12.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مناظره
برشی از مناظره تلویزیونی
منان رئیسی و پیروز حناچی
حناچی: مشکل مسکن جدای از مشکلات کلی حکمرانی نیست!
رئیسی: ولی تورم در حوزه مسکن بسیار بیشتر از تورم عمومی بوده، و این نشان میدهد که سیاستهای حوزه زمین و مسکن باید به طور خاص اصلاح شود!
در ۳۰ سال گذشته، دلار ۳۶۶ برابر، ولی مسکن ۱۶۰۰ برابر و زمین ۳۵۰۰ برابر شده است!!
حناچی: ما تنها به وظیفه قانون خود عمل کردهایم!
رئیسی: آیا قانونی که باعث شود مردم در آرزوی یک آلونک ۴۰ متری، صد سال انتظار بکشند، نباید اصلاح شود!
▪️معرفی مهمانان مناظره
▪️فیلم کامل و فایل صوتی در برنامه تلویزیونی شیوه، و کانال منان رییسی
(۴۴۰) #حکمرانی_خوب
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سبک_زندگی
به بهانه روز جهانی مسجد
اگر به این دو آیه شریف قرآن در کنار هم توجه کنیم، به نکته جالبی میرسیم که با منطق و اندیشه دینی و #فرهنگ_و_تمدن اسلامی هم سازگار است:
▪️الْمَالُ وَ الْبَنُونَ زِينَةُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا
▪️خُذُوا زِينَتَكُمْ عِنْدَ كُلِّ مَسْجِد
▪️فزرندان زینت زندگیاند!
▪️زینتهایتان را با خودتان به مسجد ببرید!
ویدیوی کوتاه بالا👆از حجهالاسلام راجی هم بسیار آموزنده است که توصیه میکنم حتما مشاهده کنید.
منبع: بلد طیب (با ویرایش)
(۴۴۱) #تعلیم_و_تربیت
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببین تفاوت ره از کجاست تا به کجا؟!
بازخوانی خاطره سخنگوی دولت سیزدهم از شهید رئیسی (که در اولین روزهای شهادت ایشان منتشر شد) و امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند بازخوانی آن هستیم!
بهادری جهرمی (نقل به مضمون):
#شهید_رئیسی از عمق جان ولایتمدار بود. در حدی که جدای از ماموریتی که به دبیرخانه دولت (برای بازخوانی سخنان رهبری و تطبیق آن بر وظایف دولت) داده بود، شخصا سخنان رهبری را مطالعه و حتی فیشبرداری مینمود و در جلسات دولت، به تکبهتک وزیران برای اجرایی شدن آنها دستور میداد. نه فقط سخنانی که خطاب به دولت بود، بلکه حتی سخنانی که ایشان در جلسات عمومی خطاب به مردم میفرمودند، اما مشخص بود که نظر و دیدگاه کلی ایشان است!
ولی با این حال، هرگز آنها را به زبان نمیآورد و معتقد بود که ما نباید رهبری را برای خودمان هزینه کنیم! بلکه این ماییم که مسئولیت پذیرفتهایم، و باید در وسط میدان باشیم و از خودمان برای نظام هزینه کنیم!
پینوشت: رئیسجمهور جدید دیروز در جلسه رای اعتماد به وزیران، برای جلب رای اعتماد مجلس به همه اعضای کابینه، با ادبیاتی عجیب و به شکلی بیسابقه از رهبری نظام هزینه نمود که مورد انتقاد بسیاری از شهروندان و فعالان سیاسی قرار گرفت.
(۴۴۲) #حکمرانی_خوب
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تکرار نخواهی شد! 😔
رحمت خدا بر تو که با همه توان برای حل مشکلات مردم و خدمت به زائران سیدالشهدا (ع) پای کار بودی و جهاد میکردی!
منبع: اساتید و نخبگان انقلابی
(۴۴۳) #حکمرانی_خوب #شهید_رئیسی
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
#ابزار
تحریمشکن ۴۰۳
برای استفاده از هر ابزار و یا خدمتی که دسترسی به آن به دلیل تحریمهای نظام سلطه امکانپذیر نیست، باید از یک نرمافزار تحریمشکن استفاده کنیم که قبلا یک نمونه از آن به نام شکن در همین کانال معرفی شده بود.
اکنون با نرمافزار جدیدی به نام ۴۰۳ آشنا میشویم که استفاده از آن در مقایسه با شکن سادهتر است و نسخه نصبی آن علاوه بر اندروید، برای ویندوز هم ارائه شده است.
برای استفاده از این نرمافزار نیازی به تنظیم دستی آدرس DNS نیست و میتوان تنها با فشردن یک دکمه، بیشتر تحریمهای اینترنتی را دور زده و به خدمت مورد نظر دسترسی پیدا نمود.
نکته: ۴۰۳ تحریمشکن است و نه فیلترشکن! بنابراین عملکرد آن کاملاً قانونی است و از اتصال غیرقانونی به خدمات فیلتر شده از داخل کشور پشتیبانی نمیکند.
(۴۴۴) #فناوری_اطلاعات
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
#فرهنگ_و_تمدن
طبقه متوسط به مثابه دلیل چرخش:
استحاله منطق فرهنگی انقلاب
مهدی جمشیدی
۱. وزیر پیشنهادی فرهنگ دیروز در نطق خود گفت: جامعه ما تغییر کرده و طبقه متوسط گسترده شده است. این طبقه منتقد است و میخواهد با بیرون مرتبط باشد و ما نمیتوانیم آن را نادیده بگیریم. اما به سبک محافظهکارانه خویش روشن نکرد که:
طبقه متوسط چه ویژگیهایی دارد؟ به چه اموری نقد دارد و در پی چیست؟ آیا باید این خواستهها را برتابید و به آنها گردن نهاد و یا راه دیگری در پیش گرفت؟ آیا جهت این تحوّل، مثبت است و یا اینچنین نیست و باید فعالانه با آن مواجه شد؟!
در واقع سخنان ایشان در حد یک طرح مسأله بسیار کلی و مبهم بود که مخاطب را در سردرگمی نسبت به موضع ایشان فرو میبرد. درحالیکه ایشان در معرض انتخابشدن بود و باید با صراحت مشخص میکرد که در مقام کارگزار عالی چه تدبیری در سر دارد!
۲. طبقه متوسط اصطلاحی است که بیش از هر چیز معطوف به مرتبه اقتصادی است و به لایهای از جامعه اشاره دارد که در میانه فرادستان و فرودستان نشستهاند؛ نه غنی هستند و نه فقیر. اما کاربرد این واژه در ایران و در میان روشنفکران سکولار، بیشتر بر سبک زندگی فرهنگی دلالت دارد و حامل این امر است که طبقه متوسط در ایران مایل به ارزشهای فرهنگی غربی هستند و به درجات مختلف از آن تاثیر گرفتهاند. یعنی کسانیکه هویت بینابینی و یا کاملا تجددی دارند و دیگر به ارزشهای فرهنگی حاکمیت متعهد نیستند. از نظر آنها نزاع اصلی در ایران که موجبات شکاف دولت و ملت شده، شکاف میان این لایه اجتماعی و حاکمیت است و چون این لایه اجتماعی تصمیم نهایی خودش را گرفته و الگوها و سرمشقهای رسمی را برنمیتابد، حاکمیت باید عقبنشینی نموده و تنوع و تکثر را به رسمیت بشناسد!
یعنی حاکمیت باید قرائت رسمی از فرهنگ را کنار بگذارد و عرصۀ عمومی را به حال خویش رها کند و معیارها و قواعد فرهنگیِ رایج و رسمی را کمرنگ کند. واقعیت فرهنگی در جامعۀ ایران، مسیر متفاوتی از خواست حاکمیت را انتخاب کرده و حاکمیت نیز چارهای جز پذیرش آن ندارد و نباید مقاومت کند. کسانیکه میگویند باید طبقۀ متوسط را دید، مقصودشان از دیدن، همین تغییر منطق فرهنگی است؛ یعنی باید پذیرفت که بیش از این نمیتوان مقاومت کرد و باید در خودِ قواعد فرهنگی – از جمله در اصل و حد حجاب – و نه در روش تحقق اجتماعی آنها تجدیدنظر کرد!
۳. وی به طرح مسأله کلی و مبهم خود، وضوح و امتداد تجویزی نبخشید! چون میدانست که در موقعیت رأیگیری از نمایندگان باید به گفتار اینچنینی بسنده نمود و پیشتر نرفت و به جزئیات مناقشهبرانگیز و عینیات اختلافی وارد نشد. بلکه حتی در کرسی وزارت فرهنگی هم باید مسیر تغییر منطق فرهنگی را به صورت نامحسوس در پیش گرفت و زیرپوستی و پنهانی به اراده تجددی طبقۀ متوسط رسمیت داد! مقصود این جریان از بهبودخواهیِ تدریجی هم همین است که باید آرمانهای تجددی را در لفافه و گامبهگام به اجرا درآورد و حسّاسیّتها و مخالفتها را برانگیخته نکرد!
این عبرتی است که جریان اصلاحات از تجربۀ دولتیاش در نیمۀ دوّم دهۀ هفتاد آموخت و در اثر بیتوجهی به آن قدرت را باخت. اینک این جریان بیآنکه از ارزشهای تجدّدی بریده باشد و رو به سوی مدینه فاضله انقلاب اسلامی کرده باشد، تنها در روشهای رادیکال خود بازاندیشی کرده است. این سازوکار جدید، کسانی را میفریبد و دچار این توهم میکند که اصلاحطلبیِ سکولار، هدفهای خود را تغییر داده است.
اما واقعیت آن است که اصلاحطلبان، انقلابی ملایم نشدهاند، بلکه متظاهرتر و زیرکتر شدهاند! آقای صالحی، اصلاحطلبِ شناسنامهای و سیاسی نیست، اما روشن است که از گذشتۀ فکریاش برگشته و همبازی اصلاحطلبان شده است! هر چند بازی او حداکثری و حاد نیست، اما همین اندازه نیز برای اصلاحطلبان، غنیمت است و مقدّمهای است برای طرحهای فرهنگی بزرگتر در زمانهای که امکانهای سیاسی مساعدتر فراهم شود!
اینان کارگزاران تغییر منطق فرهنگی حاکمیّت هستند و بنا دارند که ارزشهای انقلابی را با ارجاع به روایتی از جامعۀ ایران که طبقۀ متوسط را غالب، شورشی و گسسته از حاکمیّت میداند، کمرنگ و رقیق کنند. میخواهند جامعۀ ایران را بحرانی، اضطراری و مشوّش معرفی کنند تا بر اساس این فشار از پایین، شرایط سیاسی را برای چانهزنی از بالا فراهم کنند. زیرا احساس میکنند که کارآمدتر از لشکرکشی خیابانی و یا انتخابات، ارجاع به واقعیّت اجتماعیِ روزمرّه است که میتواند نظام را به انفعال و عقبنشینی وادار کند!
منبع: دکتر مهدی جمشیدی (با کمی ویرایش)
(۴۴۵) #تحلیل #سیاست_و_تاریخ
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
14.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کتاب
آیینه تمامنما
گزیدهای از بیانات مرحوم آیتالله حائری شیرازی در خصوص حضرت سیدالشهدا (ع) و قیام عاشورا
با معرفی زیبای وحید یامینپور
در #برنامه_تلویزیونی راز از شبکه افق👇
معاویه مسجدی ساخته که امروز هم از بزرگترین مساجد دنیا است: مسجد دمشق! ...
🔻بریده جالب دیگری از این کتاب هم قبلا در اینجا معرفی شده بود.
منبع:
▪️کانال برنامه تلویزیونی راز
▪️کانال آثار آیهالله حائری شیرازی
(۴۴۶) #دین_و_اخلاق
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما خوابیم!
الناسُ نِیام! اِذا ماتُو انتَبِهوا
مردمان خوابند! وقتی که بمیرند، بیدار میشوند!
این سخنان کوتاه امام رو بشنویم! شاید امثال من، تکانی بخوریم!
(۴۴۷) #دین_و_اخلاق
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
#تحلیل
تفکر راهبردی: رمز پیروزی در جنگ شناختی
برای پیروزی در جنگ شناختی، باید توان تفکر راهبردی (استراتژیک) را در میان عامه مردم گسترش داد.
اما تفکر راهبردی چیست؟
تفکر راهبردی یعنی، توانایی تحلیل و ارزیابی شرایط پیچیده و پیشبینی نتایج بلندمدت تصمیمات!
دستیابی به این نوع تفکر مستلزم داشتن دیدگاهی کلنگر و آیندهنگر است تا افراد را در برنامهریزیهای دقیق و هدفمند یاری کند. در واقع، تفکر راهبردی شامل چند مرحله مهم زیر است:
۱. تحلیل وضعیت کنونی: درک دقیق از شرایط فعلی، و شناخت نقاط قوت، ضعف، فرصتها و تهدیدها (تحلیل SWOT)
۲. تعیین اهداف بلندمدت: مشخص کردن اهدافی که باید در طولانیمدت به آنها رسید
۳. شناسایی مسیرها و گزینهها: بررسی راههای مختلف برای رسیدن به اهداف، و ارزیابی مزایا و معایب هر یک از آنها
۴. تصمیمگیری آگاهانه: انتخاب بهترین مسیر با توجه به منابع موجود و اولویتها
۵. پیگیری و ارزیابی مداوم: نظارت بر پیشرفت و اعمال تغییرات لازم در صورت نیاز
اکثریت مردم باید به این سطح از تفکر (در نسبت با اهداف انقلاب اسلامی) مجهز شوند! یعنی بتوانند با یک نگاه کلان و با یک تحلیل جامع از وضعیت کنونی انقلاب اسلامی، اهداف عالی انقلاب را بشناسند، بر مسیری که میرویم، مسلط باشند، و فعالانه بر حرکت دولت و ملت در انتخاب مسیر صحیح و حرکت به سمت اهداف، نظارت کنند؛ که این قلب مردمسالاری دینی است!
اما اگر دستور کار دستگاههای تبلیغاتی ما، هشتگسازی و انجام عملیات روانی شد، قطعا در این جنگ شناختنی بازندهایم؛ زیرا اولا قدرت دشمن در این عرصه بسیار بیشتر از ماست،
ثانیا پیروزی در جبهه حق با ابزارهای باطل، اساساً ممکن نیست!
این سیاست اموی است که بر جهل مردم سوار است، نه سیاست علوی، که بر آگاهی مردم استوار است! چنانکه رهبر حکیم انقلاب اسلامی هم میفرمایند که: تبلیغات، یعنی رساندن حقیقت به گوش مردم!
بنابراین، به جای تمرکز بر روشهای سطحی و موقت، باید در نظام آموزشی و تبلیغاتی خود، قدرت تفکر راهبردی را در میان مردم تقویت کنیم تا افراد بتوانند با دقت و هوشیاری بیشتر، نسبت به اطلاعات و تبلیغات دریافتی، واکنش نشان دهند و فریب عملیات روانی دشمن را نخورند.
خلاصه کلام اینکه در جنگ شناختی، ما اگر به دنبال نبرد متقارن با دشمن باشیم، بازندهایم. ما نیازمند راهبرد نامتقارن در جنگ شناختی هستیم و ابزار آن نیز مسلح کردن مردم به تفکر راهبردی است!
منبع: یاسر جبرائیلی (با کمی ویرایش)
(۴۴۸) #تعلیم_و_تربیت
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تحلیل | #اربعین
فرصتی که در تهدیدها هست، در خود فرصتها نیست!
شهید حاج قاسم سلیمانی
رشد روزافزون توجه مردم به پیادهروی اربعین دلایل متعدی دارد. اما بدون شک یکی از مهمترین دلایل آن، ظهور گروه جنایتکار داعش است که با شناساندن چهره واقعی دشمن به مردم، موجب
🔹تقویت حس همبستگی و اتحاد
🔸رشد تفکر مقاومت در برابر دشمن
🔹نقشآفرینی بیشتر جمهوری اسلامی در منطقه
🔸و شکلگیری فرهنگ و ادبیات جدیدی به نام دفاع از حرم شد،
و مردم منطقه را به این نتیجه رساند که به جای رویکرد انفعالی، فعالانه در صحنه بیایند و حول محور معجزه جاویدی به نام حسین بن علی (ع)، قدرت اسلام و شیعه را به رخ دنیا بکشند!
زمانی کاندولیزو رایس وزیر خارجه اسبق آمریکا در توجیه مداخلات آمریکا در منطقه، جنگ و خونریزی را اجتنابناپذیر و نشانهای از درد زایمان خاورمیانه جدید دانسته بود! ....
و حالا در سال ۲۰۲۴ بدون شک خاورمیانه جدید متولد شده است! اما نه آنطور که آمریکا میخواست!
و چه راست گفتهاند که
عدو شود سبب خیر گر خدا خواهد!
#باز_نشر #فرهنگ_و_تمدن
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
16.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ثبت ۷ رکورد جهانی در پیادهروی اربعین
🔹پرجمعیتترین گردهمایی جهان (با حضور دستکم ۲۲ میلیون نفر)
🔸بیشترین تعداد وعده غذای رایگان (بیش از ۷۰۰ میلیون وعده غذا)
🔹بیشترین حجم خدمات داوطلبانه (به کمک بیش از ۱۷ هزار موکب و مضیف)
🔸جهانیترین مراسم مذهبی (با حضور زائرانی از ۷۰ کشور)
🔹متکثرترین آیین مذهبی (با حضور پیروان بیش از ۷ آیین و مذهب مختلف)
🔸بزرگترین نماز جماعت منقطع
🔹طولانیترین مسیر پیادهروی (که تنها بخش نجف تا کربلای آن ۸۰ کیلومتر است)
و چند نکته مهم
🔸این مراسم بدون کوچکترین حادثه امنیتی در کشوری که تا همین چند سال پیش یکی از ناامنترین مناطق جهان بود، برگزار شده!
🔹این رکوردها با وجود سانسور شدید اربعین در رسانههای مهم دنیا به دست آمده،
🔸این آمارها ثابت نیست و به صورت پیوسته در حال رشد است!
نکته: این مطلب در سال گذشته منتشر شده بود و هماکنون مجددا باز_نشر شده است.
#باز_نشر #فرهنگ_و_تمدن
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee