eitaa logo
سـرزمـیـن بـانـوان💫
1.4هزار دنبال‌کننده
5هزار عکس
5هزار ویدیو
4 فایل
راضی به کپی نیستم .⛔ اعضا اگر دوست داشتن فورواد کنن🌹 کپی حرام‌ است⛔
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•ماچا لاته زعفرونی🍵• این لاته مثل موزیکش به شدت آرامش بخشِ😌 🌟
7.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بال و کتف و با نوشابه و بیکینگ پودر امتحان کردین؟!🍗 تازه بدون روغن تر و تمیز بدون سیخ زدن میذاریم رو میز حالت پفکی هم داره ادویه هم پودرکاری و سماق و آویشن میزنم نیم ساعت رو درجه ۲۰۰ بمونه عالی میشه 🌟
هدایت شده از مسجد حضرت قائم(عج)
🎴 مادر نابینا و بی‌سرپرست نیازمند محبت شماست...! مادر نابینا و بی‌سرپرستی در مناطق محروم زندگی می‌کنن که سرپرست و خانواده‌ای ندارن و زندگیشون با کمک محدود اهالی محل سپری میشه و برای مخارج زندگی و نگهداری به کمک مالی نیاز دارن! برای کمک به مادر بزرگوار با هر مبلغی که دارید سهیم باشید؛ شماره کارت‌ به‌نام خیریه‌ی مسجد حضرت قائم(عج)👇 ●
5041721113100847
مبالغ اضافه صرف سایر امور خیر می‌شود 🏮اطلاعات بیشتر👈 @mehr_baraan
🔰 سلام؛ به نیت پدر و مادراتون و فرج امام زمان(عج) به این خانواده کمک کنید. همیشه فرصت کافی نداریم و هیچکدوممون از فردای خودمون خبر نداریم! پس همین الان پاشو و در حد توانت یاور این خانواده‌ی آسیب دیده باش ... 💔 گزارش کمک به ایشون و سایر موارد خیریه رو اینجا ببینید👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2846883849Cbf3af7a7e9
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکرپلو یا بقول شهرای دیگه شیرین پلو تو شیراز خیلی طرفدار داره 😍حتی توی مهمونی هم شکرپلو با مرغ سرو میکنن که خیلی هم خوشمزه س 😉این روش طبخ منه تو روش های دیگه از خلال پسته و بادوم و پوست پرتغال هم استفاده میکنن مواد لازم🔻🔻🔻🔻 برای قیمه: پیاز گوشت گوسفندی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه رب گوجه لپه چوب دارچین گلاب زعفران مغز لیمو عمانی برای شکر پلو: برنج زردچوبه و نمک شکر زعفران 🌟
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده خفن برای مهمونیا 😍 شربت ژله ایی ✨ برای این نوشیدنی جذاب نیاز داریم به👇 ژله( هرطعمی که دوست دارین) آب جوش تخم شربتی گلاب آب خنک شکر ژله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی بخار کتری بذارید تا شفاف بشه حدود نیم ساعت بذارید یخچال. تخم شربتی رو به همراه مقداری کمی آب مخلوط کنید و بذارید کنار. ژله رو کاملا له کنید . شکر رو توی آب خنک ترکیب کنید توی لیوان سرو به به ترتیب مواد رو بریزید و در آخر گلاب اضافه کن به همین راحتی لذت ببرید نوشجان 👨‍🍳
آب کتری و سماور را هرگز دوبار نجوشانید👇 بررسی‌ها نشان داده جوشیدن آب بیش از یکبار بسیار نادرست و تهدیدی برای سلامت افراد است. در واقع وقتی آبی را بیشتر از یک مرتبه بجوشانید تغییراتی در سطح اکسیژن آن به وجود می‌آید که بسیار خطرناک است و سبب رسوب و تجمع مواد شیمیایی بسیار خطرناکی در آن می‌شود. می‌توانید به منظور اطمینان از این موضوع آزمایشی بسیار راحت را انجام دهید. جوشاندن آب سبب کشتن باکتری‌ها می‌شود اما اگر این کار را چندین بار انجام دهید، گازها و مواد شیمیایی سمی همچون نیترات، آرسنیک و فلوراید در آن تولید می‌شود و به راحتی می‌تواند به سلامتی عمومی و عملکرد سیستم عصبی آسیب برساند. 🦋🦋
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•حلوای ماهو عمانی😋• یکی از خوشمزه ترین و راحت ترین حلواهاس که سه سوته درست میشه😍 ~❤️موادلازم: شکر یک فنجان یا دو ق غ کره ۸۰گرم شیرعسلی یک قوطی ونصف[تا دوقوطی هم میتونید بریزین] خامه یک پاکت ۲۰۰گرمی پودر هل یک ق مرباخوری زعفرون دم کرده غلیظ مقداری 🌟
دوستان بزرگوار بیایید برای تعجیل فرج امام زمانمون هر روز این دعا رو بخوانیم
يک فنجان چای خوشمـزه☕️🌸🍃 در صبح يک روز خوبه بدون نگرانی آرزوی روز خـوبی رو بـراتون دارم روزتون پر از گرمای لحظه های ناب       *صبحتـون پر از ارامش* ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
9.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سجوق یا(باسلوق)😍😋 مواد لازم گردو ۱۵ عدد آب ۱ لیوان نشاسته گل نصف لیوان شیره انگور یا هر شیره ی دیگه ۱ لیوان گلاب یک سوم لیوان شکر ۳ قاشق غ خ پودر ژلاتین ۱ قاشق غ خ پودر هل ۱/۴ق چ خ روغن مایع ۲ قاشق غ خ زعفران غلیظ به میزان لازم گردوهارو یک ساعتی خیس کنید وبعد به نخ بکشین. اب ونشاسته رو مخلوط کنید و به همراه گلاب شکر پودر هل پودر ژلاتین وشیره انگور خوب مخلوط کنید وروی حرارت بزارین تا غلیظ بشه بعد روغن وزعفران روبزنید وخاموش کنید.کمی که از دما افتاد گرو هارو داخل مواد بزنید و دربیارین چند ثانیه نگه دارین و مجدد بزنین داخل مواد(خیلی هم با تاخیر اینکار رو انجام ندین چون باسلوق داخل ظرفتون خشک میشه) سه بار اینکار رو تکرار کنین و بعد بذارین کاملا خشک بشه .و در آخر به اندازه های دلخواه برش بزنید 🌟