نهج البلاغه
حکمت 191 - مشكلات دنيا
وَ قَالَ عليهالسلام إِنَّمَا اَلْمَرْءُ فِي اَلدُّنْيَا غَرَضٌ تَنْتَضِلُ فِيهِ اَلْمَنَايَا وَ نَهْبٌ تُبَادِرُهُ اَلْمَصَائِبُ وَ مَعَ كُلِّ جُرْعَةٍ شَرَقٌ وَ فِي كُلِّ أَكْلَةٍ غَصَصٌ
و درود خدا بر او، فرمود: همانا انسان در دنيا تخته نشان تيرهاى مرگ، و ثروتى است دستخوش تاراج مصيبتها: با هر جرعۀ نوشيدنى، گلو رفتنى، و در هر لقمهاى، گلوگير شدنى است
وَ لاَ يَنَالُ اَلْعَبْدُ نِعْمَةً إِلاَّ بِفِرَاقِ أُخْرَى وَ لاَ يَسْتَقْبِلُ يَوْماً مِنْ عُمُرِهِ إِلاَّ بِفِرَاقِ آخَرَ مِنْ أَجَلِهِ
و بنده نعمتى به دست نياورد جز آن كه نعمتى از دست بدهد، و روزى به عمرش افزوده نمىگردد جز با كم شدن روزى ديگر
فَنَحْنُ أَعْوَانُ اَلْمَنُونِ وَ أَنْفُسُنَا نَصْبُ اَلْحُتُوفِ فَمِنْ أَيْنَ نَرْجُو اَلْبَقَاءَ وَ هَذَا اَللَّيْلُ وَ اَلنَّهَارُ لَمْ يَرْفَعَا مِنْ شَيْءٍ شَرَفاً إِلاَّ أَسْرَعَا اَلْكَرَّةَ فِي هَدْمِ مَا بَنَيَا وَ تَفْرِيقِ مَا جَمَعَا
پس ما ياران مرگيم، و جانهاى ما هدف نابودىها، پس چگونه به ماندن جاودانه اميدوار باشيم؟. در حالى كه گذشت شب و روز بنايى را بالا نبرده جز آن كه آن را ويران كرده، و به اطراف پراكند
7.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی شما وارد جمعی میشوید.....
ا
ا
ا
⚠️دقت کنید در کدام جمع وارد میشوید
❌سامانه نظارت مردمی کشف حجاب در اصناف ❌
لطفا از این به بعد هر گونه کشف حجاب در اصناف اعم از پرسنل و مشتریان دیدید اطلاعات زیر را 👇
✅عکس از کشف حجاب در مغازه
✅اسم مغازه و تاریخ روز و ساعت
✅آدرس دقیق مغازه یا فروشگاه یا مطب و...
برای آی دی های زیر بنابر شهر مربوطه ارسال کنید👇
مشهد 👈@adminasnaf
اصفهان👈@M313a11
مابقی شهرها و استانها👈@Zahiye
⛔️دوستان لطفا این پست را جایی ذخیره کنید و گزارشات خودتون را به آی دی مربوط به شهر خودتون با مشخصات دقیق گقته شده بفرستید
وگرنه پیگیری نمیشود.
❌
گزارشات شما مستقیما برای اماکن ثبت شکایت میشود.❌ فرهنگسازی حیا👇🌷❤️ 🆔@farhangsaze_haya 💬البته عزیزان پیگیر باشند ببینند بسته میشود یا خیر... #مطالبه_اثر_دارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ ️تظاهرات ۸۰ هزار نفری علیه دیکتاتوری نتانیاهو
🔹 تظاهرات صهیونیستهای معترض علیه سیاستهای بنیامین نتانیاهو و کابینهاش به خشونت کشیده شده و در عین شماری از صهیونیستها برای اعتراض پرچم فلسطین را بر افراشتند.
افسانه بلوچستان بزرگ ١ -خیانتی از گذشته تا به امروز
#تحلیل_اختصاصی
در دوره اغتشاشات ایران هرگاه منطقه کردستان عراق و تجزیه طلب های آن با موشک یا پهپاد های ایران مواجه میشدند گروه های تروریستی تجزیه طلب در منطقه سیستان و بلوچستان به سرعت فعال می شدند.
در حوادث آشوب های امسال نکته جالب توجه اتحاد گروه های مختلف تجزیه طلب زیر یک اطاق عملیات واحد بود که در تحلیل برخواستن ققنوس به علل اصلی آن اشاره شد.
اما بحث امنیتی جنوب شرق کشورمان تنها به چند گروه تجزیه طلب تروریستی خلاصه نمیشود.
یک پروژه مشترک تجزیه منطقه ای ، همزمان در 3 کشور پاکستان و افغانستان و ایران در حال انجام است که هدف آن اعلام خودمختاری منطقه ای به اسم بلوچستان بزرگ است.
همه چیز در قرن 19 میلادی شروع شد.
در آن زمان بریتانیایی ها بخاطر تجارت دریایی و رونق گرفتن کریدور های آبی در اوج قدرت امپراتوری خود بودند
و برای آنکه در این قدرت بمانند نیاز بود هرچه بیشتر کریدور های زمینی را تخریب کنند و مهمترین کریدور آن دوره جاده ابریشم بزرگ بود. به همین دلیل نیاز داشتند به منطقه افغانستان دسترسی کامل داشته باشند تا بتوانند در آینده با قلدری به ایران فشار بیاورند تا به صورت رسمی از منطقه هرات خود چشم پوشی کند.
هرچه بود دوره سیاهی برای ایران بود. منطقه بلوچستان با زمين های خشک لم يزرع و کوهستانی، در جنوب افغانستان کنونی و جنوب شرقی ايران قراردارد. بلوچ ها که مسلمان و ایرانی تبار هستند نزديک به ٨ ميليون نفرجمعيت دارند که ٦ ميليون و ٢٠٠ هزار نفر در پاکستان، يک ميليون و ٥٠٠ هزار نفر در ايران و ١٠٠ هزار نفر در افغانستان زندگی مي کنند.
این منطقه برای مدت زمان طولانی تحت سرپرستی افغانستان بود البته با یک نوع خودمختاری اداره میشد.
اما از گذشته نقشه شومی را برای سرزمین بلوچستان ایران در نظر گرفته بودند.
پس از آنکه درسال ١٨٣٩ بریتانیاییها بر این سرزمين ها تسلط یافتند ، ازطريق دو عهدنامه، که در سال ١٨٥٤ و ١٨٧٤ با دولت ایران منعقد کرده بودند،حاکميت منطقه را در اختیار خان بلوچ گذاشتند و وقتی جیب خان پر میشد، خان بلوچ به ارتش انگليس حق عبور از سرزمين خود را می داد تا بتواند به افغانستان بروند و سياست خارجی خود را اِعمال کنند.
البته نقشه بریتانیایی ها خیلی بلندپروازانه تر از این تجزیه ساده بود
بریتانیایی ها در بين سال های ١٨٧١ و ١٨٩٣، بلوچستان را به صورت غیررسمی به انضمام امپراتوری خود درآوردند تا در آینده بتوانند آن را به صورت رسمی به بخش مستعمره هند خود متصل کنند،به همین دلیل در آن منطقه يک واحد اداری به اسم«آژانس بلوچستان» ايجاد کردند.
از آن زمان تا کنون همیشه بلوچستان ابزاری برای نفوذ و اختلاف افکنی استعمارگران محسوب میشد.
در سال 1948 پاکستان به منطقه بلوچستان یک نوع خودمختاری داد ولی در سال 1952 بعد از کشف منابع گازی در این منطقه و نیاز دولت به منابع معدنی دوباره این خودمختاری از آنها گرفته شد.
منطقه بلوچستان نزديک به ٢٠ درصد از منابع معدنی پاکستان (ذغال سنگ، طلا، مس، نقره، پلاتين، آلمينيوم و به ويژه اورانيوم) را در خود جای داده است و داراي خط ساحلي ٧٥٠ کيلومتری است و به اين ترتيب یک موقعيت راهبردی در محل تلاقی آبهای دریای عمان تا تنگه هرمز که درغرب آن واقع است، میباشد.
به رغم همه اين زمينه هاي بالقوه توسعه اقتصادی، ٧٠ درصد جمعيت آن زير خط فقر زندگی مي کنند که اين امر موجب تشديد تنش با اسلام آباد مي شود.
در اصل دولت پاکستان هرگز مردم قوم بلوچ را به چشم شهروند درجه 1 خود نمی بیند.
مردم منطقه بلوچستان درواقع همه ایرانی الاصل هستند، مذهب اکثر آنها حنفی می باشد که بخشی از آنها هنوز به دین زرتشتی زندگی میکنند.
این فشار های ظالمانه به این مردم تا جایی ادامه پیدا کرد که مردم بلوچ به عنوان قومی که هرگز خواستار رفتار های تند جهادی نبودند،به سمت تشکیل یک ارتش آزاد بلوچستان رفتند.
(تاريخ حزب های سياسی بلوچ نشان می دهد که آنها همواره به سمت حاکمیت غيرمذهبی و سکولار گرایش داشتند. بر خلاف آنچه که به نظر می رسد، بلوچ ها احساس خيلي تند مذهبی ندارند و جنبش های ملي گرای آنان حتی در زمان حاضر هم با مذهب ناسازگاری دارند.)
در سال 2002 ارتش آزاد بلوچستان یا (BLA) با حمایت های پنهان سازمان های اطلاعاتی کشورهای عضو ناتو به وجود آمدند.
در اصل ارتش بلوچستان آزاد مسبب همه خرابکاری ها یا درگیری های بزرگ داخل پاکستان است.
«ارتش آزادي بخش بلوچستان» دارای عقاید مخالف با اسلام تندرو و راديکال بودند و شورشيان بلوچ همواره دشمن گروه طالبان بوده اند در واقع نوعی سکولاريسم را دنبال میکردند.
(ادامه در پست بعدی... )
اما امروز، همه اين گروه های سکولار به سختی می توانند جلوی گسترش اسلام گرايی راديکال را در بلوچستان پاکستان بگيرند.
در اصل نفوذ دستگاه اطلاعاتی پاکستان و تزریق عقاید گروه طالبان که تقريبا از اهالی قوم پشتون هستند باعث شده امروزه ساختار فکری گروه های مبارز تجزیه طلب به سمت گرایشات سلفی برود،
نتیجه این تزریق عقاید سلفی در بدنه ارتش بلوچستان آزاد و یا سایر گروه های مبارز بلوچ را میتوان در گروه تروريست جندالله (ریگی ملعون) ببینید.
درواقع ارتش بلوچستان آزاد از ابتدا تحت اوامر سازمان های اطلاعاتی غربی فعالیت میکردند.
آنها در این سالها در راستای اهداف غربی ها عملیات های زیادی را انجام دادند. به عنوان مثال در نوامبر ٢٠١٨ به کنسولگری چين در کراچی حمله کردند که تلفات جانی هم در پی داشت.
آنها همچنین در آوريل ٢٠١٩ به يک اتوبوس در خط بين کراچی (پايتخت اقتصادي و مالي پاکستان) و شهر ساحلي اورامارا (در استان بلوچستان) حمله کردند که سبب کشته شدن ١٤ تن شدند.
همچنین در جدیدترین عملیات خود در روز جمعه ١٠ ماه مه نيز «ارتش آزادی بخش بلوچستان» (BLA) مسئوليت حمله به يک هتل مجلل در بندر گوادر درساحل درياي عمان را پذيرفت.
اگر دقت کنید تمامی این عملیات ها برای جلوگیری از نفوذ چین در این کشور انجام شده است البته در این سالها در راستای اجرای این هدف و تضعیف نفوذ رقبای آمریکا در منطقه بین ملی گرايان بلوچ، و تروریست های وهابی «سازمان حکومت اسلامي» (داعش) یک رقابت به وجود آمده است که باعث شده عمليات متعدد خونين و بي ثبات کننده در پاکستان انجام بپذیرد.
ارتش آزاد بلوچستان تنها نیست همزمان گروههای دیگر آزادیطلب بلوچ (جبههٔ آزادیبخش بلوچستان (BLF)، ارتش جمهوریخواه بلوچ (BRA)، ارتش متحد بلوچ (UBA)، ببرهای آزادیخواه بلوچستان (BLT) و... برای استقلال بلوچستان مبارزه میکنند.
توجه کنید که در ظاهر این گروه و سایر گروه های دیگر در لیست گروه های تروریستی آمریکا و اتحادیه اروپا عضویت دارند ولی این ظاهر امر است و در باطن هرچقدر آمریکا با گروه هایی مثل القاعده و یا منافقین قاتل دشمن بوده با این ها هم دشمن است.
در پشت پرده همگی توسط سازمان های اطلاعاتی غربی تامین و تجهیز میشوند و در سال های اخیر نقش پول های کثیف عربستان و دولت های عربی خلیج فارس جهت تامین مالی آنها به شدت پر رنگ شده است.
البته توجه کنید بخاطر ذات قوم بلوچ که انسان هایی صلح طلب هستند این گروه ها هرگز نتوانستند آنگونه که لازم است یارگیری کنند حتی بعد از آن همه جنایت و ظلمی که از طرف دولت پاکستان بر آنها وارد شده است.
مثلا جمعیت ارتش آزاد بلوچستان 1000 تا 3000 نفر تخمین زده میشود که این تعداد در گروه های دیگر به مراتب کمتر است اما در سال های اخیر به علت پول های هنگفت محور عبری عربی غربی و وضعیت بحرانی مالی پاکستان و همچنین وضعیت نابسامان سیاسی در این کشور گروه های تجزیه طلب غیر مسلحانه، رشد زیادی داشتند که در آینده بخشی از آنها هم به سمت اقدام مسلحانه حرکت خواهند کرد
در بخش های آتی تحلیل به اهمیت نقش ارتش آزاد بلوچستان و بقیه گروه ها در منطقه ای خواهیم پرداخت که روزی جزو خاک کشورمان بوده است و به نقشه های آتی بلوک غرب برای این منطقه خواهیم پرداخت
پایان بخش اول
یاعلی
دی 1401
میلاد.رضایی
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅سحرخیزی و اعتدال مزاج
✍آيت الله شاه آبادی، استاد عرفان حضرت امام خمينی رحمه الله بودند درباره پدر بزرگوارشان می فرمايند: «موضوعی كه مرحوم والد به آن عنايت ويژه ای داشتند و آن را در قرب به حق مؤثر می دانستند، بيداری شب و سحرخيزی بود.
میفرمودند «اگر برای نافله شب بيدار شديد و ديديد برای نافله خواندن آمادگی روحی نداريد، بيدار بمانيد. بنشينيد حتی چای بخوريد. انسان بر اثر همين بيداری، آمادگی برای عبادت را پيدا می كند».
همچنين فرمود: «بيداری سحر هم برای مزاج مادی مفيد است و هم برای مزاج معنوی.»
بارها در منبرهايشان مي فرمود: «برای دنيايتان هم كه شده، سحرها بيدار شويد. چون بيداری سحر، وسعت رزق، زيبايی چهره و خوش اخلاقی می آورد».
📚معاونت پژوهشى بنيادشهيد شاه آبادى، عارف كامل، 1380، ص48
@shahid_masoud_asgari
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
نهج البلاغه
حکمت 191 - مشكلات دنيا
وَ قَالَ عليهالسلام إِنَّمَا اَلْمَرْءُ فِي اَلدُّنْيَا غَرَضٌ تَنْتَضِلُ فِيهِ اَلْمَنَايَا وَ نَهْبٌ تُبَادِرُهُ اَلْمَصَائِبُ وَ مَعَ كُلِّ جُرْعَةٍ شَرَقٌ وَ فِي كُلِّ أَكْلَةٍ غَصَصٌ
و درود خدا بر او، فرمود: همانا انسان در دنيا تخته نشان تيرهاى مرگ، و ثروتى است دستخوش تاراج مصيبتها: با هر جرعۀ نوشيدنى، گلو رفتنى، و در هر لقمهاى، گلوگير شدنى است
وَ لاَ يَنَالُ اَلْعَبْدُ نِعْمَةً إِلاَّ بِفِرَاقِ أُخْرَى وَ لاَ يَسْتَقْبِلُ يَوْماً مِنْ عُمُرِهِ إِلاَّ بِفِرَاقِ آخَرَ مِنْ أَجَلِهِ
و بنده نعمتى به دست نياورد جز آن كه نعمتى از دست بدهد، و روزى به عمرش افزوده نمىگردد جز با كم شدن روزى ديگر
فَنَحْنُ أَعْوَانُ اَلْمَنُونِ وَ أَنْفُسُنَا نَصْبُ اَلْحُتُوفِ فَمِنْ أَيْنَ نَرْجُو اَلْبَقَاءَ وَ هَذَا اَللَّيْلُ وَ اَلنَّهَارُ لَمْ يَرْفَعَا مِنْ شَيْءٍ شَرَفاً إِلاَّ أَسْرَعَا اَلْكَرَّةَ فِي هَدْمِ مَا بَنَيَا وَ تَفْرِيقِ مَا جَمَعَا
پس ما ياران مرگيم، و جانهاى ما هدف نابودىها، پس چگونه به ماندن جاودانه اميدوار باشيم؟. در حالى كه گذشت شب و روز بنايى را بالا نبرده جز آن كه آن را ويران كرده، و به اطراف پراكند
دعای دوازدهم
﴿۶﴾ فَهَلْ يَنْفَعُنِي ، يَا إِلَهِي ، إِقْرَارِي عِنْدَكَ بِسُوءِ مَا اكْتَسَبْتُ وَ هَلْ يُنْجِينِي مِنْكَ اعْتِرَافِي لَكَ بِقَبِيحِ مَا ارْتَكَبْتُ أَمْ أَوْجَبْتَ لِي فِي مَقَامِي هَذَا سُخْطَكَ أَمْ لَزِمَنِي فِي وَقْتِ دُعَايَ مَقْتُكَ .
ای معبود من! اقرارم نزد تو به زشتی اعمالی که مرتکب شدهام، آیا برایم سودی خواهد داشت؟ و اعترافم به محضر حضرتت به بدی کرداری که از من صادر شده، آیا مرا از عذاب تو نجات خواهد داد؟ یا در این وضعی که هستم، خشم و غضبت را بر من حتم و واجب کردی؟ یا در وقت درخواستم، دشمنیات ملازم من گشته؟!