فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خلاقیت
💫 ایده جالب رفو کردن جوراب های که دائم پاره میشن 😍👇
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*ژله_برفی*
[مواد لازم]یک بسته پودر ژله آلوئه ورا را با یم لیوان آب جوش حل کنید و بعد از سرد شدن یک لیوان بستنی وانیلی اضافه کنید برای دانه های برف
سه بسته پودر ژله بلوبری را با جهارونیم لیوان آب جوش حل کنید
#ژله_برفی
🌟
11.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ لونگی😍😋
📝چیزایی که میخوایم
۱ دونه جوجه یامرغ
نمک و فلفل سیاه
زردچوبه
۲ تا پیاز درشت
روغن
۱ مشت گردو
۱ لیوان اب
۳ قاشق رب ازگیل(نداشتین رب انار بزنید)
۲ قاشق رب آلوچه
مرغ لونگی معمولا با گوجه و سیب زمینی سرخ شده سرومیشه🤌
#مرغ_لونگی
🌟
9.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهترین مزهدار کردن جوجه🍢
لذت ببرین از طعم بینظیرش
مواد لازم :
پیاز و سیر
فلفل دلمه قرمز
ماست
#مزه_دار_کردن_جوجه
🌟
14.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت به لیمو
𖧷✵𖧷✵𖧷✵𖧷✵𖧷✵𖧷✵𖧷✵𖧷✵
مواد لازم:
به🍎
آبلیمو🍋
شکر🍚
به ها رو چهار قاچ كن هستشو جدا كن بعد با پوست با رنده درشت رنده كن، بريز تو قابلمه با اب به مدت يك ساعت بپزه بعد كه خنك شد صافش كن و شكر اضافه كن بزار قوام بياد
نکته❌❌👇🏻👇🏻
روی فیلم نوشتم که هسته به بریز داخلش
من ریختم یکم بافتش کشدار شد، نه اینکه بد باشه اما نریزی بهتره ، اینو از بس شماها گفتید ریختماا اما تجربه خوبی نبود🤗
هر يك كيلو به يك ليوان اب بريز
هر يك كيلو به يك كيلو شكر ميخواد
مقدار ريختن ابليمو چشمى هست كم كم بريز ازش تست كن تا جايى كه ترش نشه ابليمو بريز
🌟
13.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این یکی از خوشگلترین چیزکیک هایی میشه که تاحالا درست کردی😍👌🏻
چیزکیک ردولوت
___
مواد لازم:
کیک ردولوت یک لایه یا کیک پودر شده ۲ لیوان
کره آب شده ۶۰ گرم
شیر ۳/۴ لیوان
ژلاتین ۳ ق غ خ
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
پودر قند ۳/۴ لیوان
وانیل نوک ق چ خ
آب سرد برای ژلاتین نصف فنجان
رنگ خوراکی قرمز
.
کیک پودر شده رو با کره آب شده مخلوط و کف قالب فشرده میکنیم.میتونید از یه لایه کیک استفاده کنید که در این صورت به کره نیازی نیست.(میتونید از بیسکوییت پودر شده هم استفاده کنید)
به مدت نیم ساعت داخل یخچال میذاریم.
پنیر خامه ای و ماسکارپونه و خامه صبحانه باهمزن میزنیم تا یکدست بشه بعد بهش پودر قند و شیر اضافه میکنیم.و در آخر ژلاتین بنماری شده رو اضافه میکنیم.
مواد پنیری به چند قسمت تقسیم کرده و به هرکدوم به میزان لازم رنگ اضافه میکنیم تا یه طیف رنگی داشته باشیم.بعد هم مثل ویدئو از مرکز شروع به اضافه کردن هر لایه میکنیم.
میتونید بجای رنگ خوراکی مصنوعی از پودر لبو هم استفاده کنید.
به مدت ۴-۶ ساعت داخل یخچال قرار میدیم.
برای برش بهتره از یک ربع قبل بیرون یخچال باشه و با چاقوی گرم برش بدین.
قطر قالب من ۱۸ سانت بود.
اگر خواستین ارتفاع مواد پنیری بیشتر باشه مواد دوبرابر کنید
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
17.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نون خامه ای:
شیر ۱۲۵ گرم
آب ۱۲۵ گرم
شکر ۱ ق چ خ
نمک ۱/۴ ق چ خ
کره ۱۰۰ گرم
آرد ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل ۱ ق چ خ
اول شیر و آب و نمک و شکر رو رو حرارت میزاریم و کره رو بهش اضافه میکنیم وقتی کره آب شد و شیر هم از بغل شروع به جوشیدن کرد به یکباره آرد رو اضافه میکنیم و با قاشق چوبی یا لیسک مرتب هم میزنیم تا گوله ی آردی باقی نمونه و خمیرمون بپزه حدود ۳ دقیقه هم میزنیم و بعد از حرارت برمیداریم
۵ دقیقه اجازه میدیم تا خنک بشه و بعد تخم مرغی که با وانیل ترکیب کردیم و هم زدیم تا از لختگی در بیاد رو کم کم اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا یکدست بشه
خمیرمون آمادست
داخل قیف که ماسوره گذاشتیم میریزیم و یک شب تا صبح میزاریم تو یخچال تا استراحت کنه
بعد روی سیلپد با ماسوره پایپ میکنیم تیزی بالاش رو با دست نمدار میخوابیم و میزاریم تو فری که از قبل گرم کردیم
دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه
بعد که روش کاملا قهوه ای و برشته شد در میاریم پایینش رو یه سوراخ ایجاد میکنیم و دوباره برعکس ۵ دقیقه داخل فر قرار میدیم تا داخلش هم خشک شه
بعدم خامه ی قنادی رو فرم میدیم و داخلش میریزیم