eitaa logo
سـرزمـیـن بـانـوان💫
1.4هزار دنبال‌کننده
5هزار عکس
5هزار ویدیو
4 فایل
راضی به کپی نیستم .⛔ اعضا اگر دوست داشتن فورواد کنن🌹 کپی حرام‌ است⛔
مشاهده در ایتا
دانلود
10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: فیله مرغ ۸ عدد سس خردل ۱ قاشق غذاخوری آویشن پودر سیر پاپریکا آرد
11.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم : سیب زمینی پیاز سیر سینه مرغ فلفل دلمه ذرت پنیر پیتزا
10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: فیله مرغ ۸ عدد سس خردل ۱ قاشق غذاخوری آویشن پودر سیر پاپریکا آرد
دوستان بزرگوار بیایید برای تعجیل فرج امام زمانمون هر روز این دعا رو بخوانیم
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد پاییزی🥙🍁 مواد سس : ماست یونانی ۵ ق غ سس مایونز ۲ ق آب لیمو ترش شکر ۱ ق غ نمک، فلفل مواد لازم : سینه مرغ گردو ذرت انار
مواد لازم برای کیک: 4 عدد تخم مرغ 1.5 پیمانه شکر 1 پیمانه شیر 1 قاشق چایخوری روغن 2.5 قاشق غذاخوری پودرکاکائو 2 پیمانه آرد (الک شده) 1 بسته بکینگ پودر (10گرم) 1 بسته وانیل (5گرم) مواد لازم برای خامه: 1 بسته کرم اوله یا خامه (109گرم) 2 بسته کرم شانتی یا پودر خامه (150 گرم) 2.5 پیمانه شیر نصف پیمانه شکلات چیپسی برای خیس کردن کیک: نصف پیمانه شیر 3-4 عدد موز طرز تهیه: برای تهیه کیک ، تخم مرغ و پودر قند رو بزن تا سفید بشه و کف کنه. بعد ، شیر و روغن رو اضافه و به هم زدن ادامه بده. پودرکاکائو ، آرد الک شده ، بیکینگ پودر و وانیل رو اضافه کن و برای آخرین بار هم بزن. مواد رو داخل قالب مستطیلی که با روغن چرب کردی بریز. بعد بزار توی فر گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه تا بپزه. تا کیک داره اماده میشه کرم اوله، کرم شانتی و شیر رو میزنی تا فرم بگیره، روی کرم رو با سلفون بپوشون و بزار توی یخچال. کیک پخته شده رو از فر در بیار و بذار خنک بشه. بعد از اینکه کیک خنک شد ، روی کیک رو یه لایه ی نازک برش بده و کیکای برش داده رو پوره کن و کنار بذار تا بعد روی کیک بریزی. تمام قسمت های کیک رو با شیر مرطوب کن، موز خرد شده رو روی کیک بچین. خامه رو از یخچال در بیار و شکلات چیپسی رو اضافه و خوب مخلوط کن. بعد خامه رو روی موزها بریز و بصورت یکنواخت پخش کن. بعد کیک پوره شده رو روش بریز تمام قسمتای کیکو باید بپوشونه، کیک رو حداقل 4-5 ساعت توی یخچال بزار تا استراحت کنه، سپس از یخچال خارج کرده و هر طور که می خوای تزئین کن .
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 🔹️سس پِستو: 🔸 ریحان تازه (۱۵۰ گرم) 🔸 مغز گردو (دو عدد کامل) 🔸 سیر (۴ حبه ریز) 🔸 نمک و فلفل (هر کدام نصف قاشق چای‌خوری) 🔸 پنیر پارمزان (دو قاشق غذاخوری) 🔸 روغن زیتون (یک سوم لیوان) 🔸 آب لیموی تازه (به مقدار دلخواه) . ⭐موارد استفاده: پاستای پستو، روی نیمرو یا املت، داخل سوپ، روی پیتزا، روی مرغ سوخاری یا گریل، داخل انواع ساندویچ، روی نان تست بهمراه پنیر برای صبحانه، همراه با استیک گوشت، روی سبزیجات بخارپز. . 🔹️سس تارتار: 🔸 سس مایونز (۴ قاشق غذاخوری پر) 🔸 جعفری خورد شده (یک قاشق پُر) 🔸 خیارشور خردشده (یک مشت) 🔸 آب لیموی تازه (یک قاشق) 🔸 فلفل‌سیاه (نصف قاشق چای‌خوری) 🔸 پیاز (یک عدد ریز) . ⭐موارد استفاده: میگو پفکی، جوجه چینی، فیش اند چیپس، انواع غذاهای دریایی، ناگت، سالاد. . 🔹️دیپِ گودا یا چِدار: 🔸 کره (۲۰ گرم) 🔸 آرد (نصف قاشق) 🔸 شیر سرد (نصف لیوان) 🔸 نمک و فلفل (نصف
19.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 حالا چرا پرپر پلو؟اسمش باحاله نه 😜این پلو عطر و طعمی داره که نگم 😍امتحانش کن بشه پایه ثابت غذای هفتگیت❤️ 🟡 مواد لازم 🔸مرغ ۱ عدد سینه کامل 🍗 🔸ادویه ها شامل :فلفل،تخم🍅 گشنیز،زردچوبه،دارچین،برگ بو،لیمو عمانی،ادوبه کاری هر کدام ۱ق،چ🍕 🔸سیر ۱ حبه، پیاز ۱ عدد کوچیک 🫑 🔸برنج ۲/۵پیمانه 🥕 🔸زرشک ۵ق،غ🥑 🔸خلال پسته ۲ق،غ🍐 🔸خلال بادام ۲ق،غ🍇 🔸ادویه ها شامل: زردچوبه ,ادویه کاری,تخم گشنیز,گرد لیمو ، فلفل، ۱قاشق چایخوری🍌 🔸گردو ۵ عدد🍠 🔸پیاز ۵ عدد متوسط 🧄 🔸نمک و روغن به میزان لازم
ابتدا برای سه نفر یک یا دو عدد پیاز درشت رو ریز خلال کرده و با مقداری روغن تفت بدید تا طلایی و سبک بشن سپس تکه های مرغ رو به همراه نمک ، فلفل سیاه و دو یا سه قاشق زعفران دم شده اضافه کرده شعله گاز رو کم کنید تا تکه های مرغ طلایی بشن بعد یک لیوان آب جوش اضافه کنید و یک ساعتی زمان بدید تا مرغها پخته بشن دو لیوان آلبالوی هسته گرفته رو به همراه یک یا دو قاشق آب نارنج یا آبلیمو و دو یا سه قاشق شکر (بنا به ذائقه تون)با نصف لیوان آب تو قابلمه ای بریزید و با شعله ملایم نیم ساعتی بذارید غلیظ بشه و قوام بگیره سپس آب مرغ رو بهش اضافه کنید و تکه های مرغ پخته شده رو تو سس آلبالو بچینید و نیم ساعت دیگه زمان بدید تا مرغها مزه دار بشن و خورش جابیفته و روغن بندازه خورش فوق العاده خوشمزه و ملس شما آماده اس
سـرزمـیـن بـانـوان💫
توپک نارگیلی 🌰🌰🍫🍫 ‌ مواد لازم:👇 پودر نارگیل ۱ و ۳/۴ پیمانه شیر عسلی نصف قوطی ( میزان شیرعسلی مشخص نیست و حدودی است) شکلات تخته ای( شیری یا تلخ یا سفید) ۱۵۰- ۲۰۰ گرم روغن مایع ۲ ق غ وانیل ۱/۴ ق چ طرز تهیه:👇 پودر نارگیل رو داخل ظرف مناسبی بریزید و وانیل رو بهش اضافه و مخلوط کنید بعد شیر عسلی رو به تدریج و کم کم به پودر نارگیل اضافه کنید؛ مقدار مصرف شیرعسلی کاملا مشخص نیست و باید تا جایی اضافه بشه که پودر نارگیل به حالت خمیری و لطیف دربیاد ( برای سهولت کار از دستکش یکبار مصرف استفاده کنید و پودر نارگیل و شیر عسلی رو به خوبی با هم مخلوط کنید تا به دستتون نچسبه) حالا مواد نارگیلی شکلات آمادست مقداری از اون رو بردارین و داخل دست به شکل توپ شکل بدین و این کار رو ادامه بدین تا تمام خمیر نارگیلی تموم بشه در این بخش حوصله به خرج بدین و سعی کنید توپک های نارگیلی هم اندازه و یک شکل باشن تا در نهایت زیباتر دیده بشن میتونید از کیسه فریزر هم کمک بگیرید و مابین کیسه به خمیر شکل بدین خمیر های شکل گرفته رو توی ظرفی بچینید و داخل یخچال قرار بدین تا خمیر خودش رو بگیره و سفت بشه( حدودا یک الی دو ساعت کافیه) شکلات تخته ای رو خرد کنید و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری ذوب کنید و در حین آب شدن شکلات روغن مایع رو هم بهش اضافه کنید تا شکلات رقیق تر و روان تر بشه و حین کاور کردن، شکلات ها زود نبنده و شکل یکدستی داشته باشه. وقتی شکلات کاملا آب شد خمیر های نارگیلی رو داخل شکلات فرو ببرین و به کمک چنگال حرکت بدین تا تمام سطح خمیر های نارگیلی آغشته به شکلات بشه و بعد روی توری قرار بدین تا شکلات اضافه بریزه و بعد شکلات ها رو روی کاغذ روغنی بذارین تا کاملا خشک بشن بنا به سلیقه میتونید شکلات آب شده باقی مونده رو داخل قیف یکبار مصرف بریزین و سر قیف رو خیلی کوچیک برش بزنید و به صورت رفت و برگشتی روی شکلات ها بریزید تا زیباتر بشن به دلخواه میتونید روی شکلات ها ترافل هم بپاشین اجازه بدین شکلات کاملا خودش رو بگیره و بعد سرو کنید. ‌
تخم مرغ ۴عدد آرد ۲لیوان آب پرتقال ۱لیوان روغن نصف لیوان شکر ۱لیوان وانیل نصف ق چایخوری پکینگ پودر ۲ق چایخوری رنده پوست پرتقال ۱ق چایخوری ابتدا تخم مرغ وانیل وشکر را ۵ دقیقه باهمزن خوب زده تا کرمی وکشدار شود بعد آب پرتقال وروغن ورنده پوست پرتقال را افزوده وبا دور کند همزن۱دقیقه میزنیم فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم بعد آرد وپکینگ پودر را که سه بار الک شده را کم کم افزوده وبا لیسک وبصورت دورانی وآرام هم میزنیم تا پف کیک نخوابه ....مواد را درقالب چرب شده که کف آن را کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم ودر فر ۱۸۰ درجه به مدت یکساعت میپزیم ...بعد از پخت وخنک شدن از قالب خارج کرده وسس پرتقالی را روی آن میریزیم وبه دلخواه تز یین میکنیم. نصف لیوان آب پرتقال را با دوق آرد ودوق شکر وکمی رنده پوست پرتقال ودوقطره رنگ زرد خوراکی مخلوط کرده وروی شعله میزاریم وخوب هم میزنیم تا به غلظت برسه در آخر یک قاشق روغن مایع اضافه کرده وخاموش میکنیم بعد از خنک شدن روی کیک میریزیم......نوش جان