هدایت شده از کانال خبری انصار ولایت سرپل ذهاب 313🇮🇷
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ ویدئویی جالب از حضور مردی با لباس مقدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تظاهرات ضد صهیونیستی، و زنی که در برابر حمله یک زن وطن فروش از او حمایت میکند...
https://eitaa.com/ansar_velayat_sarpolezahab313
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
♦️دختر بچه ۱۰ ساله تحت تربیت فضای مجازی کثیف، همبازیاش را به قتل رساند!
🔹دختر بچه ۱۰ ساله افغانستانی که از نظر روحی و روانی شرایط نامناسبی داشت و گوشی او مملو از صحنههای قتل و خشن بوده، همبازیاش را با نقشه قبلی به بهانه بازی به اطراف تپههای مسعودیه کشانده و او را با ضربات چاقو به قتل رسانده است.
🔹در بررسی تلفن همراه دختربچه فیلمهای جنایی و خشونتآمیز زیادی پیدا شد که نشان میداد او مدام این فیلمها را تماشا میکرده و از این طریق به شدت، روحیات خشنی داشته است.
#⃣ #صیانت_از_کودکان
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی ✊🏻 @jebheh
هدایت شده از عهد یاران استان کرمانشاه
جبرییل اینجا هر از گاهی کبوتر میشود
خاکبوس دختر_موسی_ابن_جعفر میشود
قم بهشت آرزوی هر پریشان خاطری است
عافیت خواهی اگر ، اینجا میسر میشود !!
#کریمه_ی_اهل_بیت
هدایت شده از تحلیل سیاسی برتر
🇮🇷🍃﷽🍃🇮🇷
👁️📖 نگرانی دلالان از مالیات بر عایدی سرمایه
🔹اردیبهشت سال 1402 طرح #مالیات بر عایدی #سرمایه که مجلس شورای اسلامی آن را مالیات بر دلالی و سفتهبازی مینامید، در مجلس به تصویب رسید و در خرداد همان سال شورای نگهبان ایراداتی به این طرح گرفت و به مجلس برگرداند؛ ضمن اینکه مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در تطابق قوانین با سیاستهای کلی نظام ایراداتی به این طرح وارد کرد و به مجلس ارائه داد. حدود یک هفته قبل مجلس شورای اسلامی با اصلاحاتی ایرادات شورای نگهبان را با اصلاح موادی از این طرح پاسخ داد که البته همچنان این روند نهایی نشده است. در این اصلاحات مواردی شفاف شد و دوباره نقل محافل شد. اما چرا بر روی مالیات بر عایدی سرمایه اینقدر حساسیت وجود دارد؟
🔸1ـ از آنجا که بیشترین دلالی و سفتهبازی در چهار بازار مسکن، خودرو، طلا و ارز صورت میگیرد، قانون #مالیات بر عایدی سرمایه قرار است دلالی بر این بازارها را تحت تأثیر قرار دهد. بر این اساس، خریداران این کالاها اگر بخواهند کالای خود را بفروشند، بسته به زمان فروش و پس از تعدیل تورم مشمول مالیات میشوند. بنابراین، خرید هر میزان خودرو، طلا و مسکن و با هر کیفیتی مشمول مالیات نخواهد شد.
🔹2ـ مالیات بر عایدی سرمایه مربوط به فعالان اقتصادی غیررسمی است که در بازار به دلالی و سفتهبازی مشغولند. بنابراین فروشندگان خودرو و #طلا که به صورت رسمی فعالیت میکنند، کما فیالسابق مشمول مالیات بر عملکرد میشوند، نه مالیات بر عایدی سرمایه. بنابراین، اعتراض طلافروشان نشان میدهد، این قشر درآمدهای غیررسمی و فرار مالیاتی دارند که از تصویب این قانون اینقدر نگران میشوند. انتظار میرود مسئولان مربوطه تحت تأثیر جنجالهای آنها قرار نگیرند.
🔸3ـ مالیات بر عایدی سرمایه به دنبال درآمدزایی برای خزانه و دولت نیست، بلکه هدف اصلی آن خارج کردن سرمایه از بازارهای غیرمولد و هدایت آن به سمت بازارهای مولد است. این طرح اگر به درستی اجرا شود، میتواند نقش مهمی در جهش تولید و کنترل تورم ایفا کند.
🔹4ـ پیشنهاد دهندگان این طرح برای رفع نگرانیهای مردم سه سال تنفس برای اجرای این طرح در نظر گرفتهاند. در این سه سال، مردم و دولت برای اجرای هرچه بهتر این طرح آمادگیهای لازم را به دست میآورند.
🔸سخن پایانی اینکه این قانون در برخی از کشورها حدود 100 سال است که اجرا میشود و از این طریق نقدینگی در جامعه را مدیریت میکنند و ما اولین کشور در اجرای این قانون نیستیم، لذا تصویب و اجرای آن نباید موجب نگرانی مردم شود و در شرایطی که دلالان و سفتهبازان سعی میکنند به اسم مردم و با عناوین گوناگون جامعه را نسبت به اجرای این طرح نگران کنند، نه تنها روشنگری لازم را انجام دهیم، بلکه مطالبهگری برای تسریع در نهاییسازی و اجراییشدن آن هم داشته باشیم.
#گزارشروز #راوی
💔 یَا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🌸 به کانال تحلیل سیاسی برتر در ایتا و روبیکا بپیوندید 🌸👇
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
هدایت شده از م. عسگری
جشن ولادت حضرت معصومه(س)
دختران آفتاب
#استان_کرمانشاه
#شهرستان_سرپل ذهاب
#حرم_احمد_بن_اسحاق(ره)
🇮🇷مرکز افق حرم احمد بن اسحاق (ره)
هدایت شده از کمیته پیگیری حقوق بازنشستگان کشور (شاهی)
۰۹۱۸۶۷۲۳۰۴۳
+989189682958
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حال هوای حرم حضرت فاطمه المعصومه (س)در شب ولادت ان حضرت
پنج شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
https://eitaa.com/hamsanshahy
📢 رهبر معظّم انقلاب پس از حضور در دور دوم انتخابات مجلس شورای
1⃣ انتخابات فینفسه یک کار اساسی و مهم برای کشور و مردم و نشانهی حضور، اراده و تصمیمگیری مردم است. بنابراین #وظیفه_ملی هر انسانی که مایل است کشور پیشرفت کند و به مقاصد بزرگ نزدیک بشود، این است که در انتخابات شرکت کند
2⃣ اهمیت مرحله دوم انتخابات کمتر از مرحله اول نیست
👈رهبر انقلاب بیان کردند: مرحلهی اوّل و دوّم انتخابات هیچ فرقی با هم ندارد؛ همان اهمّیّتی که مرحلهی اوّل دارد، مرحلهی دوّم هم دارد. شما در مرحلهی اوّل تعدادی را انتخاب کردید و به مجلس فرستادید، لکن ظرفیّت همچنان تمامنشده است؛ در مرحلهی دوّم، ظرفیّت را تکمیل میکنید؛ اگر چنانچه ما آنجا هم شرکت کردیم، فرض کنید در تهران یا در هر شهر دیگری تعدادی را انتخاب کردیم و بقیّه ماندند و شرکت نکردیم، در واقع کار را کأنّه نیمهتمام رها کردیم؛ بنابراین اهمّیّت مرحلهی دوّم کمتر از مرحلهی اوّل نیست.
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از رسول آرام
♻️چرا ایران و انقلاب اسلامی را دوست دارم.
1⃣ . حدود ٢١٠ سال پیش در زمان فتحعلی شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین گلستان در سال ١١٩٢ شمسی (۱۸۱۳ میلادی) کشورهای فعلی «قفقاز، ارمنستان، گرجستان، داغستان، چچن و اینگوش و سواحل ارزشمند دریای کاسپین» به مساحت حدود ٢٣٠ هزار کیلومتر مربع از ایران جدا شده و به روسیه تزاری تقدیم گردید!!!
2⃣ . حدود ١٩۵ سال پیش و باز هم درزمان فتحعلیشاه قاجار به موجب قرارداد ننگین ترکمنچای درسال ١٢٠٧ شمسی (۱۸۲۸ میلادی)، منطقهی «ایروان، نخجوان و بخشهایی از تالش و آذربایجان» و در مجموع حدود ۳۰ هزار کیلومتر مربع دیگر از ایران جدا شد و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!!!
3⃣. حدود ١۶٧ سال پیش در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب معاهده ننگین پاریس در سال ١٢٣۵ شمسی (۱۸۵۶ میلادی) مناطق «هرات و افغانستان و بلوچستان و مکران» به مساحت ٩٧۵/۲۲۵ کیلومتر مربع با فشار انگلیس از ایران جدا شد!!!
4⃣. حدود ١۵٢ سال پیش و باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین حکمیت «گلد اسمیت» در سال ١٢۵٠ شمسی (۱٨٧١ میلادی)، و باز هم تحت فشار انگلیس مناطقی از «پاکستان و سیستان» به مساحت ٣۵٠/٠٠٠ کیلومترمربع از ایران جدا شد!!!
5⃣. حدود ١۴٢ سال پیش باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب «پیمان آخال» در سال ١٢۶٠ شمسی (۱۸۸١ میلادی) کشورهای فعلی «ترکمنستان، ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان و قزاقستان» به مساحت ١/٢٢۶/۵٠٠ کیلومترمربع از ایران جدا شده و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!!!
6⃣. حدود ١٠۴ سال پیش در سال ١٢٩٨ شمسی (١٩١٩ میلادی) در زمان احمد شاه قاجار و دولت وثوقالدوله براساس پیمان منطقهای مستشاران انگلیس، جزایر نفتخیز خلیج فارس از جمله کشورهای فعلی «امارات، قطر، عمان و چند جزیره بسیار ارزشمند دیگر» به مساحت ۴٠۵/٢٨٧ کیلومترمربع رسماً از ایران جدا شد!!!
7⃣ . حدود ٨۶ سال پیش در سال ۱۳۱۶ شمسی (۱۹۳۷ میلادی) در زمان رضا شاه پهلوی با امضای پیمان ننگین سعدآباد با کشورهای همسایه (عراق، ترکیه و افغانستان) بخشهای عظیمی از ایران با دسیسه انگلیس جدا شد؛ از جمله «ارتفاعات سوقالجیشی آرارات» به ترکیه؛ بخش عظیمی از «اروندرود» و اداره کامل آن را به عراق؛ و «دشت وسیع نااُمید» به مساحت ۳ هزار کیلومتر به افغانستان بخشیده شد!!!
8⃣. حدود ۶٩ سال پیش در سال ١٣٣٣ شمسی (١٩۵۴ میلادی) در زمان محمد رضا شاه پهلوی، بندر استراتژیک «فیروزه» در شرق دریای خزر از ایران جدا و به شوروی واگذار گردید!!!
9⃣. و باز هم در زمان محمدرضا شاه در سال ١٣۵٠ شمسی (١٩٧١ میلادی) با فشار انگلیس، مجمع الجزایر بحرین به مساحت بیش از ٧٠٠ کیلومتر مربع با انبوهی از مخازن نفت و گاز از ایران جدا شد!!!
و با کمال تأسف باید این حقیقت تلخ را بدانیم که این مقدار تجزیه و جدایی بیش از ٣ میلیون و ۵٠٠ هزار کیلومتر مربع از خاک ایران به واسطه سستی و خیانت پادشاهان میهنفروش در کل تاریخ جهان بیسابقه است و ایران امروز با مساحت ١/۶۴٨/١٩۵ کیلومتر مربع کمتر از یکسوم مساحت ایران بزرگ دویست سال قبل را دارد!!!
اما در زمان جمهوری اسلامی و پس از هشت سال دفاع مقدس، یک سانتیمتر از خاک کشور عزیزمان را هم از دست ندادیم!
@jahadetabeen8
هدایت شده از ح ا
♦️آشفتگی اروپا در تامین امنیت تنگه بابالمندب و دریای سرخ
#رسانههای_داخلی
▪️«محمد مهدی مظاهری»، طی یادداشتی در وبگاه شورای راهبردی روابط خارجی نوشت:
🔹تنگه استراتژیک بابالمندب و دریای سرخ، در ماههای اخیر به دلیل جنگ غزه به با مشكلات عديده و بحران جدي مواجه شده است؛ دلیل این امر نیز رویکرد حمایتگرایانه نیروهای ارتش یمن از فلسطین است که از ابتدای حملات رژیم اسرائيل به نوار غزه، حمله به کشتیهای عازم سرزمینهای اشغالی یا از مبدأ این رژیم در دریای سرخ را در برنامه خود قرار داده و وعده دادهاند تا زمانی که تجاوز نظامی رژيم اسرائيل به نوار غزه پایان نیابد به حملات خود ادامه خواهند داد.
🔹 ایالات متحده آمریکا به عنوان مهمترین حامی رژیم اسرائیل نخستین کشوری بود که به این سیاست نیروهای ارتش یمن واکنش نشان داد و کوشید در پوشش حمایت از آزادی کشترانی، ائتلافی جهانی برای مقابله با این حملات تشکیل دهد.
🔹 کشورهای اتحادیه اروپا تمایلی به حمایت از ماموریت دریایی به رهبری ایالات متحده که در دسامبر ۲۰۲۳ آغاز شد، نشان ندادند، دلیل ظاهری این امر نگرانی این اتحادیه از تشدید درگیریها در منطقه بود؛ هر چند این موضع گیری فی نفسه حکایت از تضعیف جایگاه آمریکا در نظام جهانی دارد، اما به نظر میرسد رویکرد اروپا دلیل دیگری نیز دارد؛ کشورهای عضو این اتحادیه قرار گرفتن زیر لوای آمریکا را منافی وجهه و اعتبار خود می بینند و در صدد شکل دهی به یک بلوک مستقل اروپایی هستند.
🔹 با این حال به نظر میرسد اتحادیه اروپا تا شکلدهی به چنین بلوکی فاصله زیادی دارد و شاهد این امر نیز اختلاف نظر آنها در پیوستن به ائتلاف آمریکایی بود؛ ائتلاف مد نظر آمریکا در ابتدا از حمایت شش کشور عضو اتحادیه اروپا برخوردار شد، اما در ادامه سه کشور از این مأموریت منصرف شدند و در نهایت آمریکا تنها با همراهی انگلیس حملاتی را علیه اهدافی در خاک یمن انجام داد.
🔹 این تحولات نشان میدهد هر چند کشورهای عضو اتحادیه اروپا به دنبال تعریف اهداف و منافع و در نتیجه سیاست خارجی مستقل و مشترک در عرصه جهانی برای خود هستند، اما عدم برخورداری آنها از مواضع یکدست و منسجم، در کنار ضعفهای تجهیزاتی – دفاعی، سبب ارائه تصویری نه چندان با صلابت از این اتحادیه در عرصه بینالمللی می شود.
📢 روایت حضرت آیتالله خامنهای بر تاکید پیامبر اعظم صلواتاللهعلیهوآله بر اقامه نماز روزهای یکشنبه ماه ذیقعده
➕ نحوه خواندن این نماز
👈 حضرت آیتالله خامنهای:
✏️ «روزهای یکشنبهی ماه ذیقعده ایّام توبه و انابه است و عملی دارد که مرحوم عارف بزرگوار حاج میرزا جواد آقای ملکی در المراقبات نقل میکند از رسول مکرّم اسلام که خطاب به اصحاب خود فرمود:
✏️ کدامِ از شماها مایلید توبه کنید؟ همه گفتند ما میخواهیم توبه کنیم -ظاهراً ماه ذیقعده بوده است- طبق این نقل و این روایت حضرت فرمودند که در روزهای یکشنبهی این ماه این نماز را -یک نمازی با یک خصوصیّتی در مراقبات ایشان ذکر میکنند- انجام بدهید.
✏️ غرض، ایّام در ماه ذیقعده که اوّل ماههای حرام است در این سه ماه متوالی، ایّام و لیالی مبارک و متبرّکی است، پر از برکات است؛ باید از اینها استفاده کرد.» ۱۳۹۴/۶/۱۸
💻 Farsi.Khamenei.ir