فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀نان سیر🥖
مواد لازم:
نان باگت
2_1 حبه سیر له شده
2 قاشق غذاخوری کره
2_1 ساقه پیازچه
5_4 ساقه جعفری
نمک خیلی کم
فلفل سیاه بدلخواه
پنیر پیتزا ورقه ای
طرز تهیه:
کره را با چنگال له کنید
سبزیجات خردشده ، سیر له شده ، نمک و فلفل سیاه را به کره اضافه کنید و هم بزنید.
مخلوط کره و سبزیجات را روی برش های نان بمالید روی هر کدام از نان ها یک برش پنیر پیتزا بذارید
و در فر 230_220 درجه از قبل گرم شده در طبقه نزدیک به بالای فر بذارید و تا وقتی که طلایی شود بپزید
❣
10.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لوکوم هویج😍😋
🥕🥕🥕🥕🥕
مواد لازم :
نیم کیلوگرم هویج
۳ لیوان آب
۵۰ گرم نشاسته
۲۰۰ گرم شکر
۱ فنجان آجیل
۱ ق چ وانیل
ابتدا هویج رو پوست گرفته و برش میزنیم داخل قابلمه میریزیم و یک لیتر آب اضافه کرده و هویج رو آبپز میکنیم، وقتی که هویج نرم شد آبکش کرده با گوشت کوب میکس کرده و بهش نشاسته و شکر رو اضافه و روی حرارت ۵ دقیقه هم بزنید
و بعد وانیل و کنجی یا هر مغزی که دوست داشتین رو اضافه و داخل ظرف پیرکس رو چرب کرده و موادمونو میریزیم و صاف میکنیم روشو و در یخچال ۶ ساعت قرار میدیم (یا در فریزر ۴ ساعت) و بعد برش بزنید و در پودر نارگیل بغلتونید😍
#لوکوم_هویج
🌟
10.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ته چین فیروزکوهی یکی از خوشمزهترین تهچینهایی هست که میتونید درست کنید برای مهمونی هم عالیه😍😋
مواد لازم
گوشت سردست گوسفند یا ماهیچه( گردن هم بد نیست ولی استخوان داره ممکنه اذیت بشید) ۵۰۰ گرم با استخوان
برنج ۳ پیمانه
شوید ۳۰۰ گرم
سیب زمینی ۱ عدد
زعفران دم کرده
گرد غوره ۲ ق غ
دارچین به دلخواه
نمک
روغن حیوانی
آلو ۵ عدد یا بیشتر( حذف نکنید چون چاشنی خوشمزه ای میشه کنار گوشت)
نکات:
گوشتتون ترجیحا تازه باشه
برنج رو خام بردارید چون هم شوید اب داره و هم گوشت کمی آب میندازه و برنجتون شفته میشه
از شوید خشک هم میتونید استفاده کنید فقط موقع ریختن برنج تو قابلمه اضافه کنید
#ته_چین
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پياز سوخاري
انقدر خوشمزه بود كه من شك داشتم داخلش پياز بوده
پياز هاي حلقه شده رو اول داخل آرد بعد تخم مرغ همزده و در نهايت پودر سوخاري بزن
تخم مرغ و پودر سوخاري رو من دو مرحله انجام دادم تا كامل كاور بشه
بعدم داخل روغن داغ شناور سرخش كن ،بذار روي دستمال روغنش گرفته بشه و نوش جان
#پیاز_سوخاری
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کیک بیسکوئیت😍😋
بسی خوشمزه و راحته😍
~موادلازم
بیسکوییت پتی بور ۲ بسته
که من از شکلاتی و ساده استفاده کردم
شیر سرد ۱/۲ لیوان
پودر نسکافه ۱/۲ بسته
خامه فرم گرفته قنادی ۲۰۰٫۳۰۰ گرم
اگه دوست داری میتونی بیشتر بزنی
موز ۱ عدد
شکلات چیپسی ۱ ق غ
#کیک_بیسکوئیتی
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک شکلاتی😍😋
رژیمی و خوشمزه فقط با ۴ قلم مواد🤌🏾
که میتونه یه صبحانه ی عالی باشه برای ورزشکارا🏋🏾♀️
۱ عدد موز رسیده
۲ عدد تخم مرغ
۱/۴ فنجون آرد
۱ قاشق غذاخوری پر پودر کاکائو
#پنکیک
🌟
10.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زرشک پلو با مرغ مجلسی خوشرنگ به سبک جدید
☘طرز تهیه این زرشک پلو با مرغ :
تو روغن داغ یه کمی زردچوبه میریزم و چند لحظه بعد تیکه های مرغ رو تو روغن با شعله متوسط سرخ میکنم و وقتی یک طرفش سرخ شد روی مرغ ها پودر سیر وکره اضافه کردم و طرف دیگه اش هم سرخ کردم مرغ ها رو از تابه درآوردم.
☘یک پیاز بزرگ خلالی رو تو همون تابه تفت دادم نصف فلفل دلمه سبز خلالی و یک هویج حلقه ایی رو باهاش تفت دادم سبک که شدن یک و نیم ق. غ سرخالی رب گوجه رو تفت دادم و نصف ق.م حریره سیر ،فلفل سیاه، پودر پاپریکا و پودر زنجبیل نصف ق.م و نمک ریختم ومرغ ها رو تو تابه با مواد سس تفت دادم دو لیوان آب جوشیده (گرم) اضافه کردم و گذاشتم رو شعله کم تا یک ساعت ونیم خوب جا بیافته و غلیظ شه آخرش هم آب لیموی تازه و زعفرون دم شده دو سه ق.غ برای (دو تیکه مرغ) اضافه کردم و بعد چند دقیقه شعله روخاموش کردم و تمام ✅
☘برنج رو با یک بند انگشت آب روی برنج و نمک گذاشتم جوشید آبش کشیده شد مثل ویدیو تو قالب ریختم و زعفرونی کردم وگذاشتم دم بیاد✅
☘برای مواد زرشک هم یک هویج کوچک رنده درشت شده رو با کره تفت دادم و زرشک رو اضافه کردم و شکر روش پاشیدم روی شعله کم که اصلا زرشک پف نکنه بعدم هویج و زرشک رو باهم تفت دادم دو دقیقه و تمام✅
امیدوارم با این روش هم درست کنید و لذت ببرید🧡
#زرشک_پلو_با_مرغ
🌟
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واسه پذیرایی و مهمونی
خیلی ایده ی خوبیه ..🤌🏻
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️یک ترفند کاربردی برای بستن درها
#ترفند