eitaa logo
سـرزمـیـن بـانـوان💫
1.4هزار دنبال‌کننده
5هزار عکس
5هزار ویدیو
4 فایل
راضی به کپی نیستم .⛔ اعضا اگر دوست داشتن فورواد کنن🌹 کپی حرام‌ است⛔
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ من ماش پلو رو اینجوری درست میکنم و فوق العاده خوشمزه میشه👇🏻 ماش رو خیس میکنم تا نفخش گرفته بشه، بعد با مقداری اب میزارم بپزه برنج رو هم ابکش میکنم من از قبل پیاز داغ داشتم، اونارو ریختم داخل تابه با مقداری روغن کنجد + ماش های پخته شده بدون اب + ادویه (نمک ٫فلفل سیاه٫زردچوبه٫ دارچین) و یکم تفت میدم و تمام برنج و ماش هارو با هم مخلوط کردم و ریختم داخل قابلمه و روش زعفرون دمکرده ریختم و درب قابلمه رو بستم تا ۴۰ دقیقه غذام دم بکشه .(۵ دقیقه آخر هم روش خرمای بدون هسته گذاشتم) ماش پلوی شما به همین راحتی و جذابی آماده اس😍میتونین برای مجلسی کردنش زرشک و خلال پسته رو تفت بدین و روش بریزین ‌ 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پفک هندیتون حتما تازه باشه و کهنه نباشه😍😍😋 روغنتون داخل ی قابلمه کوچیک بریزید که حجم بگیره و پفکها موقع سرخ کردن شناور بشه حتما روغن باید داغ باشه ی تیکه پفک بندازید اگر پف کرد خوب داغیش کافی درغیر این صورت بزارید بیشتر داغ بشه و در نهایت حجم پفک زیاد داخل قابلمه نریزیدکه جا داشته باشه پف کنه از روغن بکشید داخل دستمال روغن گیر یا ی الک و صافی استیل بعد نوش جان کنید من بعدش داخل روغنم سبزی قورمه سبزی درست میکنم مواقعی که میخوام سبزی تفت بدم قبلش اگر لازم داشتم پیاز داغ یا پفک درست میکنم 🌟
دوستان بزرگوار بیایید برای تعجیل فرج امام زمانمون هر روز این دعا رو بخوانیم
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•خیارشورخونگی😋• خیلی خوشمزه و ترد میشه حتما امتحانش کن و از خوردنش لذت ببر🤩 ~❤️مواد لازم:(برای شیشه یک لیتری) خیار فلفل سبز تند:یک عدد سیر:سه حبه نمک:یک ونیم قاشق غذاخوری شکر:یک قاشق چای خوری سرکه انگور:دوسوم لیوان(یک چهارم ظرف خیارشور) آبجوش:برای پر کردن شیشه دو اسلایس لیمو ترش ۷روز درجای خنک و تاریک بماند بعد از آن اماده خوردن است! 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی چرخی😋 واسه عید بی‌نظیره مواد لازم : تخم مرغ ۱ عدد پودر قند ۱۰۰ گرم روغن مایع ۱۵۰ م ل نشاسته ذرت ۵۰ گرم وانیل شکری ۱ بسته بیکینگ پودر ۱ بسته آرد ۵۵۰ تا ۶۰۰ گرم کره ۲۵۰ گرم 🌟
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با مرغ😍😍😋 سینه مرغ ۱/۲ یا گوشت گوسفند با دنبه به میزان نفرات هویج متوسط ۲ عدد سیب زمینی متوسط ۲-۳ عدد گوجه فرنگی یک تا دو عدد به در صورت دلخواه پیاز یک عدد متوسط آلو دلخواه رب دو قاشق غذا خوری حالا ادویه هاش نمک ،فلفل سیاه ،پودر غوره، دارچین ،پاپریکا یا فلفل قرمز ، زردچوبه و آبغوره دلخواه مدل های تاس کباب از گوشت و پیاز و سیب زمینی شروع میشه تا هویج و به و بادمجون ،دیگه هر کی به سلیقه ی خودش می تونه درست کنه. اصلش که با گوشت گوسفند دنبه دار هست و اینکه نه روغن داره نه آب با همون روغن دنبه و آب سبزیجات و همون سسش پخته میشه ولی من برای اینکه مرغ استفاده کردم کمی روغن در تابه ریختم و به ترتیب از مرغ خرد شده شروع به ریختن لایه ها کردم ،پیاز و سیب زمینی و هویج و به و گوجه فرنگی در صورت دلخواه هم چند تا آلو (آلو و به واجب نیست) برای سس دو قاشق رب و آبغوره و با ادویه جات و کمی آب رقیق کرده و روی تاس کباب ریخته و زیرش را کم می کنیم تا بخار کنه و بپزه. تاس کباب با مرغ یک ساعت تا یک ساعت و نیم پخته میشه بیشتر بمونه سبزیجاتش له میشه. همین روش با گوشت گوسفند قابل اجراست. در تاس کباب اصیل هیچی رو تفت نمی دن 🌟
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
که هم با فر پختم وهم داخل تابه دستور به این صورت هست: آرد ۳ پیمانه (آرد نان فانتزی یا کیک پزی هم میشه) حدود ۴۵۰ گرم آب ولرم ۱پیمانه (ممکنه ۱/۴ پیمانه بیشتر نیاز باشه) خمیر مایه ۱ق غ سرصاف شکر ۱ق غ سرصاف نمک ۱ق چ روغن مایع ۳ ق غ 👈آرد را الک کنید،همه مواد را باهم مخلوط کنید درنهایت اب ولرم اضافه شود(اب سرد یا خیلی داغ نباشد ) اگر خمیر خییلی سفت بود ۱/۴ پیمانه آب اضافه تر کنید ولی در کل این خمیر قبل از ور امدن ،نسبت به خمیرهای دیگه کمی سفت تر هست، مواد را مخلوط کنید خمیر نسبتا سفتی شکل میگیره خمیر را با دست خووب ورز بدین (با دست خیس می تونید ورز بدین ) یا ۱۰۰ مرتبه کف ظرف بکوبید خمیر نرم ولطیف میشه خمیر را با پوشش حدود نیم تا یک ساعت در محیط استراحت دهید، پس از استراحت پف خمیر را گرفته و خمیر را ۶قسمت کنید هر قسمت را چانه کنید،به چانه های خمیر با پوشش ده دقیقه استراحت دهید سپس با وردنه پهن کنید، خمیرهای پهن شده را دوباره با پوشش بیست تا سی دقیقه دیگر استراحت دهید این استراحتها باعث بافت خوب نان میشه،پس حتما رعایت بشه 🌟
15.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم: یک بسته پودر ژله دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری گلوکز مایع نصف لیوان آب جوش 💓طرز تهیه: پودر ژله پودر ژلاتین آب جوش و گلوکز رو ترکیب کرده و روی بخار کتری به روش بنماری حل میکنیم تا شفاف بشه اگه دانه های ژلاتین بخوبی حل نشد برای شفافیت پاستیل یکبار مایع رو صاف کنید قالب سیلیکونی رو کمی چرب کرده و مواد رو داخلش بریزید و نیم ساعت در فريزر قرار بدید پاستیل خوشمزه ما آمادست حتما امتحان کنید گلوکز رو حذف نکنید اگه یه پاستیل بازاری میخواین 🌟
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 شکرنیم کیلو آب دولیوان آب لیمو ۲قاشق غذاخوری نعنا ۳دسته تخم شربتی ولیموترش به مقداردلخواه نعناهارومیشوریم کنارمیزاریم آب وشکرروباهم مخلوط کرده روی حرارت میزاریم وقتی جوش آمده آب لیمو رواضافه کرده وبعدنعناهارواضافه میکنیم اجازه میدیم تاشربت قوام بیادازروی حرارت برداشته وحدودا ۱۲ساعت داخل قابلمه میزاریم باشه بعدازاون تایم ازصافی ردمیکنیم ویک قطره رنگ خوراکی بهش اضافه میکنیم وداخل شیشه تمیزوخشک میریزیم وداخل یخچال نگهداری میکنیم 🌟