوق زنان بودن و شعار آزادی پوشش سر میدادن؛ یعنی لگدپرانی در دفاع از زنان و آزادی پوشش!!
🔸این جماعت همیشه اهل جفتک زدن بودن، یا جفتک به صندوق آرای مردم در سال۸۸ و شورش علیه جمهوریت و یا لگدزدن به زنان مومنهای که فقط شعار میدادن دانشگاه جای بیحجابی نیست!
🔻مردم امروز درگیر اقتصاد رهاشدهای هستن که این دولت با همین حامیان سیاسیاش بوجود آورده، اما اینها بدنبال مسئلهسازی برای مردم و دانشگاهیان و انحراف از مسائل اصلی هستن. نه درد مردم رو میفهمند و نه مسائل اصلی جامعه رو درک میکنن و حاضرن برای فراموشی مطالبات مردمی، حاشیهسازی و مسئلهسازی کنن.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
معیار راستی آزمایی اروپا
تعهدات برجامی است نه INSTEX
🔹آقای کمال خرازی "رئیس شورای راهبردی روابط خارجی" در دیدار مقام فرانسوی گفته است "اروپا با تسریع در اجرایی کردن اینستکس از مرگ برجام جلوگیری کند. مردم ایران نسبت به اروپا به دلیل اجرا نکردن تعهدات برجامی و تبعیت از سیاستهای تحریمی ترامپ بهشدت بدبین هستند".
♦️بخش دوم این سخنان، درست، اما بخش اول آن کاملا غلط است. تعهد اروپا در برجام، عبور از تحریم های نفتی و مالی و بانکی بوده است. برجام از اروپا اینستکس نمی خواهد، ما نیز همین طور.
🔹اروپا عمدا در یک سال گذشته، تعهدات برجامی را به وعده راه اندازی کانال مجعولی به نام SPV فروکاست و وعده کرد مدل مبادله نفت با غذا و دارو را به اجرا بگذارد. آنها این وعده را تا اواخر پاییز طول دادند اما با آغاز سال میلادی جدید، مدعی شدند جای SPV می خواهند کانال INSTEX را راه اندازی کنند که چهار پنج ماه است روی کاغذ مانده و مدعی اند #شرط راه اندازی این کانال هم، اجرای مطالبات و استانداردهای FATF توسط ایران می باشد!
♦️این گروکشی در حالی است که طبق ادعا، اروپا قرار است از طریق INSTEX ، در ازای دریافت پول نفت فروخته شده ایران به کشورهای غیر اروپایی، به ایران فقط غذا و دارو بفروشد و خود، به تحریم های نفتی و مالی و بانکی آمریکا پایبند می ماند. http://fi9.ir/s2rgxd
🔹فارغ از سود و زیان واقعی معاملات پسا برجامی با شرکت های اروپایی مانند توتال، رنو، پژو و زیمنس و ...، حداقل انتظار برجامی ایران از اروپا، عمل این شرکت ها به تعهدات و توافقات خود با ایران است. ضمن اینکه باید تحریم های مالی و بانکی در اروپا برداشته شود تا به تعبیر آقای خرازی بتوان برجام را از مرگ نجات داد، نه اینکه وزیر خارجه بگوید حتی یک حساب بانکی هم نمی توانیم در لندن افتتاح کنیم.
@IMANI_mohammad
چک بی محل و قصه هزار و یک شب
✍️ شش سال تمام، آمریکا و اروپا را بزک کردند و قول امروز و فردا را برای رونق اقتصادی دادند. اما حالا که چک هایشان بی محل از آب در آمده، هر روز با بازی تازه ای مردم را سرگرم می کنند.
🔹یک روز می گویند جنگ قریب الوقوع است و بنابراین باید با ترامپ مذاکره کرد. دیگری می نویسد، شماره تلفن به ترامپ بدهید و سومی می گوید ترامپ را به تهران دعوت کنید. یک روز مردم را با جنگ هراسی مشغول می کنند، روز دوم با هیجان دوباره مذاکره، روز سوم با ادعای فقدان اختیارات و روز چهارم، با طرح "جمهوری سوم" و لزوم تغییر قانون اساسی و افزایش اختیارات!
♦️این آخری را دو پدیده مجلس یعنی کواکبیان و الیاس حضرتی به فاصله دو روز پیش کشیده اند و پیداست که جایی پخت و پز شده و در دهان آنها گذاشته اند. البته اگر با آدم جدی یی طرف بودیم می شد پرسید که برای چه منصب و مسند گرفتید، در حالی که 20 سال است سر بزنگاه پاسخگویی به مردم، جا می زنید و می گویید اختیارات نداشتیم؟ http://fi9.ir/r3a908
🔹یا این پرسش که دیگر اختیار چه چیزی را می خواستید؟ برنامه هسته ای را بر باد ندادید که دادید. به دشمن اعتماد نکردید و توافقی یکطرفه و فاقد ضمانت را با تعهدات فراوان امضا نکردید که کردید. زبان دشمن را با ناتوان نمایی کشور دراز نکرید که کردید. 18 میلیارد دلار ارز رابه باد ندادید و در حلقوم رانت خواران نریختید که دادید و ریختید. یعنی قرار بود مملکت را یکجا به دشمنان و مفسدان بفروشید و معطل آن هستید؟
♦️وکیل الدوله ها دیدندکه رئیس جمهور، وزیر مقصر و متخلف صنعت و تجارت را با پیشدستی بر استیضاح کنندگان، به عنوان وزیر رفاه و کار معرفی کرد اما لام تا کام حرف نزدند و رای اعتماد دادند. خب این جماعت بی اختیار، اختیار را برای که و چه می خواهند؟
🔹اما داستان آقای حضرتی در روزنامه اعماد فرق می کند. او همان کسی است که شهرام جزایری مفسد اقتصادی بزرگ دوره اصلاحات، از او به عنوان دوست و رفیق خود که هدایایی هم به وی داده، یاد کرد. شهرام جزایری پای ثابت کله پاچه خوری های حضرتی (وکیل رستوران دار و کاسب مآب) است؛ همچنان که توسط مجری برنامه های ستاد انتخاباتی آقای روحانی، در فضای مجازی احیا شد.
♦️خب تا این پیوند آلوده سیاست و اقتصاد برقرار هست، معلوم است که معیشت مردم در تنگنا می ماند. چاره چیست؟ کشاندن متهمان و مقصران نابسامانی های فعلی پای محاکمه در دادگاه؛ و گرنه با رندی و وقاحت، طلبکار هم می شوند. باید از این کلاهبرداران حرفه ای خواست اول چک های تقلبی را که پشت سر هم کشیده اند، پاس کنند و بعدا قصه های هزار و یک شب تعریف کنند.
🔹به تجربه ثابت شده که این جماعت، هر وقت آمریکا و اروپا گیر می افتند، با مسئله سازی در داخل و تولید حاشیه و سرگرمی، افکار عمومی ایران را از دشمن و همراهان آن منحرف می کنند. آنها همین حالا هم که باید گریبان اروپایی های بدعهد را گرفت، مامور شده اند توپ را به زمین خودی شوت کنند و عصا زیر بغل اروپا و آمریکا بگذارند.
♦️سوژه های این روزهای برخی نمایندگان و نشریات، از چنین ماموریتی حکایت می کند. فراموش نمی کنیم که از همین روزنامه اعتماد و نظایر آن، ده ها نویسنده و روزنامه نگار نفوذی -در پایان ماموریت یا لو رفتن خیانت- از کشور گریختند و ضمن اخذ پناهندگی در خدمت بی بی سی و صدای آمریکا و رادیو فردا و برخی اتاق های جنگ علیه ایران درآمدند.
@IMANI_mohammad
.
انگار نوبت اژدر نمی شود!
🔹سه دهه قبل که صدام و حامیانش، صادرات نفت ایران را به مضیقه انداختند، به تعبیر مرحوم هاشمی، موشک های سرگردان سراغ سعودی ها و آمریکایی ها در خلیج فارس رفتند.
🔹اما حالا فناوری آن قدر پیش رفته شده و در دسترس انصار الله یمن و حزب الله لبنان و حماس و جهاد اسلامی در فلسطین اشغالی هست که ممکن است پهپادهای انفجاری سرگردان، سراغ نفت و نفت کش و ناوهای سعودی و امارات و اسرائیل و دیگران بروند؛ مین و موشک و اژدر، و مردان شجاع صف شکن به کنار!
@IMANI_mohammad
.
لینکلن را نمی کُشیم
🔹اتاق عملیات روانی دشمن برای ارعاب، تصاویر ناو لینکلن را منتشر می کنند. اما بهتر از هر کس دیگر، تصاویر تحقیرآمیز جاسوسان و تفنگداران خود را که به همرات ادوات شان بازداشت شدند، به یاد دارند.
♦️امام خمینی (ره) که کمر آمریکا را الی الابد شکست، پیشاپیش پاسخ این جنگ روانی را داده و فرزندان او هم پیش درآمدش را نمایان کرده اند. امام فرمود "ما را نترسانيد از اينكه ما نظامى مى آوريم. ما نظاميهاى شما را اينجا دفنشان مى كنيم".
🔹سال ها قبل که دشمن آرایش حمله گرفته بود، مقتدای حکیم انقلاب به دریادلان دریاسالار فرمود؛ دست از پا خطا کردند، بلافاصله ناوهایشان را می زنید و البته ترجیح آن است که غیمت بگیرید.
♦️تصاویر کاملا گویاست. تصاویر آرشیوی فلان و بهمان ناو، هرگز با کاری که فرزندان شجاع ملت با جاسوسان و تفنگداران بز دل آمریکا کرده اند، برابری نمی کند. خلیج فارس، یک گونی است که سر آن، تنگه هرمز است.
🔹می توانند بیایند و شیطنت کنند اما نمی توانند بگریزند. ما این بار نظامیان آمریکا را در گونی می کنیم. ما برای پازل #ضرب_شست، هنوز قطعات وبرگ های رو نکرده فراوان داریم.
@IMANI_mohammad
.
قالپاق دزدی، شرف دارد به این کار
🔹ایرانی یا عراقی و افغانستانی بودن، به خودی خود ارزش یا ضد ارزش نیست. ارزشمندی، به شرافت و صداقت و پایبندی به حداقل تراز های انسانی است.
♦️ضد ارزش این است که انسان خود را چیزی وانمود کند که نیست. مثلا عنوان دزدی بکند و خود را اصولگرا جا بزند، حال آن که سالهاست پنهانی به خدمت مدعیان اصلاح طلبی و اعتدال در آمده است. و اصلا با همین عنوان دزدی و عنوان فروشی ارتزاق می کند. قالپاق دزدی هزار بار شرف دارد، به این شکل بدیع از سرقت !
🔹این چه نان خوردنی است که انسان رویش نشود بگوید سر سفره چه کسانی نشسته است؟! سر سفره مشاوران رسانه ای دولت نشسته ای؟ خب سرت را بالا بگیر و دو کلمه درباره کارنامه ولی نعمت خودت حرف بزن یا به انتقادهای مردم پاسخ بده!
@IMANI_mohammad
نوستالژی روحانی و اوبامای بدون رو توش
✍️ حمیدرضا جلاییپور می گوید "روحانی در مراسم افطاری گفت اوباما رئیس جمهوری امریکا ۱۹ بار از من تقاضای ملاقات کرد ولی دولت اختیار پاسخش را نداشت". اما نگاه نوستالژی روحانی به اوباما از کجا می آید؟
🔹آقای روحانی اصرار دارد اوباما را متفاوت از ترامپ و بهتر از او معرفی کند. او پس از گفت و گوی تلفنی با اوباما گفت "من اوباما را مودب یافتم". این همان دوره ای بود که آقای ظریف با لحنی همدلانه به شورای روابط خارجی آمریکا می گفت "اگر با ما توافق نکنید، مردم در انتخابات به گونه ای دیگر تصمیم می گیرند؛ مانند دو دهه قبل که موجب شد توافق به هم بخورد و من بازنشسته شدم"!
♦️اما همین اوبامای مودب (!) بود که سنگ بنای تحریم های فلج کننده را سال 90 علیه ملت ایران گذاشت! او بود که #جنگ_نیابتی مهیبی را که 40 کشور پشت آن بودند، در پوشش داعش، تا پشت مرزهای ایران آورد و اگر همت سپاه پاسداران و سردار سلیمانی و رزمندگان مقاومت (با وجود غر زدن ها در داخل) نبود، اکنون در داخل خاک خود، همچنان درگیر نا امنی گسترده، جنگ طراحی شده توسط تیم اوباما- کلینتون بودیم.
🔹در دولت اوباما بود که دستور #ترور دانشمندان هسته ای و #خرابکاری های گسترده سایبری علیه ایران صادر شد. اما با این همه، اوباما بر خلاف ترامپ، فقط دستکش مخملین روی دست چدنی کشیده بود و فریبکارانه تر از ترامپ رفتار می کرد. به همین دلیل هم توانست برجام بزک شده را به جناب روحانی تحمیل کند؛ حال آن که عایدی آن تقریبا هیج بلکه خسارت های متعدد بود.
♦️همین اوباما بود که در دوره به ظاهر آشتی و مذاکرات صمیمی (!)، نامزد ویژه روحانی برای نمایندگی ایران در سازمان ملل (#حمید_ابوطالب معاون سیاسی دفتر روحانی) را #تروریست خواند، ویزا نداد و با تحقیر تمام #دیپورت کرد! #عزت_به_پاسپورت_ایرانی_بازگشت!
🔹و همین دولت اوباما بود که بارها برجام را نقض کرد، شرکت ها و کشورها را از تجارت با ایران ترساند و قانون #ممنوعیت_ویزایی برای شهروندان 38 کشور در صورت سفر به ایران را به اجرا گذاشت.
♦️متاسفانه آقای روحانی و برخی مدیران و حامیان سیاسی او به جای قبول اشتباه درباره اعتماد به آمریکا، اصرار دارند از سیاستمدار ان خبیث و حیله گری مانند اوباما و کلینتون و کری، شریک معتدل و قابل اعتماد بسازند و حسرت به جان بی فراموشکاران و بی خبران بیندازند.
🔹آنها ضمنا مصرّند به جای اقدام جدی در مقابل گستاخی های فزاینده آمریکا و اروپا، در جلسات تصمیم سازی مدعی #صبر_استراتژیک شوند و کاری (چه در سیاست خارجی و برجام، و چه در حوزه تدبیر درونزای اقتصادی) از پیش نبرند؛ فقط با این توجیه که "دموکرات ها فرق می کنند، دو سال دیگر صبر کنیم و ببینیم چه می شود. شاید آنها در انتخابات آمریکا پیروز شدند"!! عجیب و مشکوک نیست؟
@IMANI_mohammad
چپ این قدر چپکی؟!
🔹چپ کمونیست در دنیا یعنی ضد امپریالیسم آمریکا. اما هر وقت آمریکا و بزک کنندگان آن در ایران کارشون گیر می افته، جوجه چپ ها دست به انتحار و حاشیه سازی می زنند.
♦️این قدر رو؟ داعش هم این قدر رسوا بازی نمی کرد.
🔹فجیره رو بدل از لینکلن زدن، شما چرا به هم ریختین؟
#چپ_آمریکایی
@IMANI_mohammad
.
🔻 9 دی: پایان نامه دکتری روحانی، سرقت علمی است
🔻 ریاست جمهوری: ادعای 9 دی، افترا و نشر اکاذیب است
🔻 هیات منصفه و دادگاه: مطابق مستندات، 9 دی مجرم نیست
🔹قسمت اول
🔰۹ دی: دو سال قبل هفته نامه 9 دی طی شش شماره ( 287 تا 293 ) در تاریخ 15 مهر 96 تا 4 آذر 96 گزارش های مستندی را با عنوان «گزارش یک سرقت علمی، بررسی علمی اسناد به دست آمده در موضوع دکتری حسن روحانی» که انعکاس گوشهای از یافتههای گروه بررسی اصالت رساله دکتری آقای روحانی بود، منتشر کرد.
این گزارش، حاصل تلاش جمعی از دانشجویان و دانشآموختگان برترین دانشگاههای داخل و خارج از کشور و خلاصه ای از صدها ساعت کار کارشناسی با در نظر گرفتن «مسامحهآمیزترین» ملاکهای سرقت علمی در فضای آکادمیک داخلی و خارجی بود.
به دنبال انتشار این گزارش مستند در 9 دی، معاون حقوقی رییس جمهور طی نامه شماره 34979 مورخ 22 اسفند 96 ضمن کذب دانستن مستندات 9 دی، با استنناد به بندهای 8 و 11 ماده 6 قانون مطبوعات و مواد 697 و 698 قانون مجازات اسلامی، گزارش 9 دی را مصداق افترا و نشر اکاذیب دانست و از دادگاه ویژه روحانیت خواستار مجازات مدیر مسئول این هفته نامه شد.
با شکایت حسن روحانی، مدیر مسئول هفته نامه 9 دی از سال 96 طی چند نوبت بازپرسی شد و در نهایت، دادگاه حمید رسایی در بهمن ماه سال 97 برگزار شد. در این دادگاه که بیش از سه ساعت به طول انجامید، مدیر مسئول هفته نامه 9 دی طی لایحه 200 صفحه ای، با ارائه کلیه مستندات علمی و کار کارشناسی صورت گرفته توسط اساتید دانشگاه، به دفاع کامل از مطالب منتشر شده در خصوص سرقت علمی و تقلب صورت گرفته در پایان نامه دکتری حسن روحانی پرداخت.
دفاعیات مستند و حقوقی حمید رسایی در جلسه دادگاه در کنار ناتوانی تیم حقوقی و کارشناسی معاونت حقوقی ریاست جمهوری برای رد این مستندات، در نهایت رأی تبرئه مدیر مسئول 9 دی را توسط هیأت منصفه و قاضی دادگاه به دنبال داشت.
گفتنی است که برخی از اعضای هیأت منصفه دادگاه ویژه روحانیت در این جلسه، از همفکران و حامیان حسن روحانی (از جمله محمود دعایی و محمد علی نظام زاده) بودند اما با توجه به مستندات محکم 9 دی، آنها نیز به تبرئه 9 دی رأی دادند.
با وجود اعتراض ریاست جمهوری به رأی صادره و درخواست تجدیدنظر، مستشاران شعبه اول دادگاه تجدید نظر نیز با وجود مستندات علمی و دفاعیات محکم مدیر مسئول ۹ دی، در تاریخ 12 اردیبهشت 98 رای بدوی را تایید نمودند.
در رای دادگاه ویژه روحانیت آمده است: «با توجه به مجموع محتویات و مندرجات پرونده و دفاعیات موجه و مدارک ابرازی و با عنایت به اینکه هیأت محترم منصفه به اتفاق آرای پس از مشاوره، متهم را مجرم تشخیص نداده اند، دادگاه نیز با توجه به مراتب فوق، اتهامی را متوجه متهم ندانسته و به استناد اصل 37 قانون اساسی و ماده 4 قانون آیین دادرسی میفری مصوب سال 92 به لحاظ عدم احراز وقوع بزه های انتسابی، رأی به برائت متهم صادر و اعلام می دارد.»
نکته جالب در دادگاه این بود که نمایندگان حقوقی ریاست جمهوری چندین بار خطاب به قاضی و هیأت منصفه، تأکید میکردند که مبادا در روند بررسی موضوع و رأی صادره به تبعات این موضوع دقت نشود و رییس جمهور کشور متهم به تقلب و سرقت علمی شود!
این ادبیات مورد اعتراض مدیر مسئول 9 دی قرار گرفت و در جلسه دادگاه تأکید شد «همین درخواست حکایت از صحت ادعای ما مبنی بر سرقت علمی در مدرک دکتری آقای روحانی دارد. علاوه بر آن، ضروری است تا با توجه به اقتضای عدل الهی حکم صادر شود و مبادا برای حفظ آبروی یک فرد، حق اساتیدی که از کتب آنها سرقت شده، ضایع شود و همچنین حق جامعه علمی کشور و دانشجویانی که برای اخذ دکتری خود متحمل زحمات علمی می شوند، پایمال شود»
در نهایت رأی هیأت منصفه دادگاه که برخی از اعضای آن از حامیان و مدافعان آقای روحانی بودند و رأی قطعی دادگاه، به عدم مجرمیت 9 دی از جرم افترا و نشر اکاذیب صادر شد. اکنون شایسته است تا نهادهای ناظر و قانونی همچون مجلس و شورای نگهبان در این خصوص ورود کنند.
در لایحه دفاعیه ۹ دی آمده است: ...
🔺 قسمت دوم متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2350
🔺 قسمت سوم متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2351
🔺 قسمت چهارم متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2352
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
.
🔹قسمت دوم
🔻 9 دی: پایان نامه دکتری روحانی، سرقت علمی است
🔻 ریاست جمهوری: ادعای 9 دی، افترا و نشر اکاذیب است
🔻 هیات منصفه و دادگاه: مطابق مستندات، 9 دی مجرم نیست
... در لایحه دفاعیه 9 دی آمده بود: بر پایه مقالات علمی- تخصصی، منظور از «سرقت علمی» استفاده از توليدات و نوآوریهای علمی ديگران بدون ذکر منبع و اجازه از آنها، ارائه دادن ايده يا يافته ديگری، به عنوان يک مورد جديد و اولیه، بکاربردن بدون اجازه يا تقلبی افکار يا بيانِ ديگران و ارائه آنها به عنوان يافته اصلی خود و یا دزديدن و با حيله ارائه دادنِ ايده و نوشتههای ديگران، به نام خود، میباشد.
بر همین اساس و با توجه به اسناد متقن موجود (که در لایحه قبلی مفصلاً در ۲۰۰ صفحه تقدیم شده است) تیم بررسی که شامل جمعی از دانشجویان و دانشآموختگان برترین دانشگاههای داخل و خارج از کشور است، دریافته که رساله دکتری آقای حسن روحانی، به طور غیرقابل انکاری حاوی شدیدترین نوع سرقت علمی میباشد. بر طبق این یافتهها، وقوع حداقل ۶۰ درصد «سرقت علمی کلمه به کلمه بدون ارجاع» به طور میانگین و در تمامی فصول این رساله دکتری محرز است.
شایان ذکر است که از چهار سال پيش، مكرراً ادعاهایی از جانب رسانههای غربی، با تكيه بر چكيده رساله دکتری آقای حسن روحانی در دانشگاه کلدونين گلاسگو در بریتانيا، در مورد اصالت متن رساله ایشان مطرح شده بود. ادعا کنندگان اظهار کرده بودند که آقای حسن روحانی چكيده پایاننامه خود را از یك مرجع دیگر کپی نموده و اخلاق پژوهش را رعایت نكرده است.
به دليل موجود نبودن متن کامل رساله ایشان برای عموم و رسانهها، عدم شفافيت آقای روحانی در پاسخ به این ادعاها و نيز عدم شفافيت مسئولين دانشگاه کلدونين گلاسگو (دانشگاهی تازه تاسیس و کماعتبار در دنیا و حتی در بریتانیا)، راستیآزمایی ادعاها ممكن نبود. از چند ماه پیش و با فراهم شدن امكان دسترسی به متن کامل رساله از طریق موسسات دانشگاهی دارای دسترسی کامل به سامانه پایگاه اطلاعات علمی ایران (ایران داک)، که یك نسخه از پایاننامههای دانشجویان داخل و خارج را نگهداری میکند، این امكان فراهم شد که صحت و سقم این ادعاها بررسی شده و در صورت خطا بودن آنها، از رئيس جمهور اسلامی ایران اعاده حيثيت شود.
برای این منظور تيمی از دانشجویان کارشناسی و تحصيلات تكميلی داخل و خارج از کشور تشكيل شد تا متن رساله، مورد بررسی دقيق قرار گيرد. روششناسی کار به این صورت تعيين شد که از بين انواع و اقسام مختلف سرقت علمی (ادبی)، ملاک عمل، مسامحه آمیزترین ضابطههای سرقت علمی باشد بدین صورت که کپی کردن سطور و پاراگرافها از متون مختلف به صورت کلمه به کلمه، اگر هیچگونه ارجاعی در متن به منابع اصلی داده نشده باشد، سرقت علمی تلقی شود. براساس این ضابطه ها، دو نوع مهم و متداول در وقوع سرقت ادبی/علمی احصا شده است:
• سرقت موزایيكی (Mosaic plagiarism) به معنای کپی کردن سطور مختلف از متون مختلف برای تشكيل یك پارگراف.
• سرقت کامل کلمه به کلمه (Verbatim plagiarism) به معنای کپی کردن کل یك پارگراف یا چند جمله طولانی از متون دیگر بدون رعایت اصول نقل قول.
کار بررسی اصالت رساله دکتری آقای روحانی بر اساس معیارهای ذکر شده مستقیماً یا با مشاوره تیمی حداقل 20 نفره از دانشجویان نخبه داخل و خارج و فارغ التحصیلان و مدرسین دورههای عالی علوم انسانی در دانشگاههای مختلف انجام شده است.
بر مبنای نتایج حاصله، عدم اصالت این پایاننامه براساس اسنادی که بررسی آن توسط هر ناظر منصفی قابل راستیآزمایی بوده، اثبات شده است. منظور از اثبات، بررسی مستند شده بر اساس صدها ساعت نیروی تخصصی «انسانی» - علاوه بر بررسی نرمافزاری- بوده که براحتی قابل راستیآزمایی توسط سایر محققین علاقهمند به تدقیق مجدد است.
از مجموع حدود 101 /500 کلمه در کل این پایاننامه دکتری (شامل متن کل رساله به همراه ارجاعات و توضیحهای موجود در پینوشتهای فصول مختلف و بدون لحاظ فهرست مطالب و فهرست منابع)، محتوای زیر فاقد اصالت بوده و بدون ارجاع از منابع زیر سرقت شده است:
1. از آیتالله دکتر علیاکبر کلانتری (عضو محترم مجلس خبرگان رهبری و هیئت علمی دانشگاه شیراز): تقریباً 16700 کلمه....
🔺 قسمت اول متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2348
🔺 قسمت سوم متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2351
🔺 قسمت چهارم متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2352
🔹 قسمت سوم
🔻 9 دی: پایان نامه دکتری روحانی، سرقت علمی است
🔻 ریاست جمهوری: ادعای 9 دی، افترا و نشر اکاذیب است
🔻 هیات منصفه و دادگاه: مطابق مستندات، 9 دی مجرم نیست
... از مجموع حدود 101 / 500 کلمه در کل این پایاننامه دکتری (شامل متن کل رساله به همراه ارجاعات و توضیحهای موجود در پینوشتهای فصول مختلف و بدون لحاظ فهرست مطالب و فهرست منابع)، محتوای زیر فاقد اصالت بوده و بدون ارجاع از منابع زیر سرقت شده است:
1. از آیتالله دکتر علیاکبر کلانتری (عضو محترم مجلس خبرگان رهبری و هیئت علمی دانشگاه شیراز): تقریباً 16700 کلمه (20015 واژه واژه در متن فصل چهار+ 1300 واژه در ارجاعات + 200 واژه در نتیجه نهایی)
2. از مرحوم دکتر احمد حسن (پاکستانی): تقریبا 101 00 کلمه ( 10300 واژه در فصول ۱، ۲، ۳ و نتیجهی نهایی + 725 واژه در ارجاعات)
3. از دکتر هاشم کمالی (افغانستانی): تقریباً 9400 کلمه ( 8750 واژه در فصول مختلف + 650 واژه در ارجاعات)
4. از دکتر سید عباس صالحی (وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی): تقریباً 5400 کلمه ( 500 0 واژه از متن فصل پنج + 430 واژه در ارجاعات)
5. از دکتر جمعه مقدادی (تانزانیایی): تقریباً 3000 کلمه ( 2800 از متن فصل پنج+ 100 واژه در ارجاعات + 125 واژه در مقدمه، فصل 3 و نتیجهی نهایی)
6. از دکتر وائل حلّاق (فلسطینی): تقریباً 2250 کلمه 1002واژه از متن فصل یک + 150 واژه ارجاعات)
7. از دکتر شبلی ملّاط (لبنانی): تقریباً 2075 کلمه ( 200 0 واژه از متن فصل شش + 75 واژه ارجاعات. شایان ذکر است در فصل ۶ یعنی فصل پایانی، از بهمن بختیاری نیز تقریبا 1100 واژه سرقت بدون ارجاع شده است)
8. از استاد شهید مرتضی مطهری: تقریباً 1600 کلمه ( 1400 واژه در فصل دو+ 125 واژه در فصل چهار +110 واژه در نتیجه نهایی)
9. سایرین تاکنون حدود 10100 تا 10200 کلمه.
شایان ذکر است که آیت الله کلانتری (عضو محترم مجلس خبرگان رهبری) در تاریخ 21 اردیبهشت 1396 طی نامهای به رئیس محترم کمیسیون آموزش مجلس، از آقای دکتر زاهدی درخواست پیگیری عاجل و احقاق حق خود را نمودند و نوشتند: «احتراماً برابر گزارشهای متعدد، تحقیقات گسترده جمعی از دانشجویان ایرانی مقیم آمریکا ثابت میکند بخشهای قابل توجهی از تز دکتری منسوب به رئیس جمهور محترم جناب آقای روحانی ... کپی شده از کتابهای دیگران از جمله کتاب حکم ثانوی در تشریع اسلامی تالیف این جانب است.
برطبق این گزارشها، حدود هشتاد درصد فصل چهارم این تز، از کتاب این جانب کپی شده آن هم بدون ذکر ماخذ. چنانچه مستحضرید این عمل، در تنافی آشکار با موازین اخلاقی، شرعی، حقوقی و علمی است. از آن کمیسیون محترم تقاضا میشود با پیگیری عاجل این موضوع و بررسی دقیق آن، موجبات احقاق حق این جانب را فراهم آورده و بدین وسیله از تکرار این گونه رفتارهای نامتعارف جلوگیری نماید.»
ایشان همچنین در مصاحبه ای با خبرگزاری تسنیم در تاریخ 22 اردیبهشت 1396 از تایید مستندات سرقت علمی توسط اساتید زبان انگلیسی خبر دادند و گفتند: «من در تحقیقات اولیه و همچنین هنگامی که با برخی اساتید زبان همچون آقای جلال رحیمیان متن انگلیسی را بررسی کردیم، متوجه شدم درصد بالایی از فصل 4 رساله علمی آقای روحانی تحت عنوان «حکم ثانوی» کپی شده از کتاب این حقیر به نام "حکم ثانوی در تشریع اسلامی" است و اگر این رساله متعلق به آقای روحانی باشد این سرقت علمی صحت دارد.»
دکتر زاهدی نیز طی مصاحبه ای...
🔺 قسمت اول متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2348
🔺 قسمت دوم متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2350
🔺 قسمت چهارم متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2352
🔹قسمت چهارم
🔻 9 دی: پایان نامه دکتری روحانی، سرقت علمی است
🔻 ریاست جمهوری: ادعای 9 دی، افترا و نشر اکاذیب است
🔻 هیات منصفه و دادگاه: مطابق مستندات، 9 دی مجرم نیست
... دکتر زاهدی نیز طی مصاحبهای با خبرگزاری فارس به تاریخ 26 اردیبهشت 1396 دریافت و بررسی مستندات را تایید کرده و گفتند: «مستندات قوی به دست ما رسید، بنده وقت کافی روی این مستندات گذاشتم و آنها را مطالعه کردم.
به باور بنده به عنوان یک شخص دانشگاهی و نه به عنوان رئیس کمیسیون آموزش عالی مجلس شورای اسلامی، مدارک و مستنداتی که امروز دریافت کردم و دیدم، حاکی از این است که بخش زیادی از فصل چهارم رساله دکترای حسن روحانی از همان کتاب آیتالله کلانتری برداشته شده است.
امیدوارم این برداشتی که امروز از مستندات داشتم برداشت درستی نباشد، چراکه اگر درست باشد فکر میکنم تداوم مسئولیت ریاستجمهوری برای حسن روحانی به مصلحت کشورمان نباشد.»
آقای دکتر امین، که در رسانه ها از وی به عنوان یکی از اساتید راهنمای آقای روحانی در مقطع دکترا نام برده میشود، نیز در مصاحبه ای با روزنامه قانون در تاریخ 1 خرداد 1396 در پاسخ به سوالی مبنی بر کپیبرداری بخشی از رساله دکتری آقای روحانی از منابع دیگر تلویحاً به وقوع سرقت علمی (البته از نوع غیرعمد) اذعان کرده و گفته است:
«در هر رساله ای دانشجویان از منابع دیگر استفاده کرده و منبع آن را نیز ذکر می کنند اما نباید فراموش کرد که این ادعای کپی ممکن است تا حدی به واقعیت نزدیک باشد. البته نه اینکه بگویم رساله آقای روحانی از کتابی کپی شده، بلکه گاهی چنین اتفاقاتی به صورت غیرعمد رخ می دهد.»
در حالی که در محيط آکادميك کشورهای غربی حتی یك صفحه سرقت علمی (عمداً یا سهواً) در کل متن یك رساله چند صد صفحهای می تواند منجر به رد آن و پس گرفتن مدرک تحصيلی گردد، وقوع سرقت علمی قریب به 60 درصدی در کل فصول این رساله جای هیچگونه شک و شبهه ای را باقی نمی گذارد که مدرک حاصل، قطعاً فاقد هرگونه ارزش دانشگاهی است.
گفتنی است بر اساس مکاتبات موجود بین تیم بررسی و دانشگاه کلدونین گلاسگو، مدارک سرقت علمی آقای روحانی در چند مرحله و طی بازه زمانی 22 اردیبهشت 1396 تا 2 تیر 1396 به دانشگاه کلدونین گلاسگو واصل شده و دانشگاه طی چند فقره ایمیل، دریافت «مدارک گسترده مدعی سرقت علمی» را تایید کرده است.
در حقیقت، این دانشگاه ضمن عقبنشینی از ادعاهای قبلی خود در سال 2013 مبنی بر عدم وقوع سرقت علمی در چکیده رساله دکتری آقای حسن روحانی، خبر از بررسی مدارک و مستندات جدید سرقت علمی داده و تاکنون و با گذشت قریب به سه ماه از دریافت این مستندات نتوانسته حتی گوشه ای از این مدارک گسترده و متقن را زیر سوال ببرد.
از آنجا که درج گزارش مستند یادشده با هدف اطلاع رسانی و مطالبه از وزارت علوم و مجلس شورای اسلامی برای ورود هرچه سریعتر به این موضوع و تعیین تکلیف سرنوشت یک اتهام اساسی به شخص آقای حسن روحانی بوده است، امید داریم قاضی محترم، با توجه به اقتضای عدل الهی در این خصوص حکم صادر کند و مبادا برای حفظ آبروی یک فرد، حق جامعه علمی ای که برای این موضوع زحمت کشیده، پایمال شود.
بنابر این با توجه به مستندات و دلایل متقن، درخواست صدور رای تبرئه نسبت به اتهامات وارده را دارم. حمید رسایی/ مدیر مسئول هفته نامه 9 دی»
🔺 قسمت اول متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2348
🔺 قسمت دوم متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2350
🔺 قسمت سوم متن را اینجا بخوانید👇
eitaa.com/rasaee/2351
💠 جنگ هراسي
🔸۱۰ ماه قبل که حسن روحانی به ظاهر مواضع انقلابی اتخاذ میکرد، در هفته نامه ۹ دی تحلیلی ارائه شد که خط آینده جریان رسانه ای او مبنی بر القای جنگ را نشان میداد.
اکنون به بهانه پروژه رسانه اي جريان غربگرا براي القاء جنگ طي روزهاي اخير، بخشهايي از آن تحليل را بازخوانی میکنیم:
🔰 پیشبرد گفتمان سازش با «تطمیع»؛ معیشت بهتر نتیجه رابطه با کدخدا
🔸 در شرایط سالهای ابتدایی دهه نود و روزهای منتهی به انتخابات ریاست جمهوری 92 گفتمان سازش و مذاکره با آمریکا به تدریج گفتمان غالب مردم شد. بزرگترین علت رای آوردن روحانی، غلبه همین گفتمان بر جامعه بود و او نماینده تام این گفتمان در جامعه شناخته می شد.
🔸 این گفتمان در ایام انتخابات 92 با مواضع نامزدهای مختلف بسیاری از جریانات سیاسی (اصولگرا و اصلاح طلب) به عنوان یک گزاره منطقی در بین مردم جای خود را باز کرد و در نهایت نیز به نسخه اصلی همین گفتمان یعنی حسن روحانی رای داده شد.
🔸 اما عنصر پیش برنده این گفتمان در میان مردم در آن ایام «وعده اقتصاد خوب»، «معیشت و رفاه بهتر و بیشتر» و «حل مشکلات اقتصادی» بود؛ یعنی عاملی از جنس «تطمیع».
🔸 این همان عامل پیش برنده برجام بود که تا آخر دولت یازدهم ادامه داشت و حتی پیروزی دوم روحانی در انتخابات 96 را هم همین عامل رقم زد؛ هر چند در سال 96 غلظت این عامل کمتر شده و دوگانه سازی های رسانه ای و جنگ روانی دولت در رقیب هراسی، عامل پررنگ تری در پیروزی نهایی روحانی بود.
🔰 افولِ عامل تطمیع
🔸 اما هر چه از امضای برجام گذشت، پوچ بودن وعده های داده شده و سراب بودن وعده «معیشتِ بهتر در سایه مذاکره با آمریکا» بیش از پیش عیان شد به گونه ای که در دولت دوم روحانی، بارها و بارها صنوف مختلف معترض به وضعیت معیشتی خود به خیابانها آمدند و حتی در دو مقطع، اعتراضات اقتصادی گسترده ای شکل گرفت که منجر به سوء استفاده دشمن بیرونی و داخلی و تبدیل شدن به اغتشاش گردید.
🔸 روی کار آمدن ترامپ و ادبیات تهاجمی و تهدید محور او در قبال ایران و پاره کردن برجام توسط او نیز نا امیدی از رسیدن به اقتصاد بهتر به کمک مذاکره با آمریکا را تشدید کرد. اما ضربه آخر را به عامل «تطمیع» (معیشت بهتر) در فراگیرسازی و مقبول سازی گفتمان «سازش»، افزایش ناگهانی قیمت دلار، سکه و مسکن طی چهارماهه ابتدای سال 97 زد.....
🔰 فاز دومِ فراگیرسازی «گفتمان سازش»؛ رونمایی از عامل «ترس» و «تهدید»
🔸 با اعلام رسمی شکست همه وعده های داده شده روحانی به مردم در مورد ثمرات مذاکره با کدخدا، ادامه حیات گفتمان سازش با عامل پیش برنده «تطمیع» و دادن «وعده معیشت بهتر»، عملا غیر ممکن خواهد بود چرا که مردم به چشم خود دیدند که نه تنها معیشتشان بهتر نشد که به مراتب در وضعیت بدتری نیز قرار گرفته اند و حتی خود مروجان این گفتمان اکنون از درستی عدم اعتماد به امریکا سخن می گویند.
🔸 بنابراین جریان سازشگر داخلی برای پیش برد گفتمان سازش، باید رویکرد جدیدی اتخاذ کند. این نکته را نباید فراموش کرد گه آنها همچنان به دنبال برجام های بعدی و مذاکرات موشکی و منطقه ای هستند و هم اکنون در حال عملیاتی کردن این هدف هستند و انگاره پشیمانی واقعی آنها از گفتمان سازش انگاره ای غیر واقعی و ساده اندیشانه است.
🔸 امریکاییها در برجام به اهداف کوتاه مدت خود دست یافتند (برچیدن بساط هسته ای ایران) اما همچنان در پی رسیدن به اهداف میان مدت (برچیدن بساط موشکی و از بین بردن نفوذ راهبردی ایران در منطقه) و بلند مدت خود (براندازی یا استحاله جمهوری اسلامی و تامین امنیت پایدار و دائمی رژیم صهیونیستی) هستند.
🔸 بهترین گزینه برای پیشبرد گفتمان سازش در شرایطی که فردی مانند ترامپ در آمریکا روی کار آمده است، استفاده از عامل «تهدید» یا «ترس» است. هراساندن مردم از وقوع یک جنگ قریب الوقوع کاملا اوضاع را برای پذیرش شروط آمریکا و تسلیم شدن آماده می کند. آن هم با جاانداختن امر غیر واقعی «دیوانه بودن ترامپ» در رسانه ها، وقوع این جنگ کاملا محتمل خواهد بود.
🔸 در فاز دوم فراگیرسازی گفتمان سازش، جریان سازشگر به دنبال هراس افکنی و ترساندن مردم از جنگ است. این همان نکته ای است که رهبر انقلاب در بیانات چهارده خرداد امسال(٩٧) نسبت به آن تذکر دادند. «امروز هم کسانی درصدد این هستند که یک شکل معیوب از برجام را بر کشور تحمیل کنند؛ دولتهای خارجی دنبال این هستند و یک عدّهای در داخل تبلیغ میکنند که اگر این نشود، جنگ خواهد شد؛ نه آقا، این دروغ است، این تبلیغ به نفع دشمن است. (بیانات در مراسم سالگرد رحلت امام خمینی- 14/ 03/97)»
🔸 در شرایطی که ایشان بارها تاکید کرده اند، جنگ کنونی اقتصادی است، صحبت از جنگ نظامی یک خیات است. آن هم در شرایطی که سبک زندگی تغییر یافته مردم به شدت آنها را از وقوع جنگ می ترساند....
🔺هفته نامه ۹ دی🔻
@noheday
@rasaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ درس خوانده ها
🔰 یکی از این دو نفر سالها در امریکا درس خوانده و دیگری سالها در انگلیس، به نظر شما با برجام سایه جنگ را برداشتند یا بیشتر کردند؟
من که قم درس خوانده بودم فهمیدم، چطور این دو نفر نفهمیدند؟!
🔹 ببینید و قضاوت کنید....
#ظریف
#روحانی
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
43.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
#ویژه
🎥 «مدرک پر زخم»
مستند کوتاه و روایتی جذاب از مدرک تحصیلی کردان تا مدرک تحصیلی تقلبی روحانی
چرا علی لاریجانی و علی مطهری که در ماجرای مدرک مرحوم کردان نقش آفرینی میکردند، در برابر این افتضاح ساکتند؟
هفته نامه ۹ دی در سال ۹۶ طی شش شماره با انتشار این تلاش علمی، به ماجرای مدرک تقلبی حسن روحانی پرداخت. انتشار این گزارش شکایت روحانی را به دنبال داشت. حالا اما هیأت منصفه و دادگاه ۹ دی را تبرئه و گزارش او را جرم ندانستند.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee