فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـلاااام😊✋
صبح یکشنبه تون زیبا ☕️🤍
همراه با آرامشی وصف نشدنی
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایده
اینجوری سر زیپ جا بنداز 😍🌱
8.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انواع نوشدنیهای گرم
بر پایه قهوه در ویل گریل😎
#نوشیدنی_گرم
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی
ترفندهای پخت برنج😉
🌈یه نکته برای اینکه متوجه بشین کی باید آبکش کنین، برنج دارهرقل میخوره حرارتو کم کنین اگه چنتا دونه برنج روش شناور موند موقع آبکش کردنه
🌈اگه موقع آبکش کردن فهمیدین برنجتون شور شده آب بیشتری روش بریزین...
🌈مقدار آبی که برای پخت برنج استفاده می شه خیلی مهمه
🌈زمان جوشوندن برنج خیلی مهمه، برنجو زیاد بجوشونین شفته می شه و اگه زمان جوشوندن برنج کم باشد برنج سفت و نپخته است.
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
10.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب جنگلی 😍😋
* مرغ متوسط
* حلب روغن
* سیخ مخصوص
برای مزه دار کردن مرغ
* پیاز کوچیک ۱ ک
* سیر ۵-۴ حبه
* گوجه ۲ عدد
* فلفل سبز ۳-۴ عدد
* میکس سبزیجات تازه کوهی (نعناع، جعفری، خالواش، چوچاق، ترخون، شمبلیله، پیازچه و سایر سبزیجات معطر ) حدود ۲ ق غ
* زعفرون دم کرده ۱/۲ پ
* روغن مایع ۱ پ
* فلفل قرمز، فلفل سیاه، ادویه کاری و زردچوبه هرکدام ۱/۲ ق غ
* نمک بمقدار لازم (حدود ۲ ق غ)
نصف پیازها رو کامل بندازید و خورد نکنید که برای داخل شکم مرغ از همین مواد استفادن بشه داخل قابلمه ابتدا کمی آب بریزید
#کباب_جنگلی
🌟
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان در ماهیتابه
مواد لازم برای خمیر:
آرد - 450 گرم
آب ولرم-280 میلی لیتر
خمیر مایه - 1 قاشق چایخوری
شکر -1/2 قاشق چایخوری
نمک-1 قاشق چایخوری
روغن برای خمیر - 3 قاشق غذاخوری
مواد را طبق ویدیو مخلوط کنید و ۵ دقیقه ورز دهید. روی آن را با پلاستیک بپوشانید و در جای گرم قرار دهید. بعد از بالا آمدن خمیر ، خمیر را ورز داده و به یک قابلمه یا دیگ منتقل کنید (دیگ را با روغن چرب کنید) اجازه دهید تا خمیر دوباره ور بیابد. درب قابلمه را بگذارید بهتر است یک حوله هم زیر درب بگذارید قرار تا تبخیر ایجاد نشود( مثل دم کنی)و با حرارت ملایم هر دو طرف را به مدت 15-20 دقیقه بپزید
امیدوارم که لذت برده باشید
🌟
♦️چی بخوریم، برای چه مریضی؟
🔹اگه سردرد دارید:
فلفل قرمز، شربت آبلیمو
🔹اگه کبد چرب دارید:
زرشک،شاتوت، آب انار
🔹اگه کمخونی دارید:
اسفناج، لیمو، خرما
🔹اگه نقرس دارید:
گوجه فرنگی و فلفل دلمه
🔹اگه واریس دارید:
آب و نان سبوس دار
🔹اگه آفت دهان دارید:
رب انار و آب انار
🔹اگه تهوع دارید:
زنجبیل،پونه، هندوانه
🔹اگه دلپیچه دارید:
دم کرده زیره
🔹اگه میگرن دارید:
ماهی،امگا۳ ، گردو
🔹اگه عفونت دارید:
دمنوش پونه کوهی،سیر
🔹اگه تبخال دارید:
سیب زمینی(ضد زخم)، پیاز (ضد تاول)
🔹اگه تب دارید:
آب، لعاب برنج، میوه های آبدار
🔹اگه معده درد دارید:
عسل،زنجبیل، زردچوبه
🔹اگه ویار و تهوع صبحگاهی دارید:
گوجه، انار ملس
🔹اگه پوکی استخوان دارید:
سنجد+ماست
🔹اگه آرتروز دارید:
آناناس،شلغم، کلم
🔹اگه نرمی استخوان دارید:
قارچ،ماهی،تخم مرغ
🔹اگه بیخوابی دارید:
شیر گرم، موز، گیلاس
🔹اگه دیابت دارید:
ماش، لوبیا قرمز، تربچه
🔹اگه چربی دورشکم دارید:
بادام،گریپ فوروت
18.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد نخود با کینوا🥗😍😋
چیزایی که واسه این سالاد لازم داریم:
۱ پیمونه کینوا +۲ پیمونه اب
۱ پیمونه نخود پخته
۱ق.غ روغن زیتون برای پخت کینوا
نمک
۲ ق.غ روغن زیتون برای سس+اب یه دونه لیمو
۲ عدد گوجه
نصف پیاز
۲ تا خیار
۱ مشت گشنیز خرد شده
فلفل سیاه
۱ ق.چ پول بیبر(فلفل پرک ترکی
♥️
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی پیاز رستورانی🧅
مواد لازم :
نمک ۲ ق
چند دانه خردل
پیاز بنفش ۳ عدد
سرکه ۶۰ میلی لیتر
دانه فلفل سیاه
شکر ۱ ق
#ترشی_پیاز_رستورانی
🌟