eitaa logo
سـرزمـیـن بـانـوان💫
1.4هزار دنبال‌کننده
5هزار عکس
5هزار ویدیو
4 فایل
راضی به کپی نیستم .⛔ اعضا اگر دوست داشتن فورواد کنن🌹 کپی حرام‌ است⛔
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از احکام آنلاین✔️
19.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیدا دختره 16ساله ی که بخاطر نجات خواهر و برادر کوچیک خود 80 درصد از بدنش تو آتیش میسوزه 😔 لطفا فلیم بالا رو مشاهده کنید ببیند شیدا همراه خانواده اش با چه سختی زندگی میکنن😔 ان شااالله به لطف خدا و کمک شما عزیزان میخوایم دو تا کار بزرگ انجام بدیم هم پیگیر درمان شیدا خانم بشیم و نیز یه خونه 55 متری برا خانواده شیدا درست کنیم✅ لطفا در این پویش مارو یاری کنید ولو به ده هزار تومان🌷🌷 شماره کارت بنام خیریه جهادی حضرت زینب(س)👇 💳6273817010138661 حاج آقا محمودی مسول خیریه👇 @mahmode110 09130125204 ✾•┈┈••✦❀✦••┈┈•✾ احکام آنلاین📚 ╭┅────────┅╮ @ahkam_onlinee ╰┅────────┅╯
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بمب انرژی کنجدی😍😋 مواد لازم: کنجد🌾120 گرم یا یک لیوان شیره انگوریاخرما🍇نصف فنجان پودر پسته یا گردو پودر نارگیل🥥 کنجد رو آسیاب کنید و یا شیره مخلوط کنید مقدار شیره زیاد نباشه چون وامیره.... مواد رو به دو قسمت تقسیم کنید بین دو لایه پودر گردو یا هر مغزیجاتی که دوس دارید و پودر نارگیل بزنید لایه دوم هم بزارید و روش دوباره با پودر نارگیل و مغزیجان بپوشونید توی قالب یا ظرف بزارید دو سه ساعت بره توی فریزر تا خودشو بگیره و بعد نوش جان کنید🥹 ❌نکته مهم❌ بین لایه ها پودر نارگیل و مغزیجات زیاد نزنید دو لایه به هم نمیچسبن
13.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب و دارچین کاراملی و پرک بادام 😘😘😘😘 مواد لازم کیک سیب و دارچین مواد‌ لازم : 👇 سیب متوسط : ۳ تا ۴ عدد پودر دارچین : یک ق‌غ شکر : ۲ ق‌غ روغن : ۱/۲ پیمانه شکر : یک پیمانه تخم‌مرغ : ۳ عدد وانیل : یک ق‌چ ماست پرچرب : یک پیمانه آرد قنادی : دو پیمانه بکینگ‌پودر : یک ق‌غ ۳۰ تا ۴ دقیقه داخل فر با دمای ۱۷۵ درجه
نکات لعاب دار شدن خورشت کرفسو اینجا براتون نوشتم👇🏼 ____ مواد لازم: گوشت :۴۵۰ گرم کرفس:۳۰۰گرم جعفری و برگ کرفس:۲۰۰ گرم نعنا:۵۰ گرم سبزی قرمه:۱۵۰ گرم پیاز:۱ عدد بزرگ ادویه ها:نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،ادویه کاری ، آبغوره و زعفرون:به مقدار لازم ___ ✅برای لعاب دار شدنش حتما پیازو رنده کنید ⠀  ✅آب رو هم تا جایی بریزین که روی گوشتهارو بپوشونه ⠀ ✅بذارین ۳ ساعت قشنگ با شعله کم بپزه تا لعاب دار و جاافتاده بشه ۲۰ دقیقه آخرم درشو نیم باز بذارین قشنگ روش روغن ببنده ‌‌
آرد‌: یک لیوان ، آب: یک لیوان، شکر: یک لیوان سرخالی، روغن و کره: از نصف لیوان کمتر، گلاب:نصف لیوان، زعفران و هل : به میزان لازم طرز تهیه: اول شكر رو با آب ميزاريم بجوشه، وقتى به جوش اومد زعفران دم كرده و گلاب و هل رو بهش اضافه ميكنيم و ميزاريم كنار تا کمی از حرارت بیفته. آرد الک شده رو روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم تا بوی خامی آرد گرفته و کمی کرم رنگ بشه(البته با شعله كم چون آرد زود ميسوزه)،کمی بعد ، مخلوط کره و روغن رو بهش اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم. سپس شربت رو بهش اضافه و تند تند هم ميزنيم تا غليظ بشه ، اگر شل بود ميتونيد بزاريد روی شعله و هم بزنيد تا آب شربت بخار و حلوا سفت تر بشه. بعد از روی حرارت برداشته مابین نونها قرار میدیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 مواد اولیه : 1 عدد موز له شده 🍌 1/2 فنجان جو دو سر 🌾 3/4 فنجان شیر بادام (180 میلی لیتر)🥛 1 قاشق غذاخوری دانه چیا اختیاری: 1 قاشق غذاخوری شربت افرا یا عسل 🍯 1/2 قاشق چایخوری دارچین
دوستان بزرگوار بیایید برای تعجیل فرج امام زمانمون هر روز این دعا رو بخوانیم
سـ❄️ـلام روزتون پراز خیر و برکت❄️⛄️ 🗓 امروز  دوشنبه ☀️  ۴   دی  ١۴٠٢   ه. ش 🌙  ١١   جمادی الثانی    ١۴۴۵  ه.ق  🌲 ٢۵    دسامبر  ٢٠٢٣    ميلادی